• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3184
تعداد نظرات : 132
زمان آخرین مطلب : 3332روز قبل
دعا و زیارت
در محضر خاتم المرسلین صلى الله علیه و آله در مسجد نشسته بودیم كه طاهره با حسنین (ع) از منزل خویش به در آمده قصد حجره مقدس نمودند سپس امیرالمومنین على علیه السلام پشت سر آنها بیرون آمده رسول خدا صلى الله علیه و آله به من فرموده : من احب هولاء فقد احبنى و من ابغض هولاء فقد ابغضنى .
آن كس كه محبت اینها را دارد مرا دوست داشته و هر كه با اینان كینه كند، با من دشمنى نموده است.
سه شنبه 25/10/1386 - 19:17
دعا و زیارت

شنیدم از على بن ابى طالب علیه السلام كه فرمود: الحسن و الحسین ریحاتنا رسول الله

رسول خدا صلى الله علیه و آله به حسینین (ع) اشاره فرمود و گفت : اینها دو گل من هستند در دنیا.

سه شنبه 25/10/1386 - 19:11
دعا و زیارت
روزى پیغمبر صلى الله علیه و آله حسن و حسین (ع) را بر دوشت مبارك سوار نموده بود در میان راه گاهى حسن را مى بوسید، گاهى حسین را مردى عرض كرد: یا رسول الله این دو كودك را دوست دارى ؟
فرمود: آرى هر كس حسن و حسین (ع) را دوست بدارد با من دستى كرده و هر كس با آنان دشمنى كند با من دشمنى كرده است.

امام حسن و امام حسین (ع) شبیه ترین مردم به رسول خدا صلى الله علیه و آله بودند.

سه شنبه 25/10/1386 - 19:8
دعا و زیارت

الحسن و الحسین امامان ان قاما او قعدا.

امام حسن و امام حسین (ع) هر دو امامند: اگر چه یكى قیام كند و یكى بنشیند، یعنى براى پیش رفت اسلام در برابر مخالفان قرآن و اسلام سكوت كند.

سه شنبه 25/10/1386 - 19:5
دعا و زیارت

رسول اكرم صلى الله علیه و آله نشسته بود كه حسن و حسین (ع) وارد شدند حضرت به احترام آنها از جاى برخاسنت و به انتظار ایستاد كودكان در راه رفتن ضعیف بودند لحظاتى چند طول كشید نرسیدند، رسول اكرم صلى الله علیه و آله به طرف كودكان پیش رفت و از آنان استقبال نمود آغوش باز كرد، هر دو را بر دوش سوار نمود و به راه افتاد و مى فرمود:
فرزندان عزیز مركب شما چه خوب مركبى است و شما چه سواران خوبى هستید. رسول اكرم صلى الله علیه و آله حسن و حسین (ع) را بوسید اقرع بن حابس كه ناظر مهر و عطوفت پیغمبر صلى الله علیه و آله به فرزندان خود بود عرض كرد: من ده فرزند دارم و هرگز آنها را نبوسیده ام.
حضرت در جواب فرمود: به من ربطى ندارد كه خداوند ریشه رحمت و شفقت را از قلب تو كنده است.
روزى پیغبمر اكرم (ص) با جمعى از مسلمین در نقطه اى نماز مى گزارد ؛ موقعى كه آن حضرت به سجده مى رفت حسین علیه السلام كه كودك خردسالى بود، به پشت پیغمبر سوار مى شد، و پاهاى خود را حركت مى داد و هى هى مى كرد، وقتى رسول خدا صلى الله علیه و آله مى خواست سر از سجده بر دارد او را مى گرفت و پهلوى خود به زمین مى گذارد باز در سجده دیگر و تا پایان نماز طفل مكرر به پشت پیغمبر صلى الله علیه و آله سوار مى شد یك نفر یهودى ناظر این جریان بود پس از نماز به حضرت عرض كرد: شما با كودكان طورى رفتار مى كنید كه ما هرگز چنین نمى كنیم !
پیغمبر اكرم صلى الله علیه و آله در جواب فرمود: اگر شما به خدا و رسول خدا ایمان مى داشتید به كودكان خود عطوف و مهربان بودید مهر و محبت پیغمبر عظم الشان نسبت به كودكان مرد یهودى را سخت تحت تاثیر قرار داد و صمیمانه آیین مقدس اسلام را پذیرفت.
مردى به نام یعلى عامرى از محضر رسول اكرم صلى الله علیه و آله خارج شد تا در مجلسى كه دعوت داشت شركت كند جلو منزل امام حسین علیه السلام را دید كه با كودكان مشغول بازى است طولى نكشید رسول اكرم صلى الله علیه و آله همراه اصحاب خود از منزل خارج شد وقتى امام حسین علیه السلام را دید دست هاى خود را باز كرد و از اصحاب جدا شد به طرف فرزند رفت تا او را در بگیرد كودك خنده كنان این طرف و آن طرف مى گریخت و رسول اکرم (ص) نیز خندان از پى او بود بچه را گرفت ، دستى زیر چانه كودك و دست دیگر پشت گردن او گذارد و او را بوسید.
رهبر عالیقدر اسلام در حضور مردم با فرزندش چنین رفتار كرد تا علاوه بر اداى وظیفه ، مردم را در راه تربیت فرزندان به شاد كردن كودكان و بازى با آنان بیشتر متوجه فرماید.

منبع:وسائل الشیعه

سه شنبه 25/10/1386 - 17:37
دعا و زیارت

«و الفجر و لیال عشر و الشفع و الوتر...»
این سوره را هم مفسران تعبیر به سوره امام حسین علیه السلام كرده اند.
الشفع الحسن و الحسین (ع) و الوتر امیرالمومنین علیه السلام.الحمدلله و سلام على عباده الذین اصطفى ابو صالح از ابن عباس روایت كرده است كه در این آیه اهل بیت رسول (ص) و على بن ابى طالب و فاطمة و الحسن و الحسین و اولادهم الى یوم القیامة هم صفوة الله و خیرة من خلقه .ابى بن كعب از پیغمبر صلى الله علیه و آله روایت كرده كه هر كه این سوره را در دهه اول ذى الحجه بخواند آمرزیده شود و اگر در آن روزها بمیرد بى حساب به بهشت رود و هر كه در دیگر ایام بخواند براى او نورى گردد در قیامت .

داود بن فرقد از امام جعفر صادق علیه السلام روایت كرده كه هر كه در نمازهاى واجب و مستحب ، سوره فجر، را بخواند، در روز قیامت حشرش ‍ با حسین بن على علیه السلام خواهد بود، و این سوره حسین بن على (ع) است و درجه او در بهشت باشد.

سه شنبه 25/10/1386 - 17:25
دعا و زیارت

در تفسیر نور الثقلین از على بن ابراهیم (والتین والزیتون طور سینین و هذا البلد الامین) آمده است :
تین رسول الله صلى الله علیه و آله و زیتون امیرالمومنین و طور سینین امام حسن مجتبى و امام حسین و و هذا البلد الامین ائمه علیهم السلام هستند.

در خصال از امام كاظم علیه السلام نقل شده كه خداى تبارك و تعالى اختیار كرد از گل چهار چیز را و اختیار كرد از شهرها چهار چیز، پس فرمود: «و التین الزیتون و طور سینین و هذا البلد الامین»
و التین مدینه و الزیتون بیت المقدس و طور سنین كوفة و هذا البلد مكة .

باز امام موسى بن جعفر (ع) روایت شده است : (و التین و الزیتون) حسن و حسین (ع) و (طور سینین) امیر المومینن على بن ابى طالب علیه السلام و (هذا البلد الامین) محمد صلى الله علیه و آله است. ابوبصیر از امام صادق علیه السلام روایت كرده است :
«رب المشرقین و رب المغربین» «آن خدایى كه آفرینده دو مشرق و دو مغرب است.»
مراد از مشرقین رسول الله صلى الله علیه و آله و امیرالمومنین على علیه السلام و المغربین امام حسن و امام حسن (ع) است

سه شنبه 25/10/1386 - 17:23
دعا و زیارت

«یا ایها الذین امنوا اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولى الامر منمك»
اى اهل ایمان ، فرمان خدا و رسول و فرمانداران (از طرف خدا و رسول) را اطاعت كنید اگر به خدا و روز قیامت ایمان دارید این كار (رجوع به حكم خدا و رسول) براى شما از هر چه تصور كنید بهتر و خوش عاقبت تر خواهد بود.

ابوبصیره از ابوعبدالله علیه السلام درباره این آیه پرسید، حضرت فرمود: این آیه در شان على بن ابى طالب و امام حسن و امام حسین علیهم السلام نازل شد

سه شنبه 25/10/1386 - 17:21
دعا و زیارت
«مرج البحر یلتقان بینهما برزخ لا یبیغیان یخرج منهما اللولو و المرجان» یحیى بن سعید عطار مى گوید: از امام جعفر صادق علیه السلام كه شنیدم فرمود:
خداوند تبارك و تعالى در قرآن فرموده است :
لولو و مرجان حسن و حسین هستند و على فاطمه دو دریاى بزرگند، یكى بر دیگرى برترى دارند.
سه شنبه 25/10/1386 - 17:20
دعا و زیارت
ابا عبدالحسین علیه السلام در موقع حركت فرزند عزیزش على اكبر به سوى میدان جنگ این آیه را تلاوت مى فرمود:
«ان الله اصطفى آدم و نوحا و آل ابراهیم و آل عمران على العالمین ذریة بعضها من بعض و الله سمیع علیم»
این آیه دلالت دارد كه ائمه اطهار علیهم السلام مردان شایسته و خالص و لایق هستند این آیه دلالت ضمنى دارد كه رهبران اسلام و ائمه ، منتخب الهى هستند این آیه دلالت ضمنى دارد كه جهان بشریت در عوض نبوت مردان بزرگ خدا به رهبران آل ابراهیم و ائمه اطهار علیهم السلام نیاز دارد.
این آیه دلالت ضمنى دارد كه این ائمه علیهم السلام در تعقیب هدف ابراهیم علیه السلام و ایجاد مسالمت و تقوا و تحقیق توحید و یگانه پرستى هستند
سه شنبه 25/10/1386 - 17:19
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته