پاك كردن Username در پنجره Dial-up Networking
هنگامي كه وارد پنجره Dial-up Networking مي شويد و روي آيكونهاي تماس خود كليك مي كنيد پنجره اي ظاهر مي شود كه اگر Username, Password و همچنين شماره تلفن را وارد كنيم و بعد دكمه Connect را فشار دهيم، تماس با اينترنت از طريق خط تلفن برقرار خواهد شد و بعد از اولين تماس موفقيت آميز، Username در اين پنجره ثبت خواهد شد و براي تماس مجدد ديگر احتياجي به وارد كردن مجدد Username نمي باشد . البته اين مسئله عيبي كه دارد اينست كه كاربران ديگر متوجه Username ما مي شوند .
بدين منظور جهت جلوگيري از ثبت شدن Username, دستور زير را با مقدار 1 به كار ببريد .
سيستم عامل : XP - 2000
مسير : HKEY_Local_Machine\System\Currentcontealset\Servic es\Rasman\Parameters
نوع : String Value
دستور : DisableSavePassword
مقدار : 1
توجه : جهت بازگشت به حالت اوليه، دستور را از مسير گفته شده خارج كنيد
يکشنبه 12/1/1386 - 15:12
پسندیدم 0
UserName