زنجبيل و فلفل سرطان هاي مرگبار را درمان ميکنند
پژوهشگران ميگويند زنجبيل ميتواند سلول هاي سرطاني تخمدان را از بين ببرد و فلفل نيز تومورهاي لوزالمعده را کوچکتر مي کند.
به گزارش خبرگزاري رويترز، نتايج اين تحقيق شواهد ديگري در مورد فوايد برخي انواع ادويه جات در جلوگيري از بروز يا پيشرفت سرطان ارايه ميکند.
هر چند تحقيقات در مورد زنجبيل در محيط آزمايشگاهي انجام شده است و تا بررسي اين ماده در بيماران سرطاني راه درازي درپيش است ، اما اولين گام در اين زمينه محسوب ميشود.
دکتر ربکا ريو، استاديار زنان و زايمان مرکز سرطان دانشگاه ميشيگان و همکارانش محلول حاوي پودر زنجبيل را بر روي کشت سلول هاي سرطاني تخمدان آزمايش کردند.
زنجبيل ميتواند سلول هاي سرطاني تخمدان را از بين ببرد و فلفل نيز تومورهاي لوزالمعده را کوچکتر مي کند. |
محققان در نشست انجمن تحقيقات سرطان آمريکا اعلام کردند اين ماده سلول هاي سرطاني را به دو طريق از بين ميبرد؛ يکي از طريق فرايند خودکشي و در روش ديگر سلول ها خود را هضم ميکنند. سرطان تخمدان در بيشتر مبتلايان عود ميکند و در نهايت در برابر شيمي درماني مقاوم ميشود.
اگر زنجبيل بتواند سلول هاي سرطاني را از دو طريق خودکشي و خود خوري نابود کند، مانع از مقاومت بيماري در برابر شيمي درماني خواهد شد.
زنجبيل به مهار التهاب کمک ميکند. التهاب در تشکيل سلول هاي سرطاني تخمدان نقش دارد. محققان دريافتند خودکشي سلولي با استفاده از زنجبيل اثربخش تر از شيمي درماني با استفاده از پلاتين است.
سانجاي سريواستاوا از دانشکده پزشکي دانشگاه پيترزبورگ ميگويد تحقيق ديگري نيز نشان داد ماده CAPSAICIN که عامل ايجاد کننده تندي در فلفل است، در موش ها سلول هاي سرطاني لوزالمعده را وادار به خودکشي ميکند. اين ماده باعث مرگ سلول هاي سرطاني و کاهش قابل توجه حجم تومورها شد.اين ترکيب سلول هاي سرطان لوزالمعده را از بين برد ، اما تاثيري بر روي سلول هاي طبيعي و سالم لوزالمعده نگذاشت.
سال گذشته محققان در تحقيق بر روي سلول هاي لوزالمعده در محيط آزمايشگاه به نتايج مشابهي دست يافتند. سرطان لوزالمعده بسيار مرگبار است، بطوري که از ميان ? 32 ?هزار تن که هر ساله به اين بيماري مبتلا ميشوند ? 31?هزار تن آنها جان ميسپارند.
پژوهشگران در لس آنجلس نيز دريافتهاند اين ماده سلول هاي سرطان پروستات را نيز از بين ميبرد. در تحقيقات ديگري ادويه زردرنگ زنجبيل نيز از گسترش سرطان ريه و سي-نه در موش ها جلوگيري کرد.
البته کارشناسان خاطر نشان کردند بسياري از ترکيباتي که سرطان را در موش ها متوقف ميکند، همين تاثير را در انسان ها ندارند.