جلوگیری از ثبت UserName در پنجره DialUp
توسط : h_m_m

  بــــه نــــــــام خـــــــــــدا

 

جلوگیری از ثبت UserName در پنجره DialUp

 

هنگامی که وارد پنجره Dial-up Networking می شوید و روی آیکونهای تماس خود کلیک می کنید پنجره ای ظاهر می شود که اگر Username, Password و همچنین شماره تلفن را وارد کنیم و بعد دکمه Connect را فشار دهیم، تماس با اینترنت از طریق خط تلفن برقرار خواهد شد و بعد از اولین تماس موفقیت آمیز، Username در این پنجره ثبت خواهد شد و برای تماس مجدد دیگر احتیاجی به وارد کردن مجدد Username نمی باشد .

البته این مسئله عیبی که دارد اینست که کاربران دیگر متوجه Username ما می شوند .
بدین منظور جهت جلوگیری از ثبت شدن Username, دستور زیر را با مقدار 1 به کار ببرید .
سیستم عامل : XP - 2000
: HKEY_Local_MachineSystemCurrentcontealsetServicesRasmanParameters
نوع : String Value
دستور : DisableSavePassword
مقدار : 1

توجه: جهت بازگشت به حالت اولیه، دستور را از مسیر گفته شده خارج کنید

دوشنبه 20/1/1386 - 12:44
پسندیدم 0
UserName