• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1230روز قبل
ایرانگردی

 

معاون و مدیران حوزه شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ارتباط مستقیم تلفنی این هفته سامانه 1888 به مشکلات 180 شهروند رسیدگی و پاسخگویی کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی ، در این جلسه ارتباط مستقیم که بصورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد، مدیران ارشد معاونت شهرسازی و معماری با اتصال به سیستم دریافت تماس سامانه 1888، بصورت مستقیم مطالبات و مشکلات شهروندان در حوزه شهرسازی را رسیدگی و پاسخ دادند.
عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با تشکر از سامانه 1888 برای فراهم کردن امکان ارتباط مستقیم با شهروندان گفت: تسریع در زمان رسیدگی و پاسخگویی به پیام های 1888 در حوزه شهرسازی توسط مدیران این حوزه، مورد توجه و توصیه است.
وی با اشاره به تفاوت های مناطق از نظر وسعت و جمعیت تأکید کرد: در گزارشات و تحلیل ها علاوه بر توجه به ویژگی ها و تفاوت های موجود بین مناطق مختلف، تحلیل فراوانی ها تا پایین ترین لایه نظیر، ناحیه، محله و مختصات جغرافیایی بر اساس تراکم جمعیتی و ... موضوع بسیار مهمی است؛ چرا که امکان تصمیم سازی برای مدیران از طریق ریشه یابی نقصانها فراهم می گردد.
سید مجتبی موسوی معاف رئیس مرکز نظارت همگانی 1888 در این جلسه با اشاره به مهمترین مشکلات موجود در رسیدگی به پیام های 1888 در حوزه شهرسازی گفت: تأخیر در تشکیل پرونده تخلفات ساختمانی و ارسال به ماده صد توسط حوزه های اجرایی، عدم اجرای آرای ماده صد مربوط به دکل های مخابراتی در سطح مناطق 22 گانه و ناهماهنگی بین سازمانی جهت اجرای آرای ماده صد و گلایه مندی مناطق از عدم همکاری به موقع و همه جانبه کلانتری ها از مهم ترین چالش های موجود در پاسخگویی به پیام های 1888 در حوزه ی شهرسازی است.
بنابر این گزارش، موضوع ساخت و سازها و تغییر کاربری غیر مجاز، اخذ پایان کار و تسریع در رسیدگی به پرونده ها در کمیته معابر از جمله موضوعات دارای فراوانی طرح شده از سوی شهروندان در جلسه این هفته بود.
گفتنی است بر اساس گزارش های آماری، در هفت ماهه نخست سال 99 حدود 106 هزار پیام و درخواست شهروندان در موضوعات شهرسازی در سامانه های 137 و 1888 ثبت شده اند که موضوعات آلودگی صوتی شهرسازی، ساخت و ساز غیر مجاز، ایمن سازی تخریب و گودبرداری و تغییر کاربری های غیر مجاز به ترتیب مهمترین موضوعات منعکس شده توسط شهروندان بوده است.
بررسی های سیستمی نشان می دهد سرعت رسیدگی به پیامهای شهرسازی در سال جاری نسبت به سال گذشته بهبود یافته است.

چهارشنبه 28/8/1399 - 13:40
ایرانگردی


مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران، از اتمام عملیات مرمت خانه تاریخی ساعی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، مهندس سید مجید غمخوار ضمن اعلام خبر فوق افزود: عملیات مرمت خانه تاریخی ساعی در ادامه اقدامات سازمان عمرانی مناطق در جهت تعمیر و بازسازی ساختمان های شهرداری تهران، ضمن تخریب و مرمت شکستگی ها، نقاشی نما و داخل ساختمان، سنگ کاری کف و بدنه گلخانه، نقاشی و زیرسازی گلخانه، لکه گیری و گچ کاری، ایزوگام بام و سرویس های بهداشتی، اجرای عملیات ایمن سازی، احیای سیستم موتورخانه و تاسیسات ساختمان و ... اتمام یافته و متعاقب رفع نواقص احتمالی آماده تحویل و بهره برداری خواهد شد.
مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق با بیان آنکه خانه تاریخی مرحوم مهندس ساعی که هم اکنون در اختیار شهرداری تهران است، در مجاورت بوستان ساعی در خیابان ولیعصر قرار دارد، هدف از مرمت این بنا را ارتقای قابلیت بهره برداری ذکر و اضافه کرد: این پروژه به منظور اجرای اقداماتی از قبیل زیباسازی نمای بیرونی ساختمان، احیای باغچه و حیاط، تراس و بام، بازسازی فضای داخلی و در نهایت تعمیرات کلی در قسمت های مختلف داخل و خارج ساختمان به سازمان عمرانی مناطق سپرده شد.
گفتنی است کاربری خانه تاریخی ساعی فرهنگی و گردشگری خواهد بود.

چهارشنبه 28/8/1399 - 13:37
ایرانگردی

 

 

 

سند مسکن مهر تهرانسر پیگیری می شود و تا ۶ماه دیگر تحویل مالکان می شود.

به گزارش اداره روابط عمومی، زهره الهیان نماینده مردم تهران، ری ، شمیرانات ، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی و محبت خواه مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با حضور در سالن مدیریت بحران شهرداری #منطقه۲۱ به بررسی مشکلات برخی از شهروندان منطقه درباره سند منازل تهرانسر پرداختند.

در این نشست که مدیران شهری شهرداری منطقه۲۱، شورایاران و برخی از شهروندان نیز حضور داشتند، مشخص شد برای تسریع در روند حل مشکل مردم کمیته ای برای پیگیری سندها تشکیل شود.

در این جلسه زهره الهیان نماینده مردم شریف تهران در مجلس شورای اسلامی، پس از شنیدن مطالبه شهروندان محله تهرانسر گفت:

اگر مشکل سندها در کمیسیون عمران مجلس حل نشود درخواست سوال در صحن علنی مجلس از وزیر راه صورت می گیرد. مدیرکل  راه و شهرسازی استان تهران نیز گفت:توافقات اولیه بین شهرداری و مسکن و شهرسازی انجام شده و تا ۶ماه آینده سندهای مسکن مهر تحویل مالکان خواهد شد.

در ادامه الهیان با حضور در شهرداری #منطقه۲۱ با رضا رجب زاده شهردار منطقه درباره موضوعات شهری بحث و تبادل نظر کردند.

چهارشنبه 28/8/1399 - 13:34
ایرانگردی

 

پروژه های توسعه محله ای در منطقه 19 با تصویب 75 پروژه اجرایی در کارگروه توسعه محلات شهر تهران، وارد فاز دوم شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، علی توکلی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: پروژه های توسعه محله ای براساس نیازهای محلات و با مشارکت شورایاران منطقه شناسایی و احصا شده و درهمین راستا نیز تلاش براین بوده است تا پراکندگی این پروژه ها به نسبت نیازهای محلات اعم از سرانه فضای سبز و تقویت امکانات بوستان ها، بهسازی معابر و توسعه فضاهای فرهنگی و عمومی به صورت عادلانه شکل گیرد.

او افزود: در فاز نخست این پروژه ها در مجموع 11 پروژه احصاء شد که نزدیک به 5 پروژه شامل  بهسازی خیابان خلازیل شمالی، مناسب سازی و اصلاح انهار محله نعمت آباد، بازپیرایی و ارتقاء تجهیزات بوستان های باران و مرجان به اتمام رسید.

ضمن اینکه دو پروژه احداث مرکز کارآفرینی محله نعمت آباد و بهسازی خیابان طالقانی نیز پس از طراحی وارد مرحله اجرایی می شود.

توکلی ادامه داد: در فاز دوم نیز 75 پروژه پس از تصویب کارگروه توسعه محلات شهر تهران به ریاست معاون برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری تهران، به این منطقه ابلاغ شد.

به گفته شهردار منطقه بهسازی و آرام سازی معابر خیابان شکری جهت تردد افراد کم توان، اصلاح و بازسازی انهار محدوده دولتخواه جنوبی، توسعه فضاهای عمومی و بهسازی بوستان های محلی نسترن، 22 بهمن، جانباز، بهار، شهید باکری، امید، جوانه، مطهری و...، احداث فضای سبز در خیابان ورزش، آرام سازی بصری خیابان زلفی و احداث و تجهیز زمین بازی کودکان در محله بهمنیار از جمله این پروژه ها هستند.

همچنین احداث سرویس بهداشتی بوستان یاس، ایجاد فضای سبز در خیابان شهید لطیفی، زیباسازی خیابان دلجویی و میدان بخشنده، راه اندازی پارکینگ مکانیزه در خیابان جانباز، ایجاد پیاده راه در خیابان نیایش، تجهیز پاتوق محله سهیل و چندین طرح دیگر در فاز دوم پروژه های توسعه محله ای این منطقه اجرا خواهند شد.

چهارشنبه 28/8/1399 - 12:54
ایرانگردی


مراسم رونمایی از ۵۶ عنوان کتاب با حضور شهردار تهران و سایر مسئولان شهری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد.
به گزارش شهر پیروز حناچی، شهردار تهران در مراسم آیین رونمایی از ۵۶ عنوان کتاب شهرداری تهران که به مناسبت هفته کتاب  و کتابخوانی برگزار شد، گفت: هفته کتاب و کتابخوانی من را به یاد قبل از انقلاب می‌اندازد، در آن سال ها کتاب های معروف و تاثیرگذار در بازارچه کتاب خیابان انقلاب عرضه می شد و جایگاه ویژه‌ای داشت و افتخار دارم که در طول مدت فعالیت حرفه‌ای با همکارانم تلاش کردم آنچه را که مهم است مکتوب کنم و برای دیگران باقی بگذارم. یکی از کتابهایی که در این دوره منتشر شد و تاثیر زیادی هم گذاشت کتاب "توپخانه" بود که پروژه‌هایی مانند مرمت خیابان لاله زار یا میدان توپخانه تحت تاثیر این کتاب بوده است.

حناچی در ادامه گفت: در این دوره مدیریت شهری تلاش کردیم در حوزه نشر و پژوهش وارد حوزه هایی شویم که بخش خصوصی توجیه چندانی برای فعالیت در آن ندارد. این جمله درست است که وظیفه ما در شهرداری انتشار کتاب نیست و چنین وظیفه ای به ما محول نشده اما می توان در حوزه کتاب تولیدی فعالیت کرد که از دل این فعالیت پژوهش های کاربردی به دست آید. یکی از پژوهش هایی که در قالب کتاب در این سال ها عرضه شده کتاب " پارکینگ رایگان" است که نتیجه یک تئوری شهری است، این کتاب نشان می دهد چگونه رایگان بودن پارکینگ منجر به استفاده بیشتر شهروندان از خودروی شخصی می شود و نشان داده که این سیاست چقدر غلط است و بر اساس این پژوهش هاست که متوجه می شویم توسعه بزرگراه‌ها در استفاده شهروندان از خودروهای شخصی چه تاثیر گذاشته و لازم است که در این سیاست ها رویکرد تغییر کند. مطالعه این پژوهش ها و انتشار کتاب هایی در زمینه‌ آخرین دستاوردهای مدیریت شهری می تواند مدیران را در مسیری قرار دهد که چنین تصمیمات غلطی نگیرند. مدیران ما نیاز دارند که سطح دانش شان افزایش یابد و کتاب ها کمک شایانی به این امر می‌کند.

حناچی در ادامه گفت: درباره تهران و حوزه شهری باید تسهیل کننده چاپ‌کتاب باشید، حتی اگر این کتاب‌ها توسط ناشران دیگر چاپ شود. البته شرایط حاضر با توجه به وضعیت قیمت کاغذ بسیار دشوار است و همانطور که میدانید این بحران به جایی رسید که روزنامه و انتشارات همشهری در آستانه تعطیلی قرار گرفت و اگر حمایت های بخش هایی از دولت نبود این اتفاق می افتاد اما با وجود این بحران می توان به روش های دیگر دست زد برای نمونه توسط چاپ دیجیتال کتاب منتشر کرد، کاری که جناب آقای نوبخت گفتند در مترو انجام شده که در قالب یک اپلیکیشن کتاب رایگان به مخاطبان عرضه می شود . این اتفاق، کار بسیار خوبی است و می توان آن را توسعه داد .

 

حناچی گفت: امروز در تهران اکثر مردم از گوشی های هوشمند استفاده می کنند. می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد. جالب است که در انتخابات سال ۹۶ آمارها نشان می‌داد که ۴۵ میلیون نفر با استفاده از گوشی هوشمند اخبار و اطلاعات را پیگیری می کردند.

شهردار تهران در ادامه با تاکید بر جذب پژوهش های ارزشمند در حوزه مدیریت شهری گفت: اگر نشریه علمی و پژوهشی مناسبی در حوزه مدیریت شهری وجود داشته باشد می‌توان بسیاری از پژوهش های با کیفیت پژوهشگران را دریافت و ضمن انتشار از آنها در ارتقای دانش فنی مدیران استفاده کرد.

 

او در ادامه گفت: امروز در این جلسه جای برخی ناشران مثل انتشارات همشهری و نشر شهر خالیست و لازم است از ظرفیت این دوستان هم استفاده شود.

 

شهردار تهران همچنین تاکید کرد باید برنامه‌ای در شهرداری برای حمایت از کتاب فروشی های قدیمی و سرشناس در تهران وجود داشته باشد.

خانه اتحادیه خانه تهران می شود

او در ادامه  اعلام کرد که خانه اتحادیه در تهران به خانه تهران تبدیل می‌شود و گفت: طبق برنامه قرار است که تمامی اسناد مربوط به تهران در این خانه نگهداری و برای نمایش عرضه شود.

 

همچنین در این مراسم غلامحسین محمدی،  رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران نیز  گفت: درست این بود که برنامه مفصل تری به مناسبت هفته کتاب برگزار شود اما به دلیل شرایط کرونایی کشور مراسم به همین جلسه بسنده ‌شد.

او از برخی برنامه های شهرداری در هفته کتاب و کتابخوانی نام برد و گفت: شهرداری تهران در حوزه مترو با همکاری کتابخانه ملی ایران،  کتابخانه هایی را در برخی ایستگاهها ایجاد کرده است، همچنین با استفاده از یک اپلیکیشن ۱۳ هزار عنوان کتاب را به مسافران مترو به صورت رایگان عرضه می کنند.

 

در این مراسم محمد حسین بوچانی،  رئیس چاپ و نشر شهرداری و رئیس مرکز مطالعات شهرداری به ارائه گزارشی از روند انتشار کتاب در شهرداری پرداخت و گفت: تلاش شده بر اساس شاخص هایی همچون حمل و نقل پاک؛ تهران شهری برای همه و ترویج فرهنگ دوچرخه سواری کتابهایی چاپ و عرضه شود.

 

همچنین در این مراسم فرنوش نوبخت، مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران به برنامه های مترو در حوزه کتاب پرداخت و گفت: در هفته کتاب ما پویش بخوان را در مترو اجرا کردیم که بر اساس آن گزیده‌ای کوتاه از برخی کتاب های فاخر در مترو عرضه می شود، همچنین اپلیکیشنی با ارائه 13 هزار عنوان کتاب به مسافران مترو طراحی شده که مسافران می توانند از آن استفاده کنند.

در ادامه مراسم نادره رضایی،  مدیر عامل انتشارات علمی فرهنگی هم  گزارش کوتاهی از فعالیتهای این انتشارات در حوزه شهری را ارائه کرد.

محمدرضا جوادی یگانه ، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری هم در این جلسه ضمن تاکید بر حمایت شهرداری از اصحاب فرهنگ و هنر گفت: شهرداری تهران وظیفه اصلی اش تولید فرهنگ نیست و بر همین مبنا با هیچ یک از اصحاب تولید فرهنگ و هنر مانند انتشارات رقابت ندارد بلکه تلاش کرده از محصولات فرهنگی آنها بهره برداری کند.

او با اشاره به مشکلات اصحاب فرهنگ در سال‌های اخیر گفت: حوزه فرهنگ و به خصوص عرصه های انتشاراتی در شرایط کنونی نیاز به حمایت دارند و شهرداری تهران تلاش می‌کند با استفاده از امکانات خود به آنها کمک کند.

 

برزین ضرغام، مدیرعامل سازمان زیباسازی هم با تاکید بر حمایت شهرداری تهران از صاحبان فرهنگ و هنر گفت : شاید در گذشته این نگاه وجود داشت که ما رقیب بخش خصوصی در این حوزه هستیم اما در دوره جدید مدیریت شهری چنین نگاهی وجود ندارد و البته تلاش می‌شود که از محصولات تخصصی انتشارات ها استفاده شود .

 

در این مراسم همچنین احمد مسجد جامعی، عضو شورای شهر تهران با اشاره به پیشینه ارزشمند فرهنگی تهران گفت: بسیاری از بزرگان فرهنگ و هنر وقتی به تهران آمدند در تهران ماندند و به نوعی به چهره های فرهنگی تهرانی تبدیل شدند افرادی مانند محمدرضا شجریان، جلال آل احمد، سیمین دانشور و بزرگان دیگر از شهرهای دیگر آمدند اما در تهران ماندند و این ظرفیت بالای فرهنگ را در این شهر نشان می‌دهد.

او همچنین در بخشی از سخنانش از شهردار تهران خواست که از برخی انتشارات های قدیمی که به نوعی جزو گذشته تهران محسوب می‌شوند حمایت کند و از جمله آنها برخی کتابفروشی ها هستند و گفت: برخی کتابفروشی ها در برخی در محلات تهران حامل فرهنگ و علم کشور بودند و راهنمایی های زیادی به مردم در استفاده از کتاب می کردند و خوب است که از این قشر حمایت شود

سه شنبه 27/8/1399 - 22:2
ایرانگردی

کتاب‌های «مهرنجون»، «تاکسی سرویس برای فاو»، «ماموستا» و «برسد به دست خانم ف» در هجدهمین دوره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس برگزیده شدند و انتشارات سوره مهر به عنوان ناشر برتر دولتی معرفی شد.

 

 

به گزارش پایگاه خبری سوره مهر، آیین اختتامیه «هجدهمین دوره کتاب سال دفاع مقدس» همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی و با حضور جمعی از مسئولان کشوری و لشکری در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد و در این مراسم کتاب‌های «مهرنجون»خاطرات خودنوشت محمد محمودی نورآبادی، «تاکسی سرویس برای فاو»خاطرات خود نوشت محمود بلوری، «ماموستا»خاطرات ملا قادر قادری نوشته علی رستمی و «برسد به دست خانم ف» خاطرات سیداحمد نبوی نوشته راحله صبوری به عنوان آثار برگزیده معرفی شدند. همچنین در ارزیابی ناشران حوزه دفاع مقدس، انتشارات سوره مهر به عنوان ناشر برتر دولتی معرفی شد.

«مهرنجون» با قلمی ساده به بیان خاطرات محمودی نورآبادی در دفاع مقدس می پردازد. کتاب مهرنجون نمونه‌ای از وقایع نگاری است و توجه محمودی نورآبادی به روستای «مهرنجون» سبب شده جغرافیا و موقعیت این روستا به طور کامل در داستان بیان شود گویی محمودی نورآبادی در آغاز کتاب پرگاری به دست دارد که نوک پرگار در مهرنجون گذاشته شده و از آنجا به جبهه و دیگر نقاط سرک می‌کشد. در «مهرنجون» نقش روستایی‌ها در دوران جنگ و انقلاب مورد اشاره قرار گرفته است.

«تاکسی سرویسی برای فاو» شرح خاطرات دوران کودکی و نوجوانی، ایثارگری و جانبازی و حضور در عملیات‌های مختلف از جمله عملیات والفجر 8 و تصرف شهر فاو توسط نویسنده و هم‌رزمانش است. این کتاب فقط خاطره‌نگاری صرف نیست، بلکه نحوه بیان و نوع نگارش بلوری باعث شده تا حالت پژوهشی پیدا کند و از تمامی عکس‌ها، دست‌نوشته‌ها و یادداشت‌های باقی مانده از آن دوران در کتاب به عنوان منابعی برای پژوهش‌های مختلف استفاده شود. نقطه قوت این کتاب زندگی محور بودن آن است که تنها به جنگ و خاطرات آن محدود نمی‌شود و دوره‌های مختلف زندگی این رزمنده، از جایگاه اجتماعی تا دوران کودکی و نوجوانی و محل رشد و ارتباط با پدر و مادرش را در آن می‌بینید.

کتاب «ماموستا» شرح خاطرات و مبارزات مردم غیور پاوه، به روایت ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه پاوه با یک یک بیان شیوا و روان است و بخشی از تاریخ غرب کشور در ایام انقلاب، جبهه و جنگ و حال حاضر در این کتاب بیان شده است. بخشی از کتاب به زحمات و محنت هایی که علمای کرد در ایام تحصیل و درس در زمان گذشته و حال کشیده اند پرداخته، بخش دیگر کتاب به اخلاص، غیرت و پایداری مردم کُرد نسبت به دین، سرزمین، علمای اسلام و انقلاب و همچنین بخش آخر کتاب نیز به تاریخ منطقه اورامانات در انقلاب اسلامی ایران اختصاص یافته است.

«برسد به دست خانم ف» خاطرات سید احمد نبوی، از دوران دفاع مقدس است که راحله صبوری آن را ویراسته و مکتوب کرده است. این کتاب شامل خاطرات زندگی و حضور نبوی به عنوان یکی از اعضای گردان انصارالرسول در جبهه‌های جنگ تحمیلی است و در دل خود با بخشی از نامه‌هایی که او در دوران جنگ تحمیلی به خانواده‌ و دوستان نوشته، درآمیخته است

سه شنبه 27/8/1399 - 18:19
ایرانگردی

 (پانا) - مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با تاکید به رویکرد حمایتی مدیریت شهری به موضوع دستفروشان، گفت راه اندازی سامان بازار واسطه‌ها را حذف و ارتباط مستقیم و موثری بین مدیریت شهری و دستفروشان برقرار می‌کند.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، سید علی مفاخریان در نشست مشترک نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شورای شهر تهران برای ساماندهی دستفروشان با اشاره به تصویب مصوبه مشاغل سیار و بی کانون در شورای شهر ، گفت: رویکرد مدیریت شهری حمایت از دستفروشان است به همین دلیل شهرداری و شورای پنجم به فراهم ساختن زیرساخت‌های لازم برای بهره‌برداری از این ظرفیت، توجه زیادی نشان می دهند.
وی افزود: ساماندهی دستفروشان در قالب بازارچه‌های موضوعی همانند جمعه بازار صنایع دستی در باغ هنر می تواند به جاذبه توریستی برای پایتخت تبدیل شود و مدیریت شهری برای ساماندهی دستفروشان در قالب بازارهای این چنینی آمادگی دارد.
مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با تاکید بر نقش به کارگیری سامانه سامان بازار در حمایت از دستفروشان اظهار کرد: به دلیل شرایط اجتماعی و اقتصادی امروز جامعه، معیارهای ویژه‌ای در این سامانه بررسی و دستفروشان بر اساس آن احراز هویت می شوند. سرپرست خانوار بودن، معیشت اصلی و سکونت در تهران از جمله معیارهایی است که برای حمایت از دستفروشان مورد نظر سامانه خواهد بود.
مفاخریان در ادامه تاکید کرد: سامان بازار به صورت مستقیم ارتباط با دستفروشان را برقرار و واسطه گر را در این مسیر حذف کرده است. مسئله دستفروشی و ساماندهی آن، موضوع مورد توجه در جامعه جهانیست و ایده سامان بازار در جوامع دیگر نیز مورد توجه قرار گرفته است.
گفتنی است، این نشست با حضور سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ، مجید فراهانی نماینده مردم در شورای شهر تهران و ابراهیم درستی، نائب رییس اتاق اصناف تهران در شرکت تعاونی خدماتی دستفروشان تهران برگزار شد.

 
 

سه شنبه 27/8/1399 - 15:8
ایرانگردی


شهردار منطقه5 گفت: مشکلات اجرای پروژه‌های محله محور باید حل شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه5، محمود کلهری در جلسه هم‌اندیشی شهردار با دبیران کارگروه‌های تخصصی شورایاری منطقه5 گفت: در اهمیت پروژه‌های محله محور تردید نیست. مردم پروژه‌های محلی را متعلق به خودشان می‌دانند. در اجرای پروژه‌های محله محور موانع و مشکلاتی هم وجود دارد که باید برطرف شود. برای پیشبرد سریعتر پروژه‌های محله‌ محور باید تمام تلاشمان را بکنیم.
او افزود: منطقه5، ظرفیت‌های بالایی دارد و به تبع آن مشکلاتش هم به همین میزان بالا است. ظرفیت شورایاران به ‌عنوان ناظران و مشاوران دلسوز و کاردان بسیار ظرفیت مهمی است. مدیریت شهری هم باید این فرصت را مغتنم بشمارد و همکاران ما از این فرصتی که به‌دست آمده به‌خوبی استفاده کنند.
کلهری خطاب به شورایاران گفت: باید با یک تعامل سازنده و راهبردی پیشنهادهای مفید را در بحث‌های فنی بررسی کرده و با یک جمع‌بندی به سمت اجرا پیش برد. تمام مراحل فنی هر پیشنهادی به طور کامل بررسی شود.
شهردار منطقه به طرح تفصیلی محله کن اشاره کرد و گفت: اگر قرار است بافت یک محله را حفظ کنیم نباید هزینه‌های آن بر عهده مردم باشد. مدیریت و حاکمیت هم بخشی از این هزینه را متقبل شود. در تلاش هستیم که این امتیازها به مردم محله کن برسد. ما طرف مردم هستیم و هر کاری از دستمان برآید برای مردم انجام می‌دهیم.
شهردار منطقه5 گفت: شناسایی و رفع آبگرفتگی‌ها و جزو اولویت های اول منطقه است. آبگرفتگی معابر، منازل و گلوگاه ها با کار عمرانی خوب برطرف شود. در این زمینه، شورایاران نقاط آبگیر را به کارگروه عمرانی اطلاع دهند تا بارفع آن شرایط بهتری برای مردم و مسافران فراهم شود.

سه شنبه 27/8/1399 - 14:53
ایرانگردی

 

 

مجتبی یزدانی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از سامانه توزیع عمده مرغ و گوشت بهمن که ۶۰ درصد گوشت مرغ مصرفی مردم تهران از طریق آن تأمین و توزیع می‌شود، بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد، مدیرعامل این سازمان با اعلام اینکه مرکز بزرگ عرضه مرغ و گوشت بهمن، مسئولیت توزیع ۶۰ درصد گوشت مرغ مصرفی جمعیت ۹ میلیون نفری کلان‌شهر تهران را بر عهده دارد، گفت: روزانه از ۱۰ استان کشور، مرغ وارد میدان بهمن شده و از طریق این میدان توزیع می‌شود.
وی با اشاره به اینکه فروشگاه‌ها و مغازه‌های عرضه مواد پروتئینی سطح شهر، محصولات مورد نیاز خود را از این مرکز که به بورس تأمین گوشت مرغ پایتخت تبدیل شده است، تهیه می‌کنند، افزود: گوشت قرمز و گوشت مرغی که از طریق این مرکز توزیع می‌شود، قبل از عرضه مطابق اصول و موازین بهداشتی از سوی تیم تخصصی دامپزشکان مستقر در محل بررسی شده و سلامت آنها مورد تأیید قرار می‌گیرد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تأکید بر اینکه سامانه توزیع عمده مرغ و گوشت بهمن از نقش فرا شهری و ملی برخوردار است، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت گوشت مرغ در سبد خرید و سفره خانواده‌ها و نقش میدان بهمن در توزیع این محصول استراتژیک، در شرایط خطیر و حساس کنونی، این میدان از اهمیت و جایگاه ویژه‌تری برخوردار شده است.

سه شنبه 27/8/1399 - 14:41
ایرانگردی

 

علی‌محمد سعادتی از برگزاری هفته کتاب و کتابخوانی در شهرداری منطقه 12 با شعار «دانایی و مانایی» خبر داد که با توجه به شیوع کرونا به صورت مجازی و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال انجام است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 12، علی‌محمد سعادتی، شهردار منطقه منطقه با اشاره به هفته کتاب و کتابخوانی که از 24 آبان‌ماه آغاز شده و تا 2 آذرماه 1399 ادامه خواهد داشت، از برگزاری ویژه‌برنامه‌های فرهنگی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه به همین مناسبت خبر داد.
او با بیان این مطلب که هفته کتاب و کتاب‌خوانی یادآور اهمیت قلم و نگارش فرهنگ، تمدن و دانش است که پاسداشت از آن به عهده همه افراد جامعه می‌باشد، گفت: ویژه‌برنامه‌های هفته کتاب و کتاب‌خوانی به همت اداره فرهنگی شهرداری منطقه ۱۲ در حال برگزاری است و برنامه‌های مختلفی با همین موضوع در این هفته پیش‌بینی شده است.
سعادتی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در همه ویژه‌برنامه‌های مناسبتی در کشور افزود: امسال هفته کتاب و کتاب‌خوانی با شعار «دانایی، مانایی» به صورت مجازی و با مشارکت شهروندان نواحی و محلات ۱۴گانه قلب طهران برگزار می‌شود.
او درباره روش‌های ارتباطی شهروندان برای شرکت در برنامه‌ها گفت: علاقه‌مندان به شرکت در این برنامه‌ها می‌توانند با اداره فرهنگی منطقه تماس بگیرند و اطلاعات لازم در این زمینه به آنها داده خواهد شد.
شهردار منطقه با اشاره به برخی از این برنامه‌ها توضیح داد: از جمله برنامه‌های در نظر گرفته‌شده و در حال اجرا در هفته کتاب و کتابخوانی، برگزاری مسابقه حافظ‌خوانی ویژه دانش‌آموزان، مسابقه شاهنامه‌خوانی، مسابقه برای معرفی‌کردن زیباترین کتابخانه محله در سطح محلات، مسابقه کتابخوانی صحیفه سجادیه، با تمرکز روی دعای هفتم صحیفه سجادیه و اهدای کتاب به علاقه‌مندان است که در نواحی 6گانه در حال برگزاری است.

سه شنبه 27/8/1399 - 14:33
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته