• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 549
تعداد نظرات : 289
زمان آخرین مطلب : 3835روز قبل
اخبار



    نگرانی آمریکا از اجرای احکام اسلامی در این کشور

سناتور طراح لایحه ممنوعیت شریعت دین اسلام در آمریکا در پاسخ به پرسشی مبنی بر انگیزه اش از طرح این لایحه گفت: مهم نیست که هم اکنون اوضاع چگونه است، من از ده بیست سال آینده نگران هستم.

به گزارش مشرق، این روزها طرح لایحه ممنوعیت شریعت دین اسلام در میان محافظه کاران آمریکا شایع شده است و هر کدام از آنان قصد دارد با طرح چنین لوایحی گوی سبقت را در کسب محبوبیت سیاسی و خود را مقتدر نشان دادن در مقابل آنچه آن را تجاوز فرهنگی مسلمانان آمریکایی می خوانند بربایند.
در همین راستا با آنکه تا کنون هیچ موردی حاکی از استفاده از شریعت در دادگاههای آلاباما گزارش نشده، به تازگی جرالد آلن، سناتور جمهوری خواه، لایحه ای مبنی بر ممنوعیت کاربرد شریعت را مطرح کرده است.
این سناتور در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره انگیزه اش از طرح چنین لایحه ای گفت: «مهم نیست که هم اکنون چه چیزی در حال اتفاق افتادن است. من از ده، بیست سال آینده نگرانم.»
جالبتر آنکه وقتی این خبرنگار از او می خواهد که تعریفی از شریعت ارائه دهد او نمی تواند و اعتراف می کند که طرحش را یکی از کارکنان قوه قضائیه نوشته است که او هم تعریفش از شریعت را از ویکی پدیا گرفته است.
لایحه آلن بسیار شبیه لایحه ای است که زمستان گذشته در اوکلاهما به تصویب رسید و به اعتقاد کارشناسان حقوق آمریکا به رسمیت بخشیدن غیرقانونی مسیحیت می انجامد. این لایحه هم مانند قانون اوکلاهما استفاده از قانون بین الملل را ممنوع می کند.
یکی از اساتید حقوق دانشگاه اکلاهما این قانون را «بسیار بد» توصیف کرده و گفت مایل هستم بدانم آیا سیاستمداران اوکلاهما بعد از این به دادگاهها اجازه خواهند داد از قوانین ده فرمان استفاده کنند؟ آیا این قوانین به فرهنگ و ملت دیگری تعلق ندارد؟ نتیجه چنین قانونی این خواهد بود قاضیان ندانند کجا و چگونه به قانون آمریکا که در اصل قانون بین الملل بود رجوع کنند.
رئیس جامعه اسلامی بیرمنگام هم در پاسخ به این خبرنگار گفت: «این لایحه فعالیتی برای هراسناک نشان دادن چهره اسلام و مسلمانان است. آشکارا تلاشی از سوی مقامات آمریکا در جهت اسلام هراسی صورت می گیرد و این مسئله بخشی از این تلاش است.»

انتشار : 1389/12/21

www.masafnews.com

يکشنبه 22/12/1389 - 13:52
سياست



    تجاوز جنسی مزدوران آل خلیفه به برخی زندانیان سیاسی

دكتر \"راشد راشد\" در مصاحبه‌ای گفت: «تمامی مردم بحرین اعم از شیعیان و سنی‌ها خواستار تغییر قانون اساسی و سرنگونی رژیم هستند.»

یكی از فعالان سیاسی برجسته بحرین در گفت‌وگویی فاش كرد كه مزدوران رژیم آل خلیفه در زندان‌ها به برخی بازداشت‌شدگان تجاوز جنسی كرده‌اند.

به گزارش گرداب به نقل از فارس، دكتر "راشد راشد" تحلیلگر و فعال سیاسی بحرین كه سابقه 30 سال مبارزه علیه رژیم آل خلیفه را دارد در مصاحبه‌ای گفت: «تمامی مردم بحرین اعم از شیعیان و سنی‌ها خواستار تغییر قانون اساسی و سرنگونی رژیم هستند.»

وی به پاره‌ای از جنایات رژیم آل خلیفه علیه معترضان اشاره كرد و گفت: «زندانیان سیاسی كه چند روز پیش در پی افزایش حجم تظاهرات در بحرین آزاد شدند، مستقیما به میدان "الشهداء" (انقلابیون بحرین پس از آنكه رژیم آل خلیفه تعدادی از تظاهرات كنندگان را در میدان اللؤلؤه به خاك و خون كشیدند نام این میدان را به میدان الشهداء تغییر دادند) آمدند و برای عموم مردم تشریح كردند كه چه شكنجه‌هایی علیه آنها در زندان‌های رژیم آل خلیفه انجام شده است. آنها گفتند كه مزدوران رژیم آل خلیفه در زندان‌ها، بازداشت‌شدگان را مورد تجاوز جنسی قرار داده‌اند.»

دكتر راشد راشد در ادامه این مصاحبه گفت: «خیزش مردم انقلابی بحرین از روز 14 فوریه آغاز شده است و این خیزش انقلابی در آستانه یك ماهگی است. تمامی خواسته‌ها در تظاهرات مردم، خواسته‌های ملی بوده و شعارها نیز همگی ملی هستند. مردم بحرین قانون اساسی می‌خواهند كه خود آن را نوشته‌اند و خواستار نظامی جمهوری هستند

این تحلیلگر سیاسی بحرین گفت: «در آغاز انقلاب مردم، بحرینی‌ها خواسته خود را مبنی بر سرنگونی رژیم آل خلیفه مطرح می‌كردند، اما مشخص نبود كه پس از سرنگونی چه می‌خواهند، اما "حسن مشیمع" (از رهبران سیاسی معارضان بحرینی) گفت كه بعد از سرنگونی رژیم آل خلیفه، نظامی جمهوری در بحرین مستقر خواهد شد، نظامی كه مردم مسیر سیاسی خود را تعیین خواهند كرد.»

وی گفت: «برخی از جریان‌های سیاسی بحرین سطح مطالبات پایینی دارند و فقط خواستار سلطنتی مشروطه هستند، اما تمامی مردم خواستار سرنگونی كامل رژیم آل خلیفه هستند.»

دكتر راشد راشد گفت: «مردم بحرین هر روز در مسیرهایی تظاهرات می‌كنند و تظاهرات هر روز، با هدف و خواسته مشخصی است و تظاهرات روز جمعه با نام "جمعه السقوط" نام گذاری شده است و همگی در تظاهرات روز جمعه شعارهای یكسانی می‌دهند. تظاهرات روز جمعه از میدان اللؤلؤه تا قصر پادشاه بحرین برگزار شد.»

این فعال سیاسی بحرین به توطئه سال‌های اخیر رژیم آل خلیفه در تغییر بافت جمعیتی بحرین اشاره كرد و گفت كه بحرین هم اكنون حدود یك میلیون و 200 هزار نفر جمعیت دارد، اما جمعیت اصلی بحرین حدود 750 هزار نفر است و بقیه این افراد دارای شناسنامه سیاسی هستند. این بدان معنا است كه رژیم برای تغییر بافت جمعیتی بحرین اقدام به دادن تابعیت به افرادی از دیگر كشورها كرده و این افراد را به مزدور خود تبدیل كرده است.

وی افزود: «افرادی كه از دیگر كشورها به بحرین آماده و شناسنامه سیاسی دریافت كرده‌اند به مزدوران رژیم تبدیل شده و همین افراد هستند كه باعث ایجاد بحران بی اعتماد به رژیم آل خلیفه شده‌اند، چون دولت تمامی امكانات را برای این افراد فراهم می‌كند حال آنكه تعداد زیادی از جوانان بحرینی بی كارهستند، اما افرادی كه شناسنامه سیاسی دارند از بهترین كارها و مسكن و حقوق‌های بالایی برخوردار هستند

دكتر راشد راشد دادن تابعیت سیاسی را از دلایل افزایش حساسیت مردم بحرین به رژیم آل خلیفه دانست و گفت: «اگر رژیم آل خلیفه تا این حد به مردم خود اعتماد ندارد كه برای محافظت از خود از دیگر كشورها مزدور بیاورد، مردم احساس حقارت و خفقان می كنند.»

این فعال سیاسی بحرین یكی دیگر از عوامل افزایش خشم مردم بحرین را سیاست رژیم آل خلیفه در ممانعت مردم از تعیین سرنوشت خود عنوان كرد و گفت: «مردم زمانی كه می‌بینند، نمی‌توانند سرنوشت خود را تعیین كنند احساس حقارت می‌كنند. مردم بحرین از هرگونه مشاركت سیاسی در كشور خود محروم‌اند، حال آنكه بحرینی‌ها خواستار تاثیرگذاری در سرنوشت خود هستند.»

وی به بی‌توجهی پادشاه بحرین به خواسته مردم اشاره كرد و گفت: «چندی پیش سران گروه‌های معارض درخواست كردند كه با پادشاه بحرین دیدار و خواسته‌های خود را مطرح كنند، اما پادشاه بحرین به این درخواست اهمیتی نداد. مردم عریضه‌ای را نوشتند و بیش از 120 هزار نفر نیز آن را امضا كردند، اما باز هم به این عریضه توجهی نشد. همین عوامل سبب شد تا مردم به سوی سرنگونی رژیم حركت كنند.»

دكتر راشد راشد گفت: «در ابتدای خیزش انقلابی مردم بحرین كه در 14 فوریه آغاز شد شاید هدف این خیزش فقط اصلاحات سیاسی و سرنگونی نخست وزیر بود، اما بعد از قتل عام و بی رحمی كه با اعتصاب‌كنندگان در میدان شهدا انجام شد كه به كشته و مجروح شدن تعدادی از اعتصاب‌كنندگان منتهی شد، سطح مطالبات مردم افزایش یافت و همه مردم خواستار سرنگونی رژیم شده و شعار "ملت خواستار سرنگونی نظام هستند" را سر می‌دهند.»

وی افزود كه تعدادی از گروه‌های سیاسی بحرین مانند الوفاق و حزب "الوطن الدیمقراطی" معتقدند كه خواسته سرنگونی رژیم غیر واقعی بوده بنابراین موضوع حكومت مشروطه را مطرح كردند و فقط خواستار سرنگونی نخست وزیر شده‌اند، اما جوانان انقلابی 14فوریه قاطعانه خواستار سرنگونی رژیم ال خلیفه هستند و شعار "گفت‌ و گو هرگز، تا رژیم سرنگون شود" را سر می‌دهند.

انتشار:1389/12/21

www.masafnews.com

يکشنبه 22/12/1389 - 13:44
سياست



    فرقه بهائیت بازهم از اسرائیل دستور گرفت

تازگی بیت العدل اعظام بهائیان در رژیم صهیونیستی دستور العمل جدیدی را برای اعضای خود صادر نموده است.

تازگی بیت العدل اعظام بهائیان در رژیم صهیونیستی دستور العمل جدیدی را برای اعضای خود صادر نموده است.
به گزارش«جوان آنلاین»،برابر این دستور محرمانه از سوی بیت العدل اعظم، دعوت عمومی و خانه به خانه جهت تعلیم و دعوت اطفال، نوجوانان و در نهایت والدین ایشان به فرقه ضاله بهائیت، در شهرهای بزرگ بعنوان یک امر لازم برای هر یک از بهائیان، واجب گردیده است.
گفته می شود سران این فرقه ضاله بدنبال جذب نفرات بیشتر جهت انجام کمک های بیشتر به فرقه سبز در به اغتشاش کشاندن جامعه می باشند. لازم به ذکر است اعضای این فرقه نقش فعالی در اغتشاشات عاشورای سال گذشته داشتند.

انتشار:1389/12/21

www.masafnews.com

يکشنبه 22/12/1389 - 13:40
اخبار



    درس ولایت مداری و قانونگرائی مختار به افراطیون

سریال مختارنامه درقسمت اخیر خود درس های آموختنی بسیار داشت که بیش از استعداد یک سریال تاریخی، به شرایط سیاسی جامعه امروز ما مرتبط بود. نویسنده و کارگردان هوشمند این برنامه گویی شرایط سیاسی ایران را دیده و حلاجی و تحلیل کرده و آنگاه با مطابقتی تاریخی، نکته ای ظریف و در عین حال راهبردی و کاربردی را به تصویر کشیده است.

محسن مهدیان در یاداشتی در سایت الف نوشت :

این برنامه که ساخت آن به سالیان گذشته مربوط است، چه ان زمان که فتنه سبزها را در سپاه عمر سعد تصویر می کرد و چه امروز که به انحراف افراطیون می تازد، جای دست مریزاد دارد.
مختار نامه در قسمت دیشب خود که از رسانه ملی پخش شد، مواجهه افراطیون ساده و حتی زجرکشیده ولی کم ظرفیت را، با قانون و ولایت به تصویر کشید: رویاروئی تدروهای سابقه دار و زخم خوردگان از فتنه با مصالح شرعی و حکومتی و .صف کشی افراد انقلابی اما خودسر در مقابل دستگاه قضائی و عدالت حکومتی و ولائی.
پس از پیروزی مختار و تشکیل حکومت کوفه، در حالی که هنوز بسیاری از مجرمان سابق در جامعه آزاد بودند، عده ای که خود را جلوتر از حکومت و قضاوت می دانستند به شعار قانون گرائی و تاکید مختار بر اجرای احکام قضائی و رعایت عدالت بی اعتنائی کردند و دست به شمشیر و خونخواهی بردند و این همان چیزی بود که مختار نه آنرا شرعی و نه عقلی و اخلاقی و نه به مصلحت حکومت می دانست.

پیام مختار به کسانی بود که به بهانه سابقه داشتن در مواجهه با فتنه، خود را محق دانستند بدون حکم قانون وعدلیه، مجرمی را جزا دهند و او را مجازات کنند.

عصبانیت مختار از کسانی بود که به اسم دفاع از ولایت و حاکم شیعه، جلوتر از او حرکت کردند و دست به شمشیر بردند.چه انانکه با شمشیر خود خون ریختند و چه انانکه زبان به تندی گشودند و خارج از اخلاق و شرع فحاشی کردند.

ابرو درهم کشیدن مختار به سادگی کسانی بود که ساده لوحی آنها حادثه ساز بود و دو آتشی آنان عدالت را به چالش و انصاف را چون مال بی صاحب به حراج می گذاشت.

شکایت مختار از انانی بود که به اسم مبارزه با فتنه یزیدیان، رفتار خلاف شرع و فرا تر از قانون داشتند و حاضر نشدند در مقابل قضاوت حکومت اسلامی کرنش از خود نشان دهند.

مختار در مقابل کسانی که سابقه شان را به رخ اومی کشند و لغز جنگ و مبارزه می خوانند، تاکید می کند که اینان یکی از زخم های مرا در فلان جنگ با شیاطین هم برنداشتند که امروز کاسه داغتر از آش شده اند و خودسرانه علم غیرت و خونخواهی برداشتند.

قیام مختار برای انتقام از فتنه گران یزیدی کربلا بود، اما او قیامش را به اذن امام همامی آغاز کرده بود که ذره ای بی عدالتی و بی انصافی حتی در مقابل دشمن و کافر محارب را نمی پسندید.

از اینرو قدم اول رعایت قانون بود. مقدم بر هرچیز برپائی دستگاه قضا و انشاء ارای قضائی مطابق با احکام الهی و علوی بود. مجازات مخالفان و سابقه داران و بیعت شکنان نیز بایستی با حجیت شرعی و قانونی همراه باشد.

برپائی دستگاه قضائی ولو با قضاوت قاضی معلوم الحالی چون شریح قاضی باشد، اولی و برتر از بی قانونی و برخوردهای افراطی و سلیقه ای است. از اینرو تاکید می کند با کنار گذاشتن قانون سنگ روی سنگ بند نمی شود و تا زمان انتخاب قاضی عادل به قضاوت ناقص شریح قاضی بسنده می کند.

قانون گرائی و ولایت پذیری درس اموختنی مختارنامه به افراطیون است. آنانکه به سادگی برای افراد حکم صادر می کنند و به مخالف خود فحش و ناسزا می دهند و برای این افراط و خودسری تئوری می نویسند واستدلال می کنند و اعمال خود را انجام وظیفه شرعی می دانند.

زیبائی و ظرافت عبرت آموز مختارنامه رویاروئی کسانی است که با ادعای رفع فتنه و سابقه رزمندگی و جهاد، مقابل فرماندهی قرار دارند که رستم صولتی او در جنگ هاو ضرب شست غیورانه اش در میدان مثال زدنی و بصیرت مدبرانه و زیرکانه وی دشمن را به استیصال و ذلت کشانده بود .

البته کسانی که در مقابل مختار منتسب به خودرائی و تندروی بودند چند دسته می شدند.یک دسته انانکه با شعارهای افراطی تلاش داشتند کم کاری و جهالت و اشتباهات گذشته خود را جبران کنند."شغال مستی کردن" های آنان برای سرپوش نهادن بر نقاط ضعف گذشته و حالشان  بود.

گروه دوم کسانی بودند که به رغم خلوص نیت و پاکی و سابقه روشن رزمندگی، در تحلیل شرایط روز و پیش بینی آنچه در ادامه اتفاق می افتد دچار خطا و اشتباه شده بودند. این گروه البته ۲ دسته بودند.دسته اول کسانی که به رغم نظر متفاوتی که با مختار داشتند "آب دهان خوردند" و سکوت پیشه کردند و چشم به دهان مختار داشتند. دسته دوم کسانی بودند که نه تنها با قانون گرائی مختار مخالف بودند و بلکه از وی نیز عبور کردند وکار برخی شان به خط و نشان و عرض اندام کشید.

گروه سوم هم کسانی بودند که اساسا در جبهه یاران مختار به نفاق رخنه کرده بودند و به تعبیری در سپاه مختار نفوذ کردند و برای لیچار بافتن و معرکه راه انداخن ماموریت داشتند و کیسه زر می گرفتند.

رفتار مختار آموختنی بود. برای آنانکه به اسم ولایت قانون را زیر پا می گذارند، برای انانکه به اسم مقابله با فتنه، شرع و اخلاق را هم نادیده می گیرند، برای آنانکه قدرت خود را در دشمن تراشی و تعدد مخالفین می دانند، برای آنانکه تلاش می کنند با سوء استفاده از اخلاص ونیت پاک مردم و جوانان متدین و مذهبی شعار های مرگ بر فلانی وفلانی هر روز بیشتر شود و برای این کار هزینه ها می کنند وبرنامه ریزی های شبانه دارند وعملیات های روزانه می کنند،
این درس تاریخی برای روزگار ما است.

چه خوش گفت رهبر هوشمند و فرزانه انقلاب که جوانان متدین مراقب باشند به اسم انجام وظیفه کار خلاف شرع و قانون نکنند که ممکن است جریان های نفوذی نیز خود را داخل این اجتماعات وارد کنند.

امروز نیز هستند کسانی که حتی یک روز سابقه مقابله با فتنه و حتی اعلام برائت از فتنه گری را در کارنامه و مکتب انحرافی خود نداشته و اما برای فتنه گر کردن افراد چه بذل ها نمی کنند و چه صله ها که نمی دهند و سفره ها که نمی اندازند و دهان و حنجره پاره نمی کنند و عربده ها که نمی کشند. اینان همان ها هستند که برای قدرت کیسه دوختند و نشانه فتنه گری بر پیشانی دارند. ای صاحبان بصیرت عبرت بگیرید.

 

منبع : جهان نیوز

انتشار:1389/12/21

يکشنبه 22/12/1389 - 13:35
مهدویت


    تلاش رسانه ای انجمن حجتیه برای جلب نظر مراجع

انجمن حجتیه مدتی است در شبکه های ماهواره ای فارسی زبان فعال شده است و با رنگ و بوی ظاهرا اسلامی و دینی فعالیت رسانه ای خود را آغاز کرده است.این درحالی است که این تشکیلات برای راه اندازی این شبکه های ماهواره ای از حمایت های جدی خارجی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار جهان اخیرا فعالیت این شبکه های وابسته به انجمن حجتیه مورد انتقاد برخی محافل و همچنین توجه نهادهای نظارتی قرار گرفته است و از اینرو مسئولین این شبکه در پی جلب نظر و تائیدیه تعدادی از مراجع تقلید هستند.

در همین رابطه رابطین این انجمن ماموریت یافتند تا از مراجع تائیدیه برای راه اندازی و فعالیت شبکه های ماهواره ای بگیرند.

یک منبع آگاه به خبرنگار جهان گفت:مرتبطان شبکه های ماهواره ای وابسته به انجمن حجتیه برای افزایش مقبولیت این شبکه به مدیران آن توصیه کرده است که از مراجع سنتی و نه سیاسی تائیدیه دریافت کنند زیرا در جامعه مطرح شده است که این شبکه ها مورد تائید مراجع نیست.

لازم به ذکر است این شبکه ها برای پیشبرد برنامه های خود از اسم مراجع و روحانیون مشهور بهره برداری می کنند.

پیش از این مهدی شریفی رئیس مرکز واحد مونیتورینگ صدا و سیما در گفت‌وگویی به شدت از شبکه های ماهواره ای مذهبی فارسی زبان انتقاد کرد.

رئیس مرکز واحد مونیتورینگ صدا و سیما  بر این مساله تاکید کرد که شبکه های مذهبی با ادعای دغدغه دین چه نسبتی با سران ستاد ارتش آمریکا داشته و چگونه هزینه سنگین فنی را تامین می کند. وی تصریح می کند که این شبکه ها همان شبکه های بزمی هستند که لباس خود را عوض کردند و صدایی که از درون آن خارج می شود نعره شیطان است که در صدد جاانداختن اسلام آمریکایی و اسلام بدون جهاد و مرجعیت است .
به گفته وی برخی از این شبکه ها با جریان انجمن حجتیه در ارتباط هستند و این نکته ای است که مردم هوشمند ما نباید از آن غفلت کنند و باید به آموزه های صحیحی که از طریق نهادهای فرهنگی و مذهبی و مراجع محترم تقلید ارائه می شود، اجرا کنند.

این مسوول همچنان تاکید کرد:چون برخی از این شبکه ها ارتباطات خیلی گسترده ای با انجمن منحط حجتیه دارند البته نفوذ آنها در مساجد با بهره گیری از جوانان ناآگاه ، قدرتی در اختیار آنها قرار می دهد که نه از روی اعتقاد بلکه از سر ندانستن با این شبکه ها همکاری می کنند بنابراین یک نوع بدهکاری فرهنگی بین این افراد با این شبکه ها شکل می گیرد چون از افراد مذهبی به شنیده ام ، که این شبکه ها ، شبکه های خوبی هستند ، چون مراسم مساجد ما را در آنتن ماهواره نشان می دهد!

انتشار:1389/12/21

 www.antidevil.net

يکشنبه 22/12/1389 - 13:33
سياست



    سانسور كامل تظاهرات روز خشم مردم عربستان در رسانه‌های ریاض

خبرگزاری فارس: دیروز همزمان با جمعه خشم در عربستان، مردم این كشور در شهرهای مختلف به خیابان‌ها ریختند تا با وجود تدابیر شدید امنیتی و تهدیدهای صورت گرفته توسط سران آل‌سعود، اعتراض خود را نسبت به خفقان موجود در این كشور اعلام كنند.

به گزارش فارس، روزنامه‌های دولتی عربستان و همچنین رسانه‌های فرامنطقه‌ای كه از سوی خاندان آل سعود حمایت مالی می‌شوند امروز هیچ خبری حاكی از این تظاهرات به ویژه در شرق این كشور را پوشش ندادند و در مقابل با سرپوش گذاشتن بر اعتراضات مردم را تهدید كردند.

روزنامه سعودی الریاض در راس اخبار داخلی صفحه اول خود این تیتر را آورده است: "شهروندان به سوی پارك‌ها سرازیر شدند نه به سوی شركت در ناآرامی ".


این روزنامه در ادامه اخبار صفحه اول خود نوشت: امام و خطیب مسجد الحرام درباره فتنه‌انگیزی، تحصن‌ها و اعتراضاتی كه برای آن در رسانه‌ها ترویج می‌شود، هشدار داد.


از عناوین اصلی روزنامه الریاض اظهارات امام مسجد النبی نیز بود كه به جوانان درباره پیوستن به موج فتنه و فراخوان ناآرامی‌ها هشدار داد و یا اینكه دعوت به ناآرامی‌ها با شكست مواجه است.


هیئت علمای بزرگ عربستان كه ائمه جماعات مساجد این كشور را نیز تعیین می‌كنند و از سوی خاندان آل سعود حمایت می‌‌شوند هفته گذشته با صدور فتوایی شركت در تظاهرات را حرام اعلام كردند.


الریاض در یكی دیگر از اخبار اصلی صفحه اول خود با اقدامی فریبكارانه اظهارات امیر منطقه مكه درباره اهمیت اجرای دستورات پادشاه و ارائه بسته‌های حمایت مالی به مردم را آورد و به نقل از وی با تیتر بزرگ نوشت: بدهی 141 هزار شهروند تا 28 روز دیگر كاملا بخشوده می‌شود.



روزنامه "عكاظ " نیز در تیتری به نقل از كسانی نام‌نبرده كه آنها را شهروندان سعودی خواند نوشت: مردم فریب نمی‌‌خورند و در متن این خبر آورد:مردم عربستان به كشور و رهبران خود وفادارند.


این روزنامه اخبار مهم دیگر صفحه اول خود را به خبر وزارت خدمات شهروندی عربستان اختصاص داد كه اسامی 760 هزار نامزد استخدام در دارات دولتی را اعلام كرده است.


روزنامه الریاض و عكاظ هیچ كدام بزرگ‌ترین تظاهرات دیروز مردم بحرین را همچنین پوشش ندادند.


روزنامه "الوطن " نیز كه همواره تلاش می‌كند در بین روزنامه‌های وابسته به حكومت خود را به گونه‌‌‌‌ای بی‌طرف نشان دهد نیز اشاره‌‌‌ای به تظاهرات دیروز مردم عربستان و حتی تظاهرات بحرین نكرده و تنها در میان اخبار بین‌‌‌الملل خود خبر تشكر ولی‌عهد بحرین از كمك مالی شورای همكاری خلیج فارس به كشورش را آورده است.


روزنامه فرامنطقه‌ای "الشرق الاوسط "نیز خبر زلزله ژاپن را در راس اخبار خود قرار داد و در فهرست اخبار بین‌المللی خود هیچ اشاره‌‌ای به تظاهرات در عربستان نكرده است این در حالی است كه از سطحی‌ترین اخبار در لیبی نیز نمی‌گذرد.


این روزنامه به رغم پوشش اخبار تحولات منطقه تظاهرات روزانه مردم بحرین وحتی تظاهرات صدها هزار نفری دیروز این كشور را پوشش نمی‌دهد و تنها برای خالی نبودن عریضه خبری را با این تیتر منتشر كرد كه "نیروهای امنیتی بحرین مانع بروز درگیری بین اهل تسنن و شیعیان در راهپیمایی دیروز شدند. "


این در حالی است كه مردم بحرین دیروز در بزرگ‌ترین تظاهرات خود یكصدا شعار وحدت سر داده و خواستار سرنگونی رژیم آل خلیفه بودند.


روزنامه فرامنطقه‌ای "الحیات " نیز بدون كوچك‌ترین اشاره‌ای به اعتراضات مردم عربستان تیتر صفحه اول خود را به اظهارات بان‌كی‌مون دبیر كل سازمان ملل در دیدارش با تركی الفیصل در نیویورك اختصاص داد و نوشت: بان كی‌مون نقش ملك عبدالله در دعوت به گفت‌وگو را ستود.


این روزنامه در بخش اخبار حوزه خلیج فارس در تیتری عجیب نوشت: جمعه آرامش در عربستان نشان از همبستگی ملی داشت.


این در حالی است كه شبكه خبری راصد از رسانه‌های معارض در عربستان اعلام كرد مردم این كشور به ویژه در شهرهای قطیف، دمام، احساء منطقه شرق عربستان و حتی در ریاض، پایتخت این كشور به خیابان‌ها آمده و تظاهرات اعتراضی خود را نشان دادند اگر چه با حمله نیروهای امنیتی مواجه شدند كه به دستگیری ده‌ها تن از آنها از جمله شیخ علی الوایل روحانی شیعی شهر احساء منجر شد.


نیروهای امنیتی عربستان پنچشنبه شب گذشته نیز به روی مردم شهر قطیف كه در تظاهرات مسالمت‌آمیزی خواستار آزادی زندانیان سیاسی به ویژه 9 زندانی فراموش شده بودند تیراندازی كردند كه به زخمی شدن دستكم سه تن منجر شد.


وزارت كشور عربستان شنبه هفته گذشته برگزاری هرگونه تظاهرات در عربستان را ممنوع كرد و به دنبال آن هیئت علمای بزرگ این كشور كه همان شورای مفتی‌های وهابی است تظاهرات را حرام اعلام كردند اما مردم عربستان دیروز بزرگ‌ترین تظاهرات علیه خاندان آل سعود در تاریخ این رژیم را به ثبت رساندند.

انتشار:1389/12/21

 www.antidevil.net

يکشنبه 22/12/1389 - 13:30
سياست

    اظهار نظر منفعلانه نخست وزیر انگلیس درباره حضور ایرانیها در المپیک

بنابه گزارش ها دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا گفته است که اگر ایرانی ها تصمیم بگیرند المپیک لندن را تحریم کنند جایشان خالی نخواهد بود!

یک اظهار نظر بی شرمانه از جانب نخست وزیر بریتانیا.او در گفت و گویی اعلام کرده است که ایرانی ها می توانند بازی های المپیک لندن را تحریم کنند و اصلا به لندن نیایند.ایران هفته پیش هشدار داده بود که ممکن است المپیک ۲۰۱۲ لندن را به دلیل اینکه آرم آن با الهام از کلمه زایون (صهیون) طراحی شده است تحریم کند.این اتفاق در حالی افتاده است که نخست وزیر بریتانیا به روزنامه اخبار یهودی در لندن گفت:« نباید بدبین بود. اگر ایرانی ها نمی خواهند بیایند، نیایند - جایشان خالی نخواهد بود.اما به نظر من این دلیلی باورنکردنی برای نیامدن خواهد بود.»

با تمام این تفاسیر مقام های المپیک ایران سوءظن خود درباره نشان المپیک را در نامه ای به کمیته بین المللی المپیک منعکس کرده بودند.اما ژاک روگ رئیس کمیته بین المللی المپیک با رد این ادعا گفته که او "بدون سر و صدا" به آن نامه پاسخ خواهد داد تا بگوید که این نشان "هیچ ارتباطی با نژادپرستی ندارد و دارای بار سیاسی نیست."
کامرون در مصاحبه با روزنامه "اخبار یهودی" همچنین اخطار داد از ورزشکارانی که مایل نباشند در سال ۲۰۱۲ با اسرائیلی ها رقابت کنند استقبال نخواهد شد.او گفت: «اگر می خواهند اینگونه رفتار کنند نمی توانند حضور یابند.کسی نباید چنین رویکردی به ورزش داشته باشد. اگر به بازی های المپیک می آیید، با همه رقابت دارید و اگر می خواهید چنین رفتار کنید از شما استقبال نخواهد شد.»

اظهار نظر هایی کاملا بی شرمانه.هنوز هیچ کدام از مقامات المپیک ایران به این قضیه واکنش نشان نداده اند و اصلا مشخص نیست که چه اتفاقاتی برای حضور در المپیک لندن خواهد افتاد.

انتشار:1389/12/21

www.masafnews.com

يکشنبه 22/12/1389 - 13:19
طنز و سرگرمی


*پیغام گیر تلفن منزل برخی شاعران *

 



فکر می کنید اگه در دوره حافظ و فردوسی و......تلفن بود اونم ازنوع منشی دار ،
منشی تلفن خونشون  چی می گفت ؟


لطفا پس از شنیدن صدای بوق پیغام خود را بگذارید.


پیغام‌گیر حافظ


رفته‌ام بیرون من از کاشانه‌ی خود غم مخور
تا مگر بینم رخ جانانه‌ی خود غم مخور
بشنوی پاسخ ز حافظ گر که بگذاری پیام
زان زمان کو باز گردم خانه‌ی خود غم مخور


پیغام‌گیر سعدی


از آوای دل انگیز تو مستم
نباشم خانه و شرمنده هستم
به پیغام تو خواهم گفت پاسخ
فلک گر فرصتی دادی به دستم*


پیغام‌گیر فردوسی


نمی‌باشم امروز اندر سرای
که رسم ادب را بیارم به جای
به پیغامت ای دوست گویم جواب
چو فردا برآید بلند آفتاب

 



پیغام‌گیر خیام


این چرخ فلک، عمر مرا داد به باد
ممنون تو‌ام که کرده‌ای از من یاد
رفتم سر کوچه، منزل کوزه فروش
آیم چو به خانه، پاسخت خواهم داد

پیغام‌گیر منوچهری


از شرم، به رنگ باد باشد رویم
در خانه نباشم که سلامی گویم
بگذاری اگر پیام، پاسخ دهمت
زان پیش که همچو برف گردد رویم


پیغام‌گیر مولانا


بهر سماع از خانه‌ام، رفتم برون، رقصان شوم
شوری برانگیزم به پا، خندان شوم، شادان شوم
برگو به من پیغام خود، هم نمره و هم نام خود
فردا تو را پاسخ دهم، جان تو را قربان شوم!


پیغام‌گیر باباطاهر

تلیفون کرده ای جانم فدایت
الهی مو به قربون صدایت
چو از صحرا بیایم، نازنینم
فرستم پاسخی از دل برایت


پیغام‌گیر  شاعران شعر نو


افسوس می خورم،
چون زنگ میزنی،
من خانه نیستم که دهم پاسخ تو را،
بعد از صدای بوق،
برگو پیام خود،
من زود می‌رسم،
چشم انتظار باش



 

يکشنبه 22/12/1389 - 12:59
اخبار


    پشت پرده موسیقی زیر زمینی در ایران +عکس

ندای انقلاب: دو دهه از اوج‌گیری « موسیقی زیرزمینی » در كشورهای مختلف جهان می‌گذرد و امروز این جریان خزنده فرهنگی و اجتماعی را می‌توان از مصادیق ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی در جوامع بشری به حساب آورد .

كاركرد موسیقی زیرزمینی حتی در كشورهای غربی كه بی‌بندوباری در آنها نهادینه شده است ، اثرات ویرانگر و زیانباری را به همراه داشته است . از این گاه دولت‌ها می‌كوشند موانعی را در مسیر فعالیت این گروه‌های مخرب فرهنگی ، ‌اجتماعی ایجاد كنند .
به طور كلی این نوع موسیقی با توجه به منشا شكل‌گیری ، عناصر فعال در آن و منابع مالی ، شخصیت گردانندگان ، فرهنگ حاكم بر گروه‌ها و كاركرد آنها در سطح جامعه آسیب‌های متعددی برای جوامع را در پی دارد و بالطبع پیامدهای منفی و البته گسترده دیگری را به صورت پیوسته به همراه خواهد داشت .

بدیهی است در شرایطی كه این جریان مخرب فرهنگی برای كشورهای غربی نیز مساله‌آفرین به شمار می‌آید در كشورهای اسلامی و به ویژه ایران می‌تواند اثری به مراتب زیان‌بارتر را به همراه داشته باشد .

در زیر به مراحل شكل‌گیری و كاركرد موسیقی زیرزمینی پرداخته‌ایم .

الف) چیستی موسیقی زیرزمینی
بررسی‌ها نشان می دهد كه تعاریف و برداشت‌های متفاوت و بعضاً متضادی درباره موسیقی زیرزمینی در كشور ما ارائه شده است . از این رو ابتدا در این بخش به معرفی دقیق این مقوله ضد فرهنگی می‌پردازیم .

1) موسیقی غیر‌مجاز

موسیقی « غیرمجاز » به دلیل عدم دریافت مجوز از مراجع ذی‌صلاح در شرایطی غیراستاندارد ، غیرقانونی و یا غیراخلاقی تهیه و تدوین شده و به عنوان یك محصول از موسیقی زیرزمینی معرفی می‌شود .
حال آنكه تعریفی كه در بخش معرفی موسیقی زیرزمینی خواهد آمد نشان می‌دهد كه تفاوت فاحشی بین دو واژه « غیرمجاز » و « زیرزمینی » وجود دارد ، به عبارت دیگر تمامی موسیقی‌های زیرزمینی ، غیرمجاز هستند اما تمامی موسیقی های غیرمجاز در حیطه آثار زیرزمینی به شمار نمی‌آیند .
از جمله خوانندگان كنونی داخل كشور می‌توان به افرادی اشاره كرد كه مدتی فعالیت غیرمجاز داشته اند مانند « محسن چاوشی » ، « ‌رضا صادقی » ، « ‌بنیامین بهادری » و « مجتبی كبیری » و ... كه به دلایل متعدد كه از جمله عمده‌ترین آنها عدم دریافت مجوز فعالیت از سوی ارشاد می‌باشد به این نوع موسیقی گرایش داشته‌اند .
با مروری بر آثار این خوانندگان می‌توان دریافت كه علی‌رغم وجود برخی آسیب‌ها به ویژه « طرب انگیزی » و ... موسیقی غیرمجاز مجموعه‌ای از آثاری است كه علی‌رغم تلاش برای ارائه ابداعات و به اصطلاح نوآوری‌ها ، از همان سبك‌های به اصطلاح عرفی پیروی می‌كند .

نكته قابل تامل این كه برخی به خطا این‌گونه آثار را كه در قالب كلیپ ، تراكت صوتی و ... ارائه می‌شود یك موسیقی زیرزمینی به شمار می‌آورند .

از جمله این موسیقی‌های غیر مجاز می توان به انبوه كلیپ‌هایی كه در داخل كشور و در استودیوهای غیرقانونی ساخته شده و بعضا در اختیار شبكه‌های ماهواره‌ای از جمله « مهاجر تی‌وی » و یا « ایران موزیك » قرار می‌گیرد اشاره كرد .

با یك برآورد اجمالی از میزان هزینه و سرمایه‌گذاری مالی برای تولید این آثار می‌توان نوشت :

« تولید این آثار معمولا 10 تا 20 میلیون تومان هزینه دربردارد و با پرداخت مبلغی نزدیك به 1 میلیون تومان 3 تا 5 مرتبه از شبكه مهاجر پخش می‌شود . البته اغلب این كلیپ‌ها برای كسب شهرت در اختیار نمایندگی‌های این شبكه قرار می گیرد . »

2) موسیقی زیرزمینی

موسیقی زیرزمینی عنوانی است كه ابتدا در انگلیس و سپس در آمریكا به عنوان « نوعی از موسیقی كه همراه با سبك و روشی از زندگی است » مطرح شد و اكنون به شكلی خاص و نامتعارف ارائه می‌شود .



در واقع موسیقی زیرزمینی نحله‌ای فرهنگی و اجتماعی است (بخوانید ضدفرهنگ و ضداجتماع) كه نوع خاصی از زندگی را به اقشار مختلف به ویژه نوجوانان و جوانان عرضه می‌كند :

در این موسیقی ویژگی‌های یك زندگی عبارتند از :
البته می‌توان گفت كه موسیقی زیرزمینی و زندگی زیرزمینی یعنی تبعیت از الگوی « رپ » برای زندگی فردی و تعاملات اجتماعی .
2) دوری‌گزینی از مسائل سیاسی. 3) پرهیز از موضع‌گیری‌ها درباره رویدادهای مختلف . 4) برخورد به اصطلاح طنزآمیز با مسائل اجتماعی. 5) بی‌بند و باری در تمامی عرصه‌های زندگی فردی و اجتماعی. 6) بی‌‌توجهی به نقش خانواده و به ویژه والدین. 7) گرایش مفرط به عشق نه به معنای واقعی بلكه به معنای نازل و مبتذل روابط جنسی . 8) گرایش به مواد‌مخدر از جمله سیگار به هر میزان ممكن. 9) استفاده از كافی‌شاپ و پارتی‌های شبانه به عنوان تفریح، كانون تجمع و ... 10) بی‌توجهی به مسائل اقتصادی خانواده و جامعه. 11) گوشه‌گیری و انزوا طلبی در روابط فردی و اجتماعی . 1) شیوة زندگی به سبك فراآمریكایی ، یعنی افراط در رعایت ارزش‌های آمریكایی و به طور كلی غرب در زندگی .
فعالان این بخش از موسیقی آهنگ‌های خود را مخفیانه تولید می‌كنند و عامدانه عبارات و عناوینی نامانوس را در ریتم‌ها به كار می‌گیرند تا هیچ دولتی و یا مرجعی رسمی « نتواند » به این‌گونه آثار مجوز فعالیت و یا فروش را به صورت قانونی اعطا كند و به تعبیر دیگر ارائه‌كنندگان این نمونه آثار عامدانه از رسانه‌ای شدن پرهیز دارند .

گروهی از صاحب‌نظران و كارشناسان نیز بر این باورند كه عبارت موسیقی زیرزمینی به تبعیت از تقسیم‌بندی اقتصادی فیلسوف مكتب فرانكفورت « تئودور آدورنو » این‌گونه نامگذاری شده‌است .


بررسی دقیق‌تر پیرامون این مقوله ضدفرهنگی در عرصه موسیقی نشان می‌دهد كه در واقع موسیقی زیرزمینی ابزاری است برای حیات بخشیدن دوباره به یك گروه مطرود به نام « رپ » این گروه بار دیگر به مدد جذابیت‌های كاذب موسیقی زیرزمینی مجال تبلیغی یافته و ضدارزش‌های آن پس از تبلیغ در آمریكا و اروپا در سرزمین‌های اسلامی نیز منتشر می‌شود .

نكته بسیار قابل تامل این كه دور جدید تبلیغی درباره محتوای بسیار مخرب « رپ » در این بخش موسیقی آغاز شده‌است .

پیش از این نیز عمده تحرك این گروه در كشور ایران در بخش سطحی و تقلید و تبعیت از « مد لباس » و « مو » خلاصه می‌شد و اما اكنون با توجه به بررسی عملكرد گروه‌های موسیقی زیرزمینی روند ترویج محتوای « رپ » دقیقاً قابل مشاهده و ارزیابی است .

ب) علل شكل‌گیری

علل و عوامل مشتركی كه منجر به پیدایش و گسترش موسیقی زیرزمینی در اقصی نقاط كشور شده است ، به شرح ذیل دسته‌بندی می‌شود :
1) پیشرفت فنی ابزارهای مورد نیاز

ضبط یك فایل صوتی موسیقی در داخل كشور تا دو دهه گذشته بسیار پرهزینه بود . همچنین تعداد متخصصین ضبط و تنظیم آهنگ‌های رپ و نظیر آنها به اندازه تعداد انگشتان یك دست هم نمی‌رسید ، اما پس از طی مدت زمانی كوتاه با فراگیر شدن استفاده از سیستم رایانه و تولید انبوه و فروش نرم‌افزارها و سخت افزارهای ضبط « صوت » رایانه‌ای ، تهیه چندین ساعت برنامه برای هر فرد غیرحرفه‌ای به كاری سهل و بسیار آسان تبدیل شده‌است .
به عبارت دیگر نه تنها امكان ضبط صدا و موسیقی از طریق رایانه فراهم شده بلكه با مبالغ بسیار اندك نرم‌افزارهای كاملاً حرفه‌ای آهنگ‌سازی همانند سایر كشورها به بازار ایران آمده و تاثیر بسزایی در بسط و گسترش موسیقی زیرزمینی به همراه داشته‌است .
2) جاذبه‌های مجازی

به طور كلی جاذبه‌های این نوع موسیقی شامل موارد ذیل است :
الف) نوعی بی‌مسئولیتی را ترویج می‌كند

ب) هیجان‌زا و محرك است
ج) تحریك‌كننده جنسی است
ه) ساده‌ و قابل فهم است
و) از لغات روزمره استفاده می‌كند
ز) خواندن اشعار به زبان محاوره‌‌ای
د) ویژگی‌های عشقی دوره نوجوانی را دارد

3) نوع برخورد دستگاه‌های مسئول

یكی دیگر از عوامل شكل‌گیری این جریان در داخل و خارج از كشور شیوه برخورد دستگاه‌ها و مسئولان فرهنگی با گروه‌های فعال زیرزمینی است .
در برخی موارد تعلل دستگاه‌های متولی امر فرهنگ ، عامل شكل‌گیری گروه‌هاست كه اهم آنها شامل موارد ذیل است :

الف) پرهیز از انجام مطالعه و پژوهش كاربردی با توجه به مقتضیات جامعه
ب) عدم شناخت كافی از ماهیت ، ابعاد و عملكرد گروه‌های موسیقی زیرزمینی
ج) عدم برخورد مقتضی با عوامل ترویج دهنده و چهره‌های شناخته شده و مطرح آنها
د) عدم سازماندهی ، آموزش و ساماندهی علاقمندان و یا اداره‌كنندگان این گروه‌ها
4) الگوها و سوابق ذهنی مخاطبین

الگوهای اجتماعی نقش به سزایی در بر جای گذاردن آثار بلندمدت در ذهن آحاد مخاطبین جامعه داشته و در بخشهای متعدد عاملی برای پیروی برخی از افراد هستند .
اما نقش الگوها در فراگیری موسیقی زیرزمینی به این‌گونه بوده كه فرد در راه رسیدن به الگوی خود ـ كه می‌تواند اعم از یك خواننده و یا نوازنده باشد ـ تمامی تلاش خود را به كار می‌بندد تا سبك و سیاق وی را ارائه دهد .
به عنوان مثال می‌توان از گروه « تهدید » نام برد كه به پیروی از سبك « شادمهر عقیلی » شكل گرفت ، تشكیل‌دهندگان تهدید پس از مدتی به ارائه آثار رپ روی آوردند و نمایه‌هایی از آهنگ‌های عقیلی گواهی بر تاثیرپذیری آنهاست .
5) شهرت طلبی

یكی از عوامل بسیار مهم كه به تحریك انگیزه افراد در گرایش به موسیقی زیرزمینی منجر می‌شود ، شهرت چهره‌های غربی این جریان است كه به نقل از هواداران باعث رشد مالی و اجتماعی آنها نیز شده‌است .
یكی از افرادی كه در شهر مقدس قم به این موسیقی روی آورده « مهرداد شجره » است . وی می كوشد خود را « اِمینم ایران » معرفی كند . اِمینم یكی از خوانندگان غربی است كه به فساد و استفاده از مواد مخدر اشتهار دارد .

6) سودجویی

سودجویی از موسیقی زیرزمینی به شیوه‌های گوناگون شكل می‌گیرد . در ذیل نمونه‌هایی از آن را می‌خوانید :
الف : فردی به نام « نیما » كه هدایت یكی از گروه‌های موسیقی زیرزمینی فارسی زبان در « بروكلین » را بر عهده دارد ، پیراهن‌هایی را با چاپ سیلك و تصاویری از بریده‌هایی از روزنامه‌های قدیمی ، مهرهای دوره مشروطه و ... تهیه می‌كند وبا چند چمدان به محل برگزاری كنسرت‌هایش برده و با قیمت گزافی می‌فروشد .
ب : فروش بلیط به قیمت بسیار گزاف از دیگر روش‌های سودجویی است . به عنوان مثال می‌توان از كنسرت گروه رپ مشهد در سال 1385 و گروه شیطان‌پرست كرج در سال 1386 یاد كرد .
ج : آهنگ‌سازان و تنظیم‌كنندگان فعال این گروه‌ها بابت هر یك از خدمات ذیل هزینه‌های كلانی دریافت می‌كنند :
1. تنظیم آهنگ و ضبط آن 2. اجاره استودیو 3. واسطه‌گری برای رقاصی و خوانندگی دختران و زنان در محصولات صوتی و تصویری این گروه‌ها 4. واسطه گری برای معرفی آنها به پارتی‌های شبانه 5. دریافت هزینه برای درج تبلیغ در ماهواره و یا سایت‌ها

ج) اولین نقطه شروع
نقطه شروع گروه‌های موسیقی زیرزمینی را می‌توان محافل و تجمعات زیر دانست ، یعنی جایی كه تعدادی جوان با انگیزه های خاص دور هم جمع می شوند و چون برنامه‌های محتوایی ندارند سریعاً به این‌گونه مسائل جذب می‌شوند :
1) پارتی‌ها

پارتی‌های شبانه یكی از محمل‌هایی است كه شركت كنندگان با این نوع از
« هرزه‌گویی » ملقب به موسیقی ، آشنا شده و انگیزه فعالیت یا همكاری با آنها را می‌یابند .
در واقع یكی از كانونهای تبلیغاتی نیز برای
این گروه‌ها ، ‌همین مهمانی‌های شبانه است كه پس از اجرای هر برنامه‌ای عده‌ای در آن محفل به فكر تشكیل گروهی جدید برای رقابت با گروه قبلی می‌افتند !

2) مدارس موسیقی

در این نوشتار منظور از مدارس موسیقی مراكزی است كه دست‌اندركاران آموزش موسیقی در كشور هستند ، (اعم از دانشكده‌های موسیقی ، هنرستان‌ها ، آموزشگاه‌های آزاد و ...) تحقیقات میدانی نشان می‌دهد یكی دیگر از نقاط حائز اهمیت در شروع این جریان مخرب فرهنگی این مراكز هستند .
اگرچه ریشه‌یابی این جریان در مدارس موسیقی مستلزم انجام یك پژوهش كامل و همه‌جانبه است اما آنچه دستاورد این تحقیق درخصوص مدارس موسیقی و نقش آن در ترویج موسیقی زیرزمینی است عبارتند از :

الف) گرایش به این نوع موسیقی برای دانش‌پذیران به مثابه یك تمرین است !
ب) ‌شرایط دسترسی اعم از امكانات مالی و معنوی برای این افراد بیشتر از سایر‌اقشار جامعه فراهم است.
ج) اخبار مربوط به انواع موسیقی در این مدارس انتشار می‌یابد .
د) اغلب افراد همسو بوده و همفكری مستحكم‌تری در این رابطه با یكدیگر دارند و در نتیجه مستعد تشكیل گروه‌ها هستند .
ه) برخی مشوقین پنهان در جایگاه مهم و عوامل اجرایی در دستگاه‌های مختلف فرهنگی قرار دارند .
و) رویكرد كلی جوانان به سبك‌های جدید موسیقی و رویگردانی آنها ا ز موسیقی سنتی قابل‌توجه است .
3) پارك‌ها و بوستان‌ها

پارك‌ها در كنار سایر محل‌های تجمع این‌گونه گروه‌ها مورد توجه قرار دارد و در بیشتر شهرهای كشور یك منطقه از پارك عمومی به عنوان پاتوق ، محل تبادل اخبار ، محل ملاقات خوانندگان جدید و ... تلقی و شناخته می‌شود . همچنان كه از پارك‌های لاله ، دانشجو و بوستان گفت‌و‌گو در تهران به عنوان پاتوق این گروه‌ها نام برده می‌شود .

د) عوامل بسط‌دهنده
عمده این موارد شامل :
« ‌شبكه‌های ماهواره‌ای » ، « رسانه‌های ضد انقلاب » ، « انتقال و امكان مراجعه عمومی در اینترنت » است .

1. ماهواره‌ها

ماهواره‌های فارسی زبان به صورت اعم و شبكه‌ « ایران موزیك » به صورت اخص از عوامل موثر ترویج این نوع موسیقی است . این شبكه با دریافت مبلغی اندك به پخش و یا تبلیغ این نوع آثار می‌پردازد كه علاوه بر طرح نام افراد به نوعی برای مشروعیت بخشیدن و حساسیت‌زدایی از این قبیل فعالیت‌ها تلاش می‌كند .
2. رسانه‌های ضد انقلاب

بسیاری از رسانه‌های نسبتاً پرمخاطب ضدانقلاب تاكنون تلاش بی‌وقفه‌ای را برای تبلیغ و بسط این نوع موسیقی به كار بسته‌اند ، « رادیو زمانه » و « رادیو بی‌بی‌سی » از جمله فعالترین آنها است . اهم اقدامات این دو رسانه شامل موارد ذیل است :
الف) انجام مصاحبه با اغلب خوانندگان و تشكیل دهندگان گروه های موسیقی زیرزمینی و پخش آنها از رادیو .

ب) درج مصاحبه‌های این افراد در سایت‌های اینترنتی وابسته و همسو با خود . (همچنان كه برنامه موسیقی شب هفتم رادیو بی‌بی‌سی برای مدت 2 سال به این موضوع اختصاص یافته‌است و به ترویج این نوع موسیقی می پردازد و تقریبا 90 درصد برنامه به این موضوع اختصاص دارد.)

ج) برگزاری كنسرت و همایش در آمستردام با كمك « بنیاد میراث ایران » و شركت « بماهنگ » كه در این برنامه گروه‌های زیرزمینی فارسی‌زبان از سراسر دنیا با هزینه این‌گونه مجموعه‌ها دعوت شده و به اجرای برنامه می‌پردازند .

در این باره بخشی از یادداشت « بهزاد » از عوامل بی‌بی‌سی كه اجرای این‌گونه برنامه‌ها را عهده‌دار بوده‌است ، بخوانید :
« تو سالنی كه از لحاظ جفرافیایی جوری بود كه حتی تاكسی‌ها هم اشتباهی می‌رفتن و مهمونا تو پیاده‌روها جیباشونو محكم می‌گرفتن ! خلاصه جا از اینجا خلاف‌تر نمی‌شد . اونجا یه كلوپ مردونه قدیمی كارگری سه طبقه بود كه شیكش كرده‌بودن . بیشتر اعضای بنیاد آمده بودن و یه كمی هم جوونای لندنی . سالن بیش از 200 نفر گنجایش نداشت با این حال 350 نفر رزرو كرده بودن . مند بالا بود و یه كمی سرد ! یعنی به بچه‌های روی صحنه حال نمی‌دادن و وقتی كه خود منم رفتم كه گروه‌ها را معرفی كنم بعد از تا دو شوخی عین سنگ رو یخ با گردن كج اومدم پایین و قرص اعصاب زدم بالا . »

گفتنی است این‌گونه برنامه‌های مبتذل با پوشش خبری بسیار وسیعی از سوی بی‌بی‌سی و رادیو زمانه انعكاس می‌یابد .
د) درج تصاویر متعدد از عناصر اجرای موسیقی زیرزمینی داخل و خارج كشور
ه) اعلام برنامه‌های این گروه‌ها از طریق رادیو
و) انعكاس خبر بازداشت اعضای گروه‌های مذكور به منظور جلب حمایت عمومی ا ز آنان
ز) ارائه تصویری عادی ا ز اعمال خلاف اخلاق ، شرع ، قانون و ... این گروه‌ها نظیر فحاشی ، طرح مسائل جنسی و ...
ح) معرفی سایت‌های رپ و موسیقی كه به صورت « زیرزمینی » راه‌اندازی شده و فعالیت دارند .

3) استقبال عمومی در اینترنت

شبكه جهانی اینترنت نیز از جمله ابزارهایی است كه از سوی عوامل آشكار و پنهان جریان موسیقی زیرزمینی برای بسط و گسترش این نوع موسیقی به خدمت گرفته شده‌است . این ابزار فرصت‌هایی را برای آنان ایجاد می‌كند :
الف) فراهم آوردن امكان دسترسی سریع و رایگان افراد مختلف برای دریافت فایل‌های صوتی و تصویری .
ب) ایجاد سایت‌ها و وبلاگ‌های متعدد كه امكان رهگیری آنها به سادگی وجود ندارد و به راحتی دوباره راه‌اندازی می‌شود .
ج) ارسال فایل‌های فشرده این نوع موسیقی به صندوق‌های شخصی افراد .
د) فراهم آوردن امكان دریافت رایگان برخی از نرم‌افزارهای موسیقی .
4) فرهنگ گروهی

عامل مهم دیگر علاقمندی قشر جوان در گرایش به موسیقی زیرزمینی به عنوان فرهنگ گروهی است كه به صورت كاملاً جدی و نهادینه شده‌ای دنبال می‌شود و این نوع موسیقی عاملی برای جذب ، تجمیع و تشكیل گروه‌های مختلف اخلاقی ، خشونت‌گرا و ... شده‌است .
ه) خرده فرهنگ‌های تحمیلی

در این بخش از نوشتار به برخی از خرده‌فرهنگ‌های تحمیلی كه از سوی این قبیل گروه‌ها ترویج و اشاعه می‌شود ، اشاره شده‌است :
1. فحاشی به مثابه یك ارزش

بررسی‌های اجمالی درباره عملكرد گروه‌های زیرزمینی نشان می‌دهد كه خوانندگان زیرزمینی « فحش » را به عنوان « صداقت » ، « واقعیت » و یك ارزش انسانی تلقی می‌كنند وبا این استدلال كه در زندگی فردی نیز فحاشی می‌كنند . برای اینكه موسیقی‌شان خلاف حقیقت نباشد در اشعارشان به سر دادن الفاظ بسیار ركیك می‌پردازند .
2. رقابت‌های ناسالم

این یك شیوه معمول و مرسوم است كه تمامی این گروه‌ها ، آهنگ‌هایی را در به اصطلاح رقابت با رقبا تنظیم و منتشر می‌كنند كه در آنها به نوبه خود ، تخریب ، حسادت ، غرور و سایر رذایل اخلاقی را ترویج می‌كنند .
3. شركت در پارتی

از دیگر مواردی كه در لابه‌لای اشعار این قبیل آهنگ‌ها ترویج می‌شود ، مسائل حول و حوش برگزاری پارتی‌های شبانه است و چنین القاء می‌شود كه جوان یا نوجوانی كه در این محافل حضور ندارند از جمع حقیقی جوانان به دور مانده و فناتیك محسوب می‌شوند و جوانانی كه « صبح تا شب » از این پارتی به آن پارتی می‌روند مترقی‌اند و شركت در این محافل برایشان افتخار بزرگی است .
4. ارتباط با جنس مخالف

ارتباطات جنسی در برخی اشعار این گروه‌ها انعكاس وسیعی یافته و به كمك عناصر ضدانقلاب فعال در رسانه‌هایی مانند رادیو زمانه ترویج می‌شود .
به طور مثال رادیو زمانه در پارك لاله تهران با فردی به نام « صحرا » كه وی را خواننده آهنگی به نام « درجه .... » معرفی می‌كرد ، مصاحبه‌ای را منتشر كرد و به گونه‌ای به تعریف و تمجید و تبلیغ پرداخت كه گویی با یك قهرمان مواجه شده‌است !
5. گرایش به دخانیات و موادمخدر

از جمله نكات مورد توجه كه توسط فیلم‌ها و كلیپ‌های این قبیل آثار ، ‌فرهنگ‌سازی می‌شود ، مساله استفاده از دخانیات و انواع مخدر است كه در راستای همان عامل « زندگی بی‌قیدی » كه در بخش چیستی موسیقی زیرزمینی ارائه شد ، نشأت می‌گیرد .
و) محصولات

در یك نگاه كلی می‌توان محصولات ارائه شده از این نوع موسیقی را در سه بخش
« اعتراض اجتماعی » ، « واكنش‌های سیاسی » و « تحریكات جنسی » خلاصه كرد .
1. انتقادی

از ابتدای تشكیل « رپ » یكی از اهداف اولیه آن اعتراض به مناسبات اجتماعی بوده كه این فرهنگ به موسیقی زیرزمینی نیز سرایت كرده‌است .
در این رابطه می‌توان به شیوه فعالیت گروه‌های زیرزمینی « هیچ كس » ، « ابلیس » و ... اشاره كرد كه فعالیت‌های آنان عمدتاً بار اعتراضی دارد .

2. سیاسی
گرچه اغلب خوانندگان زیرزمینی متشكل از افراد معتاد و هرزه اخلاقی هستند كه اگر حتی بخواهند هم توان فكر كردن ، استدلال و مطالعه سیاسی را ندارند . اما سودجویی و طمع دشمنان این زمینه را فراهم كرده تا به این بهانه اهانت‌هایی به مسئولین و نظام سیاسی صورت بگیرد . شاخص‌ترین خواننده این بخش فردی به نام مستعار « دیو » است .

 1389/12/21<="" div="">

<="" div="">
يکشنبه 22/12/1389 - 10:24
شهدا و دفاع مقدس
 
" *بسم الله الرّحمن الرّحیم*"
 
* *
 
*تعریف بسیجی از نظر شهید سید حسن کریمیان ، که به مناسبت 22 بهمن 1365 (20 روز
قبل از شهادت) به برادر خود سید محسن کریمیان نوشته است . (محسن 12 ساله است)*
 
 
 
بسیجی کیست ؟ بسیجی مقلد امام است، بسیجی حافظ دین است، بسیجی هر جا دین خدا
را در خطر ببیند، قیام می کند، بسیجی ساده، متواضع و بی ریاست ... بسیجی کم
ادّعا، پرکار و کم توقع است. بسیجی زندگی را به جز اطاعت امر خدا نمی داند لذا
در توانائی یا ضعف ، رفاه یا سختی و در مشغولیتهای روزمرّه اطاعت را فراموش نمی
کند ، بسیجی آخرت را به خانه ، ثروت ، پدر ، مادر و آسایش این دنیا نمی فروشد ،
چرا که بسیجی مطیع قرآن است و قرآن فرموده :" اِعلَمو اِنَّمَا الحَیوة
الدُّنیا لَعِبٌ وَ لَهوٌ وَ تَفاخِرٌ بَینَکُم تَکاثُر فی اَموالٌ وَ اَولادٌ
". بسیجی برنامه های زندگی خود را بر برنامه های دین خدا مقدّم نمی دارد، اگر
دین خدا حکم کند و مملکت اسلامی نیاز داشته باشد ، بسیجی از دانشگاه به مزرعه ،
از مدرسه به جبهه ، از خانه به کارخانه و ... می رود . بسیجی حیات خود را در
خدمت به دین خدا می داند ، لذا بسیجی لباس مشخّصی ندارد ، از امام امّت تا من
محصّل هر که تابع مخلصانه دین خدا باشد او بسیجی است ، بسیجی حزب الله است و
بالاخره حرف آغازین ، بسیجی مخلص ، مطیع و کم توقع است بسیجی ناشناس است، دوست
ندارد او را بشناسند. امّا امروزبسیجی در فضای خاصّی از معنای وسیع فوق
استعمال می شود ، امروز به رزمندگان ساده بی توقع که بنا بر تکلیف و اطاعت امر
امام دانشگاه ، مدرسه ، کارخانه ، مزارع و اداره و ...، خانه و خانواده را ترک
گفته جان خود را ارزانی میدانهای جهاد قرار داده اند ، گفته می شود ، چرا که
اوج خدمت و حفظ آئین و مذهب جانبازی در راه اوست .بسیجی چون دین خدا را درخطر
می بیند قیام می کند ، گاه با اشاره ، گاه به زبان و نهایتاً با خون . امروز
بسیجی ها همین مردم کوچه و بازارند که فقط و فقط بنا بر تکلیف ،خانه و کاشانه
خود را ترک گفته اند و برای نگهداری دین خدا از گرمای سوزان بیابانهای خوزستان
تا محیط سرد و پر برف و یخبندان ارتفاعات کردستان را با خون خود عطرآلود می
کنند .
 
امروزه بسیجی های ما در سخت ترین لحظات و دمادم مرگ امام خود صاحب العصر و
الزمان ولی عصر(عج) را صدا می زنند. امروز خانواده های بسیجیهای ما که گاهی تا
هشت
 
شهید بر جای نهاده اند ، مصائب خود را کنار گذاشته و بر مصائب سیدالشهداء می
گریند . امروز بسیجی های ما در صحنه های نبرد در میادین خون شکست و پیروزی بیاد
علی (ع) و فاطمه زهرا (س) پیکار می کنند . امروز بسیجی های ما در لحظات شهادت
برلب ندای یا مهدی ادرکنی جاری می سازند . امروز بسیجی های ما با پیشانی
بندهائی بنام اباعبدالله به میادین می روند تا هنگام شهادت با خونی غسل کنند که
معطّر به عطر امامشان باشد . انروز اگراز بسیجی بپرسی چرا به جبهه می روی؟ می
گوید : شما چرا نماز می خوانید؟ خواهید گفت : ادای تکلیف. و او هم می گوید :من
هم به همین دلیل ،اگر بسیجی های قدیمی که ماهها در شرایط سخت جنگ بوده اند را
دعوت به ماندن و استراحت و رسیدن به خانواده و کار و کسب کنی ، خواهند گفت :"
قُل اِن کانَ آباوُکُم وَ اِخوانِکُم وَ اَزواجِکُم وَ عَشیرَتِکُم وَ اَموال
اِقتَرَفتُموها وَ تِجارَة تَخشونَ کَسادِها وَ مَساکِنَتَرضونَها اَحَبّ
اِلَیکُم مِنَ اللهِ وَ رَسولِه وَ جَهادَ فی سَبیلِهِ فَتَرَبَّصوا حَتّی یاتی
اللهُ بِاَمرِه".امروزه بسیجی به یک چیز می اندیشد و آن پیروزی دین
 
خداست .امروز بسیجی برای جنگ مایه می گذارد و مایه حیاتش که جان ، فرزند و مال
خود
 
است را تقدیم محضر خداوند می نماید ، ولی بسیجی کم توقع است ، بسیجی ناشناس است
، بسیجی متواضع است چرا که بسیجی عاشق خداست .
 
 
 
" بسیج مدرسه عشق است "
يکشنبه 22/12/1389 - 10:3
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته