به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی برنا دکتر حسن عباسی در همایش وبلاگ نویسان حامی احمدی نژاد ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه اظهار داشت: وبلاگ نویسی یک کار شخصی و فردی است، در واقع نسل جدیدی از رسانه ها توسط این ابزار در جهان ایجاد شده است.
وقتی صحبت از رسانه می کنیم، سه نکته اساسی مد نظر ماست، پیام گو، پیام و مخاطب.
وی افزود: به هر جهت وظیفه رسانه انتقال پیام به مخاطب است، اگر کار رسانه را در مناسبات اجتماعی مهندسی افکار عمومی تلقی کنیم، مهندسی افکار عمومی بخشی از قدرت نرم هر جامعه است و وظیفه قدرت نرم تصرف قلبها و ذهنهاست، که غربیها به عنوان نبردگاه قلبها و مغزها از آن یاد می کنند.
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ادامه داد: اینکه چگونه می شود قلبها و مغزها را تصرف کرد، همانطور که در حیطه فضای اقتصادی در قدرت نیمه سخت بحث می شود که چطور می توانند بازارها را تصرف کنند یا در قدرت سخت بحث می شود که ارتشها چگونه می توانند سرزمینها را تصرف کنند، در قدرت نرم یا رسانه ای و فرهنگی بحث بر سر این است که چطور ذهنها و قلبها را تصرف کنند.
وی تاکید کرد: کار کرد رسانه، کارکرد قدرت نرم است و حوزه تخصصی آن تصرف قلبها و مغزها است، مهندسی افکار عمومی در واقع مهندسی اذهان عمومی است.
به گزارش برنا عباسی تصریح کرد: بحث ما امروز به خاطر قرار داشتن در فضای انتخاباتی، صرفا مهندسی افکار عمومی نیست، بلکه این است که مهندسی سیاسی افکار عمومی توسط رسانه ها با چه قواعدی صورت می گیرد.
وی تاکید کرد: چون رقیبان ما در صحنه انتخابات از روشهای مدرن استفاده می کنند، من هم از رویکردهای بومی استفاده نمی کنم و در این فرصت کم سعی دارم بخشی از شیوه و روش رقبای انتخاباتی و تئوری بازی ها را مصداقی تشریح کنم.
عباسی تصریح کرد: در شیوه های مدرن زمین بازی به دوقسمت تقسیم می شود، اول اپوزیسیون، یعنی کسانی که بیرون از قدرت و دنبال کسب آن هستند و دوم پوزیسیون یعنی کسانی که در قدرت و دنبال حفظ آن هستند.
بنابراین گزارش وی افزود: هر کدام از این دو گروه در چهار محور رسانه ای فعالیت می کنند که در مجموع هشت محور می شود.
عباسی در تشریح محورهای رسانه ای اپوزیسیون تصریح کرد: محور اول، نقد قدرت مستقر است که مصداق آن را این روزها فراوان سراغ دارید، از پخش سیب زمینی و غیره، دوم دفاع از عملکرد خودشان که در گذشته صاحب قدرت بوده اند، سوم اعلام برنامه هایی که در صورت بازگشت به قدرت انجام خواهند داد و چهارم نقد برنامه های قدرت مستقر که می خواهد در آینده انجام دهد، مانند برخی برنامه های اقتصادی
وی افزود: امروزه رسانه های اپوزیسیون 99 درصد به نقد قدرت مستقر پرداخته اند، یعنی اصل کار این رسانه در حال حاضر متمرکز روی نقد فعالیتهای جاری دولت است.
عباسی در تشریح محورهای حوزه رسانه پوزیسون(صاحب قدرت) اظهار داشت: محور اول، پاسخ به نقدهای صورت گرفته از طرف مقابل است، دوم پرداختن به سابقه عملکرد منتقدین و ایجاد چالش در زمینه های مدیریتی آنان، سوم اعلام برنامه های دوره بعدی و چهارم، نقد برنامه های جناح رقیب می باشد.
به گزارش خبرنگار ما ، عباسی تاکید کرد: در حال حاضر عمده انرژی دولت در پاسخ به نقدها مصرف می شود و مابقی آن را در محمورهای بعدی استفاده خواهند کرد.
وی با اشاره به تعدادی از محورهای نقد مطروحه از طرف اپوزیسیون به پاسخ های این نقدها پرداخت و تصریح کرد: گفته شده چرا مسئله محو اسرائیل را مطرح کرده اند، در پاسخ می گوییم محو اسرائیل از روی زمین از نکات کلیدی فرمایشات امام راحل است که فرمودند یک غده سرطانی است و باید از روی زمین محو شود.
عباسی افزود: شما اگر مدعی خط امام هستید هر نوع نقدی به محو اسرائیل از روی زمین، نقد به دیدگاه حضرت امام است و مسئله دیگر این است که مگر شوروی بدون جنگ نظامی از روی زمین محو نشد، شما چطور مدعی خط امام هستید ولی برخلاف اندیشه های امام صحبت می کنید.
به گزارش برنا عباسی با اشاره به مسائل مطرح در مورد ارتباط با آمریکای لاتین و اینکه گفته اند چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است، تاکید کرد: متاسفانه برخی غرب را فقط آمریکا می دانند و سیاست خارجی را تعامل با مو بلوند های چشم آبی می شمارند، یعنی اگر کسی پوست تیره، موهای مشکی، چشمهای بادامی، دماغ پهن و کوفته داشت، اساسا غربی نیست، از طرفی می گویند چرا از همسایه ها غافل شده اید و به آمریکای لاتین می روید، وقتی به اجلاس قطر می رویم، می گویند چرا رفتید.
عباسی ادامه داد: مسئله دیگری که مطرح می کنند، انحلال سازمان مدیریت است، اولا این سازمان منحل نشده بلکه تغییر شکل و ساختار داده است در ثانی وقتی برخی در عرض یک هفته ژاندارمری، شهربانی، کمیته و پلیس قضایی را ادغام کردید که چهار نهاد امنیتی بودند و شاهد هستیم که هنوز قوه قضاییه در پی احیای پلیس قضایی است، کسی به شما گفت میراث چند دهه کار و تلاش را منحل کردید.
وی افزود: در جریان ادغام دو وزارتخانه جهاد و کشاورزی وقتی سال 79 رهبری دیداری از سپاه داشتند و حتی تلویزیون هم نشان داد که ایشان گلایه داشتند از حذف جهاد و بعدها هم رییس مجمع تشخیص گفت، جهاد را جوان مرگ کردند.
عباسی تاکید کرد: آیا این بهم زدن ساختارها و ادغام ها با چنین تخریبهایی که امروزه شاهد هستیم روبرو شد یا کسی در انتخابات نهم شعار داد که اگر رییس جمهور شوم جهاد را احیا می کنم.

دسته ها : انتخابات دهم
دوشنبه 1388/3/11 18:45
X