رئیس جمهوری در پاسخ به سئوال دیگری مبنی براینکه بنا دارید برخی از محدودیت ها و فشاری که بردولت نهم وارد شد را به اطلاع مردم برسانید گفت: ما دراین مدت فشارهای زیادی را تحمل کردیم اما وارد بسیاری از دام ها نشدیم .
احمدی نژاد تشریح کرد: به عنوان مثال در موضوع هسته ای فشارهایی که در داخل برای سازش دولت دربرابر خواسته های بیگا نگان برما وارد شد کمتر از فشارهای خارجی نبود .
وی با اشاره به اظهار نظرهای متفاوتی که درآن زمان صورت گرفت گفت: زمانی که دشمنان اعلام می کردند ما ایران را در انزوا قرار دادیم و وضع اقتصادی ایران مطلوب نیست این عده در داخل همسو با آنان در روزنامه ها تیتر می زدند که ایران منزوی شده و اوضاع اقتصادی نابسامان است .
وی آنگاه به برخی اظهار نظرها برای توافق غنی سازی اشاره کرد و گفت : آنان طرح سازش را به یک زر ورق پیجیده و برای قانع کردن ما آنرا عرضه کردند، اما روشن بود که من با این موضوع مخالفت خواهم کرد و با تحلیل دقیق و منطقی به آنان می گفتم که کشور در معرض خطر قرار ندارد واگر خطری هم باشد باید برای رفع خطرات بزرگتر آنرا بپذیریم .
احمدی نژاد آنگاه به تشریح فضای آن جلسه پرداخت وگفت: دونفر از آنان به صورت کاملا واضح و روشن بارها به من توهین کردند و عبارات توهین آمیزی را بکار بردند که همه این موارد ضبط شده است اما من به آنان گفتم که تحلیل شما از موضوع، محافظه کارانه و از روی عدم اطلاع از موقعیت بین المللی و ضعف دشمان است و آنرا نمی پذیرم .
خبرنگار دیگری از رئیس جمهور سئوال کرد اگر در انتخابات آتی موفق به جلب آرای مردم نشدید چه شغلی را برمی گزینید و آیا حاضرید روزنامه نگارشوید، احمدی نژاد در جواب گفت: من معلمم و در زمان حاضر از آنجا حقوق می گیرم و طبیعی است که به کار معلمی ادامه می دهم .
وی تاکید کرد: روزنامه نگاری حرفه بسیار سخت است و می دانم در فضای روزنامه نگاری چه می گذرد بسیاری از مطالبی که تیتر می شود با نظر روزنامه نگاران متفاوت است که این کارخوبی نیست البته این یک نظریه لیبرالیسم است که بر فضای روزنامه نگاران حاکم شده است.