• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2159
تعداد نظرات : 961
زمان آخرین مطلب : 3414روز قبل
اخبار

پایگاه خبری تقریب- سرویس اقتصادی: بهای سبد نفت خام سازمان اوپک حدود 66 سنت کاهش یافت و به 72.22 دلار در هر بشکه رسید.

به گزارش پایگاه خبری تقریب به نقل از رویترز، سازمان اوپک امروز سه شنبه اعلام کرد که بهای سبد نفتی این سازمان روز دوشنبه حدود 66 سنت کاهش یافته و به 72.22 دلار در هر بشکه رسیده است، در حالیکه در معاملات اواخر روز جمعه بشکه ای 72.88 دلار معامله گردیده بود.

منبع:http://www.todaylink.ir/go/?id=9331

دوشنبه 8/5/1386 - 18:14
اخبار

پایگاه خبری تقریب- سرویس فرهنگی: در بخشی از فیلم «ترانسفورمرها» (Transformers) که از تازه ترین فیلم های هالیوودی است، نام ساختگی «خلیج عربی» به جای «خلیج فارس» به کار برده شده است. نمایش عمومی این فیلم مدتی است که در اروپا و آمریکا آغاز شده است.

به گزارش پایگاه خبری تقریب، کارگردان این فیلم که با هزینه ای بالغ بر یکصد و چهل میلیون دلار ساخته شده، "مایکل بی" (Michael Bey) و تهیه کنندگان آن "اسپیلبرگ"، "تام دسانتو" و "دان مورفی" هستند. سه کمپانی جهانی نیز پخش فیلم را به عهده گرفته اند؛ دریم ورکس، پارامونت پیکچرز و یو.آی.پی.

مایکل بی کارگردان فیلم «ترانسفورمرها» در سال 2009 میلادی نیز ساخت فیلم «شاهزاده ایران»(Prince of Persia) را در برنامه کاری خود دارد. پوستری که پیشاپیش از این فیلم منتشر شده، دربرگیرنده تصویر ساختمان های قدیمی کشورهای عربی است و لباس شاهزاده نیز به «علی بابا» در «چهل دزد بغداد» شباهت دارد.

شماری از ایرانیان مقیم اروپا و آمریکا با ارسال نامه های اعتراض آمیزی به تهیه کنندگان فیلم «ترانسفورمرها»، خواستار دست کم تصحیح کاربرد نام ساختگی خلیج عربی در دی وی دی فیلم شده اند که به زودی منتشر خواهد شد. هنوز واکنشی از سوی تهیه کنندگان و کمپانی های پخش کننده فیلم دیده نشده است.

نام «خلیج پارس» در اسناد و نقشه های تاریخی ایران و غرب به عنوان نام تاریخی آبراهی که ایران را از شبه جزیره عربستان جدا می سازد، ثبت شده است. کشورهای عربی نیز تا دهه 1960 میلادی از این نام در نوشته هایشان استفاده می کردند ولی با گسترش ناسیونالیسم افراطی عربی از آن زمان، در پی تغییر آن برآمدند.

بازتاب در خبری آورد: سازمان ملل متحد تاکنون در سه بیانیه در سال های گوناگون، عبارت Persian Gulf را به عنوان تنها نام رسمی این آبراه به رسمیت شناخته است.

در میان کشورهای عربی، دولت امارات متحده عربی، کاربرد این نام را در کشور خود ممنوع کرده و حتی نقشه های تاریخی این آبراه (موجود در موزه شهر دبی) دستکاری شده است. از سال 1378 یک انجمن اینترنتـی غیردولتـی موسوم به Persian Gulf Online که اعضای آن در آمریکا، اروپا، استرالیا و ایران پراکنده انـد برای حفـظ نام تاریخـی خلیـج فارس (Persian Gulf) در رسانه ها، همایش ها و نوشته های بین المللی تلاش می کنند.

این گروه در سال1385 با پشتیبانی مالی از موسسه جغرافیایی سحاب در تهران، ده ها نمونه از نقشه های تاریخی خلیج فارس را در مجموعه ای دوزبانه به چاپ رسانده است.

دوشنبه 8/5/1386 - 18:8
فلسفه و عرفان

 

نیمه رجب، هجران غم انگیز احیاگر حماسه های جاوید کربلا، حضرت زینب (س)

پایگاه خبری تقریب – سرویس ادیان: شکوه حماسه در سراپرده حیرت! ای زخم خورده نینوا! ای زینب قهرمان! تو که خود، وسعتی به اندازه همه سوگ های آفرینش داشته ای، تو که خود دریای بی کران اشک را، ساحل بودی، چگونه باید بر تو سوگواری نمود که ما سوگواری را از تو یادگار داریم.

تو که آواز سرخ کربلا را از حنجره بردباری ات، به گوش تاریخ رساندی و اگر این حنجره صبوری و آن نطق آتشین تو در کاخ یزیدیان نبود، داستان جان سوز آن ظهر عطشناک در کوچه های تاریخ به دست فراموشی سپرده می شد.

به دنیا آمده بود تا صبر را شرمنده کند، زینب (س) این اسطوره تاریخ را می گویم. آمده بود تا عشق را مبهوت لحظه های زلالش کند. آمده بود تا صدق و وفا را به جهانیان بیاموزد و متانت و وقار را به نمایش گذارد. آمده بود تا رسالت خود را به انجام برساند؛ مونس و یار برادر، سالار قافله حسینی و غم خوار اسیران باشد. آمده بود تا فریاد بلند مظلومان باشد؛ فریادی که پژواک آن هنوز هم از ورای تاریخ به گوش شنوای دل های حق جویان می رسد.
اسیران بر هودجی از خون نشسته بودند. با حسین آمده بودند و بی حسین بر می گشتند و سالار قافله، زینب بود. هر چند خمیده و شکسته دل ولی به پاسداری از حقیقت ایستاده بود تا امتداد دهنده راه برادر باشد. وصیت برادر این بود که "زینبم، بعد از من مبادا روی بخراشی و گریبان بدری و جزع و فزع کنی." و زینب اکنون آرام چون شقایقی داغ دار با مصیبتی عظیم در دل همراه قافله شده بود.

زینب (علیهاسلام) در خانه رفیع امامت رشد یافته، از لبان وحی علم آموخته و در دامان کرامت پرورش یافته بود. او لباس پاکی و تقوا پوشیده بود و به آداب و اخلاق اسلامی مزین گشته بود. زینب (س) فصاحت و بلاغت را از علی، نجابت را از فاطمه، صبر و شکیبایی را از حسن و مظلومیت در عین ایستادگی را از حسین آموخته بود.

حضرت زینب (س) در خضوع و خشوع و عبادت و بندگی، وارث پدر و مادر بود. او بیش تر شب ها را با عبادت و بندگی حضرت حق به صبح می رساند و همواره قرآن تلاوت می کرد. تهجد و شب زنده داری حضرت زینب (س) در طول حیات پربرکتش ادامه داشتشف حتی در شب یازدهم محرم با آن همه رنج و خستگی و دیدن آن مصیبت های دلخراش هم به عبادت خدا پرداخت. حضرت سجاد (ع) می فرمایند: " آن شب دیدم عمه ام بر سجاده نماز نشسته و مشغول عبادت است." و نیز از آن حضرت نقل شده که "عمه ام زینب با این همه مصیبت از کربلا تا شام، هیچ گاه نمازهای مستحبی را ترک نکرد" و نیز روایت می کنند: "چون امام حسین (ع) برای وداع با زینب (س) آمد، فرمود: خواهرم، مرا در نماز شب فراموش نکن."

زینب (علیهاالسلام) در ایام کودکی با برادرش حسین (ع) انس و الفتی عجیب داشت و در کنار برادر، آرامش می یافت و دیده از دیدارش بر نمی بست و از حضور مبارکش دور نمی شد.

حضرت زینب (س) تنها 56 سال امانت الهی خویش را بر دوش کشید. نقل است که در اواخر عمر آن بانوی بزرگ، در مدینه منوره قحطی پیش آمد. عبدالله بن جعفر، همسر حضرت زینب (س) در شام مزرعه ای داشت و ناچار به اتفاق همسر خود در آن دیار رحل اقامت افکند. حضرت در آن سرزمین بیمار شد و در همان جا روح خود، این امانت الهی را به صاحبش باز گرداند و با جسمی خسته از فراز و نشیب زمان و رنجور از جور مردمان به دیار باقی شتافت.

چشمانش را گشود و برای آخرین بار به دورترین نقطه خیره شد. در این مدت حتی یک لحظه چهره برادر از نظرش دور نمانده بود. آتش اشتیاق بیش از پیش شعله کشیده و یاد برادر تمام وجودش را پر کرده بود. لحظه وصال نزدیک بود. دوباره خیمه های آتش زده و سرهای بر نیزه، چشمانش را به دریایی از غم مبدل ساخت. زینب (س) پلک ها را روی هم گذاشت و زیر لب گفت: "السلام عليک يا ابا عبدالله" و به برادر پیوست.

عروج ملکوتی آن بانوی مکرمه بنا به قول مشهور در پانزدهم رجب سال 62 قمری رخ داد. اینک مزار شریفش، قبله عاشقان خاندان عصمت و طهارت در دمشق (سوریه) واقع است.

منبع:http://www.todaylink.ir/go/?id=9331

دوشنبه 8/5/1386 - 17:59
اخبار

پایگاه خبری تقریب – سرویس سیاسی: یک دانشجوی عراقی موفق شد دستگاهی را برای ترجمه کلمات رایج در زبان های عربی و انگلیسی ابداع کند.

 

به گزارش خبرنگار تقریب در لبنان، "امین اسماعیل"، دانشجوی عراقی دانشگاه "دربی"انگلستان موفق شد دستگاه مترجم جیبی جدیدی به نام (AHKY) بسازد که می توان از آن در سفرها استفاده کرد.

این دستگاه قادر است کلمات سه زبان عربی ، انگلیسی و کردی را ترجمه کند.

گفتنی است دستگاهی مشابه این در جنوب عراق به وسیله ارتش بریتانیا استفاده می شود.

منبع:http://www.todaylink.ir/go/?id=9331

دوشنبه 8/5/1386 - 17:56
اخبار

 

كشف سنگ باستانی منقوش به آیات قرآنى

پایگاه خبرى تقریب – سرویس اجتماعی: یك سنگ مربوط به دوران قبل از حكومت عباسیان كه بر روى آن آیه اى از قرآن نوشته شده است در عربستان كشف شد.

به گزارش پایگاه خبرى تقریب، یكى از اهالى استان رابغ در عربستان یك تكه سنگ به وزن 70 كیلو گرم كشف كرد كه بر روى آن آیه اى از قرآن كریم با رعایت علامت گذارى ونقطه گذارى به چشم می خورد. این نوشته مربوط به دوران قبل از حكومت عباسى مى باشد، زیرا در دوران قبل از عباسى، ابو الأسود الدولى حروف را نقطه گذارى مى كرد.

به گزارش روزنامه المدینه چاپ عربستان، یكى از ساكنین استان بالغ كه راننده ماشینهاى سنگین است، گفت: در حال رانندگى بودم كه یكى از لاستیك هاى ماشینم پنچر شد . فوراً كنار جاده پارك نمودم وبراى پیدا كردن تخته سنگى به جستجو پرداختم . در همین حین این تخته سنگ 70 كیلو گرمى را پیدا كردم ونتوانستم آن را حمل كنم . ناگهان متوجه نوشته هایى بر روى آن شدم و وقتی دقت کردم، متوجه شدم كه آن یك آیه قرآن است .آن سنگ را به خانه برده و به یكى از نزدیكانم نشان دادم. ما متوجه شدیم که آیه منقوش بر روی سنگ، یکی از آیات اواخر سوره آل عمران است.

منبع:http://www.todaylink.ir/go/?id=9331

دوشنبه 8/5/1386 - 17:53
دنیای گیاهان و حیوانات
نخل‌ مرداب‌ يا پنجه‌كلاغي‌umbrella plant) )

گياه‌ نخل‌ مرداب‌ گونه‌هاي‌ مختلفي‌ دارد. گونه‌ موجود در ايران‌ بومي‌ ماداگاسكار است‌ و ارتفاع‌ آن‌ به‌ يك‌متر مي‌رسد. نخل‌ مرداب‌ گياهي‌ است‌ ارزان‌ كه‌ نگهداري‌ و تكثير آن‌ بسيار آسان‌ است. تمام‌ برگ‌هاي‌ گياه‌ از سطح‌ خاك‌ مي‌رويند و نماي‌ بسيار زيبايي‌ به‌ آن‌ مي‌دهند. در انتهاي‌ يك‌ دمبرگ‌ بلند و استوانه‌اي‌ برگچه‌ها در اطراف‌ مي‌رويند كه‌ به‌ علت‌ نازك‌بودن‌ خميده‌ مي‌شوند و حالت‌ چتر پيدا مي‌كنند؛ به‌ همين‌ دليل‌ است‌ كه‌ در زبان‌ انگليسي‌ به‌ آن‌ گياه‌ چتري‌ مي‌گويند.
گل‌آذين‌ گياه‌ در بين‌ برگ‌ها ظاهر مي‌شود كه‌ در ابتدا زردرنگ‌ است‌ و توليد گرده‌ سفيد مي‌كند، سپس‌ قهوه‌اي‌ مي‌شود. اين‌ گياه‌ براي‌ نگهداري‌ در آپارتمان‌ بسيار مناسب‌ است. به‌ نور زياد نياز دارد، اما تابش‌ مستقيم‌ آفتاب‌ باعث‌ سوختگي‌ برگ‌ها مي‌شود. نخل‌ مرداب‌ به‌ آب‌ زياد احتياج‌ دارد و به‌ همين‌ دليل‌ به‌ اين‌ نام‌ خوانده‌ مي‌شود. خاك‌ گلدان‌ نخل‌ مرداب‌ بايد سنگين‌ و كمي‌ باتلاقي‌ باشد. حداقل‌ دما براي‌ اين‌ گياه‌ 12 و حداكثر 35درجه‌ سانتيگراد است. اين‌ گياه‌ در تمام‌ فصول‌ سال‌ به‌ آب‌ فراوان‌ نياز دارد. در تابستان، غبارپاشي‌ بايد هر روز انجام‌ شود تا گياه‌ شاداب‌ بماند، اما در زمستان‌ هفته‌اي‌ يك‌ روز غبارپاشي‌ كافي‌ است. اين‌ گياه‌ از نظر نياز به‌ كود كم‌توقع‌ است؛ يك‌ بستر مناسب‌ از مقدار بيش‌تر خاك‌ رس‌ و مقدار كم‌تر خاك‌برگ‌ نياز كودي‌ آن‌ را برطرف‌ مي‌كند.
هر سال‌ بهار بايد گلدان‌ عوض‌ شود و از پاجوش‌هاي‌ روييده، گلدان‌ جديدي‌ به‌ وجود آيد. تكثير گياه‌ هم‌ به‌ وسيله‌ تقسيم‌ بوته‌ امكان‌پذير است‌ و هم‌ كاشت‌ بذر؛ يك‌ روش‌ ساده‌ براي‌ تكثير نخل‌ مرداب‌ اين‌ است‌ كه‌ قسمت‌ انتهايي‌ و چتري‌ برگ‌ را به‌ صورت‌ وارونه‌ در داخل‌ گلدان‌ و چسبيده‌ به‌ خاك‌ قرار مي‌دهند كه‌ به‌زودي‌ از قسمت‌ مركزي‌ آن‌ ريشه‌ها ظاهر مي‌شوند و گياه‌ تازه‌اي‌ به‌ وجود مي‌آيد.
دوشنبه 8/5/1386 - 8:5
دنیای گیاهان و حیوانات
شمعداني‌horse-shoe) )

گياه‌ شمعداني‌ گونه‌هاي‌ مختلفي‌ دارد كه‌ عموماً بومي‌ ناحيه‌ كاپ‌ در افريقاي‌ جنوبي‌ هستند. گونه‌هاي‌ دورگ‌گيري‌شده‌ (هيبريد) شمعداني‌ در آپارتمان‌ نگهداري‌ مي‌شود كه‌ در طبيعت‌ ارتفاع‌ آن‌ها به‌ دو متر مي‌رسد.
برگ‌هاي‌ اين‌ گياه‌ تقريباً دايره‌اي‌شكل‌ و كركدار هستند. گل‌آذين‌ به‌ صورت‌ چتري‌ ساده‌ است‌ و روي‌ يك‌ دمگل‌ تعدادي‌ گل‌ به‌ وجود مي‌آيد. رنگ‌ گل‌ شمعداني‌ قرمز، سفيد، صورتي‌ يا بنفش‌ است‌ و كنار هم‌ قراردادن‌ چند گلدان‌ با رنگ‌ گل‌هاي‌ مختلف، زيبايي‌ چشمگيري‌ به‌ همراه‌ خواهد داشت.
تكثير گل‌ شمعداني‌ در بهار و تابستان‌ در فضاي‌ آزاد و در پاييز در شاسي1 به‌راحتي‌ امكان‌پذير است. براي‌ تكثير گياه، ساقه‌اي‌ را از بوته‌ مي‌چينند و در خاك‌ مي‌كارند. ساقه‌هاي‌ بلند را به‌ قطعات‌ كوچك‌ تقسيم‌ مي‌كنند. شمعداني‌ در مخلوط‌ خاك‌ جنگلي، تورب2 و ماسه‌ به‌راحتي‌ جوانه‌ مي‌زند و بوته‌ جديدي‌ به‌وجود مي‌آورد.
انواع‌ شمعداني‌ به‌ آب‌ نسبتاً زياد نياز دارد. نسبت‌ به‌ نور شديد خورشيد به‌خوبي‌ مقاومت‌ مي‌كند و براي‌ پشت‌ پنجره‌ و لبه‌ بالكن‌ بسيار مناسب‌ است.
از ميان‌ گونه‌هاي‌ مختلف‌ شمعداني‌ به‌ چند نمونه‌ كه‌ معمولاً در منازل‌ و بالكن‌ها و باغچه‌ها كاشته‌ مي‌شوند، اشاره‌ مي‌كنيم:
O شمعداني‌ حرام‌زاده‌؛(p. zonale) شاخه‌هاي‌ كم‌ و برگ‌هاي‌ بزرگ‌ با حاشيهف كنگره‌اي‌ دارد و برگ‌ها غالباً در مركز داراي‌ لكه‌هاي‌ خرمايي‌رنگ‌ به‌ شكل‌ نعل‌ اسب‌ هستند.
O شمعداني‌ پيچ‌؛(p. peltatum) به‌ علت‌ داشتن‌ ساقه‌هايي‌ با بافت‌ نگهدارندهف ضعيف‌ داراي‌ ساقه‌هاي‌ آويزان‌ است‌ كه‌ به‌ عنوان‌ گل‌آويز از آن‌ها استفاده‌ مي‌شود. برگ‌هاي‌ اين‌ گونه‌ داراي‌ پنج‌ لوب‌ بدون‌ كرك‌ است‌ كه‌ تشخيص‌ آن‌ را از گونه‌هاي‌ ديگر آسان‌ مي‌كند. رنگ‌ گل‌هاي‌ آن‌ قرمز، صورتي‌ يا صورتي‌ مايل‌ به‌ بنفش‌ است‌ كه‌ به‌ صورت‌ چتر كاملاً متراكم‌ از بهار تا پاييز روي‌ شاخه‌ها ظاهر مي‌شوند.
O دهان‌اژدر يا اژدردهان‌
؛(p. grani/ florun) گل‌هاي‌ نسبتاً بزرگ‌ به‌ رنگ‌ سفيد مايل‌ به‌ صورتي‌ با رگه‌هاي‌ ارغواني‌ دارد. اين‌ نوع‌ شمعداني‌ داراي‌ گونه‌هاي‌ زيادي‌ است‌ كه‌ عموماً گلداني‌ هستند و براي‌ آپارتمان‌ با نور كافي‌ قابل‌ استفاده‌اند.
O شمعداني‌ عطري‌ (ژرانيوم)؛ ان‌شاءالله‌ در شماره‌هاي‌ آينده‌ درباره‌ آن‌ مطلب‌ كاملي‌ ارائه‌ خواهد شد.

پي‌نوشت‌
1. گلخانهف كوچك.
2. خاك‌برگ‌ پوسيده.
دوشنبه 8/5/1386 - 8:4
دانستنی های علمی
از آنجا كه كنكور امروزه به عنوان يك منبع اضطراب زا تلقي مي شود و فشارهاي رواني كه جامعه، خانواده و كلا محيط به دانش آموز كنكوري وارد مي كند، مانع از اين مي شود كه او تمام قواي خود را براي رسيدن به موفقيت بكارگيرد؛ چقدر خوب است كه دانش آموزان ما برخي از مسائل روحي، رواني از قبيل افسردگي، اضطراب و وسواس را بشناسند، تا بتوانند با آنها مقابله كنند. زيرا اين موارد در صورتي كه شديد باشند مانع عملكرد طبيعي خواهند بود. نكته‌ای كه حائز اهميت است عدم شناخت افراد جامعه نسبت به اين مقوله هاست. مثلا شخصي ممكن است پاره اي از علامات افسردگي را داشته باشد، ولي خودش نداند كه اين نشانه ها ، جزيي از بيماري افسردگي محسوب مي شوند. به اصطلاح مي گويند او نسبت به بيماريش بصيرت ندارد. انساني كه مشكل كار خود را نداند چگونه مي تواند آنرا اصلاح كند?
لذا هدف از اين مقاله بصيرت دادن به آن دسته عزيزاني است كه در اثر زيادي بودن حجم كاري و فشارهاي رواني اين علامات در آنها به وجود آمده است. به علت اهميت افسردگي ابتدا در مورد اين مقوله سخن خواهيم گفت.

 

افسردگی نشانه‌های بسياری دارد. در اين مجمل سه علامت بارز اين اختلال مطرح می‌شود.

1ـ بی‌ارزشی شخصيتی
اولين علامت افسردگي ، بي ارزشي شخصيتي است . بدين صورت كه فرد مي گويد : "من كه ارزشي ندارم" او ممكن است اين جمله را به شكلهاي گوناگوني بيان كند . مثلا بگويد: "ميان اين همه افرادي كه مي خواهند در كنكور شركت كنند، من كه اصلا به حساب نمي آيم." به نظر شما آيا اين فرد موفق مي شود؟ اگر به هر علتي، در گذشته اين جمله را به خود گفته ايد ، اشكال ندارد. از اين لحظه به بعد هرگز چنين جمله اي را به زبان نياوريد.

2ـ ياس و نااميدی
شخص افسرده نسبت به آينده نااميد است. او معتقد است كه وضعيت هرگز بهتر از اين نخواهد شد.

3ـ درماندگی
كسی كه نسبت به آينده مايوس است، چگونه توان آنرا خواهد داشت كه سخت تلاش كند؟

دانستن اين سه علامت و در نهايت شناختن افسردگی از آن حيث براي شما لازم است كه در طی مسيرتان به سمت قبولی در كنكور، هرگز چنين علاماتی در شما ظاهر نشود.

دوشنبه 8/5/1386 - 8:3
بیماری ها

پوست خود را چگونه مرطوب نگه داريم

 

طراوت و شادابي پوست عمدتا به علت رطوبت آن است. اگر رطوبت پوست در اثر خشکي و گرماي محيط و يا  جريان خون پوست در اثر سرماي يا کهولت سن کاهش يابد، پوست دچار چروکيدگي ميشود و طراوت خود را از دست ميدهد. يکي از مواقعي که بايد مراقب خشک شدن پوست شد، هنگام خروج از حمام است. مواقع ديگر عبارتند از فصول گرم سال، پس از شستن صورت و سنين پيري. کساني که پوست خشک دارند بيش از سايرين بايد مراقب باشند.
بايد بدانيد که براي حفظ رطوبت پوست لازم نيست مرتب صورت خود را بشوييد، بلکه برعکس، اين کار باعث پاک شدن لايه چربي محافظ پوست و خشونت آن ميشود. براي مرطوب نگهداشتن پوست بايد از مرطوب کننده ها استفاده کنيد. کرم هاي مرطوب کننده موجود  در داروخانه ها براي اين منظور بسيار مناسب هستند. طرز استفاده از مرطوب کننده ها به اين صورت است که پس از خروج از حمام با شستشوي صورت و خشک کردن آن، کرم را به صورت نقطه نقطه بر روي نواحي مختلف پوست پيشاني، گونه، بيني و چانه بماليد و سپس آن را با ضربات آهسته نوک انگشت بر روي تمام پوست صورت و گردن خود پهن کنيد. بهتر است هر روز صبح پس از شستن صورت خود با آب و صابون، کرم مرطوب کننده را بماليد و چند دقيقه صبر کنيد تا جذب شود. يک بار مرطوب کردن پوست در ابتداي روز کافي است ولي اگر حمام رفتيد، پس از خروج از حمام نيز اين کار را انجام دهيد. اگر در آب و هواي گرم و خشک هستيد و يا پوست شما خشک است، بهتر است روزي دو بار پوست خود را مرطوب کنيد.

دوشنبه 8/5/1386 - 8:0
بیماری ها

از جمله مواد آرايشي که به طور رايج مورد مصرف قرار ميگيرند ميتوان پودر، کرم، رژ، عطر، ريمل،سايه و لاک را نام برد.
پودرها تقريبا فاقد چربي و خشک هستند. لذا مصرف آنها براي افرادي که پوست خشک دارند مناسب نيست، مگر اينکه پيش از ماليدن پودر سطح پوست خود را با يک کرم بپوشانند. اما پودرها به سبب خشک بودن خود موجب کاهش اثرات محيطي از قبيل تغييرات دما، تابش آفتاب و باد بر روي پوست ميشوند و از آن محافظت ميکنند. مصرف پودر مناسب در نواحي غرق سوز شده ميتواند مفيد باشد چون پودر عرق را جذب ميکند و مانع تاثير سو  آن بر روي پوست ميشود.
مصرف بيش از اندازه هيچگونه مواد آرايشي براي پوست مفيد نيست. حتي داروهاي پوستي هم فاقد عوارض جانبي نيستند. بنابراين بايد مصرف مواد آرايشي و دارويي کم و در حد لزوم باشد. يکي از عوارض اين مواد پيري زودرس و ايجاد چين و چروک است. عارضه ديگر تغيير رنگ پوست است که ميتواند منتشر و يا به صورت لکه اي باشد. ولي شايع ترين عارضه مواد آرايشي و دارويي در پوست، تحريک و حساسيت پوستي است.

دوشنبه 8/5/1386 - 7:58
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته