منابع تصویری
جغدي روي درخت
تعداد بازديد: 364
حجم تصوير : 477 KB
سايز تصوير : 1200 * 1920
پرواز جغدها بي‌صداست، بعضي از آنها گوش‌پرهاي مشخصي دارند. پاهاي پوشيده از پر دارند. تک‌زي‌اند و بيشترشان روي درخت زندگي مي‌کنند. نر و ماده آنها همشکل است ولي ماده‌ها بزرگ‌ترند. جغدها هميشه طعمه خود را درسته مي‌بلعند و پس از آن‌که بخش‌هاي گواردني آن را گواردند بازمانده آن را به شکل تفاله از راه دهان بيرون مي‌اندازند.