رییس جمهور در ادامه این نشست مطبوعاتی با رسانههای داخلی در جواب سوال خبرنگاری که از وی پرسید، این روزها آمریکا و اروپا از یک سو تخریبهای شدیدی را علیه شما دنبال و از سوی دیگر سران دولتهای گذشته نیز همین جریان را با همان شدت پیگیری میکنند تحلیل شما از اشتراک لفظی آنها با خارج از کشور چیست؟ و آیا از این اتفاق احساس تنهایی نمیکنید، گفت: کابینه هفتاد میلیونی هیچ گاه در کنار ملت احساس تنهایی نمیکند البته ممکن است به مجموعه کسانی که باید در سیستم مدیریتی ما را یاری بدهند در این خصوص چنین احساسی دست بدهد، اما اینکه این اشتراک لفظی میان انتقادکنندگان داخلی و برخی از دشمنان خارجی وجود دارد این موضوع را از خودشان سوال کنیم که این اشتراک لفظی آنان چیست؟
وی افزود: ما پای اصول خود با مردم با آرمانهای انقلاب اسلامی همواره پایبند و پایدار بوده و به فضل الهی پایدار خواهیم بود. رییس جمهور در ادامه افزود: در دولت قبل سیاستی تحت عنوان تنشزدایی دنبال شد، در افغانستان همکاری کامل با ناتو صورت گرفت اما اولین کشوری که کنار گذاشته شد ایران بود و گفتند 500 میلیون دلار بدهید تا افغانستان را بازسازی کنیم.
احمدینژاد گفت: در موضوع عراق نیز سراغ ایران آمدند و موضوع هستهای را بهانه کردند و نتیجه سیاست تنشزدایی این شد که همه تاسیسات هستهای ما را پلمپ کردند.
وی خاطرنشان کرد: در آن سند نوشته بودند داوطلبانه تعلیق کنید اما داوطلبانهای که الزامآور است یعنی فعالیت نکنید مگر رضایت 3 کشور خودخواه جلب شود.
وی با اشاره به سیاست تنشزدایی پس از جنگ تحمیلی اظهار داشت: در آن زمان نیز قانون تحریم داماتو تمدید شد و دهها قطعنامه به بهانه نقض حقوق بشر علیه ایران صادر شد.
احمدینژاد گفت: افراد گستاخ و آدمکش که جنایت میکنند اظهار میداشتند ما باید با ایران گفت و گوی انتقادی کنیم، حتی در دولت قبل در درون دولت از موضوع نظارت بر انتخابات از خارج از کشور استقبال شد.
احمدینژاد توجه به منابع اقتدار ملی را در راس برنامههای هر دولتی که در نظام جمهوری اسلامی بر سر کار میآید عنوان کرد و گفت: ما اجازه نداریم زیر بار نظام سلطه و استکبار برویم.