• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 118
تعداد نظرات : 47
زمان آخرین مطلب : 5162روز قبل
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
روشنایى شمع همواره نورى شاعرانه محسوب مى شود كه مى  تواند به گوشه و كنار فضاى منزل شما زیبایى ببخشد. این شمعدان آویز كه به راحتى با هر ظرف شیشه اى كوچك و لبه دارى مى  تواند نمونه اى از آن را ساخت نیز مى تواند زینت بخش گوشه اى از اتاق خواب، آشپزخانه یا اتاق نشیمن خانه شما باشد. این شمعدان را مى توانید با ظروف شیشه اى كوچك در اشكال مختلف بسازید تنها كافى است ظرف شما اندكى لبه داشته باشد تا از آن براى بستن زنجیر به دور ظرف استفاده كنید. در اینجا شمعدان با رنگ هاى خانواده آبى با طرح مرمرى رنگ آمیزى شده است اما شما مى توانید از ظروف شیشه اى رنگین آبگینه بهره بگیرید و یا ظرف مورد نظرتان را به اشكال مختلف رنگ بزنید یا حتى با روش ویتراى روى آن طرح و نقش مورد نظرتان را نقاشى كنید.
وسایل مورد نیاز:
یك ظرف شیشه اى كوچك لبه دار، رنگ مخصوص شیشه: آبى روشن، آبى فیروزه اى، آبى لاجوردى و سفید یخى، مقدارى زنجیر، ۵ حلقه كوچك به رنگ زنجیر، یك عدد قلاب براى نصب شمعدان از سقف، یك عدد قلم موى نرم متوسط، چند عدد خلال دندان، انبردست و سیم چین، شمع وارمر.
با پیچیدن یك قطعه نخ یا ریسمان به دور دهانه ظرف در زیر لبه آن محیط دور دهانه را اندازه گیرى كنید. یك قطعه زنجیر را هم اندازه با محیط دور ظرف اندازه گیرى كنید و ببرید. سپس آن را از وسط به دو نیمه تقسیم كنید. براى بریدن زنجیر از سیم چین استفاده كنید. ارتفاع زنجیر براى آویزان كردن شمعدان را تعیین كنید و با توجه به آن دو قطعه زنجیر هم اندازه جدا كنید. با استفاده از انبردست یكى از حلقه ها را باز كنید و دو قطعه زنجیر دور دهانه ظرف را در آن بیندازید. زنجیر را دور دهانه ظرف زیر لبه آن قرار دهید و دو سر دیگر آنها را با استفاده از یك حلقه دیگر به هم متصل كنید. هر یك از قطعات زنجیر كه براى آویزان كردن شمعدان آماده كرده اید را با استفاده از یك حلقه دیگر به دو حلقه طرفین زنجیر دور دهانه وصل كنید و در آخر انتهاى این دو زنجیر را با یك حلقه دیگر به هم متصل كنید تا از آن براى آویزان كردن شمعدان به قلاب بهره بگیرید. حال كه زنجیرها كاملاً آماده شده اند مى توانید زنجیر را با باز كردن یكى از حلقه هاى زنجیر دور دهانه از ظرف جدا كرده و كنار بگذارید تا پس از رنگ آمیزى ظرف دوباره به صورت اول به آن نصب كنید. لكه هاى كوچكى از رنگ هاى سفید و انواع آبى را روى ظرف در كنار هم بگذارید و سپس با استفاده از خلال دندان این رنگ ها را در یكدیگر بكشید و به آنها فرم هاى پیچشى مشابه آنچه در سنگ مرمر مشاهده مى كنید بدهید. رنگ را در همه قسمت هاى ظرف به صورت لایه اى نازك و یكنواخت بگذارید و براى جلوگیرى از باقى ماندن اثر انگشتانتان بر روى رنگ بهتر است ظرف را وارونه روى یك قطعه مقوا بگذارید و هنگام نیاز آن را بچرخانید. بگذارید رنگ كاملاً خشك شود. معمولاً رنگ شیشه باید یك شب بماند تا كاملاً خشك شود. حالا كافى است زنجیر را دوباره دور لبه ظرف ببندید. براى فیكس كردن رنگ روى ظرف ممكن است از یك یا دو لایه وارنیش نیز استفاده كنید. شمع وارمر را پس از آویزان كردن شمعدان از قلاب نصب شده به سقف در آن قرار دهید و روشن كنید.
چهارشنبه 27/9/1387 - 23:41
دانستنی های علمی

با خواندن اولین تست و انتخاب گزینه مناسب به سوالی که هر گزینه مشخص کرده بروید و به آن سوال جواب دهید. مثلاً اگر گزینه پ سوال ۱ را انتخاب کردید دیگر لزومی ندارد سوال ۲ و ۳ را پاسخ دهید فقط کافی است به سوال ۴ مراجعه کنید.    
۱) بیش از همه دوست دارید به کجا سفر کنید:
الف) پکن: رجوع شود به سوال ۲ ب) توکیو: رجوع به سوال ۳ پ) پاریس: رجوع به سوال ۴ 
۲) آیا تا به حال با دیدن فیلم ترحم‌انگیزی به گریه افتاده‌اید؟!
الف) بله: رجوع به سوال ۴ ب) خیر: رجوع به سوال ۳  
۳) اگر با نامزدتان قرار داشته باشید و او یک ساعت بعد هم سر قرار نیاید چه کار می‌کنید؟!
الف) نیم ساعت دیگر صبر می‌کنید: رجوع به سوال ۴ ب) فوری از محل قرار می‌روید: رجوع به سوال ۵ پ) آنقدر صبر می‌کنید تا بیاید: رجوع به سوال ۶  
۴) آیا دوست دارید به تنهایی به سینما بروید؟
الف) بله: رجوع به سوال ۵ ب) خیر: رجوع به سوال ۶  
۵) اگر در ابتدای آشنایی با نامزدتان او بخواهد دست شما را بگیرد چه واکنشی نشان می‌دهید؟
الف) از این کار امتناع می‌کنم : رجوع به سوال ۶ ب) برای مدت کوتاهی دستش را می‌گیرم: رجوع به سوال ۷ پ) پیشنهادش را قبول می‌کنم و دستش را می‌گیرم: رجوع به سوال ۸  
۶) آیا شما فرد شوخ طبعی هستید؟
الف) بله: رجوع به سوال ۷ ب) خیر: رجوع به سوال ۸   
۷) به نظرتان مدیر توانایی هستید؟ 
الف) بله: رجوع به سوال ۹ ب) خیر: رجوع به سوال ۱۰  
۸) اگر امکان داشت دوباره به دنیا بیایید دوست داشتید چه جنسیتی داشته باشید؟
الف) مرد: رجوع به سوال ۹ ب) زن: رجوع به سوال ۱۰ پ) اهمیتی ندارد: شخصیت نوع ۴
۹) آیا در آن واحد بیش از یک دوست صمیمی دارید؟
الف) بله: شخصیت نوع ۲ ب) خیر: شخصیت نوع ۱
۱۰) آیا به نظرخودتان فرد باهوشی هستید؟ 
الف) بله: شخصیت نوع ۲ ب) خیر: شخصیت نوع ۳   
پاسخ تست: 
شخصیت نوع یک؛ به شما تبریک می‌گوییم: شما برای همسرتان فرد بسیار جذابی هستید. حتی از منظر او شما زیبایی چشم‌گیری دارید. نه تنها ترکیب ظاهری زیبایی دارید. بلکه شخصیت شوخ‌طبع و لطیفی دارید. شما فرد فرهیخته‌ای هستید و می‌دانید که با همسرتان چگونه کنار بیایید و وقت‌تان را در اختیارش بگذارید.به این ترتیب است که شما فرد دلخواه او به شمار می‌روید.
شخصیت نوع دو؛ کاملا" خوب: شما به راحتی همسرتان را جذب می‌کنید اما خودتان را به این راحتی در دام عشق گرفتار نمی‌کنید. شوخ طبعی تان او را وادار میکند تا با شما کنار بیاید. او از بودن در کنار شما احساس شادمانی بسیاری دارد.
شخصیت نوع سه؛ بد نیست: شما نمی‌توانید به خوبی نامزدتان را به خود جذب کنید. اما خصوصیات جالب توجهی دارید که او بتواند با تکیه بر آنها با شما کنار بیاید. سعی می‌کنید برای مشاهده امور مختلف دیدگاه یگانه‌ای داشته باشید. شما در چشم دوستانتان فردی کاملاً صمیمی هستید.
شخصیت نوع چهار؛ مواظب باشید:شما نمی‌توانید نامزدتان را به خود جذب کنید چرا که دانش و ارزشهای غریزی انسانی والایی برخوردار نیستید. گاهی مواقع از خودتان بی‌تفاوتی‌هایی نشان می‌دهید به همین دلیل است که مورد پسند همسرتان نیستید .

چهارشنبه 27/9/1387 - 23:40
تزیینات و دکوراسیون

1. تنظیم چیدمان مبلمان و لوازم خانه را تغییر دهید: مبلمان را از كنار دیوار برداشته و سعی كنید آنها در زوایای جدیدتر و گیراتر بچینید. مثلاً قرار دادن كاناپه به صورت مورب در یك اتاق‌ نشیمن باریك باعث می‌شود كه اتاق وسیع‌تر نشان دهد.
2. یك دیوار را رنگ كنید: یكی از دیوارهای مهم خانه كه در معرض توجه نیز هست را به رنگ دلخواهتان رنگ كنید. تابلوها و لوازم هنری از آن آویزان كنید و مبل جدید و زیبایی در آن قسمت قرار دهید. (البته دقت داشته باشید كه رنگ آن با سایر لوازم خانه هماهنگ باشد).
3. از گل و گیاه استفاده كنید: گل و گیاه می‌تواند حال و هوای تازه ای به خانه بیاورد. اگر علاقه‌ای به رسیدگی به گل و گیاه ندارید، می‌توانید از گل‌ها و درختچه‌های مصنوعی استفاده كنید. كیفیت گل‌های مصنوعی هم آنقدر خوب شده است كه به سختی می‌توان آنها را از گل طبیعی تشخیص داد.
4. یك قالیچه محلی در نقطه‌ای بیندازید: قالیچه‌های محلی وسیله بسیار خوبی برای اتاق‌های گفت‌وگو و نشیمن به شمار می‌رود. قالیچه ای متناسب با اسباب و لوازم اتاق انتخاب كنید و آن را پایین میز بیندازید.
5. تابلو و آینه از دیوارها آویزان كنید: تابلوهایی آویزان كنید كه شخصیت و روحیه شما را منعكس كند. سعی كنید از قاب‌های تزئینی‌تر و زیباتر استفاده كنید. هنگام آویزان كردن دقت كنید كه تابلو از هر قسمت خانه قابل مشاهده باشد و گیرا باشد.
6. مجسمه‌ها را در یك جا جمع كنید: مجسمه‌ها و پیكره‌های كوچك و مرتبط با هم را در قسمتی از خانه كه مورد توجه است كنار هم قرار دهید. این مجسمه‌ها را به صورت‌های فانتزی و متنوع بچینید.
7. از كوسن‌های تزئینی استفاده كنید: این بالشتك‌ها و كوسن‌های تزئینی به سادگی رنگ و بوی جدیدی به خانه می‌دهد و مبلمان منزل را نیز باشكوه‌تر جلوه می‌دهد.
8. لامپ‌ها و لوسترها را عوض كنید: لوسترها و لامپ‌ها جزو وسایلی هستند كه خیلی زود بر بیننده آشكار می‌كنند كه سبك چیدمان خانه‌تان قدیمی است یا جدید. به دنبال لوسترهایی باشید كه جدیدتر و فانتزی باشند و ضمناً با لوازم و رنگ بندی خانه‌تان نیز هماهنگ باشند.
9. لحاف‌ها و رواندازها نیز مثل كوسن‌های تزئینی، به اتاقتان رنگ می‌دهد. این رواندازها و روتختی‌ها در انواع جنس‌ها و رنگ‌ها موجود می‌باشد. با توجه به روحیه و سلیقه خود زیباترین را انتخاب كنید.

چهارشنبه 27/9/1387 - 17:39
دانستنی های علمی

شاید حالت های خوابیدنی که به آن عادت کرده اید، نتوانند شما را به بالاترین میزان آرامش در هنگام خوابیدن برسانند، اما این بار که می خواستید بخوابید به طرز خوابیدن خود دقیق شوید و ببنید با کدامیک از حالت هایی که ما در این مقاله برایتان توضیح می دهیم، شباهت دارد.

دانشمندان معتقدند که طرز خوابیدن افراد می تواند نکات مهمی را در مورد خصوصیت آنها به ما بگوید.

خوب..... طرز خوابیدن شما چه چیزهایی در مورد شخصیتتان می گوید؟

ریاست انجمن ارزیابی خواب انگلیس، پروفسور "کریس ایدزیکوسکی" در مورد 6 نمونه از رایج ترین حالات خوابیدن تحقیق کرده است و به این نتیجه رسیده است که هر یک از آنها با یک کاراکتر شخصیتی منحصر به فرد در افراد مرتبط هستند.

طرز خوابیدنتان چه چیزی های در مورد شخصیتتان می گوید.....

حالت جنینی

افرادی که خودشان را خم کرده و مانند دوران جنینی به خواب می روند افرادی هستند که از بیرون سر سخت اما قلباً انسان های ملایمی بوده و دارای روح بسیار لطیفی میباشند. شاید در نگاه اول از کسی که او را به تازگی ملاقات کرده اند، خجالت بکشند اما دیری نخواهد گذشت که خجالتشان می ریزد و آرام می شوند. این مورد یکی از شایع ترین حالات خوابیدن است. در تحقیقی که انجام شد 41% از 1000 نفری که تحت آزمایش بودند به این حالت می خوابیدند. خانم ها دو برابر بیشتر از آقایون به خوابیدن در این حالت گرایش دارند.

چوب گرد

خوابیدن به پهلو در حالیکه دست ها پایین در کنار پهلو قرار دارد. این افراد به سرعت با دیگران ارتباط برقرار می کنند و از روابط اجتماعی بالایی برخوردار هستند. به راحتی به غریبه ها اعتماد می کنند و دوست دارند همیشه در جمع های بزرگ شرک کنند. البته این امکان هم وجود دارد که اندکی زودتر از سایرن گول بخورند.

آرزومند

افرادی که به پهلو می خوابند در حالیکه دست هایشان به سمت خارج و جلو است دارای طبع بازی هستند اما در عین حال می توانند شکاک، غرغرو و عیب جو نیز باشند. در تصمیم گیری قدری تعلل به خرج می دهند اما زمانیکه تصمیم به انجام کاری بگیرند، هیچ چیز نمی تواند آنها را وادار به تغییر نظرشان کند.

سرباز

خوابیدن به پشت در حالیکه دست ها به صورت صاف به پهلوها چسبیده باشد. افرادی که به این حالت می خوابند معمولاً ساکت و خوددار هستند. تمایل چندانی به هیاهو و سر و صدا ندارند و برای خود و سایرین مقررات و معیارهای متعددی  قائل می شوند.

آزاد و رها

خوابیدن از جلو در حالیکه دست ها اطراف بالشت باشد و سر به یکی از طرفین چرخیده باشد. معمولاً افراد عجول، بی پروا، و کمی گستاخ به این شیوه می خوابند. آنها به سرعت عصبانی می شوند، به شدت آسیب پذیر هستند و انتقاد و قرار گرفتن در شرایط سخت را دوست نمی دارند.

ستاره دریایی

خوابیدن بر روی پشت در حالیکه دست ها در اطراف بالشت قرار دارد. این افراد به عنوان بهترین دوست ها برای دیگران به شمار می آیند چرا که به خوبی به حرف های دیگران گوش می دهند و هر موقع که نیاز به کمکشان باشد، حاضر هستند. آنها معمولاً علاقه ای ندارند که مرکز توجه دیگران باشند.

البته گونه های مختلف دیگری از خوابیدن نیز وجود دارد که در این مطالعه بر روی آنها آزمایش نشده است.

پروفسور ایدزیکوسکی تاثیر نحوه خوابیدن بر روی سلامتی را نیز مورد مطالعه قرار داده است. او معتقد است که خوابیدن آزاد و رها برای سیستم گوارشی بسیار مناسب است. این در حالی است که موارد سرباز و ستاره دریایی موجب خور خور کردن شده و خواب خوبی را به همراه ندارند.

او معتقد است زمانیکه شکم آزاد باشد، افراد راحت می توانند تنفس کنند و اعما و احشا در آرامش کامل قرار می گیرند؛ اما اگر وزن بدن بر روی شکم قرار بگیرد، آنوقت میزان اکسیژن دریافتی تحلیل رفته و فشار بیشتری به شکم وارد می شود که این امر موجب خور خور می شود. البته ممکن است افرادی که در این حالات می خوابند تا صح از خواب بیدار نشوند، اما از ساعات خواب خود بهره کافی نبرده و انرژی زیادی دریافت نمی کنند.

همچنین تحقیقات او گویای این مطلب هستند که کمتر اتفاق می افتد تا افراد حالت های خوابیدن خود را تغییر دهند و در این میان تنها 5% بودند که اظهار می داشتند هر شب حالت های خوابیدن خود را تغییر می دهند.

 

 

چهارشنبه 27/9/1387 - 17:33
دانستنی های علمی
اغلب دانش آموزان، دانشجویان و علاقه‌مندان آموزشی از مربیان و استادان خود بارها پرسش می کنند که چگونه مطالعه کنیم تا مطالب را بهتر در ذهن سازماندهی کنیم؟ صبح زود مطالعه کنیم یا شب هنگام؟ با صدای بلند مطالعه کنیم یا به آهستگی مطالب را مرور کنیم؟ پیشکسوتان فرهنگی نیز با توجه به تجربیات و روش‌های علمی شیوه‌هایی را توصیه می کنند.
مطلب زیر از کتاب زمینه روانشناسی "هیلگارد" تهیه شده که می تواند پاسخگوی برخی از پرسش‌های مربوط به شیوه‌های مطالعاتی باشد. با هم این مطلب را مرور می کنیم:
اساس امر مطالعه و خواندن بدون فراموشی، یادگیری و حافظه است. در این جا با تکنیک " PQRST" ( که مخفف آن در زبان لاتین، " Preview " مرور اجمالی، " Question " سوال، " Read " خواندن، "Self-recitation" تلقین و تکرار " Test" آزمون است) آشنا می شوید.

مرحله P (مرور اجمالی):
در اولین گام مطالعه، مروری اجمالی بر کل مطالب مورد مطالعه کنید تا از موضوعهای اصلی آن تصوری پیدا کنید. این کار را می توان با خواندن رئوس مطالب و سپس گفتارهای اصلی و تصاویر و عکس‌های آن انجام داد.
مهمترین جنبه مرحله مرور اجمالی این است که می توان خلاصه مطالب را در پایان هر فصل به دقت خواند و در مورد هر یک از نکاتی که در این خلاصه آمده است تامل کرد. خواه نا خواه به ذهنتان خطور می کند که باید پس از خواندن مطالب جواب را پیدا کرده باشید و دستاورد این مرحله، به دست آوردن دید کلی نسبت به عناوین فصل‌ها و نحوه سازماندهی آنهاست.

مرحله Q (پرسش کردن):
عناوین اصلی مطالب را به یک یا چند پرسش تبدیل کنید؛ پرسش‌هایی که با خواندن آن گفتارها، به پاسخ آنها دست می یابید. باید از خود بپرسید: " مطالب عمده ای که مولف می خواهد در این گفتار بیان کند، چیست؟ "

مرحله R (خواندن):
در این مرحله، گفتار مورد نظر را با دقت به معنای آن بخوانید و بکوشید جواب پرسش‌هایی را که در مرحله Q مطرح کرده بودید بیابید، لذا باید در مورد آنچه که در دست مطالعه دارید تامل کنید و آن را به مطالب دیگری که می دانید ارتباط دهید. پس می توان واژه‌ها یا عبارات کلیدی را در متن علامت زد. اصولا می بایست 10 الی 15 درصد متن را علامت زد زیرا در این مرحله، هدف این است که واژه‌ها یا مطالب اصلی متن مشخص شود تا بعد بتوانید آنها را مرور کنید. تا وقتی تمام گفتار و مطالب کلیدی آن را نخوانده‌اید یادداشت بر ندارید این کار کمک می کند اهمیت نسبی هر نکته را دریابید.

مرحله S (تلقین و تکرار):
پس از به پایان رساندن مطالعه مطالب بکوشید تا نکات عمده آن را به یاد آورید و اطلاعاتی را که در آن مطرح شده است از حفظ بیان کنید، درس پس دادن به خود، روش بسیار موثری برای تثبیت مطالب در حافظه است. مطالب را به زبان خودتان بیان کنید و اطلاعات مطرح شده را از حفظ بگویید. در نبود افراد بهتر است با صدای بلند این کار را انجام دهید اما اگر افراد دیگری هم حضور دارند می توانید این کار را در ذهنتان انجام دهید. مطلب را با متن مقابله کنید تا مطمئن شوید که آنها را درست و کامل به یاد آورده‌اید. با تکرار یا از برکردن مطالب، متوجه می شوید که چه چیزهایی را به خاطر نسپرده‌اید. این کار به شما کمک می کند تا اطلاعات را در ذهن خود سازماندهی کنید. پس از آنکه گفتار اولی به پایان رسید می توانید به گفتار بعدی بپردازید و باز هم مراحل S.R.Q را در مورد آن به کار بندید. همین روش را تا پایان گفتارهای یک فصل اعمال کنید.

مرحله T (آزمون):
پس از پایان مطالعه یک فصل، باید از خودتان امتحان بگیرید و کل مطالب فصل را مرور کنید. بنابراین یادداشت‌های خود را دوره کنید و ببینید که آیا نکات اصلی را به یاد می آورید یا نه؟ بکوشید تا دریابید که مطالب مختلف فصلها چه ارتباطی با هم دارند؟ در مرحله T ، ممکن است برای یافتن مطالب و نکات کلیدی به کل فصل مراجعه کنید و در این مرحله باید خلاصه فصل‌ها را بخوانید، همچنین به هر مدخلی جزئیات بیشتری بیفزائید. مرحله T را نباید به شب امتحان موکول کرد، بهترین زمان برای اولین مرور هر فصل، بلافاصله پس از خواندن آن است.
پژوهشهای انجام شده نشان می دهد که روش (PQRST) بسیار مفید بوده است، به گونه ای که بر روخوانی ساده مطالب فصل، از ابتدا تا انتها ارجحیت دارد، مرحله تلقین و تکرار در این روش بسیار مهم است. به جای چند بار خواندن مطالب بخش عمده زمان مطالعه را برای حفظ کردن فعالانه مطالب صرف کنید.
بر اساس پژوهشهای انجام شده، خواندن دقیق خلاصه مطالب هر فصل، پیش از خواندن آن، بهره وری مطالعه را بسیار بیشتر می کند. خواندن خلاصه هر فصل سبب می شود که کل مطالب آن در ذهن سازماندهی شود. حتی اگر نخواهید از تمام مراحل روش (PQRST) پیروی کنید خوب است به اهمیت تلقین و تکرار و خواندن خلاصه مطلب فصل برای ورود به مطلب توجه خاصی مبذول کنید.
چهارشنبه 27/9/1387 - 17:30
کامپیوتر و اینترنت

ده سال پیش (۱۷ دسامبر ۱۹۹۷) برای نخستین بار جورن بارگر (Jorn Barger) واژه وبلاگ (Weblog) را برای لیستی از لینک‌هایی که در حین وبگردی‌ها توجهش را جلب کرده بودند، بکار برد.

حالادر آستانه دهمین سالروز این اتفاق، وی ده نکته از تجاربش در زمینه بلاگ نویسی را برای آنهایی که به تازگی وبلاگ نویسی را آغاز می‌کنند، لیست نموده است:

«تصوّر من در سال ۱۹۹۷ از وبلاگ، پدیده‌ای بود برای شفاف‌سازی بیشتر در وب. که هر وبلاگ در شبکه‌های پیچیده اینترنتی، لیستی خواهد بود از لینک‌هایی که نگارنده‌اش در حین وب‌گردی آنها را بهترین یافته است. سال‌های ۱۹۹۸ و ۱۹۹۹ برای من دوران طلایی وبلاگ‌ها بودند. درست زمانی که من اصول زیر را فرا گرفتم:

1. یک وبلاگ به معنی کامل کلمه، لیستی است از لینک‌هایی که شما می‌خواهید ذخیره‌شان کنید، یا آنها را به اشتراک بگذارید.

2. شما لینک‌ها را به افکار و پست‌هایتان و هر کجای دیگر می‌توانید اضافه کنید… اما چنانکه در وبلاگتان، تعداد پست‌ها بیش از لینک‌هاست، پس شما نیاز دارید که برخی چیزها را بیاموزید.

3. اگر شما قبل از نگاشتن پست، کمی وبگردی کنید، در اکثر مواقع، ایده هایتان ساخت یافته‌تر خواهند شد.

4. اگر صادقانه، خودتان باشید، بر جذابیت لینک‌هایی که در وبلاگ می‌گذارید افزوده خواهد شد. خوانندگانتان نیاز دارند که شما را خوب بشناسند.

5. همیشه برای لینک‌هایی که می‌گذارید، عنوان وبلاگ نویسنده را هم ذکر کنید. (یا حداقل مطمئن شوید که توضیحات شما برای لینک، آنقدر کافی هست که خوانندگان دوباره صفحه‌ای را که قبلاً دیده اند، باز نکنند.)

6. همیشه به لینک‌هایتان، صفات توصیفی بیافزایید، تا خواننده واکنش شما را به لینک‌ها بداند. (مثلاً عالیست، جالب بود، و…)

7. به منابعی که شما را به مطلبی راهنمایی کرده‌اند، اشاره کنید. با این کار برای خوانندگانتان امکان اتصال به سرچشمه را فراهم می‌آورید.

8. مراقب  فایل‌های طولانی باشید! لینک‌های مهم و اصلی را بین، لینک‌های غیرضروری گم نکنید.

9. تعدادی از نویسندگان یا افراد محبوب‌تان را انتخاب کنید و یک Google News Feed از نوشته‌ها یا اخبار مربوط به آنها بسازید و آنرا در وبلاگتان به نمایش بگذارید تا خوانندگانتان هم در جریان نوشته ها و اخبار آنها قرار بگیرند.

10. لینک‌های مورد علاقه تان را بارها و بارها منتشر کنید، تا افرادی که اولین بار آنرا از دست داده اند، هم شانس دیدن آنرا داشته باشند.

چهارشنبه 27/9/1387 - 17:27
کامپیوتر و اینترنت
55 ایده برای وبلاگ نویسی موضوعی است که در این گفتار بدان خواهیم پرداخت شاید یک وبلاگ نویس با گشتن در وبلاگ دیگران بتواند ایده جدیده گرفته و آن را وبلاگ نویسی خود به کار ببرد. موارد که در این گفتار ذکر شده تنها می‌تواند ایده باشد و این موضوع که تا چه حد می‌تواند فایده داشته باشد بستگی به شرایط مختلف دارد.

حرف اول

کم پیش می‌آید كه كه یك وبلاگ‌نویس هر روز پست‌های عالی بنویسد. اما یك وبلاگ‌نویس حرفه‌ای واقعا بر روی پست‌های خود كار می‌كند، روی آن وقت می‌گذارد و نتیجه‌اش را هم می‌بیند. در این پست چند ایده‌ی مفید برای وبلاگ‌نویسی كه باعث افزایش ترافیك سایت‌تان می‌شود را مرور می‌کنیم.

1. یك پست بنویس و در آن حرف‌های موافقان و مخالفان موضوع مورد بحث را یادداشت كن.

2. یك راهنما بنویس و در آن چیزی را آموزش بده.

3. با یك آدم مهم در حوزه‌ی فعالیت خود مصاحبه كن.

4. در موضوعی که اطلاعات تخصصی داری مسابقه‌ای برگزار كن و در آن از افراد سوالاتی بپرس.

5. وقتی در جایی نظر می‌دهی، بهتر است طولانی و مفید باشد.

6. یك پست بنویس و در آن به پرسش‌های بازدیدكنندگان پاسخ بده.

7. یك لیست جامع در مورد موضوعی تهیه‌ و در آن ابزارهای مفید مربوط به آن را معرفی كن.

8. یك بحث و موضوع مهم و چالشی مطرح كن.

9. در مورد وقایع اخیری كه برای موضوعات دلخواهت اتفاق افتاده بنویس.

10. از خوانندگانت بخواه كه به تو موضوع پیشنهاد كنند.

11. به جای تبادل لینك، بهتر است با مشاركت وبلاگ‌نویسان دیگر، وبلاگ‌های همدیگر را مورد نقد قرار دهید.

12. با وبلاگ‌نویسان دیگر ارتباط برقرار كن و ایده‌های خود را به اشتراك بگذار.

13. پست‌های دیگران را نقد كن.

14. برای مطالب خود ارزش قائل شو و به آن‌ها تعصب داشته باش!

15. آمارهای وبلاگ را بازدید كن و ببین بازدیدكنندگان بیشتر بوسیله‌ی چه كلمات طلایی‌ای وارد وبلاگ شده‌اند. در مورد همان كلمات بنویس.

16. به سوالات بازدیدكنندگان بوسیله‌ سوال‌های بیشتر پاسخ بده. ( مثل‌:…، آیا تو تا حالا به این موضوع فكر كرده بودی؟ )

17. یك پست بنویس و در آن مشكلی را حل كن.

18. پست‌های دنباله دار بنویس.

19. نتیجه‌ی تحقیقات خودت را در مورد موضوعی بنویس.

20. پستی راجع به برترین‌ها و بدترین‌ها بنویس.

21. پست‌های قدیمی را بوسیله‌ی ایده‌های جدیدتر، به روز كن.

22. در پست‌هایت، دیگران را از اشتباه بودن چیزی باخبر كن.

23. پست‌هایی برای تازه‌كاران بنویس.

24. پست‌هایی برای خوانندگان حرفه‌ای بنویس.

25. خبره‌ها و حرفه‌ای‌ها را برای نظر دادن دعوت كن.

26. از خوانندگان بخواه كه به پست‌های برترت، در سایت بالاترین یا دیگ امتیاز بدهند.

27. گاهی اوقات سبك نوشته‌ها و موضوعات را تغییر بده.

28. یك پست بنویس و در آن مشكلات پیچیده‌ی دیگران را ساده و حل كن.

29. یك راهنما در مورد حرفه و شغلت بنویس.

30. كتاب‌های مختلف را بخوان، شاید موضوعی برای نوشتن در ذهنت ایجاد شد.

31. به یك نقد و مقاله واكنش نشان بده و جواب آن را در پستت بنویس.

32. پست‌هایت را با استفاده از تصاویر آراسته كن.

33. پستی راجع به یك چیز معروف بنویس و كاربردهای آن را بیان كن.

34. لینك‌های مربوط به نوشته‌ات را در پست قرار بده.

35. از تصاویر، به جا و درست استفاده كن. زیرا یك تصویر به جای هزار كلمه صحبت می‌كند.

36. كتابی راجع به موضوعات مطرح شده در وبلاگت بخر و از آن ایده بگیر.

37. در مورد یك شخصیت بنویس.

38. استفاده‌ی بهتر از چیزی را در پستت آموزش بده.

39. به آرشیو وبلاگ‌های رقیبت نگاه كن و پست‌های قدیمی آن‌ها را با ایده‌های بهتر به روز كن. ( یه وقت كپی پیست در کار نباشد!)

40. در مورد رازهای ناشناخته‌ی موضوعی در پستت بنویس.

41. گزارش خود درباره‌ی یك رویداد را بنویس. (مثل : گزارش یك كنفرانس)

42. استدلال‌های دیگران در رابطه با موضوعی را تشریح كن.

43. پست‌های طولانی دیگران را خلاصه كن.

44. پستی راجع به پیشرفت و تاریخچه‌ی موضوع دلخواهت بنویس.

45. پست‌های دیگران را در پست خود ادامه بده و آن‌ها را كامل كن.

46. یك پست بنویس و توطئه‌ای را بر ملا كن! ( مثل بوجود آمدن گروه‌های بدكار در بالاترین و … )

47. جوایزی برای خوانندگانت در نظر بگیر.

48. یك پست بنویس و خطرات موجود در چیزی را بازگو كن.

49. وبلاگ خود را تبدیل به یك وبلاگ گروهی و دیگران را در نوشتن سهیم كنید.

50. پستی راجع به شباهت‌ها و تفاوت‌های چیزی بنویس.

51. چیز مفیدی را پیشنهاد بده و درباره‌ی آن بنویس.

52. نظرسنجی راه بنداز و نتایج آن را در پستی بررسی كن.

53. از خوانندگان ثابتت بخواه تا ابزار و لینك‌های مفید خود را به ایمیلت بفرستند و در پستی به آن اشاره كن.

54. یك هفته را فقط به یك موضوع خاص اختصاص بده.

55. برای هریك از روزهای هفته یك موضوع خاص در نظر بگیر.

چهارشنبه 27/9/1387 - 17:25
کامپیوتر و اینترنت

نمای گرافیکی، یکی از اصولی ترین مشخصه های یک وبلاگ است که بعنوان قالب شناخته می شود. با توجه به اینکه طراحی قالب نیاز به داشتن تجربه در کار با ابزارهای طراحی وب دارد، لذا آموزش آن را به عهده وبلاگ های تخصصی میگذاریم و در این مقاله سعی میکنیم تا معیار های یک قالب مناسب را برای شما ذکر کنیم .


1- ارتباط قالب با موضوعات وبلاگ

اولین معیاری که تعیین کننده شکل ظاهری قالب شما خواهد بود زمینه موضوعی مطالبی است که مینویسید . سعی کنید رنگ بندی و گرافیک قالب شما تا جای ممکن با موضوعات پست هایی که تا کنون نوشته اید همخوانی داشته باشد . زیرا حسی که بیننده در نگاه کردن به وبلاگ شما دریافت میکند با مطالب شما یکجا در ذهنش میماند . پس سعی کنید بین این دو یک هماهنگی مناسب ایجاد کنید.


2- محدودیت از کاربا عکس

معمولا در طراحی قالب های وبلاگ از عکس استفاده میشود . اما گاهی تعداد عکس ها آنقدر زیاد است که لود شدن آنها سرعت بارگزاری وبلاگ را کم میکنید . تا جای ممکن سعی کنید قالب سبک تری را انتخاب کنید تا بیننده شما معطل نشود . برای وقت خوانندگان خود ارزش قائل باشید.


3- رنگ مناسب قالب

رنگ های تند باعث ایجاد تنش در مغز انسان و احساس نیاز به ترک محل مورد نظر ( که همان وبلاگ شماست) می گیرد. پس سعی کنید از رنگ هایی استفاده کنید که به کاربر آرامش می دهد . استفاده از رنگ سیاه در پس زمینه متن باعث ناخوانایی متن و خسته شدن چشم خواننده میشود . پس سعی کنید این رنگ را بعنوان پس زمینه بکار نبرید.


4- قالب وبلاگ شما نشانه شخصیت شماست !

قالب وبلاگ شما نشانه شخصیت شماست ! هرچند که بینندگان برای خواندن مطالب شما به وبلاگتان می آیند و نه برای دیدن قالبتان ، اما سعی کنید قالبی را برگزینید که تا جای ممکن بیان کننده مفهوم مطالبتان نیز باشد . بطور مثال استفاده از قالب کارتونی برای یک وبلاگ که در مورد الکترونیک مطلب می نویسد فکر نمی کنم انتخاب مناسبی باشد .


5- با تکنیک CSS و جداول

قالب هایی که با تکنیک CSS طراحی میشوند از قالب هایی که با استفاده از TABLE ها طراحی میشند سریع تر لود میشوند .


6- تاریخ نوشته شدن پست ها

وجود تاریخ نوشته شدن پست ها چیزی کاملا ضروری است . اما اگر شما یک وبلاگ نویس تخصصی هستید و در وبلاگتان به موضوعات تخصصی می پردازید سعی کنید قالبی را برگزینید که عنوان هر پست در بالا با رنگ مشخص باشد و تاریخ هر پست در پایین آن . اگر وبلاگ نویس عادی هستید از قالبی استفاده کنید که تاریخ در بالای هر پست ظاهر شود . زیرا اعتبار مطالب شما به تاریخ ایجاد آنهاست .


7- لینک دوستان اما با موضوعاتی شبیه شما

سعی کنید در قالب خود لینک دوستان و کسانی که موضوعاتی شبیه شما دارند را اضافه کنید تا بیننده بعد از دیدن وبلاگ شما بتواند به لینک های مرتبط نیز برود . در غیر اینصورت وبلاگ شما همچون کوچه بن بستی است که راهی جز برگشت وجود ندارد و کاربر باید صفحه IE خود را ببندد .

چهارشنبه 27/9/1387 - 17:20
کامپیوتر و اینترنت

ابتدا قصد داریم به معرفی چند کلید کاربردی در محیط ویندوز بپردازیم که با استفاده از آنها می‌توانید تنها با دو کلید، یکی از برنامه های موجود در ویندوز را فراخوانی کنید. این کلیدها می‌توانند سرعت شما را در کار با کامپیوتر بالاتر ببرند و شما را حرفه ای تر جلوه دهند.

• شما می توانید با نگه داشتن کلید WINDOWS و در همان حالت که آن کلید را نگه داشته اید کلید E را بزنید مشاهده می کنید که MY COMPUTER فعال می شود .

 

• با نگه داشتن کلید WINDOWS، کلید D را بزنید مشاهده می کنید که SHOW DESKTOP نمایان می شود. برای آنکه با مفهوم این جمله آشنا شوید قبل از اجرا این ترفند یک پنجره مانند MYCOMPUTER باز داشته باشید. بعد از اجرای این ترفند می بینید که صفحه فعال شما به صورت HIDEN قرار می گیرد.

 

• با نگه داشتن کلید WIDNOWS، کلید R را بزنید مشاهده می کنید که پنجره RUN در سیستم شما اجرا می شود.

 

• با نگه داشتن کلید WINDOWS، کلید F را بزنید مشاهده می کنید که پنجره SEARCH برای شما فعال می شود .

 

• با نگه داشتن کلید WINDOWS، کلید U را بزنید مشاهده می کنید که برنامه UTILITY MANAGER فعال می شود .

 

• اگر همین ترفند را برای سایر کلیدها امتحان کنید خواهید دید که اگر برنامه ای در DESKTOP داشته باشید که ابتدای آن با همان حرفی که شما زده اید شروع شود اجرا می شود.

در بخش دوم به نحوه استفاده از کی‌برد برای سرعت بیشتر در انجام عملیات‌هایSTANDBY ، HIBERNATE ، LOGOFF ، RESTART ، SHUTDOWN و SWITCH USER می پردازیم.

 

بدین منظور:

 

• برای SHUTDOWN:

برای SHUTDOWN نمودن سیستم با كی‌برد ، ابتدا کلید WINDOWS را فشار داده و پس از نمایش منوی START حرف U انگلیسی را دوبار با اندكی مكث می‌زنیم. خواهید دید كه سیستم خاموش می‌شود.

 

• برای RESTART:

برای RESTART نمودن سیستم با كی‌برد، ابتدا کلید WINDOWS را فشار داده و پس از نمایش منوی START این بار كلیدهای U و سپس R را با اندكی مكث بزنید. خواهید دید كه سیستم RESTART می‌شود.

 

• برای STANDBY:

برای STANDBY نمودن سیستم با كی‌برد، ابتدا کلید WINDOWS را فشار داده و پس از نمایش منوی START این بار كلیدهای U و سپس S را با اندكی مكث فشار دهید، خواهید دید كه سیستم STANDBY می‌شود.

 

• برای HIBERNATE:

برای STANDBY نمودن سیستم با كی‌برد، ابتدا کلید WINDOWS را فشار داده و پس از نمایش منوی START این بار كلیدهای U و سپس H را با اندكی مكث می‌زنیم ، خواهید دید كه سیستم HIBERNATE می‌شود.

 

• برای LOGGOFF:

برای LOGGOFF نمودن سیستم با كی‌برد، ابتدا کلید WINDOWS را فشار داده و پس از نمایش منوی START این بار كلید L را دوبار با اندكی مكث می‌زنیم. خواهید دید كه سیستم LOGOFF می‌گردد.

 

• برای SWITCH USER:

برای SWITCH USER نمودن سیستم با كی‌برد ، ابتدا کلید WINDOWS را فشار داده و پس از نمایش منوی START این بار كلیدهای L و سپس S را با اندكی مكث می‌زنیم ، خواهید دید كه سیستم SWITCH USER می‌گردد.

 

منبع : سایت تبیان

چهارشنبه 27/9/1387 - 17:16
کامپیوتر و اینترنت

1- در مرورگر IE بروی نوار ابزار TOOLS کلیک نمایید و از منوی آن بروی عبارت INTERNET OPTIONS کلیک کنید.

2- بعد از باز شدن پنجره INTERNET OPTIONS برروی برگه CONTENT کلیک نمایید .

3- در این برگه بروی دکمه AUTOCOMPLETE کلیک نمایید.

4- در صفحه جدید (AUTOCOMPLETE SETTINGS ) بروی دکمه CLEAR FORMS کلیک نمایید.

با انجام این کار تمامی کلماتی که در موتور های جستجوگر تایپ کرده اید پاک می شوند . همچنین تمامی کلماتی که به عنوان USERNAME و PASSWORD در سایت های مختلف برای ورود به حساب کاربری خود وارد می کرده اید نیز پاک می شود.

اگر قصد ذخیره این اطلاعات را ندارید، در همان صفحه گزینه FORMS را از حالت انتخاب خارج نمایید.

چهارشنبه 27/9/1387 - 17:14
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته