• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 241
تعداد نظرات : 551
زمان آخرین مطلب : 4178روز قبل
دعا و زیارت

حضرت على بن الحسین (علیه السلام) فرمودند : همانا معرفت و كمال دین مسلمان در این امور

است : ترك سخن در امور بى فایده ، كمى نزاع و جدال ، بردبارى ، خویشتن دارى و خوش اخلاقى 

جمعه 10/3/1387 - 20:18
ادبی هنری
شکوفه ها خندیدند گلها رقصیدندریتم باد در گوشم پیچیدو خدا را بیادم آورد
جمعه 10/3/1387 - 20:9
خانواده
من در دل دوزخ  بهشتم را یافتم ....

 

برزخی شدم سخت دلپذیر....

و خدا می داند که چگونه نور ی که از شعله های جهنم بر می خاست...

بهشت محبوب من شد ....

چه کسی می داند که برسر ش چه می آید ....

همیشه برخی مارا فرشته می بینند و برخی شیطان درون ما را...

من فرشته نیستم... شیطان هم نیستم ...

من فقط یک انسان معمولی ام ....

که هنوز دلتنگ همان شعله غم انگیز فراموش شده ی دوزخم...

چهارشنبه 8/3/1387 - 22:48
دعا و زیارت

مسلمانان علم ریاضی ، خاصه جبر و مقابله را به گونه ای پیشرفت دادند که می توان گفت آنان موجد این علم می باشند.اگر اصول و مبادی علم ریاضیات قبل از اسلام در دنیا وجود داشت ، لکن مسلمین انقلابی در آن ایجاد کردند و از جمله اینکه قبل از دیگران جبر و مقابله را در هندسه بکار بردند.
جبر و مقابله تا بدانجا مورد توجه آنان بود که مأمون عباسی در قرن سوم هجری ( قرن نهم میلادی ) به ابومحمد بن موسی ، یکی از ریاضیدانهای دربار خود امر کرد کتاب سادة عام الفهمی در جبر و مقابله تآلیف نماید.
محمدبن موسی ( فوت در سال 257 یا 259 هـ. ق. ) یکی از سه برادر دانشمندی بود که به بنوموسی شهرت داشتند.در نیمةدوم قرن سوم هجری ثابت بن قره( 221-228 هـ. ق. )طبیب ،ریاضیدان و منجم حوزه علمی بغداد خدمات بسیاری را در زمینه ترجمه کتابهای علمی از زبانهای سریانی و یونانی به زبان عربی انجام داد.
وی دارالترجمه ای تأسیس کرد که بسیاری از دانشمندان آشنا به زبانهای خارجی در آن کار میکردند. در این دارالترجمه بسیاری از آثار یونانیان نظیر آپولونیوس ، اقلیدس ، ارشمیدس ، تئودوسیوس ، بطلمیوس ، جالینوس و ائوتوکیوس به وسیله او یا تحت سرپرستی وی به عربی ترجمه شد.
ابو حفض یا ابوالفتح الدین عمر بن ابراهیم نیشابوری مشهور به خیام نیشابوری از برجسته ترین حکما و ریاضی دانان جهان در سال 329 ه.ق در نیشابور به دنیا آمد .خیام کمتر می نوشت و شاگرد می پذیرفت ، وی برای کسب دانش به خراسان و عراق نیز سفر کرد . به واسطه تبحر و دانش عظیمی که در ریاضیات و نجوم داشت ، از سوی ملکشاه سلجوقی فراخوانده شد، ملکشاه به او احترام می گذاشت و خیام نزد او قرب و منزلت ویژه ای داشت . او بنا به خواست ملکشاه در ساخت رصدخانه ملکشاهی و اصلاح تقویم با سایر دانشمندان همکاری داشت . حاصل کارش در این زمینه تقویم جلالی آن است که هنوز اعتبار و رواج دارد و تقویم او از تقویم گریگور یابی دقیق تر است .
یکی دیگر از دانشمندان اسلامی که تحولی عظیم در علم ریاضی پدید آورد ابوعبدالله محمدبن موسی خوارزمی( متوفی 232 هـ. ق. ) است.این ریاضیدان ، منجم، جغرافیدان و مورخ ایرانی یکی از منجمین دربار مأمون خلیفه بود. وی در بیت الحکمه مشغول کار بود.
بیت الحکمه مؤسسه علمی معروفی بود که مأمون خلیفة عباسی ( 198-218 هـ. ق. ) به تقلید از دارالعلم قدیم جندیشاپور در بغداد تأسیس کرد. ظاهراً فعالیت عمدة این مرکز ترجمة آثار علمی و فلسفی یونانی به عربی بود. عده ای از مترجمان برجسته و نیز کاتبان و صحافان در آنجا کار می کردند. کتابخانه ای که بدین طریق فراهم آمد و عنوان خزانه الحکمه داشت از زمان هارون الرشید و برامکه سابقه داشت.
از مؤسسات وابسته به بیت الحکمه رصدخانه ای در بغداد و رصدخانه ای در دمشق بود که منجمین و ریاضیدانان اسلامی در آنجا به رصد کواکب و فراهم کردن زیجها (جداولی که از روی آن به حرکت اجرای سماوی پی می برند) اشتغال داشتند.
درباره اهمیت و ارزش آثار خوارزمی چنین آورده اند:
« خوارزمی درخشانترین چهره در میان دانشمندانی بود که در دربار مأمون گرد هم آمده بودند. او کتب و آثاری را در علوم جغرافیا و نجوم تدوین نمود که سیصد سال بعد به وسیله آتل هارت انگلیسی به لاتین ترجمه و در اختیار علمای اروپا قرار گرفت.
ولی دو اثر او در ریاضیات نام او را جاودانی ساختند. یکی از آنها حل المسائل علمی ، برای زندگی عملی، با عنوان جبر و مقابله بود. مترجمی که در قرون وسطی این اثر را برگرداند نیز همان نام عربی را برای آن برگزید و اولین کلمة عنوان کتاب یعنی « الجبر» را برای همیشه در ریاضیات تحت عنوان Algebra به جای ماند ( گذاشت ).
دومین اثر خوارزمی که نامش را جاودان ساخت ، همان کتاب آموزشی فن محاسبه بود که در آن طریقة استفاده از اعداد هندی را می آموخت. نوشتن اعداد ، جمع و تفریق ، نصف کردن و دو برابر کردن ، ضرب، تقسیم و محاسبات کسری. این کتابچه نیز به اسپانیا آورده و در اوایل قرن دوازدهم میلادی به لاتین برگردانده شد. ترجمة آن از عربی به لاتین با این جمله آغاز می گردد: «چنین گفت الگوریتمی ( خوارزمی ) ، بگذار خدا را شکر گوییم، سرور و حامی ما.»

دوشنبه 6/3/1387 - 21:57
خانواده

یادمون باشه كه هیچكس رو امیدوار نكنیم بعد یكدفعه رهاش كنیم چون خرد میشه میشكنه و آهسته میمیره . یادمون باشه كه قلبمون رو همیشه لطیف نگه داریم تا كسی كه به ما تكیه كرده سرش درد نگیره یادمون باشه قولی رو كه به كسی میدیم عمل كنیم . یادمون باشه هیچوقت كسی رو بیشتر از چند روز چشم به راه نذاریم چون امكان داره زیاد نتونه طاقت بیاره . یادمون باشه اگه كسی دوستمون داشت بهش نگیم برو نمیخوام ببینمت چون زندگیش رو ازش میگیریم

سو...

جمعه 3/3/1387 - 19:18
محبت و عاطفه
خوش به حال آسمون که هر وقت دلش بگیره
بی بهونه می باره
به کسی توجه نمیکنه
از کسی خجالت نمیکشه
می باره و می باره و می باره
اینقدر می باره تا آبی بشه
کاش...
کاش می شد مثل آسمون بود
کاش می شد وقتی دلت گرفت آنقدر بباری تا
بالاخره آفتابی بشی
بعدش هم انگار نه انگار که بارشی بوده
انگار نه انگار که غمی بوده
همه چیز فراموشت بشه...!!!
کاش می شد
پنج شنبه 2/3/1387 - 12:55
خواستگاری و نامزدی

 روزی مرد کوری روی پله‌های ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود روی تابلو نوشته شده بود: من کور هستم لطفا کمک کنید. روزنامه نگارخلاقی از کنار او می‌گذشت، نگاهی به او انداخت. فقط چند سکه در داخل کلاه بود. او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از مرد کور اجازه بگیرد تابلوی او را برداشت آن را برگرداند و اعلان دیگری روی آن نوشت و تابلو را کنار پای او گذاشت و آنجا را ترک کرد. عصر آن‌روز، روزنامه‌نگار به آن محل برگشت، و متوجه شد که کلاه مرد کور پر از سکه و اسکناس شده است. مرد کور از صدای قدم‌های او، خبرنگار را شناخت و خواست اگر او همان کسی است که آن تابلو را نوشته، بگوید که بر روی آن چه نوشته است

روزنامه‌نگار جواب داد: چیز خاص و مهمی نبود، من فقط نوشته شما را به شکل دیگری نوشتم و لبخندی زد و به راه خود ادامه داد مرد کور هیچوقت ندانست که او چه نوشته است ولی روی تابلوی او خوانده می‌شد: امروز بهار است، ولی من نمی‌توانم آنرا ببینم

وقتی کارتان را نمی‌توانید پیش ببرید، استراتژی خود را تغییر بدهید. خواهید دید بهترین‌ها ممکن خواهد شد. باور داشته باشید هر تغییر بهترین چیز برای زندگی است. حتی برای کوچکترین اعمالتان از دل، فکر، هوش و روحتان مایه بگذارید این رمز موفقیت است لبخند بزنید

چهارشنبه 1/3/1387 - 15:6
دنیای گیاهان و حیوانات
قسمت اول مطالب مختصری از عسل و خواص ان گفتم حالا این قسمت 2 تکمیلی آن
چگونه عسل در درمان زخم ها مؤثر است؟

زمانی كه عسل با رطوبت بدن تماس پیدا می كند. آنزیم گلوكز اكسیداز كه توسط زنبورها در عسل ایجاد شده است به آرامی آزاد می شود و پراكسید ئیدروژن ضد عفونی كننده به میزان زیادی آزاد می شود و می تواند در حدی كه به خود بافت آسیب نرساند، باكتریها را نابود كند.در ادامه با جذب مایعات و مواد مقوی به منطقه آسیب دیده باعث رشد سلولی و جلوگیری از خشك شدن زخم می شود.

فعالیت استمیك عسل باعث حضور یك لایه از مایع بین بافتها و بانداژ می شود و باعث می شود در هنگام نیاز بدون درد جابه جا  شود و سلولهای جدید پاره نشود.به همین جهت در برخی بیمارستانهای دنیا برای درمان زخم بستراز تركیبات آن استفاده می شود.

ویژگی های منحصر به فرد

1_ به راحتی هضم می شود: مولكول های قند موجود در آن می توانند به راحتی به سایر قندها تبدیل شوند، به همین جهت حتی حساس ترین معده ها نیز می تواند آن را به سادگی هضم كند.

2_ منبع بسیار خوبی از آنتی اكسیدان است: نقش بزرگی در جلوگیری از سرطان و همچنین بیماریهای قلبی دارد.

3_ سطح كالری آن پایین است: در مقایسه با سایر مواد قندی ۴۰% كمتر كالری دارد، هرچند انرژی آن بسیار بالاست، اما به وزن بدن شخص اضافه نمی كند.

4_ به سرعت در خون پخش می شود: وقتی با میزان مناسبی آب مخلوط شود. پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می شود و با آزادسازی ملكول قند به عملكرد بهتر مغزكه اصلی ترین مصرف كننده قند در بدن است، كمك می كند و مانع بروز خستگی می شود.

5_ در سلامت و ساخت عوامل خونی مؤثر است: بخش مهمی از انرژی مورد نیاز برای این مورد تأمین می كند. به علاوه باعث تمیز شدن خون می شود و جریان خون را تنظیم و آسان می كند و مانع بروز مشكلات عروقی و تصلب شرایین می شود.

چند ویژگی جالب دیگر

1_ عسل هرگز فاسد نمی شود، جهت نگهداری احتیاج به یخچال ندارد و می توان در دمای اتاق آن را نگهداری كرد.

2_ به خاطر میزان بالای فروكتوز ۲۵% شیرین تر از قند است.

3_ در درمان آلرژی های فصلی برای ساكنین مناطقی كه عسل از گلهای همان منطقه به دست آمده است، بسیار مفید است.

4_ تنها غذایی است كه استفاده از آن باعث نابودی چرخه طبیعت نمی شود.
 
ساخت چند داروی خانگی ساده و مؤثر

1_ برای درمان گلودرد، می توان آن را با چای و لیموترش مخلوط كرد و نوشید.
البته دوستان عزیز تبیانی من شخصا از اب لیمو استفاده کردم بسیار تاثیر داره و اینکه آب نمک هم پیش نهاد میشه
2_ یك قاشق غذاخوری عسل را با سفیده یك تخم مرغ و یك قاشق چایخوری گلیسیرین و یك چهارم فنجان آرد مخلوط كنید و از ماسك به دست آمده به جهت جلوگیری از چین و چروك صورت بمدت ۱۵ دقیقه استفاده كنید و سپس پوست خود را با آب گرم بشویید.

3_ دو قاشق غذاخوری را با ۲ قاشق چایخوری شیر مخلوط كرده، بر روی پوست بمالید، مرطوب كننده خوبی است.

4_ برای جلوگیری از خشكی پوست دست، آرنج و پاشنه پا هم یك قاشق چایخوری عسل را با یك قاشق چایخوری روغن زیتون و یك دوم قاشق چایخوری آب لیمو تركیب كنید و ۱۵ دقیقه بر روی محل مورد نظر قرار دهید. نتیجه را بزودی خواهید دید.

5_ برای درخشندگی مو نیز یك قاشق چایخوری عسل را در ۴ فنجان آب گرم حل كنید و بر روی مو بمالید، اگر رنگ موهایتان روشن است، آب یك لیموترش را هم اضافه كنید. نتیجه خوبی خواهد داشت.

6_حتی می توانید از آن به عنوان دهان شویه هم استفاده كنید: یك قاشق عسل را با یك فنجان آب گرم تركیب كنید و دهان خود را با آن بشویید.

7_چند سالی است كه دانشمندان تحقیقات زیادی بر روی خواص این ماده داشته اند و معتقدند سایر خواص این ماده اسرارآمیز بر آنان پوشیده است كه در آینده روشن خواهد شد. بد نیست بر روی تأثیر مثبتی كه دوست جوان ما در مبارزه با آلودگی هوا از این ماده مغذی دیده است هم تحقیقاتی انجام شود.

8_شاید روزی مشكل هوای آلوده تهران و سایر شهرهای بزرگ جهان به همین سادگی حل خواهد شد تا آن روز بد نیست كمی زنبورداری بیاموزیم تا بتوانیم خودكفاتر عمل كنیم.

چهارشنبه 1/3/1387 - 13:6
دنیای گیاهان و حیوانات

ایسنا: توت فرنگى منبع‌ ‌مناسبى از فیبر، ویتامینC ‌ ‌، پتاسیم و آنتى اکسیدانها است؛ این مواد مغذى باعث مى‌ ‌شوند این میوه به عنوان یک جایگزین شیرین، سبب افزایش سلامت قلب، کاهش خطر ابتلا به‌ ‌انواع سرطان و در مجموع ارتقاء سلامت بدن شود.‌

‌توت فرنگى داراى املاح کلسیم،‌ ‌آهن و فسفر است. این میوه سرشار از ویتامین و فاقد چربى اشباع شده بوده و کالرى کمى‌ ‌دارد.‌

‌تحقیقات اخیرنشان داده است: دریافت روزانه‌ ‌یک واحد توت فرنگى باعث افزایش قابل توجهى در مقدار فولات خون شده و نیز فشار خون‌ ‌بالا را کاهش مى دهد. یک واحد توت فرنگى معادل 8 عدد است که 50 کالرى انرژى دارد.‌‌ ‌

مصرف این میوه علاوه بر وجود انواع‌ ‌ویتامین، املاح و آب داراى خاصیت تقویت کننده، ملین و خنک کننده نیز مى باشد. از‌ ‌تصلب شرائین جلوگیرى کرده، اشتها آور بوده و ادرار را زیاد مى کند.‌ ‌

گفتنى است، توت فرنگی، به علت داشتن آهن و‌ ‌ویتامینC ‌ ‌در خونسازى بدن مؤثر است و به دلیل دارا بودن مقادیر کافى کلسیم و فسفر،‌ ‌در رشد و نمو کودکان و نوجوانان، استحکام دندانها و ترمیم شکستگى استخوانها بسیار‌ ‌مؤثر است.‌ ‌

دانشجویان و افرادى که تمرینات فکرى مى‌ ‌کنند، بهتر است حتما توت فرنگى بخورند، چرا که خوردن این میوه فسفر مورد نیاز‌ ‌مغزشان را تأمین مى کند.‌‌

شایان ذکر است، این میوه به علت داشتن‌ ‌ویتامینB ‌ ‌در کاهش و رفع ترس، عصبانیت، خمودی، اضطراب، هیجان و سستى مؤثر است. ‌ ‌

همچنین نقش مهمى در خونسازى بدن دارد و درمان کننده نقرس است. ویتامینA ‌ ‌موجود در‌ ‌توت فرنگى نیز باعث رشد ناخنها و تقویت چشم مى شود.

چهارشنبه 1/3/1387 - 11:23
خانواده

پروردگارابه من بیاموزدوست بدارم کسانی راکه دوستم ندارند ..عشق
بورزم به کسانی که عاشقم نیستند...بگریم برای کسانی که هرگز غم مرا نخوردند...به من بیاموز لبخند بزنم به کسانی که هرگز تبسمی به صورتم ننواختند... محبت کنم به کسانی که محبتی درحقم نکردند......

فقط تو منو میفهمی فقط تو ای یکتای یکتا

کمکم کن

سه شنبه 31/2/1387 - 15:25
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته