سیاه نمایی و تخریب علیه انتخابات در رسانه های ضد انقلاب بیگانه شدت گرفت. سایت ها، رادیوها و تلویزیون های بی بی سی، رادیو فردا، صدای آمریکا، دویچه وله، رادیو فرانسه، روزآن لاین، رادیو زمانه، گویانیوز، اخبار روز، ایران امروز و ده ها رسانه همسو در حرکتی مشترک تلاش دارند انتخابات ایران را انتصابات، بی فایده، بازی قدرت در درون حاکمیت، غیر دموکراتیک و نامشروع جلوه دهند.
در این زمینه دویچه وله آلمان طی مصاحبه های مختلف از قول عناصر اپوزیسیون ادعا کرد: آن چه در جمهوری اسلامی می گذرد انتخابات نیست و اپوزیسیون وظیفه ندارد از بین بد و بدتر انتخاب کند. چرا که چنین انتخابی باعث روی کار آمدن آقای خاتمی به عنوان بد شد اما همین انتخاب بد سرانجام به آقای احمدی نژاد رسید.
دویچه وله در فضاسازی دیگری از قول عبدالکریم بغدادی (لاهیجی) همکار گروهک منافقین و استخبارات صدام ادعا کرد: این انتخابات با موازین حقوق بشر انطباق ندارد چرا که شورای نگهبان تعیین می کند کدام نامزدها صلاحیت دارند و از بین سیصد نفر فقط چهار نفر تأیید صلاحیت می شوند. معیار اینها التزام عملی به قانون اساسی و ولایت فقیه است. ما می دانیم انتخابات آزاد نیست.
وکیل مدافع منافقین افزود: این انتخابات دموکراتیک و منطبق بر موازین حقوق بشر نیست.
بی بی سی انگلیس هم نوشت: این چهار نفر تنها کاندیداهایی هستند که اجازه یافته اند نامشان روی برگه های رأی ثبت شود. باقی 475 کاندیدا رد صلاحیت شدند. این انتخابات رقابت آزادانه نیست. احتمالاً بسیاری از کاندیداهای بالقوه هم با احتمال رد صلاحیت از ثبت نام صرف نظر کرده اند.
اما سایت وزارت خارجه اسرائیل با لحن صریح تری ادعا کرد هر 4 نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ایران کارنامه سیاهی دارند و مردم نباید در انتخابات شرکت کنند.
آتش پرحجم توپخانه رسانه ای قدرت های خارجی و ضد انقلاب وابسته علیه افکار عمومی در ایران نشان می دهد که عدم شرکت گسترده ملت ایران و کم رنگ شدن انتخابات چه ارزش استراتژیکی برای دشمنان دارد، هر چند که ملت ایران با هوشمندی و تشخیص موقعیت همواره برخلاف خواست دشمن عمل کرده و پاسخ آن توپخانه و بمباران پرحجم تبلیغاتی را به شیوه موشک جواب موشک و با لبریز کردن صندوق ها از آراء خود دادند.