• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 572
تعداد نظرات : 1374
زمان آخرین مطلب : 5616روز قبل
بیماری ها
یک روانشناس بالینی گفت: مطالعه در محیط آلوده به دخانیات به علت بالا بودن سطح دی اکسید کربن موجود در محیط ، عملکرد طبیعی نظام عصبی و حافظه مختل می شود.
دکتر مسعود محمدی در گفت و گو با ایرنا افزود: همچنین، قرار گرفتن در محیط آلوده به دخانیات موجب خستگی زودرس جسم و روان و بروز تاثیرات دائمی بر روی حافظه می شود.
وی اظهار داشت: عدم رعایت اصول و بهداشت مطالعه سبب پایین آمدن سطح کارآیی و بازدهی انسان، تضعیف روحیه، کاهش اعتماد به نفس، دلزدگی و خستگی از مطالعه می شود.
وی با بیان اینکه مطالعه همانند انجام هر کار یا فعالیت دیگری نیازمند استفاده از روش درست است، افزود: یکی از دلایل افت تحصیلی برخی از دانش آموزان این است که شیوه مطالعه آنها بر طبق روش ها و اصول صحیح مطالعه نیست و از دیدگاه روانشناسی این امر در کارآیی حافظه بسیار تاثیرگذار است.
این روانشناس گفت: هنگام مطالعه باید از فشار آوردن به حافظه و متراکم کردن زمان فراگیری خودداری کرده و در فعالیت ذهنی هر 30 دقیقه یکبار به مدت شش دقیقه استراحت و تنفس عمیق داشت.
محمدی افزود: پس از یک مطالعه علمی نیز، باید برای مدتی استراحت مطلق داشت، چرا که میزان فراموشی حافظه در خواب به مراتب کمتر از بیداری است.
وی تاکید کرد: در صورت خستگی و کاهش تمرکز حواس بهتر است که به صورت اجباری به مطالعه ادامه نداد زیرا سبب دلزدگی از مطالعه می شود.
وی با اشاره به راه های افزایش تاثیر مطالعه و ماندگاری مطالب آموخته شده در حافظه گفت: برای افزایش تاثیر مطالعه و ماندگاری مطالب آموخته شده در حافظه، باید مکان مطالعه عاری از سر و صدا و محرک های منجر به حواس پرتی باشد.
این روانشناس افزود: مناسب بودن دمای مکان مطالعه و متوسط بودن نور اتاق نیز، در افزایش تاثیر مطالعه و یادگیری مطالب نقش موثری دارد.
محمدی یادآور شد: بهتر است هنگام مطالعه برای یادگیری مطالب از تصویر سازی ذهنی و تجسم عینی استفاده شود زیرا که این تصاویر در بازیابی و به خاطرآوردن مطالب نقش بسزایی دارد.
وی خاطر نشان کرد: از آنجا که روش مطالعه و رعایت اصول آن نقش مهمی در یادگیری و درک و فهم مطالب دارد، برای یادگیری هر مطلب، رعایت این اصول ضروری است.
سه شنبه 28/8/1387 - 20:28
بیماری ها
در بعضی از موارد پزشک برای درمان بی خوابی ، دارو تجویز می کند. تمامی داروهای بی خوابی باید کمی قبل تر از رفتن به بستر خواب خورده شود و بعد ازآن فعالیت هایی که نیاز به تمرکز دارد ، مثل رانندگی و...انجام نشود.
به گزارش گروه ترجمه سلامت نیوز،همچنین باید به موازات مصرف دارو ، از الگو و روشی صحیح برای خوابیدن پیروی شود. بعضی از معروفترین این داروها عبارتند از:
1- آمبینambien : نسخه اصلی این دارو به خوبی عمل می کند. داروی آمبین با رهایش وسیع باعث می شود که ظرف مدت 15تا 30 دقیقه به خواب فرو روید. این دارو تنها در صورتی که بخواهید 7 الی 8 ساعت به طور کامل بخوابید تجویز می شود.
2- لونستا Lunesta : این دارو نیز باعث می شود که سریعا به خواب فرو روید. و تنها در صورتی که قصد دارید 7 الی 8 ساعت به خواب روید مصرف کنید زیرا حالت سستی و بی حالی ایجاد می کند.
3- روزرمRozerem : این داروی جدید مشابه داروهای دیگر عمل نمی کند. در واقع این دارو چرخه خواب و بیداری را تحت تاثیر قرار می دهد (بدون تاثیر بر سیستم اعصاب مرکزی). این دارو برای افرادی که به سختی به خواب فرو می روند تجویز می شود. استفاده طولانی مدت از این دارو بلامانع است و ایجاد وابستگی نمی کند.
4- سوناتا Sonata : بر خلاف سایر داروهای خواب آور ، این دارو تاثیر کوتاه مدتی خواهد داشت. این دارو در مورد کسانی تجویز می شود که خود به راحتی به خواب می روند ولی ممکن است ساعت 2 نیمه شب از خواب بیدار شوند. در آن لحظه می توان دارو را مصرف کرد ، بدون اینکه صبح احساس خواب آلودگی داشته باشید.
5- بنزودیازپین ها Benzodiazepines : این قرص های خواب قدیمی (مثل restoril,halcyon,…..) زمانی مفید است که بخواهید دارو تاثیر طولانی مدت داشته باشد. برای مثال ، این دارو به طور موثر در درمان راه رفتن درخواب یا وحشت و کابوس خواب تجویز می شود. این داروها در روز نیز باعث ایجاد خواب آلودگی می شود و در عین حال وابستگی به همراه دارد. یعنی اینکه برای همیشه نیاز به دارو برای خوابیدن دارید.
6- داروهای ضد افسردگی Antidepressants: بی خوابی از علائم شایع افسردگی است. بنابر این بعضی از داروهای ضد افسردگی نظیر Trazodone(Desynel) در درمان اضطراب و بی خوابی ناشی از افسردگی موثر است.
7- داروهای خواب آور غیر تجویزی: اغلب این قرص های خواب آور ، آنتی هیستامین هستند که به خوبی عمل می کنند ولی اغلب روز بعد از مصرف، احساس سستی و بی حسی رخ می دهد. این داروها به اندازه ای ایمن هست که بدون تجویز پزشک به فروش برسد. ولی با این حال اگر داروی دیگری مصرف می کنید که حاوی آنتی هیستامین است- مثل داروی سرماخوردگی و آلرژی- مصرف این داروها باعث می شود که به مقدار زیاد و ناخواسته آنتی هیستامین دریافت کنید.
البته سازمان دارو و غذا FDA در سال 2007 اطلاعیه مبنی بر هشدار در مورد مصرف داروهای خواب آور صادر کرد. طبق نظر FDA بعضی از داروهای خواب آور باعث بروز واکنش آلرژیک و مشکلات رفتاری خواب می شود . این دارو ها عبارتند از :
• Ambien/Ambien CR
• Butisol Sodium
• Carbrital
• Dalmane
• Doral
• Halcion
• Lunesta
• Placidyl
• Prosom
• Restoril
• Rozerem
• Seconal
• Sonata
سه شنبه 28/8/1387 - 20:28
کامپیوتر و اینترنت
 تلفن هوشمندی از سوی شركت تایوانی ایسوز به نمایش درآمده كه به ادعای این شركت مجهز به قدرتمندترین پردازنده‌ی جهان است.
به گزارش سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پردازنده‌ی مارول ‌٨٠٠ مگاهرتز تلفن ایسوز به طور قابل توجهی از متوسط ‌٥٠٠ مگاهرتز كه معمولا در گوشی‌های تلفن همراه به كار گرفته می‌شود قدرتمندتر بوده و قدرت پاسخگویی فهرست و قابلیت‌های تلفن را افزایش می‌دهد.
تلفن P565 ایسوز كه به رابط كاربری لمسی Glide ایسوز مجهز است برای كاربرد كاری درنظر گرفته شده و دارای مجموعه ویژگی‌ها و نرم‌افزارهایی مانند ایمیل مناسب استفاده در محیط‌های كاری است.
رابط كاربری لمسی Glide با اندازه‌ی ‌٨/٢ اینچ و وضوح تصویری ‌٤٨٠ در ‌٦٤٠ به كاربران امكان می‌دهد اعمال مرور متنوعی مانند انتخاب كردن، زوم و بالا و پایین رفتن را تنها با ضربه‌ی انگشت انجام دهند؛ زمان آماده به استفاده‌ی آن ‌٢٥٠ تا ‌٣٠٠ ساعت و زمان گفت‌وگو با آن نیز سه ساعت است.
این گوشی با ویندوز موبایل ‌٦ و با امكان ارتباطی HSDPA و وای فای عرضه می‌شود ولی قیمت آن هنوز اعلام نشده است.
سه شنبه 28/8/1387 - 20:19
اخبار
 مدیر کل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه با اطمینان اعلام کرد که "هیچ نوع ماده افزودنی در شیرهای خوراکی با ماندگاری بالا وجود ندارد".
هدایت حسینی در گفت و گو با ایرنا گفت:‌ برخی شهروندان به علت اینکه تصور می کنند به شیرهای خوراکی با ماندگاری بالا مواد افزودنی، اضافه می شود از مصرف این شیرها به طور مستمر خودداری می کنند.
وی گفت:‌ برخی تصور می کنند علت ماندگاری این شیرها در خارج از یخچال به علت وجود مواد افزودنی است که به این شیرها اضافه می شود. این تصوری اشتباه است.
مدیر کل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت:‌ این در حالی است که نوع بسته بندی و فرآوری شیرهای خوراکی با ماندگاری بالا به گونه ای است که امکان نگاهداری آنها در خارج از یخچال، تا زمانی که در آنها باز نشده باشد، وجود دارد.
وی گفت: استفاده مستمر شیرهای خوراکی با ماندگاری بالا نه تنها هیچ اشکالی برای افراد به ویژه خردسالان و سالمندان ایجاد نمی کند، بلکه این نوع شیر ها از نظر معیارهای بهداشتی و کیفی مانند شیرهای پاستوریزه هستند.
این مقام مسوول در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: از آنجا که این نوع شیرها استرلیزه هستند، شرایط بسته بندی آنها نیز تفاوت دارد و به همین علت از کیفیت بالایی برخوردارند.
مدیر کل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: شرایط بهداشتی شیرهای با ماندگاری بالا کاملا تایید شده است.
سه شنبه 28/8/1387 - 20:19
بیماری ها
 پژوهشگران اعلام كردند: مصرف مكمل‌های ویتامین C برای قلب تاثیر مفید و مثبت دارد.
به گزارش سلامت نیوز، مصرف مكمل‌های ویتامین از غلظت پروتئین C-reactive می‌كاهد. این پروتئین یك نشانه زیستی از وجود التهاب است و افزایش میزان آن برای قلب خطرناك است.
اما محققان دانشگاه كالیفرنیا تاكید كردند كه مصرف دوز روزانه ویتامین E سودی برای سلامت قلب ندارد.
در این تحقیق كاربرد ویتامین C با سایر مواد مانند استاتین‌ها یا داروهای كاهش دهنده كلسترول مقایسه شده‌اند.
به طور كلی ویتامین C به بدن كمك می‌كند كه از كلسیم و سایر مواد لازم برای تشكیل استخوانها و جدار رگهای خونی استفاده كند، ‌جذب آهن را افزایش می‌دهد. مقاومت بدن را در برابر عفونت بالا می‌برد و به عنوان آنتی اكسیدان عمل می‌كند. هم چنین ویتامین C برای سوخت و ساز پروتئین مهم است.
مهمترین منابع ویتامین C مركبات، كلم، سبزیجات، گوجه فرنگی، سیب زمینی، سیب زمینی هندی و بارهنگ هستند.
گفتنی است كه میوه‌ها و سبزیجات در اثر خرد شدن،‌حرارت دیدن و یا كهنه شدن ویتامین C خود را از دست می‌دهند.
 
سه شنبه 28/8/1387 - 20:19
کامپیوتر و اینترنت
 تراشه Core i7 شرکت اینتل که Nehalem نام گرفته است نقدهای جالب توجهی را جلب کرده است. اما هنوز این شرکت نمی داند که عملکرد این تراشه در هزاران کامپیوتری که دهها هزار برنامه را اجرا می کنند چگونه خواهد بود. به منظور حصول اطمینان از عملکرد تراشه هایش شرکت اینتل سالانه بیش از 500 میلیون دلار در لابراتوارهایش در سراسر دنیا هزینه می کند و هر تراشه را لااقل یک سال قبل از فروش مورد امتحان قرار می دهد.
این شرکت حق دارد که محتاط باشد. در سال 1994، تراشهء Pentium این شرکت دچار اشکال کوچکی در محاسبهء نقطهء نوسان شده بود و منجر به کلی خجالت، فراخوانی هزاران تراشه، و ایجاد تغییر فرهنگی در درون شرکت شد.
شرکت رقیبش یعنی AMD نیز در سال گذشته دچار مشکل مشابهی شد.
چنین اشکالاتی برای تولید کنندگان تراشه ها منجر به صدمات جبران ناپذیری به برندشان می شود. در حال حاضر با توجه به مشکلات اقتصادی فشار بر روی شرکت های تکنولوژی تشدید نیز شده است. ارزش سهام اینتل 7.7 % افول کرد که در 6 سال گذشته بی سابقه بوده است.
سه شنبه 28/8/1387 - 20:19
کامپیوتر و اینترنت
کمیسیون فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک اتاق بازرگانی با ایجاد تعاملات بین المللی و سوق فناوری اطلاعات کشور به بازارهای جهانی، IT را از بن بست خارج می کند.
محمد امین شهرستانی نایب‌رییس مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران و رییس اتحادیه تولیدکنندگان نرم‌افزار و رسانه‌های دیجیتالی، در گفت وگو با خبرنگار سیتنا، اظهارداشت: تعیین ساختار و جایگاه بخش خصوصی و تشکل های آن، اولین اقدام موثر کمیسیون فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک اتاق بازرگانی است.
وی بزرگترین حسن تعیین ساختار بخش خصوصی در این کمیسیون را،معرفی اتاق بازرگانی به عنوان نماینده بخش خصوصی با سه قوه دولت برشمرد و افزود: 15 کمیسیون تخصصی دراتاق بازرگانی وجود دارد و کمیسیون فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک به عنوان نماینده بخش خصوصی در این حوزه است.
شهرستانی گفت: دومین اقدام موثر این کمیسیون از زمان تشکیل تا کنون، ایجاد گرایش به سوی بازارهای جهانی و وسعت بخشیدن به نگاه تولید کنندگان و سرمایه گذاران داخلی به سمت معاملات بین المللی است.
وی اظهارداشت: در این راستا بازار و بازارسازی فناوری اطلاعات را فقط در چارچوب و محدودیت های نمی بینیم و معتقدیم در جایگاه اتاق بازرگانی، ارتباطات بین الملل و ارتباطات اتاق های بازرگانی کشور با سایر کشورها و در پیمان های اقتصادی، می توان به IT نیز همچون علوم وفنون و تجارت های مختلف از زاویه جهانی نگاه کرد.
شهرستانی گفت: این موضوع راهکار خروج فناوری اطلاعات از بن بست بوده و به این طریق IT از رکود خارج می شود. 
سه شنبه 28/8/1387 - 20:19
بیماری ها
 براساس یافته‌های محققان دانشگاه علوم پزشكی تهران، عصاره اتانولی گیاه «کوشنه» بر رشد و تکثیر رده سلول های سرطانی روده بزرگ انسان HT-29 اثر مهاری دارد.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) علوم پزشکی تهران، دکتر موسی الرضا حاج‌زاده، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکارانش كه در تحقیقات خود به این مساله دریافته‌اند معتقدند با توجه به اثرات مهاری عصاره اتانولی ریزوم های گیاه کوشنه (قسط شیرین) بر رشد و تکثیر رده سلول های سرطانی روده بزرگ انسان و عدم وجود چنین اثری بر سلول های سالم فیبروبلاست، این عصاره ممکن است در پیشگیری و یا درمان سرطان روده بزرگ موثر باشد و شاید بتوان از عصاره اتانولی گیاه کوشنه (قسط شیرین) یا ترکیبات آن در درمان سرطان روده بزرگ در بیماران نیز استفاده كرد.
در مطالعات فراوانی که انجام شده است، ترکیبات ضد سرطانی گیاه کوشنه (قسط شیرین) شناسایی شده است که اثرات ضد سرطانی این ترکیبات در نتیجه شکار رادیکال‌های آزاد، تعدیل و مهار فعالیت های آنزیمی سلولی است.
گیاه کوشنه یا قسط شیرین در درمان سوء هاضمه و اسهال خونی، مسمومیت غذایی و تشنج مفید است؛ این گیاه علاوه بر اثرات مذکور دارای اثرات کاهش دهنده قند خون، محافظت نورونی، ضد التهاب و تاول، ضد درد دندان و سردرد نیز می‌باشد.
گیاه کوشنه یا قسط شیرین با نام علمی Alpinia galanga L گیاهی است چند ساله و پایا، کوتاه و اغلب خزنده كه ساقه های هوایی آن از ریزوم ضخیم و گوشت دار و منشعب که مواد معطر در بردارد منشأ گرفته است.
این گیاه، دافع سموم و پادزهر سم مار و سایر حشرات موذی و دارای اثرات ضد دردی و حشره کشی نیز است. 
سه شنبه 28/8/1387 - 20:19
بیماری ها
یك متخصص گوش و حلق و بینی با بیان این كه بیماری‌های ویروسی در حالت عادی نیازی به تجویز آنتی بیوتیك ندارند و تجویز آنتی بیوتیك در این بیماری‌ها، ترویج بیماری‌های مقاوم را به دنبال خواهد داشت؛ گفت: این در حالی است كه در گلودردهای چركی و آنژین استرپتوكوكی باید در درمان مداخله كرد؛ چرا كه درمان خود به خودی این بیماری‌ها احتمال بروز روماتیسم مفصلی و روماتیسم قلبی را به دنبال دارد.
دکتر ابراهیم رزم‌پا، متخصص گوش و حلق و بینی، در گفت‌وگو با ایسنا، سرماخوردگی و آنفلوانزا را متفاوت از یكدیگر دانست و گفت: در سرماخوردگی و آنفلوانزا، عامل بروز بیماری ویروس است. تعداد ویروس‌ها در سرماخوردگی بیشتر بوده و آنفاوانزا نوع شدید سرماخوردگی است.
دكتر رزم‌پا گفت: سرماخوردگی در درجات مختلفی از خفیف و شدید بروز می‌كند كه نحوه برخورد و درمان طیف‌های مختلف سرماخوردگی متفاوت است. درمان بیماری‌های ویروسی تا زمانی كه عارضه‌ای ایجاد نكرده‌اند، درمان علامتی است.
در عفونت‌های ویروسی نیازی به تجویز آنتی بیوتیك نیست
این متخصص گوش و حلق و بینی با تاكید بر این كه در عفونت‌های ویروسی به هیچ وجه نیاز به تجویز آنتی بیوتیك نیست، تصریح كرد: حتی در برخی موارد تجویز آنتی بیوتیك در عفونت‌های ویروسی، مشكل را شدیدتر كرده و منجر به بروز عوارض می‌شود. به عنوان مثال بیماری مونو نوكلوز (بیماری بوسه) عفونت ویروسی شایعی است كه به تجویز آنتی بیوتیك واكنش نشان داده و عوارضی را ایجاد می‌كند.
تجویز بی‌رویه آنتی بیوتیك در بیماری‌های ویروسی، رشد نمونه‌های مقاوم باكتری‌ها را به دنبال دارد
وی در این باره ادامه داد: تجویز بی‌رویه آنتی بیوتیك در بیماری‌های ویروسی، یكی از مشكلات جامعه پزشكی است كه موجب ایجاد و رشد برخی نمونه‌های مقاوم از باكتری‌ها می‌شود. به این ترتیب استفاده نابجا از آنتی بیوتیك‌ها سبب می‌شود كه میكروب در مقابل دارو مقاوم شده و در مواقع نیاز تاثیر لازم را نداشته باشد. در مجموع بیماری‌های ویروسی در حالت عادی به هیچ وجه نیازی به تجویز آنتی بیوتیك ندارند و تجویز آنتی بیوتیك در این بیماری‌ها ترویچ بیماری‌های مقاوم را به دنبال خواهد داشت.
در عفونت‌های میكروبی، عدم مصرف آنتی‌بیوتیك بهتر از مصرف ناقص است
مصرف ناقص این داروها، شیوع نوعی از میكروب‌های مقاوم را به دنبال دارد
دكتر رزم‌پا با تاكید بر مصرف صحیح آنتی‌ بیوتیك در عفونت‌های میكروبی گفت: با اضافه شدن یك میكروب به ویروس سرماخوردگی عفونت در گلو ایجاد می‌شود. در عفونت‌های میكروبی مصرف نكردن آنتی بیوتیك بهتر از ناقص مصرف كردن آن است؛ چرا كه مصرف ناقص این داروها، شیوع و رشد نوعی از میكروب‌های مقاوم را به دنبال دارد.
"تب" دلیلی بر وجود عفونت میكروبی نیست
وی با بیان این كه "تب" دلیلی بر وجود عفونت باكتریایی یا میكروبی نیست، افزود: علامت بسیاری از بیماری‌های ویروسی هم تب است. بنابراین نباید به بهانه بروز تب از آنتی بیوتیك استفاده كرد.
بیماری‌های ویروسی معمولا خود به خود بهبود می‌یابند
دكتر رزم‌پا در تشخیص بیماری‌های با عامل ویروسی از میكروبی گفت: در بیماری‌های ویروسی وضعیت عمومی بیمار خوب بوده و ممكن است با تب، حالت ضعف و خستگی همراه باشد. در بیماری‌های با عامل میكروبی و باكتری به ویژه در گلودرد چركی، علاوه بر این كه حال عمومی بیمار مطلوب نیست، حالت ضعف شدید و خستگی نیز وجود دارد. همچنین دوره بروز بیماری‌های ویروسی معمولا كوتاه بوده و خود به خود بهبود می‌یابند. این در حالی است كه در بیماری‌های عفونی میكروبی متناسب با نوع آن دارو استفاده شود.
در گلودردهای ویروسی نیازی به تجویز آنتی بیوتیك نیست، ضرورت مصرف میزان كافی آنتی بیوتیك در گلودردهای چركی روماتیسم مفصلی و روماتیسم قلبی از عوارض گلودردهای چركی و آنژین استرپتوكوكی است
وی با بیان این كه در گلودردهای ویروسی نیز نیازی به تجویز آنتی بیوتیك نیست، گفت: این در حالی است كه در گلودردهای چركی باید به میزان كافی آنتی بیوتیك مصرف شود. آنژین استرپتوكوكی ممكن است خود به خود بهبود یابد اما باید حتما در درمان آن مداخله كرد و اجازه نداد كه بدن در برابر آن واكنش دهد؛ چرا كه آنتی ژن استرپتوكوك كه بدن برای مقابله با آنژین استرپتوكوكی و گلودردهای چركی ترشح می‌كند، با برخی از بافت‌های بدن مانند بافت قلب و مفصل نزدیكی زیادی دارد و ممكن است دفاع بدن در مقابل آن برعلیه خود بدن باشد. روماتیسم مفصلی و روماتیسم قلبی از عوارض گلودردهای چركی و آنژین استرپتوكوكی است.
وی با اشاره به تزریق واكسن برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا گفت: از آنجا كه عوامل ویروسی زیادی در بروز سرماخوردگی نقش دارند، برای جلوگیری از ابتلا به آن واكسنی موجود نیست. همچنین چند نوع ویروس مشخص، بروز آنفلوانزا را به دنبال دارند كه دائما در حال تغییر و تبدیل به نوع‌های جدید و مقاوم‌تر هستند. به این ترتیب هر چند برای جلوگیری از ابتلا به آنفلوانزا واكسن‌هایی موجود است اما حتی برای این بیماری نیز نمی‌توان واكسن جامعی تهیه كرد.
تزریق واكسن آنفلوانزا مصونیت كامل ایجاد نمی‌كند
به گفته این متخصص گوش و حلق و بینی، واكسن آنفلوانزا در افراد دارای بیماری زمینه‌ای، عوارض شدیدی را به دنبال دارد. همچنین تزریق این واكسن مصونیت كامل را ایجاد نخواهد كرد. واكسن آنفلوانزا باید در فصل پاییز (ترجیحا مهر و آبان) تزریق شود. 
سه شنبه 28/8/1387 - 20:19
بیماری ها
 یك مركز تحقیقاتی در انگلیس اعلام كرد: تحقیقات دارویی در زمینه سرطان وارد عصر جدیدی می‌شود كه این حركت به معنی موفقیت بیشتر در زمینه تولید داروهای موثرتر برای بیماران است.
به گزارش سلامت نیوز، مركز تحقیقات سرطان انگلیس ضمن بیان این مطلب اعلام كرد: با بهبود و ارتقای دانش در زمینه بیولوژی سرطان 18 درصد از داروهای جدید در مقایسه با 5 درصد داروهای قدیمی، جزو درمانهای استاندارد درخواهند آمد.
جزئیات این تحقیق در مجله «نیچر ریویو دراگ دیسكاوری» منتشر شده است.
این مركز اعلام كرد: تولید داروهای سرطانی در مقیاس گسترده‌ای صورت گرفته است اما درعین‌ حال خطاهای گسترده‌ای نیز داشته است كه باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد
سه شنبه 28/8/1387 - 20:10
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته