تعداد بازدید : 4540171
تعداد نوشته ها : 10297
تعداد نظرات : 320
سرانجام نتیجه بررسی صلاحیت های نامزدهای انتخابات دهم اعلام شد و نام اکبر اعلمی نماینده سابق تبریز در این لیست دیده نمی شود.
پیش از اعلام رسمی نام کاندیداهای تایید صلاحیت شده توسط وزیر کشور، موضع گیری دو پهلوی نزدیکان رئیس جمهور موجب برخی گمانه زنی ها در این باره شده بود.
موضع گیری دو پهلوی حامیان رئیس جمهور نشان می داد: اولاً علیرغم نظرسازی ارگان های دولتی، حامیان دولت نهم از رشد میرحسین موسوی در نظرسنجی های مستقل نگرانند و گمان می کنند اعلمی می تواند از آرای موسوی بکاهد. ثانیاً از توانایی های کلامی اعلمی در هراسند و در حال برآورد تاثیر اعلمی بر ریزش آراء احمدی نژاد هستند تا با سبک سنگین کردن دو کفه ترازو، تلاش های خود را برای تایید یا رد صلاحیت اعلمی آغاز کنند.
اکنون به نظر می رسد حامیان رئیس جمهور به رغم نگرانی از آراء میرحسین موسوی، و شاید بیش از توان ظهور یافته موسوی، از اکبر اعلمی و توان بالقوه او می ترسند.
نماینده مردم تبریز در مجلس ششم و هفتم از محبوبیت قابل توجهی در استان های شمال غربی کشور برخوردار است و کارشناسان سیاسی درابتدا پیشبینی می کردند در صورتی که اجازه حضور در صفحه تلویزیون را بیابد با صراحت لهجه خود بسیاری از آراء میرحسین موسوی را در آذربایجان و سایر استان های کشور از آن خود کند.
از این رو و بر اساس یک تحلیل نادرست (شکستن آراء موسوی توسط اعلمی)، خبرگزاری فارس و دیگر رسانه های خودجوش حامی دولت نهم، در روزهای نخست طرح احتمال کاندیداتوری اعلمی شدیداً به این موضوع علاقه نشان داد و به بازتاب خبرهای اعلمی پرداخت ولی هرچه ارابه ی زمان جلوتر رفت، اقبال فارس و امثال فارس به اعلمی کم و کمتر شد تا آنجا که به وحشت از او انجامید به نحوی که اخبار ثبت نام او را کاملاً نادیده گرفتند.
نام اعلمی در لیست نامزدهای نهایی انتخابات دیده نمی شود و نخبگان ایرانی می پرسند او به نفع چه کسی رد صلاحیت شد؛ مردم، قانون، موسوی یا احمدی نژاد؟
بی شک حضور اکبر اعلمی نماینده صریح اللهجه مردم تبریز در رقابتهای ریاست جمهوری می توانست این رقابتها را پر شورتر کرده، بر دامنه حضور حداکثری مردم بیافزاید چرا که سخنان او بر صفحه تلویزیون می توانست به تقویت عنصر نقد در جامعه ایران کمک کند و از این رهگذر مدیریت کشور را ارتقاء بخشد.