میترا زراتی یك متخصص تغذیه گفت: پیاز به دلیل داشتن تركیبات آلی ، مواد سمی را از خون پاك میكند.
این متخصص تغذیه در گفتوگو با فارس افزود: پیاز یكی از سبزیهایی است كه میتوان آن را به شكل خام یا سرخكرده مصرف كرد.
وی گفت: پیاز سرشار از تركیباتی به نام آلین است. این تركیبات نیز در سیر نیز وجود دارد. مصرف پیاز موجب كاهش كلسترول خون میشود و افرادی كه به بیماریهای قلبی و عروقی مبتلا هستند میتوانند از پیاز همراه با وعدههای غذایی خود استفاده كنند.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: پیاز سرخ شده نیز مانند پیاز خام سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است و سرشار از ویتامینهای گروه B است كه موجب شادابی و حفظ سلامت پوست میشود.
وی گفت: سیر ، تره فرنگی و پیاز به دلیل داشتن تركیبات آلی ، مواد سمی را از خون پاك میكنند و آنزیمهایی در كبد وجود دارد كه مواد سمی و آلودگیهای خون را از بین میبرد. پیاز یك ماده ضد عفونی است و موجب از بین رفتن باكتریهای بدن میشود.
زراتی اضافه كرد: پیاز از تركیباتی مانند سیتوكمیكالها است و مواد سمی خون را پاك میكند.هر چقدر پیاز خامتر باشد ارزش غذایی بیشتری دارد. در هنگام سرخ كردن پیاز باید دقت شود كه زیاد روی حرارت نباشد و با روغن فراوان سرخ نشود.