تعداد بازدید : 4555789
تعداد نوشته ها : 10297
تعداد نظرات : 320
ایجاد «کمیته صیانت از انتخابات» یکی از خوشه های جنگ روانی است که در روزهای گذشته پس از طرح آن توسط برخی از گروه های سیاسی در رسانه های ضد انقلاب و بیگانه با استقبال کم سابقه ای مواجه شده و بیان چنین سخنی را حاکی از غیر قابل اعتماد دانستن نظام معرفی کرده اند.
کمیته صیانت از آرا که در تلاش است سلامت انتخابات را زیر سوال ببرد در انتخابات های گذشته نیز برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام و کاهش شرکت کنندگان در انتخابات، موثر نبودن رأی مردم و وارد کردن بیگانگان برای نظارت در امور داخلی کشور ما مورد استفاده قرار گرفته است.
در روزهای اخیر اعلام شده است که «حجت الاسلام کروبی و مهندس موسوی» نامزدهای انتخاباتی جریان دوم خردادی اقدام به تشکیل کمیته مشترکی برای صیانت از آرا کرده اند. دبیر کل حزب اعتماد ملی هم در روزهای اخیر با حمایت از تشکیل کمیته صیانت از آرا گفته است هنگامی که آنها در مخالفت با این کمیته سخن به میان می آورند آدم مشکوک می شود که شاید برنامه هایی دارند و مهندس موسوی هم گفته است صیانت از آرا یکی از مهمترین دغدغه های گروه های مختلف است. در همین حال کمیته مجعولی به نام «کمیته مستقل مردمی صیانت از آرا» که خود را جمعی از فعالین سیاسی، صنفی و اجتماعی معرفی کرده اند اعلام موجودیت کرده و اعلام نموده در دو سطح تشکیلاتی و سازماندهی نیروی انسانی و همچنین سطح آموزش و اطلاع رسانی فعالیت خواهد کرد!
آنچه که از آن به عنوان کمیته صیانت از آرا یاد می شود یک تاکتیک عملیات روانی برای فرار به جلو است که از دو ماه مانده به انتخابات، علت عدم اقبال به خود را دست کاری و دخالت رقیب در انتخابات قلمداد می کنند، این در حالی است که هر کاندیدای ریاست جمهوری می تواند حدود 50 هزار ناظر را بر سر صندوق های رأی داشته باشد و این تعداد ناظر هم با معرفی نامزد مربوطه به شورای نگهبان و وزارت کشور معرفی می شوند. از سوی دیگر مدیر کل سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه این طرح مبنای قانونی و حقوقی ندارد می گوید برگزاری هر انتخابات تحت تأثیر دو مولفه قانون و مجریان است و مجری هم نمی تواند دخل و تصرفی در قانون داشته باشد، دولت باید قانون را اجرا کند و بحث نظارت هم در قانون تصریح شده است و نمی توان براساس سلایق مختلف چیزی را به انتخابات کم یا زیاد کنیم.
مقام معظم رهبری روز 10 اردیبهشت در پاسخ به انتقاداتی که از انتخابات مطرح می شود فرمودند: متأسفانه برخی دوستان بی انصاف و کسانی که جزو ملت هستند و توقع دارند مردم به آنها توجه کنند با ناسپاسی، علیه ملت حرف می زنند و با تکرار حرف دروغ دشمن، سلامت انتخابات را زیر سوال می برند.
آیت الله العظمی خامنه ای افزودند:« در یکی دو انتخابات شبهاتی برای عده ای پیش آمده بود اما تحقیق و بررسی دقیق نشان داد که خدشه ای به آن انتخابات هم وارد نیست.»
ایشان با یادآوری نتایج برخی از انتخابات های گذشته فرمودند: «مکرر اتفاق افتاده است که نتیجه انتخابات به ضرر جناحی که روی کار بوده تمام شده است پس چگونه ممکن است کسی انتخابات ایران را زیر سوال ببرد.»
کاندیداهای ریاست جمهوری اکنون با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری لازم است که چند نکته را مدنظر داشته باشند.
اول ، کاتالیزور سخنان و ادعاهای دشمنان نشوند و وسیله ای نشوند که سخنان و دغدغه های آنان را برای مردم بومی کنند. چه لزومی دارد که شبهه افکنی رادیو بی بی سی و اظهار نگرانی رادیو فردا در شمارش آرا یک روز بعد از زمان ثبت نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری که خود را وفادار به انقلاب می دانند، بیان شود.
دوم، انتخابات فرصتی است برای تنومند نمودن و قدرت بخشیدن به نظام اسلامی و اگر این فرصت به فرصتی برای تخریب نظام بدل شود پس در چه زمانی باید وفاداری خود به خط امام و قانون اساسی را اثبات کنیم.
سوم، بسیاری از رانده شدگان نظام و انقلاب که از مردم سیلی خورده اند و در کمین تخریب انقلاب هستند از فرصت تبلیغات انتخاباتی استفاده کرده و در صدد مشروع جلوه دادن خود و مشروعیت زدایی از انقلاب هستند و در میتینگ های انتخاباتی برخی از کاندیداها در روزهای گذشته دیده شده است که درحضور این کاندیداها ارزش های انقلاب به سخره گرفته شده و ضد ارزش هایی ارزش شده اند که یادآور آشفتگی های دوران حاکمیت ملی مذهبی ها در اوایل انقلاب است.
چهارم، یکی از تکنیک های عملیات روانی «دیو و دلبر» می باشد که در دوران حاکمیت طیف دوم خردادی ها هر روز سناریوی آن تکرار می شد. اکنون نیز گویا کارشناسان جنگ روانی - رسانه ای دوران باصطلاح اصلاح گرایی در سیستم ها و ستادهای انتخاباتی برخی از نامزدهای انتخابات حضور پیدا کرده اند.
دوره سناریونویسی تمام شده است و مردم از این پروژه های ساختگی و مجازی که عوامل آن مانند اشباح باید همه جا باشند و از همه چیز خبر داشته باشند تا یک ناجی همه چیزدار ظهور نکند با خبرند،مردم خبر دارند که عده ای بیمار می نشینند و هر روز یک کلاغ چل کلاغ می کنند و هر چه اتفاق نیفتاده و احتمال رخ دادن آن محال به نظر می آید را حتمی قلمداد می کنند. البته کارشناسان جنگ روانی این را از گوبلز، مدیر جنگ روانی هیتلر یاد گرفته اند؛ هر چه دروغ بزرگ تر باور آن راحت تر.
نویسنده:محسن مهدوی دوست