• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1950)
جمعه 15/3/1388 - 16:10 -0 تشکر 119301
دكتر احمدی نژاد ، قهرمان محرومان و مستضعفان برای ابد محبوب دلهای ایرانیان شد



دكتر احمدی نژاد ، كاندیدای محرومان و مستضغفان و دلسوختگان انقلاب در مناظره ای تاریخی در برابر میرحسین موسوی ، كاندیدای مورد حمایت باندهای زر و زور و تزویر بغض فروخورده ملت را شكست و حقایقی را با صدای رسا اعلام كرد كه طی سه دهه انقلاب احدی جرات ابراز آن را نداشت. رئیس جمهور ملت این حقیقت را اعلام كرد كه امروز آقای موسوی در برابر مدافع محرومان نایستاده بلكه تمامی اجزای مافیای قدرت و ثروت كه در سه دولت موسوی و هاشمی و خاتمی حضور داشته اند در برابرش صف آرایی كرده اند.

 

 

به گزارش دولت یار،‌  دكترمحمود احمدی‌نژاد  تلویزیونی با میرحسین موسوی با بیان اینكه عرصه انتخابات یك عرصه سرنوشت‌ساز است، گفت: در انتخابات مردم با یك حركت گروهی یك پرش به سمت قله‌های پیشرفت برمی‌دارد و فضا باید پرشور و نشاط و سرشار از منطق و دوستی‌ها و برادری‌ها و هم‌آفزایی‌ها باشد.
احمدی‌نژاد گفت:‌ می‌خواهم در ابتدای كار از برخوردهای غیرمنصفانه و ظالمانه و دروغ‌پردازی‌های بزرگ و تخریب علیه دولت گله كنند چراكه این حادثه در طول حادثه بعد از انقلاب چه در طول دوران یك دولت و چه در دوران انتخابات اینقدر هجمه‌ها سنگین نبود.
وی گفت: اینكه دوستان تصمیم گرفتند وارد صحنه شوند به خاطر این است كه احساس كردم در عرصه سازندگی و قدرت و عزت ملت نقشی نداشتم و امروز خدمات گسترده‌ای دولت نهم بی‌نظیر است.
احمدی‌نژاد با اشاره به موضوع سیاست خارجی گفت: ‌متاسفانه پیروزی‌های بزرگ ملت را انكار كردند و خدمات دولت را در این زمینه منكر شدند و ای كاش به جای این تخریب‌ها و تبلیغات بی‌سابقه یك برنامه ارائه می‌شد.
وی خاطرنشان كرد:‌ در این مدت به ملت ایران توهین شده و من متاثر شدم كه چرا ملت را ناامید می‌كنید و خود را شیفته قدرت می‌كنید.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:‌ 4 سال تمام دروغ‌ها و توهین‌های به خود را تحمل كردم و از آنها می‌گذرم ولی اجازه ندارم تا از توهین به مردم و انتخاب مردم و منافع ملت بگذرم چرا كه مردم این اجازه را به من نمی‌دهند و مردم نمی‌خواهند كه خادم آنها از این مسائل گذشت كند.
احمدی‌نژاد گفت:‌ در دیدار با مردم در شهرهای مختلف به طور گسترده از من خواسته شد تا از حق آنها دفاع كنم و من همانطور كه قبلا قول دادم می‌خواهم ریشه این فریب‌ها را بگویم.
وی خاطرنشان كرد: ‌امروز آقای موسوی در برابر من نیست بلكه سه دولت گذشته در برابر من هستند هم آقای موسوی، هم آقای هاشمی و هم آقای خاتمی كه در دوره قبل نیز از آقای هاشمی حمایت كردند.
احمدی‌نژاد افزود: ‌اینها همه با هم بودند و از روز اول به دولت هجوم آوردند و مردم می‌دانند و این حركت با محوریت آقای هاشمی، ‌موسوی و خاتمی علیه دولت حركت می‌كنند.
وی گفت: این فشارهای بی‌سابقه در طول 4 سال و خصوصا در ایام انتخابات به این برمی كردد كه در سه دوره گذشته یك ساختار اداری و حلقه‌های مدیریتی شكل كرفت كه از مسیر و ارزش‌های انقلاب فاصله داشت.
احمدی‌نژاد گفت: من نمی‌گویم كه در این مدت در دولت‌های گذشته خدماتی انجام نشده ولی آرام ارام جریانی شكل گرفت كه خود را مالك مردم می‌دانست و دستش را در بیت‌المال باز می‌دید. باید فضای انتخابات یك فضای آزادی همراه با عزت و آرامش باشد اما در 4 سال گذشته همواره تلاش كردند تا ملت را بشكنند ولی با عنایت خدا و حمایت مردم این موضوع صورت نگرفت.
احمدی‌نژاد خاطرنشان كرد: 4 سال پیش از داخل و خارج به رقیب انتخاباتی ما كمك شد و آقای هاشمی در پیغامی كه به یكی از پادشاهان كشورهای منطقه داد گفت؛ نگران نباشید این دولت ظرف 6 ماه ساقط خواهد شد.
وی با بیان اینكه دولت نهم همواره در خدمت به مردم بوده است، اظهار داشت:‌ این دولت در طول این عمر كوتاه افتخارات بزرگی بوجود آورد كه البته این كار ملت بود.
وی افزود: امروز ملت ایران با نشاط و سربلند و با ظرفیت‌های فراوان در عرصه‌های مختلف حضور دارند كه نمونه آن حضور در سیاست خارجی مناسب ایران است كه ملت ایران را عزیز كرده ولی عده‌ای می‌خواهند آن را نادیده بگیرند.
این كاندیدای دهمین دوره ریاست جمهوری به دروغ‌ها و تهمت‌های علیه دولت نهم اشاره كرد و در 4 ساله گذشته و خصوصا در سه ماه اخیر اشاره كرد و گفت:‌ من آقای موسوی را دوست دارم ولی این اتفاقی كه در این سه ماه اخیر افتاد برای من قابل توجیه نیست.
احمدی‌نژاد خطاب به موسوی بیان داشت: ‌برای اینكه متوجه وجود مشكلات از جمله اعتیاد و بیكار در جامعه شوید احتیاجی نبود تا یك بازیگر را بیاورید در فیلم انتخاباتی‌تان و این مسائل را مطرح كنید.
وی خاطرنشان كرد: آیا مشكلات كشور همه مربوط به 4 سال گذشته است، پس 26 سال قبل چه می‌شود. یعنی دوستان و متحدان شما یك مملكت گلستان را به من تحویل دادند و من آن را تبدیل به خرابه كردم و تازه معلوم شده كه مشكل وجود دارد.
احمدی‌نژاد با بیان اینكه ای كاش به جای این حرفها برنامه ارائه می‌دادید ، تصریح كرد: من در جایی به شوخی گفتم خوب شد من در انتخابات حضور دارم و الا این سه عزیز چه چیزی می‌خواهند به ملت بگویند.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینكه این انتخابات در عرصه رقابت بین 4 نفر نیست، ادامه داد: سه نفر علیه یك نفر صحبت می‌كنند و حتی مناظره دیشب مناظره نبود بلكه علیه یك نفر صحبت می‌كردند و این فاقد منطق است.
همچنین میرحسین موسوی دیگر كاندیدای دهمین دوره ریاست جمهوری در ادامه این مناظره با بیان اینكه من دوست داشتم كه دولت آقای احمدی نژاد موفق باشد تا من نیازی برای ورود به صحنه در خود نبینم، تاكید كرد: ‌چنین اعتقادی داشتم و ا گر چنین می‌شد وارد صحنه نمی‌شدم.
وی خاطرنشان كرد: آقای هاشمی و خاتمی اشخاص بزرگی هستند كه باید خودشان با آقای احمدی‌نژاد صحبت كرده و جوابشان را بدهند اما من مشكلاتی در جامعه دیدم و احساس خطر كردم و وارد عرصه شدم.
موسوی گفت: ‌من همیشه ایران را دوست دارم و این عشق به ایران در تك تك مردم ایران هم وجود دارد و هیچ ایرانی نیست كه به كشور عشق نداشته باشد ولی من دوست داشتم ایران قدرت اول منطقه در همه عرصه‌های نظامی، ‌علمی و فرهنگی باشد؛ چراكه ما برای این كار یعنی ساخت یك كشور الگو برای جهان انقلاب كردیم تا بتوانم در جهان اثر گذار بوده و پیام خود را برسانم.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در برخورد با حل مسائل كشور كه ایران را به جایگاه برتر برسانم می‌توان دو جور عمل كرد یكی آنكه مدیریتی بر اساس ماجراجویی، بی‌ثباتی، قهرمانی، ‌نمایش، خرافه‌ گویی، خلاف‌كاری، ‌پنهان‌كاری، خود محوری، افراط و تفریط، سطحی‌نگری و قانون‌گریزی باشد و راه دوم این است كه بیاییم بر اساس متانت، ‌واقع‌بینی، ‌شفافی‌سازی، ‌خرد جمعی و اعتدال حركت كنیم.
وی با بیان اینكه اگر می‌خواهیم ایران را به قدرت اول منطقه تبدیل كنیم باید به راه حل دوم عمل كنیم، تصریح كرد: من برنامه‌های خودم را ارائه كرده‌ام و برخلاف آقای احمدی‌نژاد معتقدم این سه مناظره مكمل هم هستند اما آنچه مهم است انگیزه من برای ورود به انتخابات است.
موسوی افزود: من در مورد آینده كشور با این مدیریت احساس خطر كردم و چون آقای احمدی‌نژاد بحث را با سیاست خارجی آغاز كردند من نیز از همین جا شروع می‌كنم.
این كاندیدای دهمین دوره ریاست جمهوری گفت: ‌یكی از این اعتقادات عدم تناسب شعارها با عمل است كه شعارها اسطوره‌پردازی،‌ خیال‌پردازی در رابطه با جهان است و اینكه ما در حال مدیریت جهان هستیم اما این پشتوانه عملی ندارد.
وی به موضوع آزادسازی ملوانان متجاوز انگلیسی اشاره كرد و گفت: انگلیسی‌ها به حریم ما تجاوز كردند و نیروهای ما آنها را گرفتند كه باید مورد حمایت و تایید قرار می‌گرفت.
موسوی افزود: بلافاصله خواهان اعدام آنها شدیم و یك بحران آغاز شد و تصمیم گرفتیم كت و شلوار تن آنها كنیم و رئیس جمهور مملكت كه متعلق به همه مردم است در مراسمی كه حتی برای سران كشورها نیز برگزار نمی‌شود به خاطر نهیبی كه از انگلستان داشتیم با آنها خداحافظی كرد و این عزت و اقتدار حفظ نشد.
وی گفت: ‌این موضوع از نظر امنیت ذهنی و عزت ملی بر مردم ما تاثیر دارد و حتی سیاست خارجی را دچار فراز و نشیب‌هایی می‌كند.
این كاندیدای دهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به سفر احمدی‌نژاد به عراق گفت: آقای رئیس‌جمهور بدون آنكه دلیلی برای گفته‌اش بیاورد اظهار داشت‌ كه‌ در این سفر می‌خواهند مرا بربایند؛ آمریكایی‌ها كه در آنجا هستند حتی بنزین هواپیمای شما را آنها دادند و بعد در منطقه الخضراء كه تحت نفوذ آنها است رفتید و در آنجا ملاقات كردید و حتی با سربازان عكس گرفتید و این مساله در ایتالیا هم مطرح شد.
موسوی افزود: چرا باید تصورات خود را این قدر گسترش دهیم كه سیاست خارجی و منافع ملی را به خطر بیندازند .
وی به سفر رئیس‌جمهور به عربستان اشاره كرد و ادامه داد: ‌من شنیدم كه چندین بار حاكمان آن كشور پیام دادید و خواستید شما را به آنجا دعوت كنید و این مضوع را با یك نقل قول از ملك عبدالله شنیدم كه این طور بوده است و باید ببینیم كه آیا وضعیت زوار و رابطه با عربستان پس از سفر شما بهتر شد یا نه.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: سپس از زبان رئیس آن كشور علیه وزیر خارجه صحبت كردید و با این موضوع حاكمیت آن كشور را با خود مشكل دار كردند.
موسوی گفت: بارها از زبان شما شنیدم كه می‌گویید آمریكا در حال فروپاشی است پس چرا 4 مرتبه به آمریكا رفتید و دوبار نامه نوشتید و از رئیس جمهور سوئیس خواستید كه از اوباما بخواهد تا قبل از انتخبات با شما مذاكره كند و آیا این به نفع ما است. من می‌گویم این كارها عزت و آبروی كشور و توسعه داخلی را مشكل‌دار و تنش‌زا كرده است.
وی با اشاره به طرح مساله هولوكاست توسط احمدی‌نژاد خاطرنشان كرد: این موضع باعث شده كه خسارت‌ها زیادی ببینیم و شورای امنیت مصوب كرد كه طرح این موضوع جرم است و به خاطر همین بود كه اروپایی‌ها كه پس از حوادث غزه با اسرائیل مشكل پیدا كرده بودند، دوباره پشت سر ما جمع شدند و من اخیرا اگر فیلم حضور شما در سویس را نمی‌دیدم باور نمی‌كردم به رئیس جمهور كشورمان توهین شود اما شما آن را حماسه نامید.
وی افزود: ‌این چه حماسه‌ای است كه به خاطر آن مجدا مصوبه‌ای دیگری در باره هولوكاست ‌كردند و این به نفع آنها شد و به تبیین منافع ما كمك نكرد.

دكتر احمدی در ادامه مناظره خود با میر حسین موسوی كه امشب از شبكه سوم سیما به صورت مستقیم برای مردم كشرومان پخش می‌شد، خطاب به میرحسین موسوی با تاكید بر اینكه دوستانه به شما می‌گویم كه من به شما علاقمند هستم اما باید در منابع اطلاعات خود به صورت جدی تجدیدنظر كنید، اظهار داشت: قضاوت شما بر اساس اطلاعات غلط است.
وی در خصوص سخنان موسوی راجع به موضوع ملوان انگلیسی گفت: در زمانی كه موضوع ملوانان اوج گرفت، تونی بلر نخست‌وزیر وقت انگلیس كتبا نامه‌ای نوشته و از ایران عذرخواهی كرد و گفت كه سیاست‌هایمان را در قبال ایران عوض می‌كنیم و این سند در حال حاضر در وزارت خارجه موجود است.
احمدی‌نژاد با بیان اینكه ما در این موضوع، مردم انگلیس را از دولتمردان این كشور تفكیك كردیم، اظهار داشت: یكی از زیباترین كارهای جمهوری اسلامی ایران نحوه برخورد با ملوانان انگلیسی بود.
وی ادامه داد: انگلیسی‌ها 27 سال از جمله در دوره موسوی ما را ضد انسانیت، وحشی و گروگان گیر معرفی می‌كردند اما ما مردم انگلیس را از دولت این كشور تفكیك كردیم و ملوانان این كشور را در شرایطی كه در عزتمندترین حالت قرار داشتیم آزاد كردیم.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص سخنان موسوی در باره موضوع رابطه با عربستان نیز گفت: نمی دانم آقای موسوی این صحبت‌ها را از كجا می‌آورد در حالی كه كاملا موضوع بر عكس است.
احمدی نژاد ادامه داد: در نشست اوپك ملك عبدالله به من گفته بود كه از شما دعوت می‌كنم به مكه بیایید ولی من گفتم كه وقت ندارم چرا كه اوایل دولت است. ملك عبدالله بعدها مجددا خطاب به من گفت كه اگر دعوت كنم به مكه می‌آیید؟ كه من گفتم بله می‌آیم و دعوت هم برای سفر حج بود.
وی افزود: خوب بود آقای موسوی تصاویر را می‌دید كه چه استقبالی صورت گرفت و چه تظاهرات و فریادهایی در حمایت از ملت ایران انجام شد.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین اظهار داشت: جالب است كه آقای موسوی این مسائل را مطرح كردند چرا كه در زمان خود آقای موسوی رابطه ما با عربستان به طور كامل قطع شد یعنی به نحوی عمل كردند كه رابطه از اساس قطع شد.
احمدی نژاد همچنین در مورد سخنان موسوی درباره موضوع فلسطین، با بیان اینكه خوب است آقای موسوی مواضع خود را مرور كند، اظهار داشت: موسوی در زمان خودش صریحا اعلام كرد كه ما نیروی نظامی می‌فرستیم تا در كنار مقاومت فلسطین علیه اشغالگران بجنگد و خود ایشان هم اعلام كردند كه رژیم صهیونیستی باید محو شود.
وی همچنین در خصوص صحبت‌های موسوی راجع به سیاست خارجی سیاست خارجی دولت نهم اظهار داشت: امروز فعال ترین نوع سیاست خارجی، دیپلماسی عمومی است چرا كه اگر بخواهیم در میدان دشمن بازی كنیم شكست خورده‌ایم چه آنكه در دوره هاشمی و خاتمی همین‌گونه رفتار شد و آقای موسوی نیز از آن حمایت كردند.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ما خارج از فرمول قدرت‌های بزرگ وارد میدان شدیم كه این همان آموزه امام راحل است.
احمدی نژاد با اشاره به موضوع هسته‌ای خاطر نشان كرد: حتما اطلاع دارید كه روش دولت‌های قبل به نام تنش زدایی كشور را به جایی رساند كه تمامی تاسیسات هسته‌ای به طول كامل تعطیل شد و دو قرار داد بر ملت تحمیل شد كه اولین آن پروتكل الحاقی و قرار داد دوم ترتیبات اجرایی بود.
وی ادامه داد: در دوره قبل پروتكل الحاقی را بدون مصوبه مجلس و برخلاف قانون اساسی پذیرفتند كه بر اساس این پروتكل ماموران خارجی آزاد هستند در هر لحظه و هر نقطه كشور بازدید كنند كه نتیجه آن انتقال اطلاعات دفاعی كشور به بیگانگان است.
احمدی‌نژاد افزود: بر طبق قرارداد ترتیبات اجرایی نیز ما پذیرفتیم كه هر طرحی در ذهن دانشمندان كشورمان در موضوع هسته‌ای نقش بست قبل از هر اقدامی بایستی ماموران آژانس از آن اطلاع شوند و آیا از این سنگین‌تر می‌توانست بر ایران تحمیلی صورت بگیرد؟
وی با تاكید بر اینكه جهت اطلاع آقای موسوی این نكات را عرض می‌كنم، اظهار داشت: در همان فاصله‌ای كه تاسیسات هسته‌ای كشورمان در دولت سابق سنگین ترین تعلیق را پشت سر گذاشت 7 قطعنامه شورای حكام علیه كشورمان صادر شد در حالی كه عقب نشینی دولت وقت مطلق بود.
احمدی نژاد با بیان اینكه به لحاظ حقوقی قطعنامه های شورای حكام مهمتر از قطعنامه های شورای امنیت است اظهار داشت: قطعنامه‌های شورای امنیت سیاسی است و اعتبار حقوقی ندارد اما قطعنامه های شورای حكام حقوقی است.
وی در خصوص روند پیگیری موضوع هسته‌ای در دولت نهم نیز گفت: تمام ادعای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در دوره نهم در شش سر فصل حل و فصل شد و ما نامه‌ این حل و فصل را از آژانس دریافت كردیم اما آمریكایی ها ادعاهایی را مطرح كردند كه بی اساس بود.
احمدی‌نژاد خطاب به موسوی ادامه داد: آقای موسوی در سعدآباد، بروكسل و پاریس چه گذشت؟ امروز ما هسته‌ای شده‌ایم اما شما بروید و صورت گزارشات دولت سابق را بخوانید كه برای برای راه اندازی 3 سانتریفیوژ چه خواهش‌هایی می‌شد. اما الان 7 هزار سانتریفیوژ در دولت نهم و در اوج عزت راه‌اندازی شده است.
وی با بیان اینكه جرج بوش رئیس جمهور سابق آمریكا بعد از آن هم همكاری دولت سابق، ایران را محور شرارت نامید و ایران به حمله نظامی تهدید كرد، اظهار داشت: اما امروز بوش علنا می‌گوید كه ما دنبال براندازی نیستیم.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: 27 سال در دوره آقای موسوی، آقای هاشمی و خاتمی آمریكایی ها و غرب به دنبال بر اندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بود اما امروز رسما اعلام می‌كنند كه ما دنبال براندازی نیستیم و من از آقای موسوی می‌پرسم كه كدام سیاست خارجی موفق بود و كدام ذلت آفرین؟ كدام سیاست خارجی استقلال ما را حفظ كرد و كدام امتیاز داد و دستاوردی نداشت؟
احمدی‌نژاد در ادامه سخنان خود با تاكید بر اینكه من 2 سوال در مورد هولوكاست مطرح كردم كه تمام نظام حقوق بشری قبل زیر سوال رفت اظهار داشت: از آقای موسوی تعجب می‌كنم. اسرائیلی‌ها و غربی‌ها الان دارند فریاد می‌زنند اما در عین تعجب می‌بینیم كه بعضی از دوستان می‌گویند آبروی ایران رفته است و سوال من از آنها این است كه آیا ما باید بنشیم و دشمن بیاید پشت در خانه ما و سپس با هم درگیر شویم؟
وی تاكید كرد: امروز تهدید برای همیشه از ایران بر طرف شده كه این حاصل ایستادگی و فداكاری ملت بزرگ ایران و رهبری عزیز و عنایات حضرت ولی عصر است.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاكید كرد: بهتر از آقای موسوی یك سفر خارجی بروند و استقبال ملت‌ها و استقبال ملت‌ها را ببیند.
احمدی نژاد در ادامه سخنان خود در خصوص مباحث مطرح شده از سوی موسوی درباره مباحث سیاست خارجی تاكید كرد: اگر نگاه شما این است كه ما باید 4 قدرت بزرگ را راضی كنیم این خلاف نظر امام و منطق و استقلال ما است. اما اگر منظور شما این است كه باید با توده های وسیع ملت‌ها ارتباط برقرار كنیم این كار در حال حاضر صورت می‌گیرد.
وی افزود: در دوره دولت نهم بیش از 60 رئیس دولت به ایران سفر كرد كه این تعداد سفر در هیچ دوره سابقه نداشته است ضمن اینكه در دوره دولت نهم 118 عضو كشور گروه عدم تعهد از ایران حمایت كردند.
احمدی نژاد خطاب به موسوی با تاكید بر اینكه من به شما علاقمندام اما در خصوص این صحبت كه گفتید نگران هستید صحبت دارم اظهار داشت: آقای موسوی در زمان آقای هاشمی تورم به نرخ 49 و نیم درصد رسید و 49 میلیارد دلار و استقراض خارجی پیدا كردیم و آن هم بحران های اجتماعی شهرهای بزرگ كشور را در گرفت و عده‌ای زیادی كشته شدند. آیا در آن دوره احساس نگرانی نكردید .
وی تاكید كرد: آقای موسوی وقتی كه كشور ما تحریم شد و آمریكا اعلام كرد كه هر شركتی كه بیش از 20 میلیون دلار با ایران قرار داد نفتی ببیند را تحریم می‌كند، احساس خطر نكردید و نگران نشدید؟ وقتی در 18 تیر یك جریان بر انداز می‌خواست ایران را بگیرد و می‌خواست به سمت مركز حكومت حركت كند و علنا اطلاعیه دادند و از سوی بیگانگان حمایت شدند و به قول خودشان می‌خواستند انقلاب مخملین راه بیندازند، نگران نشدید؟
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاكید كرد: آقای موسوی وقتی در مجلس ششم نمایندگان تحصن كردند و از همانجا با كنگره آمریكا تماس گرفتند و كمك خواستند، شما نگران نشدید؟ و امروز می‌گوید كه نگران شدم؟
احمدی نژاد تاكید كرد: آقای موسوی می‌گویید چرا بحث هولوكاست را مطرح می‌كنید كه من به شما می‌گویم چرا نگویم هولوكاست؟ آیا می‌گویید بنشینیم تا آنها ما را به نقض حقوق بشر متهم كنند؟
وی تاكید كرد: سیاست خارجی دولت نهم سیاست بر آمد از متن مردم، خط امام و عزت آفرین و كاملا به نفع مردم ایران است.
احمدی نژاد در ادامه خطاب به موسوی گفت: می‌گویید خط قرمز شورای امنیت سازمان ملل قرار بدهیم، ولی مگر می‌شود اگر از موضع نرمش در برابر مستكبرین ایستاد؟
وی ادامه داد: در دوره قبل در روزنامه مقاله نوشتند و گفتند كه دوره امام تمام شد و شما سكوت كردید، دولت وقت حمایت كرد و شما باز هم سكوت كردید و سوال من این است كه آیا در آن دوره شما نگران نشدید و احساس خطر نكردید؟
احمدی نژاد خطاب به موسوی تاكید كرد: آقای موسوی من به شما علاقمندم ولی نمی‌خواهم از اتهامات بی اساس و توهینی های كه در حق ملت صورت می‌گیرد بگذرد.
در ادامه مناظره موسوی به ذكر خاطره‌ای از امام پرداخت و گفت: وقتی اسرائیلی‌ها حمله كرده و جنوب لبنان را به اشغال خود در آوردند در داخل كشور همه اتفاق نظر داشتند كه باید نیرو بفرستیم و اسرائیل را از جنوب لبنان بیرون كنیم و شهید همت نیز قرار شد كه رئیس این نیروهایی باشد كه با آنجا اعزام می‌شوند اما در شبی كه سران سه قوه جلسه داشتند خبر رسید كه امام گفته‌اند راه قدس از كربلا می‌گذرد و بحث ما با دولت نیز همین است.
وی خاطر نشان كرد: برای اینكه با هنجارهای بین المللی سازگار باشد نظام تصمیم گرفت كه بگوید راه حل ما در مورد مسئله اسرائیل این است كه همه مردم فلسطین حتی كسانی كه از این كشور مهاجرت كرده‌اند در یك همه‌پرسی سرنوشت خود را معلوم كنند. اما وقتی ما به اجتهاد خود و بنا بر تندروی خود از این موضوع فراتر می‌رویم، همین مصیبت‌ها برای ما ایجاد می‌شود و اسرائیل در موضع مظلومیت قرار می‌گیرد.
موسوی ادامه داد: برای مثال در همین اجلاس دوربان -2 اروپایی‌ها می‌خواستند قطعنامه‌ای علیه اسرائیل صادر كنند اما به دلیل موضع‌گیری ما همه آنها پشت اسرائیل دوباره جمع شدند و «IPAC» بزرگترین سازمان صهیونیستی وجود این سیاست از سوی دولت نهم را برای خود نعمت می‌شمرد.
وی با بیان اینكه ما بایستی با تدبیر و واقعا بینانه عمل كنیم، اظهار داشت: آیا وزارت خارجه و كارشناسان این روشی كه دولت نهم در عرصه سیاست خارجی پیش گرفته است را می‌پذیرند. من یقینا دارم كه آنها این روش را تائید نمی‌كنند.
موسوی با اشاره به اینكه هر گاه افراط داشته باشیم به دنبالش تفریط می‌آید اظهار داشت: ما هولوكاست را مطرح می‌كنیم بدون اینكه به فایده و هزینه‌‌اش توجه داشته باشیم لذا معلوم است كه بعد از آن معاون ما می‌آید و می‌گوید ما دوست مردم اسرائیل هستیم و از آن موضع خود دست برنمی دارد مگر اینكه یك تشری وارد شود هر چند بعد از آن هم ما این معاون خود را حفظ كردیم.
وی ادامه داد: مردم ما طعم این سیاست های دولت نهم را كشیده اند كه همان تحقیر شدن ایرانیان است و سوال من این است كه آیا دولت در مقابل عزت ایرانیان برای خود مسئولیت دارد یا نه؟
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینكه من دلم برایم مردم می‌سوزد گفت: دولت متاسفانه به مسائل مربوط به رنج و درد مردم بسیار بی اعتنا است.
موسوی در خصوص سخنان احمدی نژاد راجع به هاشمی نیز گفت: هاشمی مرد بزرگی است اما نقاط ضعف و قوتی دارد كه خودش بایستی در این باره صحبت كند.
وی ادامه داد: ما نباید برای اینكه بگوییم تنها هستیم 3 دوره را با یكدیگر پیوند دهیم و بگوییم آنها مقابل من هستند چرا كه این را كسی نمی‌پذیرد.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینكه خاتمی آدمی كسی نیست و در سطح كشور مطرح است اظهار داشت: بهتر است آقای احمدی نژاد با خود آقای خاتمی به گفت و گو بنشیند چرا كه ماشاالله صدا و سیما هم در اختیار دوستان است و آقای خاتمی ربطی به من ندارد.
موسوی با بیان اینكه سیاست خارجی دولت نهم موجب شده كه حیثیت ما لطمه ببیند، ادامه داد: این دولت شیر غران ایران را در بند كرد.
وی در ادامه با طرح این پرسش كه چه كاری در دوره دولت نهم صورت گرفته است و چه بلایی بر سر دانشگاه و جوانان و مردم آمده كه هر جا می‌رویم اعتراض است، اظهار داشت: در این دوره برخی دانشجویان ستار دار شدند و برخی دیگر را دستگیر و برخی را از دانشگاه بیرون كردند.
موسوی همچنین با بیان اینكه من یك روشن فكر و عضو فرهنگسرای هنر هستم با اشاره به مشكلات انتشاراتی‌ها اظهار داشت: وقتی یك فردی 15 بار كتابش چاپ شده و ما در چاپ 16 جلوی آن را می‌گیریم چه معنی می‌دهد.
وی تاكید كرد: هر دولتی باید به حرف‌ها و قوانین خود مقید باشد.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با طرح این پرسش كه چرا این همه هنرمند در مقابل دولت هستند اظهار داشت: هنرمندان سیاسی نیستند بلكه به تنگ آمده اند.
موسوی ادامه داد: وضعیت رابطه دولت با روحانیت و مرجعیت هم معلوم است ضمن اینكه توهین به پیامبر اعظم در آموزش و پرورش دولت نهم موجب بد بینی مردم به دولت شد و آیا دولت بر روی این نكته فكر كرده است كه چرا رابطه اش با روحانیت خراب شده است؟
وی در پایان این بخش از سخنان خود گفت: دولت باید فكر كند كه چرا با جوانان ارتباط خود را از دست داده‌ است؟

ئیس‌جمهور كشورمان در بخشی دیگری از مناظره با میرحسین موسوی كاندیدای دهمین دوره ریاست جمهوری خطاب به موسوی گفت:‌ من واقعا بعضی‌وقتها دلم می‌سوزد كه شما اطلاعاتی را مطرح می كنید كه می‌دانم از روی بی‌اطلاعی است و من یكی از آنها را باز می‌كنم تا معلوم شود اطلاعات شما از كجاست.
وی افزود: شما در خصوص دانشجویان ستاره دار صحبت كردید سوال این است این ستاره‌دار‌ها از كجا آمده؟ كه شما آن را توی سر این دولت می‌كوبید و به حرف یك عده‌ای استناد می‌كنید و من نمی‌دانم آن عده چه كسانی هستند. موضوع ستاره دار در زمان آقای معین درست شد كه در سال 80 بود یعنی زمان دوست خود شما آقای موسوی كه امروز از شما هم حمایت می‌كنند و آنها آمدند در بحث كارشناسی ارشد در برابر قبولی‌ها یك ستاره و دوستاره قرار می‌دادند كه یك ستاره یعنی آن فرد در آموزش مشكل دارد و مثلا پرونده آنها نقص و مدركی كم دارد. كه مثلا باید آن را برطرف كند و دانشجوی دو ستاره یعنی اینكه آن دانشجو در كمیته انضباطی مشكل دارد و تخلفی مرتكب شده و محكوم شده است لذا باید مراعات كند.
رئیس‌جمهور ادامه داد: مسئله دانشجویان ستاره دار در زمان آقای معین وضع شد و در اول این دولت منتفی شد چرا كه ما معتقد بودیم این امر توهین به دانشجویان است و وزیر علوم این دولت این امر را منتفی كرد و برداشت و جالب است كه آقای موسوی به جای اینكه به دوستانشان انتقاد كنند به ما انتقاد می‌كنند و من واقعا متاسفم كه شما اینگونه قضاوت می‌كنید.
احمدی‌نژاد با اشاره به این سخن موسوی كه مدعی شد در جلسات مختلف من افرادی به سیاست‌های دولت اعتراض می‌كنند، گفت: بالاخره یك سری دور شما جمع می‌شوند و زمانی هم كه ما جایی می‌رویم و مردم دور ما جمع می شوند و حرف می‌زنند. مثلا من در مشهد رفتم و چند صد هزار نفر حضور پیدا كردند و آیا این افراد آدم نیستند چرا شما خیال می‌كنید آن افرادی كه دور شما جمع می‌شوند فقط آدم هستند و فقط مردم ایران هستند. لذا شما دارید مردم را جدا می‌كنید.
وی در پاسخ به این اظهارات موسوی در خصوص ورشكست شدن انتشاراتی‌ها در دولت نهم گفت: شما در خصوص كتاب صحبت كردید و بنده با شما هم نظرم و به وزیر ارشاد نامه نوشتم و تذكر دادم اما آمارهای ما نشان می‌دهد نسبت به دوره هاشمی و خاتمی دولت نهم كمترین كنترل را داشته است كه البته من این میزان را هم قبول ندارم و نامه مكتوب من خطاب به وزیر ارشاد موجود است.
رئیس‌جمهور ادامه داد: آقای موسوی شما هشت سال نخست‌وزیر بودید و در دوره شما تنها یك روزنامه منتقد وجود داشت و آنهم از سال 64 راه افتاد كه هفته‌ای یك یاداشت نقد اقتصادی بر شما می‌نوشت و آمار وارقامی كه من اینجا دارم این حرفها را تائید می‌كنم كه آن را خواهم گفت و خود شما چند بار علیه آن روزنامه علیه آن روزنامه صحبت كردیم كه من متن سخنان شما را دارم و خواهش می‌كنم كه به آنها مراجعه كنید چرا كه نباید حافظه تاریخی از بین برود.
احمدی‌نژاد در پاسخ به این سخن موسوی كه احمدی‌نژاد را در خط دشمن نامیده بود، گفت: شما به من گفتید كه ما داریم بر ضد انقلاب عمل می‌كنیم و به كشور ضربه می‌زنیم در حالی كه آن گزارشی كه آن روزنامه در زمان شما نقد كرده بود، گزارشی از برنامه و بودجه خود جنابعالی بود و آمده بود و به كمیسیون كشاورزی مجلس مراجعه كرده بود و افرادی كه مرتبط بود آن را گرفته بود و بر آن نقدی نوشته بود و شما آنقدر فشار آوردید كه بخشی از آن نقدها تعطیل شد.
وی گفت: شما امروز را مشاهده كنید و ببینید كه این همه تیتر توهین‌هایی است كه به من شده است و بنده اینها را تحمل كردم و شما در سخنرانی‌هایتان بنده را دیكتاتور متهم كردید آیا این دیكتاتوری است و زمان آقای هاشمی هم همینطور بود واین كه شما باید با هم مقایسه كنید درست است اتفاقا در زمان آقای هاشمی هم یك روزنامه منتقد بود البته من كاری به مواضع آن روزنامه‌ها ندارم اما شخص رئیس دولت بارها علیه آن روزنامه موضع‌گیری كرد و بالاخره صدای آن روزنامه را برید.
رئیس جمهور بااشاره به شرایط روزنامه‌ها در زمان آقای خاتمی گفت: در زمان آقای خاتمی هم كسی نمی‌توانست یك كلمه هم انتقاد كند و همان علمایی كه شما می‌فرمایید اگر یك اظهار نظر می‌كردند كاریكاتور او را می‌كشیدند كه ما بعد از ملی شدن نفت نمونه‌ای نداشتیم كه كسی علیه علما كاریكاتور بكشد.
وی افزود: در زمان آقای خاتمی 30 تیتر زده می‌شد و گفته می‌شد شما پیام دوم خرداد را نفهمیدید و ای وای خیانت شد و هر كسی ضد رئیس‌جمهور بود بالاخره باید او را خفه می كردند و برای اینكه بدانید مثال می‌زدم كه در دانشگاه هیچ وقت سابقه نداشته است یك دانشیار دانشگاه ما كه پژوهشگر نمونه كشور بود علیه سیاست‌های پژوهشی دولت مقاله‌ای نوشت و آنچنان رئیس دانشگاه او را له كرد و به او توهین كرد وعده‌ای را در دانشگاه راه انداخت تا علیه او شعار مرگ سر بدهند ونبایداین چیزها یادمان برود.
رئیس جمهور در ادامه اظهار داشت: اینكه من می گویم آقای موسوی، آقای هاشمی و آقای خاتمی این درست است و شما بروید سخنرانی دختر آقای هاشمی را در جلسه‌ای كه همسر شما و آقای خاتمی هم حضور داشتند، ببینید كه ایشان می‌گویند كه دوره اصلاحات ادامه راه سازندگی است و در دولت نهم آسیب دیده است و ما آقای موسوی را می‌خواهیم چرا كه او استمرار همان راه است و معنای آن این است كه اشرافیتی كه آقای هاشمی در این كشور پایه‌گذاری كرد قرار است ادامه پیدا كند.
احمدی‌نژاد خاطرنشان كرد: آقای موسوی مردم می‌دانند كه شما گفته‌اید كه به حمایت آقای هاشمی افتخار می‌كنید. سوال این است كه معنای این صحبت چیست؟‌ چرا كه بالاخره این معنایی دارد و باور ما این است كه صحنه گردان اصلی آقای هاشمی است و بالاخره ما می‌بینیم كه چه كسی رئیس ستاد انتخاباتی چه كسی است و این افراد از كجا می‌آیند و كجا جلسه می‌گذارند و ارتباطاتشان را برقرار می‌كند و شما نفرمایید كه ارتباطی وجود ندارد چراكه ارتباطی هست و مگر ملت می‌تواند چشم خود را نسبت به آن ببندد.
وی با طرح این سوال كه این حلقه‌ها چه شده و چگونه ایجاد شده گفت: در خصوص تحمل مخالف در این دولت چه خبر است و 320 هزار تیتر توهین‌آمیز علیه دولت زده شده اما ما نه یك روزنامه را بستیم و نه تهدید كردیم و نه فشاری وارد كردیم و امروز هم آنها مشغول نوشتن این تیترهای تخریبی هستند. و به حمایت از شما علیه ما بدتر مشغول نوشتن هستند.
رئیس جمهور با بیان اینكه شما علیه این دولت بحث‌های مختلفی كردید، ادامه داد: می‌خواهم مقایسه‌ای كنم كه یادمان نرود كه در سه دولت گذشته چه گذشت و امروز چه شده است.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سخن موسوی در خصوص روحانیت و رابطه این دولت با آنها گفت: شما بالاخره هشت سال نخست‌وزیر بوده‌اید و بفرمایید چند بار خدمت مراجع رفته‌اید و عدد آن را بگویید تا بنده و مردم هم بدانند. اما بدانید كه رابطه این دولت با علما رابطه‌ای بسیار خوبی است و این چه ادعایی كه شما دارید آیا این به معنای حریت نیست و رابطه ما با علما بسیار خوب است و من تعجب می‌كنم كسانی كه نگاه و نظرشان را نسبت به مسائل اصلی و فكری بیان نكرده‌اند چگونه بر روی این مسائل جزئی انگشت می‌گذارند و می‌خواهند نتیجه كلی بگیرند.
وی با بیان اینكه آقای موسوی شما دولت را متهم به بی‌قانونی كردید، افزود: شما دولت را متهم به بی‌قانونی و دیكتاتوری كردید آیا دوره خودتان یادتان هست كه برخلاف قانون اساسی آن حداقل اختیارات رئیس‌جمهور را با فضاسازی سیاسی از آن گرفتید و شما باید وزرایتان را می‌بردید تا رئیس‌جمهور آن را تائید كند اما چون اختلاف نظر داشتید كاری كردید كه امام خمینی (ره) وارد شد و یك گروهی را برای تعیین وزرا قرار دارد و این یعنی عملا اختیار رئیس جمهور از دست رفت.
رئیس جمهور ادامه داد:‌ در خصوص نمایندگان مجلس آیا كسی جرات داشت علیه شما صحبت كند آیا یادتان هست دوستان شما چه كاری كردند و زمانی كه برخی نمایندگان به شما رای منفی دادند، كه آن رای هم مخفی بود دوستان شما رفتند و آن اسامی را استخراج كردند و به همه اعلام كردند و آنقدر علیه آنها شعار اسلام آمریكایی سر دادند بسیاری از آنها خانه‌نشین شدند.
رئیس‌جمهور افزود: با این فضای تحمل در دولت شما در دولت بعدی و دولت بعدی آن دولت همانگونه بود و من واقعا نمی‌خواستم برخی از این مسائل را بگویم اما مجبورم چرا كه می‌بینیم شما حرفهایی را بیان كردید و می‌گویید نظر نظام فلان موضوع است، سوال این است كه چرا شما خود را جای نظام می‌نشانید.
احمدی‌نژاد در پاسخ به اظهارات موسوی در خصوص طرح مسئله هولوكاست در دولت نهم بیان داشت: بنده علیه ماجرای هولوكاست اظهار نظر كردم و رهبری هم آن را تائید كرد و ملت هم آن را تائید كردند و چه كسی در نظام است كه شما می‌گویید نظام تصمیم دیگری گرفته است و اگر شما از دید مردم صحبت می‌كنید بدانید كه مردم در شرایط مختلف مواضع خود را اعلام كردند.
وی با بیان اینكه آقای موسوی شما دولت را به بی‌قانونی متهم كردید، تاكید كرد: نمی‌خواهم وارد این شوم كه در دولت شما 95 میلیارد تومان از حساب بانك مركزی بدون مصوبه مجلس برداشته شد كه در تعطیلات تابستان بود و زمانی كه مجلس آمد و آن را مشاهده كرد كه دعوایی در كشور درست شده است.
رئیس‌جمهور با بیان اینكه من می‌خواهم مقداری در خصوص مدارك دانشگاهی صحبت كنم،‌ گفت: شما آقای خاتمی را دكتر خطاب كردید ولی می‌دانید كه طبق مقررات به كسی می‌توان خطاب دكتر داد كه دكترای قطعی دانشگاهی داشته باشد و یا حداقل امتحان جامع را گذرانده باشد ولی ایشان لیسانس فلسفه دارند و محترم هم هستند و نمی‌خواهم بگویم دكترا برای كسی عزت می‌آورد اما شما بالاخره خطاب دكترا به ایشان دادید و آیا من می‌توانم راجع به پرونده آموزشی خانمی (مدرك دكترای زهرا رهنورد) با شما صحبت كنم؟
موسوی در پاسخ به این سوال احمدی‌نژاد جواب مثبت داد، اما احمدی‌نژاد اظهار داشت در وقت بعد به این امر خواهد پرداخت.

یرحسین موسوی  در ادامه مناظره تلویزیونی با محمود احمدی نژاد دیگر كاندیدای ریاست جمهوری گفت: یكی از مشكلاتی كه در كشور است روش پرونده‌سازی و به دنبال برخی واژه‌ها گشتن است و این در حالی است كه ما مسائلی مانند وزیر كشور دولت را داریم كه اگر رئیس دولت نمی‌دانست آن فرد فوق دیپلم است و خودش را دكترا جا زده نشان می‌دهد كه ضعف اطلاعات دولت است و اگر فكر می‌كرد كه او دیپلم دارد آن معنای دیگری است كه ما نمی‌خواهیم آن را بگوییم كه او بر همین اساس در برابر مجلس و مردم قرار گرفت و شما پایان‌نامه‌های دانشجویان را به عنوان كاغذ پاره قلمداد می‌كنید.
وی افزود:‌ آن فرد را آنقدر مورد اطمینان خود قرار می‌دهیم كه برخلاف قانون یك معامله چند ده میلیاردی را در زمانی كه وزیر كشور است در دفتر خود مشغول مذاكره و گفتگو می‌شود كه مسائل آن در روزنامه‌ها مطرح شد و بعدا یكی از معاونین ایشان می‌گوید كه من از درب وزارت كشور رد می‌شدم و رفتم دوستم را ببینیم و مشاهده كردم كه او مشغول مذاكره با فلان كمپانی است و من هم وارد بحث شدم و همه اینها یك ظنی نیست كه در جامعه ایجاد می‌شود و بسیار ناراحت كننده است.
كاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم در ادامه اظهار داشت: زمانی كه نمی‌شود مقاومت كرد آن وزیر برداشته می‌شود و جای او وزیری گذاشته می‌شود كه مشكلات دیگری دارد و مثلا پرونده‌ای در اردبیل دارد و ثروت میلیاردی او جای سوال دارد و امروز او در حساس‌ترین پست گذاشته می‌شود و در مقابل خط و منشی كه امام در خصوص انتخاب مسئولان مشخص كرده بود مغایرت دارد و همه اینها برای ما جای سوال دارد.
موسوی با بیان اینكه من به بحث قانون‌گریزی برمی‌گردم، گفت: معتقدم كه استبداد صغیر به دلیل پشت كردن به قانون بوجود می‌آید و عادت دادن مردم مقدمه‌اش این شد كه می‌شود قانون را شكست و رضا خان زمانی روی كار آمد كه مردم را به تدریج عادت دادند كه قوانینی كه مجلس می‌گذراند پشت سر گذاشته می‌شود و من اینجا موارد بسیار زیادی دارم كه به طور علنی در مقابل قوانین ایستادگی شده است و بنده احساس خوف كردم و بنده نمی‌خواهم بگویم كه خود شما خدای ناكرده می‌خواهید دیكتاتور شوید اما فرض كنید كه یك دولتی هشت سال قانون‌های متعدد را رد كند و بگوید كه از فلان رئیس‌جهور خوشم نمی‌آید و فلان قانون را دوست ندارم و اختیارات مرا محدود می كند و اگر مردم كرخت شوند چه چیزی در كشور باقی می‌ماند كه آنها عادت كنند كه هشت سال قانون در كشور اداره نشود و ما هشت سال در كشور طوری عمل كنیم كه رئیس دولت قوانین را پشت سر خود بیندازد.
وی افزود: فرض كنیم بعد از هشت سال البته من نمی‌گویم در این دولت یك فراز و نشیبی به وجود آید و كسی در صحنه بیاید و از این حس برای به خطر آوردن كشور استفاده كند.
كاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم با اشاره به برخی استدلالات خود در خصوص این دولت گفت: خودداری از اجرای برنامه چهارم توسعه اقتصادی،‌ اجتماعی و فرهنگی و مطرح كردن بحث‌های عجیبی راجع به اینكه این امر چه چیزی است و آیا دولت می‌تواند با یك قانون این گونه برخورد كند چرا كه اگر یك قانون مخالف است باید قانون دیگری را به مجلس ببرد و آن را تصویب كند تا بتواند از آن قانون قبلی بگذرد كه من از محتوای آن می‌گذرم.
موسوی ادامه داد: انحلال شوراهای عالی و عدم اجرای مصوبه مجلس و همچنین مصوبه مجمع تشخیص مصلحت و دولت پای خود را توی یك كفش كرده است و گفته است كه من این مصوبه را اجرا نمی‌كنم و هزار جور بهانه می‌آورد و من تصور نمی‌كنم كه از مجمع تشخیص مصلحت مرجع بالاتری داشته باشیم كه رای رهبر انقلاب نیز پشت آن است و آن قدر هم مهم است كه بر اساس مصلحت می‌تواند از مشكلاتی كه شرعی داریم فراتر برود و در همین مجمع تصویب شد كه 18 عدد از این شوراها احیا شود اما دولت هنوز هم آن مصوبه را اجرا نكرده است.
وی یكی از 18 شورای عالی را شورای پول و اعتبار خواند و گفت: یك دلیل برای ایجاد این تورم 25 درصدی منحل شدن شوراهای پول و اعتبار است و یك دلیل دیگر آن این است كه دولت می‌خواهد اختیارات همین این بانكها و موسسات را زیر دست خود قرار دهد و كسی در آن دخالت نكند و نماینده دادستانی و بخش های دیگر نباشند و نماینده بخش خصوصی هم حضور نداشته باشند كه نتیجه آن این تورم و وضعیت اقتصادی می‌شود كه داد همه درآمده و نقدینگی دو برابر زمانی می‌شود كه دولت به شما تحویل داده شده است.
این كاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم در ادامه اظهار داشت: هزینه كردن غیرقانونی از بودجه عمومی كه بنده می‌گویم به صورت جلسات مجلس و گزارشات دیوان محاسبات مراجعه كنیم كه یكی از مهم‌ترین سازمان‌های نظارتی است.
موسوی با اشاره به انحلال سازمان برنامه و بودجه در دولت نهم گفت: بنده مصوبات قانونی را دارم كه دولت نمی‌تواند چنین كاری را بكند و در این زمینه حساسیت دارم و دلیل آن این است كه در زمان خودم حسی داشتم كه ممكن است عده‌ای با برنامه مخالف باشند و عده‌ای هم از اول انقلاب با برنامه مخالف بودند و می‌گفتند كه به خدا توكل كنید و نعمت خدا از آسمان می ریزد و می‌خواستند تك نفره عمل كنند و به دلیل همین احساس خطر در مجلس بازبینی قانون اساسی كه سخنگوی كمیسیون اجرایی بودند مسئله امور استخدامی و برنامه و بودجه را مخصوصا در قانون اساسی پیشنهاد كردم و جالب اینجاست كه این سازمان تنها سازمانی است كه در قانون اساسی آمده است اما دوستان این سازمان را منحل كردند و معاونتی تشكیل دادند كه به طور حتم نمی‌تواند اختیاراتی داشته باشد.
وی افزود:‌ زیر پا گذاشتن قانون مالیات مستقیم كه اگر لازم باشد جزئیات آن را می گویم و دستور توقف قانون مالیات بر ارزش افزوده كه اصلا در اختیارات دولت نیست كه چنین كارهایی انجام دهند، عدم اجرای مدیریت خدمات كشوری،‌الحاق غیرقانونی سازمان حج و زیارت به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری كه وقتی رهبری دخالت كردند این مسئله بازگشت در صورتی كه مشخص بود این كار غیرقانونی است.
این كاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم با اشاره به بی‌اعتنایی به احكام آشكار قانون دادگاه‌ها گفت: موردی دارم كه وزیر علوم در مقابل دیوان عدالت اداری كه حكم صادر كرده است به صراحت می‌گوید كه من به این رئیس دانشگاه كه فردی انقلابی بود گفتم كه در صورت اخراج نیز با ورود این متخلف دانشگاه مخالفت كند و در این جا چندین بار گفته شده كه وضعیت این استاد چیست اما ایشان صریحا این نامه را نوشتند و اگر ایشان با این فرد مخالف است می‌تواند از راه‌های قانونی راه حل پیدا كند تا آن فرد آنجا نباشد.
موسوی گفت: بی‌اعتنایی به مدرك جعلی آقای كردان می‌باید به نقض آشكار قانون ممنوعیت تصدی بیش از یك شغل و من تصور می‌كنم كه دوستان به جای اینكه بروند پرونده‌سازی كنند بهتر است بروند دنبال مسائلی كه مشكلات كشور راحل كند و كشور را از بحران‌ها نجات دهند وبنده صادقانه و بدون هیچ شیله ‌و پیله‌ای می‌گویم كه یكی از انگیزه‌های اصلی من برای ورود به انتخابات همین گریز از قانون بوده است.
وی خطاب به مردم اظهار داشت: اگر دولت صریح نه یك بار بلكه چند بار بگوید كه اشتباه كرده است اما دائم آن را روش كند و در مقابل قوانین مجلس كه با آن دولت همسو است بایستد و مردم حساسیت‌شان را ازدست بدهند آیا احساس خطر ایجاد نمی‌شود آیا كشور روی پای خود می‌ماند؟
محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور كشورمان در پاسخ به سئوال میرحسین موسوی كه در بالا به طور كامل به آن اشاره كرد و گفت: دوباره جمله قبلی‌ام را در خصوص قضاوت‌های آقای موسوی تكرار می‌كنم و می‌گویم كه آیا این دولت قانون را زیر پا گذاشته؟ و شما استنادتان به یك مصوبه مجلس است و آنهم قانون شوراهاست و شورای نگهبان هم گفته است كه این خلاف قانون است و مجمع تشخیص هم می‌پذیرد و اگر شما می‌خواهید واقعا قانون را اجرا كنید و معترض هستید دو خط بنویسید و به دیوان عدالت اداری ارائه كنید و ما قانون داریم كه اگر دولت خلاف قانون عمل كرد می‌آید و آن را باطل می‌كند.
وی در پاسخ به مجری برنامه كه تنها 8 دقیقه وقت برای احمدی‌نژاد در نظر گرفته بود گفت: به نظر من شما این مناظره را 3 الی 4 ساعت ادامه دهید چرا كه آقایان سه ماه است كه همه با هم دارند حمله می‌كنند و دولت را می‌زنند و سه نفر در برابر یك نفر منصفانه نیست اما اشكالی ندارد.
رئیس جمهور با اشاره به اسناد و مدارك موجود گفت: بر طبق اسنادی كه ما داریم در دولت قبل تعداد مصوباتی كه باطل شد 303 عدد بود و در دولت ما 157 عدد است و مصوباتی كه از ما توسط دیوان عدالت اداری باطل شده است ‌3.2 درصد است اما در دولت قبل 6.5 درصد است و سوال اینجاست كه چه كسی بیشتر تابع قانون است؟ و اصلاحاتی كه ما در مجلس انجام داده‌ایم بیشترین است و ما داریم عین همان قانون مصوب مجمع را اجرا می‌كنیم.
احمدی‌نژاد خطاب به موسوی ادامه داد:‌ شما با چند حقوقدان صحبت كنید و بدانید كه شما را توجیه می‌كند و اگر فكر می‌كنید كه ما واقعا نقض قانون می‌كنیم یك یاداشت به دیوان عدالت اداری بدهید و هر جایی كه تخلفی اتفاق افتاده آن را باطل می‌كند و اینكه می‌گویید یك جایی اتفاقی افتاده و جای دیگری اتفاقی دیگر افتاده بالاخره ما یك كشور بزرگ هستیم و مگر در دوره شما از این اتفاقات كم رخ داد و آیا ما دنبال پرونده سازی هستیم؟
وی با تشریح ماجرای كردان تصریح كرد: در دهه 80 یعنی از سال 70 به بعد در دوره آقای هاشمی كه حامی شما هستند یك موجی در مدیریت بوجود آمد كه همه می‌خواستند دكترا بگیرند و دانشگاه آزاد هم پشت این قضیه بود و مدام دكترا صادر كرد و آقای كردان هم یكی مثل آن افراد است و من در مجلس گفتم كه من برای این جور كاغذ پاره‌ها ارزشی قائل نیستم چرا كه دكترا باید كسی باشد كه بی‌خوابی و زحمت كشیده باشد و می‌شود فهرستی بیاورید كه چقدر از آدم‌های دوره آقای هاشمی و موسوی رفتند و همین جور دكترای قلابی گرفته‌اند و آقای كردان هم یكی از آنهاست اما بر روی انگشت گذاشته شده است و من گفتم كه این مدرك را كنار بگذارید و عملكرد ایشان را بیاورید.
رئیس جمهور در پاسخ به این سخن موسوی كه از وزیر كشور میلیاردر صحبت كرد گفت: یك كسی فرمانده لشكر بوده است و در دوره آقای هاشمی و خاتمی وارد كار اقتصادی شده است و زمانیكه پولدار بود من به او گفتم كه آن را كنار بگذار و در دولت بیا و او هم آمد.
احمدی‌نژاد خطاب به موسوی گفت: آقای موسوی بسیاری از مدیران شما و آقای هاشمی دست خالی آمدند و یك امتیاز دلار 7 تومانی دریافت كردند و با واردات و صادرات میلیاردر شدند و آقای صفائی فراهانی مدیر دولت شما بود و از دولت شما پولدار شد و فهرست بسیار زیادی است اما من نمی‌خواهم از آنها اسم ببرم.
وی افزود: شما آقای موسوی می‌گویید كه این فرد میلیاردر شده است سوال من این است كه پسران آقای هاشمی در كشور چه كار می‌كنند؟ و كدامیك از وزرای بنده در دوره وزارتشان پولدار شدند؟ و یا رانتی را خورده‌اند؟ و یا ملكی را خورده‌اند؟ من فهرستی از زمین‌هایی دارم كه مدیران در گذشته گرفته‌اند كه 40، 50، 60، 80 و 400 هكتار زمین گرفته‌اند و در دوره واگذاری ما بیشترین مشكلات را در كارگاهها در دوره قبل از این دولت داریم و كسانی این امتیازات را گرفتند كه امروز از شما حمایت می‌كنند.
رئیس جمهور با اشاره به هزینه‌های تبلیغاتی میرحسین موسوی در انتخابات گفت: این هزینه سنگین تبلیغاتی شما از كجا تامین می‌شود و آقای موسوی من شما را دوست دارم اما این چه نحوه هزینه كردن است و این پول‌ها از كجا می‌آید كه یك مورد آن شركت "رشت الكتریك " است كه بدون هیچ مزایده‌ای به دوستان آقای كرباسچی و همسر آقای كرباسچی دادند و كارخانه را از بیخ تراشیدند و خواستند كه زمین آن را بفروشند و ده‌ها مورد وجود دارد كه 400 هكتار زمین در هرمزگان گرفتند در حالیكه مردم برای 2 هكتار لنگ هستند و آقای موسوی بی‌قانونی این موارد است.
احمدی‌نژاد در ادامه اظهار داشت: آقای موسوی بی‌قانونی استات اویل است و طرف در اینجا محاكمه می‌شود اما از زندان فراری داده می‌شود و به خارج می رود و ته این جریان پسر آقای هاشمی حضور دارد و بی‌قانونی در پسران برخی از همین آقایان است كه امروز از شما حمایت می‌كنند.
وی افزود: آقای موسوی پسر آقای ناطق نوری چگونه میلیاردر شد و خود آقای ناطق به اینجا رسید و این افراد آقای موسوی حامیان شما هستند و بی‌قانونی این موارد است و كجا این دولت اعلام كرده است كه قانون را نمی‌پذیرد و شما نمی‌توانید یك مورد هم با استدلال بیاورید.
رئیس جمهور در ادامه با نشان دادن گواهی از تحصیل همسر میرحسین موسوی اظهار داشت: آقای موسوی شما این خانم را می‌شناسید و در تبلیغات انتخاباتی كنار شما هستند و برخلاف همه قوانین كشور همزمان كه كارمند بودند 2 رشته كارشناسی می‌خواندند كه یكی از آن در دانشگاه آزاد دكترا بدون كنكور گرفته است و بعد از آن در رشته غیر مرتبط دانشیار و استاد شده است و بدون اینكه شرایط رئیس شدن را داشته باشد رئیس دانشگاه شده است. آقای موسوی این موارد بی‌قانونی است و من با این موارد مخالفم و می‌گویم با رانت‌بازی و باندبازی و اینگونه موارد كه یك عده ای می‌برند و می‌خورند و بقیه محروم می‌شوند مخالف هستم و آقای موسوی من با قانون مخالف نیستم و تابع قانون هستم و دولت ما قانون‌مدارترین دولت است.
احمدی‌نژاد در پایان سخنان خود گفت: من وارد آمار نشدم اما می‌گویم در همین دوره‌ای كه شما می‌گویید اقتصاد ضربه خورده است بهترین وضعیت اقتصاد نسبت به گذشته وجود دارد و نسبت به دوره شما كه بسیار عالی است و نسبت به دولت‌های قبلی هم ما اینجا گزارشاتی داریم كه دقیقا نشان می دهد خوب است اما من از شما سوال می‌كنم كه گزینش‌ها را امام در زمان چه كسی منحل كرد آیا در زمان ما بود نه در زمان شما بود.
وی افزود: بنده بعد از این انحلال‌ها نزد آقای نقره‌كار كه باجناق شما هستند رفتم و پرونده‌هایی را به ما می‌دادند كه یك دختر خانمی آمده است و از او فلان سوال را می‌پرسند كه اگر جواب می‌داد می‌گفتند او خیلی مسلط است و گزینش او را باطل می‌كردند و اگر جواب نمی‌داد او را تایید می‌كردند و آقای موسوی فرمان 8 ماده‌ای امام برای شما و نه برای این دولت صادر شد شما پاسخ دهید كه آن فرمان را چقدر اجرا كرده‌اید.

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.