• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 244
تعداد نظرات : 32
زمان آخرین مطلب : 4837روز قبل
کامپیوتر و اینترنت
یك شركت ایرانی با نام "ستاره طلا یی شرق" توانسته است به عنوان اولین و تنها صادر كننده گواهینامه های (Secure Socket Layers )SSL در ایران خود را مطرح كند. این امر عاملی شد تا با....آذرنوش مد یر عامل این شركت گفت وگو كنیم و با محصولات و كارهای دیگر این شركت نیز آشنا شویم.

لطفا در مورد سوابق این شركت وفعالیت های آن توضیح دهید؟
شركت ستاره طلا یی شرق از سال 1381 فعالیت خود را در زمینه IT و تجارت الكترونیكی آغاز كرده است و شروع فعالیت آن با ارایه نرم افزار ایمیل فارسی الكترونگار وسایت ایمیل رایگان سرنا به آدرس های http://www. So re n a . c o m و
www. elect ron eg ar . com بوده است . پس از چندی اولین سرویس ثبت دامنه ایران به آدرسwww.sarooj.com

راه اندازی شد وهم اكنون پذ‌ ‌یرای ‌مشتریان متعددی از سراسر كشور هستیم. از دیگر فعالیت های ما طراحی وپیاده سازی سایت ها برای آموزش و پرورش وشهرداری دربرخی از شهرستانهابوده‌ است.

درمورد فعالیت های سایت http://www.iranssl.com توضیحاتی ارایه بدهید؟
ما در جهت فعالیت های گروه فنی ودر راستای هد ف راه اندازی سیستم تجارت الكترونیك توانستیم در مهرماه سال جاری‏ ‏ , پروژه دیگری را به عنوان ایران SSL در سایتی باهمین نام http://www.iranssl.com افتتاح كنیم.

اهمیتSSL از آن جهت است كه سیستم های تجارت الكترونیك, وبانكداری الكترونیك برپایه SSL بنا خواهد شد ودر واقع اولین شرط امنیت در سیستم های مبتنی براینترنت به حساب می آید. اما انكته ای كه بر اهمیت این پروژه می افزایدآن است كه از زمان راه اندازی تكنولوژی SSL در دنیا, كشور ما ایران, همواره از جانب آمریكا وشركت های آمریكایی تحریم شده است.اما با مذاكرات این شركت با comodo, كه سریع ترین مركز ارایه صد ور گواهینامه الكترونیكی است, مشكل تحریم نیز برطرف شده است.

لطفا به طور اختصار سرویس های سایتiranssl راشرح دهید ؟
به طور اختصار می توان كالاهای SSLسایتiranssl را به دو دسته اصلی تقسیم كرد:
1ــ گواهینامه های سمت سرور (Server certificates ) وظیفه این نوع گواهینامه ها تامین ارتباطی ما بین كاربر وسروربرای كاربرجهت جلوگیری از امور معمول سایت است.
2ــ گواهینامه های شخصی (Personal certificates ) این نوع گواهینامه درواقع همان امضای د یجیتالی شخصی است كه علاوه برتایید هویت وی, به صورت الكترونیكی امكان امضای اسناد و مدارك رمز نگاری روی آنها را نیز برای شخص فراهم می سازد. ازموارد مصرف این نوع گواهینامه می توان به حذ ف پنجره های ورود(pass user name and ) در
نرم افزار های تحت وب اشاره كرد. به عنوان مثال می توان به نرم افزار مد یریتی سایتwww.iranssl.com/manage مراجعه كرد.

SSL چیست و به چه دلیل ما باید از آن استفاده كنیم؟
SSL یا همانSocket Layer Secure , یك فن آ وری استاندارد وبه ثبت رسیده برای تامین یك ارتباط ا من میان مرورگر اینترنت و سرور است. این ارتباط امن از تمامی اطلاعاتی كه مابین وب سرور و مرورگر اینترنت (كاربر) ردو وبدل میشود, محافظت میكند تا اطلاعات در ضمن این انتقال , محرمانه و د ست نخورده باقی بماند.SSL یك استاندارد صنعتی است كه توسط میلیون ها وب سایت در سراسرجهان برای برقراری امنیت اشتغال اطلاعات استفاده می شود.برای اینكه یك وب سایت بتواند ارتباطی امن از نوعSSL داشته باشد, گواهینامه SSL ضروری است. استفاده از گواهینامهSSL به مشتریان این امید رامی‌دهد كه شما به امنیت اطلاعات آنها بسیار توجه دارید و این موضوع برای شمابسیار ارزشمند است. آنها به طور مشهودی شاهد امنیت اشتغال اطلاعت خود خواهند برود ودرك می كنند كه این اطلاعات محرمانه و دور از دستدس دیگران خواهد ماند.

بدین وسیله شما به مشتریان خود اطمینان می دهید كه ریسك در تجارت های آنلاین از میان رفته است.

در پایان باید اشاره كنم كه تیم فنی این شركت، آمادگی خود را جهت مشاوره و ارایه راه حل های امن مبتنی برSSL به صورت رایگان اعلام می دارد.


يکشنبه 11/7/1389 - 22:44
کامپیوتر و اینترنت
امروزه اینترنت به یکی از ارکان ارتباطی بین افراد و سازمان ها تبدیل شده است. بسیاری از ما روزانه اطلاعاتی از این طریق می گیریم یا می فرستیم. این اطلاعات از نظر اهمیت با هم تفاوت زیادی دارند. برخی از این اطلاعات مانند اخبار یک سایت اهمیت امنیتی چندانی ندارند، اما در طرف دیگر اسناد شخصی مثل ایمیل ها، رمز حساب های بانکی و ... قرار دارند که دوست نداریم به دست دیگران بیافتند.
اطلاعاتی که در حالت عادی بین کاربران و دنیای اینترنت رد و بدل می شوند، به گونه ای هستند که یک هکر یا خراب کار حرفه ای می تواند آنها را ببیند و برای اهداف خود مورد سواستفاده قرار دهد. مثلا در یک خرید اینترنتی، زمانی که قصد دارید برای پرداخت به حساب بانکی خود وارد شوید، سایت از شما رمزعبور می خواهد. حال اگر سایت مورد نظر فاقد برنامه های امنیتی لازم باشد، ممکن است اطلاعات شما در میانه راه بدون آنکه متوجه شوید، دزدیده شوند و اگر بد شانس باشید چند روز بعد که به حساب تان سر می زنید آن را خالی شده می یابید.

اما احتمال این اتفاق بسیار اندک است، زیرا اکثر حساب های بانکی و سایت هایی از این قبیل که با اطلاعات حساس و مهم در ارتباط اند، معمولا از روش هایی برای رمزگذاری (Encrypt) اطلاعات استفاده می کنند. در این حالت اگر اطلاعات در میان راه دزدیده شوند جای نگرانی نخواهد بود، زیرا شکستن رمز آنها تقریبا غیرممکن است.

اطلاعات معمولاً کی و کجا دزدیده می شوند؟

زمانی که آدرس یک سایت را در مرورگر وارد می کنیم اطلاعات بین کامپیوتر ما و کامپیوتری که سایت روی آن قرار دارد (سرور) در حال رد و بدل هستند. پس اگر بتوانیم به طریقی ارتباط بین کامپیوتر خود و کامپیوتر سرور را امن کنیم اطلاعات ما دزدیده نخواهند شد.

اطلاعات در اینترنت چگونه جابجا می شوند؟

اطلاعات در اینترنت - درست مثل فرستادن یک نامه- به صورت فایل های متنی جابجا می شوند. همان طور که یک نامه از زمانی که در صندوق پست گذاشته می شود تا زمانی که به صاحبش می رسد در دست افراد مختلفی قرار می گیرد، به همان صورت نیز اطلاعات ما توسط سیستم های زیادی دست به دست می شود تا به سایت یا شخص مورد نظر می رسد. اگر اطلاعات به صورت عادی فرستاده شوند، هر کدام از سیستم های بین راه می توانند آنها را ببینند. پس برای جلوگیری از خوانده شدن و سرقت احتمالی، باید آنها را رمزگذاری کرد. با یک مثال مسئله را روشن تر می کنم. فرض کنید می خواهید برای نامزد خود یک نامه بنویسید. اما دوست ندارید افراد خانواده او بتوانند آن نامه را بخوانند. یکی از راه ها این است که نوشته ها را به رمز بنویسید، رمزی که فقط نامزدتان از آن سر در بیاورد! در اینترنت هم برای اینکه هکرها نتوانند اطلاعات را بفهمند، آنها را به رمز در می آورند. یکی از بهترین و متداول ترین روش‌های رمز گذاری اینترنتی، استفاده از پروتکل اس ال ال است.

اس اس ال چیست؟

SSL مخفف کلمه Secure Socket Layer به معنی «لایه اتصال امن» و پروتکلی(مجموعه ای از قوانین) جهت برقراری ارتباطات ایمن میان سرویس دهنده و سرویس گیرنده در اینترنت است که توسط شرکت Netscape ابداع شده.

از این پروتکل برای امن کردن پروتکل های غیرامن نظیرHTTP ،LDAP ، IMAP و ... استفاده می شود. بر این اساس یکسری الگوریتم های رمزنگاری بر روی داده های خام که قرار است از یک کانال ارتباطی غیرامن مثل اینترنت عبور کنند، اعمال می‌شود و محرمانه ماندن داده‌ها را در طول انتقال تضمین می‌کند.

به بیان دیگر شرکتی که صلاحیت صدور و اعطاء گواهی های دیجیتال اس اس ال را دارد، برای هر کدام از دو طرفی که قرار است ارتباطات میان شبکه‌ای امن داشته باشند، گواهی‌های مخصوص سرویس دهنده و سرویس گیرنده را صادر می‌کند و با مکانیزم های احراز هویت خاص خود، هویت هر کدام از طرفین را برای طرف مقابل تأیید می‌کند. البته علاوه بر این تضمین می کند، اگر اطلاعات حین انتقال به سرقت رفت، برای رباینده قابل درک و استفاده نباشد که این کار را به کمک الگوریتم های رمزنگاری و کلیدهای رمزنگاری نامتقارن و متقارن انجام می‌دهد.

ملزومات ارتباط بر پایه اس اس ال

برای داشتن ارتباطات امن مبتنی بر اس اس ال عموماً به دو نوع گواهی دیجیتال اس اس ال، یکی برای سرویس دهنده و دیگری برای سرویس گیرنده و یک مرکز صدور و اعطای گواهینامه دیجیتال(Certificate authorities) نیاز است. وظیفه CA این است که هویت طرفین ارتباط، نشانی ها، حساب های بانکی و تاریخ انقضای گواهینامه را بداند و براساس آن ها هویت ها را تعیین نماید.

رمزنگاری

رمزنگاری (Cryptography) علم به رمز در آوردن (encryption) اطلاعات است. توضیح روش های بسیار پیچیده ای که امروزه برای رمزنگاری استفاده می شود از حوصله این مطلب خارج است، اما برای رفع ابهام، در زیر به یکی از ساده ترین روش های رمزنگاری می پردازیم:

می دانیم که هر حرف در الفبا جایگاهی دارد. مثلا حرف «الف قبل از ب» و «حرف م قبل از ن» قرار دارد.

حال، اگر بخواهید یک جمله را به رمز در آورید. در ساده ترین شکل ممکن، هر حرف را با حرف بعدی خود در الفبا جایگزین می کنید.

یعنی به جای «الف» حرف «ب»، به جای «ب» حرف «پ»، ... ، به جای «ه» حرف «ی» و به جای حرف «ی» حرف «الف» را می گذارید.

با این کار می توان جمله «بابا آب داد» را به جمله بی معنی «پبپب بپ ذبذ» تبدیل کرد که اگر فردی کلید رمز را نداشته باشد، به هیچ وجه از آن سر در نمی آورد.

اس اس ال چگونه کار می کند؟

اس اس ال در واقع پروتکلی است که در آن ارتباطات بوسیله یک کلید، رمزگذاری(Encryption) می شوند. زمانی که قرار است یکسری اطلاعات را به صورت اس اس ال به یک سایت که سرور (server) اش گواهی نامه اس اس ال را دارد (در آدرس سایت https است) ارسال شود. ابتدا باید از یک کلید به عنوان قالبی برای به رمز در آوردن اطلاعات بین خدمات گیرنده (کاربر) و خدمات دهنده (سرور) استفاده شود. برای ساخت این کلید نیاز به چند مرحله هماهنگی به شرح زیر است.

1. وقتی سروری بخواهد پروتکل اس اس ال را فعال کند. ابتدا یک کلید عمومی (Public Key) می سازد.

2. سپس کلید عمومی را همراه با یک درخواست گواهی نامه اس اس ال به یکی از صادرکنندگان این گواهی نامه ها مثل وریساین (Verisign) می فرستد.

3. وریساین نیز ابتدا مشخصات و میزان قابل اعتماد بودن و امنیت سرور را ارزیابی کرده و کلید عمومی را دوباره رمزگذاری می کند و برای سرور می فرستد تا در انتقال اطلاعات خود از آن استفاده کند. به کلید جدید کلید امنیتی (private key) می گویند.

4. حال هر زمان که کاربر بخواهد از طریق پروتکل اس اس ال به این سایت دست یابد، ابتدا کامپیوتر کاربر یک کلید عمومی برای سرور می فرستد (هر کامپیوتری کلید مخصوص به خود را دارد).

5. سرور نیز این کلید عمومی را با کلید امنیتی خود مخلوط کرده و از آن کلید جدیدی می سازد. سپس آن را به کامپیوتر کاربر می فرستد.

6. از این به بعد تمامی اطلاعاتی که بین کاربر و سرور جابجا می شوند با این کلید جدید رمز گذاری می شوند.

واضح است که نیازی به دانستن تمام این جزییات نیست و ما جهت رفع کنجکاوی آنها را آورده ایم. فقط این را بدانید که با استفاده از این سرویس اطلاعات کاملا رمزنگاری و باز کردن آنها تقریبا غیر ممکن است. تنها وظیفه شما به عنوان کاربر این است که از این امکانات استفاده کنید و پروتکل اس اس ال را در مرورگر، ایمیل و دیگر حساب های خود که سرور آن به شما این امکان را می دهد، فعال کنید.

اگر هم یک مدیر سرور هستید، سعی کنید گواهی نامه پروتکل اس اس ال را از صادرکنندگان آن مثل Verisign و Thawte خریداری و در اختیار بازدیدکنندگان خود بگذارید.

چگونه می توان مطمئن شد، یک سایت از اس اس ال استفاده می کند؟

این بخش بسیار ساده اما مهم و حیاتی است. برای این کار ابتدا وارد آن سایت شوید. زمانی که صفحه به طور کامل بارگذاری (load) شد، به ابتدای آدرس آن نگاه کنید. می بایست به جای http حروف https نوشته شده باشد (منظور از حرف s در پایان http عبارت secure است). البته در این حالت یک علامت قفل هم در مرورگر دیده می شود. جای این قفل در مرورگرهای مختلف متفاوت است. در فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر در پایین و سمت راست صفحه، در نوار وضعیت (status bar) و در مرورگرهای سافاری، کروم و اپرا در سمت راست آدرس دیده می شود.

نکته جالب در خصوص این قفل کوچک این است که با دو بار کلیک کردن بر روی آن، می‌توانید مشخصات کامل گواهی اس اس ال سایت مورد نظر را ببینید. مهم‌ترین نکته در خصوص این اطلاعات تاریخ خرید و انقضای این گواهینامه است که باید به آن توجه داشته باشید.

حتی اگر اطلاعات چندان مهمی را رد و بدل نمی کنید، پیشنهاد می کنیم که از اس اس ال استفاده کنید. وقتی سرویسی با امنیت بالا و رایگان در اختیارتان قرار می گیرد، چرا از آن بهره نبرید؟ در زیر چند نمونه از روش های استفاده از این پروتکل را می توانید مطالعه کنید.

مرورگر

در فایرفاکس 3 پروتکل اس اس ال به صورت پیش فرض فعال است. البته برای فعال و غیر فعال کردن این امکان می‌توانید به روش زیر اقدام کنید:

از منوی Tools فایرفاکس، گزینه Options را انتخاب کنید. در پنجره باز شده از سربرگ Advanced بخش Encryption را باز کنید. می بینید که به صورت پیش فرض Use SSL 3.0 تیک خورده است.

Firefox > Tools > Options > Advanced > Encryption

چگونه اس اس ال ایمیل را فعال کنیم؟

اگر خواهان ارتباط ایمیلی امنی هستید، توصیه می کنیم از ایمیل شرکت گوگل که به اختصار جیمیل نامیده می شود، استفاده کنید. در پایین اطلاعات لازم برای فعال کردن پروتکل اس اس ال در جیمیل آورده شده است.

• به جیمیل خود وارد شوید و در کادر بالا در سمت راست دکمه Setting را پیدا کنید (در سمت چپ کلمه Setting، نام جیمیل شما و در سمت راست آن کلمه Help نوشته شده است.). روی Setting کلیک کنید.

• در پنجمین کادر تب General، عبارت Browser connection را پیدا کرده و روی عبارت Always use https کلیک کنید تا انتخاب شود

• به پایین صفحه بیاید و دکمه Save Changes را بزنید.

• حال تمامی ایمیل های شما طبق پروتکل اس اس ال منتقل می شوند.

حساب های بانکی

در ایران همه بانک های ارائه دهنده خدمات بانکداری الکترونیک، از پروتکل اس اس ال استفاده می کنند. گفتیم که برای اطمینان از این موضوع کافی است در صفحات خدمات اینترنتی بانک خود که اطلاعات مهم (مثل حساب کاربری یا رمز ورود) را درج و ارسال می کنید، به آدرس نگاه کنید. باید https در ابتدای آدرس وجود داشته باشد. علاوه براین توصیه می شود با مراجعه به بانک تان، نحوه استفاده امن از خدمات اینترنتی شان را سؤال کنید.

در اینجا نگاهی اجمالی به وضعیت پروتکل اس اس ال در بانک ها ایران می اندازیم.

بانک های صادرات، ملی، ملت، تجارت، اقتصاد نوین، سامان، پارسیان، کشاورزی، صنعت و معدن، توسعه صادرات، پاسارگاد، سرمایه و پست بانک در سیستم خدمات اینترنتی خود از پروتکل اس اس ال استفاده می کنند.

البته بانکداری الکترونیک در ایران چندان هم امن نیست، برای مثال هنگام تألیف این مطلب ما در استفاده از سیستم بانک داری الکترونیک بانک های سپه و مسکن با SSL های منقضی شده روبرو شدیم.

لازم به ذکر است که هدف ما از بردن نام بانک ها فقط کمک به اگاهی و افزایش امنیت خوانندگان گرامی است. تا توجه بیشتری به امنیت ارتباطات خود داشته باشند.

به طور خلاصه همیشه به این موضوع توجه داشته باشید که ارتباطات شما در اینترنت توسط هکرها و کلاهبرداران قابل خواندن و سرقت است. مگر اینکه به صورت امن و رمزنگاری شده منتقل شوند.

بسیار مهم و حیاتی است که هنگام اتصال به سرویس های مهم مانند حساب‌های بانکی، ایمیل و اکانت های مهم تان از SSL استفاده کنید. بنابرای همیشه به ابتدای آدرس این سایت‌ها نگاه کنید و دقت کنید که روی حالتhttps باشند. در غیر این صورت شما نمی‌توانید از امنیت ارتباطات خود اطمینان داشته باشید.


يکشنبه 11/7/1389 - 22:41
سياست
روزنامه رسالت نوشت: مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات و حامی کروبی در انتخابات پارسال که از بیم گرفتاری در چنگال قانون در پی شکایات یکی از همسرانش ناچار به جلای وطن شده و در لندن زندگی می‌کند در مصاحبه‌ای که شبکه خبری العربیه چهارشنبه گذشته با وی داشت در پاسخ به سئوال خبرنگار در خصوص فتوای امام خمینی و همه علمای بزرگ در خصوص مهدور الدم بودن سلمان رشدی به خاطر اهانت گستاخانه به پیامبر اکرم(ص) گفت: من مخالف کشتن سلمان رشدی هستم و معتقدم که باید هر فرد وملتی به عقاید نویسندگان احترام بگذارد!
مهاجرانی در پاسخ به سئوال دیگری درباره اینکه تا چه زمانی در انگلستان خواهد ماند گفت: قصد دارم 10 سال در لندن بمانم و بعد به ایران برگردم. هم‌اکنون خانواده‌ام در لندن ساکن هستند و فرزندانم در اینجا مشغول تحصیل می‌باشند.
وزیر ارشاد دولت اصلاحات در این مصاحبه فاش کرد که یکی از همسرانش به نام جمیله کدیور به عنوان سردبیر سایت جرس مشغول فعالیت است.

يکشنبه 11/7/1389 - 22:33
اخبار
روزنامه "ملت ما" به صاحب امتیازی عبدالحسین روح الامینی و مدیر مسوولی امیر حسین مروی منتشر شد

نخستین شماره روزنامه "ملت ما" به صاحب امتیازی عبدالحسین روح الامینی و مدیر مسوولی امیر حسین مروی منتشر شد.

"ملت ما " 20 صفحه تمام رنگی است و به قیمت 500 تومان انتشار خود را از امروز آغاز کرد.


شنبه 10/7/1389 - 21:22
سياست

امام خمینی (ره): اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود
" ا س ر ا ء ی ل " یک کشور و یا یک سرزمین نیست، بلکه یک رژیم منفور بین اللملی است که مصداق کامل تروریسم جهانی است و خطری است برای بشریت، که هر آنی ممکن است تمام دنیا از این غده سرطانی، آلوده شوند.
متاسفانه این روزها استفاده از کلمه " ا س ر ا ء ی ل " حتی توسط مسلمانان و آنهایی که اصولا وجود این کشور را قبول ندارند به امری عادی تبدیل شده و در گفتگوها و نوشته های خود از سخنرانی مسئولین در صدا و سیما گرفته تا سایتهای خبری و ... از کلمه " ا س ر ا ء ی ل " استفاده می کنیم؛ " ا س ر ا ء ی ل " نامی است که رژیم ضد انسانی صهیونیسم برای شناساندن خود انتخاب نموده و از آنجا که این رژیم ضد بشری همچگونه رسمیتی در بین مسلمانان و آزادگان جهان ندارد لازم است نام آن نیز از اذهان حذف شده تا انشاالله روزی بطور کامل از صحنه روزگار حذف شود.
بر آن شدیم طبق فرموده امام رحمـت الله علیه، نام این رژیم منفور را نیز از صحنه سایبر حذف کنیم و این میسر نمی شود بجز اینکه وبلاگنویسان مسلمان و رسانه های سایبر و حتی رسانه های گروهی از جمله صدا و سیما و تمام نشریه های کشور، دست در دست هم بدهند و به جای کلمه منفور " ا س ر ا ء ی ل ", همان رژیم صهیونیسم و یا رژیم اشغالگر قدس را بکار ببرند زیرا که تلفظ کلمه " ا س ر ا ء ی ل " در اذهان عمومی، یک کشور را تداعی می کند، پس ما نیز نباید در تایید این رژیم منفور با بکار بردن این کلمه در اخبار و نوشته ها و گفتار خودمان، بدون قصد و غرضی آنها را به عنوان یک کشور تایید کرده و در باور خود و نسل آینده نیز این رژیم را با بکار بردن کلمه " ا س ر ا ء ی ل " توسعه بدهیم.
ان شاالله با کمک شما دوستان, روزی شود در موتورهای جستجوگر در عرصه سایبر با جستجو کلمه " ا س ر ا ء ی ل " هیچ نشانی یافت نشود.
پس ما را در راستای نابودی نام " ا س ر ا ء ی ل " و ان شاالله نابودی کامل رژیم اشغالگر قدس با امضاء طومار و همچنین بکار نبردن کلمه " ا س ر ا ء ی ل " کمک کرده تا گام مهمی در این باره برداشته باشیم.

برای امضا طومار به آدرس:

http://www.hefanews.com/world/iran/2913-jonbesh.html

مراجعه نمایید

شنبه 10/7/1389 - 21:3
اخبار
یكی از مجریان شبكه تلویزیونی "سی.ان.ان" آمریكا به خاطر افشاگری درباره دست داشتن اقلیت یهود در مدیریت این شبكه و دیگر رسانه های این كشور، اخراج شد.

از پایگاه اینترنتی روزنامه "واشنگتن پست" نوشت، "ریك سانچز"، كوبایی تبار، در یكی از برنامه های این شبكه از "جان استوارت" كمدین یهودی و مجری یكی از برنامه طنز "سی.ان.ان" انتقاد و از او به عنوان فردی متعصب و خودخواه یاد كرد و گفت، بیشتر كسانی كه این شبكه و دیگر شبكه های تلویزیونی آمریكا را اداره می كنند، افرادی مثل استوارت هستند.

"سی.ان.ان" كمتر از 24 ساعت پس از اظهارت سانچز در باره این كمدین یهودی و تسلط اقلیت یهود بر رسانه های آمریكا، وی را از كار بركنار كرد.

شنبه 10/7/1389 - 20:55
اخبار
 سن بارداری دختران آمریکایی به‌کمتر از 15 سال رسید
 مقامات سیاسی آمریکا درحالی که در مرداب مشکلات اقتصادی و انزوای سیاسی خود گیر افتاده اند،اما دائم نگران وضعیت دختران و زنان ایرانی اند این درحالی است که گزارش های رسمی آمریکا نشان دهنده وضعیت نابه سامان دختران و نوجوانان آمریکایی، در ابعاد متفاوت روحی، روانی، ناامیدی، ناامنی و ... به ویژه در مسائل جنسی است.گزارش رسمی منتشر شده موسسه تحقیقاتی گاتماچر (Guttmacher Institute) اعلام کرده است که نزدیک به نیمی (46درصد) از کل دختران بین 15 تا 19 ساله‌ آمریکایی، دارای سابقه‌ روابط جنسی اند.این در حالی است که کشور های غربی قوانین ازدواج در اسلام برای زیر 18 سال را با شعار «کودک آزاری» مورد سوال قرار می‌دهند! هر چند با توجه به شرایط اجتماعی و اقتصادی و ...، حتی اگر فرهنگ ازدواج در سنین نوجوانی در ایران همگانی شود، باز غیر ممکن است که نیمی از دختران 15 تا 19 ساله ازدواج کنند. بنابر گزارش های رسمی آمریکا در میان دختران مجرد 15 ساله‌ آمریکایی، فقط 13درصد رابطه‌ جنسی را تجربه نکرده‌اند! یعنی 87درصد آنان بدون ازدواج از سابقه‌ رابطه‌ جنسی برخوردارند و تا سن 19 سالگی فقط از هر ده نفر، سه نفر فاقد چنین رابطه‌ای هستند! و البته این رقم طبق گزارش‌های رسمی است که همیشه کمتر از واقعیت بیرونی می‌باشد. حداکثر سن تجربه رابطه جنسی دختران آمریکایی، 17 سالگی می‌باشد، در حالی که حداقل سن ازدواج آن ها 20 سالگی است و این بدان معناست که این عده در معرض حاملگی‌های زودرس و ابتلا به بیماری‌های مقاربتی که شاید یک دهه به طول انجامد هستند. طبق آمار سال 2002 میانگین سن تجربه رابطه جنسی 13درصد از دختران و 15درصد از پسران مجرد، در سنین کمتر از 15 سالگی بوده است. فقط 59درصد از دختران رابطه جنسی خود را با شریک شماره یک جنسی خود (به اصطلاح نامزد) تجربه کرده‌اند، اما بین یک تا سه سال پایان نوجوانی فقط 8درصد آنان با نامزد شماره یک خود بودند که به طور عمده سن آن ها حدود 6 سال بزرگ‌تر از دختر بوده است. بنابر این گزارش،10درصد از دختران و زنان بین 18 تا 24 ساله، اولین رابطه آن ها که قبل از سن 20 سالگی اتفاق افتاده، غیر ارادی بوده است. اگر چه جمعیت 15 تا 24 ساله‌ نماینده تنها یک چهارم جمعیت فعال از نظر جنسی را به خود اختصاص می‌دهند، اما در این رقم 19 میلیون بیمار مقاربتی، که میانگین سالانه آن ها حدود 5/9 میلیون نفر می‌شود، نشان می‌دهد به طوری که 48درصد از نوجوانان و جوانان بین سنین 15 تا 24 سال، مبتلا به انواع بیماری‌های مقاربتی اند. گزارش ها حاکی از آن‌است که هر ساله تقریبا 000/750 هزار نفر از زنان بین 15 تا 19 ساله باردار می‌شوند که طبق آمار رسمی سال 2006، در میان هر 1000 زن بین 15 تا 19 ساله، 715 نفر باردار شده‌اند هرچند که کارشناسان معتقدند نرخ بارداری از سال 1990 به بعد، به خاطر استفاده‌ بیشتر از روش‌های پیش‌گیری کاهش یافته است. این در حالی است که 10درصد از تولد‌های ایالات متحده مربوط به قشر نوجوان آمریکاست و طبق آمار رسمی فقط 59درصد از بارداری‌های زنان بین 15 تا 19 سال به پایان رسیده است. در آمار های رسمی سال 2006 تعداد 420هزارو200 سقط جنین توسط مادران 15 تا 19 ساله به ثبت رسیده و سن به پایان رساندن دوران بارداری زنان 15 تا 19 ساله در این سال به 27درصد کاهش پیدا کرده است. با توجه به این که از هر ده نوجوان فقط 6نفر به هنگام سقط جنین با بزرگ‌تر خود مشورت و تحت نظر آن ها نوزاد خود را سقط می‌کنند، دولت آمریکا تصمیم دارد تا پایان سال 2010، حضور و همراهی یکی از والدین برای سقط جنین را در 38 ایالت اجباری کند.
جمعه 9/7/1389 - 15:34
آلبوم تصاویر
 
 
 
 
جمعه 9/7/1389 - 15:31
آلبوم تصاویر
 
 
 
 
جمعه 9/7/1389 - 15:29
آلبوم تصاویر
 
 
 
 
جمعه 9/7/1389 - 15:27
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته