• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2747
تعداد نظرات : 413
زمان آخرین مطلب : 4295روز قبل
دانستنی های علمی
عید فطرعید فطر بر عموم مسلمین جهان مبارک امروز روزه خوبیه که روزیه خدمون رو از خدابخواهیم 

چه روزی والاتر از فرج  آقا امام زمان.

20:57:33 2008-09-11
چهارشنبه 10/7/1387 - 8:57
دانستنی های علمی
.نقش دعا در تعجیل در فرج. کمتر کسی است که در امور شخصی به ویژه در تنگناهاو هنگام مواجه شدنبا مشکلات. وسختی های زندگی.دست به دعا بلند نکندو با رازو نیاز. نذر و توسل به اولیای الهی از درگاه حضرت احدیت گشایش در امور خود را طلب نکند. نکته مهم این است که ما معمولا در حوائج فردی خویش بر دعاالحاح و اصرار میورزیم و تا استجابتکامل آن. دست از طلب و در خواستبر نمی داریم.ولی به مساله و امر مهم دعا بر تعجیل ظهور امام عصر ارواحنافداهآنگونه که بایدو شاید اهتمام نمی ورزیم غافل از این که این دعا زیبا ترین آرزو و بهترین دعاست.زیرا خیر و سعادت دنیا و آخرت  ما و همه انسانها و نیز گشایشدر امور مادی و معنوی جهانیان. وابسته به امر ظهور امام عصر است. منبع:http://www.niazeemrooz.ir rashidcels@gmail.com   
دوشنبه 8/7/1387 - 22:46
کامپیوتر و اینترنت

بررسی خدمات رایگان تلفن ثابت و فعال سازی آنها

همان طور که اطلاع دارید ، شرکت مخابرات ایران ، خدمات رایگان متنوعی را برای کاربران تلفن های ثابت در نظر گرفته است. اما بسیاری از مردم از این خدمات و نحوه فعال سازی آنها بی خبرند. در این مقاله قصد داریم تمامی این خدمات را معرفی کرده و کدهای فعال سازی هر یک را معرفی کنیم. این خدمات عبارتند از : انتقال مكالمه ، انتظار مكالمه ، شماره‌گیری سریع ، مكالمه از خط اشغال به خطوط دیگر ، سرویس بیدار باش ، سرویس نمایشگر شماره CALLERID و دایورت بعد از 5 زنگ.
 
1-
انتقال مكالمه یا دایورت کردن ( CALL DIVERTING ) :
با این سرویس می‌توانید هنگامی كه با تلفن شما تماس گرفته می‌شود مكالمه را به یك خط دیگر ثابت یا همراه منتقل كنید و عمل دایورت کردن را انجام دهید. این سرویس با هر دستگاه تلفن دكمه‌ای مجهز به سیستم تن انجام شدنی است.برای این کار شما باید کد زیر را در دستگاه تلفن وارد کنید:
# شماره مورد نظر*21*
بعد از زدن این کد صدایی که میشنوید فرق خواهد کرد ، این یعنی اینکه خط شما دایورت شده است.
برای غیر فعال کردن پس از قطع و وصل مجدد گوشی (در این حالت باز همان صدای مخصوص شنیده میشود) عدد #21# را وارد کنید.
در صورتی که مجدد صدای بوق مخصوص را شنیدید ، گوشی را قطع کرده و مجدد وصل کنید. در این حالت خط شما کاملا از حالت دایورت خارج شده است.
2- سرویس انتظار مكالمه یا پشت خطی ( CALL WAITING ) :
هنگام مكالمه شخص دیگری به شما تلفن می‌زند صدای بوق ضعیفی به گوشتان می‌رسد و شما را آگاه می‌كند شما می‌توانید با كمك این سرویس مكالمه اول خود را موقتاً قطع و با نفر دوم مکالمه كنید پس از خاتمه ی مكالمه یا در حین مكالمه می‌توانید مجدداً با شخص اول به صحبت خود ادامه دهید.
برای استفاده از این سرویس شما باید بهنگام شنیدن صدای بوق ضعیف با فشار دادن دکمه "FLASH" در تلفنهای دیجیتال و با "قطع و وصل کردن" در تلفنهای آنالوگ با شخص دوم تماس برقرار کنید.
برای بازگشت به گفتگوی اول میتوانید همین کار را تکرار کنید.
 
3- شماره‌گیری سریع ( SPEED DEALING ):
برای اجتناب از وقوع اشتباه در شماره‌گیری و صرفه جویی در وقت با دادن شماره های دو رقمی به حافظه مخابرات میتوانید از این سیستم بهره ببرید. این سرویس با هر دستگاه تلفن دكمه‌ای مجهز به سیستم تن انجام شدنی است.
برای استفاده از این امکان باید دستور زیر رو بکار ببرید :
برای ایجاد کد دو رقمی :
# شماره مورد نظر* کد دو رقمی *51*
بعد از وارد کردن این دستور حالا شما میتونید بعد از برداشتن گوشی با زدن کد دو رقمی** شماره ای رو که قبلا به آن داده اید را شماره گیری کنید.
برای حذف یک شماره از یک کد دو رقمی و تغییر آن میتوانید از دستور زیر استفاده کنید :
# کد دو رقمی *51*
برای غیر فعال کردن همه این کدهای دو رقمی باید از کد #55# استفاده کنید.
4- انتقال مكالمه از خط اشغال به خطوط دیگر ( CALL FORWARDING) :
برای این كه تماس گیرندگان با بوق اشغال مواجه نشوند ، می‌توانید یك یا چند شماره تلفن خود را به مركز تلفن مربوط اعلام كنید كه در صورت اشغال بودن هر یك از شماره‌ها ارتباط به طور خودكار به شماره‌های بعدی منتقل شود.
این سرویس با هر دستگاه تلفن دكمه‌ای مجهز به سیستم تن انجام شدنی است.
برای استفاده از این حالت باید بعد از برداشتن گوشی کد #43* رو بزنید .
برای غیر فعال کردن این حالت باید کد #43# را وارد کنید.
5- سرویس بیدار باش :
با اشتراك این سرویس زنگ تلفن در ساعت مشخص شده به صدا در می‌آید .
این سرویس با هر دستگاه تلفن دكمه‌ای مجهز به سیستم تن قابل انجام می باشد .
برای استفاده از این حالت باید از روش زیر استفاده کنید:
ابتدا *55* رو بزنید بعد به ترتیب ساعت و دقیقه را وارد کنید و در آخر # را بزنید.
مثلا میخواهیم در ساعت 14:38 تلفن زنگ بزند ، این کد را میزنیم :
1438#*55*
برای غیر فعال کردن این سرویس باید کد #55# را وارد کنید.
6- سرویس نمایشگر شماره CALLERID :
در این سرویس شما کافی است یک دستگاه شماره انداز یا یک تلفن مجهز به نمایشگر شماره تلفن را خریداری کنید و با استفاده از آن میتوانید شماره را دریافت کنید. این سرویس نیازی به کد فعال سازی ندارد.
7- دایورت بعد از 5 زنگ :
با استفاده از این سرویس شما میتوانید کاری کنید تا بعد از 4 بار زنگ خوردن گوشی و جواب ندادن به گوشی در زنگ 5 ام تلفن روی شماره ی دیگری دایورت شود.
برای استفاده از این سرویس شما باید از کد زیر استفاده کنید:
# شماره مورد نظر*65*
طبق معمول برای غیر فعال کردن این امکان باید کد #65# رو وارد کنید.

دوشنبه 8/7/1387 - 11:16
کامپیوتر و اینترنت

معنای فضای مجازی و ویژگی های آن


نوربرت وینر- بنیانگذار علم سایبرنتیک - در کتاب" سایبرنتیک و جامعه" می گوید که سایبرنتیک از واژه یونانی کوبرنتس (KUBERNETS) به معنای سکاندارکه منشا آن واژه انگلیسی گاورنر (GOVERNER) است، اقتباس شده است. وی معتقد است که پیش از آن نیز این واژه در سده 19 توسط آمپر در اشاره به مفهومی که در علوم سیاسی مورد استفاده قرار گرفته است. در تعریف سایبرنتیک، وینر ارتباط گیری و کنترل را به طور توامان دخیل دانسته چرا که معتقد است زمانیکه فرد با شخص دیگری در حال برقراری ارتباط است و پیامی را برای او می فرستد و طرف مقابل پیام وابسته ای را به فرد باز می گرداند که حاوی اطلاعاتی است که در آغاز در دسترس او بوده، این فرآیند ملزم میزان خاص از کنترل طرفین بر ارتباط و آگاهی از پیام است.
در فرهنگ علوم اجتماعی گولدوکولب نیز سایبرنیتک بدین گونه تعریف شده است: " سایبرنتیک به مجموعه ای از نظریه ها و پژوهش ها اشاره می کند که توجه خود را به انسان ها، ارگانیسم های دیگر و ماشین ها معطوف کرده اند. کانون توجه نظریه ها و پژوهش های یاد شده عبارت است از:الف- خود نگه دار و خود کنترلی بودن دستگاه های مکانیکی و ارگانیک از راه دستگاه های از راه فرآیند باز خورد، ب- پیام رسانی و تبادل اطلاعات در دستگاه های مکانیکی و اندامی. در مجموع می توان گفت که سایبرنتیک امروزه موضوعی میان رشته ای است و از آن در علوم بسیار متعددی مثل ریاضیات، الکترونیک، زیست شناسی، جامعه شناسی، روان شناسی، ارتباطات و غیره در جهت شناخت و مطالعه رفتارها، بازخوردها و پاسخ در هر سیستمی استفاده می شود. تا کنون نیز ترکیب هایی بی شمار و مشتقات متعددی از این کلمه ساخته شده که همگی پیوند سایبر را با خود به همراه دارند. یکی از این ترکیبات فضای مجازی یا همان فضای سایبرنتیک است.
فضای مجازی برای نخستین بار توسط ویلیام گیمسبون- نویسنده کانادایی رمان های علمی- تخیلی- در سال 1982 مورد استفاده قرار گرفت. فضای مجازی برای گیبسون در حقیقت فضایی تخیلی است که از اتصال رایانه هایی پدید آمده است که تمامی انسان ها، ماشین ها و منابع اطلاعاتی در جهان را به هم متصل کرده اند. این معنا به صورت تقریبی مشابه معنایی است که ما امروزه از کاربرد لفظ فضای مجازی در نظر داریم. کینزا فضای مجازی را برای مثال محیطی بر ساخته از اطلاعات نامرئی- اطلاعاتی که می تواند اشکال مختلفی به خود بگیرد- تعریف می کند. وی برای کمک به فهم این مفهوم سازی و ارائه یک تصویر خوب و مناسب از فضای مجازی به تعریف اجزای فضا از طریق اینترنت می پردازد.
فضای مجازی را می توان برای توصیف تمام انواع منابع اطلاعاتی موجود شده از طریق شبکه های رایانه ای به کار برد، در حقیقت فضای مجازی نوع متفاوتی از واقعیت مجازی و دیجیتالی است که توسط شبکه های رایانه ای هم پیوند تامین می شود که با اندکی مسامحه می توان آن را مترادف با شبکه جهانی اینترنت دانست. اندرسون واقعیت مجازی را "واقعیت خلق شده توسط رایانه" می داند، واقعیتی که از آن رو مجازی یا مصنوعی است که در دنیای واقعی محیط مادی، مکانی را اشغال نکرده و در اذهان کاربران در نتیجه تعامل با واسط الکترونیکی وجود دارد. واقعیت مجازی واقعیتی است که وجود فیزیکی نداشته توسط نرم افزار تولید می شود. فضای سایبر یا مجازی ترکیبی از دو مفهوم، مجزا است که در کنار هم مفهوم واحدی را خلق کرده اند، بنابراین بهتر است برای درک این مفهوم نخست این مفهوم واحد را شکسته و جزء به جزء بررسی کرده و سپس مجدداً آنها را در هم ادغام کنیم.
کار را با واژه سایبر آغاز می کنیم. این واژه از ریشه یونانی لغت کنترل گرفته شده و به طور ترکیبی در واژه سایبرنتیک به کار رفته است. همانطور که پیش از این نیز گفته شد مفهوم سایبرنتیک دلالت بر سیستم های کنترلی ابر تکنولوژی های رایانه های به هم پیوسته، تکنولوژی جدید و واقعیات مصنوعی با راهبردهای دستیابی و کنترل سیستمی دارد.
کاربرد دیگر واژه سایبر در ارتباط با مفهوم دیگری تحت عنوان "ارگانیسم سایبر یا سایبرارگ" است. این واژه دلالت بر امتزاج ماشین و ارگانیسم انسانی و حاصل پیوند بین طبیعت، جامعه و تکنولوژی است.
مفهوم دوم به کار رفته در واژه فضای مجازی، مفهوم فضا است. معمولاً مفهوم فضا در مقایسه با مفهوم مکان توصیف و تعریف می شود و بدون شک نخستین وجه تمایزی که در جریان مقایسه مکان و فضا برجسته است، سطح انتزاع این دو مفهوم است. فضا در مقایسه با مکان مفهومی بسیار انتزاعی و به سختی قابل تصور بوده به طوریکه درک این مفهوم بدون واسطه درک مکان برای ما موجودات فیزیکی غیر ممکن است. در حقیقت همانطور که گل محمدی در کتاب جهانی شدن، فرهنگ و هویت در مقایسه مکان با فضای بیان می دارد، در حقیقت فضا دال بر همه جا و مکان دلالت بر جایی معین است و از همین رو است که تصور همه جایی بسیار دشوارتر از جایی خاص است. مکان دارای محتوا است ولی فضا نوعی خلاء است، مکان دارای دو بعد است در حالیکه فضا مفهومی سه بعدی است. مکان مفهومی مرزپذیر و قابل محدود شدن اما فضا مفهومی مرکز و تا حدودی نامتناهی است. مکان همواره به تثبیت و تصلب گرایش دارد ولی فضا به سیالیت و رها شدگی. تمام خصوصیات ذکر شده را می توان ویژگی فضای مجازی، جزءلاینفک آن و ناشی از فضا بودگی آن دانست در حقیقت درک مفهوم فضای مجازی بدون درک مفهوم فضا و اهمیت آن در جهان امروز بی معنا است. در حقیقت فضای مجازی مانند هر فضایی دارای موقعیت جغرافیایی، فیزیکی یا محدوده سرزمینی خاص نیست ولی با این وجود نوعی واقعیت برجسته در جهان معاصر است، چرا که ما کنشگران انسانی هر روزه در آن دست به عمل می زنیم با آن در تعامل هستیم، از آن یاری می طلبیم و با او به داد و ستد اطلاعات می پردازیم. مایکل بندیکت، فضای مجازی را به عنوان جهانی نو و موازی با جهان واقعی و مخلوق رایانه های جهان و ارتباط های بین آنان تعریف می کند. جهانی (یا فضایی) که در آن انباشت جهانی از دانش، سرگرمی، شاخص ها، مقیاس ها، کنش ها و از همه پراهمیت تر انباشتی از عاملان انسانی تغییر یافته و دگرگون شده، شکل یافته است.
در هر حال فضای مجازی در هر تعبیری و با هر تعریفی، قلمرویی وسیع، بدیع و بکر است که برای ساکنان خود امکانات، آزادی ها، فرصت ها، دلهره ها، آسیب ها و محدودیت های نوینی را به همراه دارد. اهمیت این قلمرو تا حدی است که امروزه برخی اندیشمندان صحبت از دو جهانی شدن دنیا معاصر می کنند. همانطور که جبل عاملی در مقاله ای تحت عنوان "جهانی شدن ها" مفاهیم و نظریه ها" می گوید: پارادایم دو جهانی شدن ها نگاهی است که در درجه اول بر تمایز بین جهان مدرنیته و جهان جهانی شده تاکید می کند و در درجه بعد به تبیین و متمایز کردن دو جهان موازی و در عین حال به هم آمیخته واقعی و مجازی می پردازد.
با این نگاه مهمترین تغییر جهان معاصر که بنیان تغییرات آینده جهان را می سازد، رقابتی شدن جهان واقعی و جهان مجازی است. ظهور جهان جدید یعنی جهان مجازی، بسیاری از روندها و نگرش ها و ظرفیت های آینده جهان را تحت تاثیر خود قرار می دهد. این جهان در واقع به موازات و گاه حتی بر جهان واقعی مسلط شده و عینیت واقعی پیدا می کند. این دو جهان دارای داد وستدهای بیشماری با یکدیگر هستند. جهان واقعی با خصایصی مانند جغرافیا داشتن، دارای نظام سیاسی خاص بودن، محبوس بودن، طبیعی بودن و غیره از جهان مجازی متمایز می شود و جهان مجازی نیز در مقابل با خصیصه هایی مثل بی مکانی، فرازمان بودن، تکثر داشتن، قابل دسترس بودن همزمان و غیره از جهان واقعی به طور نسبی جدا می شود. از نظر عاملی مهمترین تغییری که فضای دو جهانی یا به عبارتی دیگر ظهور فضای مجازی و در پرتوی آن شکل گیری جهان مجازی به وجود آورده، تغییر در روابط انسانی است؛ جایگزینی روابط چهره به چهره سنتی با روابط مجازی با واسطه رایانه، شاید مهمترین بخش این تغییر است که در جای خود بیشتر بدان خواهیم پرداخت.

 

 


 

دوشنبه 8/7/1387 - 11:14
شعر و قطعات ادبی
علت پیری هرچند پیرو خسته دل و نا توان شدم       هر گه که یاد روی تو کردم جوان شدمشکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا      بر منتهای همت خود کامران شدمای گلبن جوان بر دولت بخور که من         در سایه تو بلبل باغ جهان شدم

اول زتحت و فوق وجودم خبر نبود             در مکتب غم تو چنین نکته دان شدم

 

 

rashidcels@gmail.com

 

 

23:01:39 2008-09-09

 
دوشنبه 8/7/1387 - 11:1
دانستنی های علمی
 طرز تهیه کلوچه کره ای مواد لازم. نمک 2/1قاشق چایخوری سر صافمایه خمیر ترش یک قاشق غذا خوریشکر برای خمیر ترش یک غاشق مربا خوریشیر یک پیمانهشکر برای شیر 7 قاشق چای خوریکنجد برای روی آنتخم مرغ یک عددکره 40گرمآرد سفید مقداری که خمیر به دست نچسبدوانیل2/1 قاشق چایخوریآب ولرم نصف پیمانه طرز تهیه:در یک ظرف پلاستیکس آب ولرم و نمک. شکر.وخمیر ترش را باهم مخلوط میکنیمو درب ظرف را زده و به مدت یک ربع صبر میکنیم. تا کف کند و با لا اید.شی ولرم . وکره آب شده با شکر . تخم مرغ را با هم زن زده و به واد اظافه می کنیم. ارد الک شده را در چند مرحله به مواد اظافه میکنید.و با دست به ارا می ورز میدهیم.این خمیر نباید به دست بچسبدو همین خیلی مهم است.نباید خمیر سفت شود.یک تا بیست دقیقه خمیر را مالش میدهیم.و در یک کیسه نایلونی میگذاریم.و رویش را می پوشانیم.تا دو برابر شود.گلوله ای کوچک بر میداریم .گلوله را بر میداریم و مانند کلو چه ان را در سینس اغشته به رو غن و چرب پهن میکنیم.یک زرده تخم مرغ و یک غاشق شیر را مخلوط میکنیم و با فرچه رو ی کلوچه ها می کشیموکنجد را روی آن می پاشیم .به مدت 20دقیقه روی آنها را می پو شانیم تا دو باره با لا بیا ید.سینی را در فر از قبل گرم شده باحرارت 175 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح نانها طلائی و پخته شود.سپس بیرون آورده و برای نرم ماندن آن را درو ظرف در دار نگه میداریم.  نکته:     هنگام پختن یک کاسه آب در طبقه پائین فر قرار می دهیدتا نانها خشک نشود.  rashidcels@gmail.com 23:00:27    2008-09-09 
دوشنبه 8/7/1387 - 10:59
دانستنی های علمی
قشنگ ترین اسامی ایرانی  1       .آرمان. آرمین. آرمیتا. آریا. آریافر. آریا مهر. آرین. آزاد.آزیتا.آفرین. آکو.آنا. آناهیتا. آونگ2       .با بک .با پوک.باربد.بارمان.بامداد.بامشاد.بختیار.برانوش.برزین.برمک.بکتاش.بوژان.بهداد3       . پارسا. پاکتن. پدرام. پرتو. پردیس. پرهام . پرنیا. پروین. پریسا. پر یوش.پوپک. پونه. پویا4       . تابان دخت. تاجی . تارا . تاویا. ترانه. تناز. توران. تورج. تینا. توژال.تینو. توران دخت. 5       . جهان بخش. جهان دار.جهانگیر. جهان دخت. جویا جابان . جامین. جمشید . جریره . جاوید. قسمت اول.  
دوشنبه 8/7/1387 - 10:58
دانستنی های علمی

درطی روز آیا کمی به این کلمات فکر کردید؟

راستگوئی.

ایمان.

دیدو بازدید.

خوش رفتاری.

خوش کرداری.

اعمال.

تکلیف.

اگه فکر می کردیم که گنه کار نبودیم.

 

rashidcels@gmail.com

21:49:51  2008-09-09  

دوشنبه 8/7/1387 - 10:49
محبت و عاطفه

من که نیستم ببینم رخ زیبای تورا

من که نیستم ببوسم خم ابروی تورا

حال دگر آن دنیا گلستان میشود

دل شیطانیان از نوره تو خون میشود.

14:01:322008-09-09

دوشنبه 8/7/1387 - 3:0
رويا و خيال

فکر میکردم بزرگ شدم.

فکر میکردم آدم شدم .

فکر میکردم همیشه زندم.

فکر میکردم پولدار میشم.

فکر میکردم نمیمیرم.

فکر میکردم بی گناهم.

فکر میکردم از همه قوی ترم.

فکر میکردم از همه مرد ترم.

فکر میکردم عاشقم.

فکر میکردم نادمم.

فکر میکردم ذاکرم.

فکر میکردم عابدم.

فکر میکردم شاکرم.

فکر میکردم خادمم.

فکر میکردم لایقم.

فکر میکردم رائفم.

فکر میکردم خوشگلم.

فکر میکردم صاحلم.

فکر میکردم صاحبم.

 

ولی فکر نمی کردم اگه فکر میکردم این همه غفلت نمی کردم؟

 

 

اگه این فکرارو نمی کردم بزرگ میشدم آدم می شدم ولی دیگه.......

13:30:072008-09-09

rashidcels@gmail.com

 

 

دوشنبه 8/7/1387 - 2:30
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته