منابع تصویری
جغد سياه
تعداد بازديد: 3771
حجم تصوير : 443 KB
سايز تصوير : 1054 * 1400
جغدها شکار خود را تکه تکه نمي‌کنند بلکه آن را اگر کوچک باشد با پوست و يا پر و پشم فرو مي‌برند. اگر بزرگ باشد ابتدا کله و سپس ساير اندامهاي آنها را مي‌خورند و اگر شکار خيلي بزرگ باشد ممکن است آن را قطعه قطعه کنند. مواد غير قابل گوارش را به صورت توده‌هاي فشرده و سفت از گلو خارج مي‌نمايند. جغدها به راسته بوفيان (Strigiformes) تعلق دارند. براي اين راسته در فارسي نامهاي زيادي پيشنهاد شده است مانند شب شکران ، چون اغلب در شب شکار مي‌کنند، جغد شکلان چون اغلب شبيه جغد هستند و جغدها گروه بزرگي از اين راسته را تشکيل مي‌دهند. اين پرندگان داراي صورتي مسطح و چشماني درشت مي‌باشند. پرهاي بسيار نرم و پر پشت دارند. پرواز آنها بدون صدا انجام مي‌شود.