ان  مدیر روابط عمومی مركز مدیریت حوزه علمیه خواهران تشكیل بیش از 240 مدرسه علمیه را از دستاوردهای این مركز شمرد. به گزارش خبرنگار تبیان به نقل از رسا حجت‌الاسلام سید محسن قدسی پور  گفت: مركز مدیریت حوزه علمیه...

یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۵ - ۱۱:۲۴

تشریح فعالیت مركز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران

 مدیر روابط عمومی مركز مدیریت حوزه علمیه خواهران تشكیل بیش از 240 مدرسه علمیه را از دستاوردهای این مركز شمرد.

به گزارش خبرنگار تبیان به نقل از رسا حجت‌الاسلام سید محسن قدسی پور  گفت: مركز مدیریت حوزه علمیه خواهران سراسر كشور مركزی نوپاست و از سال 1376 فعالیت خود را آغاز كرده است.
وی تشكیل مكاتب خواهران را نخستین گام برای راه‌اندازی حوزه علمیه خواهران دانست و گفت: علمای حوزه از جمله شهید قدوسی و حجت‌الاسلام والمسلمین شرعی از فرزندان خود شروع كردند تا این‌كه به مرور زمان به سازمان‌دهی حوزه‌های علمیه خواهران سراسر كشور منتهی شد.
مدیر روابط عمومی حوزه‌های علمیه خواهران از تشكیل بیش از 240 مدرسه علمیه در كشور پس از انقلاب و با درایت حجت‌الاسلام والمسلمین شرعی ریاست مركز خبر داد و افزود: اكنون بیش از سی هزار طلبه خواهر در حوزه‌های علمیه مشغول به تحصیل‌اند و بیش از پانزده هزار طلبه با اولویت شهرهای مرزی به امر تبلیغ دین می‌پردازند.
حجت‌الاسلام قدسی پور پشتیبانی سخت افزاری و نرم افزاری حوزه‌های علمیه متناسب با نیازهای خواهران را از مهم‌ترین اهداف این مركز بیان كرد و گفت: این وظیفه به دوش گروه صد نفری است كه درصدد هستند حوزه‌های علمیه را بارانداز فرهنگی جامعه قرار دهند.
وی با توضیح اجمالی شرح وظایف بخش‌های مختلف مركز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، اظهار داشت: تنظیم شصت عنوان كتاب درسی و فعال‌سازی پنج گروه علمی ـ تخصصی و بررسی عناوین متعددی از كتاب‌ها و انتخاب بیش از بیست عنوان اثر و غنی‌سازی آنها از جمله فعالیت‌های معاونت آموزش این مركز است.
قدسی پور، برگزاری آزمون‌های ورودی طلاب به صورت كتبی و مصاحبه، برنامه‌ریزی آموزشی با برخورداری از شیوه‌های جدید علمی و حفظ میراث علمای گذشته، ‌درون سازی و تزكیه طلاب و برگزاری دوره آموزش تربیت مدرس جهت غنی‌سازی حوزه‌های علمیه شهرستان را از دیگر فعالیت‌های معاونت آموزشی این مركز یاد كرد.
حجت‌الاسلام قدسی پور درباره فعالیت‌های معاونت فرهنگی مركز مدیریت گفت: معاونت فرهنگی با سامان‌دهی طلاب فارغ‌التحصیل آنان را به عنوان مدرس، محصل، پژوهش‌گر و همكار در مدارس یا آموزش و پرورش جذب می‌كند.
وی برگزاری اردوی طلاب ورودی با عنوان «طلیعه حضور» را از دیگر كارهای معاونت فرهنگی برشمرد و افزود: از كارهای بسیار اساسی و بی‌سابقه، تأسیس دفتر مطالعات و تحقیقات زنان بوده است. این مركز جهت فعال‌سازی، شناخت فعالیت‌های حوزوی، پاسخ به شبهات و ارایه یافته‌های فكری به جامعه زنان تشكیل شده است.
مدیر روابط عمومی مركز مدیریت حوزه علمیه خواهران تأسیس دفتر فن‌آوری و اطلاعات را از كارهای ابتكاری معاونت پژوهشی عنوان و تصریح كرد: با توجه به پیشرفت فن‌آوری و سامان‌دهی امور به صورت رایانه‌ای پایگاهی اینترنتی و اینترانتی تأسیس شده است.
حجت‌الاسلام قدسی پور سپس به شرح وظایف دفتر برنامه‌ریزی و نظارت پرداخت و خاطرنشان كرد: تدوین آیین‌نامه‌های اجرایی زیر نظر شورای عالی حوزه علمیه قم برای ایجاد وحدت رویه استاد و مدارس سراسر كشور از وظایف این دفتر است. همچنین بررسی و مطالعه ده‌ها طرح برای ارتقای كیفی سیستم آموزشی از فعالیت‌های دیگر دفتر برنامه‌ریزی است.
وی فعالیت در زمینه پشتیبانی مالی مدارس را از وظایف معاونت اداری مالی مركز مدیریت دانست و عنوان كرد: با توجه به نوپا بودن حوزه‌های علمیه خواهران فضاهای آموزشی كافی برای مدارس وجود ندارد. تاكنون اعطای وام، تعمیر و تجهیز مدارس، تهیه منابع آموزشی مانند: كتابخانه و ایجاد صندوق تعاون از گام‌هایی است كه در جهت تأمین و پشتیبانی مدارس علمیه خواهران برداشته شده است.
مدیر روابط عمومی مركز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران ستادهای همیاری مردمی را مهم‌ترین ركن حمایت از حوزه‌ها قلمداد كرد و گفت: از توفیق‌های مهم معاونت اداری و مالی پی‌گیری موضوع تخصصی ردیف مستقل بودجه بوده است.

  • [placeholder]
  • [placeholder]

پربازدیدها

پربحث‌ها