تعداد بازدید : 4539865
تعداد نوشته ها : 10297
تعداد نظرات : 320
میرحسین موسوی در سفر انتخاباتی خود به استان کهکیلویه و بویراحمد در جمع مردم یاسوج اظهار داشت: در سال 49 سفری به یاسوج داشتم در این سفر جز 40 خانه سازمانی یک رستوران شهرداری و تعدادی خانههای محلی بیشتر نبود اما آن چیز که برای بنده جالب بود، طبیعت خیره کننده یاسوج بود.
موسوی در ادامه در پاسخ به شعار گروهی از حاضرین که شعار مرگ بر سیبزمینی را سر میدادند گفت: به نظر میرسد عدم سیاستگذاریها و تثبیت مدیریتهای اقتصادی در کشور موجب این شعار شما شده باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تشکیل جهاد سازندگی در اوایل انقلاب بیان داشت: در تشکیل جهاد سازندگی هدف این بود که اعتمادی به مردم حاصل شود و به عزت و خلاقیت آنها احترام گذاشته شود.
وی اضافه کرد: مسئولین جهاد کشاورزی میدانستند که اگر زیرساختهای اقتصادی را آماده کنند مردم خودشان قادر هستند که نه تنها مشکلات اقتصادی خودشان را برطرف کنند بلکه اقتصاد کشور را به پیش ببرند.
موسوی با بیان اینکه توزیع پول در شب انتخابات با این نگاه انجام می شود که آرای مردم تغییر کند و در آرای آنها تاثیر بگذارد گفت: توزیع پول در شب انتخابات با نگاه تحقیر کردن مردم انجام میشود که امیدواریم اینگونه نباشد.
وی اضافه کرد: توزیع پول برای سرمایهگذاری در کشور نیست بلکه برای ضربه زدن به سرمایهگذاری است.
این داوطلب کاندیدای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به انحلال سازمان پول و اعتبار گفت: کمبود 270 میلیارد دلار افسانهای نتیجه اینگونه سیاستها است.
وی با بیان اینکه اگر پولی وجود دارد متعلق به مردم است، تاکید کرد: ملت از طریق مجلس، قوانین و شوراها تعیین کرده تا دولت پول آنها را کجا و چگونه هزینه کند و دولت حق ندارد بدون دخالت مردم پولی را هزینه کنند.
موسوی خاطرنشان کرد: برای ما این سوال پیش آمده که اگر قرار بوده طرحهای اخیر افتتاح شوند چرا باید اکثر آنها در شب انتخابات انجام شود آیا نمیتوانستیم طرحها و برنامهها را با یک سیاست صحیح در زمانهای به موقع اجرایی کنیم.
وی اضافه کرد: شورای پول واعتبار یکی از تاثیرگذار ترین نهادهای اقتصادی کشور است، یادآور شد: در این شوراها نمایندگان مجلس از حقوق ملت دفاع کند و در خصوص هزینه پول مردم تصمیم میگیرند اما متاسفانه دولت این شوراها را به دلیل نامعلومی منحل کرد.
وی با بیان اینکه در 4 سال گذشته دو برابر نسبت به گذشته نقدینگی افزایش یافته تصریح کرد: آقایان ادعا میکنند بین نقدینگی با تورم رابطهای وجود ندارد در حالی که این افزایش نقدینگی موجب تورم 25 درصدی کشور شدهاست.
موسوی اظهار داشت: 25 درصد تورم یعنی کوچک شدن سفرههای مردم، ناامنی و عدم اشتغال جوانان، و در شرایط کنونی به جای اینکه ما از این تورم نگران باشیم متاسفانه از کنار آن به راحتی میگذریم.
موسوی بیان داشت: ما چارهای جز این نداریم که برای توسعه و پیشرفت، جوانان را باور کنیم و به آنها احترام گذاشته و در خصوص اداره کشور آنها را نامحرم خود ندانیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: ما باید برای پیشرفت و توسعه در قانون اساسی احترام بگذاریم و اگر قانونی را قبول نداریم باید از راههای قانونی برای اصلاح آن قدم بگذاریم.
وی یادآور شد: هزاران تخلف در اجرای بودجه در طول یک سال در حالی از سوی دولت رخ داده است که حتی مجلس که همسو با دولت است، آن را مطرح کرده است.
داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه قانونگریزی در دولت رواج داشته است،گفت: عمل نکردن به قانون و قانونگریزی دولت موجب نگرانی بنده شد و بنده به همین دلیل احساس کردم باید درانتخابات حاضر شوم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: ما اگر جمهوریت واسلامیت را با هم میخواهیم باید قوانینی که برآمده از این دو واژه است را رعایت کنیم، چرا که جمهوریت و اسلامیت بدون احترام گذاشتن به قانون محقق نمیشود.
این داوطلبی کاندایداتوری ریاست جمهوری دوره دهم با بیان اینکه کشور نیاز به تغییر دارد تصریح کرد: متاسفانه در سطح ملی مدیریتها در دولت گذشته تغییر کرده است حتی مدیرانی که حاصل سرمایه انقلاب بودهاند نیز در دولت گذشته کنار گذاشته شد و ما برای پیشرفت وتوسعه نیاز به این مدیران داریم و به همین دلیل چارهای جز تغییر نداریم.
وی اضافه کرد: دولت گذشته در ابتدا مدیران باسابقه را در سطح ملی کنار گذاشت و بعد از آن حتی مدیرانی را که خود دولت انتخاب کرده بود دائما تغییر داد.
موسوی ادامه داد: به طور مثال در بانک ملی در چهار سال اخیر سه بار مدیر عامل تغییر کرده که این جز ضربه به اقتصاد کشور چیز دیگری نیست.
موسوی با اشاره به سفرهای خود به استانهای مازندران،کرمان و خراسان گفت: در خراسان که مرکز کاشت چغندر است، شکرها انباشته شده در حالی که در طول یک سال دو و نیم میلیون تن شکر وارد کشور کردیم.
وی افزود: پرتقالهای مازندرانی در انبارهای این شهرستان تخریب شده اند درحالی که پرتقالهای چینی و مصری در بازارهای ما به فروش میرسد.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت بیان داشت: قدرت کشورها بر پایه تولید ملی آنها است و زمانی که یک کشور کاهش تولید ملی داشته باشد، آژیرهای خطر را روشن میکند اما ما حتی با تعطیلی کارخانجات ونابودی تولیداتمان احساس خطر نکرده بودیم.
این داوطلب کاندیداتوری ریاست جمهوری در پایان گفت: اگر عزت ملی را میخواهیم باید به دنبال تغییر در کشور باشیم.