کد: 47874

پرسش

با سلام
با توجه به این كه ماده اولیه در ساخت ژله ها و پاستیل ها و سایر مواد ژلاتینی موجود در بازار یا از نوعی خزه تهیه می شود ویا از استوان حیوانات و این كه منبع تهیه روی جعبه ذكر نمی شود :

1)آیا خوردن موار ژله دار كشور های مسلمان جایز است ؟( با توجه به این كه از
چگونگی ذبح حیوان بی اطلاعیم.)
2) خوردن مواد ژلاتین دار كشورهای غیر اسلامی جایز است؟(با توجه به ذبح شرعی حیوانات.)
باتشكر فراوان

پاسخ

با عرض سلام و تحیت.
دوست محترم!
دفتر معظم له فرمودند:
1. اشكال ندارد.
2. در صورتی كه بدانید مواد آن از حیوان تهیه شده و اطمینان به ذبح شرعی آن حاصل ننمایید، نجس است و در غیر این صورت محكوم به طهارت است.
موفق باشید.
مشاوره مذهبی- قم.

مشاور : موسسه ذکر | پرسش : يکشنبه 12/11/1382 | پاسخ : سه شنبه 14/11/1382 | | | 0 سال | سوالات شرعي | آيت الله لنکراني تعداد مشاهده: 35 بار

تگ ها :

UserName
x