• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 876
تعداد نظرات : 103
زمان آخرین مطلب : 3253روز قبل
قرآن
سوره 26. شُعراء آیه 83

رَبِّ هَبْ لِی حُکماً وَأَلْحِقْنِی بِالصَّلِحِینَ

(ابراهیم در ادامه‌ی سخن خود گفت:) پروردگارا! به من حکمت و دانش مرحمت فرما و مرا به صالحان ملحق کن!

* اگر دید و بینش و تفکر صحیح بود، رفتار و گفتار و نیّت هم صحیح می‌شود. (حکمت به معنای دید و فهم و نظر صحیح است). «حُکماً»
* حکمت نظری، به تنهایی مفید و نجات‌بخش نیست. حکمت باید با عمل همراه باشد. «هَب لی حُکما و ألحقنی بالصّالحین»
* برخورداری از حکمت و معرفت در درون و زندگی در جامعه‌ی صالحان و صالح بودن، بالاترین درجه‌ی سعادت است. «حُکماً و ألحقنی بالصّالحین»
* حکمت وشناخت وبینش، بر عمل مقدّم است. «هب لی حُکما و ألحقنی»
* بهترین دعا را از بهترین افراد بیاموزیم. (بهترین افراد، انبیا هستند و یکی از بزرگ‌ترین انبیا حضرت ابراهیم‌علیه السلام است که در دعا از خداوند مغفرت، حکمت، نام نیک و حسن عاقبت می‌خواهد و در آیات دیگر از خداوند، فرزندان خوب و پیروان مسلمان درخواست می‌کند).
* حکومت‌خواهی برای انجام احکام الهی، مطلوب است. «هَب لی حُکما»
* هم انزوا ممنوع است و هم جذب نااهلان شدن. «ألحقنی بالصّالحین»
* پیش کسوتان صالح را ارج نهیم. «ألحِقنی بالصّالحین» (نفرمود: از صالحین باشم، بلکه فرمود: به آنان ملحق شوم. زیرا مقام سابقین برتر است).
* جامعه‌ای ارزش دارد که افرادش صالح باشند. «ألحِقنی بالصّالحین»
* انسان به رفیق خوب محتاج است. «و ألحِقنی بالصّالحین»


مجله شبانه باشگاه خبرنگاران
چهارشنبه 30/2/1394 - 7:57
طنز و سرگرمی





























چهارشنبه 30/2/1394 - 7:53
جهانگردی

سوییس

پنجمین کشور مرفه جهان از لحاظ سرانه تولید ناخلص داخلی، تمیزترین کشور جهان نیز بشمار می‌رود. امتیاز سوییس در 8 شاخص زیست محیطی شامل بهداشت و کیفیت آب، سلامت جنگل‌ها و استفاده از آفت‌کش‌ها 100 است، این کشور تنها در شاخص‌های کشاورزی نمره کامل را کسب نکرده و باعث شده در مجموع امتیاز 95.5 را به‎ دست آورد.

 


سوئد

 

امتیاز سوئد در رابطه با شاخص‌هایی بالاست که به طور مستقیم با سلامت انسان در ارتباط هستند. این کشور دارای سطح پایین آلودگی هوا، چشمه‌سارهای آشامیدنی بکر و سطح پایین سرانه در انتشار گازهای گلخانه‌ای است. 9 میلیون سوئدی درحالی که با دقت فراوان به حفاظت از جنگل‌هایشان مبادرت کرده و از لحاظ مدیریت جنگل‌ها امتیاز کامل را کسب کرده‌اند، اما در زمینه حفاظت از مناطق دریایی به شدت ضعیف عمل کرده و تنها امتیاز 26 را کسب کرده‌اند.

 


نروژ

 

که سومین کشور ثروتمند جهان است از لحاظ شاخص‌های کیفیت آب، بهداشت و سطح ازون و ذرات موجود در هوا امتیاز کامل را کسب کرده است. این بدان معناست که احتمال کمی وجود دارد تا مردم نروژ به بیماری‌های تنفسی مبتلا شوند. افزون براین با وجودی که 98 درصد از برق مورد نیاز این کشور از طریق نیروگاه‌های آبی تامین می‌شود، اما سکوهای نفت دریایی آن به میزان قابل توجهی گازهای گلخانه منتشر می‌کند.

 


کاستاریکا

 

اقتصا کاستاریکا متکی بر صنعت اکوتوریسم بوده و به همین دلیل این کشور توجه زیادی به مسایل زیست‌محیطی خود دارد. این کشور آمریکای مرکزی در جایگاه پنجمِ فهرست جهانی محیط زیست قرار گرفته است. این کشور به مبارزه با فرسایش جنگل‌ها اقدام کرده که در کشورهای آمریکای لاتین به وفور رخ می‌دهد. بهترین امتیاز کاستاریکا در آلودگی هوا، تغییرات آب وهوایی و مبارزه با جنگل‌زدایی است.

 


کلمبیا

 

رفاه نسبی کلمبیا وابسته به حاصلخیزی زمین‌هایش برای کشاورزی، بخصوص برای کشت قهوه و گل بوده که درآمد صادراتی آن را تشکیل می‌دهند. این کشور آمریکای جنوبی در زمینه زمین‌های زراعی بیشترین امتیاز را کسب کرده است.

 


نیوزیلند

 

این کشور کم جمعیت که به محیط زیست خود توجه زیادی دارد، بهشت طبیعت‌گردها است. امتیاز نیوزلند در رابطه با شاخص‌های آب و کیفیت هوا تقریباً نزدیک به 100 بوده، اما صنایع و تجهیزات این کشور آلاینده هستند و بیشتر از سهمیه مجازشان گاز دی اکسیدکربن تولید می‌کنند.

 


ژاپن

 

مردم ژاپن در میان سایر کشورهای جهان بیشترین میزان امید به زندگی را دارا هستند، دلیل این امرمی‌تواند زیرساخت‌های بهداشتی بسیارعالی آن، اجتناب از استفاده از کودهای شیمیایی و سطح نسبتاً پایین آلودگی هوای این کشور باشد. همچنین ژاپن در زمینه محافظت از جنگل، امتیاز کامل گرفته است. با این وجود ژاپن در مقایسه با کشورهای همسایه خود که دارای امتیاز 88.8 از لحاظ صید ماهی سواحل دریا هستنند، امتیاز 81.6 را گرفته است.

 


آلبانی

 

آلبانی نیز مانند همسایگان اروپای شرقی خود، هیچ امتیاز برجسته‌ای از لحاظ شاخص‌های زیست‌محیطی ندارد. اما عدم صنعتی بودن این کشور مانع از آلودگی‌های شدید ناشی از صنعتی شدن برای آن شده است. صنعتی نبودنآلبانی باعث شده تا این کشور از لحاظ انتشار گازهای گلخانه‌ای و برای سطح پایین ازون در هوا امتیاز بالایی را کسب کند. با این حال سوزاندن چوب موجب آلودگی هوای آن شده است.

 


قبرس

 

این جزیره 800 هزار نفری در شرق مدیترانه، در زمینه هر دو شاخص بهداشت و کیفیت آب امتیاز کامل را کسب کرده است. اما قبرس از لحاظ عرضه آب دچار مشکل بوده و بزرگترین دیدنی های جهان از هر پنج قاره - آب زیرزمینی آن نمکی است. افزون براین امتیاز این کشور از نظر حفاظت از زیست‌گاه‌های طبیعی و انتشار گازهای گلخانه‌ای پایین است.

 


موریس

 

این جزیره نسبتاً مرفه که با جمعیت 1.3 میلیون نفر در هزار و 200 مایلی ساحل شرقی آفریقا در اقیانوس هند قرار داشته، از لحاظ شاخص‌های بهداشت محیط‌ زیست، امتیاز بالای 97.7 را کسب کرده است. درحالی که امتیاز متوسط کشورهای همسایه‌اش در جنوب صحرای آفریقا 44.5 بوده. موریس که از لحاظ کیفیت آب آشامدنی، زیرساخت‌های بهداشتی و پاکیزگی هوا رقیب کشورهای اسکاندیناوی بوده، اما میزان سرانه انتشار گازهای گلخانه‌اش بالا است.

چهارشنبه 30/2/1394 - 7:52
آموزش و تحقيقات
بحث تاثیر تشعشعات موبایل و دکل های مخابراتی بر سلامت انسان موضوعی است که طی سال های گذشته دغدغه ای جدی در بین مردم بوده و در شرایطی که تلفن های همراه به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی انسان ها تبدیل شده اند همیشه این نگرانی وجود داشته که آیا تشعشعات امواج موبایلی برای سلامت انسان مضر است؟

پروفسور سمیعی به تازگی اینگونه اعلام کرده که هنوز هیچ تحقیقی مثبت یا منفی بودن تاثیر تشعشعات موبایلی بر سلامت انسان را تایید نکرده است.

موضوع تاثیر تشعشعات موابیل و دکل های مخابراتی بر سلامت انسان مورد توجه رییس جمهور نیز قرار گرفته و طبق دستور کارگروهی متشکل از نهادها و سازمان های مختلف مسئول پیگیری این مسئله شده اند. در این زمینه در سطح بین المللی هم تاکنون اظهارنظرهای متعددی صورت گرفته و در کشورهای مختلف بررسی های متعددی روی این مقوله انجام شده است.

بر اساس این بررسی ها گاهی عده ای از مخاطرات جدی امواج موبایلی خبر داده اند اما عده ای از کارشناسان ایرانی همچنان تاکید دارند که مضر بودن تشعشعات رادیویی، به طور کامل تایید نشده است.

اما پروفسور مجید سمیعی، جراح برجسته ایرانی در سطح دنیا به تازگی در یک بخش خبری به اظهارنظر در این زمینه پرداخته و اینگونه اعلام کرده که تاکنون هیچ تحقیقی، مثبت یا منفی بودن تاثیر این تشعشعات بر سلامت انسان را تایید نکرده است.

البته پیش از این نیز بارها به این موضوع اشاره شده بود و به عنوان مثال مدیرکل صدور پروانه سرویس های رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این باره توضیح داده است، امواج و اشعه ها به دو دسته تقسیم می شوند که در این میان دسته اول قابلیت یونیزه کردن دارند و دسته دوم فاقد این قابلیت محسوب می شوند اما دسته ای که یونیزه کننده نام گرفته، دارای فوتون های بسیار قوی است که از مواد رادیواکتیو تشکیل شده و دارای خاصیت تخریب ژنتیک در بدن خواهد بود.

عظیم فرد، مدیرکل صدور پروانه، سرویس های رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی می گوید: «اکنون بحث های مختلفی درباره اثرات تشعشعات موبایلی مطرح می شود اما باید توجه داشت که تشعشعات موبایلی جزو امواج رادیویی محسوب می شوند که امواج رادیویی نیز از امواج غیریونیزه به شمار می روند، بر همین اساس تاکنون هیچ گزارش بین المللی مبنی بر مضرات تشعشعات غیریونیزه رادیویی وجود نداشته و مشاهده نشده است.

چشم در مقابل اشعه حساس تر است

مدیرکل صدور پروانه سرویس های رادیویی همچنین عنوان کرده است: «البته در برخی موارد امواج رادیویی حالت گرمازا داشته و در نهایت می توانند تا حدی پوست را مورد تاثیر قرار دهند اما هیچ گاه حرارت و گرمای آنها به عمق پوست نرسیده و تنها در حد سطح باقی می ماند و به همین دلیل گفته می شود چشم در برابر این تشعشعات نسبت به سایر اعضای بدن از حساسیت بیشتری برخوردار است چرا که چشم تنها عضو خارجی بدن است که تنها به واسطه یک لایه نازک از آن محافظت می شود.»

به گفته فرد، از سال ها قبل در دنیا مطالعاتی درباره امواج موبایلی صورت گرفته و در این میان کمیسیون بین المللی حفاظت در مقابل تابش غیریونیزه استانداردی را در این زمینه تعریف کرده که در حال حاضر در ایران و 87 کشور دیگر براساس این استاندارد تجهیزات خود را مورد بررسی قرار می دهند.

او درباره اینکه چرا امواج رادیویی خاصیت یونیزه کردن ندارند نیز توضیح داد:«برای یونیزه شدن 10 تا 25 الکترون ولت انرژی لازم است که امواج رادیویی چنین قدرتی را ندارند.»

مدیرکل صدور پروانه سرویس های رادیویی به حساسیت هایی که مردم کشورهای مختلف نسبت به تشعشعات موبایلی و دکل های موبایل دارند اشاره کرده و گفته: «بر همین اساس اپراتورهای مختلف در دنیا تلاش کرده اند تا برای دکل های خود اشکال مختلفی در نظر بگیرند که حساسیت مردم نسبت به آنها کمتر شود.»

این کارشناس حوزه ارتباطات همچنین گفته، در حوزه تشعشعات، سازتمان بهداشت جهانی نیز در این زمینه بررسی های متعددی صورت داده اما تاکنون هیچ مستندی مبنی بر سرطان زا بودن این تشعشعات از سوی این سازمان اعلام نشده است.

فرد در پاسخ به این سوال که آیا امواج ماهواره ای جزو امواج یونیزه به شمار می روند، توضیح داد: «امواج ماهواره ای نیز جزو امواج غیریونیزه محسوب می شوند و مشکلی برای سلامت ایجاد نمی کنند اما اگر فرکانس هایی که در این زمینه وجود دارد از حدی قوی تر شود، فرستنده ماهواره اشباع شده و عملا تصویر آن خراب می شود.»

شرط عقل، دوری از خطر نیست؟

فرد می گوید: «معمولا ایجاد یک کانال ماهواره ای و حفظ آن امر به نسبت دشواری محسوب می شود اما برای از کار انداختن آن حتی با توانی در حد یک باتری 15 ولتی می توان اختلال ایجاد کرد و بر همین اساس ایجاد اختلال برای این شبکه ها به راحتی امکانپذیر است و مشکل خاصی ایجاد نمی کند.»

البته در مقابل این عقیده که تاثیرات مخرب تشعشعات رادیویی هنوز ثابت نشده، این نقد وجود دارد که چطور می توانیم درباره عواقب و اثرات بلندمدت یک پدیده اینچنین با اطمینان صحبت کنیم، آن هم در حالی که علم پزشکی مدام در حال پیشرفت است و بارها یافته های قبلی پزشکان با یافته های جدید مغایرت پیدا کرده؟

سال ها پیش که مایکروویو وارد خانه های اروپایی ها شد کسی از عواقب بلندمدت آن اطلاعی نداشت تا امروز که به مردم کشورهای توسه یافته توصیه می شود حتی المقدور از این وسیله استفاده نکنند؛ بنابراین عقل سلیم حکم می کند که از پدیده های غیرطبیعی که نمی توانیم نسبت به عوارض بلندمدت آن اطمینان صددرصدی داشته باشیم حتی الامکان دوری کنیم و تا زمان اثبات شدن خطرات، دست روی دست نگذاریم.
چهارشنبه 30/2/1394 - 7:47
كودك

 پدر و مادر ها اغلب مرتکب اشتباه میشن، و این امر طبیعیه. اما برخی اوقات در یک لحظه ممکنه چیز تاسف باری به کودکتون بگین. یکی از سخت ترین کارهای هر پدر و مادری اینه که با کودکش بدون اینکه پیام اشتباهی بهش بده صحبت کنه.

عباراتی هست که باید از دایره لغاتتون حذفشون کنین. نگران نباشین ما بهتون میگیم این عبارات چی هست. و اما این عبارات:

"منم توی مسائل ریاضی بد بود، توام درست مثل منی!"

طبیعیه که فکر کنین فرزندتون کپی خودتونه، اما گفتن اینکه چون در انجام کاری بده ، شما هم اینجوری بودین، فقط باعث میشه که دیگه برای انجام اون کار تلاش نکنه. کودک شما نباید در انجام کاری بد باشه فقط به این دلیل که شما قبلا اینطوری بودین.


"این اتفاق به خاطر اینه که تو به حرف من گوش ندادی"

وقتی کودکتون شکست میخوره شاید این حس توی شما قوی بشه که این شکست رو اینجوری توجیه کنین که قبلا بهش تذکر داده بودین. این کار فقط به کدورت و خشم منجر میشه، و فرصتی که برای درس دادن بهش دارین رو از دست میدین.


"صبر کن تا پدرت بیاد خونه!"

این کلیشه تربیت فرزند باعث آبکی شدن یاد دادن نظم و ترتیب به فرزندتون میشه. اگه میخواین کودکتون منظم باشه، باید وقتی در شرایط قرار میگیرین اون رو خودتون به سرعت کنترل کنین. با پاس دادنش به همسرتون فقط اقتدار خودتون رو تضعیف می کنین. کودکتون با خودش میگه : "وقتی مامان منو در هر صورت تنبیه نمیکنه اصلا چرا باید به حرفش گوش کنم!" . علاوه بر این نقش پلیس بد رو به همسرتون میدین.


"من رژیم دارم!"

اگه باید وزنتون رو کنترل کنین، باید اطلاعاتش رو برای خودتون نگه دارین. وقتی کودکتون متوجه بشه که شما زیاد غذا نمیخورین، درباره چاق بودن صحبت میکنین، یا هر روز طبق یه جدول کنترل وزن جلو میرین، ممکنه تصور نادرستی از یه بدن ناسالم پیدا کنه.


"تو باهوش و بااستعدادی و خواهرت خوشگله"

گروه بندی فرزندانتون اونا رو توی جعبه ای میذاره که شاید دیگه نتونن اون رو بشکنن و در زندگی آینده شون ازش بیرون بیان. کودک احتمالا به صورت کاملا متفاوتی رشد میکنه. پس اونا رو با هم مقایسه نکنین. مقایسه کردنشون با هم در اونا احساس عدم کفایت ایجاد کرده و باعث کینه خواهر و برادری میشه.


"نمیتونی هیچ کاری رو درست انجام بدی؟"

صدای کردن یه نفر با عنوان "خرابکار" خیلی بده، و افراد از این کلمات استفاده میکنن تا دیگران رو خجالت زده کرده یا سرجاشون بنشونن! اگرچه برخی والدین فکر میکنن خجالت زده کردن بچه ها راه خوبی برای تنبیه کردنشونه، اما تاثیر بدی داره و ممکنه باعث کنار کشیدن کودک بشه.


"فقط اون کارو انجام بده! لازم نیست اصلا بترسی"

گفتن اینکه دلیلی برای ترس وجود نداره باعث نمیشه که بچه ها کمتر وحشت زده بشن. ترس کودکتون رو بی اهمیت جلوه ندین. سعی کنین درباره اینکه چی اون رو میترسونه باهاش صحبت کنین.

 

گروه اینترنتی Rozaneh

چهارشنبه 30/2/1394 - 7:45
آموزش و تحقيقات

خلقت انسان کاملا حکیمانه بوده است، به شکلی که کوچکترین مویرگ بدن ما هم کارکرد خاص خود را دارد. در آفرینش انسان، مجموعه‌ای از اندام‌ها به شکل مهندسی‌شده‌ای در کنار هم قرار گرفته‌اند.
بدن انسان قابلیت‌های شگفت‌انگیزی دارد. درست است که هر یک کارکرد خود را دارند، اما بدن قدرت ما می‌تواند در صورت عدم وجود یک عضو به کار خود ادامه دهد و در برخی موارد نیز کار آن عضو را نیز انجام دهد. بدن ما می‌تواند بدون وجود این ده عضو به حیات خود ادامه دهد.

ریه
ممکن است کمی دچار تنگی نفس شوید، اما باید بدانید که بدن ما می‌تواند حتی با یک شش هم عمل تنفس را انجام دهد. رودولف نیسِن اولین جراحی بود که در سال ۱۹۳۱ میلادی توانست در یک عمل جراحی موفقیت‌آمیز یکی از شش‌های یک بیمار را خارج کند. البته جالب است بدانید که این جراح نامدار بر روی آلبرت انیشتین هم یک عمل جراحی انجام داده بود.

کلیه
اگر کلیه شما به دلیل بیماری، آسیب یا ورود مواد سمی به بدن نمی‌تواند خون را تصفیه کند باید برداشته شود. بدن ما می‌تواند حتی با یک کلیه هم سر کند، اما اگر هر دو کلیه برداشته شود باید از دستگاه دیالیز به جای آن استفاده کرد.

معده
گاسترکتومی یا معده برداری عمل جراحی برای برداشتن همه یا بخشی از معده است که برای درمان سرطان معده یا زخم معده صورت می‌گیرد. گاسترکتومی کامل باعث می‌شود که مری مستقیم به روده متصل شود که البته در طولانی مدت بر روی رژیم غذایی و گوارش آثار منفی به جای می‌گذارد.

آپاندیس
آیا آپاندیس یک بازمانده ژنتیکی (اندام وستیجیال) است که دیگر کارکرد خود را از دست داده یا بخشی از سیستم ایمنی ما است؟ به نظر می‌رسد که پزشکان هنوز هم اجماع نظر بر روی کارکرد اصلی آپاندیس ندارند. با این حال آن‌گونه که از عمل‌های جراحی انجام‌شده بر روی آپاندیس برمی‌آید، برداشتن آن در طولانی مدت هم هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

کیسه‌ صفرا
کیسه صفرا درست زیر کبد قرار گرفته است. وظیفه این کیسه نگه‌داری مایع زرد رنگِ صفرا است که کار این مایع نیز ایجاد امولسیون پایدار روی چربی‌های غذا است. گاهی اوقات به دلیل کلسترول بالا، سنگ‌ کیسه‌ صفرا در آن شکل می‌گیرد که موجب برداشته شدن کیسه صفرا می‌شود.

روده
حدود ۷٫۵ متر روده کوچک و بزرگ در شکم وجود دارد که در مواقع ضروری باید همه آن برداشته شود. اما مشکل بزرگی بعد از آن به وجود می‌آید و آن این است که جذب مواد غذایی دچار مشکل خواهد شد.

بیضه
این اندام کار تولیدمثل را انجام می‌دهد، اما گاهی اوقات باید برداشته شوند و دلیل آن نیز بیماری‌هایی مانند سرطان بیضه است.
 
طحال‌
طحال سمت چپ بدن شما و در بالای معده قرار گرفته است. طحال خون را تمیز کرده و با عفونت مبارزه می‌کند. اما گاهی اوقات به دلیل بیماری یا آسیب باید برداشته شود که البته مشکل خاصی را ایجاد نخواهد کرد، زیرا اعضای دیگر بدن کار آن را انجام می‌دهند.

چشم
بینایی واقعا نعمتی بزرگ است و زندگی بدون چشم کاملا دشوار خواهد بود. اما در اطراف ما افراد زیادی هستند که بدون این نعمت به زندگی خود ادامه می‌دهند.

لوزالمعده‌
این اندام کوچک زیر معده قرار گرفته که آنزیم‌های گوارشی و هورمون‌ها را ترشح می‌کند. در مواردی که سرطان لوزالمعده به این بافت آسیب زده باید تمام لوزالمعده برداشته شود.

انگشت کوچک پا
این عضو کوچک در پا هیچ کاربرد خاصی ندارد. در عوض خیلی از اوقات به پایه مبل یا کمد یا درب اتاق برخورد کرده و درد بسیار شدیدی را به دنبال دارد. بنابراین ضرر وجود این عضو برای بدن بیشتر است و میتوان با جراحی آن را از بدن جدا کرد.

 

گروه اینترنتی SaliJooN

چهارشنبه 30/2/1394 - 7:42
ازدواج و همسرداری

یک مرد دوست دارد زنش اینها را بداند :

۱– مرا تحسین کن.
۲ – می دانم که همیشه با من موافق نیستی و برخی از تصمیم هایم را نمی پسندی، اما همیشه تاکید کن که عاشقم هستی.
۳ – سعی کن نیازهای مهم مرا برطرف کنی، مثل نیاز جنسی و صداقت.
۴ – مرا همین طور که هستم بپذیر و سعی نکن مرا تغییر دهی.
۵ – طوری با من رفتار کن که احساس کنم بی همتا هستم. گاهی مردها مثل پسربچه ها می شوند.
۶ – اگر می خواهی با من حرف بزنی، اول از من بپرس که در حال و هوای گفت و گو هستم یا نه. اگر نیستم، اصرار نکن.
۷ – ما مردها گاهی به غار خودمان پناه می بریم. کمی به من زمان بده تا از غارم بیرون بیایم؛ آن گاه خودم به سوی تو خواهم آمد.
۸ – وقتی گیج و سردرگم هستم به من نگو چه کار باید بکنم. وقتی در این حالت هستم سعی کن به نحوی مرا به مسیر مناسب برگردانی.
۹ – هرگز مرا با شوهر دیگران مقایسه نکن.
۱۰ – کارم برایم مهم است و من به آن نیاز دارم. زمانی که از کارم رضایت دارم، درباره چیزهای دیگر نیز احساس خوبی دارم.
۱۱ – درک کن که برای کسب آرامش نیاز دارم تلویزیون تماشا کنم، به خصوص مسابقه فوتبال.
۱۲ – درک کن که خیلی دوست دارم گاهی برای رابطه جنسی پیشقدم شوی.
۱۳ – سعی نکن برای هر کاری که می کنم مرا سوال پیچ کنی و از من توضیح بخواهی. به قضاوتم احترام بگذار.
۱۴ – به پدر و مادرم و خانواده ام احترام بگذار.
۱۵ – زمانی که عصبانی می شوم، سعی کن صبور باشی.
۱۶ – هرگز تصور نکن از قبل درباره هر حرفی که به تو می زنم فکر کرده ام. از این رو، مرا سرزنش نکن چرا حرفی زده ام که تو را عصبانی کرده است.
۱۷ – نزد خانواده خودم و خانواده خودت و دوستانم از من بد گویی نکن.
۱۸ – بیشتر مسایلی که بین من و تو می گذرد، محرمانه است؛ قرار نیست دیگران از آن مطلع باشند.
۱۹ – وقتی با لحن پرتوقع حرف می زنی، چیزی جز این نمی شنوم که به اندازه کافی مفید نبوده ام و در را ضی کردن تو ناکام شده ام.
۲۰ – تا زمانی که به طور مستقیم از تو درخواست توصیه نکرده ام، یعنی خواهان هیچ توصیه ای نیستم. توصیه هایی که در این جور مواقع می کنی باعث می شود احساس کنم می خواهی برای من تعیین تکلیف کنی.
۲۱ – خواهشم از تو این است که هرچه را می خواهی، از من درخواست کن؛ چون به طور غریزی نیازهای تو را به یاد نمی آورم.
۲۲ – به یاد داشته باش که من دوست دارم کارهایی شخصی مختص خودم داشته باشم که تحت اختیار خودم باشد.
۲۳ – من بیشتر دوست دارم کارهایی را برایت انجام دهم که خودم آنها را انتخاب کرده باشم، نه این که مجبور باشم انجامش دهم.
۲۴ – اگر گاهی پیش می آید که از تو فاصله می گیرم و بی توجهم، خیال نکن تو را دوست ندارم بلکه بی توجهی ام شاید نشانه این باشد که تحت فشار و تنش هستم.
۲۵ – اگر در رابطه جنسی رضایتم تأمین شود، هر نوع دلخوری و فشار عصبی و تنش که در من وجود دارد، ناپدید خواهد شد.
۲۶ – ما مردها فقط خواهان رابطه جنسی نیستیم بلکه خواهان عشق هستیم و تنها راهی که می توانیم عشقمان را ابراز کنیم، رابطه جنسی است.
۲۷ – وقتی به داشتن رابطه جنسی با من اشتیاق نشان می دهی، این پیام را به من می رسانی که پذیرای من هستی و به من اعتماد داری. بدین طریق می توانم احساس قدرت کنم.
۲۸ – اگر نتوانم «نه» بگویم احساس می کنم تحت سلطه هستم. وقتی آزادی «نه» گفتن را داشته باشم، احتمال «بله» گفتنم بیشتر می شود.
۲۹ – گاهی با هم جر و بحث و دعوا می کنیم؛ چنین چیزی طبیعی است. اما مراقب حرف هایی که به من می زنی باش و هرگز خیال نکن دیگر دوستت ندارم.
۳۰ – همان طور که تو عاشق گل گرفتن هستی، من هم دوست دارم چند ساعتی با دوستانم خوش باشم؛ اما مطمئن باش با شوق و ذوق و انرژی بیشتری نزد تو برخواهم گشت.
۳۱ – قرار نیست همه کارها را با هم انجام بدهیم. اگر من می خواهم تلویزیون تماشا کنم و تو دوست داری به سینما یا خرید بروی، بهتر است هرکدام به فعالیت مورد علاقه خودمان بپردازیم.
۳۲ – این حقیقت را بدان که من ذهن خوان نیستم. پس اگر خواسته و نیازی داری، به من بگو.
۳۳ – گاهی به طور غیرمنتظره بغلم کن و به من ابراز عشق و علاقه کن.
۳۴ – هرگز در حین ارتباط جنسی تحقیرم نکن، سرزنشم نکن، مرا ناتوان نخوان و نگو که مرد نیستم.
۳۵ – می دانم تو مادرم نیستی، اما گاهی دوست دارم بچه شوم و تو خواسته های مرا برآورده کنی.
۳۶ – هرگز خیال نکن من آدم کامل و بی نقصی هستم. اما بدان که تمام سعی ام را می کنم تا قهرمان زندگی ات باشم.
۳۷ – همیشه مرا منبع آرامش، شادی و سرگرمی ات ندان. گاهی هم باید بتوانی برای خودت شوهری کنی.
۳۸ – به یاد داشته باشد که من عاشق زنی قوی و توانمند و مستقل هستم، نه زنی نیازمند و وابسته.
۳۹ – هرگز سکوت مرا به اشتباه تفسیر نکن. سکوتم به معنای بی توجهی به تو نیست بلکه درواقع می خواهم بگویم: «هنوز نمی دانم چه بگویم. اما دارم درباره اش فکر می کنم.»
۴۰ – وقتی در حال فکر کردنم یا در غارم فرو رفته ام، سعی نکن از من انتقاد کنی، به من راه حل نده، از من نخواه احساساتم را بیان کنم، به حالم تاسف نخور. فقط به من زمان بده.
۴۱ – گاهی احساس می کنی از تو فاصله گرفته ام. این امر طبیعی است چون من به استقلال نیاز دارم. اما پس از مدتی به سوی تو بازمی گردم چون به عشق و صمیمیت تو نیاز دارم.
۴۲ – احساساتت را با من در میان بگذار و اجازه نده روی هم انباشته شوند، مبادا ناگهان منفجر شوند.
۴۳ – برایم خیلی مهم است که به قدرت و توان مردانگی ام باور داشته باشی و بدانی که می توانم از پس مشکلات بربیایم.
۴۴ – به من برای رشد و تغییر کمک کن. این بدان معنا نیست که مرا سرزنش و در موردم قضاوت کنی، من زن زندگی می خواهم نه زن ایرادگیر.
۴۵ – برایم غذاهای خوشمزه درست کن، با این کار بیشتر احساس عشق می کنم.
۴۶ – به من اجازه بده گاهی به تنهایی یا با دوستانم به مسافرت بروم، همان طور که من چنین فرصتی به تو می دهم.
۴۷ – وقتی به بچه ها ویتامین می دهی، مرا هم فراموش نکن!
۴۸ – به من فرصت بده عشق ورزیدن را بیاموزم و درمورد تو به کار ببرم.
۴۹ – وقتی مشکلی داری به من بگو. درست نیست به من بگویی مشکلی ندارم و سپس از من توقع داشته باشی حدس بزنم مشکلت چیست.
۵۰ – همیشه باورم کن.

 

نقل قول از گروه اینترنتی SaliJooN

چهارشنبه 30/2/1394 - 7:39
اهل بیت
پیامبر اکرم (ص) فرمود:
آیا شما را به برترین انسانهای دنیا و آخرت از نظر اخلاق راهنمایی نکنم؟
گفتند: آری.
فرمود: کسی است که با قطع کننده پیوند با وی، بپیوندد.

(الزهد، ص39)

صله رحم نزد خدای سبحان چنان مهم است که آن را از جهت پاداش، سریعترین عبادت قرار داده و افزون بر پاداش اخروی، پاداش دنیوی و زودهنگام برای آن مقرر داشته است؛ به گونه ای که خاندان گناهکار هم با رعایت صله رحم میان خود، دارایی آنها فزونی می یابد و با نیکی به یکدیگر بر عمرشان افزوده می شود.

(کتاب الخصال، ص124)

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛
سه شنبه 29/2/1394 - 8:29
رمضان
سوره  قمر آیه 47-50

إِنَّ الْمُجْرِمِینَ فِی ضَلَالٍ وَسُعُرٍ

همانا مجرمان در گمراهی و(آتش و) جنونند.

یوْمَ یسْحَبُونَ فِی النَّارِ عَلَی وُجُوهِهِمْ ذُوقُواْ مَسَّ سَقَرَ

روزی که به رو در آتش کشیده شوند (و به آنان گفته شود:) تماس جهنم (و آتش دوزخ) را بچشید.

إِنَّا کلَّ شَی‌ءٍ خَلَقْنَاهُ بِقَدَرٍ

همانا ما هر چیز را به اندازهٔ معینی آفریده‌ایم.

وَمَآ أَمْرُنَآ إِلَّا وَاحِدَةٌ کلَمْحٍ بِالْبَصَرِ

و فرمان ما جز یک فرمان نیست (آن هم بسیار سریع) مانند یک چشم برهم زدن.

* «سُعُر» هم می‌تواند جمع «سعیر» (آتش برافروخته) و هم جمع «سَعر» (جنون) باشد. «یسحبون» به معنای کشیده شدن و «سحاب» ابری است که باد آن را می‌کشاند. «سقر» یعنی دوزخ و در اصل سوختن پوست بر اثر حرارت است و «لمح» درخشیدن برق است.
* در حدیثی ذیل آیه «انّا کل شی‌ء خلقناه بقدر» می‌خوانیم که حضرت علی‌علیه السلام فرمود: خداوند می‌فرماید: ما هر چیزی را برای اهل دوزخ به اندازه اعمالشان خلق نمودیم.
* مجرمان در قیامت، سردرگم و متحیر و گرفتار آتش هستند. «فی ضلال و سُعُر» (بنابراین که «سُعُر» معنای آتش برافروخته باشد).
* انسانی که با انتخاب بد، خود را دوزخی می‌کند، بی عقل است. «فی ضلال و سُعُر» (بنابراین این‌که معنای «سُعُر» جنون باشد).
* انکار و تکذیب دین الهی بارزترین جرم است. «انّ المجرمین...»
* مغروران دنیا، خوارشدگان قیامت هستند. «نحن جمیع منتصر... یسحبون فی النّار علی وجوههم»
* هستی دارای هدف و حساب و کتاب دقیق است. «کلّ شی‌ء خلقناه بقدر»
* هر یک از پیدایش اقوام و فرستادن انبیا و کیفر و پاداش انسان‌ها، در چارچوب مقرّرات و نظامی خاص صورت می‌گیرد. «انّا کلّ شی‌ء خلقناه بقدرٍ»
* کارهای الهی هم حساب شده و حکیمانه است و هم با سرعت انجام می‌گیرد. «بقدر... کلمحٍ بالبصر»

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛
سه شنبه 29/2/1394 - 8:28
آشپزی و شیرینی پزی

چی بهتر از یه نوشیدنی خنک با بستنی میتونه توی یه روز گرم حال آدم رو خوب کنه ؟ ما که گزینه ای بهتر از اسموتی سراغ نداریم :) اگه شما هم به اندازه ما دوست دارید که بلد باشید چند مدل نوشیدنی مختلف درست کنید، این مطلب رو ببینید.

 

مجله اینترنتی رنگی رنگی

سه شنبه 29/2/1394 - 8:24
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته