به گزارش خبرنگار سیاسی برنا، محمود احمدینژاد کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه مناظره با محسن رضایی گفت: ایشان حتما میدانند در سال گذشته و همین الان بسیای از صنایع در دنیا در حال رکود است و کاهش تولید دارند، از جمله صنعت فولاد و بسیاری از کشورهای دنیا 40 یا 50 یا 39 درصد کاهش تولید دارند و فقط دو کشور رشد دارند، یکی ایران و یکی چین؛ ایران 20 درصد و چین 2.4 درصد. و انجمن فولاد جهانی گزارشی رسمی را منتشر کرد که من در این جا دارم.
وی افزود: بیشترین مراقبت در این دولت انجام شد، وقتی ما دولت را تحویل گرفتیم، 50 هزار بنگاه صنعتی داشتیم و از این 50 هزار بنگاه، 280 بنگاه در مرز بحران بود؛ الان تعداد بنگاهها به 80 هزار رسیده است.
احمدینژاد اظهار داشت: عذر میخواهم آقای رضایی، بالاخره شما هم در نقطهای به سیادت وصل هستید؛ رضایی اظهار داشت: من مادرم سیده بوده، اما هیچ وقت اظهار سیادت نکردم.
وی افزود: ما 200 بنگاه داریم که برای آن ساز و کار تعیین کردیم و کارگروه برای تک تک آنها تشکیل شده و رئیس کل بانک مرکزی، وزیر صنایع و وزیر کار و برخی دیگر از مسئولان در آن حضور دارند و بیشترین رسیدگی را ما انجام دادیم، من تعجب میکنم که شما میگویید یک سوم کارگران از دست رفتهاند؛ کارگرانی در این 5 -6 سال اخیر هر سال به طور متوسط 340 هزار کارگر از کار منفک میشوند و تغییر جدی نداشتهایم. اما اینکه اتاق بازرگانی گفته بنگاهها با 50 درصد کار میکنند، درست است؛ اولا بیش از 50 درصد است و در این دولت 50 درصد شده، جهت اطلاع حضرت عالی، در بخش صنعت ما همیشه 40 درصد ظرفیت پر بوده، یعنی ظرفیت همیشه خالی بوده و صنعت ما هیچ وقت از همه ظرفیت خود استفاده نکرده و علت آن نیز ساختارهای غلط اقتصادی بوده است.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: آنها از راکد کردن پول و راکد کردن کالا سود میبردند و شما درست گفتید که پول در کشور احتکار میشود واینکه تبدیل به معوقه میشود، در واقع احتکار پول است ونرخش در بازار بالا میرود، اما اینکه چه باید کرد، باید ساختار بانکی را اصلاح کنیم و ما هم همین کار را کردهایم، سه سال با حضور کارشناسان مطالعه کردیم که بعدا عرض خواهم کرد و طرح آن را کاملا تهیه کردیم و به زودی لایحه اصلاحیه آن را نیز به مجلس خواهیم داد.
وی اظهار داشت: شما به یک مورد خاص شکر اشاره کردید، بله، در سال 84 که بحث تحریم شد، وزارت بازرگانی موظف شد که اجازه دهد یک مقداری کالاهای اساسی بیشتر وارد شود که اگر تحریم شد، ما دچار مشکل نشویم، از جمله شکر. اتفاقا در شکر هم تعرفه شکر خام را پایین آوردیم تا شکر خام در کارخانههای ما تسویه شود و کارخانجاتی که قبلا سه ماه کار میکردند، هشت ماه کار کنند؛ بله بعضی از کارخانجات تعطیل شد، بالاخره کارخانه فرسوده 60 ساله یا 40 ساله که قیمت را دو برابر در میآورد، شکر آرژانتینی و یا برزیلی دم مرز ما 330 هزار تومان است اما از این کارخانهها وقتی 500 تومان میخواهیم بخریم، نمیفروشند و میگویند 560 تومان باید بخرید، خوب تا کی میتوان این را ادامه داد. درست است که 10 کارخانه تعطیل می شود یا یک کشت تغییر میکند اما بعدش کمک کردیم که کارخانجات نوسازی شود و در چند نقطه کشور به کارخانجات کمک کردیم که نوسازی شوند و بهرهوری بالایی داشته باشند تا بتوانند رقابت کنند و الا از کجا میتوان آورد که شکر 330 تومانی را 560 تومان بخریم و 100 تومان هم هزینه کنیم تا تحویل مردم بدهیم. این فاصله را از کجای بودجه یا برنامه میتوان تامین کرد.
احمدینژاد تصریح کرد: شما گفتید ما از نخبگان استفاده نمیکنیم، به نظر من این یک توهین به دولت است؛ آقای رضایی شما سطح تخصص دولت را ببینید، قریب به اتفاق آنان دکترای تخصصی جدی دارند، یعنی جدی جدی دکترا گرفتهاند یعنی رفتهاند کنکور دادهاند و به دانشگاه وارد شدهاند و در کلاس درس خواندهاند و پای درس استاد نشستهاند و از آن دکتراهایی که مد شد و یک عدهای همه ریختند تا دکترا بگیرند، نیست و دکترای تخصصی گرفتهاند؛ شما هر اقتصاددانی که میخواهید بیاورید تا با وزیر اقتصاد ما و وزیر بازرگانی ما بحث کنند؛ برای اولین بار در تاریخ کشور کل اصناف در کنار وزارت بازرگانی با هم در حال کنترل بازار هستند و ما کمترین تنش را داریم و خودشان شب عید را کنترل کردند و این یک مدیریت بسیار خوب است که بازار کنترل شده. در حالی که تورم جهانی با افزایش قیمت نفت چند درصد بوده، اینجا چند درصد شده است، من خواهش میکنم شما فقط به یک عده خاص نخبه نگویید. شما چه طور وزیر بهداشت ما را نخبه تلقی نمیکنید، وزیر بازرگانی و وزیر راه ما را نخبه تلقی نمیکنید؟ اینها همه حلقههای مشورتی دارند؛ شما میگویید ما اسم آن را دولت سایه میگذاریم، بله این یک اسم است. اما مهم مشورت خواستن و نظر خواستن است و به همین دلیل خود بنده که مسئول دولت هستم، به طور مستمر با کارشناسان اقتصادی از گروههای مختلف جلسه داریم که منتهی خبر همه آنها منتشر نمیشود و این جلسات حداقل 5 ساعت است و من سوال میکنم، میشنوم و آنها هم سوال میکنند.
وی ادامه داد: نباید این طور باشد که شما فقط خودتان یا از دوستانتان را نخبه بدانید و مخالفان دولت فقط نخبه باشند و آنها که موافق دولت هستند نخبه نیستند، این واژه هم از آن واژههای مظلومی است که باید بالاخره یک روزی به آن برسیم.
احمدینژاد با اشاره به محسن رضایی اظهار داشت: شما بحث امنیت را مطرح کردید، و امنیت هم مقایسهای است آقا محسن؛ آقای رضایی عذر میخواهم که به خاطر احساس رفاقت، آقا محسن میگویم.
وی افزود: امنیت یک بحث مقایسهای است و شما میتوانید گزارش آن را سال به سال از نیروی انتظامی بخواهید، تعداد بزهها و جرمهایی که در کشور اتفاق میافتد روند کاهشی دارد، به جز جرمهای ریز و جرمهای ریز در بعضی از مناطق سال به سال رو به کاهش یا افزایش دارد و نمیتوان گفت که کل روند آن کاهشی بوده است اما جرمهای اساسی نوعاً کاهشی بوده و این هم به خاطر فضای امنیت بالایی است که به لطف خدا در کشور حاکم است و یک امنیت مردمی و عالمانه است که امروز در کشور ما برقرار است.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خطاب به رضایی تصریح کرد: در مورد مالیات، ممکن است در جایی مامور مالیاتی اشتباهی کند و مراجعه کند. ارتباط ما با مردم بسیار صمیمی و دقیق است و رسیدگی میکنیم و برای اصناف که میدانیم سال گذشته مشکل داشتند ویژه تصمیم گرفتیم و برای صنعت هم تصمیمات ویژه گرفتیم که مراعات حال آنها را بکنند؛ اما اقتصاد و اداره کشور را نمیتوان با حرفهای کلی مطرح کرد؛ بالاخره شما فرمودید که تجربه شما خیلی بیشتر از من است و سنتان هم بالاتر از من است اما شما بوروکراسی کشور را نمی شناسید. بله با مخالفین ما هم در تماس هستید و میآیند حرفهایی را به شما میزنند و چه بسا، بسیاری از این اطلاعات را آنها به شما داده باشند اما بوروکراسی اداری که در کشورهایی مثل ما وجود دارد، ایرادات اساسی دارد. آقای رضایی و این طور نیست که شما یک حلقه به آن اضافه کنید و یک دفعه شکوفا شود.
وی تصریح کرد: این را هم کنار بگذارید اما در اقتصاد ما نمیخواهیم شکل را عوض کنیم، و بخواهیم یک صندوق درست کنیم اما نگفتید که آن 200 میلیارد دلار از کجا میتواند سالی 70 یا 80 میلیارد دلار سود داشته باشد؟ اگر از خارج از کشور باشد که چنین سودی ندارد، و اگر بخواهید به داخل بیاورید و تبدیل به ریال کنید، در کجا میخواهید تبدیل به ریال بکنید؟ چون چنین کششی در کشور وجود ندارد؛ فرض کنید 200 میلیارد دلار قرض کردید و این را به ریال تبدیل کردید، اما در کجا میخواهید بگذارید که سود آن را بگیرید؟ اینها سوالات اساسی است که همان صندوق توسعه ملی هم یعنی باید آرام آرام از کنار نفت آنجا بگذاریم و بعد آن را وام بدهیم تا سرمایهگذاری کنند و خود این وامی که میدهیم تا سرمایهگذاری کنند سود چندانی ندارد؛ اگر بخواهیم سود را بالا بگیریم که سرمایهگذاری توجیهناپذیر می شود، مثل همین ذخیره ارزی است که باید 3 درصد، 2 درصد، 4 درصد بدهیم که بصرفد و بیایند کارخانه بسازند، در واقع هدف صندوق توسعه ملی رشد تولید است.
محسن رضایی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دوشنبه شب در مناظره با محمود احمدینژاد با اشاره به مدیریت امنیتی گفت: بنده در این زمینه قبلا هم گفتهام که ما قویترین سازمان اطلاعاتی منطقه و قویترین پلیس را داریم و قویترین نیروهای مسلح را ما داریم،منتهی مدیریت امنیتی ضعیف است، یعنی شورای امنیت کشور و شورای امنیت ملی به نظر من باید خیلی قوی تر عمل کنند چون مصلحت نیست که در چنین ایران مقتدری در منطقه ما شاهد چنین حوادثی باشیم و این یک مسئله است.
وی افزود: بحث نخبگان نیز برای من بسیار جدی است، آقای احمدینژاد از سوال من در رفتند، من میگویم نخبگان عظیمی که در کشور هستند، تعداد اساتید کشورمان را خود شما و مردم میدانید، ایران امروز یکی از پرنخبهترین کشورهای جهان است، من سوالم این است که ما چگونه میخواهیم این امر را درگیر امر توسعه کنیم نه درگیر اجرائیات دولت و مسائل اداری کشور؛ یکی از پاسخها همین است که باید به سیاستهای اصل 44 را عمل کرد و باید کار را به آنها واگذار کرد، من در طرحهایم گفتم که باید 50 درصد از مدارس را به خود فرهنگیان بدهیم. من فکر میکنم ایشان پاسخ من را ندادند.
رضایی تصریح کرد: بله، بعضی از دوستانی که با ایشان هستند دوستان بسیار ارزشمندی هستند و من اگر رئیسجمهور شوم حتما از بسیاری از آنها استفاده میکنم، مثل وزیر اقتصاد که من هم تائید میکنم و خودمن هم در مجلس تائید میکنم که ایشان بعد از آقای دانشجعفری در مجلس رای بیاورند و ایشان از دوستان آقای دانش جعفری هستند؛ منظور من این نیست که هر کار خوبی که در گذشته شده را بیرون بریزیم و من حتما این کار را نخواهم کرد؛ مثل این 12 سال گذشته که اتوبوسی آمدند و رفتند، من حتما این گونه عمل نمیکنم؛ کارهای خوبی که آقای احمدینژاد کرده را من حتما ادامه می دهم .
رضایی اظهار داشت: بله من منظورم همین بود که در دوران جنگ در بسیاری از شهرستانها و استانها، اصلا بار اصلی بار دولت بر دوش ما بود و در خود 5 استان جنگی، ما پاسدارهای خود را میفرستادیم و فرماندار و استاندار میشدند و صبح تا شب ما با اینها ارتباط داشتیم و جلسه میگذاشتیم؛ منظورم از اداره دولت این بود و بیشتر تاکید کردم که در سه سال اول انقلاب که دولت مستقر نشده بود، عملا اداره دولت در اختیار ما بود، دوران جنگ هم تا مدتی اینگونه بود.
احمدینژاد اظهار داشت: وقتی ما میخواهیم اقتصاد را اصلاح کنیم، باید بنیانها را درست کنیم و با شکلها مشکلی حل نمیشود؛ اینکه ما بیاییم 9 فدرال درست کنیم، این یک شکل و روش کار است و یا بیاییم یک صندوق درست کنیم، این هم یک روش کار است. اما در اقتصاد ما سوالاتی اساسی مطرح است که باید به آنها پاسخ داده شود که یک نمونه آن همین مصرف انرژی است. معادل 4 میلیون و 200 هزار بشکه معادل مصرف داخلی و شما هم قبول دارید که این اسراف است، از یارانه جدی هم استفاده میکند، یارانهاش هم ناعادلانه توزیع میشود چون هر کس بیشتر مصرف میکند بیشتر می برد؛ پایه بسیاری از بهرهوریها همین است چون بسیاری از صنایع ما با انرژی سر و کار دارد و اصلا مدیریت منابع در روند تجربهآموزی، آموزش داده نمیشود یعنی همه یاد میگیریم اسراف کنیم و مصرف بیش از حد داشته باشیم، شما این را میخواهید چه کار کنید؟ یعنی طرح شما برای حل این مسئله چیست؟
رضایی در ادامه اظهار داشت: من برنامههای مفصلی دارم که آن را میتوانید به سایت من مراجعه کنید و پاسخ سوالاتتان را پیدا کنید، چون من مفصل عرض کردم که میخواهیم یک انقلاب اقتصادی بکنیم و اگر این انقلاب اقتصادی اتفاقا فرم و شکل نداشته باشد، تبدیل به حرفهای شعاری میشود که ما میگوییم میخواهیم تحول اقتصادی درست کنیم. خب با چه شکلی؟ با چه مکانیزمی؟ با چه برنامهای؟ اتفاقا اینکه من شکل را هم ارائه میکنم بیانگر این است که هم تئوری وجود دارد و هم راهکارهای عملی. اما در مورد بحث یارانهها انتقاد اصلی بنده به جنابعالی همین است که شما یارانهها را بیشتر به سمت مصرف میبرید؛یکی از ابعاد انقلاب اقتصادی ما این است که میخواهیم یارانهها را به سمت تولید و اشتغال ببریم که توضیحات آن روشن است به جای اینکه ما بخواهیم میوه به مردم بدهیم، میخواهیم درخت میوه به مردم بدهیم و یا به جای آنکه ماهی بدهیم،میخواهیم ماهیگیری و قلاب ماهیگیری بدهیم.
رضایی اظهار داشت :ما بین هزینه و قیمت تفاوت قائل هستیم، یعنی ما اول هزینهها را کاهش میدهیم این خودروهای بنجولی که درست میشود و این آبگرمکنها و کالاهایی که کارخانجات دولتی به مردم تحمیل میکنند و هزینهها را بالا میبرند، ما اول از اینجا شروع میکنیم،نه اینکه قیمتها را بالا بیاوریم.
وی خطاب به احمدینژاد تصریح کرد:اگر مجلس واقعا طرح جنابعالی را تصویب کرده بود و تورم 60-70 درصد می شد، معلوم نبود چه اتفاقی میافتاد.
احمدینژاد در بخش پایانی سخنان خود در مناظره امشب، خطاب به محسن رضایی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری گفت: تحلیلی که شما به کار بردهاید یک سلسله ادعاست و من با تمام احترامی که برای شما قائل هستم، میگویم دولت را زمانی که تحویل گرفتهایم 50 هزار بنگاه اقتصادی پروانه بهرهبرداری داشت که الان این میزان به 80 هزار رسیده است و این معنایش این است که امنیت اقتصادی بهتر از قبل است و ما یک واژه کلی میگوییم و درون آن معلوم نیست که چه چیزی است و به نظرم دیگر برای من و شما خوب نیست که با هم اینگونه صحبت کنیم. ما باید واقعی صحبت کنیم.
وی اضافه کرد: قبل از این دولت 50 هزار بنگاه بوده و الان به 80 هزار بنگاه رسیده است و اینها پروانه بهرهبرداری گرفتهاند، رشد تولید و رشد اقتصادی ما که بیشتر از دولت گذشته است، چطور بیان میکنید که این دولت امنیت اقتصادی برقرار نکرده است و یا بلد نیست؟ سئوال من از شما یک سئوال فنی بسیار روشن است، من میگویم که بنگاههایی داریم به تعداد 80 هزار و اکنون در حال تولید هستند و اینها قیمتشان بالاست و انرژی ارزان استفاده میکند، شما اگر بخواهید قیمت آن را پایین بیاورید چگونه عمل میکنید؟ یعنی چه انگیزهای ایجاد میکنید که صاحب کارخانه نسبت به آوردن ماشینآلات جدید و براساس آن مصرف انرژی را پایین آورده و مدیریتش را بهتر کند تا قیمت آن پایین بیاید و این سئوال بسیار سادهای است که ما بتوانیم با یک رئیس کارخانه نیز حرف بزنیم.
احمدینژاد در پاسخ به رضایی درخصوص انحلال شورای پول و اعتبار گفت: جهت اطلاع جنابعالی شورای پول و اعتبار هست و در کمیسیون اقتصاد دولت با هم تشکیل میشود و در آن نمایندگان ناظر مجلس در آن شرکت میکنند، دخالت در بانکها این نیست که شما میگویید. من این را میگویم چون قبل از شما هم گفتهاند، همه بدانند تا قبل از این دولت همه دولتها از بانک مرکزی قرض گرفتهاند به جز این دولت، پس ما دخالت نکردهایم. همینطور در تسهیلاتی که شده است 8 درصد کل تسهیلات به بنگاههای کوچک اختصاص یافته است و این هم آییننامه مصوب دولت را دارد که طبق قانون دولت فوق شورای پول و اعتبار است و این مصوبه را شورای پول و اعتبار نیز تصویب کرده و 8 درصد پرداخت شده است و 900 هزار شغل ایجاد کرده و اگر این به میزان 20 درصد میرسید حتما بیکاری کنونی ما زیر 4 یا 5 درصد بود.
رئیسجمهور اضافه کرد: من متاسفم که بعضیها از 92 درصد که بدون هیچ کنترل و نظارتی است دفاع میکند ولی با این 8 درصد میگوید که دخالت است اگر شما آییننامه را خوانده باشید دولت هیچ دخالتی در این امر نیز نکرده است و در آن نوشته بانکها خودشان مسئولند و خودشان نیز ارزیابند و خودشان نیز باید کنترلها را انجام دهند، چه دخالتی کردهایم، دولتهای قبل از ما، آخرین دولت 14 درصد از منابع بانکی را شرکتهای دولتی گرفتهاند اما در این دولت این میزان به 8 درصد رسیده و آن 8 درصد نیز از سپردههای قانونی کم کرده و 100 درصد آن را به بخش خصوصی دادهایم.
احمدینژاد بیان کرد: البته من نمیخواستم که واقعا این طوری بشود که ایراد بگیریم از دوستان خودمان ولی بالاخره بعضی از مسائل را باید اینجا مطرح بکنیم. آقای محسن رضایی شما فرمودید که از نخبگان استفاده میکنید و من نمیگویم که نمیکنید و دولت هم استفاده میکند ولی هیچ دولتی و هیچ کسی نمیتواند همه نخبگان کشور را به کار بگیرد برای اینکه خیلیها از آنها علاقهمند نیستند و یا امکان آن برایشان وجود ندارد. ضمن اینکه شما میتوانید جمعبندی کنید که در بهترین حالت این است که شما بیشتری نخبگان را درگیر کنید، شما دو سال قبل آمدید و در تلویزیون یک نظری دادید و گفتید که یک ماه دیگر جنگ میشود آیا این حاصل نظر نخبگان بود؟ بعدا گفتید من چون این موضوع را گفتم حمله برطرف شد و دشمن حمله نکرد. میدانید که آمریکا هر جا که بخواهد حمله کند شش ماه قبلش خبر میدهد. شما به عنوان یک سیاستمدار اگر هم میدانستید آیا باید میگفتید؟ یعنی پشت جبهه مردم خودتان را خالی میکردید؟
رضایی نیز در مدت زمان 4دقیقهای باقیمانده از زمان مناظرهاش با محمود احمدینژاد گفت: من اتفاقا یکی از اشکالات جدیم به آقای احمدینژاد این است که ایشان خودشان را فوق تخصص همه مسائل میدانند، در بحثهای نظیر امنیت ملی فکر میکنند که تنها ایشان خیلی میفهمند، در اقتصاد نیز شرایط به همین صورت است و همین باعث شده که یک نوع تنهایی در اطراف ایشان به وجود بیاید و هیچکس نیز در اطراف وی امنیت ندارد و مرتب نیز اینها را جابهجا میکند.
وی ادامه داد: آقای احمدینژاد به جای اینکه میآمد از آن اطلاعیه سازمانهای اطلاعاتی آمریکا به عنوان یک کار بزرگ دفاع میکرد باید از نیروهای مسلح ایران، از رهبری و روشنفکران ایران که با اقدام بازدارنده از حمله به آمریکا جلوگیری کردهاند، تقدیر میکرد، سه بار آقای بوش تصمیم گرفت به ایران حمله کند اما این اقدام خنثی شده، دهها مانور از سوی نیروهای مسلح ما برگزار شد، مقام معظم رهبری بارها به نیروهای مسلح گفت شما جنگ را صد در صد بگیرید و شما هرکس که در دولتتان و در استانداریها گفت که باید آماده باشیم تا اگر جنگی شد آماده باشیم از دولتتان بیرون کردید. بنابر این نشان میدهد به نظر من یکی از اشکالات جدی آقای احمدینژاد این است که اگر بخواهند دوباره رئیسجمهور شوند و امنیت ملی را بخواهند اینگونه اداره کنند حتما ما در معرض خطرات جبران ناپذیری در کشور قرار میگیریم و من به ایشان به عنوان یک برادر که خودش نیز میداند دلسوزش هستم توصیه میکنم اصلا اینگونه فکر نکنند، جنگ آمریکا با ایران قطعی بود اما هوشیاری مقام معظم رهبری و مانورهای نیروهای مسلح باعث شد که موضوع مهار شود.
رضایی خطاب به مردم ایران گفت: به خانوادهتان نگاه کنید ببینید چند بیکار دارید با این درصدی که آقای احمدینژاد میگوید واقعا این تطبیق پیدا میکند و شما مردم قضاوت کنید لذا من به نظرم میآید ما نباید با اعداد واقعیتها را کتمان کنیم و البته من نمیگویم خدای ناکرده ایشان دروغ میگوید و اصلا چنین ادبیاتی را قبول ندارم. ولی این نوع عددسازیها هم یک نوع راستنمایی است که این هم درست نیست که سرمان را زیر برف کنیم و حقایق را ندانیم و پیشبینی نکنیم و بعد وقتی در بحران میافتیم احساس خطر کنیم، ایشان میگفتند مگر ممکن است نفت از 100 دلار پایینتر بیاید ولی یک ماه بعد اینطور شد یا صحبتهای زیادی که ایشان کردهاند در قالب پیشبینی و خیلی از آنها اشتباه از آب درآمد و من فکر میکنم که ما باید به همان بحث نخبگان اشاره کنیم.
وی در پایان بیان کرد: اگر شما واقعا از نخبگان استفاده میکردید امکان نداشت این اتفاقات بیافتد و البته استفاده از نخبگان سخت است و نخبگان انسان را به چالش میکشانند و برده آدم که نیستند، ما در جنگ وقتی میخواستیم یک عملیات انجام دهیم به من میگفتند که شما برادر محسن چطور میخواهید این کار را بکنید و من عصبانی نمیشدم و بیایم به اینها بگویم احمق و یا اینکه نمیفهمید و یا این کار را نمیکنید و با آنها کار میکردم و به نظر من آقای احمدینژاد باید روحیات و رفتارش را عوض کند. تا بتواند انشاءالله به پیش رود.
احمدینژاد که فرصتش برای بیان مطالب به پایان رسیده بود به ناگاه اظهار داشت: نرخ رشد را دولت قبل عوض کرد و این را مردم بدانند.