• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 55
تعداد نظرات : 1175
زمان آخرین مطلب : 5948روز قبل
ادبی هنری

کســــــی که محـــــــبت دارد صبـــــــور است و مهربـــــــان.

حـــــــسود نیســـــــت و به کسی رشک نمی برد.

مـــــــغرور نیست و هیچگاه خودستایی نمی کند.

 به دیگران بــــــــــــــدی نمیکند.

خـــــــود خواه نیست و باعث رنـــــــجش کسی نمی شود.

کسی که مــــــــــــــحبت دارد پـــــــرتوقع نیست و از دیگران انتظار بـــــــیجا ندارد.

عصبـــــــی و زود رنـــــــج نیست و کـــــــیـــــــنه بدل نـــــــمیگیرد.

هرگز از بـــــــی انـــــــصافی و بـــــــی عدالتـــــــی خوشـــــــحال نــــــــــــــمی شود بلکه از پیروز شدن راستی شـــــــاد میگردد.

اگر کســـــــی را دوســـــــت بدارید به هر قیمتی که باشد به او وفادارمیمانید .

همیشه سخنان او را باور میکنید.

ســـــــعادت او را میخواهید و از او دفــــــــــــــاع میکنید

شنبه 15/10/1386 - 19:15
دعا و زیارت
رسول خدا(ص)فرمود:

 

اگر تمام خلق بر دوستی علی(ع) جمع می شدند خداوند دوزخ را نمی آفرید.

آری جهنم برای دشمنان علی(ع) است.

می پرسید پس دوستان امیرالمومنین(ع) که با گناه از دنیا رفته اند چه؟

پاسخش روشن است دوستان امیر المومنین(ع) با توبه می میرند و خود حب

حضرت علی(ع)موجب با توبه رفتن از این عالم است وبر فرض اینکه آلوده ازدنیا بروند در برزخ پاک می شوند.

روایت مشهور نبوی را شنیده ایدکه دوستی علی(ع) حسنه ای است که باآنهیچ گناهی ضرر نمی زندو دشمنی علی(ع) گناهی است که هیچ حسنه ایبا آن سودمند نمی باشد.

دوستی امیر المومنین(ع)موجب پاکی از گناهان می شود ود ریک کلام باعث عاقبت به خیری و توبه می شود واگر  توفیق توبه هم پیش نیامددر برزخ ویا حتی در قیامت سرانجام دست  مشگل گشای حیدرکرار(ع) دست او را می گیرد .

محقق قمی می فرماید: خلود در جهنم یعنی همیشه در آتش ماندن برای غیردوستان علی(ع) است .

واین همه برای عظمت امیرالمومنین وقرب او در نزد خداوند یکتاست انشاالله که بفهمیم ودرک کنیم که به عشق مولایمان ومحبتی که به او داریم سراغ گناه نرویم

شنبه 15/10/1386 - 16:4
اخبار

جانشین امام امده

مردم دارالعباده یزد ، با اجتماع در میدان شهدا (امیر چقماق یزد ) ضمن بیعت با مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای، حماسه تاریخی و جاویدان آفریدند.

 

مردم با دیدن رهبر و مولای خود با سر دادن شعارهایی از جمله"مااهل كوفه نیستیم علی تنها بماند " و " خامنه‌ای ، خمینی دیگر است ولایتش ولایت حیدر است " شور ، احساس ، هیجان ، عشق و علاقه خود را نسبت به معظم له ابراز داشتند.

صبح روز چهارشنبه خیابان‌ها و میدانهای شهر یزد مملو از هزاران نفر مردم عاشق ، شیفته و دلداده مقام معظم رهبری بود

مردم ولایتمدار این خطه از سه‌شنبه شب و بامداد روز چهارشنبه با پای پیاده به طرف محل استقبال مقام معظم رهبری حركت كردند و در مسیرهای چهار راه دولت آباد ، خیابان انقلاب ، میدان سید مصطفی خمینی ، خیابان قیام و چهار راه شهدا تجمع كردند.

كوچك و بزرگ ، پیر و جوان ، زن و مرد و قشرهای مختلف مردم در شور دیدار یار آمدند تا آقا و مولای خود و نائب امام زمان (عج) را زیارت كنند.

دوازدهم دی ماه ‪ ۸۶‬روز حماسه و حضور ، تاریخی و به یاد ماندنی ، روز استقبال از ولی امر مسلمین جهان ، ماندگار است.

هوای شهر یزد بوی وصال می‌داد ، آسمان شهر ، از پرواز لبریز ، بوی اسپند و عطرصلوات خیابان‌های شهر را عطرآگین كرده و خیابان‌ها به گلخانه‌ای تبدیل شده بود.

كسی آمد كه امواج نور در گستره اندیشه‌هایش می‌درخشید و نگاه مهربانش همه را به سوی خود فرا می‌خواند.

سفر پرخیر و بركت مقام معظم رهبری ، حال و هوای استان یزد را معنوی كرده و عطر ولایت ، فضای این خطه كویری را معطر كرد.

تصاویر مبارك مقام معظم رهبری ، میدانها، خیابان‌ها، در و دیوار شهر و روستا را مزین كرده و فضای شهر را ولایتی و عطر آگین نموده است.

شور و شعف وصف ناپذیری فضای شهر یزد را فرا گرفته است و مردم خون گرم این دیار رهبر و مقتدای خود را در آغوش گرفتند و حماسه حسینی و عاشورایی آفریدند و غدیری دیگر را خلق كردند.

گروههای مختلف مردم بویژه در شهرستانهای مختلف استان یزد نیز از سه شنبه شب با پای پیاده برای استقبال از رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در مركز استان حاضر شدند.

طی روزهای گذشته مردم استان یزد با آذین بندی خیابان‌ها و میدانها و نصب تمثال مبارك ولی امر مسلمین جهان در انتظار دیدار ایشان لحظه شماری كردند تااینكه روز موعود فرا رسید و مردم چشمان خود رابانورحضرتش منور ساختند.

آری بی‌عشق رهبر نتوان عاشق مهدی (عج) شد، عشق به خامنه‌ای عشق به مهدی است و عطر كلامش، عطر صاحب العصر است و مردم خوشحال از اینكه میزبان نایب برحق امام زمان (عج) هستند.

شنبه 15/10/1386 - 14:23
دعا و زیارت
نحوه اجرای طرح ولایت

این دوره كه به مدت 7روزبرای اعضاء اصلی شورای واحدهای مقاومت پیشگامان در سطح منطقه ( استان ) اجرا می گردد شامل 21 جلسه آموزش اصول عقاید،احكام، اخلاق ، هم اندیشی سیاسی ، آشنایی با سازمان و تشكیلات بسیج دانش آموزی بوده وازسایر اوقات دانش آموزان جهت فعالیت های فوق برنامه ، فرهنگی ، ورزشی و تفریحی (بازدید از جاذبه های فرهنگی، هنری، تاریخی، علمی و ... مراكز صنعتی و اماكن سیاحتی و زیارتی، ...) بهره برداری می شود. .برنامه های آموزش عقیدتی این طرح درسطح مقدماتی با كد 521 آموزش های عقیدتی بسیج تطبیق گردیده است . در پایان دوره از شركت كنندگان آزمون به عمل آمده و گواهی پایان دوره برای آنها صادرمی گردد.
شنبه 15/10/1386 - 14:20
دعا و زیارت
اثر بخشی طرح ولایت

اجرای دوره های آموزشی ( اردوهای ) طرح ولایت تأثیرات زیر را در پی دارد:
1- ارتقاء دانش و تعمیق بینش دینی و سیاسی اعضاء در مقابله منطقی با تهاجم فرهنگی.
2- تربیت كادر اصلی مورد نیاز واحدهای مقاومت بسیج دانش آموزی.
3- پاسخ به قسمتی از نیازهای اساسی اعضاء بسیج منطبق بر شرایط و مقتضیات روز.
4- تعمیق و ترویج باورها و ارزش های والای انقلاب اسلامی و ایجاد اطمینان خاطر و خودباوری در بین مخاطبین.
5- تحكیم و گسترش تفكر بسیجی و حفظ و تقویت روحیه و شور انقلابی در اعضاء.
6- تشویق و ترغیب دیگر دانش آموزان در پیوستن به بسیج دانش آموزی.
7- ایجاد فضای شور و نشاط برای اعضاء با شیوه های اردویی.
8- كمك به سالم سازی فضای فرهنگی مدارس
شنبه 15/10/1386 - 14:19
دعا و زیارت
شرایط شرکت در اردوهای طرح ولایت

1- داشتن سلامت جسمی (فاقد هر گونه بیماری خاص یا مشكل حاد پزشكی)
2- حداقل معدل برای كلیه رشته ها 15 و برای مناطق محروم 1 نمره كمتر
3- اولویت با اعضاء فعال شورای واحد دانش آموزی مدرسه كه معدل بالاتری دارند.
4- تكمیل فرم ثبت نام شركت در دوره ها آموزشی طرح ولایت
5- داشتن رضایت كتبی اولیاء دانش آموزان
6- پوشیدن چادر برای پیشگامان دختر الزامی است.
7- قبولی در نیمسال اول سال تحصیلی در پایه اول یا دوم متوسطه
شنبه 15/10/1386 - 14:18
دعا و زیارت
اهداف طرح ولایت

امام خمینی (قدس سره) فرمودند: ((من به همه مسئولین و دست اندركاران سفارش میكنم كه به هر شكل ممكن وسایل ارتقاء اخلاقی، اعتقادی و هنری جوانان را فراهم سازید و آنان را تا مرز رسیدن به بهترین ارزشها و نوآوریها همراهی كنید و روح استقلال و خود كفایی را در آنها زنده نگهدارید.))
رهبر معظم انقلاب حضرت آیت اله خامنه ای نیز فرمودند: ((واقعا این كار (طرح ولایت) جز كار های بنیانی است. یعنی خیلی كارهای خوب داریم، ولی بعضی از كارهای خوب بنیان ساز یست.))


هدف از برگزاری این اردوها عبارتست از ارتقاء سطح معرفت و بصیرت دینی دانش آموزان بسیجی برای حضور فعال و اثرگذار آنان در صحنه های مختلف سیاسی واحد اجتماعی.
در این رابطه دوره های آموزشی طرح ولایت از سال 1376 بصورت متمركز در تهران اردوگاه امام خمینی (ره) لواسانات آغاز گردید. و بعد از اجرای موثر دوره ها در دوسال متوالی و آشكار شدن اثرات نسبتا عمیق برنامه ها و استقبال مطلوب دانش آموزان از این دوره ها، در سال 1378 دوره ها به دو مرحله مقدماتی و تكمیلی تقسیم گردید كه مرحله مقدماتی آن در استانها و مرحله تكمیلی آن همانند گذشته توسط مركز طرح ولایت سازمان بسیج دانش آموزی اجرا می شود.
دوره های آموزشی ( اردوها ) طرح ولایت بسیج دانش آموزی تابستان هر سال در سراسر كشور در فضای مناسب اردوگاهی به مدت یك هفته برگزار می گردد.
شنبه 15/10/1386 - 14:18
دعا و زیارت
وظایف دینی دانش آموز بسیجی

دانش آموزان بسیجی با توجه به موقعیت و شخصیتی كه دارند وظایفی به عهده دارند كه باید در انجام آنها تلاش كنند تا هویت بسیجی شان صیانت شود. مهمترین وظایف دینی دانش آموزان بسیجی عبارتست از :

1- كسب معرفت
دانش آموز بسیجی باید از دین و ارزش های اسلامی و هدفی كه دنبال می كند آگاهی لازم را داشته باشد تا بتواند با موفقیت زندگی كند و به اهداف خود جامة عمل بپوشاند ، بنابراین آشنایی با دین ، انسان ، اجتماع ، سیاست و اطلاعات روز برای او یك ضرورت است.

2- خودسازی
خودسازی عبارت از تهذیب نفس است و تهذیب نفس عبارت از پاكیزگی نفس از زشتی ها و پلیدی هاست.
دانش آموز بسیجی باید نفس خود را از صفات زشتی چون حسد ، غیبت ، بدگویی ، دروغ ، ریا ، نگاه ها و سخنان آلوده ، شنیدنی های حرام و وابستگی به هر یك از جلوه های دنیا پاك نماید و تا این تصفیه صورت نپذیرد بسیجی به معنای واقعی آن نخواهد شد.

3- انجام واجبات و ترك محرمات
دانش آموز بسیجی باید با شناسایی واجبات دینی و ارتباط كامل با رسالة عملیه و ترك محرمات تقیّد خود را به مسائل اسلامی عملی سازد.
او كسی است كه نه تنها واجبات را انجام می دهد بلكه خوب انجام می دهد و با توجه ویژه به احكام الهی عمل می كند و مستحبات را تا سر حد امكان مورد عمل قرار می دهد و از گناه پرهیز دارد و در حد توان از مكروهات دوری می كند.

4- رعایت اخلاق اسلامی
رعایت مسائل اخلاقی از ارزش های پذیرفته شدة همه انسان هاست كه هدف بعثت پیامبر اكرم (ص) را تشكیل می دهد.
دانش آموز بسیجی در جامعه از اعتبار خاصی برخوردار است و انتظار عمومی این است كه از او خطایی سر نزند. اما اگر خطایی از او صادر شد نه تنها اعتبار خود را مخدوش كرده است كه موجبات وهن و تضعیف هر بسیجی را در ذهن مردم پدید آورده است. پس لازم است دانش آموز بسیجی همواره پاسدار اخلاق خویش باشد تا نام پر آوازة بسیجی همواره درخشان بماند.

5- رعایت ظاهر اسلامی
بسیجی شخصیتی اندیشمند و ارزشی است كه از قید اسارت لباس و خودنمایی آزاد است و از هر گونه تقلید و سبك سری در قیافه و شكل سرو صورت خود گریزان می باشد لذا دانش آموز بسیجی از هر لباس تنگ ، بدن نما ، جلف ، رنگارنگ و دارای عكس ، علامت و مدل های زننده پرهیز می كند چرا كه شأن خود را بالاتر از آن می بیند كه به بازی با لباس فریفته شود.

6- تولّی و تبرّی
منظور از تولّی محبت به ارزش ها و صاحبان ارزش های اسلامی است و مراد از تبرّی تنفّر از گناه و گنهكاران است. موضع گیری قلبی بخشی مهم از دینداری انسان را تشكیل می دهد و حب و بغض در راه خدا از مهمترین مسائل اصولی اسلام می باشد.
یكی از گناهان ، رضایت به انجام گناه و ترك واجب است و یكی از واجبات دینی نفرت از گناه و ترك گناه است كه هر دانش آموز بسیجی باید در هر حال از چنین رضایتی به دور بوده و چنین نفرتی را در دل داشته باشد.

7- ارتباط با مسجد
دانش آموز بسیجی كه با مسجد ارتباط دارد از روحیه خاصی برخوردار است و از نشاط مذهبی بیشتری بهره مند.
او مسجد را سنگر و خانه دوم خود می داند. مسجد پایگاه علم و شور و حركت است كه بسیجی را از گزند تهاجم فرهنگی بیگانه حفظ می نماید .

8- استقامت و وفاداری به ارزش های دینی
دانش آموز بسیجی باید حفظ ارزش های دینی را در اولویت قرار دهد و تا آخرین لحظه حیات خود به احكام الهی اسلام وفادار بماند. مشكلات زندگی در عزم او خللی وارد نكند و افت و خیزهای مختلف دنیا او را به سستی نكشاند.

9- حضور در میدان های مختلف
دانش آموز بسیجی باید در تمام میدان های فرهنگی ، اجتماعی ، اخلاقی ، اقتصادی ، سیاسی و نظامی حضور فعال داشته باشد. اگر بسیجیان صحنه ها را پر كنند جامعه به یك غنای اسلامی قابل توجهی نایل می شود.

10- دشمن شناسی
اگر بسیجی دوستان را بشناسد اما دشمنان را نشناسد ضربه مهلكی خواهد خورد كه جبران ناپذیر خواهد بود. شناخت دشمنان قسم خورده ای چون آمریكا ، اسرائیل ، منافقین و امثال آن كار دشواری نیست ، مهم شناخت دشمنان نقاب دار است.
لذا دانش آموز بسیجی باید دشمنان نقاب دار اسلام و انقلاب را در ابعاد مختلف فرهنگی ، سیاسی ، اخلاقی و اعتقادی بشناسد تا بتواند با ساز و كار لازم در برابر آنها موضع گیری قاطع كرده و از كیان اسلام و انقلاب دفاع نماید.

11- آزادی خواهی
آزادی خواهی از ویژگی های یك دانش آموز بسیجی است. بسیجی شخصیتی آزاد ، آزاد اندیش و آزادی خواه است. در پرتو آزادی است كه او می تواند دین حق را انتخاب كند و ارزش های اسلامی را معیار زندگی فردی ، اجتماعی و سیاسی خود قرار دهد.

12- پاسداری از ارزش های اسلامی
ارزش های اسلامی حاصل تلاش ها ، مجاهدت و خون های سرخ بسیجیان است. این ارزش ها ارزان به دست نیامده است تا ارزان از دست برود. مسامحه در حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی خیانت به اسلام ، خیانت به امام و شهداست. لذا دانش آموز بسیجی باید پاسدار ارزش های اسلامی باشد.

13- توسعه فرهنگ اسلامی
دانش آموز بسیجی باید كار فرهنگی در اولویت حركت های او باشد. كار فرهنگی اشاعه دین است و هنر احیای یا د و نام خداست و وظیفه بسیجی توسعه فرهنگ دینی است.
بسیجی باید خود را مجهز به آگاهی و تخصص لازم در انجام كارهای فرهنگی كند تا بتواند فرهنگ اسلامی را توسعه دهد و این كار باید با جذّابیت ، هنر ، تخصص ، ذوق و مدیریت لازم انجام گیرد.

14- آمادگی رزمی
بسیجی مرد شور و حماسه و ایثار است و در دفاع مقدس نشان داد كه چه سخاوتمندانه جان و مال خود را در طبق اخلاص میگذارد و از كشور اسلامی دفاع میكند ، لذا دانش آموز بسیجی همواره باید آماده دفاع نظامی از اسلام و كشور باشد.

15- جهاد در راه خدا
بسیجی مصداق تمام و كمال مجاهد فی سبیل ا... است. دانش آموز بسیجی به جهاد در راه خدا عشق می ورزد و با شجاعتی كه از پیشكسوتان بسیجی تاریخ به ارث گرفته است در میدان نبرد با متجاوزان به حریم اسلام و انقلاب و كشور اسللمی حاضر می شود و جانانه دفاع می كند.

16- امر به معروف و نهی از منكر
دانش آموز بسیجی بدون امر و نهی دینی بسیجی نیست چرا كه امر به معرف و نهی از منكر مهمترین اصول عملی اسلام و برترین واجبات دین به شمار می روند.

17- مبارزه با تهاجم فرهنگی
تهاجم فرهنگی عبارت از حمله به باورها ، احكام ، آداب و سنن دینی و ملی ماست. این كار با ظهور اسلام آغاز گردید و تا زمانی كه دشمن اسلام حیات دارد این تهاجم خواهد بود و تا این تهاجم هست مبارزه هست و تا مبارزه هست دانش آموز بسیجی باید در وسط میدان باشد.
شنبه 15/10/1386 - 14:17
دعا و زیارت
ویژگی اخلاقی دانش آموز بسیجی

یك دانش آموز بسیجی باید به عنوان یك مسلمان واقعی دارای ویژگی های اخلاقی زیر باشد :

1- تقوا
2- عشق به خداوند
3- رضا به قضای الهی
4- تسلیم در برابر احكام الهی
5- بنده واقعی خدا بودن
6- اخلاص در عمل
7- تواضع و فروتنی
8- عزت نفس
9- ایثار
10- شجاعت
11- شهادت طلبی
12- سر سختی با دشمنان
13- انس و مهربانی با دوستان
14- نشاط دینی در اعمال و گفتار
15- غیرت و حیا و فتوت و مردانگی
16- حلم و بزرگواری و بردباری
17- زهد و سادگی و بی رغبتی به دنیا
18- حق پذیری (پذیرفتن كلام و عمل حق دیگران)
شنبه 15/10/1386 - 14:17
دعا و زیارت
کسر خدمت سربازی

استفاده از امتیاز كسر خدمت سربازی برای دانش آموزان بسیجی به صورت زیر می باشد :

الف : به سبب گذراندن دوره های آموزشی بسیج
دانش آموزان بسیجی كه دوره های آموزشی تكمیلی بسیج را با موفقیت گذرانده باشند می توانند از مزایای كسر خدمت دوره نظام وظیفه استفاده نمایند .
توضیح :‌

برابر قانون معادل سازی آموزش های بسیج ، دوره های آموزشی زیر با دوره های تكمیلی بسیج معادل سازی شده و برابر جدول زیر امتیاز كسر خدمت به آن تعلق می گیرد :



1
دوره آموزش عمومی مقدماتی+ (دفاعی مدارس+ دوره فشرده یك هفته ای)
2 ماه كسر خدمت نظام وظیفه

2
طرح ولایت دانش آموزی (مقدماتی و تكمیلی) +دفاعی مدارس+ دوره فشرده یك هفته ای
2 ماه كسر خدمت نظام وظیفه

3
طرح معرفت مقدماتی+ دفاعی مدارس+ دوره فشرده یك هفته ای
2 ماه كسر خدمت نظام وظیفه

4
دوره های آموزش امر به معروف (ضابطین2) + دفاعی مدارس+ دوره فشرده یك هفته ای
2 ماه كسر خدمت نظام وظیفه

5
دفاعی مدارس+ دوره 16 روزه طرح تابستانی
2 ماه كسر خدمت نظام وظیفه



ب : به سبب خدمت در رده های مختلف بسیج :

دانش آموزان بسیجی به شرط همكاری منظم و فعالیت مستمر در بسیج و شركت در برنامه های حفظ وانسجام بسیج و انجام ماموریت های محوله (‌ متناسب با میزان فعالیت تعیین شده در دستورالعمل های مربوطه ) برابر توضیحات زیر می توانند از مزایای كسر خدمت دوره نظام وظیفه بهره مند شوند :
1- به بسیجیان دارای سابقه مسئولیت فرمانده حوزه ، عضوشورای حوزه ویا فرمانده واحد با داشتن 6 ساعت فعالیت هفتگی در راستای مسئولیت محوله ( یعنی 3 ماه حداقل 60 ساعت فعالیت ) به ازاء هر سال فعالیت مستمر حد اكثر سه ماه كسر خدمت تعلق می گیرد.
2- به بسیجیان عضو شورای واحد با داشتن 6 ساعت فعالیت هفتگی در راستای مسئولیت محولیه ( یعنی 3 ماه حداقل 60 ساعت فعالیت ) به ازاء هر سال فعالیت مستمر حداكثر دو ماه و نیم كسر خدمت تعلق می گیرد .
3- به سایر بسیجیان فعال كه در رده های مقاومت بسیج سازماندهی شده و در برنامه های حفظ و انسجام و فعالیت ها و ماموریت های محوله به طور منظم شركت می نمایند با داشتن 4 ساعت فعالیت هفتگی ( یعنی 3 ماه حداقل 40 ساعت فعالیت‌) ‌به ازاء هر سال فعالیت مستمر معادل یك ماه و نیم كسر خدمت تعلق می گیرد
شنبه 15/10/1386 - 14:16
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته