• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 168
تعداد نظرات : 226
زمان آخرین مطلب : 5006روز قبل
طنز و سرگرمی

من هلاک تو و خاک زیر پاتم، توپولف!

من زمین خورده‌ی جعبه ی سیاتم،توپولف!

کشته‌ی تیپ زدن و قـدّ و بالاتم، توپولف!

مرده‌ی ریپ زدن و ناز و اداتم، توپولف!

قربـون اون نوسانــات صداتم، توپولف!

یه کلوم ختم کلــوم بنده فداتم، توپولف!

من هواپیما ندیدم اینجوری ناز و ملــوس

می‌پری پر می زنی روی هوا عین خروس!

بذار ایرباس واست عشوه بیاد- دراز لوس-

بدگِلا چش ندارن ببیننت، خوشگل روس!

قربون چشات برم، محــو نیگاتم ، توپولف

یه کلوم ختم کلــوم بنده فداتم، توپولف!

مـــا رو می‌بری نقـــاط دیدنی وقت فرود

گاهی وقتا سر کـــــوه و گاهی وقتا ته رود

می فرستن همه تا سه روز به روحمون درود

می خونه مجری سیما واسمون شعر و سرود

چرا ماتم می گیرن ، مبهوت و ماتم توپولف!

یه کلــوم ختم کلــوم بنده فداتم، توپولف!

وقتی عشقت می‌کشه گاهی با کلّه می شینی

به جـــــای باند فرود، توی محلّه می شینی

یا می‌ری تــــوی ده و رو سر گلّه می شینی

زودی مشهور می‌شی، رو جلد مجلّه می شینی

پی گیرعکســــــا و تیتر خبراتم توپولف!

یه کلــوم ختم کلــوم بنده فداتم، توپولف!

می خوام از خدا که یک لحظه نشم از تو جدا

چونکه وقتی باهاتم هی می کنم یـــــاد خدا

بدون نذر و نیـــاز بــــــا تو پریدن ، ابدا!

می کنم بعد فرود تمــــوم نذرامـــــو ادا

واســه جنّت بلیتت گشتــــه براتم، توپولف!

یه کلـــوم ختم کلــوم بنده فداتم، توپولف!

تو که هی رفیقــــای ایرونیتو یاد می کنی

کی میگه تــــو انبارای روسیه باد می کنی؟

ما رو پیک نیک می بری، سقوط آزاد می کنی

خدا شــــادت بکنه ، روحمونو شاد میکنی

بری تا اون سر اون دونیا(!) باهاتم، توپولف!

یه کلــوم ختم کلــوم بنده فداتم، توپولف!
دوشنبه 17/12/1388 - 9:4
اخبار
در كتاب وسائل‌الشیعة كه توسط شیخ حرّ عاملی گردآوری شده و از زمان تألیف تاكنون مدار تحقیق و استنباط فقها در احكام شرعی بوده، روایتی از امام رضا علیه‌السلام درباره‌ی "فتنه"‌ آمده است كه می‌فرمایند:
"إنّ ممّن ینتحلُ مودّتنا أهلَ البیت، من هو أشدُّ فتنةً علی شیعتِنا من الدّجّال.
فقلتُ: بماذا؟
قال: بموالاتِ أعدائِنا و معاداةِ أولیائِنا. إنّه إذا كان كذلك، اختلطَ الحقُّ بالباطل و اشتبهَ الأمرُ فلم یُعرَف مؤمنٌ من منافقٍ"*
"همانا از كسانی كه مدعی مودت ما اهل بیت هستند،1 كسی هست كه در فتنه‌گری، برای شیعیان ما از دجال شدیدتر است. (راوی) گفتم: برای چه؟ (امام) گفت: به خاطر دوستی با دشمنان ما و دشمنی با دوستانمان. چون چنین شد، حق با باطل آمیخته می‌شود و مؤمن از منافق بازشناخته نمی‌شود."

سیمای فتنه‌گران
بر اساس این بیان حضرت، كسانی كه مدعی مودت اهل بیت هستند، ممكن است فتنه‌هایی بیافرینند كه برای شیعیان واقعی، از فتنه‌ی دجال2 در آخرالزمان- كه از نشانه‌های نزدیكی ظهور حضرت حجت(عج) است- شدیدتر و دشوارتر باشند. بنابراین نمی‌توان تنها با ظاهر اشخاص كه خود را محب و طرفدار حق می‌نمایانند دل خوش كرد. بلكه باید رفتار و گفتار آن‌ها را با معیار حق سنجید.
در ادامه دلیل بروز این فتنه، به دوستی گرفتن دشمنان و دشمنی با دوستان اهل بیت- یعنی اركان دین و ایمان- بیان شده است. این مسئله به نوبه‌ی خود، موجب اختلاط حق و باطل می‌شود و چهره‌ی حقیقت را به شبهه می‌آلاید تا جائی‌كه مؤمن را نمی‌توان از منافق بازشناخت.
در واقع امام(ع) با ذكر ویژگی مهم فتنه‌گران یعنی دوستی با دشمنان و دشمنی با دوستان، پرده از ترفند آنان برداشته و معیار تشخیص حق و باطل را در فضای شبهه‌ناك بیان فرموده‌اند. بر این اساس كارآمدترین شاخص در این باره، بصیرت در تمسك به دو اصل "ولایت دوستان و برائت از دشمنان" است كه در آموزه‌های دینی، لازمه‌ی ایمان شمرده شده‌اند.3
 
در جامعه‌ی اسلامی هریك از شهروندان باید به خود نگاه كند تا گفتار و رفتار او دانسته و ندانسته بخشی از پازل دشمن را تكمیل نكند و جای دوست و دشمن عوض نشود. از این رو بیان ویژگی فتنه‌گران در كلام امام(ع) در واقع ارائه‌ی درمان و راه علاج هم هست. نخبگانی كه در تصمیم‌سازی‌ها در جامعه‌ی اسلامی مؤثر هستند و كردار آن‌ها بر جهت‌گیری جامعه تأثیر می‌گذارد، باید مراقب نزدیك شدن به دشمنان باشند.
رهبر معظم انقلاب علاوه بر این‌كه از سال‌ها پیش بر اهمیت توجه به "واكنش دشمن" در برابر "كنش نخبگان" در جامعه تأكید كرده‌اند،4 در چند ماه اخیر نیز بر این نگاه راهبردی تأكید ویژه‌ای داشته‌اند:
"یك وقت مى‌‌بینید ما در داخل جدول و پازل‌هاى دشمن قرار می‌گیریم- در پازل، مجموعه‌‌اى را كنار هم می‌چینند، تا یك شكلى از تویش در بیاید- تا یكى از این اجزاء را ما تأمین بكنیم. خوب، این خیلى چیز بدى است؛ ما باید سعى كنیم كه تأمین‌‌كننده‌‌ى اجزاء او نباشیم. مثل این جدول حروف متقاطع كه وقتى كنار هم گذاشته می‌شود، یك كلمه‌‌اى از تویش در مى‌‌آید. دشمن یك جدولى این جورى درست كرده، براى اینكه یك حرفى از تویش در بیاورد؛ چند تا از این حروف را هم ما بگذاریم! این را باید مراقبت كرد؛ بحث سر این است؛ باید جدول دشمن را كامل نكنیم؛ پازل دشمن را كامل نكنیم؛ ببینیم دشمن چه كار دارد می‌كند و چه كار می‌خواهد بكند؛ اهداف و حضور واضح او را ببینیم."5

ریشه فتنه
امام رضا علیه‌السلام ابتدا به ادعای مودت اهل بیت از سوی فتنه‌گران بدتر از دجال، اشاره می‌كنند. چون ظاهرسازی آن‌ها- در حالی كه در پشت پرده با دشمنان دوستی می‌كنند- حقایق را بر كسانی كه ولایت نسبت به دوستان و برائت از دشمنان را معیار نمی‌گیرند، می‌پوشاند. در چنین شرایطی، فضای فتنه به وجود می‌آید و دیگر مؤمن از منافق تشخیص داده نمی‌شود؛ زیرا منافقان خود را مصلح دلسوز می‌نمایاند. "آن چیزى كه مشكل را ایجاد می‌كند، همان فریب، همان غبارآلودگى فضا و همان چیزى است كه در بیان امیرالمؤمنین علیه الصّلاة و السّلام هست: و لكن یؤخذ من هذا ضغث و من هذا ضغث، فیمزجان؛ فهنالك یستولى الشّیطان على اولیائه."6
بنابراین دوستی با دشمنان كه مبنای آن اعتماد به دشمن است، یكی از علل بروز فتنه- یعنی غبارآلود شدن فضای اذهان عمومی- است. رهبر انقلاب در سخنان مهم كه سال‌ها پیش درباره‌ی تبیین طرح فروپاشی شوروی ایراد فرموده‌اند، به خطای تاریخی گورباچف در اعتماد به دشمنان كشورش، اشاره می‌كنند و مسؤولان جمهوری اسلامی را نیز به عبرت‌گیری از آن فرامی‌خوانند.7

در این شرایط راه‌كار برون‌رفت از فتنه، هوشیاری و بصیرت در تشخیص حق و باطل و گم‌ نكردن معیارها در فضای آلوده‌ی افكار عمومی است. بصیرت، غبارآلودگى فتنه را از بین می‌برد اما اگر بصیرت نبود، ممكن است انسان حتی با نیت خوب، در راه بد قدم گذارد. اگر در جبهه‌ى جنگ راه را ندانیم و نقشه‌خوانى بلد نباشیم، ممكن است در محاصره‌ی دشمن قرار گیریم. در این شرایط تنها یك قطب‌نما می‌تواند به داد انسان برسد. در زندگىِ پیچیده‌ى اجتماعىِ امروز، می‌توان نام این قطب‌نما را بصیرت گذاشت.
از سوی دیگر با توجه به متن روایت، یكی از راه‌های كسب بصیرت و از بین بردن زمینه‌ی فتنه، اعتماد به دوستان و بدبینی نسبت به دشمنان و رفتار آنان است. رهبر انقلاب در این‌باره می‌گویند: "امروز در مقابل نظام جمهورى اسلامى كه فعلاً قله‌ى اسلام‌طلبى در دنیاى اسلام است، صفوفى قرار گرفته‌اند؛ استكبار جهانى در قلب آن صفوف است؛ صهیونیسم در قلب آن صفوف است. این‌ها به طور صریح، دشمنان خونى اسلامند، پس دشمنان خونى جمهورى اسلامى‌اند. این شد یك معیار. اگر حركتى كردیم، كارى كردیم كه به نفع این دشمن انجام گرفت، باید بدانیم اگر غافلیم، هوشیار بشویم، بدانیم كه داریم راه غلط می‌رویم. اگر حركتى كردیم كه دیدیم این دشمن را خشمگین می‌كند، بدانیم كه راهمان راهِ درست است... آن چیزى كه دشمن را خشمگین می‌كند، این همان خط درست است. آن چیزى كه دشمن را مشعوف می‌كند، ذوق‌زده می‌كند، سعى می‌كند بر روى او هى تكیه كند؛ در تبلیغات، در سیاست‌ورزى، این آن خط كج است؛ این همان زاویه‌دارى است."8


پی‌نوشت‌ها:
* وسائل الشیعه؛ ج ۱۶؛ ص ۱۷۹
1. ینتحل (از ریشه نحل در باب افتعال) معنای "به خود نسبت دادن"، "از آن خود دانستن"، "به ناحق مدعی چیزی بودن" و "به خود بستن" می‌دهد. نگاه كنید به: فرهنگ معاصر عربی- فارسی؛ آذرتاش آذرنوش؛ نشر نی؛ ص 676 (ذیل مدخل نحل)
2. در كتاب‌های لغت، دجال به معنی كذاب است. دجال را در زبان‌های فرانسه و انگلیسی، آنتی‌كریست نامیده‌اند كه به معنی دشمن و ضد مسیح است.
بر اساس روایات شیعی، خروج دجال مقارن با آغاز حكومت جهانی حضرت امام مهدی(عج) است و از خروج او به عنوان فتنه و امتحانی سخت برای بشر یادشده است. او چنان فتنه‌ای بر پا می‌كند كه در تاریخ سابقه نداشته باشد. پس از خروج، نخست ادعای نبوت كرده، سپس ادعای الوهیت می‌نماید و... اما ظهور دجال، در كتاب‌های اهل سنت، از نشانه‏‌های برپایی قیامت دانسته شده است.
بعضی از نویسندگان اسلامی با توجه به ریشه لغت، دجال را منحصر به یك فرد به‌خصوص نمی‌دانند بلكه آن را عنوانی كلی برای افراد پر تزویر حیله‌گر و حقه‌باز كه برای فریب مردم از هر وسیله‌ای استفاده می‌كنند، می‌دانند. بر این اساس دجال هر شخصی است كه با اغفال مردم، حق را با باطل آمیخته و از حق برای راهبرد اهداف شیطانی خود استفاده می‌كند. در منابع اسلامی نیز احادیثی راجع به متعدد بودن وجود دجال نقل شده‌است.
3. تكرار این مضمون در روایات اهل بیت بسیار زیاد است. برای نمونه: به امام صادق(ع) عرض شد: فلانی از دوستان شما اهل بیت است ولی در برائت از دشمنان شما سست و ضعیف است. حضرت فرمودند: هرگز چنین چیزی ممكن نیست! كسی كه از دشمن ما بیزار و متنفر نباشد، در ادعای محبت ما دروغگو است./ بحارالانوار 27؛ 58
4. برای نمونه نگاه كنید به بحث "ریزش‌ها و رویش‌ها" در خطبه‌های نماز جمعه تهران به تاریخ 26/9/1378: "هر آدم عاقلى تا دید دشمن برایش كف مى‌زند، باید به فكر فرو برود و بگوید من چه غلطى كردم؛ من چه كار كردم كه دشمن براى من كف مى‌زند؟! باید به خود بیاید. این مایه‌ى غُصه است كه بعضى از كف زدن دشمن خوششان مى‌آید! اگر گلزن مهاجم ما در میدان فوتبال، اشتباهاً به دروازه‌ى خودش گل بزند، چه كسى در آن میدان كف خواهد زد؟ طرفداران تیم مقابل و مخالف. حالا شما وقتى كه مى‌بینى دشمن برایت كف مى‌زند، باید بفهمى كه به دروازه‌ى خودى گل زده‌اى! ببین چرا زدى؟ ببین چرا كردى؟ ببین چه اشتباهى كرده‌اى؟ ببین مشكلت كجاست؟ بگرد مشكل خودت را پیدا كن و توبه كن."
5. دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری 2/7/1388
6. (در این‌جا شیطان بر دوستانش چیرگی می‌یابد!) سخنرانی در دیدار با جمعی از طلاب و روحانیون 22/9/1388
7. دیدار با مسؤولان و كارگزاران نظام جمهورى اسلامى ایران 19/04/1379
8. سخنرانی در دیدار عمومى مردم چالوس و نوشهر 15/7/1388
يکشنبه 16/12/1388 - 9:33
دعا و زیارت

يکشنبه 16/12/1388 - 9:31
خانواده
يکشنبه 16/12/1388 - 9:21
اخبار
مدیر كل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان ثبت احوال كشور گفت: در بررسی انتخاب نام برای فرزندان در سیستان و بلوچستان با گذشت 31 سال از پیروزی انقلاب، اسامی منسوب به پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) در راس انتخاب‌های مردم قرار دارد.

به گزارش ایسنا، مهدی اسماعیلی افزود: اسامی «محمد» و «فاطمه» بیشترین انتخاب مردم شعیه و سنی استان سیستان و بلوچستان در عرصه نام‌گذاری از ابتدای انقلاب تاكنون بوده است و انتخاب این نام‌ها برای فرزند در این استان نشان دهنده علاقمندی و عشق مردم منطقه به ویژه هموطنان اهل سنت به خاندان عصمت و طهارت (ع) است.

اسماعیلی گفت: پنج اسم «فاطمه»، «زهرا»، «مریم»، «سمیه» و «زینب» برای دختران و پنج نام «محمد»، «علی»، «مهدی»، «سعید» و «احمد» برای پسران نام‌های نخست منتخب را برای متولدان در استان سیستان و بلوچستان به خود اختصاص داده است.

وی همچنین گفت: خلاف آنچه كه برخی، حركت مردم را به سوی دین‌گریزی می‌دانند بررسی فراوانی نام در پایگاه اطلاعات جمعیتی كشور نشان می‌دهد كه در سال 1388 نام‌های «ابوالفضل» و «فاطمه» در صدر اسامی انتخاب شده برای نوزادان قرار گرفته است.

به گفته وی، فراوانی اسامی طی 92 سال در پایگاه اطلاعات جمعیتی كشور در پسران «علی»، «محمد» و «حسین» و در دختران «فاطمه» ، «زهرا» و «مریم» است.

وی در پایان با اشاره به فراوانی نام خانوادگی در كشور با استناد به داده‌های پایگاه اطلاعات جمعیتی كشور، گفت: در بین نام‌های خانوادگی نیز به ترتیب «محمدی»، «حسینی» و «احمدی» حائز بیشترین تكرار هستند كه رویكرد دینی و مذهبی مردم ایران را نشان می‌دهد.
يکشنبه 16/12/1388 - 9:19
طنز و سرگرمی

1. جویدن آدامس در سنگاپور ممنوع است.

2. تقلب کردن در مدارس بنگلادش غیر قانونی است و افراد بالای 15 برای تقلب به

زندان فرستاده می شوند.

4. مشاهده فیلم های کاراته ای تا سال 79 در عراق ممنوع بود.

5. در ایسلند زمانی داشتن سگ خانگی ممنوع بود.

6. در آریزونای آمریکا، کشتن و شکار شتر ممنوع است.

7. در تایلند همه سینما رو مجبورند هنگام پخش سرود ملی قبل از شروع فیلم قیام

کنند.

8. در دانمارک روشن کردن ماشین قبل از چک مردن اینکه بچه ای زیر آن خوابیده

است یا نه، ممنوع است.

9. در تایلند انداختن آدامس جویده شده تان 500 دلار جریمه دارد و قبل از خارج شدن

ازخانه حتما باید لباس زیر پوشیده باشید.

10. در سال 1888 در بریتانیا قانونی تصویب شده که دوچرخه سواران را موظف

می کرد تا زمان رد شدن ماشین از کنارشان، زنگ دوچرخه هایشان را بطور پیوسته به

صدا درآورند.

11. در قرن 16 و 17 میلادی نوشیدن قهوه در ترکیه ممنوع بود و اگر کسی در حین

خوردن قهوه دستگیر می شدن، به اعدام محکوم می شد.

12. در فنلاند زمانی پخش کارتون دونالد داک به علت شلوار نپوشیدن شخصیت

اصلیت سریال ممنوع بود.

13. تا سال 1984، بلژیکی ها مجبور بودند نام فرزندشان را از یک لیست 1500 نفری

در روزهای ناپلئون بطور رندوم انتخاب کنند.

14. در برمه دسترسی به اینترنت غیر قانونی است. اگر فردی با اتهام داشتن مودم

دستگیر شود، به زندان محکوم می شود.

15. اتریش اولین کشوری بود که مجازات مرگ را در سال 1787 حذف کرد.

16. صد ها سال پیش هر فردی که قصد داشت از کشور خارج شود، به سرعت اعدام

می شد.

17. در طول جنگ جهانی اول هر سربازی که به همجنس بازی متهم می شد، اعدام

می شد.

18. در زمان حکومت طالبان در افعانستان، پوشیدن جوراب سفید برای زنان ممنوع بود. در ضمن ماموران پلیس دستور داشتند

پنجره خانه ها را با رنگ سیاه بپوشانند تا زنان حاضر در خانه ها دیده نشوند.

19. در 24 ایالت آمریکا صغف حنسی عامل اصلی طلاق است.

20. در لینوئیس آمریکا دادن سیگار روشن به حیوانات ممنوع است.

21. در انگلستان، سر لاشه هر نهنگی که پیدا شود متعلق به پادشاه اشت و دم آن

متعلق به ملکه.

22. در فرانسه صدا زدن خوک با نام ناپلئون ممنوع است.

23. در سوئیس داشتن یک پناهگاه برای شهروند الزامی است.

24. در ویکتوریای استرالیا، تنها متخصصان برق اجازه تعویض لامپ برق را دارند.

25. در انگلستان چسباندن برعکس تمبر حاوی عکس ملکه، نشانگر خیانت و پیمان شکنی با سلطنت است.

26. در ورمونت، زنان تنها با اجازه کتبی همسرانشان حق استفاده از دندان مصنوعی را دارند.

27. در واشنگتون، وانمود کردن به داشتن خانواده پولدار ممنوع است.

28.  در روآتای ایتالیا، عبور افراد غیر مسیحی از 20 متری کلیسا ممنوع است. اما عبور بزرگراهی از فاصله 15 متری کلیسای آن منطقه موجب دردسر پلیس شده بود، زیرا امکان توقف حودرو ها در آن منطقه بزرگران برای چک کردن مسیحی بودن یا نبودن شان وجود نداشت.

29. در اوهایو آمریکا, ماهیگیری در زمان مستی ممنوع است.

30. در اندونزی مجازات استمنا, مرگ است.

31. در بخش اروکای ایالت نوادا، بوسیدن زنان توسط مردان سبیلو ممنوع است.

32. در میامی آمریکا، تقلید کردن رفتار جانواران ممنوع است.

33. در لوای آمریکا، بوسیدن بیش از 5 دقیقه مجاز نیست.

34. زمانی در کشور سوئیس، محکم بستن در خودرو جرم به حساب می آمد.

 

 

 

دوشنبه 10/12/1388 - 10:56
آلبوم تصاویر
دوشنبه 19/11/1388 - 20:14
آلبوم تصاویر
دوشنبه 19/11/1388 - 20:13
آلبوم تصاویر
 
 
 
 
دوشنبه 19/11/1388 - 20:10
اخبار

موفقیت فردی چه مفهومی دارد؟ آدم‌ها چه می‌كنند كه هیچ كس به اصل و نسب آنها كاری ندارد؟ یك روانشناس شاید حرف‌های جالبی داشته باشد. همانطور كه یك محقق تاریخ، یك جامعه شناس و هر آدم موفق دیگری می‌تواند ساعت‌ها درباره این موضوع بحث كند. با این همه، هیچ چیز واقعی‌تر از مرور زندگی بزرگانی نیست كه تولدی عجیب داشتند.

 

كنفوسیوس 479 تا 551 قبل از میلاد مسیح (Confucius)


 

آغاز زندگی كی‌یانگ فوتزو كه در غرب بیشتر به كنفوسیوس معروف است، عجیب و معماگونه به نظر می‌رسید. او كه در دوران سلطنت فئودالی به دنیا آمد، بعدها به عنوان یك مشاور سیاسی در هیاتی قضایی برای چند تن از رهبران چینی مشغول به كار شد این موضوع به اواسط تا اواخر سال 500 قبل از میلاد برمی‌گردد. اینجا اما حرف تنها از نوع تولد كنفوسیوس است. او كه هنوز هم پیشوای عده فراوانی از مردم جهان به شمار می‌رود، فرزند نامشروع بود.


 

در كامل‌ترین بیوگرافی مكتوب كه در شرح حال كنفوسیوس نوشته شده، به طور ضمنی به این نكته اشاره شده كه: پدرش شیجی فرمانده (سرگرد مبارزان) گروهی به نام شالیانگ بود. او با مادر كنفوسیوس كه یكی از اعضای خاندان یان بود رابطه‌ای عاشقانه داشت. این البته برخلاف روایت‌های دیگری است كه كنفوسیوس را حامل یك تجاوز جنسی به مادرش می‌دانند.


گرچه این نوع تولد سطح پایین هرگز خدشه‌ای به آینده او وارد نكرد. این نكته هرگز باعث نشد كه حامیان و مریدان كنفوسیوس ـ كه اكثر از نخبه‌ها و نجیب‌زادگان بودند ـ از او دست بكشند. امروز رفتار و تفكرات كنفوسیوس، فارغ از ماجرای تولدش او را تبدیل به اسطوره كرده است.

 

لئوناردو داوینچی 1452 تا 1519 (Leonardo davinchi)

همه مردم استعداد عجیب و توانایی‌های داوینچی را می‌شناسند. او می‌توانست یك نقاش، مهندس، ناتورالیست (طبیعت‌گرا)،‌متخصص متالوروژی (فلزشناس) و حتی یك فیلسوف باشد. نكته جالب این كه او در تمام این رشته‌ها به یك اندازه تسلط داشت. هنرمند سرشناس ایتالیا، مظهر دوره رنسانس بود. همه این قابلیت‌ها در حالی شكل گرفت كه لئوناردو داوینچی در واقع نتیجه رابطه نامشروع یك محضردار (سردفتر) به نام سرپیرو و یك دختر روستایی (دهاتی)  بود!

در حقیقت در رابطه آن دو هرگز احساسی شبیه به عشق و علاقه شكل نگرفت. نشان به آن نشان كه لئوناردو كمی بعد از جدای آنها از یكدیگر به دنیا آمد و البته لئوناردو صاحب 17 خواهر و برادر ناشی از رابطه آنها با دیگران بود. لابد احتیاجی نیست كه توضیح بدهیم هیچ یك از این 17 خواهر و برادر حاصل روابط مشروع نبودند و البته علاقه‌ای هم به اثبات آن نداشتند كه واقعیت برایشان چیزی جز عذاب نبود.

وقتی كه پدر لئوناردو در سال 1503 فوت كرد، خواهران و برادران ناتنی او تلاش كردند تا او را از حق‌الارث و دارایی‌های پدر محروم كنند و در آخر هم موفق شدند.


 

لئوناردو اما برنده نهایی این قصه تلخ بود. در مراسم تدفین تنها عمویش جار و جنجال مشابهی بر سر ارث به وجود آمد. دلیل این بود كه عمو املاك و مستغلات و سایر دارایی‌هایش را برای لئوناردو به ارث گذاشته بود. این پیشرفت ناگهانی مقدمه‌ای بود برای موفقیت‌های بعدی از جمع آن برادران و خواهران نامشروع، لئوناردو تنها كسی است كه تا ابد نامش شنیده می‌شود. هنر او همه چیز را تحت تاثیر قرار داد. حتی ماجرای تلخ تولدش را.


 

توماس پاین 1737 تا 1809 و الكساندر همیلتون 1755 تا 1804

نامدارترین بنیان گذاران حكومت جمهوری آمریكا را حتما می‌شناسید. توماس پاین و الكساندر همیلتون هر دو حاصل روابط نامشروع بودند.

پاین همه معرفت و همتش را در پشتیبانی همه جانبه از انقلاب عظیم آمریكا به كار گرفت. از طرفی كتاب‌های او به نام «بر ضد كتاب مقدس» (تورات، انجیل) و مقاله «عصر خرد» همه عالم را منفجر و شوكه كرد. او مجبور شد كه از ترس اتهام به خیانت و وطن فروشی از انگلیس فرار كند. پاین در اواخر عمر هم از فقر و بیچارگی در آمریكا جان باخت.

همیلتون هم فرزند نامشروع یك مستعمره نشین در غرب هندوستان بود اما بعدها خود را به عنوان یك سخنور و مولف طراز اول به دنیا معرفی كرد.

 او عاقبت هم به یكی از رهبران حزب فدرال (مركزی) آمریكا تبدیل شد. تنها بداقبالی او این بود كه توسط شخصی به نام آرون بار به یك مبارزه طلبی حزبی و سیاسی فراخوانده شد و از آن بدتر این كه به پیشنهاد بار جواب مثبت داد. ماجرای او در نیوجرسی در نهایت او را در تنگنای نابودی قرار داد.

 

لارنس عربستان 1888 تا 1935 (Lawrence of Arabia)

فرزند نامشروع یك نماینده كنت نشین (لقب سر داشت) و یك پرستار، با نام «لارنس» به الگو و نمونه‌ای برای نسل دیپلمات‌های بریتانیایی تبدیل شد. مردم غرب تا مدت‌ها او را می‌پرستیدند و عجیب نیست اگر بنویسیم لارنس یك بت بود!

او یكی از سازمان دهندگان مبارز عرب‌ها علیه ترك‌ها در دوران جنگ جهانی اول بود و باعث شورش علیه آن‌ها شد. (او بیشتر از روی اسناد و مدارك مكتوب به مبارزه می‌پرداخت تا در میان نبرد). بعدها هم سیاست پادشاهی بریتانیا او را عاصی كرد و لارنس به مبارزه ادامه داد. چند سال آخر عمر او در تنهایی و به عنوان یك تعمیركار موتورسیكلت جان باخت. خصلت برجسته لارنس دوری از جار و جنجال و خودداری از حضور در انظار بود.

 

اواپرون 1919 تا 1952 (Eva Peron)

سَانیت اویتا ثمره یك رابطه نامشروع میان دو دهاتی (روستایی) در یكی از بخش‌های فقیرنشین آرژانتین بود. او به عنوان یك هنرپیشه زن معروف شد، اما از آنجایی كه او قبل از ازدواج پدرش یوآن پرون و مادرش در سال 1944 به عنوان یك فرزند نامشروع متولد شده بود، هرگز در محافل معاشرتی (اجتماعی) مورد تایید و استقبال قرار نگرفت. با این همه او باید همیشه در محافل و سفرها حاضر می‌شد و این نكته همیشه عذابش داد.

پدر پرون اما یك افسر نظامی عالیرتبه و جویای نام بود كه عاقبت به عنوان حاكم بر تخت حكومت آرژانتین نشست. اوا كه در كنار پدر به سر می‌برد از اینجا به قابلیت‌های خودش پی برد.

پس از این دوران او چند بار برای مقام وزارت دولت كاندیدا شد و در سال 1951 هم عاقبت به عنوان معاون رئیس جمهور برگزیده شد. گرچه بعدها نظامیان پرون را (پدر اویتا) با زور و تهدید وادار به كناره‌گیری كردند.

با این همه اویتا یكی از چهره‌های برجسته موسیقی و سینما بود. محبوبیت او به جایی رسید كه حتی نكاتی مثل روابط صمیمانه‌اش با نازی‌های جنایتكار جنگی و سایر اقدامات سوال برانگیز و مشكوكش چندان به چشم نیاید.

دوشنبه 12/11/1388 - 20:22
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته