کد: 48859

پرسش

salaam
man dar canada zendegi mikonam, mikhaastam bedaanam gheir az goosht ke baayad halaal baashad digar che chizhaayee halaal va haraam daarad, chon injaa afraadi migooyand chizhaaee mesle panire pitza ya maast haaee ke pektin daarad ya jelaatin ya ... eshkaal daarad, va halaale hamin chizhaa dar maghaaze haaee hast vali geraan tar.
lotfan listi az chiz haaee ke haraam ast dar ekhtiaar man gharaar dahid.
az site e khoobetaan ham mamnoon.

پاسخ

خواهر گرامی - با سلام ؛ گوشت كه خودتان می دانید فقط از گوشتهایی باید استفاده نمایید كه طبق احكام شرعی ذبح شده باشد و توسط مسلمان ، از گوشت های حیوانات نجس العین مانند خوك كه خوب می دانید باید اجتناب كرد و از گوشتهای حیوانات غیر ماكول اللحم مانند گرگ ، خرگوش و... باز خوب می دانید باید اجتناب كرد ، از حیوانات دریایی از ماهیانی استفاده نمایید كه حتما" فلس داشته باشند و خوردن گوشت مار وتمساح از خبائث است و حرام و چون ژلاتین از استخوان حیوانات مانند خوك و گاو تهیه می شود و خوك كه نجس العین است و خوردن هر نجسی حرام است و گاو هم معمولا" در آن دیار طبق اصول شرعی ذبح نمی شود ، خوردن آن اشكال دارد (البته حضرت آیت الله العظمی سیستانی در مواردی خوردن ژلاتین در خارج را هم اشكال نمی كنند) و چون پنیر پیتزا از شیر و به وسیله دستگاههای تمام اتوماتیك درست می شود و ماست هم این چنین است و قطعا" توسط اشخاص درست نمی شود همه حلال است و خوردن آن اشكال ندارد و مضافا" طبق فتوای بسیاری از فقها، اهل كتاب پاكند و معاشرت با آنها و غذا خوردن با آنها اگر یقین به آلوده شدن به نجاست آنها نداشته باشید مثلا" قبل از غذا ببینید كه دست خود را می شویند ویا بعید می دانید نجس باشند ، اشكال ندارد البته سر سفره ای كه مشروبات الكلی و مسكرات ، سرو می شود نباید نشست و حضور در چنین مجلسی حرام است .
در خدمت شما هستیم
موفق باشید

مشاور : آقای مرتجی | پرسش : چهارشنبه 22/11/1382 | پاسخ : شنبه 2/12/1382 | | | 0 سال | حوزه علميه | تعداد مشاهده: 26 بار

تگ ها :

UserName