تعداد بازدید : 4539136
تعداد نوشته ها : 10297
تعداد نظرات : 320
مصطفی کواکبیان حامی میرحسین موسوی و حمید رسائی حامی محمود احمدینژاد در انتخابات ریاستجمهوری بعد از ظهر امروز در دانشگاه علم و صنعت به مناظره پرداختند.
کواکبیان در بخش اول این مناظره با تمجید از حضور موسوی در انتخابات گفت: عملکرد دولت نهم و محمود احمدینژاد به گونهای بوده است که حضور موسوی را در انتخابات بسیار مورد توجه قرار میدهد.
وی اضافه کرد:توقیف فلهای که در این 4 سال در مورد مطبوعات صورت گرفته باعث شده تا فضای رسانهای کشور دچار بحران شود و حضور موسوی نیز در این انتخابات برای برطرف کردن همین مشکلات و معضلات بوده است.
رسایی در پاسخ به موضوع توقیف مطبوعات که از سوی کواکبیان مطرح شده بود ،گفت: آیا فراموش کردهاید که قوه قضائیه سال 60 ، 44 روزنامه را در یک روز توقیف کرد و در پایین نامه توقیف این روزنامهها امضای افرادی مانند موسوی خوئینیها،مهاجرانی، موسوی و بسیاری دیگر از افراد اصلاحات بود. آیا توقیف این مطبوعات بحثبرانگیز نبود؟ و آیا هم اکنون اصلاحطلبان مخالف رویه خود در آن موقع صحبت نمیکنند؟
وی در ادامه با اشاره به اینکه مطبوعات باید حریم خود را حفظ کند،گفت:مطبوعاتی که دین، امام(ره) و انقلاب را زیر سوال میبرند، ایا اجازه انتشار دارند؟
این نماینده مجلس در ادامه با بیان اینکه کواکبیان جزو اصلاح طلبان خوشخیم است که اصل ولایت فقیه را قبول دارد، گفت: ما میبینیم که امروز اصلاحطلبان عوض شدهاند، یک روزی به توقیف 44 روزنامه در یک روز تمایل نشان میدادند و امروز بستن چند روزنامه که مخالف اصول حرکت میکنند را اینگونه میپندارند.
رسائی در ادامه با اشاره به سخنان امام در مورد مطبوعات گفت: مگر امام در مورد قلم به دستان مزدور نگفت که اگر ما این قلمها را شکسته بودیم امروز جرات این اهانتها را نداشتند؟ ضمن اینکه احمدینژاد نیز در جلسهای گفته بود اگر به من اهانت میکنند مسئلهای نیست و نباید به اصول و ارزشهای انقلاب توهین شود.
* کواکبیان: نشریاتی که توقیف شدند، نشریه نبودند، بولتنهای ستادهای براندازی نظام بودند
کواکبیان در ادامه پیرامون مسائلی که از سوی رسایی مطرح شده بود، گفت: من نمیدانم کدام مبحث را باید دنبال کنم و آیا مناظره این گونه است که آقای رسایی سوال کنند و من جواب دهم، من رسایی را دوست دارم و جدا از حاشیه به اصل میپردازم.
وی در ادامه افزود: امام میفرمود «آزادی آری، توطئه هرگز» و این رویه امام در مورد مطبوعات بود. توقیف 44 روزنامه در آن هنگام به این علت بود که بعضی گروهکها در دانشگاهها ستاد جنگ راهاندازی کرده بودند و میخواستند سر به تن جمهوری اسلامی نباشد. نشریاتی که تا آن موقع توقیف شد، نشریه نبودند بلکه بولتنهای خبری ستادهای براندازی این گروهکها بودند و باید توقیف میشدند.
وی در ادامه با اشاره به توقیف نشریات شهروند امروز، کارگزاران و یاس نو گفت:هیئت نظارت بر مطبوعات وزارت ارشاد در یکسال اخیر سه نشریه مهم جناح مخالف خود را توقیف کرد. برای این چه جوابی دارید؟
کواکبیان در ادامه افزود: بهانه توقیف نشریه شهروند امروز این بود که هیئت نظارت میگفت این نشریه با رویکرد فرهنگی تاسیس شده بود و نباید جهتگیری سیاسی پیدا کند، اما آیا راه حل کنترل مطبوعات اعدام آنها است؟ مگر این گونه نبود که سابقا مثلا با دبیر کل حزب توده مینشستند و در تلویزیون مناظره میکردند و آیا ما یادمان رفته است که امام در پاریس گفتند کمونیستها نیز باید کرسی داشته باشند؟
این نماینده مجلس در ادامه افزود: یادمان نرود که سیره عملی امام چگونه بوده است. ما باید ملاکهای امام را برای ریاست جمهوری مطرح کنیم و امروز با در نظر گرفتن ملاکهای امام میبینیم که مصداق اتم و اکمل آن کسی جز موسوی نیست. ما باید به دنبال کاملترین مصداق باشیم .
وی همچنین با اشاره به صحبتهای امام(ره) مبنی بر اینکه خدا نیاورد آن روزی که مرفهین بیدرد بر مردم حکومت کنند،اضافه کرد: قطعا با شناختی که من از موسوی دارم در کابینهاش از وزیر میلیاردی استفاده نخواهد کرد.
* رسایی: حامیان موسوی بشکههای نفت را در اختیار دارند
رسایی در ادامه با بیان اینکه من تعجب میکنم که آقای کواکبیان اصرار دارند که روزنامهها را دولت بسته است، ادامه داد: اگر شما قانون را قبول دارید، قانون هیئت نظارت را مسئول کرده تا بر مطبوعات کشور کنترل داشته باشد و این هیئت نظارت ترکیبی است از نمایندگان نهادهای مختلف که مجلس هم در آن نماینده دارد و این توقیفها ربطی به دولت ندارد. حال اگر شما با قانون مشکل دارید بحث دیگری است.
وی در بخش دیگری از صحبتهایش با اشاره به نظام اصلاحات گفت: در دوران اصلاحات شاهد بودیم که معاون سازمان امنیت ملی آمریکا گفت "آنچه تاکنون ما را از براندازی نظام ایران بازداشته اعتقاد مردم به ولایت فقیه است که خوشبختانه برخی احزاب تازه نفس در ایران در حال بیرون کشیدن این خار از چشم ما هستند. " و من از آقای رسایی میپرسم این احزاب تازه نفس کدامها هستند که اینگونه به آمریکا کمک میکنند؟ رسایی همچنین با اشاره به تخریبهایی که علیه دولت در رابطه با سیاست خارجی انجام میشود، گفت:عدهای به خود میبالند که کلینتون در هنگام سخنرانی آنان در سازمان ملل صندلی خود را ترک نکرده است.
وی ادامه داد: من میگویم اگر من هم بروم و در سازمان ملل اینگونه سخنرانی کنم که از اشغال لانه جاسوسی متاسفم آیا آنها نمینشینند و گوش نمیکنند؟
این نماینده مجلس با اشاره به سخنان احمدینژاد در ژنو گفت: در رابطه با اجلاس ژنو عدهای میگویند که خروج 20 نفر از سالن بیاحترامی به ملت است حال آنکه به یاد میآوریم امام گفته بود نباید از این بترسید که دولتهای خارجی در مورد شما این گونه عمل کنند.
وی ادامه داد: متاسفانه اندیشههای امام در رفتارهای اصلاحطلبان کمرنگ شده و مشکل ما با اصلاح طلبان در این است.
رسایی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حامیان میلیاردر موسوی گفت: امروز می بینیم کسانی حامی موسوی هستند که دستشان در بشکههای نفت است و به علت مشکلاتی که با احمدینژاد دارند، حامی موسوی شدند.
این نماینده ادامه داد:امروز آقای هاشمی رفسنجانی همه خانواده خود را بسیج کرده تا احمدینژاد رای نیاورد.
وی همچنین با اشاره به روز رای اعتماد محصولی خطاب به کواکبیان گفت:من که در مجلس هم به شما گفتم اگر سند دارید برای ثروت محصولی ارائه کنید. شما در مجلس هشتم نماینده هستید ونباید بدون سند در رابطه با وزیر کشور صحبت کنید.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ضعفهای شدید دولت اصلاحات در سیاست خارجی گفت: شما نمیتوانید تا زمانی که ملت خود را باور نکردهاید سیاست خارجی قدرتمندی داشته باشید و به همین دلیل است که وقتی پشت میز مذاکره قرار می گیرد دست و پایتان میلرزد .
این نماینده مجلس ادامه داد: ما نمیتوانیم وقتی که با چند تهدید و واکنش غربیها اقدام به پلمب تأسیسات هستهای کنیم، سیاست خارجی مقتدری داشته باشیم.