• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 170
تعداد نظرات : 93
زمان آخرین مطلب : 5202روز قبل
ادبی هنری
I was keeping my fingers crossed خدا خدا می کردم .

.What on earth shall i do now? حالا چه خاکی به سرم بریزم

.A sound mind in a sound body عقل سالم در بدن سالم است .

.You can not get blood out of a stone کف دستم را بو نکردم.

. A garden full of weeds عالم بی عمل نبور بی عسل .

.Plenty,in time of adversity not one many twenty تا پول داری رفیقتم قربون بند کیفتم.

.Cool down=take it easy .جوش نزن

.They that dance must pay the fiddler هر کسی خربزه می خورد پای لرزش هم می نشیند.

.Many a little makes a mickle اندک اندک جمع شود وانگهی دریا شود.

39.Little and often fills the purse همان مفهوم بالایی.

40.Take it or leave it ! می خوای بخوای, نمی خوای نخوای

سه شنبه 2/11/1386 - 16:32
دعا و زیارت
سوره: سورة الإسراء آیات: 111 محل نزول: مکه
 
 
مَّا لَهُم بِهِ مِنْ عِلْمٍ وَلَا لِآبَائِهِمْ كَبُرَتْ كَلِمَةً تَخْرُجُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ إِن یَقُولُونَ إِلَّا كَذِبًا 5 فَلَعَلَّكَ بَاخِعٌ نَّفْسَكَ عَلَى آثَارِهِمْ إِن لَّمْ یُؤْمِنُوا بِهَذَا الْحَدِیثِ أَسَفا 6 إِنَّا جَعَلْنَا مَا عَلَى الْأَرْضِ زِینَةً لَّهَا لِنَبْلُوَهُمْ أَیُّهُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا 7 وَإِنَّا لَجَاعِلُونَ مَا عَلَیْهَا صَعِیدًا جُرُزًا 8 أَمْ حَسِبْتَ أَنَّ أَصْحَابَ الْكَهْفِ وَالرَّقِیمِ كَانُوا مِنْ آیَاتِنَا عَجَبًا 9 إِذْ أَوَى الْفِتْیَةُ إِلَى الْكَهْفِ فَقَالُوا رَبَّنَا آتِنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً وَهَیِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَدًا 10 فَضَرَبْنَا عَلَى آذَانِهِمْ فِی الْكَهْفِ سِنِینَ عَدَدًا 11 ثُمَّ بَعَثْنَاهُمْ لِنَعْلَمَ أَیُّ الْحِزْبَیْنِ أَحْصَى لِمَا لَبِثُوا أَمَدًا 12 نَحْنُ نَقُصُّ عَلَیْكَ نَبَأَهُم بِالْحَقِّ إِنَّهُمْ فِتْیَةٌ آمَنُوا بِرَبِّهِمْ وَزِدْنَاهُمْ هُدًى 13 وَرَبَطْنَا عَلَى قُلُوبِهِمْ إِذْ قَامُوا فَقَالُوا رَبُّنَا رَبُّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ لَن نَّدْعُوَ مِن دُونِهِ إِلَهًا لَقَدْ قُلْنَا إِذًا شَطَطًا 14 هَؤُلَاء قَوْمُنَا اتَّخَذُوا مِن دُونِهِ آلِهَةً لَّوْلَا یَأْتُونَ عَلَیْهِم بِسُلْطَانٍ بَیِّنٍ فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ كَذِبًا 15

 

ترجمه فارسی مکارم
نه آنها (هرگز) به این سخن یقین دارند، و نه پدرانشان! سخن بزرگى از دهانشان خارج مى‏شود! آنها فقط دروغ مى‏گویند! «5» ج)گویى مى‏خواهى بخاطر اعمال آنان، خود را از غم و اندوه هلاك كنى اگر به این گفتار ایمان نیاورند! «6» ما آنچه را روى زمین است زینت آن قرار دادیم، تا آنها را بیازماییم كه كدامینشان بهتر عمل مى‏كنند! «7» (ولى) این زرق و برقها پایدار نیست، و ما (سرانجام) قشر روى زمین را خاك بى گیاهى قرار مى‏دهیم! «8» آیا گمان كردى اصحاب كهف و رقیم از آیات عجیب ما بودند؟! «9» « زمانى را به خاطر بیاور كه آن جوانان به غار پناه بردند، و گفتند: «پروردگارا! ما را از سوى خودت رحمتى عطا كن، و راه نجاتى براى ما فراهم ساز!» «10» ما (پرده خواب را) در غار بر گوششان زدیم، و سالها در خواب فرو رفتند «11» سپس آنان را برانگیختیم تا بدانیم (و این امر آشكار گردد كه) كدام یك از آن دو گروه، مدت خواب خود را بهتر حساب كرده‏اند «12» ما داستان آنان را بحق براى تو بازگو مى‏كنیم; آنها جوانانى بودند كه به پروردگارشان ایمان آوردند، و ما بر هدایتشان افزودیم «13» و دلهایشان را محكم ساختیم در آن موقع كه قیام كردند و گفتند: «پروردگار ما، پروردگار آسمانها و زمین است; هرگز غیر او معبودى را نمى‏خوانیم; كه اگر چنین كنیم، سخنى بگزاف گفته‏ایم «14» این قوم ما هستند كه معبودهایى جز خدا انتخاب كرده‏اند; چرا دلیل آشكارى (بر این كار) نمى‏آورند؟! و چه كسى ظالمتر است از آن كس كه بر خدا دروغ ببندد؟!» «15»

 


توضیح:
هر روز می خواهیم یک صفحه از قرآن را با هم بخوانیم (به همراه معنی آن) هر روز چند دقیقه وقت می ذاریم، بعد از یه مدت می بینیم کل قرآن را ختم کرده ایم، به همین راحتی.
فرمایش امام صادق (علیه السلام) هم که یادمون هست: «قرآن پیمان خداست بر خلق او و برای شخص مسلمان شایسته است که بر عهد خود نگاه کند و هر روز 50 آیه بخواند.»
بیائیم فعلا حداقل با یک صفحه در روز شروع کنیم!
یاعلی مدد ... التماس دعا

سه شنبه 2/11/1386 - 16:30
دعا و زیارت
قیام حسینى جهت نجات بندگان از جهل و سرگردانى

یك جمله در زیارت اربعین امام حسین (علیه‏الصّلاةوالسّلام) ذكر شده است كه مانند بسیارى از جملات این زیارتها و دعاها، بسیار پُرمغز و در خور تأمل و تدبر است. امروز به مناسبت روز تاسوعا و روز عزا، در خطبه‏ى اول قدرى پیرامون همین جمله كه ناظر به جهت قیام حسینى است عرایضى عرض مى‏كنیم؛ آن جمله این است: «و بذل مهجته فیك». این زیارت اربعین است؛ منتها فقره‏هاى اول آن، دعاست؛ كه گوینده‏ى این جملات خطاب به خداوند متعال عرض مى‏كند: «و بذل مهجته فیك»؛ یعنى حسین‏بن‏على، جان و خون خود را در راه تو داد؛ «لیستنقذ عبادك من الجهالة»؛ تا بندگان تو را از جهل نجات بدهد؛ «و حیرة الضّلالة»؛ از سرگردانىِ ناشى از ضلالت و گمراهى آنها را برهاند. این یك طرف قضیه است، كه طرفِ قیام كننده است كه حسین‏بن‏على (علیه‏السّلام) است طرف دیگر قضیه، در این فقره‏ى بعدى معرفى مى‏شود: «و قد توازر علیه من غرّته الدنیا و باع حظّه بالارذل الأدنى»؛ نقطه‏ى مقابل، آن كسانى بودند كه فریب زندگى، آنها را به خود مشغول كرده بود؛ دنیاى مادى، زخارف دنیایى، شهوات و هواهاى نفس، آنها را از خود بیخود كرده بود؛ «و باع حظّه بالارذل الأدنى»؛ سهمى را كه خداى متعال براى هر انسانى در آفرینش عظیم خود قرار داده است كه این سهم عبارت است از سعادت و خوشبختى دنیا و آخرت به بهاى پست و ناچیز و غیر قابل اعتنایى فروخته بودند. این، خلاصه‏ى نهضت حسینى است.
با مداقّه‏ى در این بیان، انسان احساس مى‏كند كه نهضت حسینى در واقع با دو نگاه قابل ملاحظه است، كه هر دو هم درست است؛ اما مجموع دو نگاه، نشاندهنده‏ى ابعاد عظیم این نهضت است: یك نگاه، حركت ظاهرى حسین‏بن‏على است؛ كه حركت علیه یك حكومت فاسد و منحرف و ظالم و سركوبگر یعنى حكومت یزید است؛ اما باطن این قضیه، حركت بزرگترى است كه نگاه دوم، انسان را به آن مى‏رساند؛ و آن حركتِ بر علیه جهل و زبونى انسان است. در حقیقت، امام حسین اگرچه با یزید مبارزه مى‏كند، اما مبارزه‏ى گسترده‏ى تاریخى امام حسین با یزیدِ كوته‏عمرِ بى‏ارزش نیست؛ بلكه با جهل و پستى و گمراهى و زبونى و ذلت انسان است؛ امام حسین با اینها دارد مبارزه مى‏كند.
سه شنبه 2/11/1386 - 16:29
اخبار

کوچکترین موبایل نوکیا



 

رقابت در طراحی و ساخت گوشی های موبایل بیشتر در زمینه افزایش کیفیت و قابلیت های آن دیده می شود. اما انگار این بار نوکیا در یک اقدام جالب دیگر کوچکترین سایز گوشی تلفن همراه را با قابلیت هایی که حتی نمی توانید تصور کنید به بازار عرضه کرد. آنچه که در تصویر مشاهده می کنید ماکت یک گوشی نوکیا مدل 5200 است که تنها در بین دو انگشت شما جای می گیرد. مدل حقیقی این گوشی قادر به فعالیت در شبکه های CDMA , GSM خواهد بود.علاوه بر آن دارای 4 گیگا بایت حافظه داخلی و نیز امکاناتی نظیر رادیو, بلوتوث, و اینفرا رد می باشد.
 

سه شنبه 2/11/1386 - 16:25
دعا و زیارت

 رسیدن کاروان اسیران كربلا به كوفه

12 محرم 61 كاروان اسیران كربلا متشكل از زنان و دختران وكودكان خرد سال به فرمان ابن سعد به كوفه رسید . در این سفر كوتاه از كنار اجساد مطهر شهیدان كربلا عبور دادند و آنان با دیدن این مناظر دلخراش بیتاب شدند ، اما صبر پیشه كردند . حضرت زینب (س) با بیان خصوصیات ظالمانه بنی امیه و و شرح مقام شهیدان اسلام این واقعه را نشانه سر افرازی اسیران خاندان پیامبر(ص) دانستند . مشاهده كوفه واهلش برای اهل بیت بسیلر غم انگیز و دردناك بود ، زیرا مولا علی (ع) بیشتر ایام خلافتشان رادر این شهر سپری كرده بودند اما اكنون اهل بیت آن حضرت به اسیری وارد كوفه می شدند . این كاروان نزدیك به یك ماه و نیم در كوفه ماندند و دو روزپیش از اربعین سالار شهیدان به طرف شام حركت داده شدند.

سه شنبه 2/11/1386 - 16:22
بیماری ها

تحقیقات جدید محققان ثابت كرده است كه نوشیدن آب پرتقال بیش از هر مركبات دیگری انسان را از خطر ابتلا به سنگ كلیه دور نگه می‌دارد.

رویترز،محققان مركز بهداشت آمریكا با همكاری استادان دانشگاه تگزاس پس از چندین هفته تحقیق دریافتند كه آب پرتقال برای جلوگیری از ابتلا به سنگ كلیه بسیار مفید است.
این افراد با آزمایش روی 13 نفر كه سابقه ابتلا به سنگ كلیه داشتند دریافتند كه زمانی كه آنها در طول هفته مقدار بیشتری آب پرتقال به جای آب و یا آب لیمو می‌نوشند به شكل قابل توجهی بلورشدن اوریك اسید در بدن آنان كاهش یافته و در نتیجه خطر سنگ كلیه در بدنشان كاهش می یابد.
این در حالی است كه تا كنون دانشمندان بر این باور بودند كه شربت آبلیمو از ابتلا به سنگ كلیه می‌كاهد، اما تحقیقات جدید نشان داده است كه آبلیموها حاوی یون هیدروژن و آب پرتقال‌ها حاوی یون پتاسیوم هستند كه یون پتاسیوم برای بدن و جلوگیری از سنگ كلیه مفیدتر به نظر می‌رسند.
گفتنی‌است كاهش كلسیوم و همچنین رژیم غذایی مناسب و نوشیدن آب فراوان می‌تواند برای جلوگیری از سنگ كلیه مفید باشد.

سه شنبه 2/11/1386 - 15:47
بیماری ها
امروزه افسردگى بیش از هر بیمارى دیگر عامل از دست رفتن روزهاى کارى است، به نحوى که این بیمارى به یکى از جدى‌ترین تهدیدهاى سلامتى در سراسر جهان تبدیل شده است.

محققى به نام ژوزف هیبلن معتقد است که چربی ها کلید درمان افسردگى هستند. روزى او در حالى که مغز انسانى را در دست داشت ، در آزمایشگاه ایستاده بود. ناگهان جرقه‌اى در ذهنش پدید آمد؛ مغز همه‌اش از چربى است و تفاوت زیادى بین تکه‌اى کره و مغز وجود ندارد. او مى‌دانست که چربى‌هاى مغز متناسب با رژیم غذایى تغییر مى‌کنند و از خود پرسید آیا ترکیب چربى مغز مى‌تواند سلامت روانى ما را تحت تاثیر قرار دهد؟
امروزه افسردگى بیش از هر بیمارى دیگر عامل از دست رفتن روزهاى کارى است، به نحوى که این بیمارى به یکى از جدى‌ترین تهدیدهاى سلامتى در سراسر جهان تبدیل شده است. بیش‌ترین میزان افسردگى در کشورهاى مرفه وجود دارد. یک نفر از هر ده فرد در بریتانیا دچار افسردگى است. این افراد به اضطراب نیز مبتلا هستند.
از این میزان یک بیستم دچار افسردگى مزمن هستند و تا آخر عمر با آن دست به گریبان اند.
دارو درمانى درمان مورد علاقه‌ى پزشکان و بیماران است، به طورى که در سال ۲۰۰۰ در انگلستان بیش از ۲۲ میلیون نسخه براى داروهاى ضد افسردگى نوشته شده است. این میزان نشان می دهد که دارو درمانى فقط طى ۱۰ سال سه برابر شده است. قیمت این داروها ۲۹۶ میلیون پوند گزارش شده است.
بنابراین، افسردگى علاوه بر این که تهدیدى براى سلامتى است، بار سنگین اقتصادى را نیز به دنبال دارد. تاکنون داروهاى ضد افسردگى زیادى نظیر پروزاک، زولوفت و پاکسیل در بازار عرضه شده است.از بخت ناموافق تولید کنندگان، این داروها محصولاتشان طرفداران زیادى دارد.
با وجود چندین دهه تحقیق، شناخت ما از افسردگى ناقص است. همه قبول دارند که عامل‌های به وجود آورنده‌ی افسردگى زیاد و پیچیده اند، زیرا هم عامل‌هاى ژنتیکى و هم محیطى در آن نقش ایفا می کنند. هیبلن معتقد است با این که جمع کردن افراد دارای نشانه‌های مشابه مفید است، اما شاید افسردگى یک بیمارى فردى نباشد.
این نظر می تواند علت پاسخ ندادن برخى افراد به دارو درمانى را توجیه کند. او می افزاید: افزایش ناگهانى تعداد افراد متبلا به افسردگى در چند دهه گذشته می تواند نتیجه برخى عامل‌هاى مشترک باشد که بخش زیادى از جمعیت را تحت تاثیر قرار می دهد. یکى از این عامل‌ها تغییر الگوى مصرف چربی هاست. هیبلن معتقد است ما با رعایت نکردن نسبت انواع چربى‌هایى که مى‌خوریم دچار افسردگى مى‌شویم. اگر نظریه او درست باشد می توان با تغییر ساده در رژیم غذایى آن را درمان کرد.
چربى‌هاى اشباع که به طور عمده از غذاهاى حیوانى هستند، مسئول انواع مختلف سرطان ها نظیر سرطان پستان و کولون و بیماری هاى قلبى شناخته شده اند. البته چربى‌ها می توانند اثرهاى مفید نیز داشته باشند. نوعى اسید چرب غیر اشباع به نام امگا3 می تواند در بهبود ناراحتى‌هاى قلبى اثر چشم گیرى داشته باشد. هیبلن با خود فکر کرد آیا امگا3 می تواند در مغز هم مهم باشد. این روان‌پزشک و بیوشیمى‌دان، تغییر الگوى مصرف امگا3 را در انسان هاى دوره قدیم و انسان هاى امروزى مقایسه کرد.
انسان‌هاى روزگاران قدیم، از گوشت جانوران وحشى استفاده می کردند. این انسان‌ها گیاهان سبز پر برگ زیاد مى‌خوردند و میل زیادى هم به خوردن ماهى و غذاهاى دریایى داشتند که همه‌ى آن‌ها از امگا3 غنى هستند. با شروع کشاورزى ،حدود ۱۰ هزار سال پیش، مردم به غذاهاى زراعى روى آوردند و مصرف ماهى و گوشت جانوران وحشى کاهش یافت. نتیجه این تغییر الگوى مصرف این بود که میزان دریافتى امگا3 کاهش یافت و نوع دیگرى از اسید چرب غیر اشباع به نام امگا6 جایگزین آن شد.
بیش‌ترین تغییر شگفتى‌آور در الگوى مصرف مواد غذایى در قرن گذشته با شروع صنعتى شدن و توسعه صنایع غذایى اتفاق افتاده است. تولید کنندگان مواد غذایى بیشتر از روغن‌هاى سویا، ذرت، نخل و پنبه‌دانه استفاده مى‌کنند.
تمام این روغن ها مقدار زیادى اسیدهاى چرب امگا6 دارند و مقدار امگا3 آن‌ها ناچیز است. هیدروژن‌دار کردن این روغن‌ها، که براى نگهدارى طولانى مدت آن‌ها انجام می شود، تعادل این دو اسید چرب را بیش‌تر به هم مى‌زند. به گفته هیبلن متوسط مصرف سالانه روغن سویا در آمریکا ۱۱ کیلوگرم است؛ یعنى افزایش هزار برابرى در کمتر از ۱۰۰ سال.
همچنان که بیشتر ما در خوردناسیدهاى چرب امگا6 زیاده‌روى مى‌کنیم در خوردن غذاهاى غنى از امگا3 مانند ماهى، گردو، دانه کتان و روغن زیتون کوتاهى می کنیم. در نتیجه، مصرف اسیدهاى چرب امگا6 نسبت به امگا3، شانزده برابر بیشتر شده است، در حالى که یک قرن پیش مقدار مساوى از هر دو دریافت می کردیم. هیبلن می گوید: «هیچ بدنى نمى‌تواند خود را با این تغییر سریع سازگار کند.»
اما آیا این بى‌توازنى در میزان دریافت اسیدهاى چرب ضرورى (بدن قادر به ساختن آن‌ها نیست و باید همراه مواد غذایى وارد شوند)به واقعً می تواند ترکیب مغز و سلامت روانى را تغییر دهد؟ در مورد نقش چربى‌ها در افسردگى و بیمارى‌هاى روانى دیگر چندین دلیل پیشنهاد شده است.
چربى‌ها می توانند پیام رسانى مغز را تحت تاثیر قرار دهند. تمام پیام‌هاى الکتریکى و شیمیایى باید از دیواره‌هاى بیرونى سلول‌هاى مغز عبور کنند. این غشا ها به تقریب به طور کامل از چربى تشکیل شده اند. در واقع، ۲۰ درصد غشاى نورون‌ها (سلول‌هاى عصبى) از اسیدهاى چرب ضرورى تشکیل شده است.
پیام رسانى در نورون‌ها از طریق کانال‌هاى یونى انجام می گیرد که در غشاى آن‌ها فرو رفته اند. این کانال‌هاى یونى به شکل ظریف و پیچیده چین و تا می خورند به نحوى که نوع چین و تا خوردگى براى عمل آن‌ها بسیار حیاتى است. این کانال‌ها با تغییر شکل خود می توانند به پیام‌ها اجازه عبور دهند یا جلوى عبور آن‌ها را بگیرند. ترکیب چربى‌هایى که در غشاى نورون‌ها این کانال‌هاى یونى را در بر می گیرند مى‌تواند شکل آن‌ها و در نتیجه عمل‌شان را تحت تاثیر قرار دهد.
مردم نیوزیلند در سال به طور متوسط فقط ۱۸ کیلوگرم ماهى مصرف مى‌کنند و شش درصد آنان از افسردگى رنج می برند.
در حالى که میزان افسردگى در میان مردم ژاپن که هر سال ۶۴ کیلوگرم ماهى مى‌خورند کمتر از یک درصد است .
اسیدهاى چرب با پیام رسان هاى عصبى نیز در ارتباط هستند. اسیدهاى چرب با پیام رسانى به نام سِروتونین ارتباط دارند. این پیام رسان انتقال تکانه‌هاى عصبى در سیناپس‌هاى مغز را مهار می کند. داروهاى ضد افسردگى میزان سروتونین را افزایش می دهند. سروتونین در آغاز رشد و نمو به عنوان پیامى براى مهاجرت صحیح نورون‌ها عمل می کند. این پیام رسان به رشد صحیح آکسون‌ها و دندریت‌ها (ضمیمه‌هاى نورون‌ها) نیز کمک مى‌کند. برسى‌ها نشان داده‌اند افرادى که در مایع نخاعى خود امگا۳ اندکى دارند میزان سروتونین آنان نیز کم است. کمبود اسیدهاى چرب امگا۳ در آغاز زندگى می تواند شیوه‌ى توسعه و عملکرد مغز را تا آخر عمر تغییر دهد. اهمیت این موضوع آنچنان است که نوعى اسید چرب امگا3 به نام دِکوزا هگزا انوئیک اسید ( DHA ) به شیر نوزادان اضافه می شود.
هیچ کس به طور دقیق نمی داند که DHA و دیگر اسیدهاى چرب امگا۳ چگونه میزان سروتونین را افزایش می دهند و برخلق و خوى ما تاثیر می گذارند. شاید مغزهاى حاوى امگا3 بیش‌تر ، در تولید سروتونین و پیام رساهاى عصبى دیگر کارآمدتر هستند.
سوخت و ساز این پیام رسان‌ها توسط آنزیم هایى کاتالیز می شود که درون غشاى نورون‌ها قرار دارند. ترکیب چربى‌ها در این غشا می تواند روى کارایى این آنزیم ها تاثیر بگذارد درست مانند حالتى که کانال‌هاى یونى درون غشاها را تحت تاثیر قرار می دهد. DHA می تواند از آسیب سلول‌هاى مغز جلوگیرى کند. آسیب نورونى که در اثر تنش ایجاد مى‌شود با افسردگى ارتباط دارد. به علاوه، DHA مى‌تواند باعث بهتر جریان یافتن خون شود. کمى جریان خون در مغز می تواند محرک افسردگى باشد.
برسى‌های مختلف نشان داده‌اند که بین مصرف عمومى اسیدهاى چرب و افسردگى ارتباط تنگاتنگى وجود دارد. این برسى‌ها نشان داده‌اند در کشورهایى که کمتر ماهى مصرف مى کنند، میزان افسردگى بالاترین درصد را دارد و بالعکس. براى مثال، مردم نیوزیلند در سال به طور متوسط فقط ۱۸ کیلوگرم ماهى مصرف می کنند و شش درصد آنان از افسردگى رنج می برند.
در حالى که میزان افسردگى در میان مردم ژاپن که هر سال ۶۴ کیلوگرم ماهى می خورند کمتر از یک درصد است . به علاوه، وقتى رژیم غذایى غربى که پر از غذاهاى سرخ کردنى و پردازش یافته است به کشورهایى با فرهنگ هاى دیگر نفوذ می کند میزان افسردگى نیز در این کشورها افزایش می یابد.
بی توازنی در مصرف امگا3 اختلال‌های روانى دیگرى را نیز به دنبال دارد. براى مثال، در کشورهایى که مقدار زیادى ماهى مصرف می کنند، میزان قتل و خودکشى کمتر است. به علاوه، اکثر زنانى که مصرف ماهى آنان کم است، پس از زایمان دچار افسردگى می شوند. میزان امگا3 در شیر این مادران غمگین کم است و آنان به بچه هایى شیر می دهند که در میانه‌ى رشد سریع مغز هستند و به اسیدهاى چرب امگا3 نیاز دارند.
براى شناخت نیروى بالقوه اسید‌هاى چرب امگا3 در درمان اختلال های روانى، بررسى‌هاى بیشترى لازم است. اگر این برسى‌ها درستى گفته هاى هیبلن را اثبات کنند، لازم است در شیوه‌ى درمان افسردگى تجدیدنظرهاى اساسى صورت گیرد. محققان امیدوارند با درک بیشتر عامل‌های مشترکى که کل جمعیت را تحت تاثیر قرار می دهند، بتوانند همه‌گیرى پیشرونده‌ى افسردگى را از ریشه بخشکانند و تبسم را در چهره‌ى بیماران نیازمند نمایان کنند.

سه شنبه 2/11/1386 - 15:40
بیماری ها

*اشخاص شاد با زندگی همراهی می کنند.!!!*اشخاص شاد فقط مثبت نمی اندیشند بلکه مثبت عمل می کنند.*اشخاص شاد آن چه را که احتیاج دارند طلب می کنند...

آیا تا به حالدقت کرده اید مه بعضی افراد بدون توجه به مسائل و شمکلات , چقدر در سر زندگی و شاد بودن توانا هستند؟ تحقیقات نشان می دهد این حالت ذاتی یا خدادادی نیست بلکه یک مهرت است که این افراد ان را در خود پرورش داده اند . شما هم اگر بخواهید می توانید این مهارت را کسب کنید و زندگی خود را لبریز از شادی و نشاط سازید.

اشخاص شاد با زندگی همراهی می کنند.!!!
هر کسی تقدیری در زندگی دارد و این به عهده خودش است که با قسمت خود بجنگد یا با آن همکاری کند اما ایا این حرف به این معنی است که با قسما خود بجنگند یا با آن همکاری کند. اما ایا این حرف به این معنی است که فرد باید دراز بکشد و بگذارد زندگی روند خود را طی کند؟
مسلما نه! در عوض می تواند روشی در پیش گیرد که به بهترین وجه ممکن با مسایل مواجه شود و حداکثر تلاش خود را در این زمینه نشان دهد در ان صورت متوجه راه های جدیدی می شود و با کشف آن ها انرژی تازه ای کسب می کند . زندگی می خواهد شخص , تقدیر و سر نوشت خود را بفهمد آیا ترجیح نمی دهید به جای جنگ با زندگی کنار بیایید؟

اشخاص شاد فقط مثبت نمی اندیشند بلکه مثبت عمل می کنند.
مثبت اندیشی مسلما جای خودش را دارد. برای شاد بودن باید افکار خود را عوض کنید. اما منتظر از راه رسیدن احساسات نباشید. اشخاص دارای قدرت کنترل مستقیم بر چگونه عمل کردن و چگونه اندیشیدن خود هستند.
اگر می خواهید شخص شادتری باشید , شادمانه تر عمل کنید. اگر می خواهید شخص مهربان تر و با عاطفه تر عمل کنید. اگر می خواهید منش دوستاه تری داشته باشید دوستانه تر عمل کنید. احساسات پس از عمل کردن از راه می رسند.
اشخاص شاد آن چه را که احتیاج دارند طلب می کنند. همان طور که نعمت ها معمولا از آسمان به زمین نمی افتند, از شکایت کردن نیز چیزی عاید اشخاص نمی شود.
اگر به ظرب المثل هر چه بکارید همان را درو می کنید اعتقاد دارید پس به جای شکایت کردن به دنبال خواسته های خود بروید. این اتخاب شماست. می توانید به همین رویه ادامه بدهید, دیگران را متهم کنید و همچنان چیزی عایدتان نشود یا می توانید خیلی راحت آن چه را که خواهید طلب کنید.

اشخاص شاد مشتاق تغییر هستند.
ثابت ماندن و تغییر نکردن مخالف همه قوانین طبیعت است . اگر تلاش کنید که ثابت اتفاق بیفتید, در این صورت همیشه ناراحت خواهید بود اگر اجازه بدهید ترس از تغییر کردن شما را متوقف سازد , با محروم شدن از خواسته های خود موافق هستید شما می توانید بر این باور باشید که تغییر باعث آزار اشخاص می شود و در مقابل آن مقاومت به خرج دهید.
یا در عوض می توانید تغییرات را با آغوش باز پذیرا باشید و معتقد باشید که وجود آن ها به شما کمک خواهد کرد. همه این ها بستگی به این موضوع دارد که تصمیم بگیرید کدام عقیده را باور کنید.

اشخاص شاد به خود اجازه شکست خوردن نمی دهند.
شکست به این معنی نست که هیچ گاه به هدف خود نرسید و یا دلیلی بر دست کشیدن از هدف نیست به هدف دست نیافتن تنها یک معنی دارد: شما به تمرین و تجربه بیشتری احتیاج دارید و مشتاق اشتباه کردن باشید و تسلیم نشوید. اجازه ندهید یک شکست شما را به گونه ای تحت تاثیر قرار بدهد که همه تلاش های خود را از بین ببرید و درست مثل یک دونه لذت به خط پایان رسیدن را حس کنید.

اشخاص شاد در زمان حال زندگی می کند.
اگر نسبت به لحظه حال آگاه هستید و در کنار آن منتظر آینده نیز هستید قادر خواهید بود تا از فرصت ها سود ببرید. اگر با خودخوری غم گذشته را می خورید چشمانتان به روی امکانات و فرصت های حال بسته خواهد بود در عین حال نافع اینده را نیز از دست خواهید داد .
زندگی شاد محصول زندگی کردن در لحظه حال است که اگر از آن خوب استفاده بشود تکیه گاه و ضریب اطمینانی برای داشتن آینده ای خوب و فوق العاده است. اشخاص فقط با آن چه که امروز انجام می دهند می توانند آینده خود را تحت تاثیر قرار دهند.

اشخاص شاد برای اینده برنامه ریزی می کنند.
انسان های شاد می دانند باید تسلط داشتن بر زندگی را تمرین کنند و بر زندگی خود کنترل داشته باشند تا در برابر احساساتی مانند قربانی بودن یا بی دفاع بودن مقاوم باشند. برنامه ریزی در جهت درست انجام دادن کارها امری ضروری است نه این که وقت خود را بر هر چیزی که توجه فرد را به خود جلب می کند, صرف کند. برای آن چه که برایتان مهم است برنامه ریزی کنید و تصمیم بگیرید تا وقت پول انرژ و منابع محدود خود را برای آن صرف کنید.

سه شنبه 2/11/1386 - 15:22
بیماری ها
اثرات قرص اکس استفاده از قرصهای روان گردان علایم جسمانی و روانی مختلفی ایجاد می کند. از اثرات جسمانی آن می توان به کاهش اشتها، تاری دید، ...

درباره اکستازی نیز مانند هر معضل اجتماعی دیگر، پیشگیری بهتر از درمان است و بهترین راه پیشگیری، آگاه ساختن جوانان و والدین و آموزش آنها در راستای کاهش رفتارهای پرخطر است.
قرص X چیست؟
قرص x یا اکستازی، یکی از جدیدترین فرآورده های گروه دارویی آمفتاین هاست. این ترکیبات در ابتدا برای کاهش اشتها و کنترل وزن به کار می رفتند. چندی بعد روانپزشکان از اثرات آن در درمان بیماران افسرده استفاده کردند. اما در دهه اخیر این ماده مورد سواستفاده قرار گرفته و به عنوان یک توهم زا و نشاط آور برای ایجاد احساس کاذب وجد و سرخوشی به کار میرود.
مصرف x چه علایمی دارد؟
استفاده از قرصهای روان گردان علایم جسمانی و روانی مختلفی ایجاد می کند. از اثرات جسمانی آن می توان به کاهش اشتها، تاری دید، گشاد شدن مردمکها و حساسیت به نور متعاقب آن تپش قلب و بالا رفتن تعداد ضربان قلب، افزایش فشار خون، تعریق شدید، تهوع، خشکی دهان، انقباض عضلات فک و عدم تعادل اشاره کرد.
اثرات قرصهای اکستازی چه مدت در بدن باقی می ماند؟ّ اثرات آن تا 24 ساعت پس از مصرف دارو ممکن است در بدن باقی بماند. پس از برطرف شدن اثرات آن، حملات شدید افسردگی تجربه می شود و عواقب آن تمایل زیادی به مصرف مجدد این قرصها بوجود می آید.
آیا عوارض جسمانی مصرف اکستازی کشنده است؟
به دنبال مسمومیت با اکستازی فرد به شدت عرق می کند و حجم زیادی آب از دست میدهد مردمک چگش.
مردمک چشم گشاد می شود.تب بالا می رود. فرد گرمازده می شود، قلب به شدت می تپد.فشار خون بالا می رود و هر لحظه احتمال خونریزی مغزی یا وقوع حملات قلبی وجود دارد. در چنین مواردی پزشکان فقط می توانند اقداماتی نظیر پایین آوردن فشار خون، جبران آب از دست داده و کنترل درجه حرارت بدن را انجام میدهد.
اکستازی چه اثرات سوءی بر روی روان انسان می گذارد؟ تحقیقات اخیر نشان می دهد که اکستازی اثرات مخربی بر مغز دارد. کسانی که در طول 5 سال به طور متوسط 200 مرتبه قرص اکستازی مصرف کرده اند، هر چند از نظر رفتاری کاملاً طبیعی اند، درجاتی از تخریب مغزی را نشان می دهند. به اعتقاد روانپزشکان، مصرف طولانی مدت قرصهای X علایم روحی و روانی مشابه بیماران اسکیزوفرنی ایجاد می کند. همچنین X حافظه کوتاه مدت را تخریب می کند.
آیا اکستازی اعتیاد آور است؟
هر چند که اکستازی اعتیاد جسمی ایجاد نمی کند؛ ولی وابستگی روانی شدید فرد را به دنبال خواهد داشت. اعتیاد روانی به اکستازی آنچنان شدید است که یکبار مصرف آن تا 80 درصد احتمال استفاده مجدد را افزایش می دهد.
چرا قرصهای x به صورت گروهی در مورد تمام موادمخدر وجود دارد، اما در مورد اکستازی، یکی از دلایل مطرح، نیاز به وجود یک فرد حمایت کننده است. احساس سرخوشی دسته جمعی برای هر کدام از مصرف کنندگان حکم تأیید را دارد و فرد متقاعد می شود که کار درستی انجام می دهد.
به جز اثرات جسمی و روانی مربوط به مصرف قرص X مصرف کننده با چه خطرات اجتماعی روبرو خواهد شد؟
آمار بروز رفتارهای پرخطر در مصرف کنندگان اکستازی هشدار دهنده است. مصرف این دارو با ایجاد بی پروایی، رفتارهای جنسی محافظت نشده و مکرر به دنبال خواهد داشت. در نتیجه ارتباط نزدیکی میان مصرف اکستازی و ابتلا به ایدز و همچنین سایر بیماریهای مقاربتی وجود دارد.

سه شنبه 2/11/1386 - 15:20
بیماری ها
زردآلو بهترین درمان كم خونی است و خوردن آن برای افراد بسیار مقوی است، این میوه جهت چاقی نافع است ولی برای اشخاص چاق، خوردن مقدار اندك آن ضرر ندارد.

رنگ زرد این میوه مربوط به مولد ویتامین A یعنی كاروتن است كه گاهی نمای بنفش نیز دارد.
روغن هسته زردآلو را می توان در آرایش برای نرم كردن پوست به كار برد.
زردآلو معدن آهن، فسفر، كلسیم و مس است و روی هم رفته میوه بسیار مفیدی است ولی نباید در خوردن آن افراط كرد.

سه شنبه 2/11/1386 - 15:18
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته