منابع تصویری
ببر حساس
تعداد بازديد: 522
حجم تصوير : 362 KB
سايز تصوير : 1200 * 1600
ببر بيشتر در جنگلها و نواحي دور از انسان در نقاطي که حيواناتي چون خوک وحشي و سم داران ديگر فراوان هستند زندگي ميکنند. فعاليت شبانه دارد ولي ممکن است در روز نيز ديده شود. حيواني است قوي و پر تحرک و مقاوم. به اين ترتيب کاملا به شکار نزديک شده و بطور ناگهاني به وي جهش ميکند. معمولا بوسيله شکستن مهره هاي گردن و خرد کردن جمجمه شکار خود را فورا ميکشد.
x