• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1230روز قبل
ایرانگردی

 


شهردار منطقه 15 از تصویب 123 پروژه توسعه محلی در نواحی هفتگانه منطقه 15 با رویکرد «مردم محوری» خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی با اعلام خبر فوق افزود: 37پروژه در فاز نخست و و 86 پروژه درفاز دوم با مجموع اعتباری بالغ بر 57 میلیارد تومان با هدف جلب مشارکت و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان به تایید و تصویب نهایی رسید.

او با اشاره به اینکه پروژه های ابلاغی مرحله نخست مربوط به محلات دارای بافت فرسوده در محدوده نواحی 1 و 2 است که توسط مدیران دفاتر توسعه محله ای شناسایی و احصا شده است افزود: در این راستا 15 پروژه در حوزه فنی و عمران، 8 پروزه در حوزه شهرسازی و معماری، 3 پروژه در حوزه اجتماعی و فرهنگی و 11 پروژه در حوزه خدمات شهری در حال اجراست.

محمدی ادامه داد: در مرحله دوم نیز 227 پروژه پیشنهاد شد که در نهایت 86 پروژه به تایید رسید که سهم حوزه خدمات شهری و محیط زیست: 39 پروژه، حوزه حمل و نقل و ترافیک 9 پروژه، حوزه اجتماعی و فرهنگی 23 پروژه، حوزه معاونت فنی و عمرانی 10 پروژه و سهم حوزه شهرسازی و معماری5 پروژه است.

او افزود: نگاه ما این است که با تمرکز بر روی پروژه های کوچک مقیاس در محله ها بتوانیم ضمن تامین رضایت شهروندان، از مشارکت حداکثری آنان و نیز شورایاران برای توسعه محلی بهره گرفته و شعار مدیریت شهری مبنی بر " تهران شهری برای همه" را محقق کنیم.

شهردارمنطقه گفت: استفاده از ظرفیتهای موجود در محله و منطقه، عدم نیاز به کد پروژه مالی، مشارکت و استقبال شهروندان و شورایان محله از این پروژه ها و اجرایی کوتاه مدت از این پروژه از نقاط قوت پروژه های توسعه محلی است.

 

 

دوشنبه 26/8/1399 - 13:36
ایرانگردی



شهردار منطقه سه نسبت به ایجاد گذر ایمن برای تردد معلولین جسمی و حرکتی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، دکتر احمد تواهن گفت: معلولین همانند مابقی اقشار جامعه باید بدون هیچ گونه مشکلی در شهر تردد داشته باشند که این امر نیازمند ایجاد "گذر ایمن" در محل های عبور آن ها است به طوری که پس از مدتی با "شهری ایمن مواجهه خواهیم شد.

شهردار منطقه سه تاکید کرد که باتوجه به اهمیت مناسب سازی شهر جهت تردد شهروندان معلول، پایان کار ساختمان در صورتی به مالکان ارائه شود که متغیرهای مناسب سازی در ملک شان به طور کامل اجرا شده باشد.

او با اشاره به لزوم مناسب سازی محل های تردد معلولین تصریح کرد: درخواست معلولین ویلچرنشین نسبت به نصب تابلوی اطلاع رسانی در مقابل درهای منازل مسکونی شان انجام خواهد شد تا حداقل این قشر از جامعه در محله سکونت شان به آسانی تردد داشته باشند.

دکتر تواهن خاطرنشان کرد: در نهضت مناسب سازی معابر شهری برای رفت و آمد معلولین باید به شاخص های لازم دست یابیم تا این افراد نیز همانند ما از شرایط محلات بهره مند شوند.

دوشنبه 26/8/1399 - 13:25
ایرانگردی



استفاده از خودرو، اگر چه آسایش و راحتی خاصی به دنبال دارد و توسعه مناسب حمل ونقل در یکصد سال اخیر، نیازهای امروز جامعه را تامین می‌کند، اما مردم خسارت‌های جامعه ماشینی را هم متحمل می‌شوند.

متاسفانه در کشورهای در حال توسعه که دوران گذار را طی می‌کنند، بحث قربانیان حوادث رانندگی، از آسیب‌های بسیار جدی است. در کشور ما نیز هرچند در 10سال اخیر متولیان امر تلاش کرده‌اند فرهنگسازی مناسبی انجام دهند تا کاهش حوادث رانندگی را در کشور شاهد باشیم؛ با این حال، هنوز هم جزو کشورهایی هستیم که بیشترین حوادث رانندگی، کشته‌ها و زخمی‌ها را داریم.
طبق آمار در ایران سالانه بطور متوسط بیش از 15هزار نفر در حوادث رانندگی کشته می‌شوند؛ بطوری که در سال 98، در کلانشهر تهران 600نفر جان خود را از دست دادند. این موضوع البته دلایل زیادی می‌تواند داشته باشد که شاید اصلی‌ترین آن عدم رعایت قوانین رانندگی توسط رانندگان است که با جدی نگرفتن قانون، مشکلاتی برای خود، خانواده‌ها، عابران پیاده و شهروندان دیگر ایجاد می‌کنند. بحث فرسودگی و نداشتن ایمنی فنی خودروها هم تشدیدکننده این موضوع است. نکته سوم، بحث جاده‌ها و نقاط حادثه‌خیز است که معمولا وزارت راه و شهرسازی هر سال تلاش می‌کند با کارشناسی و مطالعات مشترک با پلیس راه، اعتبارات مناسبی برای رفع نقاط حادثه‌خیز اختصاص دهد تا سال به سال این موارد کاهش پیدا کند.

در حوزه شهری اما هدفی که برای تهران در نظر گرفتیم این است که سالانه بتوانیم 20درصد از آمار تلفات ناشی از تصادفات را کاهش دهیم و اگر بخواهیم برای سال 99 آمار را به زیر 500نفر برسانیم باید روی هر سه موضوع فرهنگ‌سازی، خودرو و نقاط حادثه‌خیز کار بکنیم. نکته قابل توجه این است که حدود 45درصد از قربانیان در تهران، مربوط به تصادفات موتورسیکلت است و متاسفانه شرایط کرونا موجب شده مردم از خودرو شخصی بیشتر استفاده کنند. ما روزانه شاهد عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، عبور از خط ویژه و پیاده رو، عدم استفاده از کلاه ایمنی، حمل بار و مسافر بیش از ظرفیت و حرکت در خلاف جهت و... هستیم که موجب افزایش رقم خوردن رخدادهای تلخ می‌شود.
پلیس راهور و شهرداری تهران هر از چند گاه برنامه‌هایی را در این زمینه اجرا می‌کنند، اما هنوز میزان تلفات بالاست و یکی از اصلی‌ترین موضوعاتی که هم در زمان حال و هم در آینده باید بیشتر توجه کنیم، ارتقای فرهنگ ترافیکی است که مدیریت صحیح آن، موجب کاهش درصد بالایی از تصادفات خواهد شد.

نکته بعدی، میزان خسارتی است که به خانواده‌ها این عزیزان وارد می‌شود. بر اساس آمار، مرگ هر نفر در حوادث رانندگی، افزون بر آسیب‌های مهم اجتماعی، بالغ بر 5میلیارد تومان خسارت به خانواده‌ها و بیت‌المال تحمیل می‌کند. ما در تهران با وجود شرایط کرونایی، به همه مناطق 22 گانه ابلاغ کردیم رفع نقاط حادثه‌خیز و فرهنگ‌سازی را از مدارس آغاز کنند، اما تعطیلی مدارس، موجب شد آموزش بصورت مجازی ادامه یابد. از طرفی، پارک‌های ترافیک خودمان را فعال‌تر می‌کنیم؛ چراکه ما باید برای ارتقای فرهنگ ترافیک، از ظرفیت خانواده ها، فرزندان و بویژه بانوان که اتفاقا به دلیل رعایت جدی قوانین راهنمایی و رانندگی، در تصادفات نقش کمتری دارند، بعنوان فرصت استفاده کنیم تا خودمان را به کشورهای پیشرفته نزدیک‌تر کنیم. مرور آمار تصادفات کشورهای توسعه‌یافته مثل سوئد نشان می‌دهد که میزان حوادث رانندگی در سال شاید کمتر از انگشتان دو دست باشد؛ اما در تهران سالانه حدود 600نفر کشته داریم که بسیار دردآور و برای همه مردم مشکل‌ساز است.
امیدواریم دولت و شهرداری با در نظر گرفتن اعتبارات ویژه، کمک دانشگاه‌های معتبر که در زمینه ایمنی ترافیک فعالیت دارند، بهره‌گیری از تجربیات کشورهای پیشرفته، برگزاری همایش‌های ملی و محلی و ...، تلاش شایانی انجام دهند تا شاهد کاهش حوادث رانندگی باشیم و به اقدامات خودمان افتخار کنیم؛ چراکه اگر بتوانیم جان حتی یک انسان و خانواده را نجات بدهیم، غیر از بهره معنوی، از لحاظ مادی هم کمک بزرگی به کشور کردیم.

معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران

دوشنبه 26/8/1399 - 13:21
ایرانگردی


بانک ملت و سازمان حج و زیارت با هدف افزایش سطح تعاملات، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
 

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، موضوع این تفاهمنامه که به امضای دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت و علیرضا رشیدیان رییس سازمان حج و زیارت رسیده، همکاری در راستای ایفای مسوولیت اجتماعی با هدف گسترش کمی و کیفی خدمات رسانی به زائران اعلام شده است.
دکتر محمد بیگدلی، مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضای این تفاهمنامه با قدردانی از دست اندرکاران انعقاد این تفاهمنامه اظهار داشت: سازمان حج و زیارت یک سازمان فرهنگی و معنوی است و ما خوشحالیم و خدا را شاکریم که به ما توفیق داده است که همچون گذشته بتوانیم به سازمان حج و زائران این سازمان خدمات ارائه کنیم.
وی با بیان این نکته که خدمات رسانی به زائران و یک سازمان معنوی، دینی و فرهنگی، یک توفیق الهی است که نصیب کارکنان بانک ملت شده است، اضافه کرد: بانک ملت به هیچ وجه در پی کسب منافع مادی در این تفاهمنامه نیست و تفاهنامه یادشده برای بانک عایدی مادی ندارد و خیر و برکت این همکاری مشترک، فراتر از هرگونه نفع مالی و مادی است.
مدیرعامل بانک ملت با اشاره به این که از سال های گذشته، خیر و برکت خدمات رسانی به زائران عمره و عتبات عالیات، نصیب این بانک شده است، افزود: برکت کارهای نیکوکارانه و خیر همیشه بانک ملت را پیشرو نگه داشته است.
وی با تاکید بر این نکته که بانک ملت با آغوش باز و علاقمندی تمام، تفاهمنامه همکاری با سازمان حج و زیارت را امضا می کند، اظهار امیدواری کرد که تفاهمنامه یادشده منشاء خیر و برکت برای دو مجموعه، مردم و به ویژه زائران باشد.
علیرضا رشیدیان، رییس سازمان حج و زیارت هم در سخنانی با قدردانی از همکاری دست اندرکاران بانک ملت با این سازمان در طول سال های گذشته، اظهار داشت: سازمان حج و زیارت یک سازمان غیرانتفاعی است که با اهداف فرهنگی تاسیس شده و در سال های گذشته، خدمات خوبی را به مردم ارائه و همواره سطح خدمات خود را ارتقا داده است.
وی با بیان این نکته که تعاملات بانک ملت و سازمان حج و زیارت همیشه به نفع زائران رقم خورده است، گفت: انعقاد این تفاهمنامه نیز یک گام بلند برای ارائه خدمات بهتر  و با کمترین هزینه به زائران است.
رییس سازمان حج و زیارت با تاکید بر این نکته که انعقاد این تفاهمنامه به دلیل مشارکت در امور فرهنگی، برکات زیادی برای بانک ملت در پی خواهد داشت، اظهار امیدواری کرد که سازمان حچ و زیارت در سال های آینده که شرایط زیارت فراهم می شود بیش از پیش از خدمات و پشتیبانی بانک ملت بهره مند شود.
عباس جعفرلو معاون مدیرعامل در امور بانکداری شرکتی و تجاری نیز گزارش مختصری از همکاری های این بانک و سازمان حج و زیارت و تلاش های صورت گرفته برای انعقاد تفاهمنامه همکاری ارائه کرد.
در این مراسم مرتضی نجف عضو هیات مدیره، علی اکبر صابریان مدیر امور اداره کل دفتر مدیریت و روابط عمومی، مجتبی توکلی و اکبر یارمحمدی رییس و معاون اداره کل بانکداری شرکتی نیز حضور داشتند.

دوشنبه 26/8/1399 - 13:16
ایرانگردی



به گزارش روابط‌عمومی شهرداری منطقه۵، محمود کلهری در اولین جلسه کمیته فنی بررسی طرح‌های شهرداری منطقه ۵ افزود: موضوع‌های فنی و مطالعات اولیه درباره پروژه‌های عمرانی به‌طور کامل انجام و‌ طرح‌های مناسب‌سازی با دقت اجرا شوند. برای این مهم نباید دقت و کیفیت، فدای سرعت شود. هیچ توجیهی در این باره قابل پذیرش نیست.

او تاکید کرد: نقاط آبگیر سطح منطقه شناسایی و برطرف شود تا در زمان بارش نزولات جوی، شاهد آب‌ماندگی و آب‌گرفتگی نباشیم. ضایعات و زباله‌های یوستان‌ها، مخازن و معابر به‌‌طورجدی و مستمر جمع‌آوری شود تا باعث گرفتگی کانال‌ها و نهرها نشود.

در این جلسه،سرپرست معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه۵ نیز گفت:مناسب‌سازی مسیرهای پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری در منطقه در اولویت قرار دارد و به‌شدت پیگیری می‌شود.مناسب‌سازی ۱۰ محور در دست اقدام است.
سعید جودکی افزود: محور دوچرخه سواری و پیاده راه کانون در محله شهرزیبا آماده افتتاح است. رنگ آمیزی ترافیکی مسیر دوچرخه سواری بوستان جوانمردان نیز به زودی انجام می‌شود.

در این جلسه شرح وظایف معاونت‌های فنی و عمرانی، حمل و نقل و ترافیک، خدمات شهری و محیط زیست و امور اجتماعی و فرهنگی درباره اقدام‌های لازم برای تسریع در انجام مناسب‌سازی معابر در منطقه مشخص شد.

دوشنبه 26/8/1399 - 13:10
ایرانگردی

 

معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از راه اندازی مرکز نوع آوری مدیریت بحران با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، حیدر کلهری گفت: این مرکز ، پایگاهی برای جمع آوری ، حمایت و پرورش طرح های نوآورانه در حوزه مدیریت بحران است که امکان و راه خلق اندیشه ها و ایده های خلاق را برای صاحبان طرح های نوآورانه هموار می کند.
کلهری افزود: ضرورت استفاده از فناوری های نوین و خلاقانه در قالب کسب و کارهای نو پا به وضوح در موضوع پیشگیری و مدیریت بحران که یکی از موضوعات زیر ساختی و حیاتی کشور است، احساس می شود چرا که استفاده از این فناوری ها در زمان بحران، امنیت روانی و فیزیکی را برای شهروندان به ارمغان خواهد آورد.
معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، با بیان اینکه شهرداری تهران در حوزه مدیریت بحران همواره پیشرو بوده و تاکنون اقدامات بسیاری انجام داده است افزود: در حوزه مدیریت بحران نیازمند خلاقیت و نوع آوری هستیم زیرا موجب کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری در حوزه های پیشگیری، امداد و نجات و آموزش و اطلاع رسانی خواهد شد.
او با اشاره به اینکه اعتماد به جوانان و ایجاد زیرساخت های حمایتی برای توسعه ایده ی خلاقانه ی آنها علاوه بر توسعه خدمات پیشگیرانه در زمینه مدیریت بحران می تواند به عنوان بازوی اصلی دستگاه های عملیاتی وارد عمل شود، افزود: بنابراین ایجاد زیرساخت آموزشی و حمایتی در قالب مرکز نوآوری شهر آماده تصمیمی به روز است که سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اتخاذ کرده تا با اتکا به دانش و توان دانشجویان و جوانان کشور بتواند راهکارهای به روز و نوآورانه پیشگیری و مدیریت بحران را در قالب کسب و کارهای نوپا به اجرا در آورد.
کلهری گفت: با توجه به گسترش سهم شرکت ‌های دانش ‌بنیان و استارت ‌آپ‌ ها در بهبود عملکرد حوزه های مختلف متناسب با پیشرفت فناوری ، حمایت از استارتاپ‌ های و شرکت ‌های دانش بنیان فعال در حوزه مدیریت بحران لازم و ضروری است.
او گفت: در این مرکز ایده های جدید در حوزه مدیریت بحران جمع آوری می شود و حمایت مالی، فضای کاری، و سایر موارد مورد نیاز در اختیار طرح های خلاق قرار می گیرد.

دوشنبه 26/8/1399 - 13:9
ایرانگردی


معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 2 گفت: همزمان با اجرای طرح مناسب سازی معابر و بوستان ها ،نصب مبلمان ویژه افراد توان یاب در بوستان ها اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه2،علی اکبر کریمی پور، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 2 با اشاره به اینکه تسهیل دردسترسی به خدمات عمومی و فضاهای شهری از حقوق شهروندی است گفت: درراستای تحقق سیاست های مدیریت شهری در ایجاد " تهران شهری برای همه"و منظور تسهیل دردسترسی همه اقشار جامعه به امکانات شهری، طرح مناسب سازی بوستان ها در دستور کار قرار گرفت.
کریمی پور افزود: درحال حاضر بوستان های شهرآرا،جانبازان، شاهین، عزیزی، کودک، نیما، صدف و پرند جهت استفاده بهینه معلولین و افراد کم توان مناسب سازی شدند، گفت: دراین طرح نصب مبلمان ویژه افراد توان یاب نیز پیش بینی شده است که در حال حاضر بوستان های شاهین و پرند به این مجموعه مبلمان تجهیز شدند.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 2 ، احداث سرویس بهداشتی مناسب، رمپ ورودی مناسب ، نصب لوازم ویژه بدنسازی، نظرگرفتن جای پارک در حاشیه بوستان و بازسازی معابر و نصب نرده را ازدیگر اقدامات انجام شده برشمرد.
وی گفت: جانبازان و معلولین سهم بسزایی در جامعه ما دارند و باید بتوانند طبق ضوابط و مقررات معماری و شهرسازی از امکانات تفریحی و خدماتی شهر به خوبی استفاده کنند.

دوشنبه 26/8/1399 - 13:7
ایرانگردی


شهردار منطقه 11 تهران گفت: عمارت تاریخی مهمانسرای 90 ساله دانشگاه امام علی (ع) در محدوده حصار ناصری، پس از پایان مرمت به منظور ارتقای منظر شهری شبانه از سوی اداره زیبا سازی نور پردازی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، نصراله آبادیان، در این باره گفت: پیش از این، عملیات مرمت بنای تاریخی مهمانسرای دانشگاه امام علی (ع) که به ثبت ملی نیز رسیده؛ انجام شده بود و اکنون در راستای اجرای طرح های احیای حیات شبانه و نیز زیبا سازی سیما و منظر شهری نور پردازی این عمارت با استفاده از 15 پروژکتور استاندارد مکان های تاریخی انجام شد.
شهردار منطقه 11 همچنین افزود: در عملیات مرمت مهمانسرای تاریخی دانشگاه امام علی (ع) که در دوره پهلوی اول ساخته شده و در محدوده حصار ناصری و باغشاه قرار دارد؛ جداره و سرستون های این بنا با استفاده از نظرات متخصصان و کارشناسان مرمت ابنیه تاریخی انجام شد.
به گفته آبادیان بنای تاریخی این مهمانسرا که در حال حاضر محل استقرار کادر دانشگاه افسری است؛ سرستون های فاخر ، تزئینات و آجر کاری های زیبا دارد که به لحاظ معماری و تاریخی واجد ارزش هستند .
او یاد آوری کرد: مذاکراتی را با ارتش برای تبدیل این مهمانسرا به موزه انجام داده ایم و در حال رایزنی هستیم تا دومین موزه جنگ در این مکان راه اندازی و آماده بازدید علاقمندان از این مکان تاریخی شود.

 

دوشنبه 26/8/1399 - 13:5
ایرانگردی


معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند از پیوستن هنرمندان کشور به طرح کاپ خبر داد و گفت: طرح کاپ به شبکه سینمای خانگی رسید.
نرگس رجایی با بیان این مطلب گفت: با توجه به ضرورت ارتقاء فرهنگ جداسازی و تفکیک پسماند خشک از تر در مبدا، که موجب حفظ محیط زیست و کاهش قابل توجه پسماند تولیدی در تهران و کاهش هزینه های شهرداری خواهد شد، ضروری است ضمن ایجاد بستر لازم برای اجرای این طرح، فرهنگسازی مناسب نیز به منظور همراهی شهروندان با این طرح صورت گیرد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند اضافه کرد: در همین راستا سال گذشته پس از اطلاع رسانی گسترده در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر و پیوستن بیش از 200 نفر از هنرمندان کشور به طرح کاپ تحت عنوان "همیاران کاپ"، این بار و در اقدامی جدید نسبت به همکاری با دست اندرکاران فیلم سینمایی فصل فراموشی فریبا جهت پخش در سینمای خانگی کشور اقدام شد.
وی ادامه داد: با توجه به حضور پررنگ سازمان مدیریت پسماند در جشنواره بین المللی فیلم فجر سال گذشته، اهدای جایزه «کاپ» به فیلم های مروج کاهش پسماند، و برپایی پیشخوان‌های آموزشی در این زمینه، توانستیم جمع قابل توجهی از هنرمندان را به عنوان همیاران کاپ با خود همراه کنیم.
رجایی افزود: در این همکاری مشترک مقرر شده موشن و تیزر رئال آموزشی پیرامون طرح "شنبه های بدون پسماند" در ابتدا و انتهای فیلم پخش و جملات آموزشی مورد نظر بر روی بسته بندی و پوستر فیلم درج شود.
شایان ذکر است که با عنایت به اجرایی شدن طرح شنبه های بدون پسماند در شهر تهران و لزوم اطلاع رسانی به شهروندان در این خصوص به منظور مشارکت حداکثری در جمع آوری پسماندهای خشک، سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در نظر دارد ضمن بهره گیری از پتانسیل های متعدد موجود در عرصه سینما و رسانه نسبت به افزایش سطح اطلاعات و آگاهی شهروندان تهرانی و حتی سایر شهر و روستاهای کشور پیرامون موضوع مهم کاهش پسماندها اقدام کند.
گفتنی است طرح کاپ در گام نخست با حمایت از فیلم سینمایی " فصل فراموشی فریبا" ساخته عباس رافعی به شبکه سینمای خانگی کشور پیوست.

دوشنبه 26/8/1399 - 13:2
ایرانگردی



معاون شهردار تهران آموزش و تربیت نیروهای متخصص مانند آتش نشان و راننده قطار شهری و... را از جمله موارد اختصاصی شهرداری تهران دانست و گفت: موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران می تواند با سیاستگذاری مناسب و اتخاذ اهداف بلند مدت، در سطح کشور و حتی فرا منطقه ای آموزش دهنده باشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران، حامد مظاهریان در مراسم تکریم و معارفه سرپرست موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران اظهار داشت: بهبود مستمر فعالیت‌های آموزشی، ارتقای سطح دانش کارکنان و از همه مهمتر تربیت نیروهای متخصص و متعهد مورد نیاز مدیریت شهری از اهداف موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران بوده است.

وی با اشاره به مسائل موسسه در دوره جدید مدیریت شهری گفت: همزمان با آغاز به کار آقای دکتر ابوالحسنی ماموریت جدیدی برای موسسه علمی کاربردی تعریف نشده بود و بودجه و نیروهای موجود نیز با ماموریت و کارکرد جدید و قابل انتظارموسسه متناسب نبودند. همچنین با توجه به منظر دانشگاهی مدیریت جدید شهرداری، انتظارات قابل توجهی از این مجموعه وجود داشت که پیچیدگی هایی را رقم زد که باید در دوره مدیریت جدید برای آن تدابیری اندیشیده شود.

معاون شهردار تهران با تاکید بر لزوم بازنگری در نقش موسسه علمی کاربردی شهرداری بر اساس نگاه آینده نگرانه، افزود: سازمانها، فرایندها و افراد اگر به مهره غیرقابل تعویض تبدیل شوند منجر به ایجاد ثبات و پایداری می شوند.

مظاهریان خطاب به سرپرست جدید موسسه علمی کاربردی گفت: باید موسسه به نهادی موثرتبدیل شود که اگر از شهرداری حذف شد احساس کمبود و خلأ در شهرداری ایجاد شود و این مسیر سهل و ساده نیست.

سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران تصریح کرد: باید برای ماموریت های موسسه علمی کاربردی بازتعریف صورت گیرد. این مرکز فی نفسه می تواند کیفیت را تداعی کند و تبدیل به برند آموزشی معتبر شود.

وی با تاکید بر لزوم آموزش و تربیت نیروهای متخصص در شهرداری تهران افزود: آموزش آتش نشانی و لوکوموتیو رانی قطار شهری و... از موارد اختصاصی موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران است که می تواند با سیاستگذاری مناسب و اتخاذ اهداف بلند مدت، در سطح کشور و حتی فرا منطقه ای نیز آموزش دهنده باشد.

مظاهریان تمرکز بر نقاط قوت موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران را ضروری دانست و اذعان داشت: باید برندسازی روشنی برای تقویت هوشمندسازی و آموزش مجازی در این موسسه انجام شود. تا اوایل نیمه دوم سال گذشته برگزاری جلسات مجازی به ندرت صورت می گرفت اما شرایط کرونایی حاکم بر کشور تمام برنامه ها و نشست ها را به فناوری پیوند داد و برقراری تعامل درون و برون سازمانی را در بستر وب امکان پذیر ساخت.

معاون شهردار تهران همچنین برندسازی، فراهم سازی سیستم فناوری قوی، بهره گیری از اساتید خبره و تقویت کیفی محتوای آموزشی برای ارتقای بهره وری سازمانی را از مدیریت جدید موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران خواستار شد.

در ادامه، سید رحیم ابوالحسنی رییس سابق موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران نیز ایجاد هیأت امنا، شورای موسسه و کمیسیون دائمی را از جمله اقدامات انجام شده در راستای اصلاح ساختار موسسه برشمرد و گفت: ئر این دوره ضمن کاهش نیروی انسانی و متناسب سازی آن با ظرفیت های موجود، مشخص کردن شرح وظایف، ایجاد ساختار حسابرسی منظم و ساماندهی ساختمان های غیرفعال، گامهای مثبت آموزشی برداشته شده است.

وی از تلاش برای تشکیل آکادمی شهرداری تهران خبر داد و افزود: تبدیل موسسه به دانشکده در هیأت رئیسه دانشگاه علمی کاربردی به تصویب کلی رسیده و امیدواریم با توجه به مدل های نمونه آن در کشورهای پیشرفته موفقیت مناسبی در این زمینه حاصل شود.

گرگانی سرپرست جدید موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران نیز در سخنانی، با تاکید بر ضرورت بهره گیری مناسب از توانمندی نیروهای این موسسه گفت: از آنجایی که موسسه فاقد بودجه مستقیم است باید استراتژی افزایش درآمد و کاهش هزینه را دنبال کند و در این زمینه نیازمند ارتقای بهره وری نیروی انسانی هستیم.

گرگانی، با طرح درخواست واگذاری اجرای ماموریت آموزش در شهرداری تهران به این موسسه آموزش عالی گفت: در صورتی که هزینه آموزشی شهرداری در بخشهای مختلف تحت نظر موسسه قرار گیرد می تواند به آموزش منظم، کنترل شده، قابل محاسبه و یکپارچه منجر شود.

در پایان این نشست، مظاهریان از تلاش های دکتر ابوالحسنی رییس سابق موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران، قدردانی کرد و حکم انتصاب گرگانی را به عنوان سرپرست جدید موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران اعطا نمود.

دوشنبه 26/8/1399 - 13:0
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته