سلامی دوباره
نکته های خاصی نیست ...چندتا ظرافته...
این کیک خودش کم شیرینی هست ولی میتونید کمتر هم شکر بریزید...که البته بعد از چند بار پختن دستتون میاد...
اولین مرحلش یه کم سخته...منظورم حل شکر هست که میتونید از همزن استفاده کنید...البته اگر ندارید با چنگال هم راحته...
اگر برای همه هم زدن ها از همزن استفاده میکنید...که راحتتره...در هنگام اضافه کردن آرد باز هم میگم دقت کنید...ولی حالا دیگه خیلی هم حرص نخورید که زیاد هم زدم و پفش خوابید...سعی هم کنید که گلوله نشه ...برای این کار باید آرد را بتدریج مثلا طی 4-5 مرحله که بسته به توانایی شما در هم زدن دارد اضافه کنید...یه کم در این مرحله فرز باشید...
اگه کشمش دوست دارید میتونید در آخرین مرحله به مقداری که دوست دارید ...من که تا حد یه قاشق دوس دارم ...اضافه کنید...
برای مراسم خانگی...مثل تولد میتونید این کیکو از وسط برش بزنید و وسطشو به خامه آغشته کنید و همچنین رویش را با خامه و سلیقه خود تزئین کنید...که طرز خامه درست کردن هم یکی یاد بده ...خوبه هاااا...برای این کارها از چاقوی بلند وتیز استفاده کنید.
*برای اینکه متوجه بشیم پخته یا نه...بعد نیم ساعت...قالبو بیرون بیاورید...وته یک چوب کبریت یا ته چنگالی رو در آن فرو کرده اگر بهش چیزی نچسبید یعنی پخته...البته از رنگ طلایی روی کیک هم میشه مطمئن شد...در فر ما که تقریبا همین نیم ساعت تا 45 دقیقه درست میشه...آخه مدل فرها فرق داره و نمیشه درجه حرارت برا همه گفت ولی دستورش نوشته 180c یا 350F ...
*قالب خوب برای کیک...قالبی است که وسطش سوراخی دارد...یعنی وقتی کیکو بر میگردونیم وسط کیک سوراخه ...وقالبی که در داشته باشد...البته مطمئنا" با قالبهای دیگه هم میتونیم بپزیم...خودتون بلدین دیگه...اگه کیک پخته باشین کار با فر و قالبو بلدید
راستی وقتی خنک شد و برش گردوندین برای اینکه در یخچال نگهداری کنید...حتما" رویش کیسه فریز بکشید...تا خشک نشود.
نوشششششش جاااااااان
کامتان همیشه شیرین...انشااللهالبته این بچه یه چیز دیگه میخوره