• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 3992)
پنج شنبه 23/5/1393 - 21:14 -0 تشکر 690508
رابین ویلیامز بازیگر آمریکایی درگذشت

 
رابین ویلیامز، بازیگر و کمدین 63 ساله آمریکایی روز دوشنبه 20 مرداد مصادف با 11 اوت خودکشی کرد و درگذشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، پلیس کالیفرنیا احتمال می دهد که او خودکشی کرده باشد. پلیس می گوید که حوالی ظهر به وقت محلی، نیروهای اورژانس به خانه او رفتند و جسد بی جان او را یافتند.

رابین ویلیامز فیلم های بسیاری بازی کرده که از جمله آنها می توان به «صبح بخیر ویتنام»، «خانم داتفایر»، «انجمن شاعران مرده» و «گود ویل هانتینگ» اشاره کرد. او برای بازی در این آخری جایزه اسکار گرفت.

او در ماه ژوئیه برای آنچه که خودش «خرده کاری» می نامید به یک مرکز ترک اعتیاد رفته بود.

پلیس گفته آنچه به نظر می رسد این است که ویلیامز از خفگی مرده است، اما اظهار نظر دقیق در این خصوص را به بعد موکول کرد که گزارش پزشکی قانونی منتشر شود.

همسر رابین ویلیامز، بیانیه ای منتشر کرده و گفته عمیقا دل شکسته است.

در این بیانیه، او از مردم خواسته تا اجازه دهند که خانواده با اندوهشان بسازند: امیدواریم که تمرکز بر مرگ رابین نباشد، بلکه تمرکز بر بی شمار لحظه ای باشد که او به مردم شادی و خنده هدیه داد.

ویلیامز از ازدواج های قبلی اش، سه فرزند داشت.

رابین ویلیامز، متولد سال 1951 میلادی در شهر شیکاگو بود. در دوره دبیرستان وارد گروه تئاتر شد و برای یادگیری تئاتر به مدرسه معتبر جولیارد در نیویورک رفت.

یکی از معلم هایش او را تشویق کرد تا بخت خود را در کمدی بیازماید.

نخستین بار او در یک مجموعه تلویزیونی در سالهای 70 میلادی به نام «مورک و میندی» درخشید. او نقش یک آدم فضایی عجیب را در آن سریال بازی می کرد.

او در کنار بازی در فیلم های سینمایی در تمام سال های فعالیتش روی صحنه هم برنامه های کمدی اجرا می کرد.

مارا باکسبام، سخنگوی مطبوعاتی رابین ویلیامز اعلام کرد که او در ماه‌های آخر زندگی شدید افسرده شده بود.

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

پنج شنبه 23/5/1393 - 21:15 - 0 تشکر 690509

شوکه شدن سینما از خبر درگذشت رابین ویلیامز
اوباما پیام داد




خبر درگذشت رابین ویلیامز شوکی برای مردم آمریکا بود، برنامه های تلویزیونی قطع شدند تا این خبر را اعلام کنند و در همان لحظه  ویلیامز همه شبکه های آنلاین را به تسخیر خود درآورد حتی اوباما هم تاثر عمیقش را بلافاصله ابراز کرد.


به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از لس آنجلس تایمز، ویلیامز به عنوان یک کمدین نابغه بیش از سه دهه ستاره فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی بودکه وابستگی‌اش به مواد اعتیادآور در نهایت به زندگی‌اش پایان غم‌انگیزی داد.


او بارها در طول زندگی‌اش با اعتیاد به الکل مبارزه کرده بود و اکنون خانواده او در خواست کرده‌اند تا به حریمشان احترام گذاشته شود تا آنها بتوانند در این لحظات دشوار با غم خود کنار بیایند.


جسم بیجان ویلیامز  ظهر دوشنبه (به وقت ایران نیمه شب دوشنبه) در خانه‌اش در تیبورون پیدا شد.



ویلیامز که از سوی سایت انترتینمنت ویکلی در سال 1997 به عنوان بامزه ترین مرد در قید حیات معرفی شده بود، در طول این مدت موجب خنده و شادی بسیاری از مردم جهان شده بود. با این حال او در نقش‌های جدی نیز بازی کرده بود و به عنوان معالج روان درمان مت دیمون در فیلم «ویل هانتینگ خوب» در سال 1997، جایزه اسکار نقش مکمل را دریافت کرده بود. او برای «پادشاه ماهیگیری» در سال 1991، «انجمن شاعران مرده» در سال 1989 و «صبح به خیر، ویتنام»‌ در سال 1987 نامزد دریافت اسکار شده بود.


ویلیامز در این سال ها مشکلاتش از جمله اعتیاد به کوکایین و الکل را با جامعه در میان گذاشته بود. او یک بار سال 2006 راهی کمپ هازلدن شد تا بتواند بر این مشکلات غلبه کند و بعدها توضیح داد که مشکل وابستگی به الکل در طول 20 سال اخیر او را به شدت عذاب داده است. به تازگی نیز او تصمیم گرفته بود تا یک بار دیگر بستری شود.


بازیگر نقش محبوب «خانم دات فایر» در این باره گفته بود: لب یک صخره ایستاده ای و پایین را نگاه می کنی، صدایی می‌شنوی، تنها یک صدای ضعیف که می گوید «بپر» و همان صدای می‌گوید «همین یک بار»... و همه فکر می کنند همین یک بار که اشکالی ندارد، اما بعد از آن دیگر امکانی وجود ندارد.



رابین ویلیامز سال 1951 در شیکاگو به دنیا آمده بود. او با کریستوفر ریو که بعدها به دوستی صمیمی برای تمام طول عمرشان بدل شد، در کلاس معتبر بازیگری جان هاوسمن پذیرفته شد. ویلیامز اواخر دهه 1970 وارد هالیوود شد و در نقشی در «مورک و میندی» بازی کرد. او در نقش آدمی از کرات دیگر بازی کرد که به زمین آمده بود و در این فیلم کمدی نشان می‌داد که نگاه او به زمین چطور است و زمین در واقع چگونه است، متمرکز بود.  


با نمایش این برنامه، ویلیامز به سرعت به عنوان یک استعداد فوق العاده در برنامه های کمدی شناخته شد و در نقش‌های متعددی بازی کرد. در «صبح به خیر ویتنام» او در نقش یک دیجی بازی کرده است.



هر چند این کار حالا معمول شد، اما او در آن زمان از این توانایی برخوردار بود که نقش‌ها را با توانایی های ویژه شخصیت خودش، بازنویسی کند. این استعداد به او این امکان را داد تا در سال 1986 میزبان برنامه اسکار شود و در فهرست بازیگران درجه یک قرار بگیرد.


توانایی کمدی بی نظیر ویلیامز را شاید بیش از همه بتوان در فیلم «خانم دات فایر» در سال 1993 مشاهده کرد؛ یک کمدی تغییر چهره ای که او در آن هم در نقش پدر جوان یک خانواده ظاهر می‌شود و هم به لباس یک خدمتکار زن سالخورده در می‌آید تا به فرزندانش که به دلیل جدایی پدر و مادرشان امکان دیدن او را ندارند، نزدیک باشد.


بیانیه رییس کمپانی والت دیسنی برای درگذشت ویلیامز


رابرت ایگر رییس کمپانی والت دیسنی با صدور بیانیه ای گفت ویلیامز برای خلق شماری از محبوب ترین شخصیت‌های کمدی دنیا همیشه محبوب خواهد ماند و به یادآورده می شود. وی افزود: او یکی از چهره‌های افسانه‌ای دیسنی است، یکی از اعضای محبوب خانواده ما و همیشه جایش خالی خواهد بود و ما در کنار دوستان و همه هواداران او سوگواری می کنیم و برای خانواده اش در این ساعات دشوار آرزوی آرامش و بردباری داریم.


ویلیامز امسال پس از 32 سال به تلویزیون بازگشت و با نمایش فصل اول از مجموعه «دیوانه ها» میلیون ها نفر را پای تلویزیون نشاند.



جیمی ماسادا رییس لاف فکتوری در باره او گفت: او همیشه به عنوان یک شخصیت، یک نقش دیده می شد- دیگر نمی‌توانستی رابین واقعی را ببینی. من از 35 سال پیش می شناختمش و در عین حال هیچوقت نمی‌شناختمش.


وی افزود: او حریم خودش را عمومی کرد، با همه در خیابان حرف می زد و هر کسی که می‌خواست می توانست بیاید و با او عکس بگیرد. خودش هم دیگر نمی دانست چقدر از دنیای خصوصی اش را به نفع مردم از دست داده است.


اوباما هم اعلامیه داد


اوباما رییس جمهوری آمریکا با صدور اعلامیه ای درباره درگذشت ویلیامز نوشته است: رابین ویلیامز یک مرد فضایی، یک دکتر، یک نابغه، یک خدمتکار، یک رییس جمهوری، یک استاد، پتیرپن و هر چیز دیگری که بتوانید فکرش را کنید بود. اما او کی بود. او به عنوان یک بیگانه وارد زندگی ما شد- اما همه عناصر روح انسانی را برای ما ملموس کرد. او آمریکا را به گریه درآورد. او استعداد نامتناهی‌اش را به راحتی به آنهایی که به آن نیاز داشتند هدیه کرد- از همه سنگرهای ما در طول مرزها تا خیابان‌های خودمان.



کریس کلمبورس کارگردان در فقدان او گفت: یکی از چهره های ویژه  کمدی مان را از دست دادیم، همانطور که یکی از بزرگترین بازیگران این نسل را. کلمبوس کارگردانی «خانم دات‌فایر» را انجام داده بود و قصد داشت قسمت دوم آن را نیز با همکاری رابین ویلیامز بسازد.


او افزود: تماشای کار رابین یک امتیاز جادویی و ویژه بود. اجرای او شبیه هیچ بازی دیگری که تا آن زمان هر کداممان دیده بودیم نبود، این توانایی از جایی دوردست و از یک توانایی درونی و روحی می آمد... ما 21 سال با هم دوست بودیم. بچه هایمان با هم بزرگ شدند و او بود که فکر زندگی در سن فرانسیسکو را در سرمان انداخت و من همیشه به او مثل برادرم نگاه می کردم.


ویلیامز صداپیشه انیمیشن «علاء الدین» دیسنی در سال 1992 هم بود و جفری کاتسنبرگ مدیر پیشین بخش انیمیشن این کمپانی این صداپیشگی را چنین توصیف کرده است: واقعا این بازی یکی از درخشان‌ترین و منحصر به فرد ترین صداپیشگی ها در تاریخ انیمیشن بود. «علاء الدین» بدون ویلیامز به یک اثر کلاسیک برای همه دوران بدل نمی‌شد.


مردی که به همه سلام می کرد


کلی کوک همسایه 50ساله اش هم او را فوق العاده خوانده و می‌گوید همیشه او بود که به همه سلام می کرد و بچه‌های من همیشه منتظر بودند تا او را بینند چون کلی با آنها شوخی می کرد.



هنری وینکلر کارگردان نیز می گوید: رابین ویلیامز شبیه هیچ کس دیگر نبود. تماشای بازی کردن او روی صحنه واقعا یک چیز خاص بود. روحش قرین آرامش باد.


رییس پلیس مارین کانتی قرار است یک کنفرانس خبری برای ساعت 11 ظهر سه شنبه (به وقت آمریکا) ترتیب دهد تا اطلاعات بیشتری را درباره مرگ رابین ویلیامز که به نظر خودکشی می‌رسد، در اختیار دوستدارانش قرار دهد.


رابین ویلیامز سه فرزند از همسر قبلی اش به نام های زاخاری، کودی و زلدا دارد و پدرخوانده دو فرزند به نام های کیسی و پیتر است.  


لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

پنج شنبه 23/5/1393 - 21:16 - 0 تشکر 690510

نفرین بازیکن آرسنال این بار ستاره هالیوود را کُشت !!!



داستان از این قرار است که هر زمان آرون رمزی برای آرسنال گل می زند یک آدم معروف از دنیا می رود.



به گزارش خبرگزاری مهر، این داستان اولین بار در سال 2011 رخ داد وقتی که آرون رمزی مقابل منچستریونایتد موفق به گلزنی شد روز بعد بن لادن رهبر پیشین گروه تروریستی القاعده کشته شد.


دفعه بعدی در همان سال 2011 بود که آرون رمزی این بار دروازه تاتنهام را باز کرد و چند روز بعد از آن استیو جایز مدیر پیشین کارخانه مشهور اپل از دنیا رفت. چند روز بعد این داستان تکرار شد و آرون رمزی مقابل المپیک مارسی موفق به گلزنی شد و این بار خبر مرگ معمر قذافی رهبر لیبی را شنیدیم.


تقریبا همه به نفرین آرون رمزی ایمان آورده بودند و این بار ویتنی هیوستون خواننده آمریکایی بعد از گلزنی بازیکن جوان آرسنال مقابل ساندرلند قربانی شد و از دنیا رفت.


نفر بعدی باب والدز پیانیست مشهور کوبایی بود که تنها یک روز بعد از گلزنی رمزی از دنیا رفت. ششمین قربانی این بازیکن ولزی خورخه رافائل ویدلا یکی‌ از فرماندهان معروف آخرین دیکتاتوری آرژانتین که یک روز پس از گلزنی رمزی مقابل ویگان از دنیا رفت.


چهار ماه بعد رمزی مقابل مارسی گل زد، درست در همان روز کن نورتون بوکسور آمریکایی جان خود را از دست داد. یکی از آخرین قربانیان رمزی پل واکر بازیگر هالیوود بود که دقیقا در روزی که این بازیکن ولزی دو گل مابل کاردیف سیتی به ثمر رساند از دنیا رفت.


آخرین بار هم شنبه بود که رمزی در پیروزی آرسنال مقابل منچسترسیتی در جام خیریه گل زد و دو روز بعد رابین ویلیامز ستاره مشهور هالیوود در سن 63 سالگی خودکشی کرد و از دنیا رفت. باید امیدوار بود این نفرین به پایان برسد و دیگر بعد از گلزنی های آرون رمزی شخصیت مشهوری از دنیا نرود.


لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

شنبه 25/5/1393 - 2:59 - 0 تشکر 690525


علت خودکشی هنرپیشه مشهور آمریکا اعلام شد



تاکید بیانیه بر پاک بودن رابین ویلیامز تا آخرین روزها، برای آن مطرح شده است تا برخی برداشتها را مبنی بر اینکه وی به دلیل افراط در مصرف الکل خودکشی کرد، بی اثر کند.




علت اولیه خودکشی «رابین ویلیامز» کمدین معروف امریکایی، ابتلای وی افسردگی ناشی از ابتلا به بیماری پارکینسون اعلام شد.

به گزارش ایرنا به نقل از منابع خبری، سوزان اشنیدر همسر این هنرپیشه 63 ساله امریکایی که پیکر بی جان او روز دوشنبه گذشته در خانه اش در شمال کالیفرنیا کشف شد، در بیانیه ای گفت: روبین تا آخر پاک باقی ماند، او شجاع بود و علیه افسردگی، پیری و ابتلا به بیماری پارکینسون جنگید.

تاکید بیانیه بر پاک بودن رابین ویلیامز تا آخرین روزها، برای آن مطرح شده است تا برخی برداشتها را مبنی بر اینکه وی به دلیل افراط در مصرف الکل خودکشی کرد، بی اثر کند.

خانم سوزان اشنایدر که همسر سوم این برنده جایزه اسکار بود، در بیانیه اش تصریح کرد که ویلیامز هنوز برای فاش کردن ابتلا به بیماری پارکینسون آمادگی نداشت.

پارکینسون یکی از بیماریهای مخرب سیستم مغز و اعصاب است که معمولا در سنین بعد از ‎ 60سالگی رخ می دهد. ارتعاش و لرزش دست و پا در حالت استراحت، کندی حرکات، سختی و خشک شدن دست و پا و بدن و نداشتن تعادل چهار علامت اصلی این بیماری را تشکیل می دهد.

تحقیقات اولیه در باره مرگ این هنرپیشه معروف امریکایی موید آن است که وی خودکشی کرده است. پلیس شهر «مارین» در کالیفرنیا تایید کرده است که جسد بی جان ویلیامز را روز دوشنبه گذشته هنگامی که با یک کمربند در اتاق خوابش دار زده شده بود، بدون هیچ یادداشتی کشف کرد.

به رغم گزارش‌های اولیه، پلیس می گوید که تحقیقاتش در این زمینه به پایان نرسیده و هنوز باید نتایج کالبدشکافی ویلیامز مشخص شود.

همسر ویلیامز با اشاره به اینکه میلیونها نفر از زمان مرگ او، با خانواده اش ابراز همدردی کرده اند، گفت: مهمترین میراث او، علاوه بر سه فرزندش، شادی و خوشبختی ای بود که او به دیگران عرضه می کرد.

رابین ویلیامز هنرپیشه و کمدین نامدار آمریکایی، برنده جایزه اسکار در سال 1997 بود و نزدیک به 40 سال فعالیت هنری در کارنامه خود داشت.

رابین ویلیامز که درسال 1993 بخاطر بازی درفیلم ˈخانم دات فایرˈ نامزد جایزه اسکارشده بود درسال1997باایفای نقش یک روانپزشک درفیلمˈ گودویل هانتینگˈ موفق به دریافت این جایزه شد.

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 31/5/1393 - 18:13 - 0 تشکر 690581

سلام.
خیلی حیف شد:(((
چه نقش های بیاد ماندنی....
یادش بخیر...
چه رویاهایی می آیند....و چه غم انگیز می روند....

یک نیمه ی من شعور افلاطون است، یک نیمه ی دیگرم دل مجنون است،،،من بر لب تیغ راه رفتم یک عمر،این رنگ حنا نیست به پایم، خون است

 


برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.