تنها چهار روز دیگر فرصت برای ثبت نام در انتخابات مجلس نهم، زمان باقی است.به گفته وزیر کشور تا کنون 1020نفر برای این رقابت ثبت نام کردهاند که141نفر نامزد رقابت در تهران هستند.

آخرین اخبار نامزدهای انتخابات
تنها چهار روز دیگر فرصت برای ثبت نام در انتخابات مجلس نهم، زمان باقی است.به گفته وزیر کشور تا کنون 1020نفر برای این رقابت ثبت نام کرده اند که141نفر نامزد رقابت در تهران هستند.
در این روز نه تن از نمایندگان کنونی مجلس با حضور در ستاد انتخابات کشور ثبت نام کردند. غلامعلی حدادعادل، غلامرضا مصباحی”‹مقدم و محجوب نمایندگان کنونی تهران و رمضان شجاعی کیاسری نماینده ساری، مقیمی نماینده بهشهر، ادیانی راد نماینده قائمشهر، کرمی راد نماینده کرمانشاه، سیدمحمد سادات ابراهیمی نماینده شوشتر، محمدابراهیم نکونام نماینده مردم خوانسار و گلپایگان.
این در حالی است که به گفته علی بنایی، لاریجانی رئیس مجلس به درخواست علما و مردم از قم کاندیدا میشود.وی با بیان اینکه خواسته عمومی برای شرکت لاریجانی در مجلس از حوزه انتخابیه قم وجود دارد، تصریح کرد: در تمامی ملاقاتها و دیدارهایی که رئیس مجلس شورای اسلامی با مراجع تقلید، علما، فرهیختگان و قشرهای مختلف مردم دارند همگان معتقدند که لاریجانی به لحاظ شأنیتی که دارند جایگاه قم را در سطح ملی و فراملی توسعه داد. او جنبه سیاسی قم را رونق داد و درخواستهای زیادی برای حضور وی در مجلس از حوزه انتخابیه قم وجود دارد.
گفتنی است مهدی خزعلی یکی از متهمان حوادث پس از انتخابات هم امروز با حضور در فرمانداری تهران، خواستار داوطلبی در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی شد.
آنگونه که فارس نوشته مجتبی رحماندوست مشاور سابق رئیس جمهور در امور ایثارگران و رئیس کمیته ایثارگران جبهه متحد اصولگرایی نیز به همراه دو تن از جانبازان دوران دفاع مقدس که بر روی ویلچر قرار داشتند و پدر شهید وفایی در انتخابات نهمین دوره مجلس اسلامی ثبت نام کرد.
عباس مدحی برادر محمدرضا مدحی هم نامزد انتخابات آتی شد.
* بازدید دادستان تهران و معاون امنیتی وزیر کشور از ستاد انتخابات
در سومین روز ثبت نام از کاندیداهای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، دولتی جعفرآبادی دادستان تهران و علی عبدالهی معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور در ستاد انتخابات کشور حضور پیدا کرده و از نزدیک با فرایند ثبتنام داوطلبان آشنا شدند.
لاریجانی رئیس مجلس به درخواست علما و مردم از قم کاندیدا میشود
* ثبتنام 639 داوطلب در 2 روز گذشته/لیسانسهها ثبتنام نکنند
حسنعلی نوری جانشین رئیس ستاد انتخابات کشور در گفتوگو با خبرنگاران در خصوص آخرین آمار ثبتنامیها انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس آمار ارسال شده تا آخرین وقت دومین روز ثبتنام از داوطلبین کاندیداتوری در انتخابات مجلس نهم، 639 نفر ثبتنام قطعی و 48 نفر هم ثبتنام غیرنهایی شده است.
وی همچنین تصریح کرد: از نظر سنی از این 639 نفر، 98 نفر بین 30 تا 35 سال، 108 نفر بین 36 تا 40 سال، 149 نفر بین 41 تا 45 سال، 126 نفر بین 46 تا 50 سال، 97 نفر بین 51 تا 55 سال، 37 نفر بین 56 تا 60 سال، 14 نفر بین 61 تا 65 سال، 9 نفر بین 66 تا 70 سال و 1 نفر بین 71 تا 75 سال ثبت نام کردهاند.
جانشین رئیس ستاد انتخابات کشور درباره درجهبندی تفکیک سطح تحصیلات آمار ثبتنامیها در طول این 2 روز یادآور شد: 5 نفر دیپلم، 1 نفر فوق دیپلم، 101 نفر لیسانس، 426 نفر فوق لیسانس، 96 نفر دکتر و 10 نفر تحصیلات حوزوی در این 2 روز برای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردهاند.
نوری در توضیح اینکه چرا برخلاف شرط قانونی مبنی بر دارا بودن مدرک فوق لیسانس برای داوطلبین کاندیداتوری انتخابات مجلس نهم برخی افراد با مدارک پایینتر از فوقلیسانس نیز ثبتنام کردهاند، اظهار داشت: هرچند قانون انتخابات مدرک تحصیلی را فوق لیسانس و معادل آن قلمداد کرده اما به استناد تبصرهها کسانی که یک دوره نماینده باشند هر دوره معادل یک مقطع تحصیلی محاسبه و برای جانبازان و ایثارگران نیز یک مقطع تحصیلی بالاتر حساب میشود.
انتخابات کسانی که داوطلب کاندیداتوری مجلس نهم هستند و برای ثبتنام به فرمانداریها یا ستاد انتخابات در وزارت کشور مراجعه میکنند حتما توجه داشته باشند که حائز شرایط قانونی باشند
وی با بیان اینکه از 639 نفر ثبتنامی در طول این دو روز 610 نفر مرد و 29 نفر زن بودهاند، تصریح کرد: با توجه به بخشنامهها و اطلاعیههای صادره از سوی ستاد انتخابات کسانی که داوطلب کاندیداتوری مجلس نهم هستند و برای ثبتنام به فرمانداریها یا ستاد انتخابات در وزارت کشور مراجعه میکنند حتما توجه داشته باشند که حائز شرایط قانونی باشند.
جانشین رئیس ستاد انتخابات کشور همچنین با اشاره به بند 1 ماده 28 قانون انتخابات مجلس ابراز داشت: در این بند اعتقاد و التزام عملی به اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران قید شده اما در تبصرهای که در همین ماده وجود دارد داوطلبان نمایندگی مجلس اقلیتهای دینی از التزام به اسلام مستثنی بوده و باید در دین خود ثابتالعقیده باشند.
نوری همچنین خطاب به کسانی که قصد کاندیداتوری در انتخابات را دارند اما فاقد مدرک فوقلیسانس یا معادل آن هستند، گفت: عزیزانی که مدرکشان به سطح فوقلیسانس یا معادل آن نمیرسد از مراجعه به ستادهای انتخاباتی خودداری کنند تا هم خودشان دچار مشکل نشوند تا هم در روند کاری همکاران خللی ایجاد نشود.
فرآوری: یوسف قاضی زاده
ب خش سیاست تبیان
منابع: فارس و خبرانلاین