• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 648
تعداد نظرات : 191
زمان آخرین مطلب : 5925روز قبل
کامپیوتر و اینترنت



سرویس اخبار خارجی ایتنا - بیست و پنج سال قبل اولین گوشی موبایل یعنیMotorola DynaTAC 8000X توسط تیمی به رهبری دکتر Martin Cooper مدیر بخش سیستم‌های شرکت موتورولا و فردی که افتخار ساخت اولین گوشی تلفن موبایل متعلق به وی می‌باشد،ساخته شد.

اولین تماس تلفنی گرفته شده با این گوشی در نمایشی تبلیغاتی از محل Soldier Field واقع در شیکاگو برقرار گردید.
طی آن تماس Bob Barnett مدیر شرکت Ameritech Mobile Communications (که اینک Verizon Wireless نام دارد) با نوه الکساندر گراهام بل تماس گرفت.


وزن این گوشی نیز 800 گرم بوده است.
این گوشی مجهز به یک صفحه نمایش LED از نوع نوری و برنگ قرمز بوده که تنها قادر به نمایش شماره‌های گرفته شده بود و از امکانات پیام کوتاه نیز در آن گوشی خبری نبود.

قیمت DynaTAC 8000X در آنزمان 3995 دلار بوده و علاوه بر آن مالک می‌بایستی ماهیانه مبلغ 50 دلار را برای استفاده از سرویس پرداخت می‌نمود.
هزینه تماس نیز 40 سنت برای هر دقیقه در ساعات پیک و 24 سنت در دیگر اوقات دریافت می‌گردید.

باوجود قیمت بالائی که این گوشی و سرویس مربوطه در آن زمان داشته‌اند اما در طی سال اول 12 هزار مشترک از شبکه موبایل استفاده می‌کردند.
شبکه‌ای که اینک با گسترش برق‌آسای خود در سرتاسر جهان میلیاردها نفر را به یکدیگر متصل می‌نماید.
DynaTAC 8000X حدود ده اینچ طول داشته و دارای یک آنتن دو اینچی فابل انعطاف می‌باشد.

دوشنبه 29/7/1387 - 18:17
موبایل

با EvaPhone می‌توانید از طریق کامپیوتر تماس های رایگان تلفنی (Free PC2Phone Call) به اکثر نقاط دنیا داشته باشید. البته نه تماس های طولانی بلکه نسبت به کشور تلفن مقصد محدودیت زمانی وجود دارد. فقط کافیست وارد سایت EvaPhone شوید و شماره تلفن مقصد را وارد کنید و روی دکمه‌ی سبز کلیک کنید. بعد از چند ثانیه صدای بوق تلفن را می‌شنوید و می‌توانید با کیفیت بسیار عالی صحبت کنید. (برای استفاده از این سرویس به Adobe Flash Player 9 یا بالاتر نیاز دارید)



بزرگترین مزیت این سرویس بعد از مجانی بودنش این است که تمامآ از روی وب اجرا می‌شود و نیاز به دانلود ، نصب و یا ثبت نام ندارد.

این سرویس برای مکالمه های طولانی نیست ، از یک سرویس رایگان هم نمی‌شود چنین انتظاری داشت اما برای مکالمات نسبتآ کوتاه مثلآ ۶ - ۷ دقیقه کافی است به نظر من ۶ - ۷ دقیقه اگر زیاد نباشد کم هم نیست.

مثلآ می‌توانید با کانادا ۸:۳۱ دقیقه ، با آمریکا ۶:۲۹ دقیقه با انگلیس ۲:۴۶ دقیقه و با استرالیا ۳:۳۴ دقیقه به رایگان صحبت کنید. برای دیدن لیست کامل محدودیت های زمانی این صفحه را ببینید.

کشور ایران هم در لیست وجود دارد ولی من هنگام برقراری تماس با پیغام عدم پشتیبانی مواجه شدم البته این موضوع برای ما که خودمان در ایران هستیم زیاد مهم نیست چون ما عمومآ از این سرویس برای تماس با جایی خارج از ایران استفاده می‌کنیم.

دوشنبه 29/7/1387 - 18:11
دانستنی های علمی
جان دالتون از پیشگامان توسعه تئوری اتمی مدرن
منبع: دیباچه کتاب:
John Dalton and the Rise of Modern Chemistry by Henry Roscoe
يکشنبه 28/7/1387 - 17:12
خواستگاری و نامزدی
مومن ابتدا سلام می کند ولی منافق منتظر سلام دیگران است . حضرت محمد ( ص)
يکشنبه 28/7/1387 - 17:6
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

 

  

 

 

www.hamtaraneh.com

www.hamtaraneh.com

يکشنبه 28/7/1387 - 16:43
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

بعضی وقت ها رفتار های رو از حیوانات میبینیم که برامون تعجب اوره. میمونی که برای بچه ببر ها مادری میکنه و این کار رو با عشق و علاقه انجام میده.

http://i35.tinypic.com/ff0bci.jpg

http://i38.tinypic.com/169ooxk.jpg

يکشنبه 28/7/1387 - 16:41
ورزش و تحرک

 

تماشاچیان و طرفداران تیم ملی ایران
تماشاچیان و طرفداران تیم ملی ایران

شادی تماشاچیان پس از به ثمر رسیدن گل تیم ملی ایران

طرفداران تیم ملی ایران

هواداران تیم فوتبال کره شمالی در ورزشگاه آزادی تهران

 

 دیدار تیم های ملی ایران و كره شمالی/ علی پروین

علی دایی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران

 

دیدار تیمهای ایران و كره‌شمالی از سری مسابقات مقدماتی جام جهانی

دیدار تیمهای ایران و كره‌شمالی از سری مسابقات مقدماتی جام جهانی

يکشنبه 28/7/1387 - 16:18
خاطرات و روز نوشت

یکی از بهترین اشعار وایتمن این است:

هنگامی که سخنان دانشمند را شنیدم،

هنگامی که دلایل و ارقام در قالب ستونهایی در مقابلم صف کشیدند،

هنگامی که جدول ها و نمودارها را دیدم که باید ضرب، تقسیم و تفریق می شدند،

هنگامی که نشسته بودم و به اختر شناس گوش می دادم که با شور و شوق سخنرانی می کرد،

چقدر زود و بی دلیل خسته و کسل شدم

برخاستم، بیرون زدم و از دیگران فاصله گرفتم

ور در هوای مرطوب و پر رمز و راز شبانگاهی

گاه و بی گاه به سکوت کامل ستارگان در آسمان نگریستم.

 

 

گمان می کنم بسیاری با خواندن این سطرها به خود بگویند” کاملا درست است! علم با تقلیل همه چیز به اعداد و جدول ها و اندازه گیری ها، فقط زیبایی همه چیز را می ممکد! چرا وقتی می توانم بروم بیرون و به ستارگان نگاه کنم، باید همه ی این مزخرفات را یاد بگیرم؟” تا وقتی که ضروری نباشد این دیدگاه بسیار مناسب خواهد بود، ولی از نظر زیبایی شناختی کاملا غلط است که سعی کنیم هر مفهوم دشوار در علم را دنبال کنیم. در عوض می توانید فقط نگاهی به آسمان شب بیندازید و زیبایی زودگذری را حس کنید و آنگاه به باشگاه شبانه بروید!

مسئله همین جاست که وایتمن نیز از آن صحبت می کند. ولی شاعر بیچاره چیز بهتری نمی دانست. من منکر زیبایی آسمان شب نیستم. خودم گاهی در یک دشت ساعتها به ستارگان نگاه می کنم و زییبایی شان مرا شگفت زده می کند.

ولی آنچه که می بینم، آن نقاط نسبتا درخشان نور، همه زیبایی نیست که وجود دارد. آیا باید با عشق به یک برگ خیره شده و مشتاقانه از جنگل غافل بمانم. آیا باید از دیدن نقش خورشید بر یک ریگ ، دانش مربوط به آن را نادید بگیرم؟ آن نقاط نورانی در آسمان که ما آنها را سیارات می نامیم، خود دنیاهایی هستند. دنیاهایی با جو ضخیم از دی اکسید کربن و اسید سولفوریک، وجود دارند. دنیاهایی از مایع داغ قرمز رنگ با توفانهای مهیب که کل زمین را می توانند در خود ببلعند؛ دنیاهایی با بیابانهای صورتی و متروک- هر کدام با زیبایی غیر عادی غیر زمینی، که اگر آنها را در آسمان شب رصد کنیم فقط نقاطی نورانی هستند.

دیگر نقاط ستارگان هستند که در مقایسه با سیارات، خورشیدهایی چون خورشید ما هستند؛ برخی از آنهاکه هزار برابر خورشید ما می درخشند، عظمتی غیر قابل قیاس با آن دارند؛ برخی فقط زغالهای داغ قرمزی هستند که انرژی شان را به طور آهسته از دست می دهند. برخی از آنها اجرام فشرده ای هم جرم خورشید هستندکه به صورت توپی کوچکتر از زمین متراکم شده اند. برخی فشرده تر هستند و جرمشان در حجمی به اندازه یک سیارک متراکم شده است؛ میدان گرانشی شدیدی دارند و همه چیز را به سمت خود می کشند و هیچ چیزی پس نمی دهند؛ جرم به سمت حفره ای می پیچد و توفانهای پرتو ایکس بیرون می دهد.

ستارگانی هستند که بی وفقه در یک تنفس کیهانی می تپند. و نوع دیگری که سوختشان را به مصرف رسانده اند؛ منبسط و قرمز شده و سیاراتشان را (اگر داشته باشند)، در بر می گیرند.( میلیونها سال بعد خورشید منبسط شده و زمین را می سوزاند، خشک می کند، می سوزاند و به صورت گاز آهن و سنگ بدون هیچ نشانی از حیات ، که زمانی وجود داشته ، تبخیر می کند. و برخی ستارگان در یک دگر گونی عظیم منفجر می شوند، که پرتو های کیهانی به شدت پرتاب می شوند.آنها با سرعتی نزدیک نور، هزاران سال نوری را تا رسیدن به زمین طی می کنند و نیروهای حرکتی را از طریق تکامل همراه با تغییر، فراهم می آورند.

بخشی از معدود ستارگانی که می بینیم، کاملا آرام به نظر می رسند( حدود ۲۵۰۰ عدد و نه بیشتر حتی در تاریک ترین و تمیز ترین شب) . آنها شامل گروه عظیمی هستند که نمی توانیم ببینیم. این تقریبا ۳ میلیارد ستاره در فضا عدسی را درست می کنند. این عدسی، کهکشان راه شیری، به طور گسترده ای کشیده می شود که نور با سرعتی ۱۸۶۲۸۲ مایل در ثانیه، ۱۰۰ هزار سال طول می کشد تا از یک طرف به طرف دیگر برسد. راه شیری حول مرکز چرخش پایا و عظیمی می چرخد- که یک دور آن دویست میلیون سال طول می کشد. و نیز خورشید و زمین و خود ما همگی با آن می چرخیم.

فراسوی کهکشان راه شیری تعداد بیشتری ازکهکشانها به خوشه کهکشانی خود مقید هستند. بیشتر آنها کوچک و از چند میلیارد ستاره تشکیل شده اند. ولی کمینه یکی از آنها ، آندرومدا، دو برابر کهکشان ماست.

فراسوی خوشه محلی ما دیگر کهکشانها و دیگر خوشه ها هستند. برخی خوشه ها از هزاران کهکشان شکل گرفته اند. آنها دور تر و دورتر از تیررس بهترین تلسکوپ های ما هستند که هیچ نشان مرئی از انتها ندارند- شاید یک صد میلیارد عدد از آنها. و مراکز پرنور تعداد بیشتر و بیشتری از کهکشانها را می یابیم- مراکز ی با انفجارهای بزرگ و گسیل تابش، یادآور مرگ شاید میلیونها ستاره باشد. حتی مرکز کهکشان خودمان، چنین است، که از دید ما ،با ابرهای عظیم غبار و گاز که بین ما و مرکز سنگین راه شیری پوشیده مانده است.

برخی کهکشانها بسیار نورانی هستند، به طوریکه از فواصل میلیاردها سال نوری هم دیده می شوند. فواصلی که خود کهکشانها به تمامی دیده نمی شوند بلکه فقط مراکز روشن ستارگان، منابع انرژی بر ما معلوم می شوند- اختروش ها. برخی از آنها بیش از ۱۰ میلیارد سال نوری از ما فاصله دارند. همه این کهکشانها در انبساط عظیم عالم به سرعت از همدیگر دور می شوند ؛ این انبساط بیش از ۱۰ میلیارد سال قبل آغاز شده و همچنان ادامه دارد. زمانی کل ماده در عالم در یک کره کوچک بود و با عظیم ترین فروپاشی قابل تصور کهکشانها شکل گرفتند.

ممکن است عالم همواره منبسط شود یا روزی کاهش یافته و انقباض آغاز کند تا دوباره کره ی کوچکی شکل گیرد و این بازی دوباره تکرار شود. به طوری که کل عالم در یک تنفس ، منبسط و منقبض شود که شاید یک تریلیون سال طول بکشد.

کل این منظره - بسیار فراتر از مقیاس قابل تصور بشر- با کار هزاران منجم فرهیخته ممکن شده است؛ همه ی آن. هر آنچه که پس از مرگ وایتمن در ۱۸۹۲ کشف شد، و بیشتر آن در ۲۵ سال گذشته بوده است. در حالی که شاعر بیچاره هرگز تصور نمی کرد هنگامی که به ستارگان آرام می - نگریسته ، چه زیبایی محدود و احمقانه ای را درک می کرده است.

در هر حال ما می دانیم یا فرض می کنیم می دانیم، که این زیبایی نامحدود همچنان در آینده باید کشف شود- آن هم توسط علم.

آیزاک آسیموف
شنبه 27/7/1387 - 21:57
آموزش و تحقيقات

بمب اتمی سلاحی است كه نیروی آن از انرژی اتمی و بر اثر شكاف هسته (فیسیون ) اتمهای پلوتونیوم یا اورانیوم ایجاد می شود .در فرآیند شكافت هسته ای ، اتمهای ناپایدار شكافته و به اتمهای سبكتر تبدیل می شوند .
نخستین بمب از این نوع ، در سال 1945 م در ایالات نیو مكزیكو در ایالات متحده آمریكا آزمایش شد . این بمب ، انفجاری با قدرت 19 كیلو تن ایجاد كرد ( یك كیلو تن برابر است با انرژی اتمی آزاد شده 190 تن ماده منفجره تی . ان . تی انفجار بمب اتمی موج بسیار نیرومند پرتوهای شدید نورانی ، تشعشعات نفوذ كننده اشعه گاما و نوترونها و پخش شدن مواد رادیو اكتیو را همراه دارد . انفجار بمب اتمی چندین هزار میلیارد كالری حرارت را در چند میلیونیوم ثانیه ایجاد می كند .

این دمای چند میلیون درجه ای با فشار بسیار زیاد تا فاصله 1200 متری از مركز انفجار به افراد بدون پوشش حفاظتی صدمه می زند و سبب مرگ و بیماری انسان و جانوران می شود . همچنین زمین ، هوا آب و همه چیز را به مواد رادیو اكتیو آلوده می كند .
بمب های اتمی شامل نیروهای قوی و ضعیفی اند كه این نیروها هسته یك اتم را به ویژه اتم هایی كه هسته های ناپایداری دارند، در جای خود نگه می دارند. اساسا دو شیوه بنیادی برای آزادسازی انرژی از یك اتم وجود دارد: 1- شكافت هسته ای: می توان هسته یك اتم را با یك نوترون به دو جزء كوچك تر تقسیم كرد. این همان شیوه ای است كه در مورد ایزوتوپ های اورانیوم (یعنی اورانیوم 235 و اورانیوم 233) به كار می رود.
برای تولید یك بمب اتمی موارد زیر نیاز است:
یك منبع سوخت كه قابلیت شكافت یا همجوشی را داشته باشد.
دستگاهی كه همچون ماشه آغازگر حوادث باشد.
راهی كه به كمك آن بتوان بیشتر سوخت را پیش از آنكه انفجار رخ دهد دچار شكافت یا همجوشی كرد.
در اولین بمب های اتمی از روش شكافت استفاده می شد. اما امروزه بمب های همجوشی از فرآیند همجوشی به عنوان ماشه آغازگر استفاده می كنند.بمب های شكافتی (فیزیونی): یك بمب شكافتی از ماده ای مانند اورانیوم 235 برای خلق یك انفجار هسته ای استفاده می كند. اورانیوم 235 ویژگی منحصر به فردی دارد كه آن را برای تولید هم انرژی هسته ای و هم بمب هسته ای مناسب می كند. اورانیوم 235 یكی از نادر موادی است كه می تواند زیر شكافت القایی قرار بگیرد.اگر یك نوترون آزاد به هسته اورانیوم 235 برود،هسته بی درنگ نوترون را جذب كرده و بی ثبات شده در یك چشم به هم زدن شكسته می شود. این باعث پدید آمدن دو اتم سبك تر و آزادسازی دو یا سه عدد نوترون می شود كه تعداد این نوترون ها بستگی به چگونگی شكسته شدن هسته اتم اولیه اورانیوم 235 دارد. دو اتم جدید به محض اینكه در وضعیت جدید تثبیت شدند از خود پرتو گاما ساطع می كنند. درباره این نحوه شكافت القایی سه نكته وجود دارد كه موضوع را جالب می كند.
1-
احتمال اینكه اتم اورانیوم 235 نوترونی را كه به سمتش است، جذب كند، بسیار بالا است. در بمبی كه به خوبی كار می كند، بیش از یك نوترون از هر فرآیند فیزیون به دست می آید كه خود این نوترون ها سبب وقوع فرآیندهای شكافت بعدی اند. این وضعیت اصطلاحا «ورای آستانه بحران» نامیده می شود.
2 -
فرآیند جذب نوترون و شكسته شدن متعاقب آن بسیار سریع و در حد پیكو ثانیه (12-10 ثانیه) رخ می دهد.
3 -
حجم عظیم و خارق العاده ای از انرژی به صورت گرما و پرتو گاما به هنگام شكسته شدن هسته آزاد می شود. انرژی آزاد شده از یك فرآیند شكافت به این علت است كه محصولات شكافت و نوترون ها وزن كمتری از اتم اورانیوم 235 دارند. این تفاوت وزن نمایان گر تبدیل ماده به انرژی است كه به واسطه فرمول معروف mc2= E محاسبه می شود. حدود نیم كیلوگرم اورانیوم غنی شده به كار رفته در یك بمب هسته ای برابر با چندین میلیون گالن بنزین است. نیم كیلوگرم اورانیوم غنی شده انداز ه ای معادل یك توپ تنیس دارد. در حالی كه یك میلیون گالن بنزین در مكعبی كه هر ضلع آن 17 متر (ارتفاع یك ساختمان 5 طبقه) است، جا می گیرد. حالا بهتر می توان انرژی آزاد شده از مقدار كمی اورانیوم 235 را متصور شد.برای اینكه این ویژگی های اروانیوم 235 به كار آید باید اورانیوم را غنی كرد. اورانیوم به كار رفته در سلاح های هسته ای حداقل باید شامل نود ٪ اورانیوم 235 باشد.در یك بمب شكافتی، سوخت به كار رفته را باید در توده هایی كه وضعیت «زیر آستانه بحران» دارند، نگه داشت. این كار برای جلوگیری از انفجار نارس و زودهنگام ضروری است. تعریف توده ای كه در وضعیت «آستانه بحران» قرار داد چنین است: حداقل توده از یك ماده با قابلیت شكافت كه برای رسیدن به واكنش شكافت هسته ای لازم است. این جداسازی مشكلات زیادی را برای طراحی یك بمب شكافتی با خود به همراه می آورد كه باید حل شود.

1 -
دو یا بیشتر از دو توده «زیر آستانه بحران» برای تشكیل توده «ورای آستانه بحران» باید در كنار هم آورده شوند كه در این صورت موقع انفجار به نوترون بیش از آنچه كه هست برای رسیدن به یك واكنش شكافتی، نیاز پیدا خواهد شد.
2 -
نوترون های آزاد باید در یك توده «ورای آستانه بحران» القا شوند تا شكافت آغاز شود.
3 -
برای جلوگیری از ناكامی بمب باید هر مقدار ماده كه ممكن است پیش از انفجار وارد مرحله شكافت شود برای تبدیل توده های «زیر آستانه بحران» به توده هایی «ورای آستانه بحران» از دو تكنیك «چكاندن ماشه» و «انفجار از درون» استفاده می شود.تكنیك «چكاندن ماشه» ساده ترین راه برای آوردن توده های «زیر بحران» به همدیگر است. بدین صورت كه یك تفنگ توده ای را به توده دیگر شلیك می كند. یك كره تشكیل شده از اورانیوم 235 به دور یك مولد نوترون ساخته می شود. گلوله ای از اورانیوم 235 در یك انتهای تیوپ درازی كه پشت آن مواد منفجره جاسازی شده، قرار داده می شود.كره یاد شده در انتهای دیگر تیوپ قرار می گیرد. یك حسگر حساس به فشار ارتفاع مناسب را برای انفجار چاشنی و بروز حوادث زیر تشخیص می دهد:

1 -
انفجار مواد منفجره و در نتیجه شلیك گلوله در تیوپ
2 -
برخورد گلوله به كره و مولد و در نتیجه آغاز واكنش شكافت
3 -
انفجار بمب

در «پسر بچه» بمبی كه در سال های پایانی جنگ جهانی دوم بر شهر هیروشیما انداخته شد، تكنیك «چكاندن ماشه» به كار رفته بود. این بمب 5.14كیلو تن برابر با 500.14 تن TNT بازده و 5.1 ٪ كارآیی داشت. یعنی پیش از انفجار تنها 5.1 ٪ ازماده مورد نظر شكافت پیدا كرد.

در همان ابتدای «پروژه منهتن»، برنامه سری آمریكا در تولید بمب اتمی، دانشمندان فهمیدند كه فشردن توده ها به همدیگر و به یك كره با استفاده از انفجار درونی می تواند راه مناسبی برای رسیدن به توده «ورای آستانه بحران» باشد. البته این تفكر مشكلات زیادی به همراه داشت. به خصوص این مسئله مطرح شد كه چگونه می توان یك موج شوك را به طور یكنواخت، مستقیما طی كره مورد نظر، هدایت و كنترل كرد؟افراد تیم پروژه «منهتن» این مشكلات را حل كردند. بدین صورت، تكنیك «انفجار از درون» خلق شد. دستگاه انفجار درونی شامل یك كره از جنس اورانیوم 235 و یك بخش به عنوان هسته است كه از پولوتونیوم 239 تشكیل شده و با مواد منفجره احاطه شده است. وقتی چاشنی بمب به كار بیفتد حوادث زیر رخ می دهند:

1 -
انفجار مواد منفجره موج شوك ایجاد می كند.
2 -
موج شوك بخش هسته را فشرده می كند.
3 -
فرآیند شكافت شروع می شود.
4 -
بمب منفجر می شود.

در «مرد گنده» بمبی كه در سال های پایانی جنگ جهانی دوم بر شهر ناكازاكی انداخته شد، تكنیك «انفجار از درون» به كار رفته بود. بازده این بمب 23 كیلو تن و كارآیی آن 17 ٪ بود.شكافت معمولا در 560 میلیاردم ثانیه رخ می دهد.بمب های همجوشی: بمب های همجوشی كار می كردند ولی كارآیی بالایی نداشتند. بمب های همجوشی كه بمب های «ترمونوكلئار» هم نامیده می شوند، بازده و كارآیی به مراتب بالاتری دارند. برای تولید بمب همجوشی باید مشكلات زیر حل شود:دوتریوم و تریتیوم مواد به كار رفته در سوخت همجوشی هر دو گازند و ذخیره كردنشان دشوار است. تریتیوم هم كمیاب است و هم نیمه عمر كوتاهی دارد بنابراین سوخت بمب باید همواره تكمیل و پر شود.دوتریوم و تریتیوم باید به شدت در دمای بالا برای آغاز واكنش همجوشی فشرده شوند. در نهایت «استانسیلا اولام» دریافت كه بیشتر پرتو به دست آمده از یك واكنش فیزیون، اشعه X است كه این اشعه X می تواند با ایجاد درجه حرارت بالا و فشار زیاد مقدمات همجوشی را آماده كند. بنابراین با به كارگیری بمب شكافتی در بمب همجوشی مشكلات بسیاری حل شد. در یك بمب همجوشی حوادث زیر رخ می دهند:

1 -
بمب شكافتی با انفجار درونی ایجاد اشعه X می كند.
2 -
اشعه X درون بمب و در نتیجه سپر جلوگیری كننده از انفجار نارس را گرم می كند.
3 -
گرما باعث منبسط شدن سپر و سوختن آن می شود. این كار باعث ورود فشار به درون لیتیوم - دوتریوم می شود.
4 -
لیتیوم - دوتریوم 30 برابر بیشتر از قبل تحت فشار قرار می گیرند.
5 -
امواج شوك فشاری واكنش شكافتی را در میله پولوتونیومی آغاز می كند.
6 -
میله در حال شكافت از خود پرتو، گرما و نوترون می دهد.
7 -
نوترون ها به سوی لیتیوم - دوتریوم رفته و با چسبیدن به لیتیوم ایجاد تریتیوم می كند.
8 -
تركیبی از دما و فشار برای وقوع واكنش همجوشی تریتیوم - دوتریوم ودوتریوم - دوتریوم و ایجاد پرتو، گرما و نوترون بیشتر، مناسب است.
9 -
نوترون های آزاد شده از واكنش های همجوشی باعث القای شكافت در قطعات اورانیوم 238 كه در سپر مورد نظر به كار رفته بود، می شود. 10- شكافت قطعات اروانیومی ایجاد گرما و پرتو بیشتر می كند.
11-
بمب منفجر شود.
شنبه 27/7/1387 - 21:57
آموزش و تحقيقات
وقتـــی كه بسیار هیجانزده باشید ، غده های فوق كلیوی ناگهان مقدار زیادی آدرنالین در خون ترشح می كنند.در بــــالای كلیه ها غده های فوق كلیوی قرار گرفته اند این غده ها ماده ای ترشح می كنند كه آدرنالین نامیده میشود آدرنالین برای آمادگی بدن در انجام فعالیت های شدید یا دفاع از خود ترشح می شود.وقتـــی كه بسیار هیجانزده باشید ، غده های فوق كلیوی ناگهان مقدار زیادی آدرنالین در خون ترشح می كنند آدرنالین سبب افزایش شدت ضربان قلب و كارآیی آن می شود این ماده ، رگهای متصل به ماهیچه ها را گشاد می كند و علاوه بر آن موجب افرایش غلظت قند در خون میشود به این طریق است كه بدن خود را با شرایط تطبیق میدهد با تاثیر آدرنالین ، خون از چهره به ماهیچه ها هجوم آورده و به بخش هایی كه ضروری تر است جریان می یابد برای همین است كه هنگام ترس رنگ از رخسارتان می پرد
شنبه 27/7/1387 - 21:56
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته