• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1295
تعداد نظرات : 925
زمان آخرین مطلب : 4590روز قبل
شعر و قطعات ادبی

چـه اشـتـبـاه بـزرگـیسـت!

-

تلخ کردن زندگی خود

-

بـرای کـسـی کـه......در دوری مـا

-

شـیـریـن تـریـن لـحـظـات

-

زنـدگـیـش را سپری مـی کـنـد...

دوشنبه 28/6/1390 - 13:47
شعر و قطعات ادبی

نگاه تو تلخ

اشک های من شور 

یادت شیرین

زندگی بامزه ای دارم...!

 

يکشنبه 27/6/1390 - 14:25
خانواده

مشکل از تو نبود

از من بود

با کسی حرف میزدم

که سمعک هایش را

پیش دیگری جا گذاشته بود

 

يکشنبه 27/6/1390 - 13:21
آلبوم تصاویر

سلام به همه دوستان تبیانیم

امروز یک عکسی روی برد دانشگاه دیدم به نظرم خیلی جالب و قشنگ اومد واستون اسکن کردم تا شما هم ببینید ...

 

شنبه 26/6/1390 - 16:29
شعر و قطعات ادبی

تو رفتی... من تو را آهسته دیدم

به این رفتن... تو را وابسته دیدم

من اصرارم نبود باشی کنارم

جدایی را ولی ناخواسته دیدم

قدم هایت به رفتن آشنا بود

چشم هایت به من بی اعتنا بود

رها کردی مرا با خاطراتت

ندانستم دلم کارش خطا بود

مرا با عشق خود دیوانه کردی

دلم را با خودم بیگانه کردی

زمان عاشقی رسوا نبودم

مرا رسوای این زمانه کردی

برو... رفتن برایت آرزو بود

تمام ترس تو... از آبرو بود

منم ساده به عشقت تکیه کردم

ندانستم که روی تو دو رو بود

جمعه 25/6/1390 - 18:30
سخنان ماندگار

 

شکستنی رفع بلاست ....

اما

باور نمی کند دلم ...!!!

پنج شنبه 24/6/1390 - 12:20
کامپیوتر و اینترنت




تیم امنیتی گوگل در برابر شایعه‌های اخیر مبنی بر دسترسی غیرمجاز به اطلاعات برخی كاربران ایرانی كه در پی حمله هكرها به یك شركت امنیت هلندی روی داده بود، در پی انتشار ای‌میلی به تمامی كاربران ایرانی خود با اشاره به تهدید سایبری اخیر و ضمن تأكید بر اینكه گوگل از حملات در امان بوده است، گفت: "ما هفته پیش خبردار شدیم که دستبرد اطلاعاتی به یک شرکت هلندی که در زمینه تایید اعتبار سایتهای اینترنتی فعالیت می‌کند، می‌تواند از نظر امنیتی ارتباطات اینترنتی شما از جمله Gmail شما را دچار مشکل کرده باشد. با اینکه سیستم‌های اینترنتی Google مورد دستبرد قرار نگرفته‌اند، ما این اطلاعات را برایتان می‌فرستیم چرا که اولویت نخست ما حفاظت از حریم شخصی و امنیت کاربرانمان است.

توجه داشته باشید که دریافت این ای‌میل لزوما به این معنی نیست که حساب کاربری شما بدون اطلاع شما توسط اشخاص دیگری مورد استفاده قرار گرفته است.

در حالی که کاربران مرورگرChrome از این تهدید محافظت می‌شدند، به همه کاربران در ایران توصیه می‌کنیم که گام‌های مشخصی برای تامین امنیت حساب خود بردارند. برای دسترسی به پیوندهای مفید و منابع مربوط به نکات زیر، لطفا پست وبلاگ ما در http://googlepersianblog.blogspot.com/09/2011/gmail.html را بخوانید.

1. رمز عبور خود را تغییر دهید. ممکن است به هنگام ورود به حسابتان از شما خواسته شده باشد که رمز عبورتان را تغییر دهید. اگراینطور نیست، شما می‌توانید آن را به طور مستقیم از تنظیمات حساب Google خود تغییر دهید.

2. از اعتبار گزینه‌های بازیابی حساب کاربریتان اطمینان حاصل کنید. آدرس ای‌میل دوم، شماره تلفن‌ها و سایر اطلاعات می‌توانند، درصورت فراموشی یا سرقت رمز عبورتان، به کمک شما بیایند که دوباره به حسابتان وارد شوید. این گزینه‌ها را دوباره بررسی کنید تا مطمئن شوید که درست و به روز هستند.

3. وب سایت‌ها و برنامه‌هایی که مجاز به دسترسی به حساب کاربری شما هستند را چک کنید و اجازه دسترسی را از آن‌هایی که آشنا به نظر نمی‌رسند (یا مشکوک هستند) بگیرید. می‌توانید این لیست را از تنظیمات حساب کاربری Google خود ببینید.

4. تنظیمات Gmail خود را برای آدرس بازارسال (Forward) یا حساب‌های کنترل‌کننده مشکوک چک کنید.

5. به هشدارهایی که در مرورگر وب شما نمایش داده می‌شوند به دقت توجه کنید و بدون توجه با کلیک از آنها عبور نکنید.

برای راهکارهای بیشتر در جهت امنیت حساب کاربری خود می‌توانید به http://www.google.com/help/security مراجعه کنید. اگر فکر می‌کنید که حساب کاربری شما مورد دستبرد قرار گرفته است، می‌توانید مراحل بازیابی حساب را از طریق Gmail Help Center شروع کنید."

پنج شنبه 24/6/1390 - 11:5
بهداشت روانی

کنترل خشم با چند راهکار ساده ( قسمت دوم )

۶ - برخلاف تصور عده ای، کنترل خشم اصلا برای سلامتی مضر نیست. استدلال برخی که می گویند اگر داد نزنم، اگر خودم را تخلیه نکنم چه می شود و...؟ از نظر پزشکی و روان شناسی اصلا قابل پذیرش نیست. در مقابل اگر از کسی یا چیزی ناراحت و عصبانی شدید، ناراحتی خود را نادیده نگیرید، دور نریزید اما کنترل کنید و دنبال راهی باشید برای بیان آن در موقعیتی که موثر واقع شود. اگر بخواهید ناراحتی خود را همیشه نادیده بگیرید در بلند مدت تحقیر خواهید شد و استقلال رای نخواهید داشت.

۷ - فراموش نکنید آدم هایی که ضعیف هستند به هر قیمتی می خواهند به اهداف خود برسند، پس سعی نکنید با تظاهر به خشم، عصبانیت و بداخلاق بودن به عنوان حربه ای در روابط خانوادگی، شغلی و اجتماعی به اهداف خود برسید.

۸ - به یاد داشته باشید حتی هنگام عصبانیت هم حق انتخاب دارید، حق انتخاب برای موکول کردن طرح موضوع برای زمان مناسب، حق انتخاب برای گزینش واژه ها و...

۹ -آدم های موفق اجازه نمی دهند عصبانیت تمرکزشان را از دیگر وجوه زندگی برهم بزند، مردم هم به افراد عصبانی و خشن اعتماد ندارند و از آن ها گریزانند.

۱۰ - بعد از عصبانیت و در زمان مناسبی برای پیش گیری از دفعات بعدی علت ها و ریشه های عصبانیت خود را پیدا کنید. ریشه بسیاری از رفتارهای ما مربوط به دوران کودکی و برخوردهای پدرو مادر است. برای فرزند خود الگوی خوبی باشید.

۱۱ - انواع شیوه های بروز احساسات مثل ترس، عشق، خجالت، احساس گناه، پوزش و... را تمرین کنید و بیاموزید. خیلی وقت ها عصبانی می شویم چون نمی توانیم اشکال دیگر احساسات را ابراز کنیم.

۱۲ - علایم فیزیکی عصبانیت را در خود کشف کنید تا بتوانید کنترل کنید.

۱۳ - عصبانیت ما بیشتر به دلیل طرز تفکر ما از رفتار و صحبت دیگران است تا واقعیت یک عمل! ویژگی های رفتاری دیگران را بشناسید و در همان حد از آن ها توقع داشته باشید.

۱۴ - نفس عمیق، هوای آزاد، عبور از محل بحران و فعالیتی که انرژی منفی شمارا تخلیه کند مثل ورزش برای حل مشکل موثر خواهد بود. در کنار تمام این ها قبل از هر چیز به آینده رابطه دوستانه، شغلی و خانوادگی خود فکر کنید چون زندگی فقط در حال حاضر در جریان نیست.

 

منبع : خراسان

پنج شنبه 24/6/1390 - 10:8
بهداشت روانی

با سلام خدمت همه دوستان عزیز تبیانیم : 

گ

در اوج ترافیک مکث بی دلیل یک راننده یا عبور خودخواهانه عابری پیاده باعث می شود پشت چراغ قرمزی طولانی بمانید! بعد از روزی سخت و پراسترس سروصدای بازی بچه ها، خواب شما را خراب می کند! و... مثال هایی از این قسم هر کدام با شدت وضعف می توانند دلیلی بر عصبانیت و خشم شما باشند. عصبانیت یک رفتار طبیعی است که به صورت طبیعی جای هیچ نگرانی  ندارد اما کنترل و مدیریت آن مهم است. اگر ذره ای غبار یا یک مژه در چشم ما فرو برود و مقداری دید ما را خراب کند سریع آن را خارج می کنیم تا هم چشممان اذیت نشود، هم بهتر بتوانیم ببینیم! اما وجود رفتارهای نادرستی که باعث می شود دید ما نسبت به اطرافیان بد باشد و به دلیل وجود آن حس نسبت به دیگران قضاوت نامناسبی داشته باشیم هیچ گاه واکنش سریع ما را برای رفع مشکل در پی ندارد. مدت ها اجازه می دهیم آن رفتار نادرست در ما رخنه داشته باشد و به قضاوت، کلام و مناسبات اجتماعی ما جهت منفی بدهد و هر روز ریشه بیشتری بدواند. یکی از مهم ترین این رفتارهای نادرست همین خشم بدون مرزی است که با هر جرقه کوچکی وجود ما را شعله ور می کند. مدیریت خشم راهکارهای ساده ای دارد که باعث پیش گیری، رفع و درمان آن می شود. به توصیه هایی در این رابطه که بیشتر روی پیش گیری متمرکز است توجه کنید:

۱ - مهارت های اجتماعی خود را افزایش دهیم. گاهی اطلاع نداشتن از شکل صحیح رفتار، فن بیان، بی توجهی به محیط، صحبت دیگران، نهادینه نشدن هنر عذرخواهی و... باعث می شود عصبانی شویم یا زمینه خشم اطرافیان و در نهایت درگیری لفظی و فیزیکی را فراهم کنیم.

۲ - قبل از عمل به برخی کارها یا گفتن برخی حرف ها خودمان را جای دیگران بگذاریم؛ اگر کسی سرچهارراه سمت راست را در حالی که می خواهد مستقیم برود پر کند ما ناراحت نمی شویم؟! چنین رفتارهایی زمینه درگیری و خشم را فراهم می کند.

۳ - هنر ارتباط موثر را بیاموزیم. متبسم باشیم، حرف کسی را قطع نکنیم، حتی اگر حق با ماست از نیشخند و کنایه استفاده نکنیم، انتقادات را با طرح نکات مثبت طرف مقابل بیان کنیم، گاهی که لازم است غیر مستقیم سخن بگوییم. قبل از گفتن برخی حرف ها، ظرفیت طرف مقابل را بسنجیم. اگر شوخی می کنیم، متلک می گوییم و... آمادگی مقابله به مثل نفر مقابل را هم داشته باشیم. در آغاز بحث صحبت را با مسائل اختلاف برانگیز شروع نکنیم. ملایم سخن بگوییم تا احساس بدی در طرف مقابل پیش نیاید.

۴ - تحت هر شرایطی منطق را فدای چیز دیگری نکنیم. خود را در موقعیتی قرار ندهید که مجبور باشید در هر شرایطی رفتار خود را توجیه کنید چون در چنین حالتی خیلی راحت عصبانی می شوید.

۵ - اصلا وارد جدل نشوید، به خصوص با کسانی که منطقی نیستند، چون بعد از مدتی که بحث ادامه پیدا کند مجبور می شوید از روش طرف مقابل در بحث استفاده کنید و در ادامه وقتی صحبت هم را نفهمید ابتدا صدا بالا می رود و بعد هم خدای ناکرده کار به توهین می کشد.

 

دوستان عزیزم برای اینکه تاثیر بیشتری داشته باشه این مطلب که واقعا هم مهم هست توی این دوران به دو قسمت تقسیم بندی کردم ...

پایان قسمت اول ...

پنج شنبه 24/6/1390 - 9:10
آموزش و تحقيقات

 پ

مهرماه نزدیک است، ماهی که درس و مدرسه دوباره رونق می گیرد. اما اشتباه نکنید این مطلب درباره روش های مطالعه درسی نیست؛ با کمک این مطلب می توانید هر نوع مطالعه ای اعم از درسی، غیردرسی و... را بهینه و هدفمند انجام دهید. رشد، در زندگی به عاملی به نام آموختن مرتبط است و بهترین زمینه یادگیری هم بدون شک مطالعه است. متاسفانه خیلی از خانم ها به خصوص خانم های خانه دار به دلیل درگیر شدن با زندگی روزمره از مطالعه فاصله گرفته اند و هر از چند گاهی هم که به سراغ مطالعه می آیند به دلیل آن که بازه زمانی زیادی از آخرین فعالیت جدی ذهنی شان گذشته، آمادگی لازم را برای درک مطالب ندارند. بسیاری از آقایان هم به علت درگیری زیاد و خستگی جسمی و روحی ناشی از زندگی بازدهی خوبی در مطالعه ندارند برای همین بعد از مدتی دیگر سراغی از مطالعه نمی گیرند مگر خواندن اخبار روزنامه ها. دانش آموزان و دانشجویان هم با مشابه چنین مشکلی مواجهند و دربعضی موارد تصور می کنند مطالعه زیاد و چندین و چندباره یک مبحث درسی، یعنی تضمین یادگیری بهتر و کسب نمره بالاتر. غافل از این که یادگیری با رعایت شیوه های صحیح مطالعه رابطه مستقیمی دارد.

یک مطالعه موثر، (درسی و غیردرسی) یعنی یادگیری مباحث و درک آن ها در کمترین زمان، در کنار باقی ماندن مطلب در حافظه. نکاتی که در ادامه می خوانید به شما در مطالعه موثر کمک خواهد کرد:

۱ - سعی کنید برای شروع، کتاب یامجله ای را که می خواهید بخوانید؛ ورق بزنید، عنوان فصل ها، تیتر مطالب، عناوین میانی مطلب (میان تیترها) و... را به همراه تصاویر و عکس نوشت ها مرور کنید تا بدانید چه چشم اندازی در این مطلب پیش رو دارید واهداف آموزشی و رفتاری مطلب چه خواهد بود؟

۲ - وسایل لازم برای یادداشت برداری را کنار دستتان بگذارید، یادداشت برداری، علامت زدن، خلاصه نویسی و... به شما کمک می کند هم منبع مفیدی برای مرور مطلب داشته باشد هم ذهنتان حین مطالعه فعال بماند.

۳ - حاشیه نویسی را فراموش نکنید تاموضع تان نسبت به مطلب برای همیشه باقی بماند و قابل رجوع باشد.

۴ - کلمات کلیدی مطلب راهمان جا روی کتاب یا روی کاغذ دیگری بنویسید تا مطلب در ذهن شما طبقه بندی شود.

۵ - زمان و مکان مناسبی را برای مطالعه انتخاب کنید تا مطالعه شما به راحتی دچار خلل و سکته نشود.

۶ - حتما برای مطالعه برنامه ریزی داشته باشید تا قبل و بعد آن مشخص باشد و حتی اطرافیانتان هم از آن باخبر باشند.

۷ - رختخواب جای مناسبی برای مطالعه نیست، مطالعه هم کاربرد قرص خواب آور را ندارد مطالعه لحظاتی قبل از خواب ماندگار نیست.

۸ - قبل و بعد از صرف غذاهای پرچرب مطالعه نکنید.

۹ - یک موضوع را بیش از یک ساعت نخوانید، سعی کنید بین فواصل مطالعه استراحت کنید و به ذهنتان امکان بایگانی داده ها را بدهید.

۱۰ - دو مبحث مشابه درسی وغیردرسی را پشت سرهم نخوانید.

۱۱ - خود رامعلمی فرض کنید که می خواهد همان مبحث را به دانش آموزی یاد بدهد؛ آن چه می خوانید را برای خودتان تشریح کنید.

۱۲ - اولین و بهترین کار برای تمرکز داشتن این است که هیچ کار نکنید؛ اگر بخواهید مدام به خودتان بگویید تمرکز داشته باش روی گفتن این جمله تمرکز کرده اید تا یاد گرفتن مطلب .

۱۳ - مطالعه از باب مفاعله است، اقدامی است دو طرفه، پس فعال باشید و نقش نویسنده را حس کنید.

۱۴ - از خودتان سوال بپرسید و پاسخ بدهید.

۱۵ - سبک خود را در مطالعه با تمام ابعادش کشف کنید. این که در شلوغی می توانید درس بخوانید، در سکوت، در هوای آزاد، نشسته یا...

۱۶ - اطراف محل مطالعه را خلوت کنید تا تمرکزتان به هم نریزد.

۱۷ - اگر پیش روی شما افقی از دور دست وجود داشته باشد بهتر است؛ چون برای یادگیری بهتر لازم است هر ازچندگاهی چشم ها را از کتاب بردارید و به نقطه ای نامعلوم نگاه کنید.

۱۸ - سعی کنید درمکان مطالعه هوای آزاد جریان داشته باشد تا هوس چرت زدن و کسل شدن را نکنید.

۱۹ - مطالعه جمعی لذت بیشتری دارد، به خصوص اگر راجع به موضوعات با دیگران بحث کنید.

۲۰ - برای آن که موضوع در حافظه شما ماندگار شود هر از چند گاهی به خلاصه، حاشیه هاو... برای مرور بیشتر رجوع کنید. برای این کار لازم است کتاب مخصوص به خود را داشته باشید، استفاده از کتاب های دیگران که پر است از انواع علایم، حاشیه ها و خط کشی ها روند مطالعه و مرور مجدد شما را مختل می کند.

در پایان فراموش نکنید کتاب بهترین هدیه است و قبل از مطالعه خواندن دعای پیش از مطالعه بهترین کار- موفق باشید.

چهارشنبه 23/6/1390 - 14:5
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته