• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1236روز قبل
ایرانگردی

‌‌

درختان معابر شهری منطقه یک و محورهای اصلی ولیعصر(عج)،شریعتی،نیاوران با پایش، شناسایی و رفع نقاط خطرآفرین برای فصل زمستان آماده سازی می شوند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سید حمید موسوی شهردار این منطقه در بازدید از سایت های برفروبی که با حضور مانی جعفریان معاون خدمات شهری و محیط زیست و شهرداران نواحی دهگانه شمال تهران برگزار شد بر آمادگی حداکثری در مواجهه با بارش های احتمالی و تدابیر لازم جهت جلوگیری از آسیب درختانی که در وضعیت ویژه قرار دارند، تاکید کرد.

وی با اشاره به درختان واقع شده در باغ های خصوصی افزود: با هماهنگی های لازم درمورد هرس باغ های خصوصی، به شهروندان کمک رسانی شود تا در زمان بارش ها با مشکل و حادثه ای در این زمینه مواجه نشویم.

موسوی گفت : انهار روباز و روبسته برای هدایت آبهای سطحی از شریان های اصلی منطقه هستند و نیاز است لایروبی مستمر آنها با نظارت بیشتر به ویژه در خیابان های اصلی، انجام شوند و بررسی وضعیت حوضچه های رسوبگیر در خرگوش دره، امتداد جمشیدیه و دربند نیز حایز اهمیت است.

 

جمعه 30/8/1399 - 13:40
ایرانگردی


شهردار منطقه2 گفت: راه اندازی  استودیو 2 ، به عنوان یکی از ظرفیت های اطلاع رسانی  و آگاه سازی ، حرکتی در مسیر شفاف سازی و  تحقق شعار شهرداری تهران در ایجاد "تهران شهری برای همه "است .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه2،  حسن رحمانی ، در آئین افتتاح و بهره برداری استودیو 2 که  با حضور ،رئیس  و معاونین مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران برگزارشد گفت: در دنیای امروز، ارائه داده و اطلاعات صحیح موجب افزایش دانش و آگاهی شهروندان می شود. برهمین اساس با تولید محتوا می توانیم ارتباط موثری بین سازمان و شهروندان را فراهم کنیم.
وی افزود:  یکی از روش هایی که می تواند برای تغییر نگاه شهروندان به شهر کمک کند بازگو کردن دیدگاه ها و نظرات آنها ،چالش ها و مشکلات محلات و همچنین دغدغهها وسیاستهای مدیریت شهری است و راه اندازی استودیو 2 فرصتی است تا شهرداری به عنوان نهاد اجتماعی ،تمامی ظرفیت ها و خدمات خود را به شهروندان اطلاع رسانی کند و با ایجاد این ارتباط دوسویه مشارکت شهروندان را درشهر فراهم کرده و شاهد ارتقای فرهنگ شهروندی باشیم.
 وی با اشاره به اینکه استودیو 2 با هدف استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های روابط عمومی در تولیدات رسانه ای راه اندازی شد،افزود:تشکیل شبکه رسانه ای در شهرداری منطقه2 از اقدامات حوزه روابط عمومی است و دراین شبکه از تمام ظرفیت های لازم شامل رسانه های مکتوب،رسانه های سایبری،رسانه های مجازی و رسانه های صوتی برای ارتباطات استفاده شده است. رحمانی راه اندازی استودیو 2 را تکمیل  شبکه رسانه ای روابط عمومی منطقه دانست و افزود: این استودیو  از قابلیت و توان تولیدات محتوای رسانه ای ،قابل انتشار در رسانه ها و فضای مجازی دارد و این فرصت را فراهم کرده است تا با بهره گیری از ظرفیت های داخلی روابط عمومی ،وظیفه اطلاع رسانی و برقراری ارتباط دوسویه با شهروندان را به طور صحیح و تخصصی انجام  شود.
شهردار منطقه2 افزود:  امید می رود با استفاده حداکثری ظرفیت های رسانه ای و تولید محتوا در بحث آموزش شهروندی و همچنین حقوق شهروندی ، در مسیر سیاست های مدیریت شهری  و تحقق شعار "تهران شهری برای همه"  حرکت کنیم.
غلامحسین  محمدی ،مشاور شهردار  و رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران نیز دراین مراسم بااشاره به اینکه بزرگترین دستاورد مدیریت شهری موضوع تغییر ریل مدیریت شهر است ،گفت: رویکرد حفظ زیست شهر،کاهش هزینه هاو تحقق درآمدهای پایدار، عدالت اجتماعی و  مباحث اجتماعی و فرهنگی از  رویکرد مدیریت شهری است که برای رسیدن به این الگوی حکمرانی خوب نیازمند گفتمان شهری هستیم.
وی به   ایجاد شهر ارتباطی به عنوان یکی از برنامه ها و رویکردهای مدیریت شهری اشاره کردو  گفت: شهر ارتباطی ،شهری است که گفتگوی دوسویه ،بالغ و رشد یافته بین شهروندان،مسئولین و سیاستگذاران شهری است  و در صورت ایجاد ارتباط دوسویه است می توانیم نگاه نردم را تغییر بدهیم .
وی با بیان اینکه  در شهر ارتباطی ،ارتباطات به صورت  شفاف و پاسخگویی است  گفت: برای رسیدن به شهر ارتباطی ،نیاز داریم تا از تمام شریان های ارتباطی با مردم گفتگو کنیم و در عصر کنونی ،ضروری است این مسیرهای ارتباطی را افزایش دهیم .
محمدی راه اندازی این استودیو را اقدامی برای توسعه مسیرهای ارتباطی برشمرد و گفت: امید می رود با آغاز فعالیت این مجموعه ،با محتوای کیفی که تولید می شود برای شهرداری و شهروندان ثمرات ارزنده ای به ارمغان بیاورد.

جمعه 30/8/1399 - 13:38
ایرانگردی

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۶؛ در این بازدید مجتبی یزدانی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، پیمان پورنصر شهردار منطقه ۱۶ و سید سعید راد مدیرعامل سازمان مدیریت شهرداری تهران، با حضور در تره بار میدان بهمن از سامانه توزیع عمده مرغ و گوشت بهمن که ۶۰ درصد گوشت مرغ مصرفی تهران از طریق آن تامین و توزیع می‌شود، بازدید کردند.

سید سعید راد، مدیرعامل این سازمان با اعلام اینکه مرکز بزرگ عرضه مرغ و گوشت بهمن، مسئولیت توزیع ۶۰ درصد گوشت مرغ مصرفی جمعیت ۹ میلیون نفری کلان‌شهر تهران را بر عهده دارد، گفت: روزانه از ۱۰ استان کشور، مرغ وارد میدان بهمن شده و از طریق این میدان توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه فروشگاه‌ها و مغازه‌های عرضه مواد پروتئینی سطح شهر، محصولات مورد نیاز خود را از این مرکز که به بورس تأمین گوشت مرغ پایتخت تبدیل شده است، تهیه می‌کنند، افزود: گوشت قرمز و گوشت مرغی که از طریق این مرکز توزیع می‌شود، قبل از عرضه مطابق اصول و موازین بهداشتی از سوی تیم تخصصی دامپزشکان مستقر در محل بررسی شده و سلامت آنها مورد تأیید قرار می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تأکید بر اینکه سامانه توزیع عمده مرغ و گوشت بهمن از نقش فرا شهری و ملی برخوردار است، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت گوشت مرغ در سبد خرید و سفره خانواده‌ها و نقش میدان بهمن در توزیع این محصول استراتژیک، در شرایط خطیر و حساس کنونی، این میدان از اهمیت و جایگاه ویژه‌تری برخوردار شده است.

در پایان؛ پیمان پورنصر شهردار منطقه ۱۶؛ درخصوص مشکلات و معضلات گره ترافیکی و هم چنین ایجاد آلودگی بصری ناشی از شیرابه های مرغ در زمان بارگیری این میوه تره بار که در نهایت منتج به عدم دسترسی سریع اورژانس به بیمارستان امیرالمومنین و... می شود توضیحاتی ارائه داد.

شهردار منطقه تاکید کرد؛ در صورت حمایت و فعالیت استارت آپ های توزیع گوشت و مرغ با رعایت پروتکل های بهداشتی و داشتن استانداردهای لازم می‌توان از حضور شهروندان به میادین میوه تره بار و سالن های محدود ضمن نظارت ، کنترل بیشتری داشت.

 

پنج شنبه 29/8/1399 - 20:15
ایرانگردی

 


شهر: معاون خدمات شهری شهرداری تهران از مانور خودروهای برف روب و امدادی در شرایط بارانی در منطقه ۵ در پارکینگ شماره یک‌ پارک ارم بازدید کرد.

مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران گفت: امسال در سیستم ها برای مقابله با بحران های احتمالی ناشی از بارندگی های احتمالی تغییرات داده ایم .

یزدانی با بیان اینکه به عنوان نمونه در شهرداری منطقه ۵ که وسعت و بزرگراه های زیادی را شامل می شود، ماشین آلات تخصصی که در حوزه خدمات شهری و پسماند فعالیت می کنند، گفت: در این منطقه امسال ۲۷۰ خودروی تخصصی متناسب مساحت و تعداد بزرگراه ها و شیب خیابان ها در اختیار قرار گرفته است. شهردار منطقه همچنین هم افزایی خوبی با سایر دستگاه های ذیربط مثل آتش نشانی و اورژانس برقرار کرده است اینها باعث می شود که مشکلات مردم در بارندگی ها کمتر باشد.

او در پاسخ به این سوال که آیا به اندازه کافی کیسه شن و نمک در خیابانها وجود دارد؟ گفت: هر منطقه یک ستاد مرکزی برای تامین شن و نمک دارند و به تعداد کافی کیسه شن و نمک در اختیار مناطق و نواحی اختصاص یافته و از این نظر مشکلی نیست و بنا به تشخیص شهرداران مناطق در معابر و بخصوص نقاط حساس مثل رمپ و لوپ ها مخازن کیسه شن قرار داده شده است و تعداد ایستگاه ها زیاد است.

او در ادامه گفت: بر اساس سوابق و تجربیات سال های گذشته نقاط حساس و آبگیر شهر شناسایی شده است و در شرایط بارانی،  آن نقاط زودتر مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت و پیش بینی من این است که امسال نقطه حادی در سطح شهر نداریم. تمامی مسیرهای آب را لایروبی کرده ایم روددره ها و رودخانه ها و مسیل ها لایروبی شده اند و در بخشی هایی کارهای عمرانی لازم بود که شرکت خاکریزآب یا شهرداری منطقه عملیات انجام داده اند. مطمئنم امسال مشکل حادی در سطح شهر نداریم. همچنین برای باران و برف احتمالی به هر ناحیه شهرداری از سوی سازمان آتش نشانی دو موتور پمپ داده شده است که اگر جایی آب گرفتگی داشت آن را برطرف کنند. تا چند روز آینده امکانات جدیدی در اختیار نواحی قرار خواهد گرفت مثلا در حال آماده کردن وسایلی هستیم که بابت برف تکانی استفاده می شود.

پنج شنبه 29/8/1399 - 19:30
ایرانگردی

‍  

سازمان زیباسازی شهر تهران به مناسبت روز جهانی سرویس های بهداشتی (29 آبان)؛ با هدف خدمت رسانی به شهروندان توان‌یاب (معلولین) و بهره گیری از فناوری های نوین؛ اطلاعات سرویس های بهداشتی عمومی مناسب سازی شده برای افراد کم‌توان و توان‌یاب را روی نقشه تهران منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، اطلاعات سرویس های بهداشتی عمومی مناسب سازی شده روی نقشه تهران با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران طی یك لایه جدید با عنوان «اماكن مناسب سازی شده برای معلولین» به آدرس map.tehran.ir و همچنین اپلیکیشن نقشه تهران (رایا) منتشر شده است.

 از آنجایی که استفاده شهروندان تهرانی از اپلیکیشن های تلفن همراه افزایش یافته است، سازمان زیباسازی شهر تهران، ایجاد بخش سرویس های بهداشتی در سال 1398 و در ادامه آن بخش سرویس های بهداشتی مناسب معلولین در سال 1399 روی نقشه تهران، به منظور دسترسی سریع افرادی که در خارج از محل اقامتی خود به این خدمات نیاز دارند را یکی از اولویت های برنامه های این سازمان قرار داده است.

از دیگر اهداف انتشار این اطلاعات، می توان به امکان مشارکت شهروندان در نگهداری مناسب این عنصر برای مناطق شهرداری تهران نیز اشاره کرد.

گفتنی است در حال حاضر، اطلاعات کلی شامل تعداد چشمه معمولی و مخصوص توانیابان به تفکیک جنسیت، مکان قرارگیری و موقعیت دردسترس شهروندان قرار گرفته است. همچنین امکان جستجوی مکانی بر اساس موقعیت فعلی کاربر و مسیریابی به سرویس بهداشتی به همراه راهنمای صوتی از جمله قابلیت های ارائه شده در این سرویس محسوب می شود.



پنج شنبه 29/8/1399 - 14:23
ایرانگردی

‍  

سازمان زیباسازی شهر تهران به مناسبت روز جهانی سرویس های بهداشتی (29 آبان)؛ با هدف خدمت رسانی به شهروندان توان‌یاب (معلولین) و بهره گیری از فناوری های نوین؛ اطلاعات سرویس های بهداشتی عمومی مناسب سازی شده برای افراد کم‌توان و توان‌یاب را روی نقشه تهران منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، اطلاعات سرویس های بهداشتی عمومی مناسب سازی شده روی نقشه تهران با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران طی یك لایه جدید با عنوان «اماكن مناسب سازی شده برای معلولین» به آدرس map.tehran.ir و همچنین اپلیکیشن نقشه تهران (رایا) منتشر شده است.

 از آنجایی که استفاده شهروندان تهرانی از اپلیکیشن های تلفن همراه افزایش یافته است، سازمان زیباسازی شهر تهران، ایجاد بخش سرویس های بهداشتی در سال 1398 و در ادامه آن بخش سرویس های بهداشتی مناسب معلولین در سال 1399 روی نقشه تهران، به منظور دسترسی سریع افرادی که در خارج از محل اقامتی خود به این خدمات نیاز دارند را یکی از اولویت های برنامه های این سازمان قرار داده است.

از دیگر اهداف انتشار این اطلاعات، می توان به امکان مشارکت شهروندان در نگهداری مناسب این عنصر برای مناطق شهرداری تهران نیز اشاره کرد.

گفتنی است در حال حاضر، اطلاعات کلی شامل تعداد چشمه معمولی و مخصوص توانیابان به تفکیک جنسیت، مکان قرارگیری و موقعیت دردسترس شهروندان قرار گرفته است. همچنین امکان جستجوی مکانی بر اساس موقعیت فعلی کاربر و مسیریابی به سرویس بهداشتی به همراه راهنمای صوتی از جمله قابلیت های ارائه شده در این سرویس محسوب می شود.



پنج شنبه 29/8/1399 - 14:23
ایرانگردی

 

روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، 250 میدان و بازار میوه و تره بار تهران به عنوان مشاغل گروه یک (مشاغل ضروری)، مشمول محدودیت‌های ناشی از کرونا نشده و ساعت کار آنها تغییر نمی‌کند.
بر اساس این اطلاعیه، اعمال محدودیت‌های کرونایی از روز شنبه اول آذر آغاز می‌شود اما میادین و بازارهای میوه و تره بار همچون گذشته به فعالیت بی‌وقفه خود و خدمات‌رسانی به شهروندان ادامه خواهند داد.
بر اساس این اطلاعیه، میادین و بازارهای میوه و تره بار هر روز از ساعت 8 صبح تا یک ظهر و از ساعت 2 و نیم عصر تا 7 شب، باز هستند و با عرضه انواع میوه و محصولات فرنگی تازه و همچنین، سایر ارزاق و مایحتاج مورد نیاز شهروندان از جمله محصولات پروتئینی، کالاهای بازرگانی و مواد غذایی در خدمت شهروندان خواهند بود.
این روابط عمومی در پایان اطلاعیه خود از عموم شهروندان درخواست کرده است که به منظور حفظ سلامتی خودشان و دیگران، هنگام ورود به میادین میوه و تره بار، حتماً از ماسک استفاده کنند و ترجیحاً دستکش داشته باشند تا هنگام دستچین کردن محصولات مورد نیاز، دست‌هایشان آلوده نشود، ضمن اینکه رعایت فاصله‌گذاری از طریق عدم حضور خانوادگی در میادین، مراجعه به میادین در ساعات خلوت بین روز و حفظ فاصله فیزیکی با سایر مشتریان مورد تأکید است.

پنج شنبه 29/8/1399 - 14:21
ایرانگردی


انتظار می رود مقامات کشور در موضوع حمل و نقل عمومی همراه باشند

 شهردار تهران معتقد است موضوع حمل و نقل عمومی پایتخت یک موضوع حاکمیتی است و همه نهادها باید کمک کنند تا مشکل شهروندان تهرانی حل شود و وظیفه ای نیست که تنها برعهده شهرداری باشد.
پیروز حناچی، شهردار تهران درباره مشکلی که برای دریافت اوراق مشارکت شهرداری بانک رفاه ایجاد شده به پایگاه شهر گفت: تلاش کرده ایم که اوراق مشارکت امسال را دریافت کنیم اما مشکلی با سازمان تامین اجتماعی به وجود آمده است. البته شرایط آنها را هم درک می‌کنیم که باید حقوق مستمری بگیران غیر دولتی را تامین کنند اما مشکل اینجاست که آنها از ما چیزی را طلب می‌کنند که مربوط به دوره ما نیست. در دوره مدیریت شهری جدید تمام مطالبات تامین اجتماعی پرداخت شده اما در دوره قبل از دور پنجم مدیریت شهری پول هایی از قراردادهای شهری کسر شده که باید به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می شد و این اتفاق نیفتاده است.

او افزود: مشکل دیگری که با بانک عامل پیدا کرده‌ایم این است که بانک عامل طوری با املاک تضامنی ما رفتار می کند که گویی می خواهد این املاک را بخرد در حالی که این املاک صرفاً تضمینی هستند تا در صورتی که شهرداری نتوانست اقساط خود را به موقع پرداخت کند و بانک  نتوانست از حساب شهرداری این پول را برداشت کند سراغ این املاک برود..

حناچی افزود: همه افرادی که لازم بود در مورد مشکل اوراق مشارکت اطلاع داشته باشند را خبر کرده ایم. اعضای شورای شهر  تهران، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان تامین اجتماعی خبر دارند. به معاون اول رئیس‌جمهور هم اطلاع داده‌ایم و بارها با رئیس بانک مرکزی در این زمینه صحبت کرده ایم. راه حل این مشکل از عهده ما خارج است به هر حال این اوراق مربوط به ناوگان حمل و نقل شهری است و به نوعی موضوع حاکمیتی محسوب می شود و انتظار این است که مقامات در موضوع ورود کنند و آن را حل کند.

شهردار تهران در پاسخ به این سوال که آیا تا پایان آبان ماه می توان مشکل را حل کرد و گفت: تا دو روز دیگر  به مشکلی نخواهیم خورد چرا که می دانیم مقامات نسبت به مسائل و مشکلات شهر تهران حساسیت دارند و اتفاقاً راهکارهایی هم پیشنهاد شده است و امیدوارم بتوانیم به شکلی اداری این موضوع را حل کنیم.

چهارشنبه 28/8/1399 - 20:59
ایرانگردی

 

در شرایطی که در آستانه سومین ماهِ سومین فصلِ سال قرار داریم، اختلاف قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار با میانگین قیمت‌های سطح شهر به 36 درصد رسیده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ در حال حاضر گلابی با قیمت هر کیلوگرم 18900 تومان، گران‌ترین و هندوانه با قیمت هر کیلوگرم 1800 تومان، ارزان ترین میوه‌های میادین میوه و تره بار هستند.
بر اساس این گزارش، با مبلغ 100 هزار تومان، خرید 10 قلم میوه به وزن 16 و نیم کیلوگرم از میادین میوه و تره بار به شرح زیر امکان‌پذیر است.
1. یک کیلوگرم سیب قرمز 8500 تومان
2. یک کیلوگرم سیب زرد 9500 تومان
3. یک کیلوگرم پرتقال تامسون جنوب 9900 تومان
4. یک کیلوگرم پرتقال تامسون شمال 7800 تومان
5. یک کیلوگرم نارنگی 9500 تومان
6. یک کیلوگرم لیمو شیرین 10500 تومان
7. یک کیلوگرم انار 10800 تومان
8. یک کیلوگرم انگور 10800 تومان
9. یک عدد خربزه 2 و نیم کیلوگرمی 12 هزار تومان
10. یک عدد هندوانه 6 کیلوگرمی 10800 هزار تومان

چهارشنبه 28/8/1399 - 19:0
ایرانگردی

 
 
 معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با صدور اطلاعیه ای از افزایش ساعت کاری خطوط مترو و اتوبوس تا ساعت ٢٢ از روز شنبه اول آذر ماه سال ١٣٩٩ خبر داد.


روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران طی اطلاعیه ای اعلام می‌دارد، به رغم کاهش سفرهای خطوط مترو و اتوبوسرانی به دلیل اعمال محدودیت های جدید و تعطیلی بسیاری از فعالیت های شهری، از روز شنبه اول آذر ماه، اتمام ساعت كاری خطوط مترو و اتوبوس در شهر تهران به ساعت ٢٢ افزایش خواهد یافت .


بنابراین به منظور سرویس دهی مناسب‌تر به‌مسافرین با رعایت فواصل اجتماعی ، ساعت کار ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران ( مترو و اتوبوسرانى) براساس تصمیمات جدید در خصوص اعمال محدودیت های اعلام شده در ستاد ملی مقابله با کرونا ، از اول آذر ماه ، ساعت ٢٢ خواهد بود.

چهارشنبه 28/8/1399 - 18:55
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته