• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1228روز قبل
ایرانگردی


معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 2 گفت: ساماندهی فضاهای بی دفاع شهری و تأمین روشنایی در معابر و بوستان ها درقالب پروژه های توسعه محلی اجرا شد.
به گزارش  روابط عمومی شهرداری منطقه 2 ، علی اکبر کریمی پور، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اشاره به ضرورت نور پردازی در نشاط بصری و ایجاد امنیت فضاهای شهری گفت: با توجه به اهمیت روشنایی در افزایش امنیت بوستان ها وفضاهای شهری ،طرح تامین روشتایی بوستان ها و فضاهای بی دفاع شهری در قالب پروژه های توسعه محلی اجرا شد.
 وی افزود: اجرای پروژه ساماندهی فضاهای بی دفاع شهری و تأمین روشنایی در معابر و بوستان ها از جمله مهم ترین پروژه هایی هستند که با هدف ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و کاهش آسیب های اجتماعی و معضلات ناشی از ایجاد فضاهای بی دفاع شهری انجام شده است.
وی افزود: با توجه به برنامه های زیست محیطی مدیریت منطقه درکاهش مصرف انرژی، تامین روشنایی بوستان ها ،اقدام به نصب پایه چراغ و پرژکتورهای کم مصرف  در بوستان های تاکستان، جانبازان، شهروند، بوستان سپهر کرد.
کریمی پور با اشاره به اینکه  اجرای این طرح درسایر بوستان ها براساس اولویت بندی صورت گرفته اجرا می شود،گفت: با توجه به وجود بیش از 200 بوستان فرامنطقه ای و محلی در منطقه2 ، روشنایی فضاهای سبز منطقه و بوستانها به عنوان یکی از مهمترین فضاهای شهری بهسازی و ساماندهی می شود.

شنبه 15/9/1399 - 12:56
ایرانگردی


شهرداری منطقه یک در سال 99 بیش از 68 پروژه کوچک مقیاس محلی را در محلات 27 گانه شمال تهران تعریف و در دست اجرا دارد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سید حمیدموسوی شهرداراین منطقه با اعلام مطلب فوق اظهارداشت: شهرامروزهمانندیک بوم نقاشی است که شاکله اصلی آن کشیده شده و پروژه های بزرگ درمناطق به اجرا رسیده است و اکنون برای باز پیرایی شهر،نیازبه ظریف کاری است که اجرای پروژه های کوچک مقیاس این نقش را درمحلات اجرامی کند.
وی تصریح کرد: از68 پروژه ی ابلاغی شهرداری تهران به منطقه یک، به تفکیک حوزه ماموریتی 21 پروژه مربوط به ترافیک، 15 پروژه به عمران، 13 پروژه به شهرسازی ، 13 پروژه به خدمات شهری و محیط زیست و 6 پروژه به اجتماعی و فرهنگی مربوط می شود.
شهردار منطقه یک خاطر نشان کرد: پروژه های ابلاغی کوچک مقیاس شامل مواردی چون احداث و تجهیز فضاهای سبز و بوستان های محلی،اصلاحات هندسی و رفع گره های ترافیکی، مناسب سازی معابر و پیاده روسازی، احداث و تجهیز پارکینگ‎های محلی، میادین میوه و تره بار و بازارهای روز، طراحی شهری و ارتقای کیفی فضاهای باز عمومی، احداث و تجهیز مسیرهای دوچرخه، احداث کاربری های فرهنگی و ورزشی کوچک مقیاس و... است که امیدواریم با سیاستگذاری اجرای این پروژه ها درشورای شهروشهرداری تهران که برگرفته ازانتظارات برحق ساکنین محله ها است بتوانیم نیازها ومطالبات واقعی مردم را به اجرا برسانیم.
موسوی با اشاره به اثربخشی بالای پروژه های کوچک مقیاس درمحلات گفت: تا کنون 12 پروژه کوچک مقیاس از جمله مرمت بوستان های نیاوران، نرگس، عدالت، گلاب و...،احداث پارکینگ روباز در درکه، پیاده روسازی در دارآباد، مسیر دوچرخه سواری در بلوار ارتش و سوهانک و اصلاح هندسی در شهرک شهید محلاتی به اتمام رسیده است.
شهردارمنطقه یک افزود: اجرای پروژه های کوچک مقیاس ابلاغ شده که اجرای آنها یک نوع تمرین همکاری وهمیاری بین واحدهای شهرداری منطقه است با تلاش همه مدیران شهری تا پایان سال به اتمام خواهد رسید تا بخشی از نیازهای شهروندان در محلات رفع شود.

 

شنبه 15/9/1399 - 12:39
ایرانگردی

 

دومین سایت آموزشی پرورش قارچ دكمه ای با قابلیت برداشت بیش از ٣٠ كیلوگرم محصول در هر دوره، در مركز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز  شهربانوی بوستان ولایت راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، مجید صبوری معاون خدمات شهری و فضای سبز منطقه ترویج فرهنگ پرورش گونه های گیاهی و افزایش سرانه فضای سبز خانگی را از اهداف مهم راه اندازی این سایت اعلام كرد و افزود: آموزش های لازم پیرامون چگونگی پرورش قارچ دكمه ای با توجه به پیشگیری شیوع ویروس کرونا بصورت مجازی  و همچنین درقالب فیلم  و تصویر در گروه آموزش منطقه ارائه می شود .

 ضمن اینكه شهروندان می توانند به شكل آنلاین سوالات خود را مطرح و پاسخ را از کارشناس مربوطه دریافت كنند.

به گفته او این سایت با استفاده از  ٥ کمپوست و بکارگیری حداقل امکانات برای آموزش عملی به شهروندان احداث شده و پیش بینی می شود با نظارت و کنترل شبانه روزی کارشناسان مرکز تحقیقات در تمامی ایام هفته و همچنین  رعایت اصول و نکات بهداشتی و علمی در فازهای ۱ ،  ۲ و ۳ و ایجاد و نگهداری بهترین شرایط محیطی، قادر به برداشت بالغ بر ۳۰ کیلوگرم قارچ دكمه ای طی ماه های آتی باشیم.

صبوری یکی از دلایل مهم آموزش های این مركز را توسعه کارآفرینی دانست و ادامه داد: شهروندان می توانند پس از دریافت آموزش و تهیه تجهیزات و بررسی موقعیت مکانی، از این رشته به عنوان یک شغل خانگی بهره مند شوند.

این مسئول در ادامه با اشاره به برگزاری سایر دوره های آموزشی گل و گیاه ویژه شهروندان این منطقه بیان كرد: نحوه نگهداری گیاهان آپارتمانی، سبزیکاری، گلهای فصلی، بن سای، مبارزه با آفات و بیماری، معرفی انواع دمنوش های گیاهی و ... از دیگر دوره های آموزشی مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز منطقه است كه به صورت آنلاین و مجازی برگزار می شود.

شنبه 15/9/1399 - 12:27
ایرانگردی

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 4 از اجرای طرح جمع آوری و ساماندهی افراد کارتن خواب در بزرگراه ها خبر داد و گفت: فاز اول این طرح در بزرگراه های پهنه غربی منطقه 4 اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 ، "محمد خادمی" با اعلام این خبر گفت: با توجه به فرارسیدن فصل زمستان و برودت هوا، با هماهنگی سازمان بهزیستی، نیروی انتظامی، پلیس راهور و سازمان خدمات اجتماعی رفاهی شهرداری تهران، نخستین مرحله جمع آوری و ساماندهی معتادان و افراد کارتن خواب از حاشیه بزرگراه های شهید سردار سلیمانی، صیاد شیرازی، امام علی(ع) و همت در محدوده نواحی یک، 2 و 3 منطقه 4 از روز یکشنبه 16 آذر اجرا می شود.

او تصریح کرد: متاسفانه برخی از افراد معتاد و کارتن خواب با وارد کردن خسارت به اموال شهرداری تهران از جمله آتش زدن فضاهای سبز و یا سرقت و تجهیزات شهری مشکلات فراوانی را در شهر ایجاد می کنند که با اجرای این طرح بسیاری از معظلات اجتماعی کاهش می یابد.

خادمی با اشاره به جزئیات این طرح گفت: در این طرح ضمن جمع آوری معتادان متجاهر این افراد تحویل ستاد مبارزه با مواد مخدر خواهند شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 4 اضافه کرد: در ادامه این طرح در صورت مشاهده افراد بی خانمان تحویل گرمخانه ها و در صورتیکه خانواده و یا کودک در بین آن ها باشد تحویل سازمان بهزستی می شوند.

او خاطر نشان کرد: در مرحله دوم، این طرح در بزرگراه های شهید بابایی، باقری، یاسینی، دماوند و ادامه بزرگراه شهید سلیمانی در محدوه نواحی 6، 7، 8 و 9 منطقه 4 اجرا می شود.

شنبه 15/9/1399 - 12:18
ایرانگردی

 

داود لطفی شهردار منطقه17 از احداث مسیر پایدار دوچرخه سواری در این منطقه خبر داد و افزود: در کمتر از 50روز نزدیک به 2.5کیلومتر از مسیرها و معابر منطقه به عنوان مسیر پایدار دوچرخه سواری اصلاح و بهسازی شده و هم اینک این مسیر در اختیار شهروندان قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 17، داود لطفی شهردار منطقه 17 با اشاره به اینکه ساخت مسیرهای دوچرخه از اولویت های شهرداری تهران برای داشتن شهری سالم و عاری از آلودگی است گفت: تا کنون 8/8 کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه در منطقه 17 احداث شده است که بخش های زیادی از منطقه را پوشش می دهد با این حال مکان های دیگری نیز برای احداث مسیرهای ویژه دوچرخه سواری در نظر گرفته شده که در آینده به بهره برداری می رسند.
وی با بیان اینکه شهرداری منطقه 17 تاکید زیادی به ساخت مسیرهای امن دوچرخه سواری در سطح نواحی سه گانه دارد افزود: در دو ماه اخیر نزدیک به دو و نیم کیلومتر مسیر دوچرخه احداث شده است و مطمئنا این روند در سال آینده نیز با شتاب بیشتری ادامه خواهد داشت.
لطفی با بیان اینکه دوچرخه وسیله نقلیه ای ارزان، امن و فاقد آلودگی هواست و به همین دلیل شهرداری تهران اهتمام ویژه ای به گسترش مسیرهای دوچرخه در سطح تهران دارد تاکید کرد: نزدیک به دو کیلومتر از مسیرهای دوچرخه در منطقه17 از نوع تیپ یک است که مسیر آن از محل عبور وسایل نقلیه دیگر همچون اتوبوس ها و خودروها جدا شده و این عامل به سلامت و امنیت بیشتر دوچرخه سواران کمک می کند.
شهردار منطقه 17 در پایان با بیان اینکه در تلاشیم فاز اول باغراه سلامت را که یک پروژه بزرگ در سطح منطقه است تا پایان امسال افتتاح کنیم تاکید کرد: در باغراه سلامت نیز مسیر ویژه دوچرخه قرار گرفته که بخش هایی از آن در فاز اول افتتاح خواهد شد.

شنبه 15/9/1399 - 12:13
ایرانگردی

 

به منظور ترویج فرهنگ استفاده از دوچرخه به عنوان یکی از راهکارهای کاهش آلودگی هوا و ترافیک در تهران، بازدیدهای میدانی مدیران شهری منطقه 3 با دوچرخه از محلات کلید خورد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، سعید شمالی نژاد سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک از تغییر رویه بازدید های میدانی در این منطقه خبر داد و گفت: فرهنگ سازی جهت تغییر عادات ترافیكی در شهر تهران باید با قدرت ادامه یابد ، در این راستا و با توجه به رویكرد شهرداری تهران در فرهنگ سازی استفاده شهروندان از دوچرخه، توجه به سلامت فردی شهروندان و همچنین وجود مسیر دوچرخه سواری مناسب در خیابان میرداماد از این پس بازدید های مشترك روزانه به همراه مدیران به خصوص در محدوده خیابان میرداماد با دوچرخه انجام می شود.

او همچنین توجه به نگهداشت مستمر مسیر های دوچرخه سواری را از اولویتهای كاری این منطقه دانست.

در ادامه علی خانعلی شهردار ناحیه 4 در این باره گفت: بازدید های روزانه سطح محدوده كه به صورت مستمر در حال انجام است به مخصوص در محور میرداماد که جهت فرهنگ سازی با دوچرخه انجام می شود.

او افزود: با توجه به اینکه باید تغییر را از خود شروع كنیم، علاوه بر سه شنبه های هر هفته كه به نام "سه شنبه های بدون خودرو" نام گذاری شده، در راستای اصلاح فرهنگ ترافیكی استفاده از اتومبیل، از این پس بازدید های روزانه تا جایی که امکانپذیر باشد با دوچرخه انجام خواهد شد.

خانعلی ابراز کرد: در همین راستا در هفته جاری در روزهای با هوای مناسب بازدید های مشترك حوزه های عمران و خدمات شهری با دوچرخه انجام شد

با این روند در صورت مناسب بودن آب و هوا استفاده از خودروهای اداری در بازدید هایی با طول مسیر منطقی و قابل تردد با دوچرخه، در حدود 15 درصد كاهش خواهد یافت.

شنبه 15/9/1399 - 12:1
ایرانگردی



شهردار تهران دستور‌العمل رسیدگی به پیام‌های ۱۸۸۸ و مکانیزم‌های کنترل و ارزیابی عملکرد حوزه‌های شهرداری را با هدف ارتقای کمی و کیفی رسیدگی به انتقادات شهروندان، همسان‌‌سازی نقطه نظرات ستاد، اجرا و ارتقای مشارکت و رضایت عمومی و سلامت اداری ابلاغ کرد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان بازرسی، پیروز حناچی در این ابلاغیه تاکید کرد: مرکز نظارت همگانی سازمان بازرسی(۱۸۸۸) درگاه واحد دریافت انتقاد، شکایت، تقدیر و پیشنهاد شهروندان با بیش از یك دهه سابقه فعالیت در حوزه ارتباط مردمی به‌ عنوان چشم بینا و گوش شنوای شهرداری، همواره در جهت حكمروایی مطلوب شهری پیشرو بوده است.

شهردار تهران تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری و جذب مشارکت‌های معنادار شهروندان را مستلزم افزایش شفافیت سازمانی، نهادینه‌سازی فرهنگ نظارت همگانی، پاسخگویی مدیران و تحقق مطالبات عمومی ذینفعان شهری برشمرده و تصریح کرده است: لازمه این امور مشخص نمودن خط‌مشی‌ها و تعیین مکانیزم‌های رسیدگی و پاسخگویی کیفی و سریع به نقطه نظرات و پیام‌های سیستمی شهروندان در سامانه ۱۸۸۸ است.

در این دستورالعمل الزامات قانونی و اسناد بالادستی، ملاحظات سازمانی و اولویت‌های ارجاع، فرآیند کامل رسیدگی، مکانیزم و رویه‌های پاسخگویی حسب موضوعات و مصادیق پیام‌ها، فرآیند رسیدگی و پاسخگویی به پیام‌های مردمی، مکانیزم نظارت ۱۸۸۸ در خصوص پیام‌های ۱۳۷، مکانیزم رصد و کنترل کارتابل حوزه‌های اجرایی و مکانیزم ارزیابی حوزه‌های اجرایی از سوی ستاد ۱۸۸۸ ابلاغ شده است.

شنبه 15/9/1399 - 11:52
ایرانگردی

 

 

به موجب تلاش های صورت گرفته از ابتدای تایستان سال جاری، پست های برق خط 3 مترو تهران توسعه یافت؛ این امر به افزایش ضریب ایمنی تردد ناوگان حمل و نقل ریلی در خط مذكور كمك شایان توجهی خواهد كرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شركت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، مهندس آزیتا عارفی مجری خط 3 مترو تهران با اعلام خبر فوق افزود: برای خط 3 دو پست برق اصلی دیده شده است كه یكی از آنها پست برق قلعه مرغی است و دیگری پست برق نوبنیاد كه سال گذشته در مدار قرار گرفت.

اما اواخر هفته گذشته با برقراری پست GIS توسعه ایستگاه امیركبیر، ضمن تامین توان (برق رسانی) پروژه های خطوط 3 و 4 مترو تهران، ضریب پایداری برق و ایمنی بهره برداری از خط 3 افزایش پیدا كرد.

گفتنی است طبق برنامه و در صورت تامین به موقع منابع مالی، پست برق قلعه مرغی نیز تا پایان سال جاری وارد مدار شبكه برق رسانی خطوط مترو پایتخت خواهد شد.

شنبه 15/9/1399 - 11:35
ایرانگردی

 

 

رجب زاده شهردار منطقه۲۱ با همراهی مدیران حوزه های معاونت فنی و عمرانی و خدمات شهری این منطقه و مدیرعامل شرکت خاکریز آب از فعالیت ها و نقاط مختلف ورودی غربی پایتخت بازدید کردند.

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۲۱، در این بررسی میدانی از محل احداث شبکه اصلی جمع آوری آب های سطحی در بزرگراه فتح با هدف بررسی پیشرفت فیزیکی در اجرای عملیات موسوم به m۳ بازدید به عمل آمد و شهردار منطقه۲۱ از نزدیک در جریان روند انجام این عملیات عمرانی قرار گرفت.

بنا بر این گزارش؛ در ادامه نیز از رودخانه وردآورد، کانال های موجود در بزرگراه فتح و تقاطع بلوار کرمان خودرو، پل های کاروانسراسنگی و زیرگذر شهید دستواره بازدید شد.

در پایان این بازدید میدانی و بررسی های کارشناسی پیرامون آن، در خصوص مسائل و مشکلات موجود در هر محل بحث و تبادل نظر و در نهایت تصمیمات لازم اتخاذ شد.

شنبه 15/9/1399 - 10:42
ایرانگردی

 

معاون راهبری و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی معتقد است که قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی نقطه عطفی برای هم‌افزایی دستگاه‌های حاکمیتی در خدمت‌رسانی می‌شود.

حجت الاسلام روح الله حریزاوی به خبرنگار معارف ایرنا گفت: اول خرداد سال گذشته رهبر معظم انقلاب درخصوص لزوم تشکیل حلقه های میانی برای مقدمه سازی به منظور تشکیل دولت اسلامی نکاتی را برای دانشجویان به عنوان تتها راه رسیدن به دولت اسلامی بازگو کردند. حلقه های میانی عناصری هستند که قدرت کشف و حل مساله را در افق شهرستانی، استانی و حتی ملی دارند و می توانند واسطه ای میان دولت و مردم برای حل مساله باشند.
حریزاوی ادامه داد: علت این که سازماندهی، قدرت دهی و تسهیل گری حلقه های میانی در رویکرد جدید سازمان تبلیغات اسلامی مورد توجه است، همین مساله است که در وقایع و حوادث طبیعی و غیرطبیعی این حلقه های میانی خود را نشان می دهند و به همین دلیل به جای تقویت تصدی گری بخش های دولتی، حاکمیتی و رسمی، می خواهیم نقش آنها را کاهش دهیم تا این سازمان ها به تنظیم گری، حمایتگری و تسهیل گری بسنده کنند و حلقه های میانی و گروه های مردمی جایگاه تصدی گری و سازماندهی را پیدا کنند.

یعنی سازمان ها حتی در مدل جدید حکمرانی کشور باید از سازماندهی دست بردارند و فقط به خدمات دهی، تنظیم گری و قانونگذاری یپردازند تا نقش مردم پررنگ تر شود و این رازی است که در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی و در اصل مکتب امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب وجود دارد.

وی ادامه داد: همانگونه که شهید قاسم سلیمانی اعتقاد داشت هرگاه حضور مردم کمرنگ شود مشکلات بر ما چیره می شود، یکی دیگر از جملات طلایی شهید سلیمانی این بود که فرصت هایی در تهدیدها وجود دارد که در خود فرصت ها نیست و این جملات طلایی حاج قاسم راهبرد اصلی ماست.
حریزاوی با اشاره به  تشکیل قرارگاه شهید قاسم سلیمانی افزود: ما به مدت یک ماه تمام محورهایی را جمع آوری کردیم که بعد از فرمان سوم رهبر معظم انقلاب شکل گرفت و ایشان در مقابله با موج سوم کرونا فرمود جوانان مومن و مخلص برای خدمت به محرومان و آسیب دیدگان ازکرونا پای کار بیایند. 

ما متوجه شدیم که ۱۰ جریان در کشور در ۱۰ حوزه به صورت بی نام و نشان، با شناسنامه، با مجوز، بی مجوز یا آتش به اختیار مشغول فعالیت هستند و ما این فعالیت ها را برشمردیم.

وی افزود: برخی از این نهادها و جریان ها در قالب جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و تشکل های مردمی از قدیم با سازمان تبلیغات اسلامی کار می کردند و تشکل های جدیدی نیز در حال پیدایش هستند که این نهادها را در ۱۰ حوزه دسته بندی کردیم و به شناسایی حدود ۴۰ دستگاه پرداختیم که بیشترین نقش را می توانستند نسبت به گروهای مردمی ایفا کنند.
این مقام مسئول ادامه داد: به جز برخی دستگاه ها مانند شهرداری ها و سازمان های آب و برق که به عنوان دستگاه های خدماتی شمرده می شوند، دستگاه هایی با مردم ارتباط مرتب دارند و به نوعی امدادی هستند و در قالب گروه بندی ها و شبکه های مردمی خدماتی ارائه می دهند. بر همین اساس این سازمان ها را شناسایی کرده و در جلسه قرارگاه شهید قاسم سلیمانی که اخیرا برگزار شد، سعی کردیم با کمک آنها به شناسایی میزان خدماتی بپردازیم که این گروه ها می توانند ارائه کنند و حتی این فعالیت ها را افزایش دهیم.
وی افزود: این ارتباط با دستگاه ها در کارگروه های تخصصی ده‌گانه ادامه خواهد داشت و هر دستگاه ممکن است در چند حوزه بتواند خدماتی را ارائه دهد. بعضی دستگاه ها با شبکه های مردمی کار می کنند ولی همه اینها یک بار کنار هم ننشسته بودند تا ظرفیت هایی را به گروه های مردمی ارائه می کنند، لذا تلاش می کنیم ضمن هم افزایی این دستگاه ها از هرگونه دوباره کاری و موازی کاری جلوگیری شود و از طرف دیگر توجه بیشتری به مواردی شود که مغفول مانده است.
حریزاوی با اشاره به راه اندازی قرارگاه حاج قاسم سلیمانی اضافه کرد: ما افقی را می بینیم که عملیات حاج قاسم همانگونه که در محور مقاومت رویه وی بود، در محور تقویت مقاومت داخلی انجام دهیم و این جریان بتواند در بحران های دیگر نقش آفرین باشد.

شنبه 15/9/1399 - 10:31
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته