• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3842
تعداد نظرات : 2897
زمان آخرین مطلب : 3666روز قبل
اهل بیت
زبانم لال اگر از رسول خدا(ص) نشنیده باشم!
یا علی! هر کس روز قیامت در پیشگاه خداوند حاضر شود و ولایت تو را انکار کند، در صف مشرکان و بت پرستان قرار می گیرد.
زبانم لال اگر از رسول خدا(ص) نشنیده باشم!
افکارنیوز- راوی می گوید: روزی با حسن بصری و انس بن مالک به در خانه ام سلمه(همسر رسول گرامی) رفتیم. انس کنار در خانه نشست. من با حسن بصری وارد منزل شدیم. حسن بصری سلام کرد و ام سلمه پاسخ داد. بعد پرسید: تو کیستی فرزندم؟ 
گفت: من حسن بصری هستم. 
فرمود: برای چه آمده ای؟ 
گفت: آمده ام حدیثی از رسول خدا(ص) درباره علی بن ابی طالب(ع) برایم بگویی. 

ام سلمه فرمود: به خدا قسم حدیثی به تو خواهم گفت که آن را با این دو گوشم از پیامبر خدا شنیدم، کر شوم اگر دروغ بگویم! و با این دو چشمم دیدم، کور شوم اگر ندیده باشم! و قلبم آن را به خاطر سپرد، خداوند مهرش بزند اگر گواهی ندهد! و زبانم لال شود اگر از رسول خدا(ص) نشنیده باشم که ایشان به علی بن ابی طالب(ع) فرمود: 

یا علی! هر کس روز قیامت در پیشگاه خداوند حاضر شود و ولایت تو را انکار کند، در صف مشرکان و بت پرستان قرار می گیرد. 

در این حال حسن بصری گفت: الله اکبر! شهادت می دهم که حقا علی بن ابی طالب (ع) سرور من و سرور همه مومنان است. 

هنگامی که از منزل ام سلمه بیرون آمدیم، انس بن مالک به او گفت: چرا تکبیر گفتی؟ 
حسن بصری حدیث ام سلمه را نقل کرد سپس گفت: 

من از عظمت مقام علی(ع) تعجب کردم و تکبیر گفتم. در این وقت انس بن مالک خادم پیغمبر (ص) خدا اظهار داشت: 
این حدیث را رسول خدا(ص) سه یا چهار بار فرموده است. 

منبع:داستانهای بحار الانوار،ج۱،ص۱۶۷.
شنبه 10/1/1392 - 12:57
اهل بیت
زشتی گناهت را بپذیر بعد توبه كن
مرجع : فرهنگ نیوز
از مطالعه بسیاری از روایات می توان دریافت كه گناه نوعی مرض است با این تفاوت كه بیشترین تاثیرش بر روح آدمیست.
زشتی گناهت را بپذیر بعد توبه كن
به گزارش افکارنیوز، اگر فردی خواسته یا ناخواسته مسموم شود، با تكیه به عقل خود می تواند به راحتی بفهمد كه برای دفع و از بین بردن سم باید دارو مصرف كند، در مورد گناه نیز چنین است، فرد گناه كار باید دارویی مصرف کند که تاثیرات گناه بر روح خویش را از بین ببرد . در روایات توبه به عنوان موثرترین داروی از بین برنده گناه در آدمی ذکر شده است.

 توبه در لغت به معنای بازگشت است. وقتی گفته می شود فردی توبه كرد به منظور پشیمانی و بازگشت آن فرد از رفتاری آلوده به گناه است.

از مطالعه بسیاری از روایات می توان دریافت كه گناه نوعی مرض است با این تفاوت كه بیشترین تاثیرش بر روح آدمیست. برفرض، اگر فردی خواسته یا ناخواسته مسموم شود، با تكیه به عقل خود می تواند به راحتی بفهمد كه برای دفع و از بین بردن سم باید دارو مصرف كند، در مورد گناه نیز چنین است، فرد گناه كار باید دارویی مصرف کند که تاثیرات گناه بر روح خویش را از بین ببرد، توبه به عنوان موثرترین داروی از بین برنده گناه در آدمی ذکر شده است.

آثار تربیتی توبه
توبه آثار تربیتی بسیاری دارد، گاهی ممكن است انسان گمان كند كه توبه برای پی بردن به آثار تربیتی است. اگر بخواهیم روح را به جسمی تشبیه کنیم، وقتی در جسم ما بعضی از فعل و انفعالات فیزیولوژیک صورت می گیرد، مقابل آن موادی از برخی از غدد مغذی ترشح میشود و وارد خون میشود. در روح نیز این چنین است، تا ما کار بدی انجام می دهیم در روح ما غده هایی ترشح می شوند تا آن کار را توجیح کنند. عصبانی می شویم . ناسزا می گوییم و بعد از آن با دادن حق به خود شروع به دفاع كردن از رفتار اشتباه خود می كنیم. باید بدانیم كه این یك وضعیت خطرناکی برای روح انسان هست، زیرا وقتی نمی تواند از اشتباه خود دفاع كند مجبور می شود اعتقادات خود را زیر سوال ببرد. در مورد همین مسئله در قران نیز آمده است : کسانی که کار بد می کنند در آخر خدا را تکذیب می کنند .

اگر چنین حالتی در منش سیاسی ، رفتار اجتماعی ، رفتار فردی و اخلاق خانواده ها ایجاد بشود، انسان به انسان غیر قابل برگشت تبدیل خواهد شد. اینجاست كه اثرات تربیتی توبه كه همان از بین بردن رفتار دفاعی غلط انسان است اهمیت پیدا می كند. تا انسان اشتباه خود را بپذیرد و سعی در جبران و تصحیح اشتباه خود كند.

اعتراف به گناه یکی از نشانه های وجود ظرفیت های رشد در انسان كه همان انتقاد پذیری است را به خوبی نشان می دهد.

وسوسه های شیطانی
از شیطان می پرسند : که تو چه وقت هلاک می شوی ؟ می گوید : وقتی انسان توبه می کند . در این موقع من او را وادار به گناه نمیکنم چون انسان توبه کاری است . از هوای نفس استفاده می کنم و دوباره او را هلاک می کنم .

هوای نفس با اطاعت از خواسته های موقت و بی منفعت دل در انسان تقویت می شود، به طوری كه تبعیت از آن برای انسان امری عادی می شود و در نتیجه از اهمیت عناصر مقدس در انسان می كاهد.

شیوه برخورد
باید در مقابل با كسانی كه به این امراض دچارند با دقت عمل كنیم، برخی با موضع گیری شیوه تهاجمی را در مقابل این افراد به كار می گیرند كه گاه مجربه شكستن غرور فرد می شود، كه همانطور كه شیوه غلطی است نتیجه ای نیز دربر نخواهد داشت.

اما رفتار صحیح در مقابل با چنین افراد این گونه است كه باید به آنها محبت كرد و میدان داد تا متوجه اشتباه خود شوند، در مرحله های بعدی با یك قهر كه آن هم نباید تداوم پیدا كند. فقط بدین جهت كه صرفا علت رفتار شما فرد را به فكر فرو برده و متوجه اشتباهش كند.

در همین مورد در سوره ی توبه آمده است، پیامبر جواب سلام آنها را نداد و آنها تنها شدند و به کوه رفتند . دلشان از هم گرفت . حتی از همدیگر جدا شدند تا حسابی پشیمان بشوند . تنها شدند و دلتنگی بوجود آمد . خدا به سمت آنها توبه کرد و آنهاهم توبه کردند.

پذیریش توبه
خداوند رحمان در قرآن می فرماید: من بسوی بندگانم توبه کردم تا آنها بسوی من توبه کنند. پس توبه خداوند به سوی انسان مقدمه پذیرش توبه انسان است.
شنبه 10/1/1392 - 12:54
اهل بیت
امتیاز نور حضرت مهدی(عج)
خدای تعالی فرمود: «اینها خلیفه ها و حجّت های منند در زمین و خلیفه ها و اوصیای تو نیز بعد از تو. خوشا به حال کسی که ایشان را دوست دارد و وای بر کسی که ایشان را دشمن دارد».
امتیاز نور حضرت مهدی(عج)
افکارنیوز- سرور کائنات حضرت رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمود: 
چون مرا عروج به معارج سماوات فرمودند، به سدره المنتهی رسیدم. خطاب از حضرت رب الارباب رسید که: یا محمّد! 
گفتم: لبیک! ای پروردگار من! 
خداوند عالمیان فرمود: 

«ما هیچ پیغمبری به دنیا و اهل دنیا نفرستادیم که ایام حیات و نبوت او منقضی شود، الا آن که بر پای داشت به امر دعوت، و به جای خود و برای هدایت امّت پس از خود، وصی خود را به جهت نگاهبانی شریعت قرار داد و ما علی بن ابی طالب را خلیفه تو و امام امت تو، بعد حسن و حسین و علی بن الحسین و محمّد بن علی و جعفر بن محمّد و موسی بن جعفر و علی بن موسی و محمّد بن علی و علی بن محمّد و حسن بن علی و حجّة بن الحسن- صلوات الله علیهم اجمعین- را قرار دادیم. ای محمّد! سر بالا کن! 

چون سر بالا کردم، انوار علی و حسن و حسین و نه تن از فرزندان حسین را دیدم و حجّت را دیدم در میان ایشان می درخشید که گویا ستاره ای درخشنده است. 

خدای تعالی فرمود: 
«اینها خلیفه ها و حجّت های منند در زمین و خلیفه ها و اوصیای تو نیز بعد از تو. خوشا به حال کسی که ایشان را دوست دارد و وای بر کسی که ایشان را دشمن دارد».۱ 

منبع: 
۱. نجم الثاقب: ۱۴۰ از غیبت. 
۲. خصوصیات و برکات حضرت ولی عصرعلیه السّلام، ص۱۹
شنبه 10/1/1392 - 12:51
اهل بیت
سبیح حضرت‌زهرا(س)، گنج سعادت دنیا و آخرت
مرجع : سایت خبری بولتن
پروردگار یکتا در آیه ۴۴ سوره اسراء می فرماید: " آسمانهای هفتگانه و زمین و همه کسانی که در آنها هستند، همه تسبیح او را می گویند، هر موجودی تسبیح و حمد او را می گوید ولی شما تسبیح آنها را نمی فهمید. او بردبار و آمرزنده است. "
به گزارش افکارنیوز، پروردگار یکتا در آیه ۴۴ سوره اسراء می فرماید: " آسمانهای هفتگانه و زمین و همه کسانی که در آنها هستند، همه تسبیح او را می گویند، هر موجودی تسبیح و حمد او را می گوید ولی شما تسبیح آنها را نمی فهمید. او بردبار و آمرزنده است. "

این چه تسبیحی است که در جهان همه می گویند و ما انسانها قادر به فهم آن نیستیم؟ در داستان سخن گفتن سنگریزه ها استاد مطهری(ره) می گوید:‌‌ در اینجا معجزه پیامبر (ص) این نبود که سنگریزه را به تسبیح در آوردند، بلکه معجزه حضرت این بود که گوش های افراد را باز کردند و آنها صدای سنگریزه را شنیدند. آن سنگریزه ها همیشه تسبیح می گفتند و معجزه پیامبر (ص) در شنواندن این صدا به آن گوشها بود، نه در به صدا درآوردن سنگریزه ها.

اگر اندکی از چشم دل خود بهره ببریم ، جهان نادیدنی را خواهیم دید که همه چیزش تسبیح گوی خداوند است و همه ذراتش دارای شعور و ادراک، حال جای دارد از غفلت درگذریم و ما نیز تسبیح گوی خداوند مهربانمان باشیم که به گواه آیه شریفه" فَاصْبِرْ عَلَى مَا یَقُولُونَ وَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْسِ وَقَبْلَ غُرُوبِهَا وَمِنْ آنَاء اللَّیْلِ فَسَبِّحْ وَأَطْرَافَ النَّهَارِ لَعَلَّکَ تَرْضَى" آرامش و اطمینان را به روح و جانمان هدیه کنیم که تکیه گاهی محکم و استوار با تسبیح خداوند برای خود در نظر گرفته ایم که این مرحله به یقین با گذر از تسبیح ظاهری ( که آن هم اثرات خاصی برای خود دارد) و نیل به معرفت واقعی حاصل می شود.

اما با کدام ذکر تسبیح یگانه پروردگارمان را بگوییم؟ بسیاری روایات و احادیث از معصومین(ع) در چگونگی و انواع تسبیحات در منابع دینی آمده است که در این فرصت به تسبیح حضرت زهرا(س) اشاره می شود که مداومت بر آن می تواند در نیل به سبک زندگی فاطمی ما را مدد رساند.

شیخ صدوق می‏گوید: از حضرت امیر مؤمنان روایت شده که آن حضرت به مردی از «بنی سعد» فرمود: آیا می‏خواهی از خودم و فاطمه برایت سخن بگویم؟
حضرت فاطمه در خانه‏ ی من بود. او با مشک آب، آنقدر آب آورد که بند مشک در بدن او اثر کرد، آن قدر با آسیاب دستی کار کرد که دست‏هایش تاول زدند، آنقدر خانه را جارو زدند که لباسهایش تیره رنگ گردید و آنقدر زیر دیگ ،آتش روشن کرد که لباسهایش سیاه رنگ شد.
من به او گفتم: کاش نزد پدرت رسول خدا(ص) می‏رفتی و از او خادمی درخواست می‏کردی؟تا آن خادم عهده ‏دار اینکارها می‏شد. فاطمه(س) نزد پیامبر رفت. وقتی بر پیامبر(ص) وارد شد دید عده ‏ای با پیامبر گفتگو می‏کنند. از شرم و حیا چیزی به پدرش نگفت و برگشت.
پیامبر(ص) از آمدن فاطمه فهمید که با ایشان کاری دارد. فردا صبح زود پیامبر(ص) به خانه ما آمد .آن حضرت سلام کرد. جواب دادیم و گفتیم: علیکم‏ السلام یا رسول الله! بفرمائید.
آن حضرت آمد نشست و فرمود: دخترم فاطمه! دیروز چه کار داشتی که نزد من آمدی؟
فاطمه شرم کرد که جواب بگوید. من جواب دادم و گفتم: آنقدر آب آورده که بند مشک در بدن او اثر کرده، آن قدر آسیاب‏ دستی چرخانده که دستهایش تاول زده، آنقدر خانه را جارو زده که لباسهایش تیره گردیده و آنقدر آتش زیر دیگ روشن کرده که لباس‏هایش سیاه گردیده است، من به او گفتم که کاش نزد پدرت می‏رفتی و خادمی درخواست می‏کردی.
پیامبر اسلام(ص) فرمود: آیا نمی‏خواهید چیزی به شما یاد بدهم که از خادم بهتر است؟! هنگامی که می‏خواهید بخوابید، ۳۴ بار «الله اکبر»، ۳۳ بار «الحمدللّه» و ۳۳ بار «سبحان الله» بگوئید. فاطمه گفت: از خدا و پیامبر خدا راضی شدم.



و این سرآغاز تسبیحی معجزه آسا بود که تا امروز به یادگار از حضرت زهرا (س) مانده است، امام صادق (ع) پیرامون مفاهیم بلند این تسبیح فرموده اند : تسبیح حضرت فاطمه (س) عبارت است از: منزه است صاحب جلالى كه متكبر و بزرگ است ، منزه است صاحب عزتى كه بلند مرتبه و رفیع الشان مى باشد، منزه است صاحب سلطتنى كه داراى فخر و قدمت مى باشد، منزه است صاحب حسن و جمال ، منزه است كسى كه به نور و سنگینى و وقار آراسته است ، منزه است كسى كه اثر و نشانه هاى پاى مورچه را روى سنگ صاف و شفاف دیده و افتادن طیور و پرندگان را روى درختان و لاله ها مى نگرد.

و نیز فرمودند : تسبیحات فاطمه زهرا(س) مصداق ذكر كثیر است كه در قرآن آمده: "اذكروا الله ذكراً كثیراً"

امام صادق (ع) همچنین در مورد تسبیح حضرت زهرا (س) فرمودند: هر که این تسبیح را بعد از نماز بگوید پیش از آنکه پاهایش را از حالت نماز بگرداند آمرزیده شود و بهشت بر او واجب گردد و نزد من از آنکه هزار رکعت نماز بگذارد در هر روزی بهتر است.

اما دایره فواید تسبیح حضرت زهرا (ع) از دنیا تا آخرت را در بر می گیرد، چنانچه ابو‌هارون مکفوف می‌گوید: «امام‌صادق به من فرمود: ای ابو‌هارون،‌ ما کودکان خود را همان‌گونه که به نماز فرمان می‌دهیم،‌به تسبیح حضرت زهرا(س) نیز امر می‌کنیم. پس بر این ذکر مداومت کن؛ زیرا هر بنده‌ای بر آن مداومت کند، تیره بخت نمی‌شود.

اشاره امام صادق (ع) در حدیث فوق مبنی بر تاثیر این تسبیح در جلوگیری از تیره بختی اندکی از عمق اثر تسبیح را نمایان می سازد که در دنیا نیز سعادت برای ذاکرش به ارمغان خواهد آورد.



بهترین تعقیبات نماز،‌ تسبیحات حضرت زهرا(س) است که سفارش شده است بدون وقف پس از نماز گفته شود و نیز سفارش شده است در زمان‌های دیگر مانند وقت خواب و ... نیز بدان بپردازیم تا ما نیز از فضیلتهای آن بهره مند شویم و گامی به سبک زندگی فاطمی نزدیکتر.
شنبه 10/1/1392 - 12:46
اهل بیت
زن غیر مسلمان نامحرم است!
امام صادق(ع) فرمود: «سزاوار نیست که زن مسلمان (زیبایی های خود را) نزد زنان یهودی و نصرانی آشکار کند، زیرا آنها ویژگی های جسمانی او را برای شوهران خود بازگو می کنند.»
زن غیر مسلمان نامحرم است!
افکارنیوز- قرآن زنان غیر مسلمان را هم در حکم نامحرم می داند و زن مسلمان باید خود را از ایشان بپوشند. روایاتی هم داریم که برهنه شدن زن مسلمان را در برابر زنان یهودیّه یا نصرانیه منع کرده است. مانند این روایت که امام صادق(ع) فرمود: «سزاوار نیست که زن مسلمان (زیبایی های خود را) نزد زنان یهودی و نصرانی آشکار کند، زیرا آنها ویژگی های جسمانی او را برای شوهران خود بازگو می کنند.» 

در این روایات استناد شده است به اینکه زنان غیر مسلمان ممکن است زیبایی زنان مسلمان را برای شوهران یا برادران خود توصیف کنند، ولی زنان مسلمان می دانند که توصیف زیبایی زنان دیگر برای شوهر خویش ممنوع است، و اگر زنی این مطلب را رعایت نکند، همنشینی با او نیز ممنوع است. 

چنانچه در روایتی می خوانیم که رسول خدا (ص) می فرمایند: زن مسلمان با زنی که اوصاف و زیبایی های او را برای شوهرش توصیف می کند همنشین نشود زیرا این عمل مانند آن است که شوهر آن زن زیبایی او را دیده است.

البته آیه صراحت کامل ندارد به اینکه ظاهر کردن زینت ها و زیبایی در برابر آنها حرام است. لهذا با قرائن و دلائل دیگر ممکن است گفته شود که این عمل مکروه است. فقها معمولا در این مسئله قائل به وجوب پوشش زن نسبت به زنان غیر مسلمان نیستند و تنها به کراهت بی پوششی فتوا می دهند. 

منبع:چرا با حجاب شدم؟ ،ص۷۱.
شنبه 10/1/1392 - 12:44
اهل بیت

حکم برگزاری مراسم عروسی در ایام فاطمیه

ایام سوگواری و عزاداری حضرت فاطمه زهرا(س) روزهای حرمت نهادن به مقام و جایگاه دردانه رسول الله(ص) است.

آیت‌الله مکارم شیرازی به سوال‌هایی درباره برگزاری مراسم عقد و عروسی، حدود ایام فاطمیه و هم‌چنین تعبیر سیده‌النساء العالمین برای حضرت زهرا (س) ، پاسخ گفته است.

متن این پرسش‌ها و پاسخ‌ها را بخوانید.

تاریخ شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) در منابع

سوال: اینکه سه دهه فاطمیه داریم آیا بر اساس سندهای شیعی است یا خیر؟ آیا اینکه می‌گویند دهه فاطمیه ۴۵ روزه‌ای نداریم چقدر صحت دارد؟ معیار شروع دهه فاطمیه چه زمانی است؟ قبل از شهادت یا بعد از روز شهادت شروع می‌شود؟

پاسخ: در مورد سالروز شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) دو روایت است. یکی اینکه ایشان ۷۵ روز بعد از رحلت پیغمبر اکرم (ص) به شهادت رسیدند که می‌شود ۱۳ جمادی الاول و دیگری اینکه ۹۵ روز بعد از رحلت پیغمبر به شهادت رسیدند که می شود ۳ جمادی الثانی و طول این ۲۰ روز را ایام فاطمیه نامیده‌اند.

حدود ایام شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها)

سوال: احتراماً محدوده دو دهه فاطمیه را بیان فرمایید و همچنین برگزاری مراسم جشن عقد و عروسی و امثال آن در این مدت چگونه است؟

پاسخ: سه روز ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ جمادی الاول و سه روز ۱و ۲ و ۳ جمادی‌الثانی بنا بر معمول به «فاطمیه» اختصاص دارد ولی در بین این دو برگزاری مراسم عقد و عروسی (با رعایت تمام موازین شرعی) مانعی ندارد.

تعبیر سیده النساء العالمین برای حضرت زهرا (س)

سوال: چرا ما حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را سیده النساء العالمین می‌دانیم؟ چرا که در قرآن از او نامی نیامده است در حالیکه در قرآن از حضرت مریم به این عنوان یاد شده است و ما او را منحصر به زمان خودش می‌دانیم؟

پاسخ: این تعبیر در برخی روایات آمده است و سوره هل‌أتی و کوثر در واقع در شأن آن بزرگوار است و همچنین آیه تطهیر و مباهله.

شنبه 10/1/1392 - 12:32
اهل بیت
دانستنی‍های قرآن
دانستنی‍های قرآن

مرآت:آیا می دانید .... قرآن دارای 114 سوره است.

آیا می دانید ....قرآن دارای  6236  آیه است.

آیا می دانید ....قرآن 114 بسم الله الرحمن الرحیم دارد.

آیا می دانید ....قرآن دارای 120 حزب می باشد.

آیا می دانید ....قرآن 30 جز  دارد.

آیا می دانید ....بزرگترین سوره قرآن بقره است.

آیا می دانید ....كوچكترین سوره قرآن كوثر می باشد.

آیا می دانید ....بهترین آیه،  آیه الكرسی است.

آیا می دانید ....آیه  282 سوره بقره بزرگترین آیه قرآن است.

آیا می دانید ....عظیم ترین آیات  بسم الله الرحمن الرحیم می باشد.

آیا می دانید ....كوچكترین آیه قرآن  مدها متان  در سوره الرحمن  است.

آیا می دانید ....بهترین شب در قرآن  شب قدر است.

آیا می دانید ....بهترین ماه  در قرآن ماه رمضان  است.

آیا می دانید ....بهترین سوره قرآن  یس است.

آیا می دانید ....سوره حمد  به مادر قرآن معروف است.

آیا می دانید ....سوره فجر به سوره امام حسین (ع)  معروف است.

آیا می دانید ....بهترین خوردنی كه در قرآن ذكر شده عسل میباشد.

آیا می دانید ....بهترین نوشیدنی كه در قرآن به آن اشاره شده است شیر می باشد.

آیا می دانید ....در قرآن مجید پانزده آیه سجده دار وجود دارد که بعد از شنیدن یا خواندن چهار آیه آن سجده واجب می شود وباید سجده کرد، یازده آیه دیگر سجده مستحبی است،یعنی اگر سجده نکنی هم اشکالی ندارد.
سجده های واجب
1- آیه 15 سوره سجده (الجُرُزْ و یا اَلْمَضاجِعْ)
2- آیه 37 سوره فصلت
3- آخرین آیه سوره نَجم
4- آخرین آیه سوره عَلَقْ.

عرش نیوز

جمعه 9/1/1392 - 20:9
اهل بیت

مجموعه: داروخانه معنوی

 

آثار صلوات, آثار و برکات صلوات, ثروت مند شدن با صلوات

ثروتمند شدن با صلوات

 در میان بنى اسراییل، شخصى كشته شد كه قاتل او معلوم نبود، خداوند وحى فرستاد كه گاوى را با صفات مخصوصى كشته، یكى از اعضاى او را بر بدن مقتول بزنند تا او خبر از قاتل خود دهد. آن گاو نزد جوانى از بنى اسراییل بود كه خداوند به این جوان عنایت كرد و صلوات را به او تعلیم داده بود.

آن جوان در خواب دید كه به او امر شد كه گاوش را نفروشد، مگر به امر مادرش . آن جوان از خواب برخاست، بنى اسراییل نزد او آمدند تا گاو را از او بخرند، مادر جوان گفت: باید پوست این گاو را پر از طلا كنید تا آن را به شما بفروشیم . آنها راضى شده، گاو را خریدند، سپس او را كشته و یكى از عضوهاى بدنش را بر پیكره مرده زدند. آن مرده زنده شد و خبر داد كه قاتل او پسر عمویش است .

بنى اسراییل گفتند: نمى‌دانیم كه كدام عجیب‌تر است: زنده شدن این جوان یا ثروتمند شدن این مرد.

خداوند به حضرت موسى (علیه السلام) وحى كرد كه: به بنى اسراییل بگو كه اگر مى‌خواهند زندگى دنیایى آنها نیكو گردد و در آخرت نیز بهشت نصیب آنها گردد، ذكرى را بگویند كه این جوان بدان تمسك جست و آن صلوات بر محمد و آل محمد علیهم السلام مى‌باشد.

آن جوان به موسى (علیه السلام) گفت: من چگونه این اموال را از شر حسودانم و دشمنانم حفظ نمایم؟

موسى گفت: بر اموالت صلوات بر محمد و اهل بیت طاهرینش بفرست تا خداوند ضرر هر دشمن و حسودى را از تو دفع نماید.

بنى اسراییل نزد موسى آمدند و گفتند: ما همه اموال خود را به این جوان بخشیدیم، دعایى كن كه خداوند نیز به ما روزى گسترده عنایت فرماید.

موسى گفت: شما نیز به انوار مقدس اهل بیت توسل جویید و بر محمد و اهل بیت او صلوات بفرستید. آنها نیز چنین كردند، سپس حق تعالى وحى فرستاد به موسى (علیه السلام) كه: در فلان خرابه هزاران دینار طلا وجود دارد، آن را میان خود قسمت نمایید.

این فراوانى مال، به سبب بركت صلوات بر محمد و اهل بیت او حاصل شد.
منبع:bivajeh.com

جمعه 9/1/1392 - 6:30
اهل بیت

مجموعه: داروخانه معنوی

سجده,ذکر سجده

عارف واصل مرحوم میرزا جواد ملکی تبریزی می فرماید: مرا شیخی بود بزرگوار عامل عارف کامل که مانند او را در مراتبی که گفته شد ندیده ام، از او پرسیدیم که در اصلاح و جلب معارف چه عملی را به تجربه رسانده است؟

او گفت: من عملی را در این که گفتی مؤثر ندیدم مگر اینکه در هر شبانه روز یک بار بر سجده طولانی مداومت شود و در آن سجده بگوید«لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین» و به هنگام گفتن ذکر خود را در زندان طبیعت، زندانی و به زنجیرهای اخلاق رذیله بسته ببیند، آنگاه اقرار کند که پروردگار اینکار را تو بر من نکردی و تو بر من ستم روا نداشتی، بلکه این من بودم که بر خود ستم کردم و خود را به اینجا انداختم.

از آداب سجده این است که وقتی که بخواهیم به سجده برویم اول با زانوها به طرف زمین خم شویم و بعد دستها را پیش از زانوها بر زمین بگذاریم این عملی است که مرحوم علامه طباطبائی (ره)از پیامبر اکرم(ص) نقل می کند.

 

منبع: نکته های نابی از نماز،ص۲۵۵.

جمعه 9/1/1392 - 6:27
اهل بیت


من غلامی ز غلامان توام یا زهرا
مستمندی به سر خان توام یا زهرا
*********شعر فاطمه**********
از زمانی که به خود آمده ام فهمیدم
خاطر آشفته و حیران تو ام یازهرا 
*********شعر فاطمه**********
من دعا بودم ز روز ازل برلب تو
ذکری از نیمه سوزان توام یازهرا
*********شعر فاطمه**********
متولد شده عشق توام بی بی جان
آه پرورده دامان توام یا زهرا
*********شعر فاطمه**********
بیت الاحزان دلم شاهد اشک سحرت
اشک آن دیده گریان توام یازهرا
*********شعر فاطمه**********
از ازل لطف تو شد شام حالم آری
تا ابد در خور احسان توام یا زهرا
*********شعر فاطمه**********
شد یهودی ز نخ چادرت اسلام شناس
فخرم این بس که مسلمان توام یازهرا
*********شعر فاطمه**********
ای یتیمان مدینه همه از پخت تو سیر
طالب لقمه ای از نان توام یازهرا
محمدتقی میرشفیعی

 

جمعه 9/1/1392 - 6:24
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته