تعداد بازديد:
583
حجم
تصوير :
187 KB
سايز
تصوير :
1200
*
1920
"اپل اولين اولين شرکتي بود که کامپيوترهاي کوچک شخصي و بازرگاني را وارد بازار کرد.مايکروسافت بعد از اپل در حالي وارد بازار شد که مصمم بود به حجم و ظرفيت فروش اپل برسد و از آنهم پيشي بگيرد.اما مايکروسافت به جاي تمرکز روي کامپيوتر (سخت افزار) به دنياي نرم افزار روي آورد و توليد کنندگان ديگر را تشويق کرد محصولاتي هماهنگ و سازگار با محصول آنها ارائه دهند.
راهبردهاي اين دو شرکت بطور کامل از يکديگر متفاوت بود . اپل به سخت افزار علاقمند بود و مصمم بود تا تمام کدهاي عامل و سخت افزار اختصاصي اش را حفظ کند تا بتواند قيمت هاي بالا تري داشته باشد و سود بيشتري ببرد. شرکت اپل در دوران اوج فعاليت خود 49 درصد سهم بازار را به خود اختصاص داده بود که رقم بسيار بالائي است.مايکروسافت تحت مديريت بيل گيتس و استيو بالمر سعي کرد امتياز رقابتي نرم افزار توليدي شرکت اپل را(که نرم افزاري مناسب کاربر بود ) کاهش دهد و موقعيت خود را جبران کند لذا با تمام دست اندرکاران و توسعه دهندگان نرم افزاري در سراسر جهان ارتباط برقرار کرد.همزمان با پيشرفت تازه در زمينه فن آوري – شرکت مايکروسافت قيمت سيستم عامل MS-DOS خود را پائين آوردو به جاي دريافت قيمت بيشتر براي هر يک از فروش هايش به حجم بيشتر فروش با سود کمتر در ازاي هر فروش تاکيد کرد.با وجود سود کمتر هر فروش – حجم انبوه فروش به ميزان شگفت انگيزي افزايش يافته بود.
با تثبيت و متعادل شدن اوضاع – مايکروسافت 90 درصد کنترل بازار جهاني کامپيوتر شخصي را در دست داشت. پس از اين رقابت موفقيت آميز اپل عقب نگه داشته شد و ديگر هرگز نتوانست موقعيت خود را بهبود بخشد.در سال 2004 سهم بازار اپل تا 3 درصد کاهش يافت و اين در حالي است که به اعتقاد بسياري از خريداران فن آوري اپل به مراتب از فن آوري مايکروسافت بهتر است.
"