• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 3967)
سه شنبه 7/3/1392 - 16:41 -0 تشکر 606815
مسابقه: محمدرضا عارف






نامزد انتخابات ریاست جمهوری: جناب آقای محمدرضا عارف


کاربران گرامی با سلام
شما می بایست در این مبحث، آخرین اخبار و گزارشات مرتبط با جناب آقای
محمدرضا عارف را درج نمایید.




يکشنبه 12/3/1392 - 14:40 - 0 تشکر 608024


عارف: دو بخش پایانی مناظره قبلی با توافق صدا و سیما برای مناظرات آتی حذف شد



محمدرضا عارف یکی از کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با حضور در متروی حقانی راهی بازار تهران شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران "محمدرضا عارف" معاون اول دولت اصلاحات کاندیدای کنونی ریاست جمهوری هم اکنون با حضور در متروی حقانی راهی بازار تهران شد.

محمدرضا عارف در این میان در جمع خبرنگاران با بیان این که برای حضور در جمع مردم در میان آن‌ها حاضر شده‌ام، گفت: درگذشت آیت‌الله طاهری را تسلیت می‌گویم چرا که ایشان یکی از روحانیون معتقد بودند و این ضایعه بزرگی برای کشور و مردم اصفهان است.

وی هم چنین درباره ائتلاف خود با حسن روحانی اظهار داشت: هیچ مذاکره‌ای در این خصوص صورت نگرفته و من تا آخر در صحنه حضور دارم.

وی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگران مبنی بر مناظره‌های آینده  گفت: مهندس ضرغامی دیروز صبح با من تماس گرفت و با هم در مورد مناظره صحبت کردیم و ایشان پذیرفتند که قسمت دوم و سوم در مناظره‌های آینده حذف شود.


عصر ایران

يکشنبه 12/3/1392 - 14:41 - 0 تشکر 608025


عارف: دانشگاهیان را برای رای 88 خانه‌نشین کردند/ مردم از آینده فرزندانشان مطمئن نیستند



عارف با اشاره به افرادی همچون هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی عنوان کرد: هاشمی روابط بسیار حسنه ای با کشورهای اسلامی دارد و خاتمی مبتکر گفتگوی تمدنهاست. افتخار ما این است که گفتگوی تمدنها از ایران شروع شد. اما با اینحال چه استفاده ای از این شخصیت های ارزشمند برای حل مشکلات و تقویت روابط شد؟


محمدرضا عارف نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در مستند رادیویی‌اش عنوان کرد که استادان دانشگاه را به خاطر رایشان در انتخابات سال 88 خانه‌نشین کردند و دانشجویان را ستاره‌دار.


به گزارش مهر، محمدرضا عارف کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در فیلم مستند خود که امروز صبح یکشنبه 12 خرداد از شبکه رادیو ایران پخش شد خطاب به جوانان سخن گفت.


هدفمندی یارانه‌ها در دولت خاتمی هم بررسی شد


وی در بخشی از سخنانش به هدفمندی یارانه اشاره و بیان کرد هدفمند کردن یارانه ها یک ضرورت بود برای کشور و از دولت‌های گذشته مطرح بود. در دوره اصلاحات به طرح خوبی برای هدفمندی رسیدیم و نگرانی این بود که هدفمندی را به گونه‌ای دنبال کنیم تا تورم‌زا نباشد. زیرا منابعی که آزاد می شود باید صرف ساخت زیربناها، فضای کسب و کار، تولید، سلامت و بخشی هم جبران هزینه گروه های آسیب‌پذیر شود. به گونه ای که تورم به بار نیاورد اما ما در دولت خاتمی برای اجرای هدفمندی به چگونگی کار نرسیدیم و دولت نهم آن را اجرا کرد.


چرا مردم باید 70 درصد هزینه درمان را بدهند؟


وی با ارائه مثالی در زمینه اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها تصریح کرد: در دوره اصلاحات برنامه ما اصلاح قیمت‌ها بود. در آن زمان گندم را بین 140 تا 150 تومان از کشاورز می خریدیم، آرد می شد و به نانوا تحویل می دادیم. دولت قیمت آرد را برای هدفمندی از 45 ریال به 75 ریال رساند. اما آنقدر جهت گیری شد که دولت بعد از 2 هفته از تصمیم خود برگشت. آن زمان طرح تثبیت قیمت ها را خلاف طرح هدفمندی در مجلس به تصویب رساندند و حتی مجلس بابت تصویب این طرح به مردم تبریک گفت. بد اجرا کردن قانون هدفمندی باعث استقراض و تورم شد. به نظر من فاز اول ابتدا باید به صورت کامل اجرا شود، سهم بهداشت و درمان هنوز اجرا نشده، چرا مردم باید بالای 70 درصد از جیبشان برای هزینه های درمان بدهند؟ برنامه ما این است که سهم مردم را از محل منابع آزاد شده به 30 درصد برسانیم.


مردم از آینده فرزندانشان مطمئن نیستند


معاون اول دولت خاتمی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات معیشتی مردم اشاره و بیان کرد: الان هیچ فردی نسبت به آینده فرزندش اعتماد ندارد. شخص کارگر اطمینانی ندارد که فردا بیکار است یا خیر، ما در دهه چهارم انقلاب هستیم و این اطمینان باید برای مردم حاصل شود. اقدام دولت من این است که به طور مثال خانه‌داری برای زنان باید یک شغل محسوب شود. ما ظرفیت تولید 300 میلیون تن محصول کشاورزی را داریم که الان زیر 100 میلیون است. بنابراین باید فاز اول هدفمندی به طور دقیق اجرا شود.


مهم ترین مساله نان مردم است


محمد رضا عارف در بخشی از مستند انتخاباتی خود در پاسخ به سوالی درباره برنامه دولتش در خصوص معیشت عنوان کرد: مهمترین مسئله نان مردم است، گرانی و تورم بیداد می کند، مسئله تورم در دنیا حل شده و 160 کشور تورم یک رقمی دارند. اما ما جزو معدود کشورهایی هستیم که تورم ما هنوز دو رقمی است. تورم در کشورها اثر اقتصادی دارد و در کشور ما علاوه بر این آثار اقتصادی آثار روانی اش به مراتب بیشتر است. من معتقدم اگر ثبات اقتصادی داشته باشیم آثار روانی مشکلات اقتصادی از بین می رود.


مردم اگر دولت را راستگو بدانند همکاری می‌کنند


وی ادامه داد: مسئله مهمتر کم‌فروشی است. نکبت کم فروشی دامن اقتصاد را گرفته است به طور مثال به خاطر سیاست های غلط، گاوهای شیرده به کشتارگاه ها رفتند. این دیدگاه حاصل شد که آنچه که سفید است شیر است. و بعد به داخل شیرها آب وارد شد. من مطمئنم اگر دولت یک قدم بردارد مردم اگر اطمینانشان جذب شود و دولت را راستگو بدانند همراهی می کنند. اینها همان مردمی هستند که جنگ را اداره کردند.


معاون اول دولت خاتمی در بخش دیگری از مستند انتخاباتی خود در جمع دانشجویان با بیان مسئولیت های خود تاکید کرد: من دردها را می شناسم و افتخارم این است که در بخشهای مختلف نظام خدمت کرده ام. در مصاحبه ای از من پرسیدند رقیب انتخاباتی شما کیست؟ من گفتم رقیب انتخاباتی من عدم مشارکت مردم است و حالا می گویم رقیب انتخاباتی من عدم مشارکت شما جوانان است.


نرخ بیکاری دانشگاهیان دو برابر غیر دانشگاهی است


وی ادامه داد چرا باید هر فارغ التحصیل و دانشجویی نگاهش به سمت خارج باشد. رفتن به خارج از کشور به قصد بازگشت مبارک است اما هم اکنون ما در یک اتوبان یکطرفه قرار داریم. اگر بخواهیم به سند چشم انداز برسیم ایران باید در سال 1404 کشوری توسعه یافته باشد و جایگاه اول را در علم و فناوری و صنعت داشته باشد که هنوز خیلی فاصله با این جایگاه داریم. باید از تصمیمات فردی، سلیقه ای و غیر کارشناسی پرهیز شود. به طور مثال عملکرد بانک مرکزی را نگاه کنید، بر اساس چه سیاسی درباره قیمت ارز صحبت می شود، بنابراین اولین مسئله حاکمیت خرد جمعی است، باید شرایط کشور عوض شود. چه کسی باید این شرایط را عوض کند؟ شخصی که توانمندی این کار را داشته باشد. ما هم اکنون در دهه چهارم انقلاب هستیم و نمی توان به روش صحیح و خطا عمل کرد. مردم باید به توانمندی رئیس جمهور اطمینان داشته باشند. مهمترین مسئله شما اشتغال است. در حال حاضر نرخ بیکاری دانشگاهیان دو برابر غیر دانشگاهیان است.


این کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: من خوشبینم که می توان فضا را عوض کرد، ما در دولت خاتمی تجربه ایجاد 700 هزار فرصت شغلی را داشتیم و الان برای حداقل یک میلیون فرصت شغلی برنامه ریزی شده است.


برای استخدام استاد دانشگاه نباید پرسید سال 88 به کی رای دادی


عارف در بخش دیگری از این مستند درباره سیاست گزینشی دانشگاه ها اظهار کرد: در این سالها سیاست های گزینشی به گونه ای اعمال می شد که مثلا وقتی یک استاد می خواست در دانشگاه استخدام شود متاسفانه از او می پرسیدند که در سال 88 به چه کسی رای داده است؟ و یکی از اساتید به همین خاطر رد صلاحیت شد. مسئله دیگر ستاره دار کردن دانشجو است که نتیجه آن بی انگیزگی و رکودی بود که در سال 91 با آن درگیر بودیم.


عارف با اشاره به افرادی همچون هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی عنوان کرد: هاشمی روابط بسیار حسنه ای با کشورهای اسلامی دارد و خاتمی مبتکر گفتگوی تمدنهاست. افتخار ما این است که گفتگوی تمدنها از ایران شروع شد. اما با اینحال چه استفاده ای از این شخصیت های ارزشمند برای حل مشکلات و تقویت روابط شد؟


قانون‌مدارم


این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه من قانون اساسی کشور را مترقی ترین قانون می دانم بیان کرد: من فردی قانون مدار هستم و حاکمیت قانون را به طوری دنبال خواهم کرد که قانون نهادینه شود.


وی در پاسخ به سوالی که در آن عنوان شده بود مردم در حال تاوان پرداختن هستند بیان کرد: من موافقم که مردم دارند تاوان می پردازند، وقتی مردم خس و خاشاک تلقی شوند این مسئله پیش می آید، در انتخابات 88 تخلف های آشکار اتفاق افتاد و حمایت های نابجایی شد. در 4 سال گذشته تریبون ها به صورت انحصاری در اختیار یک جریان خاص بود. با اینحال نمی توان در گذشته باقی ماند. این همان چیزی است که رقبا می خواهند. نگاه ما با انتخابات باید برد برد باشد.


معاون اول دولت خاتمی با بیان اینکه به عنوان یک وظیفه ملی به انتخابات آمده است به شیوه امام در امر حکومت اشاره و بیان کرد: امام در همان ابتدای انقلاب نفرمودند من رهبر انقلابم، ایشان در اولین سخنرانی خود در بهشت زهرا فرمودند من به نمایندگی از مردم دولت تشکیل می دهم و دو ماه بعد از انقلاب نام حکومت به رفراندوم گذاشته شد. این شیوه امام است که باید دنبال شود.




عصر ایران

يکشنبه 12/3/1392 - 15:15 - 0 تشکر 608070


عارف با مترو به جمع بازاریان تهران می‌رود
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با مترو به جمع بازاریان تهران می‌رود.

مرجع : فارس

عارف با مترو به جمع بازاریان تهران می‌رود


به گزارش افکارنیوز، محمد رضا عارف معاون اول دولت خاتمی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز با مترو به جمع بازاریان تهران می‌رود.

عارف قرار است در این برنامه به صورت چهره به چهره با بازاریان تهران بحث و گفت‌وگو کند.

دوشنبه 13/3/1392 - 14:53 - 0 تشکر 608379


اطلاعیه عارف درباره حواشی برنامه روحانی



محمدرضا عارف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به حواشی برنامه حسن روحانی در حسینیه جماران واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا عارف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در بیانیه‌ای ضمن ابراز تاسف به دلیل برخورد با تعدادی از جوانان فعال در عرصه انتخابات که در یکی از ستادها، فعال‌اند، اظهار داشت: از برخورد امنیتی، با جوانانی که در حوزه فعالیت‌های انتخابات فعال‌اند و قصد خلق حماسه‌ای سیاسی دارند، بسیار متاسف هستم.

محمدرضا عارف، همچنین ضمن ابراز امیدواری نسبت به برخورد مناسب با این جوانان، تصریح‌کرد: امیدوارم مسئولین با سعه‌صدر بیشتری با فعالان سیاسی به ویژه جوانان علاقه‌مند برخورد کنند تا شاهد شور و نشاط در برگزاری انتخابات و خلق حماسه‌ای ملی که خواست رهبر معظم انقلاب است، با حضور پر شور جوانان در این عرصه باشیم.

دوشنبه 13/3/1392 - 14:57 - 0 تشکر 608390


عارف: هنوز هم عده ای با فناوری مخالفند



کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مورد محدودیتهای موجود در زمینه اینترنت در دوران تصدی خود در وزارت پست و تلگراف و تلفن گفت: برای ورود اینترنت به ایران از ابتدا نیز مشکل داشتیم و باید بسیاری از نهادهای فرهنگی را متقاعد می کردیم؛ در آن زمان برای اینکه راه را برای ورود اینترنت به کشور باز کنیم از دفتر نمایندگی آیت الله سیستانی شروع کردیم و مجوز گرفتیم.
به گزارش مهر، محمدرضا عارف امروز در جلسه خود با فعالان صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات که وزیر ارتباطات دولت هشتم نیز یکی از مدعوین بود به بیان برخی از برنامه های خود در صورت پیروزی در این دوره از انتخابات اشاره کرد و با تاکید بر اینکه باید از یک سال پیش کاندیداها با تعامل و رایزنی با نخبگان کشور چالش های پیش رو را مطرح می کردند، گفت: اگر انتخاب شدم کارگروه هایی تشکیل می دهیم و با نخبگان در تمامی بخش های کشور تعامل کرده و برنامه هایم را اعلام می کنم.

این کاندیدای ریاست جمهوری گفت: اهمیت بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در همه بخش ها بر همه آشکار است و چنانچه به این بخش اهمیت داده شود نگرانی کشور در زمینه اشتغال و بیکاری از بین می رود.

وی با بیان اینکه باید یک میلیون فرصت شغلی در کشور ایجاد شود، گفت: فناوری اطلاعات و ارتباطات باید 200 هزار شغل در کشور به صورت مستقیم ایجاد کند.

عارف با بیان اینکه خیلی نمی توانیم به جذب سرمایه گذاری خارجی اکتفا کنیم، ادامه داد: جهت گیری ما در این عرصه بهره وری است. همچنین وضعیت دنیا نشان می دهد که سهم توسعه ICT در رشد اقتصادی بالای 70 درصد است که تا سال 2020 به 80 درصد می رسد بر این اساس تاکید بر فناوری اطلاعات و ارتباطات باید از جمله اولویت های ما برای پیشرفت کشور باشد.

وی مهمترین مشکل کشور را سهم ICT از تولید ناخالص داخلی عنوان کرد و گفت: ایران بدترین وضعیت را در میان کشورهای منطقه دارد به نحوی که هم اکنون سهم ICT از تولید ناخالص داخلی در کشورهای منطقه 7 درصد و در اروپا  6 درصد است اما این سهم در ایران 1.5 درصد است.

عارف با بیان اینکه ترانزیت ارتباطی در ایران مغفول مانده، اضافه کرد: ما می توانیم در منطقه یک بازار خوب ارتباطی و فناوری اطلاعاتی برای خودمان طراحی کنیم و با کیفیت تولیدات ICT به راحتی بتوانیم در منطقه نفوذ کنیم. نگاه ما علاوه بر مباحث اقتصادی، سیاسی و امنیتی است و ICT می تواند تضمینی برای این بخش ها باشد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حمایت از بخش خصوصی را یک الزام عنوان کرد و گفت: نظام های صنفی با حداقل دخالت دولت باید تقویت شوند و جهت گیری اصلی مان باید به سمت تولید با محور کار بخش خصوصی باشد.

عارف در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص برنامه های دولت احتمالی اش در زمینه اینترنت به محدودیت دسترسی اینترنت که هم اکنون در کشور وجود دارد اشاره کرد و گفت: بحث تهاجم فرهنگی را مطرح می کنیم اما اینترنت را که با آن می توان دیدگاههای فرهنگی مان را به دنیا ارائه کرد می بندیم.

وی با بیان اینکه در بحث اینترنت از ابتدا نیز مشکل داشتیم و باید بسیاری از نهادهای فرهنگی را متقاعد می کردیم به دوران تصدی خود در وزارت پست و تلگراف و تلفن اشاره کرد و گفت: در آن زمان برای اینکه راه را برای ورود اینترنت به کشور باز کنیم از دفتر نمایندگی آیت الله سیستانی شروع کردیم و مجوز گرفتیم؛ هنوز هم عده ای فکر می کنند باید با فناوری مخالفت کرد و با منطق در این حوزه برخورد نمی کنند بلکه نظر ما این است که تفکر شیعه را می توان از طریق اینترنت به دنیا معرفی کرد.

این کاندیدای اصلاح طلب خاطر نشان کرد: بخشی از نگرانی های این حوزه بر روی اصلاح ساختار است و عدم انسجام و هماهنگی و ضعف در بسیاری از تشکیلات دیده می شود.

وی با بیان اینکه چطور می شود در یک استان 6 بار استاندار عوض شود، گفت: عدم ثبات در وزارتخانه ها یکی دیگر از مشکلاتی است که هم اکنون کشور با آن مواجه است. چه دلیلی دارد که در یک دوره سه بار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عوض شود؟

عارف گفت: در زمینه پهنای باند اینترنت باید نگاه حاکمیتی را برداریم تا امکان توسعه این بخش فراهم شود.

به گزارش مهر، در این جلسه فعالان صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات مشکلات فعلی خود در این بخش را با این کاندیدای ریاست جمهوری مطرح کردند.

دوشنبه 13/3/1392 - 19:7 - 0 تشکر 608469

مسئول ستاد جوانان و دانشگاهی عارف در خراسان‌رضوی:

اصلاح‌طلبی و اصول‌گرایی بال‌های پرواز جمهوری اسلامی است

خبرگزاری فارس: اصلاح‌طلبی و اصول‌گرایی بال‌های پرواز جمهوری اسلامی است

مسئول ستاد جوانان و دانشگاهی عارف(پویش امید) در خراسان‌رضوی گفت: همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند اصلاح‌طلب و اصول‌گرایی بال‌های پرواز جمهوری اسلامی است؛ ما نیز با اعتقاد و التزام کامل به ولایت فقیه تابع ایشان هستیم.

فاطمه فکوریان در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی فارس در مشهد،‌ در آستانه بیست و چهارمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) و یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار کرد:‌ ستاد جوانان و دانشگاهی عارف در خراسان‌رضوی همزمان با رحلت رهبر کبیر انقلاب امام راحل، اقدام به برگزاری برنامه‌هایی فرهنگی و سیاسی کرده است.

 وی افزود: ستاد مرکزی جوانان و دانشگاهی عارف (‌پویش امید‌) در خراسان‌رضوی در محل دفتر مرکزی ستاد، چهاردهم خرداد ماه سلسله حلقه‌هایی گفتمانی بررسی و تبیین ابعاد شخصیت معنوی، دینی و سیاسی امام خمینی (ره) را برگزار می‌کند.

 فکوریان یادآور شد: محوریت برگزاری این جلسات معرفی هر چه بیشتر شخصیت نادر و ارزنده امام راحل به جوانان و نسل جدید بوده و این عمل ما نیز در حکم تجدید پیمان با آرمان‌های امام راحل(ره) است.

 مسئول ستاد جوانان و دانشجویی عارف(پویش امید) در خراسان‌رضوی با تاکید بر اینکه هر کس که گفتمان اصلاح‌طلبی را ضد نظام می‌داند، دشمن مردم‌سالاری دینی است، گفت: گفتمان اصلاح‌طلبی همان گفتمان انقلاب اسلامی بوده و منطبق و مجری قانون اسلامی جمهوری اسلامی است.

 فکوریان خاطرنشان تصریح کرد: همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند اصلاح‌طلب و اصول‌گرایی بال‌های پرواز جمهوری اسلامی است؛ ما نیز با اعتقاد و التزام کامل به ولایت فقیه تابع ایشان هستیم.

دوشنبه 13/3/1392 - 19:8 - 0 تشکر 608470

«اخلاق»؛ کلید واژه سخنان عارف در قزوین/ تدوین منشور اخلاقی

محمدرضا عارف، نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در قزوین گفت: در گام نخست حضور در انتخابات مبحث اخلاق را در پیش گرفته‌ام.

خبرگزاری فارس: «اخلاق»؛ کلید واژه سخنان عارف در قزوین/ تدوین منشور اخلاقی

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، محمدرضا عارف، نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که در ادامه سفرهای انتخاباتی استانی خود به قزوین سفر کرده است، دقایقی پیش با آیت‌الله هادی باریک‌بین، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین دیدار کرد.

 در این دیدار عارف در سخنانی با اشاره به اینکه در گام نخست حضور در انتخابات، مبحث اخلاق را در پیش گرفته‌ام، اظهار داشت: در همین راستا منشور اخلاقی تدوین کرده‌ام که در صورت اعتماد ملت و انتخاب شدن به عنوان رئیس‌جمهور، قوانین آن منشور را عملی می‌کنم.

 وی با بیان اینکه در حال حاضر میان نسل اول و سوم انقلاب فاصله افتاده است، افزود: باید با ارائه الگوی اخلاقی تلاش شود تا اخلاق به عنوان یک موضوع مهم و سازنده در میان جوانان امروز هم زنده شود.

 نماینده ولی فقیه در استان نیز در این دیدار با تأکید بر لزوم توجه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به فرمایشات، سفارش‌ها و منویات رهبر کبیر انقلاب، اظهار داشت: نامزدهای انتخابات برای رسیدن به سرمنزل نهایی، در سایه قرآن و اخلاق اسلامی حرکت کنند.

 باریک‌بین با بیان اینکه باید کاری کرد که جوانان به عنوان آینده‌سازان این مملکت، هویت واقعی خود را بیابند، ادامه داد: برای حفظ این قشر از گزند تبلیغات سوء دشمنان، سران استکبار و کشورهای بیگانه باید تلاش کرد.

 این مسئول بر به‌کارگیری تلاش و همت برای تحقق خواسته‌های مقام معظم رهبری تأکید و بیان کرد: در سال حماسه سیاسی شرکت پرشور و نشاط و دشمن‌شکن در انتخابات اهمیت ویژه‌ای دارد.

گفتنی است عارف در بخش دیگری از سفر انتخاباتی به قزوین، با حضور در گلزار شهدای این شهر به شهید سرلشگر خلبان عباس بابایی و سایر شهدای معظم استان ادای احترام کرد تا پس از آن ساعت 18:00 برای سخنرانی در مسجد محمد رسول‌الله (ص) قزوین در میان مردم این شهر حاضر شود.

سه شنبه 14/3/1392 - 11:2 - 0 تشکر 608600

زنجان - نامزد یاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران زنجان، گفت: مبارزه با مفاسد اقتصادی در راس برنامه های دولت آینده من قرار دارد.


محمد رضا عارف افزود: از روز اول تصدی كرسی ریاست جمهوری از همه ظرفیت های قانونی دولت برای مقابله با فساد اقتصادی كه دامن كشور و دولت را گرفته استفاده خواهم كرد. 
وی اقدامات صورت گرفته برای مبارزه با مفاسد اقتصادی را ناكافی و غیر موثر خواند . 
عارف یادآورشد: مبنای عملكرد و انتخاب مسوولان در دولت من، بومی سازی و شایسته سالاری است كه این موضوع به ویژه در انتخاب استانداران بومی لحاظ خواهد شد. 
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: رابطه نظام اسلامی با جهان در شرایط كنونی، رابطه قهری است و این موضوع سودی به حال كشور ندارد لذا 
باید از تمام ظرفیت ها و توانمندیهای موجود در كشور برای بهبود روابط بین المللی ایران با سایر كشور نهایت بهره برداری را داشت. 
عارف برلزوم تقویت روابط با تمام كشورهای جهان تاكید كرد و افزود: اولویت با كشورهای اسلامی و كشورهای عضو جنبش تعهد است . 
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به وجود چهار میلیون ایرانی مقیم خارج از كشور اشاره و بر لزوم برنامه ریزی برای استفاده از توانمندی این افراد به عنوان سفرای فرهنگی ایران تا كید كرد. 
وی ادامه داد: تحقق این برنامه، تقویت روابط مردم ایران را با سایر كشورها به دنبال دارد و می توان از آن به عنوان مقدمه ای برای بهبود روابط سیاسی استفاده كرد. 
عارف افزود: از شورای منتقدان همانند شورای مشاوران استفاده خواهم كرد. 
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در بسیاری از مواقع در بخش های دانشگاهی، فرهنگی، اجتماعی و آموزشی شاهد وجود نگاه امنیتی و سیاسی هستیم و دولت من از تمام ظرفیت های موجود برای رفع این فضا و بهبود روابط صمیمانه در دانشگاه ها و مراكز فرهنگی و اجتماعی استفاده خواهد كرد. 
وی به ائتلاف با حجت الاسلام حسن روحانی اشاره كرد و تعیین كننده نتیجه قطعی این تصمیم گیری را نظر هاشمی رفسنجانی و خاتمی برشمرد.

سه شنبه 14/3/1392 - 11:5 - 0 تشکر 608601



عارف در شبکه سه: عمل‌کننده به قانون نیازی به مصونیت ندارد

هیچکس نباید احساس مصونیت کند. اگر در جهت اجرای قانون عمل کنیم نیاز به مصونیت ویژه نیست. رئیس‌جمهور باید با تعامل با سایر بخش‌ها به وظایف خود عمل کند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه هیچکس نباید احساس مصونیت داشته باشد، گفت: اگر در جهت اجرای قانون عمل کنیم نیاز به مصونیت ویژه نیست.

به گزارش فارس
، گفت‌وگوی ضبط شده محمدرضا عارف با مردم در برنامه «پاسخ به پرسش‌های جوانان» از شبکه سوم سیما پخش شد.

عارف گفت: بنده به دلیل شغل استادی، حشر و نشرم با جوانان بوده و از آنان انرژی می‌گرفتم و در طول سه دهه مدیریت اجرایی‌ام هیچگاه ارتباطتم با دانشجویان قطع نشده است.

وی در ادامه تصریح کرد: هیچکس نباید احساس مصونیت کند. اگر در جهت اجرای قانون عمل کنیم نیاز به مصونیت ویژه نیست. رئیس‌جمهور باید با تعامل با سایر بخش‌ها به وظایف خود عمل کند.

عارف با بیان اینکه در تمام عمر سه دهه مدیریتم به دنبال تعامل حداکثری هستم، اظهار داشت: بنده در موارد اختلافی، تعامل را مد نظر قرار داده‌ام و همین روش را ادامه می‌دهم.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه در بودجه سنواتی 40-50 آئین‌نامه باید در دولت به تصویب برسد، گفت: گاهی این آئین‌نامه‌ها به دلیل اختلافات سازمان‌ها دو سه ماه طول می‌کشد تا به دولت ارائه شود.

وی ادامه داد: اما بنده برای اولین‌ و آخرین بار زمانی که رئیس‌سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی بودم در اسفند سال 79 منتظر آئین‌نامه سازمان‌ها نشده و در سازمان مدیریت، آئین‌نامه‌های سال قبل را برای سال جاری نیز توسط کارشناسان آماده کردم.

عارف تأکید کرد: این آئین‌نامه‌ها را خدمت آقای حبیبی بردیم و با هماهنگی ایشان آئین‌نامه‌ها غیر از یکی دو مورد تا پایان سال به تصویب رسید و کشور از اول سال با آئین‌نامه‌های تصویب شده روبرو بود.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: ما به خاطر اختلاف 10 درصدی سازمان‌ها، 90 درصد کار را معطل نگذاشتیم. بنده از موضع حاکمیت تا آنجا که بتوانم کوتاه می‌آیم تا کارها به پیش برود.

عارف با بیان اینکه رفتن دانشجویان به خارج از کشور اشکالی ندارد، گفت: رفتن دانشجویان به خارج از کشور برای توان علمی است اما عدم بازگشت مجدد آنان یک اشکال است و در حال حاضر نیز ما با یک اتوبان یکطرفه مواجه هستیم چرا که نخبگان ما از کشور خارج می‌شوند و دیگر برنمی‌گردند. 

وی ادامه داد: ما باید اتوبان رفتن دانشجویان به خارج از کشور را دو طرفه کنیم، یعنی اینکه دانشجویی که رفت برگردد. بنده خودم مدرکم را از دانشگاه آمریکا گرفتم، اما بلافاصله بعد از دریافت مدرک به ایران بازگشتم. بنابراین باید جوانان نخبه را تشویق به بازگشت کنیم.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یکی از راه‌های ارتقای فناوری در کشور را استفاده از ایرانیان متخصص خارج از کشور دانست و خاطرنشان کرد: نیاز نیست حتما ایرانیان خارج از کشور به طور دائم در کشور ساکن باشند، حتی می‌توانند با سفر یکروزه در ماه و یا از طریق فضای مجازی به ما کمک کند.

عارف با تاکید بر اینکه طرح جدید مناطق آزاد علم و فناوری را به طور جد دنبال می‌کنیم، گفت: در این طرح نه تنها ایرانیان بلکه اساتید خارجی نیز می‌توانند مشارکت داشته باشند.

وی به بنیاد نخبگان اشاره و تصریح کرد: بنیاد نخبگان باید به مشکلات قشر نخبه کشور رسیدگی کند که البته ما امیدواریم با تقویت این بنیاد مشکلات نخبگان ایرانی خارج از کشور را بهتر حل کنیم. 

معاون اول دولت خاتمی در مورد نهادهای نظارتی نیز گفت: نظارت در قانون اساسی جایگاه مشخصی دارد به عنوان مثال دیوان محاسبات مربوط به نهاد نظارتی قوه مقننه و سازمان بازرسی کل کشور و دیوان عالی اداری نیز متعلق به قوه قضائیه هستند و در دولت سازمان مدیریت برنامه و بودجه وجود داشت که متاسفانه منحل شد.

عارف افزود: بخشی از مشکلات امروز کشور ناشی از کنار گذاشتن سازمان مدیریت است چرا که این سازمان یکی نهاد نظارتی بر اجرای برنامه‌ها بود.

وی با تاکید بر اینکه باید در داخل قوه مجریه نهاد نظارتی قوی‌ای وجود داشته باشد، ادامه داد: اگر دولت دارای نهاد نظارتی قوی بود، اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی اتفاق نمی‌افتاد و کی از برنامه‌های بنده طرح مبارزه با فساد است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، اضافه کرد: به نظارت خارج از قوه مجریه احترام و تمکین می‌کنیم و امیدواریم با تعامل بحث‌های حاشیه‌ای و سیاسی طرح نشود. چرا که یکی از گرفتاری‌های ما در گذشته با واحدهای نظارتی برخورد سیاسی بوده است.

عارف در پاسخ به این پرسش که اگر مدیری تخلف کند چه برخوردی با او خواهید داشت، اظهار کرد: گاهی یک مدیر قصوری می‌کند و باید با اغماض به وی تذکر داد اما متاسفانه بخش‌های امنیتی نگاه مچ‌گیری دارد یعنی می‌گذارند فرد مسیر خطا را طی کند و بعد مچش را بگیرند.

وی با تاکید بر اینکه در خصوص خطای مدیران روش بهداشت به جای درمان را دنبال خواهم کرد، گفت: اگر احساس کردم مدیری در مسیر خطایی حرکت می‌کند به وی تذکر می‌دهم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه در کارهای مدیریتی سعی بر عدم استفاده از نزدیکانم دارم، تصریح کرد: من تا به حال از نزدیکانم و حتی فرزندانم در هیچ جا استفاده نکردم و اگر هم در آینده شغلی گرفتند نباید کسی احساس کند چون به من نزدیک بوده توانسته این شغل، پست و منصب را کسب کند.

عارف در پاسخ به پرسش یکی از بینندگان بر این اساس که اگر کاندیدایی به قول‌هایش عمل نکرد، چه باید کرد، گفت: این را دیگر باید واگذار کرد به خدا، اما بنده قطعا با صراحت بیشتر و به استناد عملکرد حرف خواهم زد. چرا که حرف‌های من الان در حد شعار است و باید در آینده محقق شود. ان‌شاءالله در آینده بهتر پاسخ دهم.

وی اظهار امیدواری کرد: ان‌شاءالله همه کاندیدا بر اساس توانایی و امکانات کشور قول بدهند.

عضو شورای انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه تاکنون اگر تعهدی دادم، عمل کرده‌ام، یادآور شد: در طول این 30 سال پست‌های اجرایی مختلفی از جمله معاون وزیر و رئیس دانشگاه برعهده داشتم، اما معتقدم در دهه چهارم انقلاب باید روی کارآمدی رئیس جمهور تاکید بیشتری بشود.

عارف ادامه داد: شاید در دهه اول انقلاب مبنا شعار بود، اما الان باید رئیس جمهور کسی باشد که سابقه و توانایی اجرایی اداره کشور را داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه اگر رئیس جمهور شوم، رئیس جمهور همه مردم ایران هستم، اظهار داشت: شعارم ایران برای همه و همه برای ایران است و اگر بخشی از جامعه به من رای ندادند حق اینها باید مثل بقیه رعایت شود.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: من مسلمانم اما رئیس جمهور کلیمیان، زرتشتیان، مسیحیان و یهودیان نیز هستم و امروز نیز که در تهران ساکن هستم رئیس جمهور مرزنشینان نیز خواهم بود و کسانی که از ما دورتر هستند، جزو اولویت ما به شمار می‌روند.

عارف در ادامه با بیان اینکه بنده در طول سه سال گذشته ترمی نبوده است که در دانشگاه درس ندهم، به حضور بدون محافظ خود در میان مردم اشاره کرد و افزود: برای بنده افتخار است که در جریان مشکلات مردم قرار بگیرم.

کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری ادامه داد: بنده سایتی را طراحی کرده‌ام و انتظارم این است که مردم و به ویژه جوانان از طریق آن مرا در جریان امور قرار دهند. بنابراین بنده بدون استفاده از دوربین و خبرنگار به میان مردم می‌روم و زمانی که وزیر هم بودم این کار را انجام می‌دادم.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه شما برای منتقدان خود چه جایگاهی را در نظر می‌گیرد، تصریح کرد: بنده انتقادپذیری‌ام بسیار بالاست و این به خاطر ارتباط همیشگی‌ام با جوانان بوده که شور و نشاط بالایی دارند. از این رو آستانه تحملم بالا رفته است.

عارف با بیان اینکه بنده در کنار شورای مشاوران، شورای منتقدان را تشکیل خواهم داد تا در تمام امور دولت نظر بدهد، یادآور شد: ما باید از همه پتانسیل کشور استفاده کنیم و بنده برای تحقق برنامه‌ها و قول‌هایی که به مردم داده‌ام از بهترین شیوه استفاده خواهم کرد.

کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا فقط از نیروهای هم‌فکر استفاده خواهید کرد، گفت: بنده به شایسته‌سالاری اعتقاد دارم چرا که نمی‌توان به شیوه آزمون و خطا کشور را اداره کرد.

وی با یادآوری این نکته که در زمان دانشگاه تهران و در دوران وزارت پست معاونان اصولگرایی داشته است، تصریح کرد: توانایی، لیاقت و همسویی با برنامه برای بنده مهم است.

عارف با تأکید بر اینکه اگر کسی تفکر سیاسی‌اش با ما متفاوت باشد نباید محروم شود، درباره اینکه در 10 دوره گذشته چه کسی بر این مبنا عمل کرده است، گفت: من نمی‌خواهم قضاوت کنم اما در مجموع دولت اصلاحات و آقای خاتمی بر این مبنا عمل کرد و در کابینه‌اش از وزرایی استفاده کرد که رقیب انتخاباتی‌اش بودند.

کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه بنده در سمت‌های مختلف که کار کرده‌ام به یاد ندارم وعده‌ای داده باشم که عمل نکرده باقی مانده باشد، افزود: بنده در تعهدی که به مردم می‌دهم حتماً به آن عمل می‌کنم چرا که ما بالاتر از آن را برنامه‌ریزی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه من 30 سال مسئولیت و مدیریت عالی داشتم اما بنا داشتم چهره‌ای رسانه‌ای نباشم و کم حرف بزنم، تصریح کرد: بند به مردم قول خواهم داد که به وعده‌هایم عمل کنم و این قول دو ماهه یا سه ماهه و حتی سال اول نیست چرا که بودجه آن در حال حاضر تصویب شده است.

عارف بر همین اساس افزود: ما بودجه 93 را تا آذرماه تقدیم مجلس خواهیم کرد.

کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا شما قائل به گزارش‌دهی هستید یا خیر گفت: قطعاً هستم و معتقدم که دولت بر طبق قانون موظف است عملکرد بودجه‌ای خود را به مجلس بدهد.

وی با بیان اینکه بنده هر سال دو تا سه گزارش به نمایندگان مردم خواهم داد و ماهی یک بار نیز با مردم گفت‌وگو می‌کنم چرا که باید اعتماد آنها را جلب کرد ادامه داد: اگر در این مسیر جلو برویم مردم در حل مشکل کمک خواهند کرد چرا که اگر آنها احساس بی‌ثباتی کنند نمی‌توانند با دولت همراهی داشته باشند. از این رو ما گزارشی از مشکلات کشور را به صورت ماهیانه به مردم ارائه خواهیم داد.

عارف در رابطه با کاهش سن اعتیاد در میان جوانان اظهار داشت: به عنوان یک پدر از وضعیت کنونی اعتیاد در کشور خجالت می‌کشم.

وی با ابراز تأسف در رابطه با وضعیت اعتیاد در کشور، اعتیاد را یکی از مهمترین ناهنجاری‌ها دانسته و گفت: سن اعتیاد به سطح دبیرستان رسیده است به طوریکه جوان 15 ساله با مسئله اعتیاد روبرو است.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ریشه اعتیاد را در مسئله اقتصادی و بهم پاشیدگی خانواده‌ها دانست و عنوان کرد: عموم جوانانی که با اعتیاد روبرو هستند خانواده‌هایی از هم گسیخته دارند و علت این مسئله نیز اقتصادی است زیرا نان‌آور خانه‌ها بیکار و شرمنده خانواده است.

وی افزود: در حال حاضر نرخ طلاق از یک به 16 به شرایط یک به شش رسیده است و حتی در برخی شهرها نرخ طلاق یک به سه است که این مسئله نیز ریشه در مسائل اقتصادی دارد و ما باید شغل را تولید کنیم.

عارف شغل و مسکن را از مشکلات عمده جوانان دانست و گفت: جوانان به آینده اعتماد ندارند و به همین علت به سمت اعتیاد کشیده می‌شوند، مسئله گرانی دامن تمام خانواده‌ها را گرفته است که باید حل شود تا نان‌آور خانواده‌ها بتواند معیشت خانواده را تأمین کند.

وی ادامه داد: باید سن ازدواج را کاهش دهیم تا دانشجویان به سمت مواد مخدر روی نیاورند.

وی در رابطه با برنامه‌های اقتصادی دولت احتمالی آینده‌اش اظهار داشت: باید بتوانیم به خواسته مردم در رابطه با تأمین اقتصادی پاسخ دهیم که من رشد 8درصدی را در برنامه اقتصادی هم در نظر گرفته‌ام.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری افزود: حاکمیت عقلانیت را در برنامه اقتصادی در نظر گرفته‌ام زیرا بیشتر مشکل برنامه‌ریزی این است که تصمیمات بر مبنای سلیقه است نه بر مبنای عقلانیت.

عارف احیای سازمان مدیریت را یکی دیگر از برنامه‌های خود برشمرد و عنوان کرد: سازمان مدیریت به عنوان قلب برنامه‌ریزی کشور باید احیا شود.

وی ادامه داد: صنعت نیز در حال حاضر وضعیت خوبی ندارد و من راه‌اندازی صنعت را هم دنبال می‌کنم.

عارف مسئله جذب سرمایه را یکی از راهکارهای تحقق رشد 8 درصدی دانست و اظهار داشت: سرمایه‌های خرد وارد بازار واسطه‌ای شده است که باید با مکانیزم قابل اعتماد به بخش تولید وارد شود.

وی افزود: همچنین باید از سرمایه‌گزاران خارجی نیز برای تحقق رشد 8درصدی استفاده کنیم.

عارف یکی از مهمترین دغدغه‌هایش را تحقق مطالبات دختران و زنان برشمرد و گفت: حدود 55 درصد دانشجویان کشور را دختران تشکیل می‌دهند که این مسئله برای جامعه افتخار است ولی دختران چه سهمی در مدیریت کشور دارند؟ نرخ مشارکت زنان در حال حاضر تقریباً 20درصد مردان است.

وی ادامه داد:‌ در حال حاضر 3درصد از مدیران میانی و عالی کشور از زنان هستند و در شوراهای شهر و روستا که نهادی مردمی هستند 1.5درصد زنان حضور دارند که انتظار داریم مردم با رأی‌های خود در دوره آینده شوراهای شهر و روستا این شاخص را اصلاح کنند زیرا حتی در کلان‌شهرها نیز تنها 15 درصد کرسی‌های شورای شهر مربوط به زنان است.

عارف افزود: در بخش اقتصاد نیز 12درصد سهم اقتصاد مربوط به زنان است و این مسائل به دلیل حاکمیت مردسالاری بر تصمیمات ما بر اساس ذهنیات سنتی است که تبعیض در همه بخش‌ها نسبت به زنان وجود دارد به طوریکه در بخش‌های خصوصی حقوق مرد و زن به هیچ وجه یکسان نیست.

وی با اشاره به حضور کمرنگ زنان در برخی رشته‌های دانشگاهی عنوان کرد: چه کسی گفته است که خانم‌ها برای برخی رشته‌های خاص صلاحیت ندارند؟ زمانی در رشته‌های کشاورزی خانم‌ها حق تحصیل نداشتند در حالیکه بار اصلی کشاورزی در کشور به دوش خانم‌ها است، چطور یک خانم می‌تواند کارگر کشاورزی باشد ولی نمی‌تواند مهندس کشاورزی باشد؟

کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با اشاره به طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها گفت: با تفکیک جنسیتی دانشگاه‌ها چه چیزی عایدمان می‌شود؟ این مسائل به دلیل نگرش مردسالاری بر قوانین کشور است که اگر دیدگاه اسلام را مبنای حرکت و تصمیم‌گیری‌ها قرار دهیم حقوق زنان نیز رعایت می‌شود و زنان در جایگاه خود قرار می‌گیرند.

وی افزود: در حال حاضر ما کشور را از بخشی نخبگان محروم کردیم و حتی در مراکز علمی نیز سهم اساتید زن کمتر است ولی من برای افزایش نرخ مشارکت زنان در جامعه برنامه‌هایی دارم که با استقبال زنان کشور سهم آنها در مدیریت عالی و میانی کشور افزایش می‌یابد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری مشکل بیمه زنان خانه‌دار را یکی دیگر از مشکلات عمده زنان دانست و گفت: باید زن خانه‌دار را به عنوان یک شاغل بپذیریم و جزو اولویت‌های من بیمه کردن 18میلیون زن ایرانی خانه‌دار است.

عارف با اشاره به نقش جوانان در تحقق حماسه سیاسی، عدم حضور جوانان در انتخابات را رقیب اصلی خود برشمرد و گفت: مهمترین افتخارم خدمت به جوانان در پست معلمی است و انتظار دارم جوانان در تحقق حماسه سیاسی کمک کنند.

وی اضافه کرد: جوانان باید با مطالعه و بررسی نقش کلیدی در خلق حماسه سیاسی داشته باشند.

سه شنبه 14/3/1392 - 11:12 - 0 تشکر 608609

زنجان - نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: همه ملت ایران باید در انتخابات ۲۴ خرداد شركت كنند و سرنوشت خود را رقم بزنند.

به گزارش ایرنا، محمدرضا عارف شامگاه دوشنبه در جمع مردم زنجان، افزود: ریشه بیشتر مشكلات كشور توجه نكردن به چارجوب های قانونی است و دولت آینده باید برای برطرف سازی این مشكلات برنامه ریزی و تلاش كند. 
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما در دولت اصلاحات سعی كردیم مبنای تصمیم گیری ها را ظرفیت های موجود قرار دهیم. 
وی ادامه داد: ما توانستیم با تك نرخی كردن ارز، زمینه جلوگیری از افزایش تورم را بگیریم و به این طریق از مشكلات اقتصادی كشور كم كنیم. 
عارف یادآورشد: امروز كشور نیاز به اصلاحات دارد. 
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: كشاورز ایران نباید دغدغه فروش محصولات یا جبران خسارت ناشی از حوادث غیر مترقبه را داشته باشد. 
وی خاطر نشان كرد: امروز اصلاح طلبان برای برطرف سازی این مشكلات و تلاش برای تحقق آرمانهای بنیانگذار كبیر انقلاب به صحنه آمده اند. 
وی بر لزوم بهره برداری از تمام ظرفیت های موجود در كشور برای بهبود وضعیت كنونی و رفع مشكلات پیش روی كشور تاكید كرد. 
وی سند چشم انداز ۲۰ ساله و برنامه پنجم توسعه را برنامه ریزی مناسبی برای پیش برد اهداف نظام اسلامی و برطرف كردن مشكلات موجود خواند و بر لزوم اجرای تمام برنامه ریزی های انجام گرفته در این دو سند تاكید كرد. 
عارف با بیان اینكه مشكل اصلی كشور بی توجهی به سرمایه انسانی است، بر لزوم به كار گیری توانمندی جوانان و فارغ التحصیلان كشور تاكید كرد.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.