کد:
46229
پرسش
با سلام خدمت شما
با توجه به این كه لذت جنسی یكی از بهترین لذت هاست
ایا در بهشت لذت جنسی وجود دارد؟
خواهش میكنم جواب را با ذكر دلیل و احادیث و قران بیان نمایید.(دلیل قانع كننده باشد)
با تشكر ازشما
یا علی
پاسخ
با عرض سلام و تحیت.
دوست محترم!
از آنجا كه انسان حقیقتی است مركب از روح و جسم، و همین حقیقت از دنیا به سرای آخرت می رود(معاد جسمانی)، پس همین حقیقت یا سعادتمند است یا شقی، یا ثواب می برد یا عقاب خواهد دید.
بنابراین انسان در قیامت افزون بر نعمت های معنوی و روحانی، لذت های جسمانی را نیز به مقتضای طبع مركب خود می طلبد؛ و از همین جهت است كه قرآن كریم در مورد نعمت های بهشتی و قیامت كه صحبت می كند، هم نعمت های روحانی و معنوی را برمی شمرد، و هم به نعمت های جسمانی اشاره دارد.
در قرآن كریم، در مورد بهشتیان و نعمت های بهشتی، و در زمینه نعمت های جسمانی و حسی بهشتی، به مواردی همچون امور ذیل اشاره شده است:
باغها، نهرها، شراب ها و ساقیان، شراب ویژه، ساقی ابرار و مقربان، ظرف ها و جام ها، لباس ها و زینت ها، تخت ها و فرش ها، حوری همسران بهشتی، خدمت كاران، قصرها و كاخ ها، میوه ها، گوشت پرندگان، حوض كوثر و چشمه تسنیم.
همان طور كه ملاحظه می كنید، از جمله این نعمت های جسمانی بهشتی به نعمت همسران بهشتی نیز اشاره شده است.
البته لازم به ذكر است كه اگر چه داشتن همسر، هم از جنبه روحی و هم از جنبه جسمی مورد اهمیت است، ولی قرآن كریم به علت رعایت حیا و عفت اسلامی به طور كلی از همسران بهشتی یاد می كند، والا واضح است كه یكی از ثمرات اصلی ازدواج و همسرداری روابط جنسی و زناشویی است.
در ادامه به برخی از آیات قرآن كریم كه به همسران بهشتی اشاره دارد اشاره می كنیم:
1. «...لهم فیها أزواج مطهرة...» یعنی برای مؤمنان در بهشت همسرانی پاكیزه هست.(نساء/57)،(بقره/25)
2. «وزوّجناهم بحور عین» یعنی ما آنان را با حوریان زیبا و چشم سیاه تزویج می كنیم.(خان/54)،(طور/20)
3. «وحور عین كأمثال اللؤلؤ المكنون» یعنی آنان همسرانی از حورالعین دارند كه همچون مرواریدی در صدف پنهان است.(واقعه/23ـ22)
4. «حور مقصورات فی الخیام» یعنی حوریان بهشتی در خیمه های بهشتی مستور هستند.(الرحمن/72)
5. «فیهن قاصرات الطرف لم یطمثهن إنس قبلهم و لاجانّ...» یعنی در باغ های بهشتی زنانی هستند كه جز به همسرانشان عشق نمی ورزند و هیچ انس و جنی با آنان تماس نگرفته است...(الرحمن/56)
برای مطالعه بیشتر می توانید به كتاب "پیام قرآن"، نوشته آیت الله مكارم شیرازی، ج6، ص259؛ و كتاب "معاد در قرآن" از سری كتاب های تفسیر موضوعی، نوشته آیت الله جوادی آملی، ج5، ص306، مراجعه نمایید.
پیروز باشید.
مشاوره مذهبی ـ قم.
مشاور :
موسسه ذکر
| پرسش :
شنبه 27/10/1382
| پاسخ :
جمعه 3/11/1382
|
|
|
0
سال
|
معارف اسلامي
| تعداد مشاهده:
75 بار