• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
زن ریحانه آفرینش (بازدید: 14406)
چهارشنبه 30/11/1387 - 19:2 -0 تشکر 91715
آموزش شیرینی پزی خانمهای تبیانی

 ....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

دوستان عزیز باغ بانوان و دیگر عزیزان توجه توجه :

اولین مشارکت گروهی خانمهای باغ بانوان شروع میشود :

 

در این تاپیک قصد داریم کیک بپزیم ،شیرینی بپزیم و بعد هم نوش جان کنیم .......

 

خانمهای عزیز شیرینی هایی که تا حالا خودتون درست کردید و طعم خوشمزه شو چشیدید رو به دوستان عزیزتون آموزش بدید . ما هم همگی با هم یه روز قرار میگذاریم که بپزیم و اگر اشکالی در کارمون بود بپرسیم . بعدش هم گزارش کارمون رو بدیم که چی شد ...........

البته تو سایت ها آموزش شیرینی پزی زیاد هست ولی دوست دارم هر کسی تجربه کاری که خودش داشته رو برامون بگه . چون رو اون آموزشها نمیشه حساب کرد .ممکنه اون چیزی که آموزش داده اند اصلا نشه ......دیدین که بارها یه کیکی درست کردیم از یه کتابی مثلا بعد اون چیزی که درست میشه با عکسی که از اون نشون داده زمین تا آسمون فرق داره ........

پس میخوایم آموزش های تجربی باشه که مطمئن باشیم یه چیز خوب از آب درمیاد........

منتظر متخصصین عزیزمون در این زمینه به خصوص کسانی که اعلام آمادگی کرده بودند هستیم.....

 

 

 

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

پنج شنبه 1/12/1387 - 15:7 - 0 تشکر 91957

سلامی دوباره

نکته های خاصی نیست ...چندتا ظرافته...

این کیک خودش کم شیرینی هست ولی میتونید کمتر هم شکر بریزید...که البته بعد از چند بار پختن دستتون میاد...

اولین مرحلش یه کم سخته...منظورم حل شکر هست که میتونید از همزن استفاده کنید...البته اگر ندارید با چنگال هم راحته...

اگر برای همه هم زدن ها از همزن استفاده میکنید...که راحتتره...در هنگام اضافه کردن آرد باز هم میگم دقت کنید...ولی حالا دیگه خیلی هم حرص نخورید که زیاد هم زدم و پفش خوابید...سعی هم کنید که گلوله نشه ...برای این کار باید آرد را بتدریج مثلا طی 4-5 مرحله که بسته به توانایی شما در هم زدن دارد اضافه کنید...یه کم در این مرحله فرز باشید...

اگه کشمش دوست دارید میتونید در آخرین مرحله به مقداری که دوست دارید ...من که تا حد یه قاشق دوس دارم ...اضافه کنید...

برای مراسم خانگی...مثل تولد میتونید این کیکو از وسط برش بزنید و وسطشو به خامه آغشته کنید و همچنین رویش را با خامه و سلیقه خود تزئین کنید...که طرز خامه درست کردن هم یکی یاد بده ...خوبه هاااا...برای این کارها از چاقوی بلند وتیز استفاده کنید.

*برای اینکه متوجه بشیم پخته یا نه...بعد نیم ساعت...قالبو بیرون بیاورید...وته یک چوب کبریت یا ته چنگالی رو در آن فرو کرده اگر بهش چیزی نچسبید یعنی پخته...البته از رنگ طلایی روی کیک هم میشه مطمئن شد...در فر ما که تقریبا همین نیم ساعت تا 45 دقیقه درست میشه...آخه مدل فرها فرق داره و نمیشه درجه حرارت برا همه گفت ولی دستورش نوشته 180c یا 350F ...

*قالب خوب برای کیک...قالبی است که وسطش سوراخی دارد...یعنی وقتی کیکو بر میگردونیم وسط کیک سوراخه ...وقالبی که در داشته باشد...البته مطمئنا" با قالبهای دیگه هم میتونیم بپزیم...خودتون بلدین دیگه...اگه کیک پخته باشین کار با فر و قالبو بلدید

راستی وقتی خنک شد و برش گردوندین برای اینکه در یخچال نگهداری کنید...حتما" رویش کیسه فریز بکشید...تا خشک نشود.

نوشششششش جاااااااان

کامتان همیشه شیرین...انشااللهالبته این بچه یه چیز دیگه میخوره

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
پنج شنبه 1/12/1387 - 15:50 - 0 تشکر 91965

سلام

خب خانومای محترم عضو قسمت شیرینی پزی، اینم از اولین آموزش

تا هفته آینده این کیکو درست کنین و بعدشم گزارش بدین. البته گزارشو تو یه تاپیک جدا میزنیم.

پیشنهادا و انتقادا و طرحها و نظریه ها رو هم به آدرس ایمیل انجمن یا ایمیلی که خانم آقایی

واستون گذاشتن بفرستین. اونایی هم که هنوز ایمیلشونو ندادن بفرستن تا باهاشون

هماهنگی لازم بشه.

خوش باشین.

    

خنجر آب‌دیده را زنگ عوض نمی‌کند
چهره انقلاب را جنگ عوض نمی‌کند
بگوی با منافقین به کوری دو چشمتان
پیرو خط رهبری رنگ عوض نمی‌کند

پنج شنبه 1/12/1387 - 16:7 - 0 تشکر 91970

سلام ممنون که بالاخره آموزش را شروع کردید منم نظرم اینه که هفته ای 1 یا 2 تا آموزش بیشتر نباشه تا همه وقت برا درست کردنش داشته باشند و چون نزدیک عید یک آموزشهای که این موقها به کار بیادم بد نیست داشته باشیم

خداوندا ! دستانم خاليند و دلم غرق آرزوها ، يا با قدرت بيکرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را از آرزوهاي دست نيافتي خالي کن ...
پنج شنبه 1/12/1387 - 22:54 - 0 تشکر 92087

به نام خدا

سلام  به همه

خب من اومدم با طرز تهیه باسلوق هم اینکه خوشمزه اس هم چون نشاسته داره مقویه .

امیدوارم که درست کنین و خوشتون بیاد.

مواد لازم:

نشاسته= 100 گرم
شکر= 200 گرم
گلاب= نصف لیوان
آب سرد= دو لیوان
کره= 100 گرم
مغز گردو= 100 گرم
پودر نارگیل= به میزان لازم


طرز تهیه :


در یک ظرف ( ترجیاً ظرف تفلون) نشاسته را با آب سرد حل می کنیم ( از صافی رد می کنیم) و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود.وقتی مایع حل شد و نرم شد شکر و گلاب را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند .

نکته: نشاسته کم کم گلوله می شود . نگران نباشید ! دائم هم بزنین و با پشت قاشق آن را صاف کنید.

وقتی که نشاسته سفت شد ( ممکن است در این زمان مقداری از مواد به قابلمه چسبیده باشد) کره را به آن بیافزایید این باعث می شود تمام مواد از اطراف ظرف کنده شود. سفتی نشاسته بستگی به تجربه هر کسی دارو ولی باید مانند خمیر باشد

سپس از روی حرارت برداشته آن را روی سینی که پودر نارگیل دارد  پهن می کنیم. سپس از یک طرف آن گردوها را می چینیم بعد از این، خمیر را لوله می کنیم و می گذاریم کمی خنک شود.

بعد از حدود یک ساعت آن را درون یخچال می گذاریم تا چند ساعت بماند. سپس آنها را برش می زنیم  و درون ظرف مورد نظر می چینیم.

نوش جان

خدایا هرگز نگویمت دستم بگیر،

 

                          سال‌هاست گرفته‌ای، 

                                                        مبادا رها كنی...

 

پنج شنبه 1/12/1387 - 23:47 - 0 تشکر 92096

سلام ممنون از آموزشتون

چند سوال....

حدودا" چه مقدار باسلوق میشه؟

طعم گلابش مشخصه؟...میشه کمتر هم گلاب ریخت؟

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
جمعه 2/12/1387 - 12:41 - 0 تشکر 92194

....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

ممنونم از jtayebe و ستاره 20 عزیز بابت آموزش هاشون ....انشاالله خانمهای عزیز درست میکنیم و نوش جان میکنیم ......

دوستان عزیز یه نکته مهم :

عزیزانی که میخوان آموزش کیک یا شیرینی بدن لطف کنن ایمیل بزنن به بنده تا با هماهنگی هر هفته یکی از دوستان آموزش بده . چون اینطوری نظم خاصی نداره . وچون میخواهیم هر هفته یه آموزش و یا دو تا داشته باشیم ( که این هم بستگی به گزارش شما عزیزان داره که ببینیم چقدر وقت نیازه برای هر آموزش) پس هر کسی که میخواد آموزش بده ایمیل بزنه تا باهاش هماهنگ کنیم که چه روزی آموزشش رو بده ....

از همگی عزیزان تشکر میکنم .....

موفق باشید

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

جمعه 2/12/1387 - 13:49 - 0 تشکر 92217

به نام خدا و

سلام

jtayebe  عزیز بله مقدار گلاب بستگی به دلخواه خودتون داره و من مقدار معمول رو گفتم

 می تونید بیشتر یا کمتر از این مقدار هم استفاده کنید

همچنین در مورد میزان شکر هم باید بگم اگر دوست دارید زیاد شیرین نشه 150 گرم شکر استفاده کنید.

در مورد اینکه با این مواد چه میزان باسلوق میشه حدودا میشه گفت 500 گرم.

پایدار باشید

تا بعد

خدایا هرگز نگویمت دستم بگیر،

 

                          سال‌هاست گرفته‌ای، 

                                                        مبادا رها كنی...

 

جمعه 2/12/1387 - 21:4 - 0 تشکر 92321

سلام

ستاره 20 ...ممنون از پاسخگوییتون...شیرین کام باشید.

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
دوشنبه 5/12/1387 - 15:50 - 0 تشکر 93025

منم به زودی آموزش پخت شکلات مغزدار رو میذارم...

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

دوشنبه 5/12/1387 - 21:37 - 0 تشکر 93129

سلام

شکلااااات ...اون هم مغز دارش....ما منتظریممممم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.