• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2159
تعداد نظرات : 961
زمان آخرین مطلب : 3414روز قبل
آموزش و تحقيقات
 
 
اگر دوربین دیجیتال دارید، با استفاده از این ایده‌ها می توانید تصاویری زیبا، متناسب با فصل و محل سکونت خود خلق کنید.

در این بخش پروژه‌های سرگرم کنندهای مانند ساخت برج‌هایی از سنگ، ایجاد مناظر فانتزی، مونتاژی از یک شهر شلوغ و پرتره سازی از اشباح را فرا خواهید گرفت.

 

عکس اول: شات سپیده دم پاییزی

در این فصل عکاسی در نیمکره شمالی زمین بسیار مطلوب است. گرفتن صحنه های دیدنی و جذاب صبح پاییزی بسیار سرگرم کننده است.  اگر هوا در روز قبل گرم بود و شب بسیار سرد شد آماده عکاسی در سحرگاه باشید زیرا هوا مملو از غبار و مه خواهد بود. با رفتن به مناطق جنگلی یا حتی انتخاب یک سوژه‌ی ساده می توانید عکسی بسیار زیبا خلق کنید. زاویه‌ی عکاسی خود را به سمت خورشید انتخاب کنید در این صورت قادر به ثبت مه خواهید شد.  مراقب نور منعکس شده در لنز دوربین خود باشید. برای جلوگیری از این اتفاق می‌توانید از هود یا حتی ایستادن در سایه برای عکاسی استفاده کنید.

 

 

عکس دوم: شات صحنه های آندر اکسپوز

عکس‌های پاییزی که دارای تن تیره و سایه داری باشد، بهتر است که به عکس‌های سیاه سفید با کنتراست بالا تبدیل شوند. اگر عکاسی با یک ایده از پیش تعیین شده در ذهن اتفاق بیفتد عکس بسیار جذاب خواهد شد.  این عکس در طلوع آفتاب پاییزی عکاسی شده است و با کمک فتوشاپ رنگ‌های آن اشباع و با کمک کنتراست تضاد رنگ‌ها به حد اعلای خود رسیده است.

 

 

عکس سوم: شات پرتره اشباح

از یکی از دوستان خود بخواهید در یک اتاق متروکه بی‌حرکت بایستد و از او عکاسی کنید . سپس عکس او را در فتوشاپ از پس زمینه جدا کنید. لایه جدید به دست آمده را با تغییر دادن شفافیت بر روی تصویر اصلی در چندین مرحله اضافه کنید. این تصویر شبحی از دوست شما است. اگر به تنظیمات دوربین خود آگاهی کامل دارید می توانید زمان شات دوربین خود را افزایش داده و دوربین را بر روی سه پایه قرار دهید، سپس از دوستتان بخواهید در جای خود بایستد و در زمان عکاسی بدن خود را حرکت یا لرزش دهد.

 

 

عکس چهارم: شات یک چشم‌انداز فانتزی

اگر در منزلتان آکواریوم بزرگ دارید که بلا استفاده مانده می توانید با کمک آن عکس‌های فانتزی زیبایی بسازید. یک منظره یا یک ماکت زیبا در مقابل آکواریوم بگذارید. داخل آکواریوم را تا ارتفاع دلخواه آب بریزید. با ریختن مقداری رنگ‌های روغنی غیر قابل حل در آب، می توانید آسمانی زیبا با ابرهایی فانتزی برای ماکت خود فراهم کنید. با کمی تغییر تناژ رنگ‌ها در فتوشاپ، شما خالق یک عکس فانتزی زیبا خواهید بود.

 

 

عکس پنجم: شات با نور خلاقانه

با ترکیبی از نور فلاش و نور روز در زمان ظهر نتایج زیبایی در عکاسی خواهید دید. این تصویر بسیار ساده عکاسی شده است. اگر پرنده‌یی از نزدیکی بالای سر شما در ساعات ظهر درحال عبور است با فشار دادن شاتر و روشن بودن فلاش، شما هم قادر به خلق این تصویر خواهید بود.

 

 

عکس ششم: شات مونتاژ شهری

برخی از دوربین های جدید اخیرا حالت‌هایی برای ترکیب دو یا چند عکس را در یک قاب پیش بینی کرده اند. اما نگران نباشید. با استفاده از یک شات ساده از یک منظره‌ی بسیار ساده شهری و با عملکردی مشابه شات اشباح، شما می توانید صاحب یک عکس زیبا باشید. یک کپی از عکس اصلی در فتوشاپ بگیرید، سپس با چرخاندن مداوم لایه های جدید مثلا 30 درجه و قرار دادن آن بر روی عکس اصلی به نتیجه فوق خواهید رسید.

 

 

عکس هفتم: شات قارچ در سطح چشم

اگر دوربین شما مجهز به لنز ماکرو است، شما می توانید به راحتی تصویری زیبا از اجسام بسیار کوچک را ثبت کنید. بهترین عکس از یک قارچ زمانی به دست می آید که شما لنز دوربین خود را با آن در یک سطح قرار دهید. گزینه F-STOP یا همان دیافراگم دوربین را به سمت کوچک‌ترین عدد تنظیم کنید. مثلا 2.8 یا 4. مراقب باشید چیزی میان لنز و قارچ نباشد. با فکوس کردن بر روی قارچ پشت عکس محو خواهد شد.

 

 

عکس هشتم: برج هایی از سنگ

کارت‌های یادگاری از طبیعت می تواند ایده های خوبی را برای عکاسی در ذهن شما ایجاد کند. در یک خلیج سنگی با قرار دادن چند تکه سنگ بر روی هم در زمان طلوع یا غروب خورشید می توانید خالق این تصویر زیبا باشید. با استفاده از یک منبع نور مثلا چراغ قوه و قرار دادن نور آن در زاویه‌ی مناسب نتیجه زیبایی خواهید داشت.

 

 
 
منبع: قدس آنلاین
چهارشنبه 1/8/1392 - 16:32
جهانگردی

سبزترین کتابخانه جهان - دلفت

 

کتابخانه دانشگاه دلفت (TU DELFT) که در شهر دلفت هلند واقع شده است عضو همیشگی لیستهای کتابخانه های جالب دنیا از لحاظ معماری و محیط زیست بوده است. معمار این کتابخانه Mecanoo میباشد. طرح جالب این کتابخانه باعث شده تا به یکی از شناخته شده ترین نمادهای دانشگاه دلفت هلند تبدیل شود. نمای یکطرف این کتابخانه سطح شیبدار پوشیده شده از چمن است که به سقف کتابخانه تبدیل شده است. و از طرف دیگر پنجره های بزرگ و نمای شیشه ای مشاهده میشود. هدف از انتخاب نمای شیشه ای, استفاده از نور طبیعی برای روشن کردن فضای داخل کتابخانه بوده است.

 

داخل کتابخانه پس از تکمیل ساخت و قبل از قرار گرفتن فرنیچر

 

یکی از دیگر مشخصات چشمگیر این کتابخانه, جسم قیف مانندی است که از وسط کتابخانه به بیرون آمده است.  داخل این شکل قیف مانند چهار طبقه وجود دارد که در اطراف آن میزهای مطالعه در نظر گرفته شده است. این طبقات مختلف توسط پله های دایره شکل به یکدیگر متصل شده اند. همچنین در اطراف این شکل قیف مانند پنجره هایی در نظر گرفته شده است که مجددا برای استفاده از نور خورشید است.

این کتابخانه در سال ۱۹۹۷ ساخته شده است. گفته میشود کتابخانه دلفت سبزترین (از لحاظ محیط زیستی) کتابخانه جهان است.

داخل کتابخانه مرکزی دانشگاه دلفت هلند - TU DELFT

داخل کتابخانه مرکزی دانشگاه دلفت هلند - TU DELFT

عکس هوایی T U DELFT Library

داخل کتابخانه دلفت

کتابخانه دلفت هلند

 

آدرس دقیق:

Central Library
Delft University of Technology
Prometheusplein 1
Delft
The Netherlands


يکشنبه 7/7/1392 - 19:44
جهانگردی

 

 

 

تصویری که مشاهده می کنید مربوط به خیابانی در Agueda پرتغال است که با صدها چتر شناور در آسمان تزئین شده است.

يکشنبه 7/7/1392 - 19:39
جهانگردی

روستای Viganella - بازتاب آفتاب با آیینه

Viganella-mirror - Italy

روستای Viganella در شمال ایتالیا واقع شده و دارای جمعیت ۱۸۵ نفر و مساحت ۱۳٫۷ کیلومتر مربع است (طبق آمار سال ۲۰۰۴). به دلیل اینکه این روستا توسط کوه ها متعددی محاصره شده, نور خورشید ۸۳ روز در سال به آن نمیتابد. برای رفع این مشکل در نوامبر ۲۰۰۶ ساکنین این روستا یک آیینه بسیار بزرگ که قابلیت تنظیم با کامپیوتر را دارد بر روی یکی از کوه های کناری آن نصب کردند که توسط آن نور خورشید را به روستای خود بازتاب میدهند. این آیینه بزرگ ۸ متر عرض و ۵ متر ارتفاع دارد. هزینه ساخت این آینه ۱۰۰,۰۰۰ یورو بود. این طرح توسط Giacomo Bonzani برای این روستا طراحی و اجرا شد.

 

آینه قرار گرفته بر روی کوه کناری که نور خورشید را به روستا بازتاب میدهد

نمای آیینه از روستا

يکشنبه 7/7/1392 - 19:37
انتقادات و پيشنهادات

ایستگاه های مترو اگرچه فضایی برای رفت و آمد سریع و شتابان مسافران زیر زمینی اند. هر چند که همه وارد ایستگاه می شوند که به سرعت مسیر را پیدا کنند، کارت بلیتشان را روی گیت بگذارند و هر چه سریعتر خود را به پله برسانند تا با اولین قطار راهی مقصد شود اما در بسیاری از شهرهای جهان، ایستگاه های مترو تنها تونل های زیر زمینی برای انتقال مسافران نیستند بلکه در نوع خود نمایشگاه ها و گاه موزه هایی منحصر به فردند. بهترین آثار هنری هنرمندان معاصرشان را در ایستگاه های مترو به ویژه ایستگاه های مهم نصب می کنند. طراحان و برنامه ریزان نهایت تلاششان را به کار می گیرند تا از فضاهای ایستگاهی برای ایجاد فضاهای هنرمندانه و با هویت شهری استفاده کنند.

 

ایستگاه سینتگما

راهروی بزرگ ایستگاه  سینتگما در آتن که در سال 2000 افتتاح شده است. این مکان  دارای محل‌های نمایشی از آثار باستانی است. این فضا از نظر وسعت دقیقا مشابه فضایی است که اکنون در ایستگاه متروی تجریش وجود دارد و بدون استفاده رها شده است.

ATEN METRO

ایستگاه اتنیکی آمینا در آتن که ، با طرحی هنری یک پارک را شبیه سازی کرده است.

metro berlin

ایستگاه پلتز هدلبرگر در برلین که  در سال 1913 توسط ویلهلم لتگبل ساخته شده است و نشان می دهد چطور هنرمندانه یک فضای وسیع زیر زمینی را به فضایی چشم نواز و با شکوه تبدیل کرده اند.

 

منبع: umic

يکشنبه 31/6/1392 - 15:47
جهانگردی
نام این جزیره شگفت انگیز " لایتلا دایمون " است. این جزیره که تاجی از ابر بر سر دارد آنقدر زیبایی دارد که هر کسی با دیدن آن شگفت زده خواهد شد.

این جزیره ما بین ایسلند و اسکاتلند می باشد و پای هیچ انسانی به آن باز نشده است.

جزیره ی شگفت انگیز با کلاهی از جنس ابر (+عکس)

جزیره ی شگفت انگیز با کلاهی از جنس ابر (+عکس)

جزیره ی شگفت انگیز با کلاهی از جنس ابر (+عکس)
 
 
منبع : عصر ایران

يکشنبه 31/6/1392 - 15:44
ایرانگردی

روستاهای بسیار زیادی در کشور عزیزمان وجود دارند که به سبب ویژگی های متفاوت بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. روستای ورکانه در همدان روستایی است که به سبب داشتن معماری سنگی اش به روستای رنسانسی ایران مشهور است.

در روستای ورکانه، لاشه سنگ‌های طوسی و قهوه‌ای حرف اول را می زنند. این سنگ ها با تابش نور آفتاب تصویری شبیه به اروپای دوره رنسانس را پدید می آورند که با خانه های قدیمی و سنتی، ترکیب جالبی از معماری ایرانی و مصالح اروپایی به نظر می رسد.

روستای ورکانه یکی از شش روستای گردشگرپذیر همدان است که در شرق شهرستان همدان و در دامنه کوه قرار دارد و کوه‌های سرده در سه کیلومتری شمال شرقی، کوه سرخ بلاغ در سه کیلومتری جنوب غربی و کوه قره‌داغ در چهار کیلومتری شرق آن واقع شده اند. این روستا زادگاه پروفسور توفیق موسیوند، سازنده اولین قلب مصنوعی جهان است که در سال 1315 در ورکانه متولد شد.

آشنایی با روستایی شگفت انگیز در همدان (تصویرِی)

آشنایی با روستایی شگفت انگیز در همدان (تصویرِی)

آشنایی با روستایی شگفت انگیز در همدان (تصویرِی)

آشنایی با روستایی شگفت انگیز در همدان (تصویرِی)


آشنایی با روستایی شگفت انگیز در همدان (تصویرِی)

آشنایی با روستایی شگفت انگیز در همدان (تصویرِی)


منبع : مهر
شنبه 30/6/1392 - 13:41
آلبوم تصاویر

بزرگترین تابلوی سیگار کشیدن ممنوع جهان (+عکس)

به گزارش تکناز به نقل از پایگاه اینترنتی ثبت رکوردهای جهانی گینس، این رکورد در ماه ژوئن سال جاری میلادی (2013) در فیلیپین بدست آمد.
13 هزار و 892 نفر با پوشیدن لباس‌های قرمز، سیاه و سفید رنگ و ایستادن در آرایشی خاص و منظم بزرگترین تابلوی انسانی «سیگار ممنوع» را تشکیل دادند و عنوان این رکورد را از آن خود کردند.
شنبه 30/6/1392 - 13:37
جهانگردی
«دوشنبه» شهر فواره‌های زیبا

 

به گزارش خبرنگادر خبرگزاری فارس ، دوشنبه، شهر دوشنبه پایتخت تاجیکستان است و با 100 کیلومتر مربع مساحت در ارتفاع 2706 متری

از سطح دریا واقع شده است.

بنا به گفته منابع تاریخی این شهر در سال 1924 میلادی زمانی که به عنوان پایتخت تاجیکستان در ترکیب اتحاد شوروی سابق برگزیده شد یک

روستایی با جمعیت چند هزارنفری و متشکل از منازل یک‌طبقه‌ای بود.

«غفور شیرمت‌اف» یک محقق تاریخ دوشنبه و کارمند بخش آثار تاریخی کتابخانه ملی تاجیکستان بر این نظر است که انتخاب دوشنبه به عنوان مرکز

اداری یک جمهوری در آن زمان با توجه به موضع جغرافیایی و با درنظرداشت وجود آب رودخانه‌هایی بوده که از 2 طرف آن جاری است.

این محقق در گفت‌وگو با خبرنگار فارس تصریح کرد: رودخانه‌های موجود در حومه دوشنبه اساسی برای اجرای طر‌های عمرانی، آبادی و شکوفایی این شهر در حدود 90 سال موجودیت آن بوده‌ است.

به گفته وی باغ‌ و بلوارهای سرسبز شهر، تمام بخش خدمات آبرسانی شهر و همچنین موجودیت فواره‌هایی که بی‌حساب در هر منطقه آن بنیاد شده‌

همه از آب این 2 رودخانه با نام‌های «دوشنبه» و «کافرنهان» بهره می‌گیرند.

با یک نگاه می‌توان دید که دوشنبه شهری دارای سیمای معاصر و با آثار بهم‌ آمده از معماری و شهرسازی‌های شرقی و غربی است.

فواره‌های واقع در میدان‌ها، خیابان‌ها و خارج از ساختمان‌های ادارات دولتی و دفاتر سازمان و شرکت‌ها همزمان با اینکه یک آثار زیبایی است،

همچنین وسیله‌ای برای تنظیم و تمیز کردن آب‌وهوای شهر نیز است.

مهمانانی که به دوشنبه می‌آیند اهمیت این فواره‌ها را به خصوص در فصل گرمای تابستان و پاییز خیلی خوب احساس می‌کنند.

مقامات رسمی شهرداری تا به حال معلوم نکرده‌اند که در دوشنبه دقیقا چه تعداد فواره وجود دارد.

اما گفته می‌شود که تعداد تمام فواره‌های کوچک و بزرگ در این شهر از یک هزار عدد بیشتر است.

فواره‌های اصلی دوشنبه در میدان مرکزی شهر در پارک «رودکی» و جنب میدان «دوستی» ساخته شده‌اند. 

قدیمی‌ترین فواره در شهر دوشنبه در میدان موسوم به «800 سالگی مسکو» روبه‌روی تئاتر آپرا و باله به نام «عینی» ساخته و فعال است.

عملیات ساخت این تئاتر که نام نویسنده برجسته تاجیک «صدرالدین عینی» را دارد سال‌ 1946 میلادی یا درست یک سال پس از پایان جنگ دوم جهان انجام شده است.

این فواره در تابستان امسال نوسازی شده و اکنون افشانه آب آن با صدای موسیقی و نور فانوس‌های رنگارنگ تنظیم می‌شود.

شاید به این دلیل است که آب این فواره را پس از تعمیر و تجدد فقط شب‌ها فعال می‌کنند.

شهر دوشنبه که سال آینده نودمین سالگرد پایتخت انتخاب شدنش را جشن می‌گیرد، اکنون یک میلیون جمعیت دارد و شهری است مطابق با استانداردهای شهرسازی معاصر و همزمان شهری که بیش از یک هزار فواره نیز دارد.

 


 

 

   


 

 


 

 منبع: farsnews

چهارشنبه 27/6/1392 - 20:14
ایرانگردی

معماری كبوترخانه ایرانی، اولین بنای ضد زلزله جهان

گفته شده كبوترخانه های منحصر به فرد اصفهان، به دلیل مصالح به كار رفته در آنها و ساختار مدور و دیوارهای پر از حفره، به عنوان نخستین ساختمان های ضد زلزله جهان شناخته می شوند.
مهدی پیرحیاتی*: گفته شده كبوترخانه های منحصر به فرد اصفهان، به دلیل مصالح به كار رفته در آنها و ساختار مدور و دیوارهای پر از حفره، به عنوان نخستین ساختمان های ضد زلزله جهان شناخته می شوند.
در بناهای مسكونی و سنتی اصفهان، در روزگار صفویه، معمولاكبوترخانه های متعددی ساخته می شد تا به قول یكی از مستشرقانی كه در زمان شاه سلطان حسین از اصفهان دیدن كرده، به صاحب خانه «آبرو» دهد.
انگلبرت كمپفر، طبیب، محقق و سیاح آلمانی درباره وجود برج های كبوتر در خانه های مسكونی پایتخت آن روز ایران می نویسد: «باید از چهار برج كبوترخانه یاد كرد كه معمار در چهار گوشه زمین بنا كرده است.

اینها را به شكل برج قلعه ها و از خشت خام ساخته اند. سقف آن دارای سوراخ های متعدد برای كبوترهاست و كنگره یی نیز برای آن ساخته اند. در داخل آن هزارها لانه ردیف هم دیده می شود كه كبوتران در آنها قرار می گیرند.
 به كبوتران نیز كسی صدمه نمی رساند. اما اغلب این برج های مخصوص كبوتر را از آن جهت می سازند كه به خانه آبرو و حیثیتی بدهند. زیرا این كبوترخانه ها از سایر بناها مرتفع تر است و از دور نگاه بیگانگان را به خود جلب می كند.»ولی كبوترخانه های بزرگ، معمولادر مزارع ساخته می شد تا به مزارع صیفی و خربزه، كودرسانی كند. تاریخ شناسان معماری می گویند كبوترخانه از قرن چهارم هجری در ایران ساخته می شده است: البته بدیهی است كه ساخت این بناها پیش از قرن چهارم هجری هم رواج داشته است، اما اسناد و شواهد موجود به 1100 تا 1200سال پیش باز می گردد.

سفرنامه ابن بطوطه، قدیمی ترین سفرنامه یی است كه در آن از كبوترخانه های اصفهان نام برده شده: «... آن روز را نیز از وسط باغ ها، آب ها و دیه های زیبا كه برج های كبوتر زیادی در آنها دیده می شود، به سیر خود ادامه دادیم و پسین روز به شهر اصفهان رسیدیم...»شاردن نیز در سفرنامه خود چنین می گوید: «... من عقیده دارم كه ایران مملكتی است كه بهترین كبوترخانه های جهان در آنجا ساخته می شود. این كفترخان های عظیم شش بار بزرگ تر از بزرگ ترین پرورشگاه های ما هستند.

اینها را از آجر بنا می كنند و رویش گچ و آهك می كشند و در تمام سطوح داخلی دیواره بنا از بالاتا پایین سوراخ هایی احداث می كنند تا كبوتران درآنها آشیانه كنند. همه كسانی كه مایل به داشتن كبوترخانه باشند، به استثنای سكنه یی كه متدین به مذهب رسمی كشور نیستند، می توانند آن را بسازند و در این مورد هیچ شرط انحصاری و امتیازی وجود ندارد و فقط مالیات كود می پردازند. در حوالی اصفهان بیش از سه هزار كبوترخانه می شمارند و تمامی اینها چنانكه من دیده ام، برای تحصیل كود ساخته شده اند، نه برای پرورش و تغذیه كبوتران...»
این ها گفته شد تا بهانه ای باشد برای اشاره به این نکته که بزرگترین کبوتر خانه جهان در حال تخریب کامل است:

 

از میان كوچه هایی كه با پلاستیك گلخانه یی پوشیده شده تا پای بزرگ ترین برج های كبوترخانه جهان، راهی نیست. درست بعد از كیلومتر 7 مسیر اتوبانی اصفهان به شهركرد، در روستایی از توابع بخش پیربكران شهرستان فلاورجان، برج هایی قرار گرفته اند كه بیش از 400 سال قدمت دارند.

این برج ها به اندازه یی معروفند كه روستای مجاور آنها را به نام «چهار برج» می شناسند. برج اصلی (مادر) در میان زمین های كشاورزی ساخته شده. در زمینی به مساحت 250 متر مربع و ارتفاع بیش از 20 متر، آن هم در سه طبقه. حفره یی، در قسمت شمالی این برج، رو به صخره های سیاه شاهكوه، ساخته اند تا بشود از آن وارد برج اصلی شد.
درون برج، محوطه یی خالی است. با پنج ستون بسیار عظیم كاهگلی و تمام دیوارها از كف تا سقف، از حجره های كوچك 20 در 30 سانتی متری پوشیده شده، حجره هایی برای زندگی كبوتران. در مركز طبقه همكف این برج، نور آفتاب از چند حفره كوچك سقف، به درون می تابد و به كنگره های فراوان و حجره های بی شمار فضای داخلی برج، جلوه یی افسانه یی می دهد.
انگار در قلب سازه یی از سرزمین مریخی ها وارد شده ایم، سازه یی از خشت خام. راه پله یی تند و تیز، راه به طبقه دوم برج دارد. طبقه یی با همان ستون ها، همان حجره ها و همان دیوارهای عظیمی كه طبقه اول را با ارتفاعی بیش از 8 متر از سایر طبقات، جدا كرده است. در طبقه دوم، روشنایی بیشتر است و حجره ها كمتر، زیرا بخشی از دیواره سمت شمال غرب، به خاطر مرمت با آجر قزاقی، خالی از حجره های كبوتر شده، ولی راه پله یی كه به طبقه سوم می رود، آنچنان شیب تند و خاك لغزنده یی دارد كه پیداست سال ها دست مرمت به آن نرسیده.

طبقه سوم، از دو طبقه پایین تر، روشن تر است و آفتاب و نسیم از حفره دیوارها، به درون می آیند. حالامی توان از این بالا، 100 هزار حجره كبوتر را دید كه در بزرگ ترین مجموعه كبوترخانه یی جهان، با خاك رس و خشت خام، ساخته شده اند. از این طبقه است كه می توان به بام برج درآمد. بالای بام، در سه سو دور نمای مزارع و گلخانه های كشت صیفی، دیده می شود و در سمت شمال نیز جاده اصلی روستاهای منطقه كشیده شده كه از كوهپایه سیاه كوه می گذرد.
ولی پنجاه قدم آن سوتر، نیمه ویران شده برج كبوترخانه كوچك تری، چشم انداز را مانند تفی بر صورت تازه تراشیده یی، می خراشد. این برج، بر اثر باران سیل آسا، از میان به دو نیم شد و فرو ریخت. نیمه فرو ریخته، پایین برج، هنوز رها شده و نیمه ایستاده، به اندازه یی لرزان است كه به گفته حاج جعفر اسحاقی، كشاورزی كه در زمین های اطراف، صیفی می كارد، هنوز هیچ كس جرات نمی كند از پای آن رد شود یا موتور سیكلتش را آنجا در سایه بگذارد.



داریم با دستان خودمان هویت و فرهنگ و پیشینه تاریخی خودمان را از بین می بریم.
کشورهای ع. ر. ب .ی کماکان به دلیل نداشتن فرهنگ و تمدن،منتظر بهانه ای هستند تا آثار سرزمین پارس را به تاراج برده و مانند بادگیر آنها را به سرزمین خود نسبت دهند.مطمئن باشید تا چند وقتی دیگر کبوتر خانه ها هم به دلیل سهل انگاری مردم و مسئولین توسط یک کشور دیگر ثبت خواهند شد.

 

منبع: معماری دیزاین

چهارشنبه 27/6/1392 - 18:11
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته