کد:
49186
پرسش
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام
در آغاز از شما عزیزان تشكر میكنم. اینجانب یكی از تایید شده های نهایی سایت تبیان هستم.
اینجانب برای اولین بار است كه می خواهم سئوالی را در این قسمت مطرح كنم و ان شاء الله جواب خودم را دریافت كنم.
سئوال اینجانب در مورد كنكور است . اینجانب سال گذشته در مقطع پیش دانشگاهی تحصیل می كردم و در همان سال توانستم در دانشگاه آزاد در رشته ای
در مقطع كاردانی در شهرستان قبول شوم
پس از این نتیجهای كه گرفتم تصمیم گرفتم تا از اول مهر ماه برای كنكور 83 آماده شوم
برای همین در آموزشگاهی برای آزمون هایش ثبت نام كردم تا خود را آماده نمایم
از آن موقع تا كنون تصمیماتی می گیرم وچون خود را در موقعیتی می بینم كه یا باید قبول شوم یا باید به سربازی بروم
گاه گاه این تصمیمات را به مدت دو سه روز متوالی عملی می كنم ولی بعد از چند روز دلسرد شده و مشغول تلف كردن وقت
می شوم و حتی خودم می دانم كه كار درستی نمی كنم ولی دست خودم نیست حوصله ای برای درس خواندن ندارم و پس از چند روز مطالعه طبق برنامه دلسرد میشوم
و نمی توانم به طور مستمر ادامه دهم و این دلسردی باعث می شود صداهاوتلویزیون و...
تمركزم را زود بهم بزند.
از شما خواهش می كنم ترا به خدا فوری ودر چند روزاخیر راه حلی برای اینجانب ارئه كنید ویا یك روانشناس تحصیلی را به من معرفی كنید.چون روز ها نمی ماند مگذرد و من این روزها را پی در پی از دست می دهم؟؟؟؟
((از شما خواهش میكنم این سئوال رابه طور خصوصی به ایمیل اینجانب پاسخ دهید))
ایمیل من:z_soltan@roshd.ir
پاسخ
با سلام.
بسیاری از جوانان با شور و شوق و آرزو و امید زیاد، شروع می كنند و پس از مدت كوتاهی كم كم كاهل و تنبل می شوند و یك باره می بینند كه بیش تر به جای عمل كردن، فكر می كنند. عده ی كمی كه هم خوب شروع می كنند و هم خوب ادامه می دهند، پیروزهای این میدان هستند. به شما پیش نهاد می كنیم:
1. بسیار بسیار مراقب افكار مخرب و ناامید كننده باشید كه اگر به آن ها اجازه ی تاخت و تاز بدهید همه ی ذهن شما را اشغال می كنند. آن چه اهمیت دارد زمان "حال" است. گذشته طی شده و آینده از تركیب حال به وجود می آید. بنابراین افكار ناامید كننده و نگران كننده كه "بعداً چی می شه؟..." ، "اگر این جوری نشه اون وقت ..." و ... ، همانند اسید می توانند محكم ترین اراده ها را سست كنند. حاكم و مدیر افكار خود باشید. یعنی به خود بگویید: "من خودم تصمیم می گیرم كه به چه چیزهایی فكر كنم."
2. حتماً در محل خاصی مطالعه كنید و یك مقوا (یا جدول) در آن محل نصب كنید و هر ساعت و هر روز مطالعه ی خود را با علامت زدن و رنگ كردن نشان دهید. یعنی حتماً پیش رفت خود را به رخ خودتان بكشید.
3. یك راه حل بسیار بسیار كارساز: فرض كنید خسته و كلافه شده اید. با خود قرار بگذارید حدود نیم ساعت پس از خسته شدن می خواهم در همین محل بمانم؛ حتی اگر مطالعه نمی كنید. یعنی به گونه ای مقابل وسوسه ها و هیجان های آنی مقاومت كنید.
4. مطالعه در محیط های پر سر و صدا و شلوغ، به ویژه تلویزیون، یعنی استقبال از پریشانی و دغدغه. محل مناسب تری را انتخاب كنید.
5. اگر چند روز خوب ادامه دادید، برای خود یك كادو به عنوان تشویق تهیه كنید.
6. از یكی از دوستان خود تقاضا كنید كه مراقب باشد و شما را پس از روز سوم یاری كند كه ادامه دهید – البته به شكلی كه تذكر دادن او شما را كلافه نكند – .
7. مراكز آموزشی، كلاس های كنكور و مؤسسات مختلف، مشاورین تحصیلی خوبی دارند. می توانید از خدمات آن ها بهره مند شوید. شاید انتخاب مشاوری كه به شما نزدیك تر باشد، ععاقلانه تر باشد.
8. فراموش نكنید برنامه ریزی، كار ساده ایست؛ اجرای برنامه، اراده و صبوری می خواهد.
امیدواریم خبرهای خوبی درباره ی خودتان به ما بدهید.
ان شاءا...
مشاور :
آقای دارابي
| پرسش :
يکشنبه 26/11/1382
| پاسخ :
چهارشنبه 29/11/1382
|
|
|
0
سال
|
تربيتي
| تعداد مشاهده:
53 بار