• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 89
تعداد نظرات : 13
زمان آخرین مطلب : 5866روز قبل
ورزش و تحرک

نیمه ی اول به پایان رسید.

نتیجه : 1-1

ستاره های نیمه اول : خلیلی - طالبلو - باقری

پرسپولیس سرور استقلاله

پنج شنبه 15/1/1387 - 15:9
طنز و سرگرمی
یه روز یه نفر منتظر تاكسی بود و هی می گفت:
عید عید عید
یه تاكسی نگه داشت و گفت:
اقا خیابونی بنام عید نداریم ؟
می گه:

منزورم همون سر بهاره دیگه
چهارشنبه 10/11/1386 - 19:33
طنز و سرگرمی

رفتم تو فکر

.

.

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

0

0

0

0

0

0

0

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

یک دفعه دیدم انگشت اشاره ام را رو Enter گذاشتم.

چهارشنبه 10/11/1386 - 19:30
طنز و سرگرمی

چهارشنبه 10/11/1386 - 19:27
کامپیوتر و اینترنت

اولین دستاورد‌ ADSL بهره‌گیری از خطوط تلفن معمولی و شبكه ارتباطی آماده خواهد بود و در نتیجه نیازی به سیم‌كشی و تجهیزات جدید مخابراتی نیست.
عدم اشغال خط‌تلفن در هنگام اتصال به اینترنت، امكان استفاده از اینترنت پر‌سرعت به نسبت روشهایی مانند ‌ Dial up برروی سیستم های خانگی و شركتهای كوچك كه از امكانات پیشرفته‌ای برخوردار نیستند، اتصال دائمی به شبكه اینترنت بدون نیاز به شماره‌گیری و اشغال بودن خط ، هزینه كم در نصب و راه‌اندازی و خرید تجهیزات، كاهش هزینه و عدم نیاز به تجهیزات اضافی برای كاربران خانگی در استفاده از اینترنت و راه اندازی آسان و سریع

چهارشنبه 10/11/1386 - 18:55
بیماری ها

ساختمان میتوکندری

غشای خارجی حدود ۷۵ ۶۰ آنگستروم ضخامت دارد و از نوع غشاهای زیستی با ساختمان سه لایه‌ای می‌باشد. این غشا صاف و فاقد چین خوردگی است و هیچ ریبوزومی به آن نچسبیده، گاهی توسط شبکه آندوپلاسمی احاطه می‌شود اما هیچگاه پیوستگی بین این دو دیده نشده‌است.

اطاق خارجی زیر غشای خارجی، فضایی در حدود ۲۰۰ ۱۰۰ آنگستروم وجود دارد که به آن اطاق خارجی گفته می‌شود. که شامل دو بخش است: فضای بین دو غشا و فضای درون تاجها یا کریستاها یا کرتها. اما در برخی جاها غشای داخلی و خارجی بهم چسبیده و اندازه این فضا تقریباً صفر می‌شود. در این مناطق در مجاورت دو غشا، تراکمی از ریبوزوم‌های سیتوپلاسمی دیده می‌شود. به خاطر همین در نظر گرفته شده که این مناطق، محل عبور پروتئینهای مورد نیاز از سیتوزول به میتوکندری می‌باشند. در این اطاق، ترکیباتی مثل آب، نمکهای کانی و یونها، پروتئینها، قندها، و چربیها SO۲، O۲، ATP و ADP وجود دارند. مقدار آب، بر اندازه کریستاها و در نتیجه بر ساخت ATP تأثیر گذار است.

غشای داخلی ضخامتش مثل غشای خارجی است اما ترکیب شیمیای آن فرق می‌کند. دارای چین‌خوردگیهای فراوانی است که به چینها، تاج یا کریستا گفته می‌شود. این چینها برخلاف سلولهای گیاهی، در سلولهای جانوری منظم قرار گرفته‌اند.

اطاق داخلی فضای درونی میتوکندری که به‌وسیله غشای داخلی دربرگرفته شده، اطاق داخلی گویند. که از ماده زمینه‌ای با بستره دربر گرفته شده‌است که ترکیب و ویژگیهای کلی آن، شبیه سیتوزول می‌باشد و دارای آنزیمهای خاص و ریبوزوم خاص خود (۷۰S شبیه سلولهای پروکاریوتی) می‌باشد. تعداد DNA، بر حسب نوع و سن سلول فرق می‌کند و مثل پروکاریوتها، دارای سیتوزین و گوانین زیادی است در نتیجه در مقابل گرما مقاوم می‌باشد

چهارشنبه 10/11/1386 - 18:38
بیماری ها
سرطان مری یکی از کشنده ترین سرطانها محسوب می شود . فقدان علائم زودرس اولیه و نیز وجود جریان لنفاوی دوطرفه و قوی مری سبب می شود در زمان تشخیص ، بیماری در مراحل پیشرفته باشد .
در گذشته سرطان سلولهای سنگفرش مری ( SCC ) ۹۵٪ تمامی سرطانهای مری را تشکیل می داده اما از سال ۱۹۸۰ به بعد میزان بروز آدنوکارسنیوم مری به سرعت افزایش یافته است و ۵۰٪ موارد جدید سرطان مری را تشکیل می دهد . علائم و درمان این دو نوع مشابه می باشد .
سرطان مری به دو شکل عمده زیر دیده می شود :
۱ ) سرطان سلول سنگفرشی
۲) آدنوکارسنیوم
سرطان مری در افراد زیر ۴۰ سال نادر می باشد و میزان بروز آن در طی دهه های بعدی عمر افزایش می یابد . علت سرطان سلول سنگفرشی مری ناشناخته است اما عوامل محیطی ، غذایی و عوامل موضعی مربوط به مری نیز مطرح شده اند . سوء مصرف الکل و سیگار جزء عوامل خطرساز اولیه آن می باشند . در ایران در حواشی جنوبی دریای خزر شیوع بیشتر این بیماری دیده می شود که آنرا با خوردن چای داغ ارتباط داده اند .
از عوامل خطر دیگر می توان پرتوتابی ، سندرم پلامر وینسون ، آشالازی ، تنگی های لای ، ( lye ) و بیماری سلیاک را نام برد . آدنوکارسینوم مری عمدتاً بیماری مردان سفید پوست می باشد . نسبت ابتلای سفید پوستان به سیاه پوستان ۴ بر یک و نسبت ابتلای مرد به زن ۷ به ۱ است . تنها عامل خطر شناخته شده آن مری بارت است .
در مری بارت مخاط روده جایگزین مخاط طبیعی مری می شود که علت آن را برگشت مزمن اسید و محتویات صفراوی معده به مری می دانند . تقریبآً ۹۰٪ موارد آدنوکارسنیوم در ناحیه انتهایی مری بروز می کند در حالی که ۵۰٪ موارد سرطان سلول سنگفرشی در ثلث میانی و ۵۰٪ مابقی به نحو یکسانی در نواحی انتهایی و ابتدایی مری مشاهده می شوند .
* علائم بالینی :
زودرس ترین علامت سرطان مری چیست ؟
سرطان مری در مراحل اولیه و قابل درمان اغلب بدون علامت است و به ندرت بصورت تصادفی شناسایی می شود . بروز علائم ، نشان دهنده مرحله پیشرفته و غالباً غیرقابل درمان بیماری است . با پرسش دقیق مشخص می شود اکثر بیماران چند ماه پیش از مراجعه پزشکی دچار علائم بوده اند .
دشواری بلع شایعترین علامت سرطان مری می باشد . این حالت زمانی بروز می کند که تقریباً ۷۵٪ قطر طبیعی مری اشغال شده باشد . دشواری بلع غذاهای جامد پیش از دشواری بلع نسبت به مایعات بروز می نماید . در انسداد کامل مری ممکن است برگشت غذا ، سرفه یا عفونت سینه بروز کند ، تمام بیماران دچار کاهش وزن و بی اشتهایی هستند . درد قفسه سینه ، سکسکه و خشونت صدا نیز دیده می شود .
تشخیص : در صورت پیدایش دشواری بلع و یا علائم دیگر ارزیابی و تشخیص را می توان با آندوسکوپی و یا رادیوگرافی با باریوم انجام داد . مزیت آندوسکوپی این است که امکان نمونه برداری از تومور را میسر می نماید .
درمان: مهم ترین عامل در پیش بینی طول عمر بیماران که بر انتخاب روش درمانی تأثیر می گذارد مرحله تومور است . جراحی در مراحل اولیه مؤثر می باشد . بطور همزمان می توان از شیمی درمانی و پرتو درمانی نیز کمک گرفت .
پیامهای بهداشتی برای پیشگیری از سرطان مری
۱ از کشیدن سیگار خودداری بفرمائید .
۲ از سوء‌ مصرف مشروبات الکلی پرهیز نمائید .
۳ درصورت احساس سوزش سردل به پزشک مراجعه نمائید .
چهارشنبه 10/11/1386 - 18:36
بیماری ها
عبارت‌ است‌ از یك‌ بیماری‌ مزمن‌ همراه‌ با حملات‌ مكرر خس‌خس‌ و تنگی‌ نفس‌. این‌ بیماری‌ در تمام‌ سنین‌ می‌تواند وجود داشته‌ باشد اما 50% از موارد، كودكان‌ زیر 10 سال‌ هستند. آسم‌ بیشتر در پسران‌ رخ‌ می‌دهد تا دختران‌، اما در آسمی‌ كه‌ در سنین‌ بزرگسالی‌ آغاز می‌شود زنان‌ سهم‌ بیشتری‌ را به‌ خود اختصاص‌ می‌دهند.
علائم شایع
احساس‌ فشردگی‌ در قفسه‌ سینه‌ و تنگی‌ نفس‌
خس‌ خس‌ سینه‌ به‌ هنگام‌ بازدم‌
سرفه‌، خصوصاً در شب‌، معمولاً همراه‌ با خلط‌ غلیظ‌، شفاف‌ و زرد
تنفس‌ سریع‌ و سطحی‌ كه‌ به‌ هنگام‌ نشستن‌ بهتر می‌شود.
مشكل‌ در تنفس‌
انقباض‌ عضلات‌ گردن‌ علایم‌ شدید حمله‌ حاد:
آبی‌ شدن‌ پوست‌
خستگی‌ زیاد
تنفس‌ صدادار شبیه‌ خرخر
ناتوانی‌ در صبحت‌ كردن‌
تغییرات‌ ذهنی‌ و روانی‌، از جمله‌ بی‌قراری‌ یا گیجی‌
علل
التهاب‌ و اسپاسم‌ ناشی‌ از آن‌ در مجاری‌ هوایی‌ (نایژه‌ها و نایژك‌ها)، و به‌ دنبال‌ آن‌ ورم‌ مجاری‌ هوایی‌ و غلیظ‌ شدن‌ ترشحات‌ ریه‌ (خلط‌). این‌ امر باعث‌ كاهش‌ یا بسته‌ شدن‌ راه‌ عبور هوا به‌ ریه‌ها می‌شود. عواملی‌ كه‌ می‌توانند این‌ تغییرات‌ را ایجاد كنند عبارتند از:
مواد آلرژی‌زا مثل‌ گرده‌ گیاهان‌، گرد و غبار، شوره‌ بدن‌ حیوانات‌، كپك‌ها یا بعضی‌ از غذاها
عفونت‌های‌ ریوی‌ مثل‌ برونشیت‌
مواد آلاینده‌ موجود در هوا، مثل‌ دود و بوهای‌ مختلف‌
قرار گرفتن‌ در معرض‌ موادشیمیایی‌ یا سایر مواد، در قالب‌ مواجهه‌ شغلی‌
پیشگیری
از مواد آلرژی‌زای‌ شناخته‌ شده‌ و آلاینده‌های‌ هوا دوری‌ كنید. داروهایی‌ كه‌ به‌ منظور پیشگیری‌ از بروز حملات‌ آسم‌ تجویز می‌شوند را به‌ طور منظم‌ مصرف‌ كنید؛ توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ حتی‌ اگر احساس‌ می‌كنید مشكلی‌ ندارید، مصرف‌ داروها را قطع‌ نكنید. از مصرف‌ آسپیرین‌ خودداری‌ كنید. به‌ دنبال‌ عوامل‌ آغازكننده‌ حمله‌ آسم‌ بگردید و از آنها دوری‌ كنید. نرمش‌های‌ آسوده‌سازی‌ و شل‌كننده‌ عضلات‌، و نیز حركات‌ كمك‌كننده‌ به‌ تخلیه‌ ترشحات‌ تنفسی‌ را انجام‌ دهید.
عوارض احتمالی
نارسایی‌ تنفسی‌
پنوموتوراكس‌ (وارد شدن‌ هوا به‌ فضای‌ اطراف‌ ریه‌ها)
عفونت‌ ریه‌ و مشكلات‌ مزمن‌ ریوی‌ در اثر حملات‌ مكرر آسم‌
درمان
اقدامات‌ تشخیصی‌ ممكن‌ است‌ عبارت‌ باشند از آزمایش‌ خون‌؛ بررسی‌های‌ مربوط‌ به‌ كار ریه‌؛ و بررسی‌های‌ مربوط‌ به‌ آلرژی‌ كه‌ معمولاً به‌ كمك‌ آزمون‌های‌ پوستی‌ انجام‌ می‌گیرند. مراقبت‌ اورژانس‌ و بستری‌ كردن‌ در موارد حملات‌ شدید آسم‌ روان‌ درمانی‌ یا مشاوره‌، در صورتی‌ كه‌ آسم‌ با استرس‌ ارتباط‌ داشته‌ باشد.
حتی‌المقدور مواد آلرژی‌زا و آزاردهنده‌ را از خانه‌ و محل‌ كار حذف‌ كنید. درمان‌ برای‌ حساسیت‌زدایی‌ از بعضی‌ مواد آلرژی‌زای‌ خاص‌ داروهایی‌ را كه‌ به‌ طور منظم‌ استفاده‌ می‌كنید همیشه‌ به‌ همراه‌ داشته‌ باشید.
به‌ هنگام‌ حملات‌ بنشینید.
در زمان‌هایی‌ از سال‌ كه‌ مواد آلرژی‌زا در محیط‌ فراوان‌ هستند در منزل‌ بمانید.
دارو
اكسپكتورانت‌ برای‌ رقیق‌ كردن‌ خلط‌
گشادكننده‌ نایژه‌ برای‌ بازكردن‌ مجاری‌ هوایی‌
داروی‌ كورتیزونی‌ داخل‌ رگی‌ (تنها برای‌ موارد اورژانس‌) برای‌ كم‌ كردن‌ واكنش‌ آلرژی‌ بدن‌
استنشاق‌ داروی‌ كورتیزونی‌ با دستگاه‌ ریزقطره‌ ساز. این‌ شكل‌ از مصرف‌ داروهای‌ كورتیزونی‌ عوارض‌ جانبی‌
كمتری‌ نسبت‌ به‌ نوع‌ خوراكی‌ دارد.
آنتی‌هیستامین‌ (كرومولین‌ سدیم‌ یا ندوكرومیل‌) به‌ صورت‌ استنشاقی‌ با دستگاه‌ ریزه‌ قطره‌ساز. این‌ نوع‌ دارو جهت‌ پیشگیری‌ به‌ كار می‌رود.
رژیم غذایی
رژیم‌ خاصی‌ توصیه‌ نمی‌شود، اما از خوردن‌ غذاهایی‌ كه‌ به‌ آنها حساسیت‌ دارید خودداری‌ كنید. روزانه‌ حداقل‌ 3 لیتر آب‌ بنوشید تا ترشحات‌ رقیق‌ باقی‌ بمانند.
چهارشنبه 10/11/1386 - 18:35
دعا و زیارت

شهید سیدحسن مدرس

شهید سیدحسن مدرس بر حسب اسناد تاریخى و نسب نامه اى كه حضرت آیه الله العظمى مرعشى نجفى (ره ) تنظیم نموده از سادات طباطبایى زواره است كه نسبش پس از سى و یك پشت به حضرت امام حسن مجتبى علیه السلام مى رسد. یكى از طوایفى كه مدرس گل سرسبد آن به شمار مى رود طایفه میرعابدین است این گروه از سادات در دهكده ییلاقى ((سرابه )) اقامت داشتند. سید اسماعیل طباطبائى (پدر شهید مدرس ) كه از این طایفه محسوب مى گشت و در روستاى مزبور به تبلیغات دینى و انجام امور شرعى مردم مشغول بود، براى آنكه ارتباط طایفه میرعابدین را با بستگان زواره اى قطع نكند تصمیم گرفت از طریق ازدواج پیوند خویشاوندى را تجدید و تقویت كرده ، سنت حسنه صله ارحام را احیا كند. بدین علت نامبرده دختر سیدكاظم سالار را كه خدیجه نام داشت و از سادات طباطبایى زواره بود به عقد ازدواج خویش درآورد. ثمره این پیوند با میمنت فرزندى بود كه به سال 1278 ق . چون چشمه اى پاك در كویر زواره جوشید. پدر وى را حسن نامید. همان كسى كه مردمان بعدها از چشمه وجودش جرعه هایى نوشیدند. پدرش غالبا در ((سرابه )) به امور شرعى و فقهى مردم مشغول بود ولى مادر و فرزند در زواره نزد بستگان خویش بسر مى بردند تا آنكه حادثه اى (1) موجب شد كه پدر فرزندش را كه شش بهار را گذرانده بود در سال 1293 به قمشه نزد جدش میرعبدالباقى ببرد و محله فضل آباد این شهر را به عنوان محل سكونت خویش برگزیند. این در حالى بود كه میرعبدالباقى قبلا از زواره به قمشه مهاجرت كرده و در این شهر به فعالیتهاى علمى و تبلیغى مشغول بود.(2) سیدعبدالباقى بیشترین نقش را در تعلیم سیدحسن ایفا نمود و او را در مسیر علم و تقوا هدایت كرد و به هنگام مرگ در ضمن وصیت نامه اى سیدحسن را بر ادامه تحصیل علوم دینى تشویق و سفارش نمود زمانى كه سیدعبدالباقى دارفانى را وداع گفت مدرس چهارده ساله بود.(3) وى در سال 1298ق . به منظور ادامه تحصیل علوم دینى رهسپار اصفهان گردید و به مدت 13 سال در حوزه علمیه این شهر محضر بیش از سى استاد را درك كرد.(4) ابتدا به خواندن جامع المقدمات در علم صرف و نحو مشغول گشت و مقدمات ادبیات عرب و منطق و بیان را نزد اساتیدى چون میرزا عبدالعلى هرندى آموخت . در محضر آخوند ملامحمد كاشى كتاب شرح لمعه در فقه و پس از آن قوانین و فصول را در علم اصول تحصیل نمود. یكى از اساتیدى كه دانش حكمت و عرفان و فلسفه را به مدرس آموخت حكیم نامدار میرزا جهانگیرخان قشقایى است .(5) مدرس در طول این مدت در حضور آیات عظام سیدمحمد باقر درچه اى و شیخ مرتضى ریزى و دیگر اساتید در فقه و اصول به درجه اجتهاد رسید و در اصول آنچنان مهارتى یافت كه توانست تقریرات مرحوم ریزى را كه حاوى ده هزار سطر بود، بنگارد. شهید مدرس چكیده زندگینامه تحصیلى خود را در حوزه علمیه اصفهان در مقدمه شرح رسائل كه به زبان عربى نگاشته ، آورده است . وى پس از اتمام تحصیلات در اصفهان در شعبان 1311 ق . وارد نجف اشرف شد و پس از زیارت بارگاه مقدس نخستین فروغ امامت و تشرف به حضور آیه الله میرزاى شیرازى در مدرسه منسوب به صدر سكونت اختیار نمود و باعارف نامدار حاج آقا شیخ حسینعلى اصفهانى هم حجره گردید. مدرس در این شهر از جلسه درس آیات عظام سیدمحمد فشاركى و شریعت اصفهانى بهره برد و با سید ابوالحسن اصفهانى ، سیدمحمد صادق طباطبائى و شیخ عبدالكریم حائرى ، سید هبه الدین شهرستانى و سیدمصطفى كاشانى ارتباط داشت و مباحثه هاى دروس خارج را با آیه الله حاج سید ابوالحسن و آیه الله حاج سیدعلى كازرونى انجام مى داد. مدرس به هنگام اقامت در نجف روزهاى پنجشنبه و جمعه هر هفته به كار مى پرداخت و درآمد آن را در پنج روز دیگر صرف زندگى خود مى نمود. پس از هفت سال اقامت در نجف و تاءیید مقام اجتهاد او از سوى علماى این شهر به سال 1318ق . (در چهل سالگى ) از راه ناصریه به اهواز و منطقه چهارمحال و بختیارى راهى اصفهان گردید

جمعه 5/11/1386 - 13:23
انتخابات

شهداء مجلس شورای اسلامی

مجلس شورای اسلامی تاكنون 45 شهید تقدیم انقلاب كرده است كه از این بین 40 نماینده و 5 نفر از كاركنان و مسئولین اداری می باشند.

1  شهید سید محمد كاظم دانش (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

شهید عباس حیدری (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

شهید محمد حسین صادقی (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

شهید دكتر غلامرضا داش (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

شهید محمد حسن طیبی (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

شهید محمد منتظری (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

7 شهید سید فخرالدین رحیمی (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

8 شهید دكتر شمس الدین حسینی (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

شهید رحمان استكی (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

10 شهید سید نورالدین طباطبایی نژاد (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

11 شهید دكتر عبدالمجید دیالمه (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

12 شهید عماد الدین كریم بیژنی نژاد (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

13 شهید سیدمحمد تقی حسینی طباطبایی (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

14     شهید محمدعلی حیدری (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

15     شهید علی اكبر دهقان (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

16 شهید علی هاشمی سنجانی (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

17 شهید سیدمحمدباقر لواسانی (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

18 شهید میربهزاد شهریاری (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

19     شهید محمد نصیری لاری (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

20     شهید دكتر قاسم صادقی(دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

21 شهید عبدالوهاب قاسمی (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

22 شهید سیف الله عبدالكریمی (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

23 شهید دكتر سیدرضا پاك نژاد (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

24     شهید غلامحسین حقانی (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

25     شهید محمدجواد شرافت (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

26 شهید عباسعلی ناطق نوری (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

27 شهید علیرضا چراغ زاده دزفولی (دوره اول) انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

28     شهید دكتر حسین آیت (دوره اول ) ترور

29     شهید مجتبی استكی (دوره اول ) ترور

30     شهید محمدتقی بشارت (دوره اول) ترور

31     شهید دكتر مصطفی چمران (دوره اول) دفاع مقدس

32     شهید مهدی شاه آبادی (دوره دوم) دفاع مقدس

33 شهید ابوالقاسم داوود الموسوی دامغانی (دوره دوم)   سقوط هواپیما به دست بعثیان عراق

34 شهید نورالدین رحیمی (دوره دوم ) سقوط هواپیما به دست بعثیان عراق

35 شهید ابوالقاسم رزاقی (دوره دوم ) سقوط هواپیما به دست بعثیان عراق

36     شهید غلامرضا سلطانی (دوره دوم ) سقوط هواپیما به دست بعثیان عراق

37 شهید سید حسن شاهچراغی (دوره دوم ) سقوط هواپیما به دست بعثیان عراق

38     شهید محمد كلاته ای (دوره دوم ) سقوط هواپیما به دست بعثیان عراق

39     شهید علی معرفی زاده (دوره دوم ) سقوط هواپیما به دست بعثیان عراق

40     شهید مهدی یعقوبی (دوره دوم ) سقوط هواپیما به دست بعثیان عراق

41     شهید احمد شهریاری جمعه خونین مكه مكرمه

42     شهید حسن محمد عینی انفجار دفتر مركز حزب جمهوری اسلامی

43     شهید علی اصغر آقا زمانی انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

44     شهید حسن ارادتی دفاع مقدس

45     شهید نصراله عوایدی دفاع مقدس

جمعه 5/11/1386 - 13:20
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته