• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 588
تعداد نظرات : 663
زمان آخرین مطلب : 2625روز قبل
حجاب و عفاف

به پارک مد و لباس بروید، اسلامی لباس بپوشید


افتتاح پارک فرهنگی و فناوری مد و لباس از تاریخ 21 در تیرماه، تدوین لایحه امنیت زنان در خانه، راه‌اندازی 15 کمپ ویژه زنان معتاد تا پایان سال، راهپیمایی زنان سراسر کشور در حمایت از حجاب از مهمترین اخبار حوزه زنان در این هفته بود.

موضوع قانون حجاب و عفاف هنوز هم بحث روز کارشناسان حوزه زنان است. نبود الگوی مناسب و فراگیر برای جایگزینی مدها وارداتی دغدغه ای بود که بیشترفعالان این حوزه بر آن تاکید داشتند. اما انگار قرار است مد های اسلامی به زودی رونمایی شود. در همین رابطه رئیس کارگروه مد و لباس وزارت ارشاد اسلامی گفت: ما پارک فرهنگی و فناوری مد و لباس را در دوهفته آینده 21 تیرماه افتتاح خواهیم کرد این پارک یک پارک دانش‌بنیان است. ما در این پارک قصد داریم فضایی را فراهم کنیم که هر کسی لباسی را طراحی کرده باشد، بتواند در این مکان عرضه کند که این امکان به عنوان یک پاتوق طرح او را مورد قضاوت دیگران قرار دهد.

او از نبود اعتبار برای اجرایی کردن مصوبه حجاب و عفاف هم گله کرده و گفته است: قانون عفاف حجاب که بیش از 300 بند مصوبه دارد و 26 دستگاه درباره آن مسئولیت دارند، یک تومان بودجه پشت آن تعیین نشده است. ما با تمام دقت و شدت در این موضوع دغدغه داریم باید بدانیم که آیا حل این مسائل بدون امکانات و ابزار شدنی نیست.

سه شنبه 20/8/1393 - 17:11
حجاب و عفاف

حق شناس: حیا مقدم بر حجاب است/ بسیاری از سریالها مروج بدحجابی هستند

حجت الاسلام سیدجعفر حق شناس مدیر گروه مطالعات زنان و خانواده پژوهشکده باقرالعلوم با تأکید بر روشن بودن مسئله حجاب در حوزه نظری گفت: خوشبختانه در مورد جایگاه حجاب در اسلام به خوبی پرداخته شده است و به نظر می رسد در این حوزه مشکل نظر نداریم و مقالات و کتابهای خوبی در این زمینه نوشته شده است.

وی "حیا" را در اندیشه اسلامی مهمتر از حجاب خواند و گفت: باید در جامعه بدنبال توسعه فرهنگ حیا قبل از حجاب باشیم؛ طرح گسترش حجاب باید به طرح توسعه حیا و عفاف تبدیل شود چون حجاب یکی از ثمرات داشتن حیا است. برعکس ما مواردی داشته ایم به دلیل اصرار دستگاههای اجرایی و برخی افراد که زنان باید حجاب کامل داشته باشند اما چون توصیه حیامدارانه نداشته اند، با افرادی بعضا مواجه می شویم که حجاب ظاهری خوبی دارند اما رفتارشان اصلا آمیخته به حیا نیست.

وی با بیان اینکه قبل از بحث حجاب و عفاف باید بر روی حیا تأکید کنیم، افزود: تلاش کنیم حجابها و پوشش ها برخاسته از حیا باشد البته پوشش، سطحی از حیا است و کسی که خود را پوشانده حدی از حیا را رعایت کرده است اما این کافی نیست و باید در جامعه به سمتی برویم که اگر زن و مرد از پوشش مناسبی برخوردار هستند نگاهها، رفتارها و سخنانشان هم با حیا و با رعایت حریم همراه باشد.

وی تأکید کرد: حتما الزامات قانونی باید در یک بستر فرهنگی مناسب صورت گیرد؛ مثلا نیروی انتظامی در بحث برخورد با دزدی و اعتیاد و... به راحتی می تواند عمل کند و کسی معترض برخورد نیروی انتظامی با این قبیل مسائل نیست چون آنچنان کار فرهنگی سنگینی صورت گرفته که امروز هر انسانی از اعتیاد متنفر است. وقتی یک چیزی در جامعه ای بد شد و نقطه مقابل آن چیز مطلوبی معرفی شد آنوقت الزامات در جامعه جواب می دهد اما اگر برای مسئله ای نه تنها کار فرهنگی صورت نگرفت بلکه ضد فرهنگ آن در جامعه در حال تولید است، برخورد قانونی بسیار نشدنی و بسیار سخت است.

حجت الاسلام حق شناس تأکید کرد: بیننده ما در فیلمهای اجتماعی و خانوادگی هر روز یک زن و شوهری را می بیند که هیچکدام نه تنها ظواهر اسلامی ندارند بلکه بی حیایی حاکم است و یا اکثر کسانی که نقش اول فیلمی را دارند شاید حجاب کامل داشته باشد اما صورت کاملا آرایش کرده و رفتارها کاملا خلاف حیا است و برخوردی کاملا باز و بدون رعایت حدود اخلاقی در فیلم دارند و این در قالب حجاب انجام می شود و این آسیب زا است. وقتی در اکثر برنامه های تلویزیون و سینمایی که مردم چهره های آرایش کرده و بدحجاب را می بینند چگونه ما می توانیم در خیابان به همان چهره بگوییم چرا اینگونه در جامعه ظاهر می شوی؟ این نوع برخورد اصلا معقول نیست و باید به دنبال راهکار درست بود.

سه شنبه 20/8/1393 - 17:10
حجاب و عفاف
حدیث (1) امام على علیه السلام :

 

اَلحَیاءُ مِفتاحُ كُلِّ الخَیرِ؛


حیا كلید همه خوبى هاست.

 

 شرح آقا جمال خوانسارى بر غرر الحكم و درر الكلم ج‏1، ص 93، ح340

سه شنبه 20/8/1393 - 17:6
حجاب و عفاف

الگوی یک زن مسلمان یک نفر است و آن هم حضرت فاطمه است. در زمان ایشان لباسی به عنوان چادر نبوده است. ایشان از پوششی به نام خمار استفاده می کردند. در روایات آمده است که : * لاثَتْ خِمارَها عَلی رَأْسِهٰا

لاث به معنی پیچیده است. خمار چیزی بوده است بزرگتر از روسری‏های فعلی، که زن ها به صورتی که سر و سینه و گردن را می‏پوشانده است استفاده می کردند.

حضرت از این پوشش برای پوشاندن موهای سر خود استفاده می کرد و اما برای حفظ تمام بدن.

باز در روایت داریم که : وَ اشْتَمَلَتْ بِجِلْبابِهٰا

جلباب نوعی پوشش سراسری بوده که روی لباس ها می‏پوشیده‏اند. شاید چیزی شبیه چادر امروز یا پیراهن بلند عربی. حضرت آن پوشش سراسری را هم طوری بر سر افکندند که محیط بر تمام بدن ایشان بود.

بسیاری از زنان کشورمان را دیده ایم که علاوه بر پوشش چادر مسئله پوشیدن آن را زیر سوال برده اند. که باعث شده است پوشش چادر در نظر برخی از افراد بدجلوه کند.

حجاب در اسلام به معنای پرده نشینی نیست، بلکه به معنای پوششی معقول برای جلوگیری از فساد، و حفظ کرامت زن است.

خوب دقیقا در جایی گفته نشده که حضرت فاطمه چادر داشته است اما همیشه و همه جا ذکر شده که ایشان  موی سر خود و بدن خود را پوشیده نگاه می داشته است.

از طرفی داشتن اختیار در اسلام و از جمله در ایران مسئله دیگری است . شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که به خانمی که پوشش نامناسبی داشته تذکر داده باشید (مطمئناً اتفاق افتاده) اما در جواب گفته باشند پس این آیه قرآن که میگه لا إکراهَ فِی الدَّین قَد تَبَیَّنَ الرُّشدُ مِنَ الغَیَّ برا چی بوده ؟

در بعضی مواقع استفاده از زور همیشه نتیجه برعکس داشته،دارد و خواهد داشت . پس از راه های دیگری هست که این فرهنگ اسلامی را در بین بانوانمان پایه ریزی کند..

مدتی پیش با طراحی مقنعه های زیبای اسلامی و عرضه آن در بین بانوان شاید راه بسیار مناسبی برای ترویج فرهنگ حجاب اسلامی در پیش گرفته شد اما پس از مدتی علاوه بر پوشیدن این مقنعه ها باز هم بی حجابی رویت شد. (در آژانس های هواپیمایی بسیاری از پرسنل از مقنعه های جدید که واقعاً می تواند پوشش کاملی برای سر باشد استفاده می کنند اما به شیوه بد )

یا چندی پیش در نمایشگاه مسئولین ارائه دهنده خدمات خود نمونه ای از بدحجابی بودند . در خبرهای اینترنتی و یا روزنامه ها این تصاویر کاملاً مشخص بود.

تذکر به همین افراد که در بین عموم ظاهر می شوند و پیگیری آن می تواند کمک بسیاری به از بین بردن بد حجابی باشد

اما متاسفانه کارفرماها کم کم برای فروش اجناس  و جلب توجه مشتریان ، جذب آنها به این گونه موارد روی می آورند که خود نوعی تبلیغ برای پوشش غیر اسلامی است.

آیا تا به حال در تلویزیون مقنعه های اسلامی را تبلیغ کرده اند ؟ چرا نه ؟

آیا تا به حال در تلویزیون چادر های اسلامی را به تصویر کشیده اند ؟ چرا نه ؟

در رسانه ها باید به تمام جوانب آن دقت کرد. زندگی که فقط خوردن غذا و روغن و سبزی و .... نیست !!!! اگر عفاف در بین زنان و حتی در بین مردان نباشد فساد زندگی را از بین خواهد برد!!!

تهیه و گردآوری : paiesan

شنبه 17/8/1393 - 12:6
حجاب و عفاف

چکیده: حجاب دارای مراتبی است که علی رغم این‌که رعایت آن می‌تواند بر کمال فرد بیافزاید ولی در عین حال باید همراه با ظرفیت‌سازی باشد تا فرد خدای ناکرده در دامنه افراط نیفتد.البته باید توجه داشت که مرتبه آغازین آن که همان مرتبه واجب آن می‌باشد، افراط و تفریط بردار نیست.

حجاب کامل‌تر

امام علی علیه‌السلام می‌فرمایند:«اسْتَأْذَنَ أَعْمَى عَلَى فَاطِمَةَ ع فَحَجَبَتْهُ فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص لَهَا لِمَ حَجَبْتِیهِ وَ هُوَ لَا یَرَاكِ فَقَالَتْ ع إِنْ لَمْ یَكُنْ یَرَانِی فَإِنِّی أَرَاهُ وَ هُوَ یَشَمُّ الرِّیحَ فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص أَشْهَدُ أَنَّكِ بَضْعَةٌ مِنِّی‏.[5]نابینایی در خانه حضرت زهرا علیهاسلام وارد شد حضرت خود را پشت پرده یا دیوار پوشاند. پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: چرا با این که نابینا تو را نمی‌بیند از وی حجاب می‌گیری؟ عرض کرد: اگر او مرا نمی‌بیند، من که او را می‌بینم و او نیز بوی مرا استشمام می‌کند. پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله (در تایید رفتار حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها) فرمود: گواهی می‌دهم که تو حقا پاره تن من هستی.»

حال سخن اینجاست که به صرف این‌که دختری حجابش را فراتر از حد واجب رعایت فرماید نمی‌توان گفت که حجاب او افراطی است بلکه در این مسئله توجه به چند نکته از اهمیت ویژه‌ایی برخوردار است:

1.رعایت حجاب در محدوده واجب آن بر هر زن مسلمانی واجب است و کسی برای رعایت کردن این میزان هیچ‌گاه متهم به افراط در حجاب نمی‌شود.

2.دایره افراط و تفریط فقط در جایی مطرح است که مسئله مربوط به انجام واجبی نباشد و یا توجه به یک واجب شما را از واجب مهم‌تر باز دارد.

3.برای فردی که می‌خواهد به تاسی از حضرت زهراء علیهاسلام حجاب کامل‌تری داشته باشد باید به این نکته توجه کند که مرحله مستحبی حجاب اگر بخواهد در دامان افراط نغلتد باید با ظرفیت‌سازی و تقویت اعتقاد همراه باشد.

4.وقتی به این باور رسیدید که باید حجاب کامل‌تری داشته باشید و حقیقتا آن را برای خودتان بسان یک سکوی پرش تصور کردید در حفظ آن کوشا باشید و از سخنان بی پایه و اساس دیگران هراسی به دل راه ندهید.

5.برای این‌که ظرفیت خود را در این مسیر بالا ببرید این کارتان را تاسی به حضرت زهراء علیهاسلام و مجاهده در مقابل کسانی بدانید که با از بین بردن این نماد قصد ضربه زدن به دین حقه اسلام را دار

جمعه 16/8/1393 - 18:26
حجاب و عفاف
چهارشنبه 14/8/1393 - 10:39
حجاب و عفاف

با حفظ حجاب مشتی بر دهان بیگانگان بزنیم نه اینکه فریب آنان را بخوریم و خانواده و ملت و کشورمان را تضعیف کنیم.

 

چهارشنبه 14/8/1393 - 10:38
حجاب و عفاف

زرتشت در حدود بیش از هزار سال (و به روایاتی بیش از هزاران سال) پیش از میلاد مسیح، در کتاب یسنا بر عفت سرشتین در کنار پوشش ظاهری پافشاری کرده‌است.[۵]

بر پایهٔ آنچه موبد «رستم شهرزادی» گفته‌است، پوشش زن باید به گونه‌ای باشد که حتی یک تار موی او نیز آشکار نگردد. در خرده اوستا، چنین آمده‌است: «همگان نامی ز تو بر گوییم و همگان سر خود را می‌پوشیم و آن گاه به درگاه دادار اهورمزدا نماز می‌کنیم».[۶]

در کتاب پوشاک باستانی ایرانیان در ذیل عنوان «پوشاک اقلیت‌های میهن ما» در مورد حجاب زنان زرتشتی چنین می‌خوانیم: «این پوشاک که بانوان زرتشتی از آن استفاده می‌کنند، شباهتی بسیار نزدیک به پوشاک بانوان نقاط دیگر کشور ما دارد. چنان که روسری آنان از نظر شکل و طرز استفاده، نظیر روسری بانوان بختیاری است و پیراهن، شبیه پیراهن بانوان لُر در گذشته نزدیک است و شلوار، از لحاظ شکل و بُرش، همان شلوار بانوان کُرد آذربایجان غربی است و کلاهک، همان کلاهک بانوان بندری است».

در کتاب دینی زرتشتیان اوستا و گات‌ها لباس یا کیفیت خاصی برای حجاب زنان واجب نشده‌است و قانون نامه‌ای وجود ندارد که زرتشتیان را ملزم به پوشانیدن سر و موی خود کند.

کوروش نیکنام دارای دکترای فلسفه زرتشت از دانشکده هندوستان و نماینده سابق زرتشیان در مجلس چندین پرسش را پاسخ داده‌است:[۷]

  • آیا در اوستا قانون حجاب برای زن وجود دارد؟

زن و مرد در تاریخ ایران باستان همواره با پوشش مناسب و زیبا در کنار یکدیگر زندگی کرده‌اند و این قانونی در اوستا نیست.

  • در باور زرتشتی حجاب برای بانوان چگونه تعریف شده‌است؟

واژه حجاب در فرهنگ واژگان پارسی نیست، اگر پرسش شما در مورد پوشش بانوان است. در ایران باستان زنان ومردان را هیچگاه برهنه نمی‌بینیم، نسبت به محل زندگی، آب وهوا وشیوه کار و زندگی هر شهر و روستا پوشش‌های گوناگونی وجود داشته که نمونه آن را هم اکنون در پوشش زنان گیلکی، مازندرانی، کرد، لر، بلوچ، بختیاری، اقوام دیگر و زرتشتیان مشاهده می‌کنیم. از ویژگی‌هایی که در اینگونه پوشش‌ها به شکل یکسان وجود دارد دو چیز است، نخست اینکه این پوشش‌ها با رنگ‌های طبیعت همگون است یعنی رنگ‌های سرخ، سبز، ارغوانی، زرد ودیگر زنگ‌ها در پوشش آنان بوده وکمتر از رنگ‌های تیره به ویژه سیاه استفاده می شده چون باور داشتند رنگ‌های کبود، افسردگی آور وغم انگیز است. دوم اینکه در همه پوشش‌ها دستان زن و مرد برای انجام کارها به ویژه برای کشاورزی آزاد بود، نمونه پوشش‌ها را در اقوام لر، کرد، بلوچ، گیلکی و... می‌توان یافت.

  • چرا در هنگام نیایش باید کلاه یا روسری بر سر داشته باشیم؟

در باور سنتی و گزارش اوستا، هالهٔ از روشنایی به نام خُوَرِنَه (فر) پیرامون تن انسان را فرا گرفته‌است این هالة نور در انسانهایی که نیکوکار باشند و به خداوند نزدیکتر شوند با شعاع بیشتری همراه‌است چون این هاله نور، پیرامون سر انسان بیشتر است عقیده بر این است که به هنگام نیایش و برای ایجاد تمرکز حواس به هنگام راز و نیاز با خداوند بایستی سرها پوشیده باشند از سوی دیگر پوشیدن سر به هنگام نیایش هماهنگی در چهره‌ها ایجاد می‌کند و چهرة انسان روحانی تر خواهد بود.

چهارشنبه 14/8/1393 - 10:34
حجاب و عفاف

حجاب از ارکان اسلامی است که با شرایط و حدودی خاص برای زنان و مردان مطرح شده است و البته در کنار این پوشش ظاهری بعنوان حجاب، مسئله عفت نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است، چرا که حجاب بدون عفاف، تأثیری در سلامت فردی و اجتماعی ندارد.

به گزارش مهر، آنچه در بحث پوشش و حجاب حائز اهمیت است، پوشاندن موها برای زنان و پرهیز از هرگونه خودنمایی و آشکار کردن زیباییهایی است که می تواند به نوعی، عامل گناه و بروز افکار انحرافی باشد، به همین دلیل نیز شرط سادگی از ضرورتهای حجاب است.

آمیخته شدن پوشش اسلامی با شیوه هایی که به جلب توجه بیانجامد، با اصل و اساس فلسفه حجاب مغایرت دارد.

مدتی است بسیار دیده می شود علاوه بر افزایش بهره مندی بی رویه و بی‌مناسبت از آرایشهای صورت، انواع چادرها و مانتوها، روسریها و شالها با طرحها و سبکهایی مورد استفاده قرار می گیرند که نه تنها فاقد سادگی هستند بلکه بسیار فریبنده بوده و جلب توجه می کنند، این امر با مقوله و فلسفه حجاب به هیچ عنوان همخوانی ندارد.

مدها، سبکها و شیوه هایی که هر روزه توسط فرد یا افرادی، به عمد یا به سهو، به اصطلاح مد شده و مورد استفاده قرار گرفته، رفته رفته طیف وسیعی را در بر می گیرند .

رسانه های دیداری اعم از تلویزیون و سینما، از ابزارهای ترویج برخی شیوه های لباس پوشیدن و داشتن پوشش هستند و به همین دلیل نیز می بایست دقت نظر و حساسیت بسیاری در ارائه طرح های نو و جدید داشته و عواقب و تبعات اقدامات خود را به درستی پیش بینی کنند.

یکی از پدیده های جدیدی که به نظر می رسد مورد توجه و علاقه سینمایی ها قرار دارد، استفاده از "موی مصنوعی" برای زنان بازیگر است .

موی مصنوعی در ابتدای امر برای سریالها و فیلمهای تاریخی مورد استفاده قرار می گرفت.

در این آثار زنان بازیگری که بنا به ضرورت و تشخیص کارگردان می بایست بخشی از موهایشان نمایش داده می شد، از موی مصنوعی استفاده می کردند، در این حالت بخشی از موی مصنوعی از زیر پوشش اصلی سر، نمایان بود، این اتفاق در سریالهایی نظیر امیرکبیر رخ داد.

اما به تازگی مشکل الزام در نمایش مو در سریالهای تاریخی نیز با ترفندهایی برطرف شده، نظیر اقدامی که در چند سریال سالهای اخیر صورت گرفت و استفاده از کلاههایی با دوختی مشخص، مسئله فرم خاص پوشش زنان قاجار را برطرف کرد.

طی سالهای اخیر و با ورود انواع موهای مصنوعی به داخل کشور، استفاده از موی مصنوعی در فیلمها و سریالها از حالت ضرورت تاریخی خارج شد و کلاه گیس این اجازه را به زنان داد که با فراغ بال، گستره بیشتری از موهای خود را(هرچند مصنوعی) نمایان کنند.

در این حالت بخش زیادی از موهای مصنوعی از زیر روسری و یا شال و یا حتی کلاه نمایان می شود، بخشی که آراستگی و جذابیت لازم و دلخواه را برای زن بازیگر و البته تماشاگر به ارمغان آورده و به اسم اینکه "مو مصنوعی است" همه چیز به اصطلاح حل بوده و مشکلی وجود ندارد.

اما موضوع به اینجا ختم نشده مدتی است دیده می شود، گاهی، در برخی آثار سینمایی، کلاه گیس به تنهایی نقش زینتی یا فانتزی را برای زنان ایفا کرده و به شوخی و یا جدی مورد استفاده قرار می گیرد.

این مسئله شاید حالا چندان جدی نباشد و در صحنه ای بصورت نمایشی مورد استفاده قرار گرفته باشد، اما با توجه به سیری که استفاده از موی مصنوعی از ابتدا تا حال داشته، بیم آن می رود که اینکار رفته رفته و پس از مشاهده سکوت همگانی، به یک عادت و روال عادی در کارهای نمایشی تبدیل شود .

کلاه گیس به طور حتم استفاده های مناسب و کاربریهایی دارد که شک نیست، کشف حجاب به شکلی خاص و خودنمایی در ملاء عام و یا نمایش عمومی، در میان آنها هیچ جایی ندارد.

مدتی پیش و درپی ممنوعیت حجاب در برخی مراکز آموزشی ترکیه، برخی دختران مسلمان برای حفظ پوشش اسلامی، از کلاه گیس بر روی پوشش سر خود استفاده کردند تا به این وسیله حجاب را حفظ و رعایت کنند..

چهارشنبه 14/8/1393 - 10:32
ورزش و تحرک

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، مقدمات جذب ۳ بازیکن خارجی و یک بازیکن ایرانی جدید برای پرسپولیس انجام شد و با دعوتنامه باشگاه این بازیکنان به زودی راهی ایران و تمرینات سرخ‌ها می‌شوند.

 

از آنجایی که سازمان لیگ برای تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا مجوز استفاده از ۶ بازیکن خارجی را صادر کرده پرسپولیس قصد دارد با ۳ بازیکن خارجی دیگر در نیم‌فصل دوم لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا تیمش را تقویت کند.

 

به همین منظور طی روزهای شنبه و یکشنبه تمام امور مربوط به جذب بازیکنان خارجی مدنظر باشگاه انجام شد تا دعوتنامه آنها از طریق مدیر برنامه‌های مختلفی که به کادر فنی و باشگاه پرسپولیس معرفی شده‌اند برای شان ارسال شود.

 

بازیکنان خارجی پرسپولیس یک مهاجم اوکراینی و یک مدافع چپ پاکستانی – فرانسوی هستند. البته در خصوص مدافع چپ مد نظر پرسپولیس شنیده می‌شود او در لیگ دسته اول فرانسه بازی کرده است.

 

اما شاخص‌ترین بازیکن خارجی مد نظر پرسپولیس یک هافبک نفوذی سیاهپوست و تنومند سوئدی است که در لیگ برتر انگلیس بازی کرده و گفته می‌شود کیفیت فنی بالایی دارد.

 

البته قیمت این بازیکن به اندازه کیفیتش بالاست و شنیده می‌شود حدود ۷۰۰ هزار دلار برای پرسپولیس هزینه در بر خواهد داشت. این بازیکن در باشگاه پرسپولیس به "اژدها" معروف شده و درخشان و عبدی بعد از دیدن یک فیلم نود دقیقه‌ای و هایلایت بازی‌های او این هافبک را پسندیده‌اند.

 

این بازیکن در حال حاضر عضو یک تیم ترکیه‌ای است و باید قراردادش را فسخ کرده تا به پرسپولیس بپیوندد. این بازیکن بازی‌های زیادی برای تیم‌های پایه سوئد انجام داده و قرار است بعد از رفتن به سوئد و همراهی همسرش به ترکیه برگشته و قرارداد خود را فسخ کند تا راهی ایران شود. جالب اینکه پرسپولیس قصد دارد با این بازیکن قرارداد یک و نیم ساله ببندد.

 

نکته مهم اینجاست که این بازیکنان هیچ کدام آزاد نیستند و از آنجایی که همگی تیم دارند سیاسی حاضر شده بدون حضور در تمرینات و دادن تست فنی با آنها قرارداد بسته شود.

 

اما پرسپولیس به غیر از این سه بازیکن خارجی یک هافبک دفاعی ایرانی هم می‌خواهد. این بازیکن هم در حال حاضر در لیگ برتر بازی می‌کند و تیم دارد اما پرسپولیس مذاکرات جذب این بازیکن را از طریق باشگاهش آغاز کرده است.

 

طی روزهای گذشته شایعه شده بود سید مهدی رحمتی و ایوب کلانتری بازیکنان مد نظر پرسپولیس هستند و شاید خرید ایرانی سرخ‌ها یکی از این دو بازیکن باشد که درخشان این شایعه را تکذیب کرد.

ایران ورزشی

چهارشنبه 14/8/1393 - 10:29
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته