با استفاده از این ترفندی که هم اکنون به شما آموزش میدهیم می توانید برای هر یک از اشخاص موجود در لیست دوستانتان یک نوع وضعیت را تعریف کنید برای مثال هنگامی که شما on می شوید شخصی شما را به صورت آفلاین ببینید و بقیه شما را به همان صورتی هستید یعنی آنلاین ببینند.

برای اين کار روی ID اون شخص راست کليک می کنيم و بر روی گزينه Stealth Setting (گزينه سوم ) کليک می کنيم . اين پنجره ۳ انتخاب دارد . برای اينکه شخص مورد نظر ( کسی که روش راست کليک کرديم ) شما رو Ofline ببيند گزينه سوم يعنی Permanently ofline را انتخاب می کنيم . برای اينکه به حالت اول يهنی Online شود از همان پنجره گزينه اول يعنی Online را انتخاب می کنيم.

شنبه 18/1/1386 - 19:25
پسندیدم 0
UserName